A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha!

Nem hinném hogy Andék messze laknak,szerintem nem...max 15 percre az Örstől, ha jól sejtem, de holnap úgyis kiderül, mert összefutunk hogy visszaszolgáltassuk Eszti rádióját...amit Léna előszeretettel hurcol magával a lakásban fel s alá.. :oops: :oops: :oops:
Esetleg még felajánlhatom a Léna hordozóját...bár nem tudom hogy Gergőce elférne-e még benne... :roll:
Vagy esetleg Lénát ebbe rakom magam mellé anyósülésre..és akkor Gergő basáskodhat Léna 2.számú ülésében... :lol:
Majd kipróbálom hogy Léna elfér-e még a hordozóban ok?
Csak most alszik a főnökasszony....hála az Égnek :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok.
Kuha, köszi a választ.
Én két linket kaptam az egyik a www.ilferro.hu a másik a www.hirauto.hu
És új autót szeretnék nem a régire tetetni matricát.
Én csak attól félek, hogy megnéztem a szerződéseket és határozatlanok, tehát bármikor indoklás nélkül felmondhatják. Akkor meg ott vagyok hogy pl. havi 50 000 kiadás ami nem jönne most túl jól.

Jaj, nagyon édik a kisbabák, tényleg milyen mésok voltak. Nem semmi mennyit változtak :)

Megann, nekem van egy P3-as babakocsim is. És nekem annyira nem jött be. Pl. itt nem nagyon tudok vele közlekedni mert mindenhol elakadok vele. Inkább plázákba :) jó.
De ha gondolod esetleg eladom neked. (Bár még azért ezt meg kell beszélnem apával meg a családdal, mert tavaly kapta karira a fiam. Completto és van hozzá lábzsák meg esővédő meg most nyáron vettem hozzá naptetőt is.
Egyébként szerintem olaszban mindenkinek (90%-nak) Peg Perego kocsija van.

Kb 84 000 Ft volt összesen.

Sziasztok: Kriszti és Roli
csikken

Ja és én 6 naposan már nagyon Gergősnek látom...

Lénán viszont semmit nem találok újszülöttkori mivoltjához képest... :roll: :roll: :roll:
Lehet valaki tényleg kicserélte egy ördögfiókára??? :lol: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Csikken!

hi-hi,.....hát látod ez az...mi azért vettünk bergon cross nagykerekűt, hogy itt a földes úton az a tuti...na igen ám..de én a legkevesebbet sétálok az utcában..folyton elcsavargunk valahová..persze utbaejtünk bevásárlóhelyeket, igy plázákat :D is, úgyhogy nekem kinszenvedés a Bergon...
Szóval hogy ketteskének már nem ez lesz az tuti...
De hogy most mi lesz idén télen még nem tudom, majd megdumcsizzuk apával...de szerintem szivinkfartust kap ha meghallja hogy mennyi az ára.. :lol: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

mi vettnk ide nagykerekűt, Quinnyt. Most szeptemberben és az se volt olcsó, csak nehéz nagyon, egyébként azt imádom.
Szerencsére nem kellett sokat kiadnom érte mert eladtam a másik Quinnyt amit még a tesomtól kaptam. Csak az eggyel régebbi fajta volt. :)
Szóval itt az sokkal jobb ,de berakni az autóba ...:(vagy megemelni :(
Nem olcsók sajna a babakocsik.
Kisfiam beleöntötte az energiaitalomat a billentyűzetbe. :(
csikken

Sziasztok!

Gyors bekukk, Dani alszik (a babakocsiban, így nem kell keltegetnem majd), mindjárt kell mennünk a doktor nénihez egészséges rendelésre. Fel akarom íratni Daninak az agyhártya-gyulladás elleni oltás receptjét, hogy még a jövő héten, a szülinapja elött kitudjam váltani.
Ma barátnőztünk, neki 14 és fél hónapos kisfia van, egész jól elvolt egymással a két csibész.
Dani rákapott a járkálásra, minden nap többet megy, ma már 8-10 lépéseket is megtett, aztán persze zutty és teperés négykézláb.

Ayse,
Nagyon sajnálom, hogy Andris is elkapta. :( Nagyon gyors gyógyulás kívánok neki és persze Lilinek is továbbra is. Neked meg kitartást. Nagyon nehéz lehet két beteg gyerekkel. :(

Nyúlné,
Nektek is jobbulást! Remélem, Kisnyuszi is hamar kigyógyul a megfázásából! Nekünk is szokott (még Beninek) javasolni a doktor néni Fenistil cseppeket ilyen esetben.

