Sziasztok!
Na megint jól lemaradtam.
Képzeljétek, ma voltam először vizigimnasztikán terheseknek. Az usziban csinálja az a lány, aki a babaúszást is. Nagyon jó volt!!
Vero,
valahol korábban még azt írtad, hogy Iván több volt, mint 4 kg és gátvédelemmel szültél és nem ajánlod. Jól értem? Szóval rossz volt? Bocs, hogy értetlenkedem, csak azért kérdem, mert nekem a fő problémám a szüléssel "csak" az volt, hogy hónapokig nem gyógyult be a gátsebem. Szóval, kicsit félek attól, hogy megint vágnak és megint nem gyógyul, mert minden csodás lett volna, ha nem az van, hogy 8 héttel a szülés után még úgy jártam, mint aki 2 napja szült - és persze baromira fájt is.
Elnézést, a hosszú kommentárért.
Viol,
nekem egyszer a dokinéni, amikor nagyon bizonytalan voltam, azt ajánlotta, hogy 24 órán keresztül mérjem és írjam, hogy Vince mennyit szopik és abból egyértelműen kiderült, hogy jól eszik-e.
Az a baj, hogy a mennyiségekre már nem emlékszem, de ebből egyértelműen kiderült, hogy eleget szopizik. MÁsrészt valóban volt időszak, amikor lassabban hízott, vagy egy kicsit megállt.
Érdekes, hogy itthon gyümölcsöt ajánlanak először. Kint nekünk a zöldséget mondták, hogy avval kezdjünk, majd husi és csak utána gyümi és Vincének a sutőtök volt az első étel, ami be is jött, szóal, amit meg is evett, sőt a mai napig nagyon szereti. (igaz én is

)
Katus,
remélem, már jobban vagytok!
Andi,
most már csak minden rendeződik. Szurkolok, hogy egy picit pihenni is tudj.
Ági,
kicsit megijesztetek néha, mi lesz, ha már a második is megérkezik.
Egyenlőre azért van néha rossz lelkiismeretem, mert gyakran csak akkor jut eszembe a pocaklakó, amikor lefekszem, meg reggel, amikor a melltartómat felveszem - jaj, nagyon nagyok és érzékenyek
Csilla,
a mi dokinénink szerint nem kell aggódni a fogak miatt, Vincének egyenlőre 6 foga van, de az utóbbi időben neki is ömlik a nyála, talán jön máisik is. Szóval állítólag legalább addig sem romlik az a fogacska.
Gabó,
szerintem klassz dolog, hogy iskolába mész!! Ráadásul igazán érdekes dologot fogsz tanulni - azt hiszem. Mondjuk én nagyon tanuláspárti vagyok. Persze ez nem azt jelenti, hogy szenvedni kell, hanem, hogy a bírás határain belül, de a tanulás egyfajta frissentartást és ingerhalmazt jelent, amitől többet érzékelünk a körülöttünk levő dolgokból. Szerintem ezek mindig hosszútávra szólnak és a megtanult dolgokat nem bánja meg az ember. De az is fontos, hogy ha valami nem jó, akkor egyszerűen ne csinálja az ember csak azért végig, mert már elkezdte. Szóval, hogy változtatni is merni kell.
Jaj!! Ne haragudj, nem akartam prédikálni BOCSÁNAT!
Na most az egész napi lemaradásomat próbálom bepótolni...
Zsani,
szurkolunk az orvos miatt! Jó, hogy megnnepeltétek, az olyan jó lehet. AZ én uramnak mindig (eddig 2x) hosszú időbe tellik míg felfogja, megemészti és még az örömét is kifejezi baba esetén
Pedig akarta őket, csak valahogy ilyen.