"vérszegénység": nem úgy van, hogy az nem feltétlen vashiány? mikor nekem csinálták, vas hiányom nem volt, de egyéb összetevői kevesek voltak a vérnek, így azt mondta a doki, hogy vérszegény vagyok, és erre speciel sok kefírt (szóval B vitaminokat) kellett ennem.
Indi! (Curse)
a pulykának a combja is vörös hús állítólag, meg általában a mellen kívül minden.
mindenesetre a doki néni múltkor azt mondta, hogyha spenótot főzök, akkor legyen kis vörös hús is mellé, mert ez segíti a vasat felszívódni. úgyhogy teljesen egyet értek azzal, amit mondtál, vörös húst is lehet mértékkel, ha valaki nem köszvényes.
mi az a playmobil?
Curse!
nekem a dokim azt mondta nem nézik meg automatikusan, csak ha megjegyzem, hogy van macskám. én is csak rákérdeztem, hogy az XY vizsgálatot (valami toxiizé) nem végzik-e el.
és hullik a hajad? mert a vashiányt sokszor ebből veszik észre! mindenképp beszélj a nőgyógyászoddal, mert lehet, hogy nem is a vas hiányzik a véredből, majd ő szépen megnyugtat!
és szerintem is mindegy, hogy most megcsinálják-e a tesztet, mert ha az lesz, hogy "igen már átestél a betegségen", akkor azon izgulsz majd, hogy nem véletlenül-e az utolsó 9 hóban tetted ezt!!!
Zsu!
az lenne jó, ha a külön órák házhoz jönnének
Zuzi!
éppen gondolkodtam is, hogy hol a frászba vetítsek nappal
Szrekuc!
először is gratulálok!
másodszor: ne add fel!!! legutóbbi álláspont szerint a gyerek minimum 2 éves koráig igyon tápot és csak ezután teljes tejet. mindenesetre valamilyen fehérje kell, elvileg még egy éves kor után is legalább 0,5 liternyi ( a csirkecombon felül

) ! nekünk is nagyon rossz volt egy időszak, nem akart vizet inni, már erőltettem neki, és volt, hogy a tápot se. nem akarlak elkeseríteni, de kb. 2 hónap kellett, hogy beálljon a rend és igyon rendesen. próbáld oda adni neki a csőröst, mintha játék lenne, hátha akkor iszik kicsit. na meg , nem lehet, hogy jön a foga, és azért nem akar cuclizni? szóval ne add fel, ha nem issza meg,tedd a hűtőbe és 1x fel tudod melegíteni, semmi baja nem lesz.