And, Kuha, Megann
Nagyon nagyon édesek a születéskori fényképek! :)
Gergő tényleg nagyon Gergős a 3-4. képen, Léna nem Lénás még, Eszti meg valószinütlenül pici, de nagyon cukor. :)

Kati, Anikó
Benire nem jellemző, hogy átmegy kisbabába (talán még ez hátra van) inkább az, hogy állandóan figyelni kell rá. Ha elmegyünk pl. a játszótérre, akkor produkálja magát nekem, mindig "Anya, figyelj!". Itthon is sokszor. :)
Nekem is sokszor lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem tudok vele annyit foglalkozni és hogy Danit kell előnyben részesíteni a kora miatt. Próbálom kompenzálni, ha Dani alszik, de nem egyszerű. Mert házimunka is van a világon :(, meg estére már én is nagyon fáradt szoktam lenni. Szerencsére a játszótéren van sok barátja, így ott nem mindig van rám igénye.

Most ennyi, mert indulnunk kell. Este még jövök. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!
Annyira hűvös van erre, Pannám bemérgelte magát, hogy nem mászhat a vízes fűben, meg nem legelhet, úgyhogy mérgében elaludt.
Ahhoz képest, hogy nem akartunk Neki nagy felhajtást a szülinapjára, anyum kitalálta, hogy tartsuk egyben az Ő névnapjukkal(Mária+Mihály).15 fő, a kondorosi csárdában......Viszont annyira tuti a hely, hogy nem mondhattunk nemet.Ha kíváncsiak vagytok az igazi, békebeli, Rózsa Sándoros étteremre, www.kondorosicsarda.hu -n igazán jól illusztrálnak mindent.Mondjuk, a kaják nem épp gyomorkímélőek :D :D Vasárnap lesz a buli, anyummal ma adtuk le a kajcsirendelést.
Szóval, mi most erre készülünk ezerrel!!!
Kuha
Szerintem is, 6 naposan Gergő tiszta Gergős!!!
Andi
Azt hiszem, én nem láttam még Eszti újszülöttkori képét, nagyon kis cuki!!!!!!
Megann
Viszont, a Ti képeitekre úgy emlékszem ám tavaly szeptemberről(ahol Lénával együtt vagytok!)A szeme akkor is gyönyörű volt, és ez csak fokozódik!
Nyúlné
Imádnivaló Marcidnak gyors gyógyulást, fikuszmanók távozzatok!!
Ayse
Hogy vagytok?Andris?Lili már gondolom, jobban.Ti?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Annyira jó, hogy kitaláltátok az újszülöttkori képek felrakását!!
Én majd csak kedden , a szülinapján, mivel tavaly még nem voltam "tag" a topikban, ezért nem is láttátok még Pannámat pl.4 perces, ill.egy napos korában!!!!
Pussz Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha,
Koszi a kepeket, mailben is koszontem.
Malyvateat anyu kuldott otthonrol, mert itt NINCS. Gondolom drogeria vagy gyogyszertar? Rakerdezek ha akarod. Most a kicsinek is kell. En ugy csinaltam, hogy megfoztem kb harom liter :lol: teat, ket harom filterrel es beleontottem a furdovizebe. Egy het mulva pobaltam huzogatni es kb meg egy hetre szepen fel is jot. Neki le volt (a nagyobbnak) tapadva bal oldalt egy kis bor.
A picimnek viszont eleg szoros :cry:

Megann,
Tenyleg nagyon szep a hazatok. En azt hittem nagy hazunk van :lol: foleg amikor takaritok, 180m2+garazs, de a tietek legalabb a duplaja.

Nagyon aranyosak a picurkak, most egesz nosztalgiahangulatom van, fokent miota megszuletett a szomszednom kisfia :lol: aki ma ket hetes es olyan pici Balazshoz kepest :lol: (meg jo)

Benianyu,
Igen, most, hogy irtad, nalunk is van ilyen sokszor :lol:
anya nezz ide, anya mit szolsz hozza stb..
De megnyugtat, hogy masoknal is igy van es szerintem az ido mindent megold majd.

Ja meg Megann,
Nem hiszem, hogy elcsereltek Lenat, :roll: :lol: annyira hasonlit rad, hogy le sem tagadhatnad. :lol: :lol:

Totka,
Raknam fel a kepeket, csak egyszeruen belerugok a kameraba, nem tolti at a kepeket se a videot normalisan pedig vadi uj, most vettuk :evil: :evil:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Nyulne,

Bocsanat elfelejtetem a kis csodalatos Kisnyulnak millio gyogypuszi!!!!!!!!!!!

Davallia,

Nagyon jok a szulinapi kepek! Mennyi torta????? :lol: :lol:
Rolad is akarun kepet, nem elbujosat a gyerekek mogott :lol: Szepen gombolyodol mar???

A Bodzaet es a Rokicaet mar meglestem am a kepeken nagyon helyes kismamik vagytok am!!!!!!!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Kösznjük a jobbuláskívánásokat!
Tegnap este volt 39 fokos láza is ANdrisnak, ma még nem kellett adni lázcsillapítót, mert nem ment 38 fölé :D:D:D! Csak elég nyűgös, sőt nagyon. Én meg kivagyok, mint a liba! És persze, hogy a férjem estig dolgozik és úgy jön haza, mint egy gondtalan egyetemista. Mondtam már, hogy legközelebb én is férfinak születek?
:twisted:

Lili detto ugyanazt csinálja, mint Beni! Például, amikor fürdés után a pelenkázón igyekszem minél gyorsabban szárazra törölni Andrist, beáll pontosan a hátam mögé és ott produkálja magát:
- Anyu figyelj! Nézd, milyen ügyes vagyok!
Én meg ösztönösen próbálok hátranézni, ami ugye a nyakam 180 fokos kitekerését jelenti. Már megbeszéltük, hogy ez így nem jó és miért, és mi legyen helyette, de nem hat.

A másik, hogy látja, hogy mi az, amikor nagyon figyelek egy hírre a rádióban, na akkor tökéletesen felülbeszéli, nehogy már megértsem, miről van szó. A waldorf módszer szerint nem jó a háttérrádiózás (a tévézésről már nem is beszélve). Ezen nagyon fel voltam háborodva, mert imádom a mindenféle tevékenység közepette hallgatni a rádiót. De mostmár ott tartok, hogy lehet benne valami, mert annyi feszültség származik belőle, hjogy nem éri meg. :evil:

Arra számítottam, hogy visszamegy a fejlettségi szintben Lili, esetleg be is pisil. Hát nem így lett, a szomszéd kislány csinálja ezt. Azt játsszák vég nélkül, hogy ő Andriska, anyája Emese, apája meg Imre (azaz mi). :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, egy másfél méteres kígyó van laposra taposva a kertünk előtti aszfaltszakaszon az utcában :shock: . Asszem sikló. Azért jó, hogy megszakították haladásának az útját ( a feje a mi kertünk fele néz). Annyira nem örültem volna neki, ha ANdrissal felveszi a harcot (tudom, hogy a sikló nem veszélyes, de akkor is). Környezetvédők dobálhatják rám a köveket!

ayse

Lili kiválóan van! A szeme még karikás :(, de az arca már rózsás :)!

ayse

Mi is mielőbbi jobbulást kívánunk az orrfolyós, hapcizós kis betegeknek!

ayse

Ja és még azta akartam írni, hogy képzeljétek, meg tudom mérni Andris hőmérsékletét hónaljban!!!!
Leülünk (Andris természetesen az ölemben), berakom a hőmérőt helyére, ő kap egy érdekes dolgot (most Lili izgalmas díszítésű hajgumijai a nyerők), közben duruzsulok a fülébe, a kezemmel nyomom a kis karját és pikk-pakk, meg is mértük a lázát! :D

ayse

Sziasztok!

Ayse!
Örülök, hogy Lili jobban van :)
Andris milyen ügyes, hogy így tudod mérni a hőjét :shock:
Én még Nolcsinak is popsiban mérem....

Emese!
Sok-sok gyógypuszi Marcinak, gyógyuljon meg hamar!

Andrea, Megann, Évi!
De édesek ezek az újszülött képek, mindjárt keresek én is Leonról.

Hajni!
Mindjárt meglesem ezt a csárdát, jól hangzik ez a nagy buli! :D

Andi!
A C&A-ben egyfajta hosszú ujjú body volt csak, fiúknak kék-barna, lányoknak rózsaszín-barna csíkos. Én vettem Leonnak, mert jó anyaga van és 590 Ft volt az ára :D
Még 1x köszi a rucikat :D

Voltam a Pöttöm Panna turiban, de nem találtam semmit :(
meg ami aránylag tetszett, annak horror ára volt szerintem. Egy kord gatyát néztem Leonnak, amin azért látszott, hogy nem új, semmi márka, de 1900 Ft volt!!!! Most vettem a C&A-ban leértékelve 1790-ért micimacis szuper farmert neki.....Ja meg egy téli nadrág+kabátot néztem Nolcsinak, nem nézett ki olyan jól, de gondoltam a játszóra jó lesz. Az ára 6900 Ft volt :shock: :shock:

Annamami, Roki!
Ti is ilyen drágán vettetek mindent, vagy csak nekem volt szerencsém ilyen cuccokat kiszedni? :?:

Egyébként itt nálunk van egy használt ruha bolt, ami szintén nem olcsó, viszont olyan igényes holmikkal van tele, hogy a lélegzeted is eláll (mondjuk az áraktól is :? ).Persze még mindig jóval olcsóbb, mint az új. A csaj maga jár ki Angliába és egyesével válogatja a holmikat a futószalagról.
Fiú cuccokat elég nehéz kifogni, így én szoktam ott vásárolni, mert mindig találok valamit. Jövő hét végén jön új árú, akkor megyek is :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Davallia,

Nem is igaz, ami a fotelon keszult kep, azon alig latszik. Na! Csini vagy :lol:
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Akkor képek az újszülött Leonról :D

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbapapa,

Jaj de cuki, foleg, az utolso, ahol csicsikal!

Na talan en is fel tudnek rakni valamit?

Aniko
PS: mar ketszer befuccsoltam :twisted:

Kép itt nagyival nagyon jo puha
Kép de azert anyaval is szeretek am csicsikalni

KépKép
KépKép
aniko47

sikerult :lol:

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Ayse :) Gyógyuljon meg gyorsan Andris!!!! Én egy sima nátha nyűgösségét is nehezen viselem a gyerekeimmel...
Mi is már rég hónaljban mérünk Gergőnek, háton fekve mindig ő győzött :)

Úgy látom, nem jött be a taktikám, hogy kihagyunk egy kicsit, és akkor többen eljönnek a talimra, mert mindig bejön egy újabb tali :)
Szóval félve kérdezem: 20-án jönne valaki egyáltalán a talimra a 20. kerületbe???

Ja, és úgy néz ki, sikerült életet lehelni a gépembe, talán most már zökkenőmentesen tudok jönni...
Ayse :) Köszönöm Neked, hogy a születési értesítőt átvetted tőlem :D

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

elszállt, amit korábban írtam :evil:

Ayse!
szélsebes gyógyulást kívánunk Andrisnak és küldünk neki sok-sok gyógypuszit!!! de jó, hogy legalább Lili jobban van!

Andi, persze, hogy jöhettek!

Megann, ok, majd hívlak :) a 15 percet nagyon eltaláltad :)
Kuha, egyébként az örsről lépcsőzés nélkül el tudsz hozzánk jönni (volvo busszal)

próbálok útvonalleírást gyártani :)

Kisnyuszinak is küldünk a gyógypuszikból! neki is egy hete van a gyógyulásra, kapcsoljatok rá!!!

csak aztán nehogy megint mi legyünk bretegek, kicsit szipog Eszti is ...

KépKép
KépKép
and

Megann!

Köszi szépen, hogy megnézed ezt a hordozós dolgot!
Meg persze azt is köszi, hogy akár betársulhatunk hozzátok!!!

És igen, azért a 6 napos képen már tényleg Gergős!

Csikken!

Igen, ezt a kettőt "ismerjük" mi is, ill. voltunk személyesen Vácon egy másiknál, de azt inkább kihagyjuk.
De tegnap, hogy felhoztad a témát, én is bedobtam a páromnál, hogy akkor most mi legyen.
Erre úgy döntöttünk, hogy holnap elmegyünk az Ilferro-hoz.
Sajnos szerződés minta nekik nincs a neten, kértem e-mailben, azt mondták, menjek be személyesen.
De mindenképpen tájékoztatlak majd Téged is, hogy mire jutottunk.
Viszont csak vasárnap este , mert az Ilferro után rögtön megyek anyumékhoz Szentendrére, és csak vasárnap jövök vissza.
Mi mondjuk a már meglévőt akarjuk matricáztatni, úgyhogy ebből a szempontból talán könnyebb helyeztben vagyok, mert én most amúgy is fizetem a részleteket...

Totka!
Hű, ez tök jó, hogy ilyen jó kis helyen lesz Panna szülinapi party-ja!!!

BArbi!
Akkor holnap ne is nézzek el a Tátra utcába??? Ha ennyire nem találtál semmit, akkor inkább én sem megyek!
Viszont ott nálatok azt a turit igencsak megnézném egyszer!
Jaj, Leon "mérleges" képét percekig néztem, annyira édes!

Anikó!
Nincs mit a képeket!
Szerintem én még nem is láttam képet rólad! Nagyon helyes vagy!

Kép
kuha

Jucc!
bocsi, de igazság szerint már szeptemberben lett volna nálunk, csak lebetegedtünk, most meg Megannéknál megkérdeztem, hogy mikor legyen, és egyhangúan azt mondták a lányok, hogy minél előbb :D
úgyhogy sztem annyira ki vagyunk éhezve, hogy heti egy tali simán belefér.
most úgy érzem ezzel megbántottalak, nem akartam
reményeim szerint apás napunk lesz 20-án, én ezért nem jelentkeztem.

KépKép
KépKép
and

Anikó!
Jaj, de aranyosak vagytok a képeken! :D

Évi!
Hát szerintem ezért nem érdemes bebumlizni a városba. :(
Persze mindenkinek más holmik jönnek be, de nekem ez most nem :(
Majd jövő hét végén, ha jön áru ide hozzánk, esetleg el tudok rakatni neked holmikat, ha megmondod mi kell.:)
Szombaton is nyitva vannak 1-ig.
Egyébként nem 3960-al, hanem 4070-el született :D

Jucc!
Örülök, hogy jó a géped! :)

Képzeljétek, Leont felvették a bölcsibe, persze csak jövő szeptembertől. Melette van ovi, oda járna Nolcsi, remélem őt is felveszik, mert akkor csak egy helyre kell rohangálni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Anikó, tényleg nagyon helyesek vagytok!

Barbi! bírom Leont: kis mormota,hanyattfekve, jobbra és balrafordulva is alszik :)

KépKép
KépKép
and

And!
:D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hát igen, nagyin nem hitte el sokáig, hogy van szeme a gyereknek :lol:
Asszem 1-2 hónaposan látta a szemét először kinyitva.......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Davallia!
Én is jártam már így tücsökzenén! Tényleg borzasztó volt!
Én csak azt nem értem, miért nem tudja egy Anyuka azt a fél órát a gyerekékre szánni? Végül is nem dumapartira viszi a gyereket, nem?

Anikó!
De helyesek vagytok a képen! :)

Andrea!
Köszönjük, ott leszünk! :)

Barbi!
Igazán nincs mit, inkább én köszönöm! :D
Köszi, hogy megnézted a bodyt! Jól hangzik a színösszeállítás, meg is nézem majd! :lol: ?
Ezek szerint nem is tudtál semmi mást venni a fiúknak?
Mankának átadtam az üzenetet! :)
Nem semmi, micsoda magzatmáz volt Leonkán! De már kicsinek is annyira "Leonos" volt! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Ja, és

Ayse!
Örülök, hogy jobban vannak a gyerkőcök! Remélem Andris láza nem megy már feljebb! :)

Nyúlné!
Köszi, tényleg nem tudtam! Mennyit kell nekik adni ilyenkor belőle?
Nekünk még a nyaralás előtt írta fel a dr. néni, hátha kell alapon.
Szerencsére Nati jóóó rég volt náthás! KOPP-KOPP! :D

Megann!
Húú, a P3-assal én is szemeztem! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

Ayse
De örülök, hogy Lili jobban van! További gyógyulást a kis betegeidnek!

Nyúlné
Kisnyuszinak is jobbulást! Na meg Neked is! Szeretnélek megkérni, hogy légyszives mailezd nekem át azt a tuti képet Marcimról!
Köszönöm előre is! (mato.angela@gmail.com)

Megann
Nekem Léna lénás volt újszülöttnek is.

Kuha
Gergő:)

Barbi
Leon meg már akkor is hasonlított Rád szerintem.

And
Úgy emlékszem ugye Eszti volt az a tökmag? Nagyon édes.

Én is megmutatom a az újszülött Mediterránt :lol: Kép

Kép

Nálunk hála Istennek a kaki probléma oldódni látszik.
Azért még izgulok, jövő kedden kell visszamenni a dokihoz

TEgnap este voltam rákszűrésen. A vizsgálatok alapján szerencsére rendben talált mindent a doki. Csak kicsit horror időben értem haza. 1/4 11-kot :shock: :shock:
Árpi boldog volt....

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Most akkor milyen sorrendbe kell bemásolni a kódokat a vonalzóhoz?
Elfelejtettem :cry: :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi!

Nem mondod komolyan, hogy már most felvették Leont a bölcsibe???
HIszen mindenhol azt hallani, hogy túljelentkezés van, és úgy kell várni a helyekre.

Mi pont holnap megyünk bejelentkezni a XIII. kerületbe ideiglenesen, hogy Gergő jövő szeptemberben bölcsibe mehessen oda. (Nálunk ugye nincs bölcsi :evil: ) És még így is protekcióval fog csak menni a dolog.
Még szerencse, hogy apukámnak sikerült végre találnia valakit, aki megengedi, hogy a lakásába bejelentkezzünk!

Juci!
Újszülött Mediterrán annyira édesen pihen anyukája kezében!:)

Kép
kuha

Angi!
Újszülöttnek is már milyen sok haja volt Marcinak :D
Nagyon ari :D
Kaki probléma de jó, hogy jobb!!

Évi!
Hát igen, itt is azt mondták, hogy nem biztos, hogy jövő szeptemberre lesz hely, pedig egy hónapja jelentkeztünk :?
de ma hívott a vezetőnő és mondta, hogy nem is várólistára kerülünk, hanem tuti, hogy bent van Leon. Én is baromira örültem, mert ebbe a bölcsibe is állítólag kell protekció, annyian jelentkeznek.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Andi!
Köszi, írt is már Manka privit :D
Nem vettem semmit, de a C&A-t kifosztottam :oops: :oops:
Olyan csíkos pulcsit vettem Nolcsinak, beszarás jó!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Barbi!

Valóban nem olcsó a Pöttöm Panna... de én pl az overallt amit vettem Zsuzsának 3200 forintért vettem. Igaz, az használt, de én főleg kinti csúszás-mászásra vettem. Puha talpú cipőt vadiújat kb 1000-1500 forintért vettem neki hajdanán, és sokáig nyűttük. Most vadonatúj magasszárú keménytalpú hasítottbőr (? jellegű?) kiscipőt 4000 forintért vettem ott, az tényleg nem volt olcsó. Mondjuk boltban 5000 forint alatt még nem láttam gyerekcipőt. Sapókat 700 forintért vettem darabját. Most hirtelen ezek jutnak eszembe.

A Rákóczi úti turis 700 forintos árakhoz képest egyáltalán nem olyan jó árak, csak ugye oda nem lehet célirányosan menni, mert ott sose tudja az ember, mit fog ki. A használtruha boltok közül pedig, amikhez hasonlítani tudom, az árak magasabbak, de a minőség jobb mert a tulaj válogat, és eddig mindig jó kis cuccokat találtam.

A kivétel talán most a legutóbbi látogatás Annamamival, mert nem volt nekik egy szál 74-80-as hosszúujjú body-juk lányoknak. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy ne lett volna amiért bemegyek hozzájuk.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Pokoli éjszakánk volt!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Andris éjfélkor felébredt és úgy döntött egy kis szopi után, hogy akkor most nappal van és játszik egyet. Ebben a telihold fénye is segítette. Egy idő után azonban zokogott, semmire nem hagyta abba. Végül egy kis Panadol segítsgével el tudott aludni. De újra és újra felsírt, a szopit is csak nagy-nagy rábeszélésre fogadta el. Bizots, hogy a torka fáj :(:(:(:(. Vagy harminszor fel kellett kelni hozzá (tényleg). Sehogyse volt jó, se a mi ágyunkban, se az övében, ugye a varázsszopi után is újra kezdte...Végül mellettem aludt el úgy, hogy a hátát simogattam...
Láza viszont nincs és most kétpőofára falja a kölesgolyót :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én a végkimerülés határára érkeztem.....

Anikó!
Tényleg nagyon csinos vagy! Ha lehet ilyet mondani, igazi franciás szépség!

Juci!
Ti is nagyon helyesek vagytok a képen! Marci már újszölöttnek is nagyon szép! Hogy oldódik a kakiprobléma? (bocsánat, ez a téma közelebbről érdekel :oops: ) Már csomagoltok? Vagy még odébb van a költözés?

Barbi!
Leon tényleg annyira Leonos már picinek is! (mintha most olyan nagy lenne :lol: ). Egy kicsit irígykedem a vásárlás miatt! Meg hogy olyan tuti cuccokat találtál a CCA-ban! Az az igazság, hogy nekem nincs türelmem a vásárláshoz (semmilyenhez), általában gyorsan túl akarok lenni az egészen és kész. De most bármibe beneveznék, ahova önállóan mehetnék, annyira hiányzik egy pár óra felelőtlen kikapcsolódás!

ayse

And!

Napszemcsis Eszti frenetikus :lol: :lol: :lol: !

ayse

Ayse!

Te szegény! :( Pedig nagyon drukkoltam, hogy a tegnapinál csak jobb legyen!
Sok-sok gyógypuszi a gyerkőcöknek!

Kép
kuha

Barbi, de édes az újszülött Leon! Olyan elégedetten szuszikál. Bezzeg Julcsit becsukott szemmel volt nehéz elkapni :? És mennyi máz volt Leonkán!

Turik: Pöttöm Panna tényleg drága, de ha valaki odamegy (jó dolgok vannak), akkor be lehet menni vele szemben a Lurkóba, ott olcsóbbak a rucik. Pár utcányira van egy icipici turi, ott kevés, de jó ruci van olcsón: Csanády-Hegedűs Gyula sarkánl a Csanádyn, bal kéz felől a park felé. Csak két kosár gyerekruha van, nem nagy a választék, de én már nagyon szép dolgokat vettem olcsón.
Ja, és a Pöttöm Pannában most sikerült megtapasztalni, hogy 150%-os haszonnal dolgoznak. Nem sok ez egy kicsit?

Juci, Mediterrán szerető is volt ilyen picike, el sem hiszem. Olyan szép nagy baba lett :)

Anikó, ti is helyesek vagytok a képen, tegyél még fel, nagyobbakat is!

Én hulla vagyok, az éjszakák egyre rosszabbak, nappal sok a nyügi, altatás után forditok...úgy aludnék már egy jót. ma apa volt az éjjeli ügyeletes, de igy is felébredek a sirásra.

Viszont: tegnap találkoztunk aparkban Annamamival és Mártival, úgy örültem nekik. lányok, ha valaki jön turizni, jöjjön a Szent István parkba is, tényleg jó, és mi ott táborozunk.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok,

Marci beteg lett...... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ...tegnap este óta folyik az orra,hatalmasakat hapcizik és köhög.... :( :( :( :( :( :(
Egész éjszaka fenn voltunk,mert nem tudott szopizni az eldugult orr miatt=nej tudott aludni sem.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ....vagy 10000 x porszívóztam ki az orrát szegénynek! :cry: :cry: :cry:
Perzse üvöltött de olyan kis okoska,mer csak az elején dzsúdóztunk(leizzadtam mint állat) aztán rájött,hogy ez mégiscsak jó és azóta nem kapálódzik "csak" sír..... :cry: :cry: :cry: :cry:
De ahogy abbahagyom a porszit és kap levegőt(kb.20 percre :evil: :evil: :evil: )már nem sír és érdeklődik,dumál,és ODABÚJIK HOZZÁM ÉS PUSZIL!!!!mintha meg akarná köszönni,hogy jobb lett,hát majd'megeszem.
Én is szarul vagyok,nagyon fáj a torkom. :(
Szerencsére láz nincs.

Csak tudnám mikor kaptunk,mert tegnap még semmi bajunk sem volt,aztán egyszercsak setére hipp-hopp betaknyisodtunk..... :evil: :evil: :evil: :evil:
Annyira kivagyok,minden együttérzésem AYSÉ-é meg a többi mamié,akiknek beteg a gyerkcük!!!!
Marci még csak egyszer volt beteg eddig,mikor Rózsahimlős volt,na az is brutál volt.

Most lemegyünk a Mamához vasárnapig,mert nálunk senki nics itthon...anyósom Stuttgartban,Dorka osztálykirándul Pragában,Viri lovazik az osztálytársnő/barátnőjénél,Apa kongresszuson úgyhogy mi meg elhúzunk a nagyihoz.......vasárnap jövünk!!!!

És remélem meggyógyulunk,mertNAGYON SZERETNÉN MI IS OTTLENNI ESZTI ÉS ANDREA TALIJÁN!!! :wink: :D

Mindenkit puszilunk és gyógyuljatok!!!!!! :wink:
annamami

Sziasztok!

Ayse!
Annyira sajnálom! :( Jobbulást Andriskának!
Hétvégén tudsz majd kicsit pihenni?

Annamami!
Szegény Marci! :( Gyorsan gyógyuljon meg!
Nem próbáltál neki orrcseppet adni? A nasivin csecsemőknek való orrcseppje jó! Amikor náthás voltam, én is használtam. Nem tudtam, hogy szopi mellett mit lehet és mit nem és úgy gondoltam, ha ezt csecsemőknek szabad, hát biztos nem lesz baj tőle!
Könyvet olvasgattad már? :) (nem sürgetésképp írom, csak kíváncsiságból!!!!!!!)

Zsuzsa!
Sajnálom, hogy ilyen vacak éjszakáitok vannak!
Pocak nálkül is nehezen bírja az ember az éjszakázást, gondolom, pocakkal még rosszabb lehet!:(

Andi&Nati

KépKép
duda

Róki!
A 3200 ok egy overálért, de a majd 7000 Ft szerintem nagyon sok. Ez is használt volt.
Akkor úgy látszik, én voltam ilyen "szerencsés" :(
A Rákóczi útiba én se járok, csak néha-néha, ott valóban azt veszed meg, amit találsz. Overál pl. kizárva. Azt én is interneten vettem, most is licitáltam egyre a vaterán Nolcsinak :D
Köszi a választ egyébként :D

Ayse!
Hú, szegény Andris, meg szegény Te :( :(
Remélem ma már jobb éjszakátok lesz!
Vásárlást én bírom, de csak akkor, ha nincsenek ott a fiúk, mert Leon még elvan a kocsiban, de Nolcsi fel-alá járkál, elbújik a ruhák közé, állandóan őt kell keresnem. Azt hiszin, hogy ez baromi vicces, hogy elbújik, ő jókat röhög........

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzsa!

Ma délután mikor lesztek a parkban, mert lehet kinézünk a fiúkkal, ha nem 1/2 6-kor kel fel Leon...... :lol: :lol:
Éjszakák :(

Annamami!
Szegény Mazsi, neki is sok-sok gyógypuszit küldünk, gyógyuljon meg hamar!!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

A vaterán csak nem azért a királykék, szőrmés, kétrészes amerikai overállrért licitáltál????

Tegnap este én is pont az overálokat nézegettem a Vaterán (mivel szar volt a Babanet,:evil: :evil: ) de már elég fáradt voltam ahhoz, hogy végignézzem mindet!

Kép
kuha

Annamami!

Mazsinak is megy a sok-sok gyógypuszi!
Anyósod Stuttgartban? Kirándul, pihizik???
Hű, én nagyon -nagyon sokat jártam ott még iskolás koromban, a keresztszüleim hosszú évekig ott éltek és dolgoztak kiküldetésben. Nagyon szerettem azt a várost.

Kép
kuha

Köszönjük az együttérző szavakat!!!!

Most ANdris kidőlve jót szunyál. Én nem tudok elaludni, túl vagyok húzva. Mg itt van Lili is, meg a háztartás.

Annamami!
Szegény Mazsi meg Te! Jobbulást kívánok Nektek is! Legalább a mamánál kipihenheted magad!

Duda!
Szombaton jön a tanítvány, a fennmaradó időben meg asszem az én reszortom lesz a család, mert a férjemnek különmunkája van... HURRÁ!!!! (sajnos más megoldás nem létezik :()

Majola!
Mi is olyan szívesen mennénk a Parkba! Majd jól meggyógyulunk és megyünk is!

ayse

Az én rokonaim is Stuttgartaban élnek!!! (ill. egy elővárosában Weiblingenben)

ayse

Évi!
Nem, én nagyobb, Nolcsira való overálra licitáltam :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Évi!
Most megkerestem, amit írtál, de az már Leonra is baromi kicsi, nameg az ára :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép
épphogy megszületett Nyuszi

Kép
4 naposan

Kép
8 naposan

Kép
13 naposan :)

(észrevettem én előbb is már, csak nem volt időm, amikor volt, akkor meg net nem volt... :oops:
viszont kiborítóak a képek, nagyon cuki volt ez a friss nyuszika :D )

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: