A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Mi csak most jöttünk haza a csavargásból, így lemaradtunk a taliról. Volt végül? Pedig az arborétumban is tudtunk volna csavarogni :D

Erszényes,
ha már nem gyűjtöd a Pempers kódokat, akkor én szívesen venném, már tényleg pár db hiányzik ahhoz, amit Lilinek szeretnék. Liberoból csak a teknősünk van meg, a könyvhöz is még kellene 7. Ma vettem bugyi Liberót, azon meg nincs nyuszi, ki is voltam akadva :(

Lili,
Lili már tolja a babkocsiját :D

Kob,
nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!!!

Na megyek vacsit csinálni Lilinek, most kelt fel, és ma még csak kétszer evett, pedig este van :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mindenkitől elnézést kérek, de apának kellett az autó, és mire hazaért, fél5 körül, Zsófi nagyon kifáradt. Délelőtt 2órát aludt, így csak fél5-5-re ütötte ki magát. Remélem, hogy a következő talira ki tudunk menni már végre!

Kik voltatok kint?
birolili

remélem jól sikerült a tali!!! :D :D

Van egy kis gondom és tanácstalan vagyok. Eddig a szoptatás olyan jol működött nálunk, de amiota beteg volt Janika meg már előtte is 1 hétig gondok vannak. Elfordul tőlem. Pedig tejcsi azért van benne. megszívja aztán elfordul a tejcsi meg kifolyik. Amíg beteg volt fejtem neki és üvegből adtam h legalább vmi legyen a pocakban de már fáradt vagyok hozzá. meg mi lesz ha pl. megyünk vhova. A reggeli szopi kivétel ezalól de az összi töbivel gond van. nem értem mi lehet mert soxor mikor elfordul az ujjacskáját bekapja és azt szopizza. viszont én ugy tudom h az ujjaszopizás is egyfajta anya-cici pótlás. Akkor ha ott vagyok mellette miért nem engem választ?? Miért az ujjacskáját kapja be?? Segítsetek légyszi mert most kicsit kiborultam. :roll: :roll: :cry: :cry:
erszényes

ja amúgy bújni szeret hozzám csak ugy látom a cici nem kell neki... :? :?
erszényes

Húúú ez nagyon gyorsan megbeszélt tali volt?
Én csak most eszméltem fel, hogy ez ma volt?
:cry: :cry: :cry:
MINDÍG LEMARADOK VAGY KÖZBE JÖN VALAMI :cry: :cry:

Ugye lesz még majd mostanában ha az idő engedi??

Kép

Kép
samchee

Erszényes

Én olvastam róla és a saját bőrömön is tapasztaltam h van olyan h szopisztrájk....nem lehet tudni h miért és h meddig tart :(

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Nekem sem volt jó a tegnapi időpont, tornázni voltam! :D :D )
Most fáj mindenem, de nagyon jó volt.

Erszényes, minő véletlen a Hoffman J. utcában voltam :)
Szopisztrájkról én is hallottam már, de saját bőrömön nem tapasztaltam. Nálunk abból van a gond, hogy mensi előtt nem ízlik neki a tej és szív egy kicsit aztán sír. De ez max. két napig tart.

Dettus, nagyon ügyes anyukád van! :)

Kob, Kamilla jobban van már?

Sam, hogy állsz a vezetéssel?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Erszényes, cumizavar? Szopisztrájk? Menstruáció? Nátha?

Pille, és hol tornáztál végül? Ja, a Hoffman J u-n? A Metamorfban? Az régebben itt volt a Tópart u-n.

Sam, ez gyorsan szervezett volt, ill. szerintem az ilyen Arborétumoson nincs mit szervezni.Jó idő volt,mi Syggel előző nap kitaláltuk, h megyünk, és feldobtam akérdést ide. Ennyi.

Lili, sajnálom, h nem jöttél, pedig Cukker hozta a kis cipőt is,meg tök jó idő volt...Nanáék, Sygék, Cukkerék, Nyhk-ék,és asszem még mi voltunk.Bocs ha kifelejtettem vkit!!

Nyhk, örülök, h megismertelek,és még beszélni is tudtunk pár szót, a fiad haja imádnivaló, a kislányod meg nagyon jól elvolt a babakocsiban!

Cukker, Adrinak se hallani a hangját!

Kob, Kamilla?

Kép
seriff

Sziasztok!

Szombaton atkoltozunk Kecskemetre. Azota kaosz az eletunk, lassan rendezodunk. Az internet ebben a pillanatban kezdett mukodni, gondoltam bekoszonok. Kati alvasidejeben megprobalok visszaolvasni. Hianyzotatok!:)

Puszi mindenkinek,

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok :)

sajnálom hogy mi sem jutotunk ki tegnap de ezer felé rohangáltam. MEgszünt a munkhelyem és most kaptam egy kis végkielégítést és egy sarokülőt akarok venni. Csak kicsit gáz volt 3 gyerköccel bútort nézni ... :roll:

dora :)
üdv itt ujra köztünk :)

lili
bocsi én kavartam be, de azt akartam kihozni a rendszerességről irott monologommal, hogy az evésnél is ilyen van nálunk:)
hogy vagytok ? Zsófi cica?
Képzeld voltunk hétfőn ortopédián és felírták nekem a térdszorítot annyira gáz már térdem ... :( szóval futás mostanában kilőve... :(

cukker
azt hittem erre gondoltál :( bocsi ...
a sóliszt gyurmás nekünk nem jött be, mert ahogy szárad ki zsugorodik és elveszti a valódi méretét .. (szerintem )

kob.
lehet figylemetlenül olvastam de mibaja Kaminak ? adrika sincs jól valmit bevett szerintem mert megy hasa meg 1*hányt is de nem lázas semmi baja felhívtam dokit szerinte csak gyomorrontás...Csak azt nem értem, hogy akkor miért csak ő beteg, mivel mind azt esszük ...

pille
csak magadnak xszemezel vagy megrendelésre pénzért is készítesz???Akeresztszemest úgyis lehet csinálni hogy én találok ki mintát ?

seriff
remélem nem bátottalak meg bennteket amit irtam nem bántásnak szántam tudom hoyg nem mindenki egyforma (niki is olyna volt mint hanna meg zsófika) :)

nana
danus van már oviban ? mi volt mulhéten beteg volt vagy csak nem volt kedve menni ?

nem tudom mi olyan vicces :lol: ákit bevittem aludni de úgy röhög mint akit csikiznek :lol: meglesem mit viháncol (remélem nem a sötétitöt szedte le megint :) )

no megyek mosgatni mert mindjárt indulnom kell dokihoz.
roz23

Mire végigolvastam, meg felraktam az ebédet, kicsit lazítottam volna...felébredt Zsófi. :) :roll:

Pápá, majd jövök....
birolili

Sziasztok,

Kamillának mandulagyullája van, kis hólyagokkal, nem tudom, ez a tüszős mandula? Szal antibio, és sajna étvágya sem volt tegnap, gondolom rossz volt nyelni. Már nincs láza, ergo szaladgál, mint egy őrült :) Ebédelni készülünk :)

Jó idő volt tegnap a talin, ki kellett használni a jó időt!

Dora,
de jó, hogy már vagy, éppen tegnap gondoltam, hogy mikor leszel újra!

Puszi, most sietek

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Erszényes

Megkaptam a pü-t! Válaszoltam!!! :lol: Sajnos szopi ügyben nem tudok hozzászólni, mert nem tudtam szoptatni. Sajna!! :(
scooby-doo

Olvastam a Metamorf honlapján, hogy szept. közepén indult baba-mama klub. Milyen lehet??? Volt már valaki???
scooby-doo

Roz, nem bántottál meg, dehogy!

Sztem ha marad ez az idő,mi megint megyünk ma az Arborétumba!
Akinek van kedve,csatlakozzon!

Hanna most elaludt,ha felébred átviszem egy kicsit a Mamihoz,és utána, olyan fél5-5körül---gondolom én.

Kép
seriff

Az utobbi napokban nem volt netunk, igy a talirol lemaradtunk :cry:

Ausztriai bevasarlas: a baratnom azt mondta, hogy szivesen vezet. Szoval mi ugy gondoltunk, hogy november elso szombatjan mennenk. Egy gond van, hogy o Peceli, igy Bp-en venne fel minket, tehat oda fel kell utaznunk autoval vagy tomegkozlekedesel. Akiket erdekel beszeljuk meg priviben, azt is hogy miket szertnetek vasarolni,m ert pl engem elsosorban jatekok erdekelnek. Ket fo meg befer hozzank. Negynel tobben szerintem ne menjunk mert a cuccoknak is be kell vsszafele fernie.

Lina,
Ird meg legyszi pontosan, hogy hogy jutunk el ahhoz a bevasarlo kozponzhoz amit irtal, hogy jo nagy a jatekboltja. A baratnom felajanlotta, hogy vezet, igy nem raboljuk el a ferjed :wink:
mvirag

Pille: te oda jársz tornázni a Hoffmann J. utcára??? Csak azért mert én is azért kérdeztem h az hol van mert oda akarok járni jövő héttől ha Janika meggyógyult. :D :D :D
Te kondizni szoktál vagy vmi csoportos tornára jársz??

A szopigond tárgytalan..... ma kiuderült miért volt miután szegénykémnek megint hasmenése van és hányt is 11 körül :( :( :( . 3-ra megyünk az orvoshoz. Amúgy a kedve jó, szépen eljátszik szóval sztem már tényleg a végén tart a betegség de ezt mindenképpen látni kell az orvosnak, meghát délben szopizott végre de félek h kijön ez is... :? :? :? :( :( :(
erszényes

Örülök, hogy tegnap mi is kimenünk, legalább párotokat megismertem, mégha beszélgetni nem is nagyon tudtnk, de talán legközelebb, ja és mostmár pár nevhez legalább tudok arcot kötni :) .

Kérdés: Nemrég írtatok a "cipőorr védőről", az a baj, hogy nem találtam, hogy ki és mikor írt róla. Hol lehet ilyet kapni? Szivesen megnézném, hogy milyen.

Kép

Kép
nyhk

Helló!
Tegnap este írtam, de nem lehetett elküldeni, most meg nem jön elő :evil:

Szóval:

Kob,
boldog névnapot!

Sam, nem jó a holnap, bocs, h csak most szólok, de ma helyett holnap viszi el Robi az autót.

Lili,
én sem engedem őt csak asztalnál enni. Mindegy, h a székében, v a nagy széken, de ne szaladgáljon kajával. Sem takarítani nem akarok állandóan utána, se azt nem akarom, h félrenyeljen, na meg asztalnál szokás enni. van is néha sírás, mikor azt mondom, h vagy eszik vagy szaladgál. Pedig Leona nem olyan nagy súlyú, nem is jó evő, de nem és nem és nem.
Kanalat már 1 éves kora előtt is kapott, meg a kezébe is falatokat, kb. 1 éves kora óta villával is eszik, mostanában meg műanyag kést is kap, mert mindig próbál utánozni.

Erszényes,
nálunk is volt szopisztrájk, félálomban szopizott csak. Leona is sokszor az ujját szopja, pedig megkapná a cicit. Azt hiszem, h azért, mert ő csak cumizni szeretne, a ciciből meg jön a tej és nem kéri.

Most meg elolvasom a mai termést...

Kép
sygnum

Kob,
Neked írtam még tegnap, h Leona miket kapott a mandulagyuszira múlt héten (nem tüszős volt, nem tudom, Kamilláé milyen): belladonna, aconitum, pulsatilla, lachesis, lycopodium. 2 nap alatt láz és nyűgösség is elmúlt (én mást nem vettem észre rajta, talán egy kicsit nehezebben nyelt szopi közben, de nem panaszkodott).

Kép
sygnum

Szia Dettus!
Holnap délután ha gondolod összefuthatnánk,sétálunk Annával,persze ha nem fog esni az eső,csatlakozhatsz ám.Lehet még Cukiék is lesznek.Benne vagy?Délelőtt sajna nem jó,hétfőtől szokjuk a bölcsit,ami ma már elég jó volt.Szóval talizhatunk 3 körül valahol.A postára kell mennem ,esetleg várlak ott a bejáratánál.A széchenyi sétányon. szia

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Mejöttünk a dokitól....okosabb nem lettem. Látható szervi oka nincs, uh csinlni fognak neki hólyagfeltöltést h a refluxot is kizárják.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Tegnapi tali jó volt, bár én már 2 napja nagyon nyomi vagyok, Botond is borzalmas nyügős, ma megint az egész bevásárlást végig orditotta, hazafelé már bömbölt. :( :( :(

Nem tudom hogy én azért vagyok ilyen ...mert ő ilyen, vagy ő azért mert én...Szóval Kész vagyok!!

Már egy értelmes mondatot nem tudok megfogalmazni... :? :( gondolom tegnap tapasztalható volt. :D

Nyhk,
sajnálom hogy a végén nem mutatkoztunk be egymásnak. Mire lett volna alkalmam (danus mellett) elmentetek

Cukker,
te is eltüntél :( pedig mondani akartam hogy majd mi hazavisszünk benneteket.

Mvirag,
Én a végén nem mennék. A férjemnek olyankor fix havi ujságja van, viszont megkérnélek bennetek a játék beszerzésre.
Bár nem tudom hogy áll az Euro vagy akkor hogy fog... :?: :?: :?:

Seriff,
remélem nem haragudtál meg hogy le kissárkányoztam Hannát. :wink: :D dehát azzal a kishisztikezdeménnyel olyan cuki volt. :lol:

Syg,
most sokkal többet láttam Leonából. :D Nagyon édes és velem 2szer is "barátkozott". :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes,
Lili is csak reggel hajlandó szopni, napközben vagy csak ráharap, vagy nevet neki. Mondjuk ő az ujját sem szopizza :D

Scooby,
én rendszeresen járok a Metamorf-ba Lilivel. Ott baba-mama tornázunk, úszunk, babamasszázsolunk. Hallottunk a baba-mama klubról is, de szerintem még egy sem volt. Mikor még pár hónapja tervezték, akkor valamiért nem jött össze, most nem tudom, lehet, hogy újra megpróbálják. Beszélgetős, tornázós, receptcserélős, igazi kis klubnak szánják.

Ma elszaladtunk az ortopédushoz, hogy kikérdezzem a véleményét cipőügyileg. Lili ugye egyre többet van talpon, sokat áll, lépeget, és elég tanácstalan voltam a kérdésben, hogy kell-e, ha kell mikor, és milyen cipő rá. Most már mindent tudok (remélem), csak el ne felejtsem :D

Virág,
ha Sopronnál mentek ki a határon, akkor gyakorlatilag az az út odavisz, és ott lesz bal oldalt. Ki van táblázva, hogy SCS. Ha meg Hegyeshalomnál, akkor át kell jönni a másik autópályához, de oda most csináltak egy elkerülő utat, valami S17 talán, vagy valami S, az biztos, de folyamatosan ki van írva már Bécs előttől ez az SCS, nem nagyon lehet elrontani. Maga a játékbolt a Média Markt mellett van, a vele szemben lévő épületben egy sport és egy szexbolt, és utána jön a nagy épület. Vagyis, fordítva, először nagy épület, utána sport-szex, és úgy a játék, mellette Média Markt, ez a sorrend :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

voltunk orvosnál most épp a gyomrára ment rá a vírus sajnos. Hasmenése csökkent, de most próváltam neki adni főtt krumplit csak simán főzőlével összetörve, megevett kb. 3 kanállal és jött is ki minden... :( :(
Viszont ma egész nap szoptattam és az nem jött ki hála az égnek. Holnap lesz 1 hete h nagyon beteg szegénykém.... :( :( :( :(
Adtam neki kupot az előbb remélem attól jobb lesz neki és holnap már jobb étvágya is lesz.

na megyek is mert nyüszizik.
erszényes

Erszényke, jobbulást Nektek! Nagyon rossz hallani, hogy ilyen rosszul van Janika!

Lina, mit mondott az ortopéd doki? Megosztod velünk? Én kíváncsi vagyok.

Egy újabb kérdésem van. :roll: : A ti gyerkőcötökkel is volt, hogy nem bírtátok elaltatni nappal, bármit vetettetek be, és aztán este meg kidőlt? Zsófival ma ez történt, és most semmire sem kelt fel. Még arra sem, hogy lehúztam a redönyt nála. Pedig az elég hangos. A mai fürdés úgy néz ki, hogy elmarad. :roll:

Na, megyek, olvasok egy kicsit, meg fürdök. Vagyis lazítok. :) :wink: :P
birolili

Ohhhhhhhhhhh LILI, de hányszor.....! :lol: :lol: :lol:

Tipikus, pontról pontra, nagyon ismerős! :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Óh, Nana, köszi, megnyugtattál! :) Ilyenkor mindig azt hiszem, hogy én nem tettem vmit jól....pedig csak minden érdekli. :D :wink:
birolili

Lili: nekem is volt már ilyen Janikával és érdekes mert olyankor egy kicsit hamarabb is dőlt ki mint a szokásos esti lefekvés, mégsem kelt reggel korábban.

Jajj lányok olyan aranyos volt Janika most tettem le 2 perce aludni. Előtte szopizott 10 percet és elaludt a cicin. Amikor meg betettem az ágyába csak az ujjacskáját dugta a szájába a cic helyére és aludt tovább. :D :D :D Olyan jo hogy megint kell a cici neki!!!!!

Remélem nem lesz rosszul már...most apával fent maradunk vagy éjfélig h figyeljük benne marad e a tejcsike.
erszényes

Erszényes,
szorítok nektek!!!!!! Gyorsan gyógyuljon meg MiniJanika! :)

KépKép
KépKép
nana09

Csak egy kis írás. :D Készítettem vonalzót VÉGRE!!!!! :D Remélem sikerült. :)
birolili

IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
birolili

Nyhk, nem találtam meg neked a cipőorr védőt. :( Egyébként a www.vatera.hu oldalon volt, a baba-mama rovatban. És ott is az egyéb babatartozékoknál. De most nincs. Sztem lesz még.....
birolili

Hello

Most csak ennyire futja az időmből

cipővédő

http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=10226111

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff,
Fitt-Forma. Igen a Tópart u.-ban volt régen, oda jártam tornázni, amikor Flóra kicsi volt. Aztán a csajszi, aki a nekem tetsző órákat tartotta átment a Szilvásihoz és jónéhányan követtük őt. Közben elmentem dolgozni+jött Orsi és nem jártam. Nem régen kerestem, de azt mondták babázik. Találkoztam vele és az ikreivel az utcán és mondta, hogy már ismét dolgozik, de megint máshol. Úgyhogy mentem utána :)

Erszényes,
remélem Janika már kifelé tart a betegségből. Az már haladás, ha újra cicizik. Tornázni szoktam, ott van húzó erő :D . Mehetnénk együtt, de nekem csak minden második héten jó du. Akkor is csak a 17.30-as óra, hogy az esti rutinra hazaérjek. Pedig utána jön a box, ami a kedvencem, de későn van :(

Roz,
nem készítek eladásra, nem lenne aki megfizetné :( :) Meg az már nekem sem férne bele. Így is akkor csinálom, amikor már a gyerekek alszanak, vagy ha anyóséknál vagyunk és ők gyerekeznek.

Dora,
milyenek az első éjszakák? Kati hogy viseli?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lili,
azt mondta az ortopédus, hogy nagyjából másfél éves koráig (jó ez egyénenként egy-két hónappal változhat) azért kell a gyerekre cipő, hogy ne fázzon a lába. Igazából mindegy, hogy mit adunk rá, mert a láb fejlődését addig nem fogja befolyásolni, még döntő többségben nem terhelés alatt nő. Vagyis amíg nem a járás a fő mozgásformája. Az egy dolog, hogy megtanul járni, de még mindig sokszor le fog menni mászásba.... Na ugye, hogy mikor érik el ezt a szintet, hogy szinte csak járnak, erre mondta, hogy nagyjából másfél év. Mivel Lili télen már mindenképpen mászkálni fog, és ugye már most is séta közben ki kell tenni, kelleni fog neki téli cipő, azt mondta, olyan a jó, aminek minél magasabb hátul a kérge, és lehetőleg szűk legyen, hogy a sarokcsontját, és az achilles inát fogja. Amúgy az lenne a legjobb, ha a talpában belülről nem lenne semmiféle kiképzés, és viszonylag kemény lenne. Ami viszont mindenképpen fontos, hogy ne legyen benne hosszanti emelő, mert ilyennel állítólag hat éves koruk előtt nem szabadna találkozni a lábuknak. Márkáról nem nyilatkozott, mert azt mondta, hogy mostanság már Siestánál, Dr. Leo-nál is talált "bődületes butaságokat". Szó szerint így mondta :D
Azt kérte, hogy olyan 1,5 éves kora körül vigyük vissza Lilit, mert most úgy látja, hogy esetleg lesz egy kis hajlama arra, hogy a sarka kifele, a bokája befele dől, de addig még rendeződhet, de ha kell, akkor előbb azt sem szabad korrigálni. Röviden (vagyis hosszan :D ) nagyjából ennyi volt. Amúgy most rajta volt a kis bőrcipője, amit Ausztriában vettünk, az igazából kocsicipő, csak kicsit szebb a kiképzése, meg a talpán van némi gumi, de nem kemény a kérge..., és arra is azt mondta, hogy teljesen tökéletes egyenlőre. Meg hogy okos dolog ez a természet, és azért általában magától jól fejlődik a gyerek lába, nem kell összevissza emelgetni, döntögetni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

HÚÚÚ, utána néztem ezeknek a vkod gyüjtős játékoknak.
A Pampers nagyon klassz ajándékokat ad. Botondnak nagyon szeretnék ilyen játékot.

Ha esetleg Valamelyikötöknek - akinek már nagyobb a picurja- van ilyen pampers vonakódja, nekem adná??? :D :D :D

Bocsánat ha pofátlan a kérés :oops: ...csak ha valakinek tényleg nem kell. :D

KépKép
KépKép
nana09

Ja az alvásról jut eszembe: Nálunk inkább abból van gond, hogy ha Lili jelzi, hogy álmos, és nem biztosítjuk neki az alvás körülményeit, mondjuk ha valamiért nem vettük észre, vagy valami. Ha lefektetjük, kap cumit, és alvóskendőt, nagyjából 20 mp alatt alszik el. Ma a Malomban voltunk, épp ebédeltünk apuval, mikor láttam, hogy gáz van, ledöntöttem a babakocsit, és kb. a következő falatomnál már aludt is a picilányom.
Ma este meg tök ciki volt apával. Megtápiztatta, és általában ugyan szokott neki mesélni este, de most úgy látta, elég betenni Lilit az ágyába. Én nekiálltam telefonálni, ő kiment kutyát etetni, és ezalatt hallottam, hogy Lili nyüszög. Kicsit félbeszakítottam a telefont, próbáltam visszafektetni Lilit hasra, de nem ment, közben bejött Szláva, montam neki, hogy nem ússza meg a mesélést, mert fent van a lánya, majd folytattam a telefonálást. Már lement a Barátok Közt első része, mikor megkérdezte, hogy most akkor mi van a Lilivel? Én meg, hogy most nem meséltél neki? Néztünk egymásra értetlenül, aztán benéztünk Lilire, szépen aludt, cumi a szájában, betakarózva....mi meg csak néztük egymást, hogy akkor jó, ezek szerint egyedül is el tud aludni :D De olyan ciki volt, hogy én azt hittem rég túl vannak a mesén.

Erszényes,
Janika jobban van? Hogy alszik?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,
ha összegyűjtöm Lilinek, amit szeretnék, a többi lehet Botié. :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,
csak az a baj, hogy csak a 3-as, meg a 4-es méret jó, a többi nem, se a bugyiszerű. Bár ugye a 4-es 18 kilóig jó, szóval egy darabig nem kell nagyobb :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi a cipővédő infókat!

Nana,

Sajnálom én is hogy még bemutatkozni sem tudtunk egymásnak, de valahogy nem volt rá alkalom. Ádám mellett sem könnyű másra figyelni :) Remélem legközelebb sikerül. :)

Kép

Kép
nyhk

Köszi LINA, aranyos vagy! és melyik játékra "hajtasz"? :wink: :D

Mindig tudtam hogy nagyon ügyes lányod van, de így elaludni... :D :shock:

Én már azzal is megelégednék ha egyszer sirás és szenvedés nélkül sikerülne.... :? :(

Nhyk,
Megdumáltuk, akkor legközelebb. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Elöszőr is próbáltam végigolvasni a topoicot... esélytelen voltam.... jó hoszzú :D ! Tehát nem tudom jó helyen járok-e, hisz itt mindenkit babásan látok, én pedig éppen babáért küzdök...... az eredményről nem nagyon tudok beszámolni :( .
Érdeklődnék, hogy mit tudtok Pusztai Zoltánról mint orvosról, várok minden tapasztalatot, az az igazság, hogy éppen most váltottam hozzá, egy elmondás alapján hagytam ott az elöző orvosomat, és momentán azzal küzdök, hogy nem esek teherebe, persze a vizsgálatok elején vagyok, és szeretném tudni, hogy jól választottam-e???
A lelkivilágomról nem beszélnék (hisz aki hasonlokkal küzd az tudhatja), hiszen a remény hal meg utoljára, vagy talán én...... :)

Legyen szép napotok, ha pedig rossz topicban vagyok, akkor elnézést a zavarásért :)!!!
myl

Szia myl!

JÓ HELYEN JÁRSZ! :D Hisz egyszer mi is babavárók ill. babára vágyók voltunk! Mindig vannak kismamáink :) is, ugyhogy várunk szeretettel!!! :D

Mennem kell, elsőszülött ovodásom olyan cirkuszt levágott, hogy felébresztette a kisöccsét! :evil:

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok,

thymi,
akkor úgy volt, ahogy gondoltam. Az orvos maga mondta, hogy a refluxot nem lehet uh-val megállapítani. De legalább annak örülj, hogy nincs elváltozás. Mi is voltunk, és Eszternél sem látott most már elváltozást, folytatódik az AB kúra és a pisikontroll, aztán még okt. végén megnézi egyszer és valamikor nov. első felében megyünk erre a hólyagfeltöltéses vizsgálatra. Ti mentek? Ha igen, mikor?
balim

Szia Balim,

Ez nagyon buta kérdés lesz...de nálatok mit jelent a reflux?
Én totál tudatlan vagyok, én eddig csak egyetlen fajta reflux-ot a nyelőcső refluxot ismerem, ami minket is fenyegetett. :(

KépKép
KépKép
nana09

myl,
üdv köztünk. Esetleg a Szabó Lászlóra nem gondoltál? Ha jól tudom ő meddőségi szakember. Így van, lányok?

nana,
sajnálom, hogy nem találkoztunk a talin, de remélem, hogy egyszer csak sikerül :). Danus megy oviba? Nem is hiszem, hogy tud hisztizni :lol: .

Dóra,
milyen újra Kecskeméten? Férjed feljár dolgozni vagy többnyire itt van Kméten?

Erszényes,
hogy vagytok manapság? Sikerült kikecmeregni végre a bajból?
balim

nana,
nem buta kérdés, eddig - szerencsére - én sem tudtam. Azt is refluxnak nevezik, ha a húgyhólyagból valami ok folytán visszafelé (a vese felé) folyik a pisi. Akkor az ott pangani kezd és ez csodás táptalaj a baciknak :(. Nálunk ez a gyanú, mert az izotópos vizsgálat azt mutatta ki, hogy egyik oldalon lassabban jön le a pisi, mint a másikon :(. Boti visszaaludt?
balim

NAna, ez a húgyhólyagból visszafolyó vizelet, különböző fokozatai vannak, aszerint, h meddig-esetleg a veséig-folyik vissza. Most vitték el a kukát, benne a pampers-es zacskót.De a hétvégén kell vennünk, és akkor megtartom Neked a vonalkódot! Meddig lehet gyűjteni?
Ja, nem haragudtam meg, dehogy :D .

Lina, ez a másfél év azért szerintem túlzás, Hanna azóta, h egyedül jár, vagyis 4.5hónapja, szinte egyáltalán nem mászik.És még csak jövő hónapban lesz másfél éves.

Balim, azon gondolkodom, csak az előadás jegyzetem bent van Hannánál, h 3D Uh-val nem lehet-e megnézni a refluxot, de megpróbálom megkeresni ha felébredt. Mondjuk ha meg is lehet vele nézni,nem tudom, h itt ki tudja..Mert a 3D-nek nagyrészt a szülészet-nőgyógyászati előnyeit használják csak ki :( .
Tegnap is volt pisikontroll?

Tegnap esőnap volt, így az arborétumozás elmaradt... :cry:

Kép
seriff

Hu, ez elég szörnyen hangzik!:(

Boti nem aludt vissza és nála ez a nyugodt nap inditásához a lényeg...az éjszakai evés után min. 8-ig aludni.

Dani - amiota Botond megszületett - nagyon tud hisztizni :(

Fiuk hogy vannak???????? Hogy viselték amig a korházban voltatok?

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: