Na hát akkor valszeg utoljára...
AZ EGÉSZET NEM ÉRTEM!!!
Így kezdődött:
SEriff:
"Gondolkoztam, h leírjam-e, de megteszem, és hangsúlyozom, h nem akarok vele senkit megbántani!:
Azt gondolom, h a WHO-nál nem ostoba, elvakult emberek/ősanyák ülnek, és nem holmi légből kapott ötletként "említik" a min. 4 , de inkább 6hónapig való kizárólagos anyatejes táplálást, ill. anyatej hiányában a tápszert, valamint azt, h min. 1éves korig lehetőleg az anyatej legyen alap. Ez nem túlmagasztolás.Vizsgálatok és kutatások tömkelege alapján jutottak ide-szerintem. Persze nincs azzal baj ha mást gondolunk."
Egyátalán miért merült fel a megbántás gondolata?????
Miből érződött úgy én a "másik" oldalon állok????
Hol, mikor írtam én azt hogy mást gondolok, minthogy egy baba min. 4 hós koráig anyatejet kapjon?????????????????????
Mit gondolok én másként?????????
Egyébként Kob és Seriff semmi újat nem mondtatok, Ezt a WHO ajánlással szerintem mindenki tisztában van és egyet ért vele.
Miből jött le az hogy én nem így gondolom??????????
Kob:
" Ráadásul a hasfájósságról szerintem nem is írtunk"
Bocsánat a hasfájosságról én merészkedtem írni, akkor ugy tünik, korábban nem olvastad, miért is kellett megprobálnom, szinte már utolsó lehetőségként a pár kanál gyümölcslevet....
Roz:
"egyébként eggyet értek velük DE NEM NÉZLEK LE. Mindneki a saját belátásának megfelelően dönti el hoyg neki mi mikor jó. "
Ujabb millió kérdőjel????????????
Hol a Jó Égbe derült az ki hogy én nem így gondolom????
Nem az ÉN döntésem volt, hogy adtam neki 2 hónaposan 1szer!!!!!!!!!!! 2 kanállal.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TE, TI is adtok, adtatok gyógyszert a gyerekeiteknek, nem??? Nem hagyjátok őket szenvedni, nem??????????
Cukkermáz:
"Mi már régebben is mondtuk neked, h próbáld ki anyatej nélkül, ha úgy jó"
MIÉRT gondolod hogy én anyatej nélkül akarom táplálni a gyerekem, mert nekem az jó??
A másik - és előre bocsánat- ezt aztán biztos nem mások véleménye alapján dönteném el.
"A másik. Nem érdemes a netet olvasni, mikor az ember nagyon rossz passzban van, sokkal érzékenyebben érinti bármely téma"
SEmmi Bajom nem volt, sőt Boti tegnap tök édi volt ...szóval én csak leirtam mit olvastam, hogy a babákat legkésöbb 6 hós koruk körül meg kell probálni már új ízekhez szoktatni.
SEMMI MÁST NEM ÍRTAM!!!!
Ja és még hozzátettem:
"Persze ez megint olyan dolog hogy amit nem él át az ember abban ne okoskodjon." Itt arra gondoltam, ha probálja ugyan az ember, de a picur nem akar mást enni.
Én ilyet nem éltem át, nem tudhatom. Ti nem éltétek át azt milyen ...nem írom le ezredszer is hogy nem tud se kakilni, se durizni a gyereketek..NEm éltétek át, mégis ITÉLKEZTETEK.
Szóval nem volt rossz napom, de MOST MÁR AZ VAN!
Bocsánatot kérek mindenkitől, ha vmivel megbántottam, de egy ÓRIÁSI KÉRDŐJEL számomra az egész.
A Többiektől külön elnézést kérek, hogy ezzel untattam őket és LILI nyugi semmi felelőséged az ügyben.