A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » 1.Balatoni gyerekek(Balatonfüred,Balatonszõlõs,Keszthely

Szilvia

Azért próbáld meg Apát rábeszélni, főleg ha nem ér semmit az elemes. Gondolom Marcell attól is sír.
Én kipróbáltam és semmi drasztikus nincs benne, mármint, hogy nem fáj és hasonló. A Márk mondjuk üvölt, de ő már az orrcseppnél is. Nem bírja ha lefogom. Muszáj a saját érdekükben - akár sírnak akár nem - használni ezeket a dolgokat, mert komoly szövődmények lehetnek.
Remélem Marcell hamar meggyógyul!
Márk csak kálciumot kapott. Még köptetőt sem. De úgy néz ki, túl vagyunk rajta.

Szia
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi

Hol lehet porszívós orrszívót kapni? Gyógyszertárban? Holnap mindenképpen beszerzek egyet, akkor talán mi is tudunk végre aludni és Ő is.
Amúgy Marcell is ha hanyatt fektetem már sír és igyekszik felkelni, úgyhogy nálunk is muszály lefogni. A doktornéni is mindíg ülve, vagy állva vizsgálja.

Szia
Szilvia

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab

Szilvia :)
gyógyszertárban itt Almádiban van, de szerintem mindenhol, mert Pesten is ott vettem.
Nekünk nagyon bevált. Ez jól tisztít. Átmeneti megoldásként nekünk van LivingLab is, de a porszívó nagyságrendekkel jobban tisztít.
A kispasik nem igen bírják, megy a harc, de néha muszáj.

egy kezes lefogós technikát ismeritek?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Icsilya

Nálunk, a lefogás négy kézzel (Apával együtt) történik! Engem érdekel az egykezes technikád?
Köszi a tippet, már nem halogatom tovább a vásárlást.

Tegnap vettem Marcellnek egy pulcsit, egy kantáros nadrágot és egy sapit. Mindegyik kicsi lett! :cry: Csak egy-két centivel rövidebb mint kéne mindegyik, de sajna rövidebb!!
Marcell unókatesója jár jól, az övé lesz mindegyik ruha, de így legalább nem vész kárba.

Puszi

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab

Nehogy hívjátok a gyámügyet :D leírom.

szóval négykézláb állsz, gyereket magad alá fekteted úgy, hogy a kezét az alsó lábszáraddal fogod le, a teste a lábszáraid között van.
Egyből van 1 lefogott gyerek, és 2 szabad kéz.
Egyik orrlyuk befog, másikat szív. Gyerek visít... de legalább kijön a trutymó.

ha nagyon nagy a gáz, akkor mi úgy szívjuk, ahogy az üjszülött osztályon mutatták. azazl kell egy fecskendő abba felszívni 2 ml só oldatot (fiziológiás só oldat, gyógyszertárban lehet kapni), és az egyik orrlyukba benyomod, míg a másik szívod. így az egész orrüregből kijön a trutymó.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Szilvi
Igen,gyógyszertárba vagy akár bababoltba is lehet venni.
Icsilya féle lefogás tökéletes, de én ülök, :lol:

Petra
az időpont korai nekem. :(
Bocsi.
Inkább du. ha neked is jó?

Sziasztok!

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Nálunk nem ilyen drasztikus az orrszivás. Csak a megfázás első napján két emberes a művelet, aztán már Nóra is rájön, hogy jobb neki és a második naptól ő szivja ki magának. Persze igy egy kicsit tovább tart, de kit izgat ha sirás nélkül sikeresen megcsinálja az atrakciót!
Egyébként Szilvia mindenképp javaslom, hogy műanyag orrszivót válassz, mert az üveg eltörhet és persze tuti el is törik. Mi saját kárunkon láttuk be ezt.:)
Kérdezted, hogy milyen magas Nóra. Hát igen... Ez a helyes hozzáállás. Ugyanis a magassága is egy háromévesének felel meg: 98 cm. Egyébként azért is gondolom, hogy a pocaklakónk is nagy lesz, mert a férjem is 2m én pedig 176 cm vagyok, Nóra 58 cm-el született, ugyhogy tutik a gének.:) Hizni én eddig 16 kg-ot hiztam. Nórával összesen 11-et. :(

SOS SOS
Ki tudná megadni még ma este Szilvi telefonszámát!!!!!!!!!!???????
Vagy Szilvi, ha még ébren vagy!!!! A holnapi randinkról lenne szó! Felhivlak, ha megtudom a számod!

Anyapoc
Köszi a védőnős tippet!

puszi
petra
rupetra

Szilvi

Most látom, hogy irtál. Én is pont ezt akartam!!! :) A du. nekem is jobb!
Azért majd felhivlak, ha megtudom a számod. Nóra kb. fél 4-ig alszik. Utána jó!

puszi
petra
rupetra

Petra
írtam pü-t. :!:

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Hulla vagyok,ma éjjel másfél órát fent volt Villő.Nem randalírozott,csak dumált,néha kicsit nyöszizett,én meg persze nem tudtam aludni...legalább Bulcsú jót aludt mellette :D:D!
Amúgy jönnek az első őrlő fpgai,tiszta hupli a kis ínye... :? Gondolom,ez viseli meg,vagy az időjárás...vagy a fény... :?

Andi

Gratula az uncsitesóhoz!!!!!POnt jókor kérdeztem :wink:!

Szilvia

Nekünk is porszívós orrszívónk van ,én egyszer kölcsönbe kaptam lemest,de nagyságrendekkel jobb a porszívós...anyukám csak azt szokta mondani,hogy imába kellene foglalni annak a nevét,aki kitalálta:D!
Egyébként kapható egész jó áron ezekben a gyógyászati segíédezköz boltokban is,szt olcsóbb,mint gyógyszertárban.Én is a műanyagot javaslom,mint Petra.Ha jól emlékszem, a mienk Pezstonka, és könnyen tisztítható,kráadásul 2 fej van hozzá.1100 Ft volt,ha emlékezetem nem csal.A műanyag jobban tisztítható is...
Villő is utálja,sőt BUlcsú is ordított tőle...az biztos,hogy ettől függetlenül megéri,mert nem marad váladék benne sokáig,ami felülfertőzi... :roll:
Jobbulást Marcellnak :)!

Icsilya

Nyugi,én is így csinálom :D!Vagy várjuk együtt a gyámhatóságot? :wink:

Petra

Nem semmi méretei vannak Nórának :D!Remélem,azért hátad még bírja a gyűrődést :).

Szilvi

Azért áruljuk már el itt is,hogy Márk bizony elindult :):):)!
És gratulálunk hozzá!!!!
Olyan kis édes döcögős :)!

Pusztok!

anyapoc

Szió!

Szilvia!

MŰanyag orrszívó-nem is tudom,de valaki már írta- a jó.
próbáld meg ülve szívni az orrát. Én nem fektetem le Barnust és legelső alkalommal játszottunk kicsit vele,hogy az orrához rakosgattuk,aztán azóta sincs ordítás. Szépen szippantunk.
Orrcseppet pedig vegyél adagolós orrcseppet. A NAsivinnek van,alul meg kell nyomni a műanyag üveget és mindig csak egyet cseppent. Pelenkázásnál gyorsan be tudod cseppenteni,nem kell nagy macera. Még monduk egy CSIKI-CSIKI mondat :lol: :roll: hozzá. Szerintem menni fog sírás nélkül.

Folytatom este..........

T.

Parlagfű............ c vfff

Kép

Kép
aba

Anyapoc
én elárultam! 54. oldal :o Már majdnem bevettem, hogy így szét vagyok esve :lol:

Petra
a jövő héten dumcsizunk.

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi!

Márknak nagy gratula a járáshoz!
Nagyon ügyes!
Kép

Szilvia!

Én az ölembe tartom Jocit, és a 2 kezét egy kézzel fogom le, már egyedül is megy!
Nekünk van elektromos L.Lab orrszívónk, na az egy kalap sz.rt se ér :? Van műanyag és üveg is, nekem utóbbi bejön, valahogy jobban "passzol" a gyerkőc orrlukába.

Orsi!

Jót nevettem ezen a "gyámügyes" beszólásodon :lol:

pusz
O.

KépKép
KépKép
kirri

Szilvi

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó,hát jól eldugtad :shock: .
Azért most már sokkal ügysebb :wink:!

Orrcsepphez:
A Nasivint utána kell csepegtetni,ha jól tudom,előtte a sós orrcseppel kell fellazítani a váladékot.A Nasivin arra jó,hogy a dugulást megszüntesse... Vagy nem? :roll:

Timi

Csak nem allergiás vagy? :? Van egy új,nagyon jó orrspray,ha használsz ilyesmit... :roll:

anyapoc

Na ,itt vagyok...
Olyan hirtelen be kellett fejeznem,hogy azt se tudom hol hagytam abba.

Andi!

Én is parlagfű. Na és persze olyankor minden ami porból van. Katasztrófa volt az utóbi pár év,semmi nem használt. A homeopátia sem,pedig nagyon hittem benne.
És aztán csoda történt,egy "messzi" dokinéni írta fel a XYZAL nevű tablettát.Az első szem után elmúlt minden bajom. Ha nem velem történik nem hiszem el. Meg ráadásnak van a rinocort orrspray.
Szóval ha nem szoptatsz és nem vagy terhes,próbáld ki.
Egyébként állítólag a terhesség alatt nem jön elő az allergia.............

Anyapoc!

Köszi, ha pár héttel hamarabb beszélünk az allegiáról,kaptam volna az alkalmon,mert teljesen feladam már a küzdelmet. De úgy túnik megoldódott a hapcikór :lol: Egyébként mi az orrspay neve? :?:

Igen a Nasivint utána kell cseppenteni az duguláselhárításnak van.
És tényleg tud szuszmogni este tőle az ember gyereke. :)

Szilvi!

Gratulálunk mi is Márk elindulásához.
Szóval akkor mostmár mindenki megy a kis csapatunkból!!! :lol:

Orsi!

Ne vedd ám fel a telefonod!! :lol: :evil: :lol: :evil:

Amíg ilyen jó az idő,talizhatnánk.......................... :wink:

Jó éjt Timi

Kép

Kép
aba

Timi

A talis felhívás Orsinak szólt,vagy a topiknak? :wink:
Megkérdezem a nevét.Azt tudom,hogy nagyon új,rendelésre hozzák csak és még gyógyszert sem kell mellé szedni.Minden esetre ha neked ez most bevált,ne is hagyd abba :):
Terhesség alatt valóban javulhat az allergia,mert a szervezet tudatosan csökkenti az immunrendszer működését...és az allergia ugye immunrendszeri túltengés(póriasan :D).... Lehet,hogy Apát rábeszélem a harmadikra,élvezze egy kicsit az életet :wink:!Hmmmm...ez most egyértelmű volt? :roll:

Na megyek,mert kezdek kidőlni.... :?

anyapoc

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert már az egész család beteg. Marcell megfertőzött mindenkit akivel találkozott: keresztmamiját, nagymamiját, apát és persze engem is.
Köszönöm mindenkinek az orrszívós tanácsokat, ma vettünk egy Arianna nevű műanyag porszívós orrszívót ami végre KIVÁLÓAN használható!! :lol:

A talit szerintem is mielőbb meg kellene tartani, amíg ilyen jó az idő!

Szilvi
Márknak nagy gratula! Már kisebb távokat is megtesz? Marcell még csak kettőt-hármat lép, ha előtte állok és hívom kitárt karokkal. Valószínűleg még csak így érzi biztonságosnak a dolgot.

Na megyek gyógyulni!

Sziasztok

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab

Anyapoc!

A tali a topiknak (is) szólt.
Jó játszótér kéne Veszprémben. Hol van?
A jövő hétre még szép napos időt ígérnek........

Szilvia!

A pár lépest is járásnak vesszük. Megelőlegezzük Márknak..... :lol:

T.

Kép

Kép
aba

Timi

Tali helyszínének múltkor megbeszéltük az álltkert közelében lévő játszóteret. Már csak az időpontot kellene megbeszélni.
A jövő hét nekünk sajnos nem jó, de utána bármikor ráérünk.

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab

Sziasztok!

Anyapoc
nem akartam eldugni. :shock: Itt is köszönjük a gratulációt!
Ma, nem mentünk mégsem a Vackorba, mert megint orrszívózni kellett a nóziját :evil: Remélem ez csak egy gyórsan múló visszaesés. :!:
Jó lenne már végre kilábalni belőle.
Milyen volt a mostani éjszakátok?

Szilvia
Köszi neked is a gratut. :D
Ha éppen nem repes attól a boldogságtól, hogy tud menni, akkor lakáson belül egész szép távolságot meg tud már tenni. Most még a mászás a fő erőssége, mert az biztonságosabb.
Gyors gyógyulást az egész családodnak :!:

Aba
Köszi, hogy megelőlegezed MÁrknak a járst. :wink: Remélem érdemes rá :lol:
Szívesen felvenném, ahogy megy,de egyszerűen nem lehet. :twisted: Olyankor inkább lecsüccsen..... :roll:

Kriszti
Már javában pakolsz? Régen jártál felénk.

Egy körkérdés:
Ennyi idős gyereknek még alvás közben vágjátok a karmait :?: Kész vagyok már a körömvágástól, mert egyszerűen ordít és rángataja akezét. Hiába a mondoka a dalolás, nem engedi. Így, mivel rángatja a kezét, mindig tök éles sarkokat sikerül produkálnom és azzal is nagyon tud karmolni. :roll:

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Megvagyok, olvastalak is benneteket folyamatosan, de írásra nem nagyon maradt időm és főleg energiám... Pakolunk ezerrel, szombaton éjszaka 3 körül indulunk és hétfőn már bele is ugrunk fejest az otthoni életbe. Megyünk dokihoz, Enikő még most fogja kapni a 18 hós oltást, aztán a bölcsit is kezdjük már hétfőn egy órácskás látogatás erejéig :? . Apának kell valami állást szerezni, Ákosnak meghozni a kedvét az óvodához, meg pakolni és pakolni... :roll: Még a jövő hétvégén Apával mi ketten visszajövünk a maradék cuccokért, puccba vágjuk a kérót és elintézzük a hivatalos dolgokat... Aztán lezárul ez a fejezet is.

Nem is szaporítom tovább a szót, van dolgom még bőven... Netünk, ha minden jól megy és a szolgáltató is úgy akarja, akkor már hétfőn este lesz, jelentkezem, amint tudok.
Ja és a talit veletek nagyon várom már, remélem össze tudjuk hozni! :wink: :wink: :wink:

Puszi mindenkinek!
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

Szilvi!

Barnabás engedi levágni a körmeit,de volt olyan időszakunk,mikor,sokkal fontosabb dolga volt és nem volt ideje ilyen földi dolgokra. Akkor azt csináltam,hogy minden nap EGY körmöt vágtunk le. Kvázi: nonstop körömvágás volt kb két hónapig.
Nekem az hogy alvás közben vágom ,nem jött be. Nem bírtam behajolni egy idő után a kiságyba........ :lol:

Szilvia!

Hogy álltok az porszívós orrszívással? Ugye,hogy hatásosabb? :)
A múltkor elfelejtettem,hogy Marcell is kap megelőlegezett önálló járást :lol:
Jobbulást az egész családnak!!!
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 425.21.gif[/img]

Kriszta!

Nem is tudom mit is kívánjak most........... Talán gyors pakolást,vagy jó utazást????
Itthon nem lesz ilyen élménydús a következő évetek.
újabb "kiruccanást" nem terveztek?
Te dolgozni fogsz ? Hol?

Anyapoc!

Harmadik................ :wink: hhhhmmmmmm............ :wink:
Meddig marad Apa itthon?

Megyek,mert mindenki felébredt, megyünk csavargászni. Csodás az idő!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
aba

Kép

Az előbb is ezt akartam küldeni.... :oops:

Timi

Kép

Kép
aba

Szilvia ,nektek küldtem ,csak ez megint lemaradt :evil:

Kép

Kép
aba

Sziasztok!

Szilvi
Nálunk a nagymama a nagy körömvágó szakértő, minden köröm három nyisszantás és közben "csipi-csipi-csipi" ismételgetése. :lol: Marcellnek nagyon bejön.
Még kép is készült róla:
Kép
Kép

Nálunk az etetés a nagy probléma Marcell mostanában nem hajlandó az etetőszékben enni, evés közben körbejárjuk a lakást, mesekönyvet nézegetünk és hasonlók, nagyon fárasztó. :cry:

Timi
Köszönjük a megelőlegezett járást! :lol: A porszívós orrszívó nagyon tetszik, úgy sajnálom, hogy nem előbb vettük meg. Apának is tetszik, belátja milyen jó. Szerencsére már túl vagyunk a betegségen, már csak Marcell orra folyik egy kicsit. Az alvás is már remekül megy neki, reggel 7-ig aludt ma.

Tegnap voltunk Dudaron ahol Marcell felavatta a nagyszülőktől kapott homokozóját és csúszdáját. Amikor meglátta annyira örült neki, hogy sikitozni kezdett.
Kép
Kép

Sziasztok

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab

Szilvia!

nagyon jó a csúszda és a homokozó,nem csoda hogy Marcellnak is tetszik.
Nem akarok okoskodni,de talán elfogadsz egy jótanácsot.
Ne egyetek futás ,meseolvasás közben. Ha következetesen csak az etetőszékben adsz neki enni akkor rá fog jönni,hogy ez a szokás és kész.
De ehhez a játék közben evéshez borzasztó kőnnyen rászoknak.És aztán nincs az az akarat amivel újból beülne az etetőszékbe.
Tudom elkeserítő mikor nem akarnak enni,de hidd el ha éhes megül a székjében.

Barnus egy időben játszott az ennivalóval. Olyankor mindig elpakoltam előle ,mondtam neki,hogy nem játszunk az ennivalóval.
Már nem csinálja. Vagyis csak akkor mikor már jól lakott. Akkor meg egyébként is elpakolom előle a kaját
Épp ezt beszltük a múltkor Orsival is.

Szóval ne vedd okoskodásnak :oops: :wink: .......

Timi

Kép

Kép
aba

Timi

Köszönöm a jó tanácsot! Nagyon örülök minden tanácsnak és tapasztalatnak, mert én már nem tudtam mitévő legyek.

Az egyik probléma, hogy néha már nem tudom mit találjak ki, hogy egyen, a másik pedig, hogy mindent összekenünk. :cry: Az etetőszékben állandóan feláll, még ha be van kötve akkor is kiszabadítja magát, de megpróbálom azt hogy ha feláll kiveszem és nem kap semmit, előbb-utóbb talán rájön, hogy az etetőszékben kell enni. Remélem sikerülni fog!
Tudom, hogy következetesnek kell lenni, de néha olyan nehéz.

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab

Sziasztok!

Megvagyunk mi is,csak megint Apa helyett tanulok :wink:!

Timi

Tali:Vp-ben nagyon sok új játszótér készült,ahol kicsik és nagyon jól szórakoznak,mi már többet is kirpóbáltunk :).
Talán az állatkerti már nem lenne olyan idális(Szilvia javaslatára,vagyis ahogy először beszéltük...),mert sok a fa és hamar hűvös lesz... :roll:.De tk nekünk mindegy :).
Apa elvileg március közepéig marad,igaz december elején lesz egy 2 hetes útja,de talán több nem.remélem... :? Meg ő is :wink:!

Szilvi

Jobbulást ismét Márknak,remélem,nem lesz tartós... :?
Azért menj el másik patilkába is szt lándzsás útifűszirupért,nálunk nagyon bejött...
Éjszakák:egyszer volt csak ilyen fentlevős rumli,de azért voltak felsírások.Szerencsére javulóban a helyzet (kop-kop :evil: ),tegnap éjjel nem volt felsírás,de korábban kelt a szokottnál... :? A kedélyállapota viszont jobb,ahogy néztem,az egyik őrlőfog egyik sarkocskája már áttört...de jön a többi... :?:?
Körömvágás nálunk sem gond,bár a végén már nyüglődik,de általában simán megy :).Mondjuk én kiskorában sem alvás közben vágtam...na jó,Bulcsúnál még igen :D!

Szilvia

Én is csak azt tudom tanácsolni,amit Timi mondott. :roll: Persze hogy nehéz következetesnek lenni,de előbb lesz eredménye,hidd el :):
Nálunk Villő egyik szokása volt újabban,hogy kiköpködte az ételt,persze csak ha nem főzelék volt.kenyeret,bmit...(kenyeret amúgy sem komázza újabban).Ma délben,mivel nem főzeléket kapott,ismét elkezdte és én bizony minden alkalommal szigorúan rászóltam.Pláne azért,mert ha mégegyszer a szájába adtam a kiköpött falatot,akkor megette... Így a végére már nem volt ilyen probléma,sőt,este is simán megette a kenyeret :).
Szóval csak szigorúan :wink:.Szt ők már simán megértik,ha kicsit erélyesebben rászólsz,hogy nem szabad.Na,én sem okoskodok :oops: ....
Képek nagyon aranyosak :).Nagymama nagyon rutinos :).

Kriszti

Minden jót nektek,pláne jó utazást :wink:!
Amint tudsz,jelentkezz.A múltkor a Skype-on kérdeztem tőled,de nem kaptad meg.Szeretném majd megkérdezni a doki elérhetőségét és nevét,akihez Enikővel jártok a hemangióma miatt....

Na megyek,mert vár az ágy lassan... :)
Pusztok!

anyapoc

Szilvia!

Ahogy Timi is írta, mostanában Jocival is uez a problémám, a kaja...anyukám javaslatára lightosabb tízórait adok neki, mert közben rájöttünk, az a gond, hogy a reggelivel és a tízóraival jól belakik, ebédre meg marad a játék, és a nemeszem :?
Azóta-kopkop-megoldódott a probléma, megeszi szépen az ebédet.

KépKép
KépKép
kirri

Petra!
Boldog névnapot kívánunk
!
Kép

KépKép
KépKép
kirri

Petra

Boldog névnapot kívánunk!

Kép

anyapoc

PETRA BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

KépKépKép
bambika

Petra!

Boldog névnapot kívánunk mi is.

Kép

Kép
Kép
kismama2004

Petra

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
Szilvia & Marcell
szilviab

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi "virágokat"!

Szilvi
Ez a hét is már lassan a közepénél jár! Egyre több a programunk, de veled mindenképpen szeretnék találkozni! Mikor lenne jó nektek?
Majd lehet, hogy fel is hivlak!

Anyapoc
Hogy áll a harmadik gyerkőc kérdése???? Nem ér ám hallgatni az ügyben! :D
Kiváncsiak vagyunk ám mi is! :D
Na, jól van nem akarlak ám szekálni... Tudom van elég tanulni és tanitani valód!:)

Kriszta
Remélem, szerencsésen haza értetek! További jó pakolást Nektek!

puszi mindenkinek
petra
rupetra

Boldog névnapot Petra!

Kicsit megkésve............................
:oops:
Kép

Timi

Kép

Kép
aba

Petra!

Figyuka!
Szombaton 13 órakor vége nekem a tanfolyásank. Ha neked jó, utána felkeresnélek. Megadod a címed a pü-be és elviszem hozzád a cuccot. De küldheted emilbe vagy sms-be is. :lol: Ok?
Nekem ez lenne a legegyszrűbb, mert akkor nem kell Márkihoz alkalmazkodnom és neked sem kell ezmiatt rohangálnod.

Szióka
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Petra

Húúú,ne izgulj,nem fogom elhallgatni :).Nem leszek olyan galád,mint Orsi :wink:!
Ez még egy 5 éves terv vége lesz :D:D:D!Majd ha Apa végleg hazakászálódik,lesz megflelő méretű és helyű lakás :).Addig elég nekem ez a kettő is :wink:!
Disznóság ám,hogy nincs vonalzód,pedig pont a múltkor meg akartam nézni,hogy hányadán állsz :wink:!TEssék csinálni!!!!

Na,most még egy kicsit mutizok,bár Szilvi már látta ( :D):

www.zsebibabacsoport.uw.hu

Ez a mi csoportunk :)!

Szilvi

Na,szombaton egyszerre koptatjuk a padot,csak nem egy helyen :wink:!

Pusztok!

anyapoc

Anyapoc!
Nem is voltam galád :oops:
Nem abban egyeztünk meg, h. majd ha érettségizik, szólok? :lol:
Ahhoz képest nagyon hamar elkottyintottam..hihi :lol:
Édes az ovis honlap, megkukkantottam!

Timi!

Voltatok Csivitelőn?
Hogy tetszett Barnusnak?
Nagyon csini voltál Veszprémben, Józsi azon nevetett, h. "csak" 10 autót tartottunk fel, miközben váltottunk pár szót :lol:
Jocinak vettem egy őszi cipőt a Brendonban, egész tűrhető áron volt.

puszó
orsi

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Múlt hétvégén (péntek-szombat-vasárnap) Harkányban voltunk kicsit kikapcsolódni, azt nem mondom, hogy pihenni, mert sokat kirándultunk. Gergő mamáéknál volt, szóval ő is "nyaralt" kicsit. 3 napig még soha nem voltunk külön, hiányzott is nagyon!!!

Petra :D
Így utólag én is nagyon boldog névnapot kívánok!
Mi volt a 32 hetes UH-n? Nagy a babó, mint ahogy gondoltad?

Lányok, mi újság a talival? Szerintem megcélozhatnánk az Anyapocéknál épült friss, új játszóteret is, a könnyű megközelítés miatt, és az állatkertnél tényleg korán hűvös van, mert oda nem süt már le délután a nap.

Teszek fel egy képet a hétvégéről:
Kép

Kép
Kép
bogumil

Anyapoc

Sajnos ez a sz@r nátha nem akar elmúlni Márknál, már három hete majdnem folyamatosan :evil: .. Félő, ha valamit nem teszünk ellene, valami komolyabb baja lesz, mert már az orrváladék is kezd elszineződni és az bacit jelent(ilyesmit magyarázott a doki), azt mondta , hogy nem szívesen, de antibiotikumot kell felírnia. Egy hét múlva vissza kell vinnem.Hurrá
Azt javasolta, hogy a Márk érdekébe ne vigyem közösségbe, nehogy valami mást is összeszedjen.
Lemondtam a hétfői :cry: Vackort, remélem utána már tudunk menni.

Tegnap este apa pont végszóra ért haza :lol: , pont mikor elköszöntél. Reggel 6-kor pedig már kelt is. Ja, igen és persze dolgozott legalább 3/4-ed órát még éjszaka itthon.
Neked, hogy sikrült a napod? Én egy kissé fáradt vagyok és a betervezett edzőtermet kihagytam :oops:

Andi
mi újság Lilla fogzásával?

Móni
szép pocid van :wink:
Hú, én is nagoyn bírtam pocakosan a kirándulásokat.
Gergő egyébként, hogy bírta a 3 napot külön?
Azért sűrübben is jelentkezhetnél :|

Orsi
ha nem vagyok túl indiszkrét, mennyi volt aza tűrhető ár :roll: :?:

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi!
Nem vagy indiszkrét, :lol: 8E volt a cipike, de Siesta, és szuperkönnyű, meg minden...szerintem tűrhető,mert 10 felett kezdődnek a magasszárú, őszi Siesták :roll:

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Orsi

Ja,tényleg :D:D:D!
Na,hallod,szegény lánykád egyszer ezt megtudja...az anyja el akarta titkolni :wink: !

Móni

Nagyon csini vagy :).Édes a pihenés,mi? :D Hát csak ne szokd meg nagyon :wink:!

Szilvi

:(:(..szegény Márki...
Villőnek is volt ilyen,hogy zöld volt az orrváldéka,akkor neki is elhúzódott,de mivel láza nem volt,nem volt piros a torka,nem köhögött,nem fájt a füle stb,és ált csak reggel volt zöldes neki az orrváldék,ezért nem kaptunk antobogyót.Mondta a dokinéni,hogy ez vírusos ettől függetlenül és hogy éjszaka elszíneződhet,erről most hallott egy konferencián.Aztán szép lassan elmúlt.
Azért remélem,hogy Márknak nem kell AB,de ha mégis így dönt a dokinéni,akkor bizony ez kell és kész.Akkor azonnal vegyél mellé Normaflore-t és add neki,így nem teszi tönkre a bélflóráját...
Vackor :(
Apa :).Nagyon tudja,mikor kell a színre lépni :).Vagy mi hagytuk jókor abba? :wink:
Köszi, a napom egész jól sikerült,végre elintéztem egy csomó fontos dolgot :).Naná,most volt is rá időm...a holnaptól kicsit izgulok :D!
Cipő:érdemes megnézni az Asso cipőket is,az is van a Brendonban,az félig magyar,félig spanyol.Meg elvileg van a Belvárosi üzletházban egy márkabolt,de ma nem találtam... :( Pedig hirdetik... :(
Bulcsúnak iylen cipői voltak és nagyon meg voltam vele elégedve.Jól bírta a strapát és olcsóbb,mint a Sieste.Bár 8ezer a S-ért tényleg jó ár :wink:!

Lányok!

Mivel ez a tali nem nagyon akar összejövögetni így,ezért úgy döntöttem,talit hirdetek ide hozzánk :):).Először benti bulit,aztán ha már nem bírjuk a gyerkőcöket,akkor irány kifelé a játszóra :):
Mit szólnátok jövő hét péntekhez?Estleg délelőtt? :roll:

anyapoc

Sziasztok balatoni, veszprémi Mamák!

Most már a környéken is kapható NANDU megkötős HORDOZÓKENDŐ és MONAPEL mosható pelenkák! A kendő megkötésében segítséget is nyújtok.
Akit érdekel keressen meg: Ujszászi Petra 70/315-6770

Keresek lelkes társakat, akik szivesen fellendítenék a veszprémi kismamák életét programok szevezésével, beszélgetős klubok létrehozásával stb... Továbbá várom azok jelentkezését, akik a háboritatlan szülés/születés elkötelezettsei, és esetleg tennének is ezért!
Hivjatok vagy irjatok az emilemre (ne ide)!

Petra 70/315-6770 csiling@freemail.hu
csiling

Sziasztok!

Szilvi :D
Remélem, ez a csúnya nátha már elhagyja Márkot! Szegény, jól beleesett!
Asso cipőt a BabyBell-ben is lehet kapni és olcsóbb, mint a Belvárosiban a márkaboltban. 6999 az ára, ha jól emlékszem.

Anyapoc :D
Köszi a dícséretet! Jól esik, mert gyakrabban érzem magam inkább elefántnak, mint kismamának! Pedig még feljönnek rám a ruháim, mégis :cry: .
Nekünk jó a tali időpontja!
Asso cipőbolt a Belvárosi első emeletén van, a régi Vanília helyén, ha ez mond Neked valamit. Nagyon nagy a választék, ők 8-9e-ért árulják az őszi cipőket.
Pihenésnek annyi volt, amint hazaértünk, hiszen kis energiabomba Gergőm nem hagyja, hogy sokat egy helyben üljek, netán feküdjek :D .
A mai sétánk is elég fárasztóra sikerült, most megint a "nem hallom anyát" módszert vetette be :x , úgyhogy futhattam utána, amikor autó közeledett, mert hát megállni az út szélén, az luxus lett volna.
Szóval mire hazaértünk, teljesen kész voltam.

Petra :D
Merre jársz???

Kriszta :D
Most már gondolom, indultok is visszafelé?!

Kép
Kép
bogumil

Anyapoc :)
mi péntekenként Pestre járunk mozgásterápiára :D
de egyet ezért le tudunk mondani :D ha kell :D :D :D

magunkról kicsit. 7 embriónk van, amik szépen fejlődnek, holnap dől el, hogy holnap vagy hétfőn lesz-e a transzfer.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

CSivitelővel kapcs.: vegyesek az érzéseim.
Nem alakított ki a csajszi személyes kontaktust a gyerekekkel. Pedig szerintem ez fontos lenne.
Egyébként még tetszett is BarnusnaK A DALOLÁSZÁS.
Gyertek szerdán ti is.

Jé, nekem nem is tünt fel ,hogy akadályoztam a forgalmat. :lol:
Arra koncentráltam,hogy 13 másodperc alatt gyorsan megbeszéljünk mindent. :lol:

Az nagyon jó ár a Sziesztáért. Tényleg jó az Asso is - szerintem nektek is volt- de ennél olcsóbban azt se kaptál volna.
Ügyes,szemfüles vagy.!!

Anyapoc!

Jó a tali időpont. Remélem jó idő lesz még!!!!!!!!!!
Megyünk.

Moni!

nagyon csinos vagy! Hát én sajna nem tudtam pocakosan nyaralni,pedig nagyon jó lehet.
A lényeg hogy próbáld előre kialudni magad! :roll: :lol:

Szilvi!

remélem Márkkal már minden oké!

ma intéztem magamnak egy egyszemélyes veszprémi vásárlást!!!!!!
Az élet apró örömei :lol:

Timi

Kép

Kép
aba

Orsi!

Átmentek a képek amiket a múltkor csináltam a kempingben a srácokról?
Pár napja próbáltam átküldeni, de sz@rakodott az intrnet és nem tudom sikerült -e................

Timi

Kép

Kép
aba

Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak az elmúlt néhány napban virusos volt a gépünk, ezért nem irtam. Most már leirtottuk (persze a férjem, nekem közöm nem volt hozzá, de igy jobban hangzik), szóval minden ok. a gépünkkel és most a párom le is lépett kicsit haverokkal, igy én szabadon garázdálkodhatok mindenfelé a világban. Hátha sikerül megint valami izgi virust összeszednem.:)

Móni
Jó lehetett az a néhány nap kikapcsolódás nektek! Remélem, minden ok. Veletek!
A 32 hetes UH-on minden rendben volt, már befordult a kiscsaj és most olyan 2 kg körül van. A könyvek átlagnak 1,6-ot irnak erre a terhességi hétre, tehát már most is az átlag fölött van a súlya, de a doki diplomatikusan nem merte megbecsülni a születési súlyt. Majd meglátjuk. Amúgy jól vagyok, de a du-i sziesztákra nagyon szüksége van a szervezetemnek. Most már alakul a baba holmi beszerzés is. Már csak néhány dolog kell. Ti hogy álltok az előkészületekkel? Név eldőlt már?

Szilvi
Holnap felhivlak. Remélem, sikerül elkapnom egy szünetedet! Ha nem, küldök SMS-t!

Anyapoc
Tali helyszine és ötlete részünkről ok. A pénteki nap viszont nem a legjobb. Szombat de.?

puszi
petra
rupetra

Sziasztok!

Juhéjj,megvolt az első konzultációs napom és egészen jó volt :).ez azt jelenti,hogy amit eddig hallottam,az tetszik,pláne,hogy az első jópár óra pont a szakról szólt... :):):)
Na,örömködés befejezve :)...
Viszont a csemeték leadva mamánál,és már most hiányoznak... :(

Móni

No,csak szólj,ha egy kis lelki ápolásra van szükséged :wink:!Pont mondtam Szilvinek,hogy legalább már hozzád is tudok arcot társítani :).Csak ha jöttök,legyen rajtad napszemü.... :D!
IrgumburgumGergő jól próbára teszi anyáját? :wink:
Hát mi voltunk az elsőn is,de komolyan nem találtam...Mert azt írták, a mozgólépcsővel szemben...hát én arra nem gondoltam,hogy ez a másikra vonatkozik... :? Persze két gyerek + babakocsi így is meredek volt a mozgólépcsőn... :? De akkor majd elmegyek egyszer lyukasórában körülnézni,mert én szeretem ezt a márkát :).

Timi

Az élet apró örömei :).... nekem egy este egyedül elfogyasztott kis nasi (psssszt...) is megteszi :wink:.

Icsilya

Szupeeeeer! :):):) Juj,lehet izgulni nemssokára :).
Olyan édik vagytok,hogy ilyesmit lemondtok egy taliért :).Amúgy meddig kell vinni a srácokat? :roll:

Petra

Akkor felteszem alább a kérdést,hogy szombat kinek jó,mert nekünk tk jó... :)
Húúú,jó nagy a csajócád odabent :).Villő nekem ekkor asszem olyan 1800 gr volt,én ezt is soknak találtam.Na meg 1 hóval később a 3,6 kg... erre szülés előtti nap 2,6 kg-nak jósolták... :? Én már semmit sem hiszek,csak amit látok :D:D:D!
Azért reméljük,hogy nem marad tovább a kelleténél bent :wink:!A drukk majd megy,ha itt lesz az ideje :).

LÁnyok!

Akkor Petra kérésére közvélemény kutatást tartok a szombati nappal kapcsolatban :).
Nekünk mindekettő jó,kérlek Benneteket,nyilatkozzatok :D!
Férjeknek tessék előző nap megfőzni, a másnap újságot bekészíteni,vagy felvenni az előző esti meccset videóra :D:D:D! Takarítás nem kifogás :D!

anyapoc

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: