Sziasztok!
Cancan!
Nagyon jól sikerült a vonalzó!
Imádnivaló a pici! Gratulálok nagyon!!
Marcsi!
De aranyos vagy, hogy aggódsz, hogy fel kell e venni a babát!
Én is remélem, hogy hamarosan átélhetem ezt.
És én is így leszek ezzel

De én sem fogom tudni, hogy most jó vagy nem.
Ezt sok Anyukának dilemája.
Persze most még könnyen mondom, de szerintem sem kell elsőre felvenni.
Jól csinálod!
Nagyon jó Anya vagy!
Nem? Gyakorló Anyukák mit mondtok?
Vbea!
Hát igen, pár ruhácska azért kell a szeretet mellé!
Mert nem hagyjuk megfázni!

Mi még csak nézelődünk.
Felmérjük a terepet, hol mi mennyi.
Lányok!
Babakocsiból kinek milyen van?
Milyet érdemes venni?
Mert mi eredetlig a Graco-t néztünk, ki de aztán az egyik ismerősünktől azt hallotuk, akinek most 5 hónapos a kisfia, hogy már nem fér el benne.

és most a Peg-pérego-val szemezünk.
Ezt már többen ajánlották, sok jót hallottam róla.
Mit mondtok? És hol érdemes venni? Valami jó helyet tudtok esetleg?
Vbea!
Hát igen, én is egyetértek!
Az üzletek úgy lettek kialakítva, hogy a kismamákról és az arákról lehúzzák a pénzt.

nagyon szomorú! Te hol vásároltál? Tudsz valami jó helyet? Mi még csak nézelődünk.
Légzésfigyelőt vesztek?
Voltál a kórházban előadáson?
Milyen volt?
Mi is készülünk menni, de szerintem majd decemberben.
Mennyivel kell előre bejelentkezni?
Ez édes!
De igaza van a férjednek!
Én is így érzem, két mell és egy nagy pocak!
Dorka77!
Köszi az ötletet!

ismét hasznos dolgokat olvastam.

Akkor majd megnézzük a Matti nagykert babakocsi ügyben! Ti ott vettetek milyen van nektek? Mi ma voltunk nézelődni a KIKÁban és ott is voltak 3db-os body-k tök jó árban!
Györgyi33!
Mi most voltunk a Babyoutletben a soroksári úton, és tök jó téli ruhácskák voltak ott, ja meg a C und A-ban is láttam nagyon édeseket! Ti már vásároltok?
Elküldenéd nekem ha lehet azt a listát amit a védőnötök írt, ha nem gond, nekem is van egy pár, de azért jobb több mint egy sem.
Azért szurkolok a meleg télnek!
Satuk!
De édes ez a két kép! Pláne így együtt!
Manóka28!
Mi tegnap voltunk a Babyoutletben a soroksári úton, és pont beruháztunk két téli kord nadrágra, ami már ha minden igaz végig jó lesz

Szóval az egyik nadrág 5000 Ft volt a másik meg 7000

Még a kettő is a 13 alatt volt.
És ezt tényleg jól kifogtuk mert jó ár!
És sok méretben van!
Van a fogason kiakasztva, de azok a drágábbak, és van a polcokon is! Nézzetek körül!
Nandatti!
Steffi rakta fel ha jól emlékszem hogy milyen tanfolyamok vannak a kútvölgyiben, el is mentettem, várj megkeresem és ide másolom!
Ezt írta:
„I. terhesség
a terhesség élettana, terhesség alatti változások, a terhes nó életmódja. Vizsgálóeljárások a terhesség alatt. Társadalombiztosítási juttatások. Az 'érintés varázsa': babamasszász elsajátítása már a várandosság alatt. Intim torna várandósság alatt.
Előadások: minden hónap első szerdáján (október 4., november 8., december 6.
Előadók: Dr. Pálláné Sándor Edina védőnő
dr. Munkácsy katalin intimtorna oktató
II. diétás, étrendi tanácsok
Megváltozott tápanyagigény és vitaminszükséglet a terhesség alatt. Hogyan kerülhető el az elhízás terhesség idején. Mit kell tudni a gesztációs diabéteszről. Étrendi tanácsok a gyermekágyas időszakra.
Elődadások: időpont egyeztetéssel. bejelentkezés hétfőtől-péntekig a 325-11-00/7140 es melléken Rezes Katalin diatetikusnál.
III. szülés, együttszülés
A szülés megindulásának jelei, a szülés lefolyása, vizsgálóeljárások a szülés alatt. Apa szerepe a szülőszobában.
Előadások: minden hónap első csütörtökjén (október 5., november 2., december 7.)
Elődadók: Zachár Lászlóné Erika szülésznő
Király Katalin szülésznő
IV. gyermekágy, szoptatás
változások a gyermekágy alatt, az újszülőttek első napjai, tejelválasztás-szoptatás. Az újszülőtt gondozása, rooming-in.
Előadások: minden hónap harmadik csütörtökjén (október 19., november 16., december 21.)
Előadók: Dr. Rákóczi Ági szülésznő
Szirtes Erika szülésznő
Tamásné Garay Mária csecsemő-ápoló
Nagyné Plenter Ágnes csecsemő-ápoló
V. Szülőszoba látogatás
Előadások: minden hónap első keddjén (október 3., november 7., december 5.)
Előadók: Várnai Gabi szülésznő
Keszegh Éva szülésznő.
Érdemes elmenni ezekre az előadásokra, nagyon jók és nagyon kedves mindenki. Érdemes még a pároddal menni főleg a szülés, együttszülésre, (persze csak ha papás szülés lesz), mert ez igazán nekik szól, mi már úgyis mindent tudunk és nekik egy kis lelki 'löket'.
17:30-kor kezdődnek, lennt van egy tanácsterem azt hiszem ez a neve, ott vannak az előadások, a szülőszoba látogatás meg fennt a szülészeten. Megmutogatnak mindent és közben magyaráznak is.
Mi a szülés, együttszülés, szülőszoba látogatás és szoptatás, gyermekágy előadáson voltunk, és nagyon jók voltak! Elmondanak mindent a rooming-in rendszerről, a szülésről, szoptatásról mindenről! Tényleg nagyon jó!
Remélem tudtam segíteni. „
Szia Steffi!
De jó hogy itt vagy!
GRATULÁLUNK!!!
Jajj, de sok rossz történt De a lényeg tényleg az hogy minden rendben van, és hogy már otthon vagytok!
Sok egészséget és boldogságot Nektek!
Nagyon édes Martin baba!
Vica!
Köszönöm, hogy bekerültem a táblázatba!
Dorka!
Gratulálok Nektek!
Dora!
A Mammt mögött a 2in 1 kirakatában láttam ilyet, meg az egyik ismerősöm foglalkozik ilyenekkel, itt nézd meg
http://www.kezeslabas.hu/
Na most már tényleg befejezem, mert nagyon hosszú lett, és megyek is aludni!
Jó éjt!
Vagy szép napot!
Puszika
Ancsa