Sziasztok!
Megjöttünk mi is anyuméktól.
Látom, nem unatkoztatok, van/lesz mit visszaolvasnom...
Pannának és Bubusnak nagyon boldog első szülinapot!!!
Totka!
Nagyon jól nézel ki a képeken!!!
Csikken!
Megjártuk pénteken az IlFero-t. Bár a honlapjukról továbbra sem tudom letölteni a szerződést.
Mindegy, mert kértünk egyet.
Minket meggyőzött, úgyhogy szerintem jövő héten megyünk szerződést kötni.
DE hangsúlyozom, mi nem akarunk kocsit venni, a már meglévőt akarjuk felmatricáztatni.
Ezért szerintem könnyebb helyzetben vagyunk, úgymond nincs akkora vesziíteni valónk, mert mi ígyis-úgyis fizetjük a kocsi részletét.
Max. az a 180.000 Ft, amit be kell most fizetnünk. Mert ezt ugye nem kapjuk vissza.
De mivel havi fix 50.000 Ft-t fizet, úgy vagyunk vele, hogyha némi szerencsével nem megy tönkre a cég cirka 4 hónapig, és addig minket is fizet, akkor
már pénzünknél vagyunk. Reménykedünk.
Viszont jövő ilyenkor lakást szeretnénk venni, DE NAGYON, és havi szinten alap esetben tuti, hogy mondjuk nem tudnánk 50 ezer forintokat félre tenni.
Így viszont jövő ilyenkorra mondjuk egy konyhabútorra valót már félretettünk.
Lányok, képzeljétek, mi történt.
Ugyan nem mondtam nektek, de kb. 1 hónapja Gergőt regisztráltattuk egy gyermek-modell ügynökségnél.
Erre pénteken, épp Scontó-ztunk, mikor csörög a telcsim, hogy hétfőn kéne vinni Gergőt fényképezkedni, a Baba Magazin egyik cikkéhez.
Mondták, hogy ha tudunk, vigyünk farmer kertészgatyót, stb-stb.
Hű, tökre örültünk neki.
Erre szombaton, családi banzájon voltunk anyumékkal, millió gyerek, Gergő tiszta transzban volt.
Persze, ő is már nagyfiú, sőt mi több, ő már egyedül is tud menni. Gondolta ő. És az Istennek sem engedne, hogy a ház oldalában, némi lejtőn megfogják a kezét. Egyedül akart menni.
És abban a pillanatban pofára is esett, de akkorát, hogy rögtön két hatalmas pukli nőtt a fején, a szivárvány összes színének kíséretében.
Gergőnek meg egy hangja sem volt, felállt, és ment tovább.
De nem is ez a lényeg, hanem kb. 2 perc múlva "jött elő" a lényeg. Ugyanis az orrán, annak teljes hosszában lejött a glazúr.
Gyönyörűen néz most ki a kisfiam, és holnap így megyünk fényképezkedni.
A technika ördögében reménykedem, hogy némi retusálással el tudják tüntetni, és nem maradunk le emiatt semmiről.
Valahogy így néz ki:
Ez kb. 1 órája készült, már igencsak fáradt és nyűgös állapotban
Megann!
Köszi, hogy kipróbáltattad szegény Lénával a hordozót!!!!
Szerintem bevállaljuk anélkül is. Hazafelé, meg ha minden igaz, Apa vinne már.
Feltéve, ha Gergő addigra kikupálódik, mert taknyos lett egy picit, és köhécsel is.
És csak akkor megyünk a többi gyerkőc közé, ha meggyógyul addigra.