Sziasztok!
Csak olvasok-olvasok, egy csomó mindenre szerettem volna reagálni, de csak a lényeg:
nyelvoktatás:
szerintem azért fújják fel ezt a dolgot, mert a mi generációnknak nagyon szarul, vagy éppen sehogysem tanították, és ezért a legtöbbünknek ez a gyenge pontja (nekem is). Azért mire a gyermekein odakerülnek, egész más lesz a helyzet! pl nem gyorstalpalón oroszról angolra átképzett tanárok fognak tanítani, akik csak 1 leckével járnak előbb, mint a diák. Én ezt is egy nagy pénzlehúzásnak tartom. Barátnőm járatja a 2 éves kislányát, aki magyarul sem tud még beszélni arra a Helen Doron (vagy mi) féle okításra, ami állítólag marha szuper. Évent 17 ezer a tankönyv

+havonta 6500 forint a tanfolyam, ami hetente fél óra

Szerintem ez felháborító!
Tinu!
Mivel még belefér az idődbe, azért menj el egy babamama klubba, és ismerkedj meg a szülésznőkkel! Mert szerintem nagy különbség van közöttük.....
Tegnap mi is piacon voltunk, házi vaj-sajt-tejföl figyel a hűtőben, és fent a néniktől vettem zöldséget-gyümölcsöt. Szóval büszkék lehettek ránk, hogy milyen tudatosak lettünk (meg szegényebbek

)
Macs!
Popópirosságra neogranormon vagy sudocrem, de ezzel itt nem leszek népszerű
Lindi!
Gratula a szépséges fotóhoz!
Neet!
Lányod csuda édes!
Ancsi!
Abban a gyogyótárban előre vannak elkészítve a cuccok, ki van rakva a pultba. Van 3 féle krém: vitaminos, kamillás és citromos, van testápoló, bőrradír, sőt naptejet is láttam!
Ma csak fél 7-kor keltünk

Pihenés sajnos nem megoldott, de ma estére kaptunk a nővéremtől 1-2 óra kimenőt
Ma voltunk baba-mama körben Manókáékkal, és nagyon-de-nagyon jó volt, kint volt a levegőn, Bazsó jól elfáradt, és nagyon klassz játékok voltak és Ovónéni, aki mondókázott, papírt ragasztott meg minden jókat csinált!
Ha lesz időm, megint visszaolvasok, mert más nem jut eszembe....
DENI????????????????????????