A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Na, közben a vasalódeszka és a számítógép között szambáztam, de legalább eltűnt a vasalatlan kupac. És Gergő is felébredt, mire végeztem...

Kép
kuha

Majola!

Milyen gyönyörű virágot szagolgat Julcsi!!!

Köszönjük a dícséretet :oops: :oops: :oops:

Kérdezhetek valamit? Jól értem, akkor sírdogál Julcsi akár 20 perceket is, miután felébredt? Vagy mielőtt elalszik?
Csak azért, mert nekem is mindig nyűglődve ébred Gergő, és utána mindig igazi sírás lesz belőle. És elég nehéz megnyugtatni.
(Csak a kispárna, vagy kistakaró sarka tudja megnyugtatni, amit bekap, és utána fúrja a kis arcát bele).
Szóval nálunk is fennáll ez a probléma, kb. másfél hónapja.

Ja, és kb. 2 hete éjjel is felébred, de szerintem nincs magánál, csak nyöszörög, van amikor sír is egy picit, amíg be nem megyek.
De néha olyan érzésem van, mintha álmában sírna.
Aztán segítek megtalálni a kispárna/kistakaró csücskét, gyorsan bekapja, és alszik is tovább.

Azért időnként ez aggaszt engem egy kicsit, de nem tudom, hogy kell(ene)-e vele komolyabban foglalkozni, vagy sem? :roll:

Kép
kuha

Ja, és még annyit szerettem volna írni, hogy tényleg csak Megann engedélyével tenném fel a házat kívülről.
Nem biztos, hogy szeretné...

Kép
kuha

Sziasztok.

NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK PANDÁNAK,ESZTINEK ÉS BARNINAK!!! :)

ancsi26

Jaj,lányok!!

Nagyon-nagyon szuperek a képek!!!Egyik baba szebb,mint a másik!!
De jó lett volna ott lenni és megismerni titeket!

Megann.
Tényleg gyönyörű lehet a házatok!!
Én is akarok ilyet!! :D :D

Tegnap voltunk Davalliáékkal Dúdolón.Meli jól érezte magát,egész idő alatt egy kis műanyag székkel volt elfoglalva!!! :lol: :roll:
Ma reggel is voltunk Tücsökzenén,de ezt Meli nem nagyon élvezte.
Annyira meleg volt a teremben,hogy folyt rólunk a viz,úgyhogy szerintem ez is közrejátszott.Na és egy igen vad kisfiú,úgy megtépte szegény Meli haját,hogy alig tudtam megvigasztalni!! :(
És az anyukája azt sem mondta,hogy bocsi!! :? :shock:

Hol van a rossz idő??
Hál istennek itt gyönyörűen süt a nap,úgyhogy ha felkel Meli lehet kimegyünk Tapocára sétálni!!! :)

ancsi26

Sziasztok! :)

Mi is sok boldogságot kívánunk ESZTINEK, PANDÁNAK ÉS BARNÁNAK első szülinapjuk alkalmából! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Na még gyorsan teszek fel pár állatkertes képet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Hú,ez jó pár lett!!Bocsi! :oops: :oops: :lol:

ancsi26

Eljött ma az Anyu és levitte Danit a játszótérre. Már kész vagyok a házimunkával, most kicsit tudok netezni. :)

Ayse,
Lili jobban van? és Andris? Egyszer mi is kaptunk Tantum Verdét Beninek és ő sem igazán tiltakozott ellene, pedig ő és a gyógyszerek az két külön dolog.
Kérésedre visszatettem Anikót a táblába. :)

Megann,
Köszi még egyszer! Annyira jó volt, én is úgy feltöltődtem. :)
Kíváncsi lennék Léna miket mesélt Apának a buliról. :)

And,
Mi is megyünk szívesen, ha nincs épp más dolgunk és majd igyekszem úgy intézni, hogy ne legyen. :)

Barbi, Annamami
Nagyon nagyon jók a képek! És milyen sok!
Mindjárt én is felteszek, de csak 1-2 lett igazán jó! :)

benianyu

Kép
a buli már elkezdődött mire odaértünk

Kép
de Kisnyúl is Lili hamar nekilátott a játéknak

Kép
Kisnyúl majszolt itt is

Kép
ott is egy keveset

Kép
néha szónokolt egy keveset

Kép
vagy egyszerűen csak labdával dekázott,miközben ritmusra zenélt és
közben még egy telefont is megevett....ettől már Dani álla is leesett!

Kép
aztán Benianyuval tornyot építettek

Kép
naaaaagy tornyot

Kép
és ehhez a bigyóhoz is próbáltak értelmes fejet vágni

Kép
nem sikerült

Kép
Livi két régnemlátott topikost is elhozott magával

Kép
Zsófit és PinkLadyt

Kép
Kisnyúllal nosztalgiáztak az első szerelemről

Kép
Marcik is egymásra találtak

Kép
persze azért nem ez volt a jellemző:)

Kép
PocakosRoki és Zsuzsa játszanak

Kép
Mea és Livi.......szambáznak!!!!

Kép
Saci meg nagyon nem örül annak,amit Gergő csinál!

Kép
PocakosBodza és Saci zenélnek

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép a házigazda tízóraizik
Kép itt még egész kicsi a felfordulás
Kép Léna és Lili
Kép Saci és Kisnyuszi
Kép Danika elmélyülten kockázik egyedül
Kép aztán Kisnyuszival

benianyu

Kép
Annamami Mazsija is próbálja megfejteni azt az izét

Kép
aztán inkább legózik

Kép
meg meglepődik

Kép
meg bújik

Kép
meg ....:)

Kép
mindig mosolygós Kuha jóképű Gergővel

Kép
a nagyon csinos csajok Gergővel

Kép
Eszti komolyan veszi az életet

Kép
mindenre keresi a választ

Kép
PinkLady valami meghökkentőt láthatott

Kép
MediterránSzeretőnk meg mediterrán szeretősködött

Kép
Danigombóc érdeklődő tekintete

Kép
és kicsiLénánk még mindig nem hitte el,hogy csak átmeneti ez az állapot!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, Kuha!

Hát most nagyot csalódtam bennetek :evil:
Hogy hagyhattátok ezt????
Hogy a rakoncátlan kölkeitek átrendezzék a sziklakertet, szétszórják a háncsot???
Hát van bennetek egy csöppnyi felelősségérzet is a gyerekeitek tetteiért??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hi-hi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: most betojtatok, mi??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Semmi baj....ugyan már...a lényeg hogy nem ültették ki a srácok az összes növényt a kőre... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt meg hogy ki volt a főkolompos, Kisnyúl avagy Gergő..na azt meg majd leboxoljátok magatok között :lol: :lol: :lol: :lol:

BARNUSNAK, ESZTINEK ÉS PANDÁNAK MI IS NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!

Lányok!
Köszi a bókokat, jólesik ám ez nekem nagyon...hát nem mondom...rengeteg energia ment rá..állati sokat veszekedtünk amig épitkeztünk..én meg ugye jöttem felügyelni nagy pocakkal a burkolókat stb...
De még mindig van rengeteg meló...az alsó szinten csak aljzatbeton van...van még ahol villanykört lóg...meg a légkondikiállások...na szóval nem fogunk unatkozni...

Berendezés????Lányok, miről beszéltek???
Nincs egy nyamvadt szekrényünk sem...majd még csak eztán lesz nappalibútor, étkező, meg vitrines szekrény... :oops: :oops: :oops:

Róki!
Látod, milyen közel vagyunk..

Kuha, nagyon figyelmes vagy, tényleg nem örülnék, ha egy az egyben feltennéd a házikónkat..de küldd el Majolának nyugodtan priviben....de most hogy ennyi idegen fura alak olvasgat minket inkább kihagynám....
Meg nyugodtan küldd el bárkinek akit ismerünk aki topiklakó... :wink:

Majola!
Igen egyébként jól látod..körbe kő, a nappali közepe meg parketta(de nem fa, hanem laminált....ezt ajánlották kisgyerekeknek...nem olyan sérülékeny...és ha megunjuk a szinét, formáját..nem kerül annyiba a cseréje mint az igazi fának..
Majd öreg korunkba lesz fa...de akkor meg az unokáink fogják szétkaristolni :lol: :lol: :lol: )

Léna délelőtt nem volt hajlandó aludni, kimentünk sétálni, ebéd közben meg majd elaludt, majd 40 percet birt aludni :evil: :evil: :evil: :evil: elegem van, hogy már zabálni sincs időm :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Húúú Megann, tudtam, hogy Te ilyen megbocsájtó vagy!!!

Sejtettem, hogy résen kell lennem, és pont emiatt, amit Te is említettél, nem tettem fel a kecó képét.
Na, akkor Majola! + aki még kíváncsi Megann házára kívülről!!!,
szóval várom az e-mail címeket, és küldöm szívesen azt a 3-4 db képet!

Kép
kuha

Feladom....

Már megint kiszedte az összes autópótkulcsot, kódkártyástól a fiókból...... :evil: :evil: :evil: :evil: én megőrülök....
Nagyon sürgősen le kell költöztetnem a "műhelyemet" a földszintre..mert apa kitér a hitéből.....hogy Léna szétcseszi a dolgozót.... :evil: :evil: :evil: :evil:
És meg is értem...

Nyúlné!
:D
Na jóóóóóóó jóóóó király vagy Te is fotózásból... :wink:

Ja Léna is spenótos tésztát evett...
Jól jártunk...nem kell főzni 2 napit :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Kisnyuszi és Dani osztoznak a vizen. :)
Kép Dani, add csak ide a vizedet, megkóstolom
Kép ez egész jó Kép akkor elviszem, jó?
Kép hagytam neked Gombikám :)
Kép cserélünk? mindegy Nyuszikám, csak maradjon egy nekem is
Kép az üzlet az üzlet :)

benianyu

Kép
anyu,te már megint akarsz valamit tőlem?

Kép
tudtam!

Kép
biztos Nyúlnénak pózolok,

Kép
gyere nyuszi,adjunk elő valamit!

Kép
te, neked meg mid van?

Kép
adhatnál belőle,te meg ihatod az enyémet!

Kép
most te fogsz megitatni?

Kép
izgalmas!

Kép
na ez már túlzás!

Kép
most mi van?nem is veszekszünk!

Kép
látjátok,még koccintunk is!

Kép
na iszom erre még egy kicsit!

Kép
te Gergő,érezted már a napmelegített tőzeg meleg,lágy tapintását?

Kép
én mondom neked,ez mindent visz!

Kép
te tiszta hülye vagy, Nyuszi!fogdosd a kakidat is,ha ez neked bejön!

Kép
ti tudtátok,hogy ha valaki sokáig és kitartóan próbálkozik,akkor át
tud menni az üvegen?

Kép
tényleg?:)))

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Istes éltesse az 1. szülinaposokat, Esztit, Pandát és Barnust.

Az előbb megmutattam a Briginek néhány képet, amit feltettetek a taliról. Egyből ment a monitorhoz és simogatta meg puszilgatta a babákat. Azt hiszem Ő is nagyon jól érezte magát. Hazafele a Tomival dumcsiztak hátul, biztos megbeszélték hogy sikerült a napjuk.

Nyúlné, Barbi
Az első kanyarnál csak kiváncsiak voltunk figyeltek-e. Jó lett volna ha már ott eltévedünk. De jó volt a mitfárerünk (vagy mi) így hamar kievickéltünk a terelőutak terelőútjának a terelőútjáról.

Kép
Kép
maresz

Nyúlné,
Szétröhögtem magam a kommentárokon! :) :) :) Ráadásul a képek is szuperek! :)

benianyu

Nyúlné
Szokás szerint ku...va jók a képek és a kommentár is.

Kép
Kép
maresz

Nyúlné!
Hát, én azt hiszem, besz@rok a szövegeden!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Kuha, épp ez van nálunk is. Alvás után nagy sirás, semmi sem jó. És éjjel is többször felkel. Nem értem, mi lehet ez.
Várom a fotókat! thullner.zsuzsanna@chello.hu

KépKép

KépKép
majola

Mivel szüliüzi kikeresőnk üzemen kívül van, előléptettem magam helyettesének. szedit nemrégiben csatlakozott a csapathoz, így Barni születéséről nem adhatok hírt, de egy újjszülöttkori fotót szívesen látnánk róla!

Ez pedig And üzije (egy kicsikét késve kaptuk a nagy hírt):

: 2005 Október 21 Péntek - 15:43

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok mindenki

Jól eltűntem, de most csatlakozom én is már vidáman a babásokhoz
sajnos egy kicsit kalandosra sikeredett Eszti érkezésre erre a világra, de a lényeg, hogy túl vagyunk rajta, és itt van velünk egy kis tündérke. Okt. 04-én született császárral, 2400 gr, 49 cm. tényleg kis tündérke
szüléstörténetet nem írok, maradjunk annyiban, hogy hoztam a statisztikát, ha valaki még nem szült, nyugodjon meg, tuti minden rendben lesz

most már csak mosolygok magamon, hogy milyen apróságok voltak fontosak korábban, most már tudom, hogy egy a lényeg, hogy mindketten egészségesek vagyunk. Eszti jól szopizik, nagyon ügyes! bár nem igazán méricskélem, mert egy vacak mérlegünk van, egy digitálisat most kértem apától, hogy kölcsönözzön, de pár napja már tuti átléptük a 2500 gr-ot és ez jó.
hasfájás szörnyű, de mondjuk még nincs is napirend, pedig nagyon igyekszünk, de vmi mindig felborítja. egyelőre nem sok időt hagy aludni. konkrétan hulla fáradt vagyok. de ez nem számít.

minden újdonsült anyukának gratulálok!!!

igyekszem magamhoz térni, és gyakrabban jönni, és most egy képet feltenni

and és eszti, aki most 18. napját tölti velünk idekint

még egy szó: apa egy igazi hős úgy terveztem, hogy ő informál benneteket mindenről, de felgyorsultak az események, és sok dolog szakadt a nykába, szóval nem tudom mit csináltam volna, mit csinálnék nélküle!
--------------------------------------------------------------------------------

ayse

Szedit, bocsánat

ayse

Turis lányok!

Rókihoz hasonlóan én is vennék Lénának egy két overált illetve vizálló nadárgot, tekintve hogy az én gyerekem az út porába, mocsarába illetve a kocsimosóviz okozta pocsojákban szeret hemperegni.
Szóval olyan hempergőset..

Érdemes nekem ellátogatni a Rákóczi úti turiba???
Vannak ott ilyesmik??

Talán egyszer voltam még nyáron Léna születése előtt...

M.

Kép

Kép
megann

Majola!

Képek mentek!

Kép
kuha

Benianyu,Nyúlné
KIRÁÁÁÁLY SOROZATOK!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi,
Melike annyira szép kislány,az utolsó kép a csíkos kapucniban csúcsédes!!!! :D :D :D

Ayse,
hogy van Lili????? :roll:
Hiányoztatok ám a buliból!!! :D
And Esztijének a piros plüss kabátkát vittünk,aminek a zsebénél egy rénszarvi van(mivel And egyszer említette,hogy nagy rén rajongók! :lol: ) és a kapucnijába hópelyhek vannak hímezve.....turiban találtam és nem tudtam otthagyni.... :oops: :oops: :oops: ...egyébként szerintem vadi új... :D

Megann,
ha overallt vennél Lénának,a tuti hely Rokica turija:
PÖTTÖM PANNA
IGÉNYES GYERMEK HASZNÁLTRUHA
1136 Bp. Tátra utca 20.
Tel.: 30/241-6564
H-P : 10-18
Szo : 10-13

Én is itt vettem Marcinak overallt és nagyon klassz szerintem!!!
a többi cuccuk is tényleg igényes és jó és nem vészes az ár.
A Rákócsi út is jó,csak ott nagyon ki kell fogni,mert ha pont akkor mész,amikor le van fosztva,akkor az csak bosszúság...
Egyébként Eszti rénszarvis kabátkája is onnan van... :oops: :D

Szilvalakit megkóstoltad???! :roll: :lol:
annamami

Rákócsi= Rákóczi
Szilvalaki=Szilvaleki

:oops: :oops: :oops: ...így jár aki rohan....
annamami

Léna annyira édes volt,mikor megpuszilta a macikát az üvegen!!! :D :D :D
annamami

Sziasztok!
Csak egész véletlenül (egy privát üzenetnek köszönhetően) tévedtem újra erre, és látom, milyen szupi taliról maradtunk le. Azért a képek k...a jók, és minden baba csudaszép!
Mi jól vagyunk, csak semmire sincs időm, legkevésbé a netre.
Kornél írtó rossz, égetni való kölök :lol: . Na jó, ez túlzás! Csak a gyerekekkel bátrabb a kelleténél... :oops: lehet jobb is, hogy nem mentünk. A kis barátait rendszerint lekokizza, vagy fellöki, de ugyanakkor a puszikat és öleléseket is bőven osztogatja.

Igazából egy kérdésem lenne Benianyuhoz, Anikohoz illetve a többi kétgyerkőcös mamihoz:
Nagyobbik lurkóitokon nem vetettek észre valamilyen változást?
Az én okos nagyobbik fiam az utóbbi egy, másfél hónapban teljesen visszafejlődött. Úgy viselkedik, mint valami félkegyelmű... állandóan. :? Kezd a hajam az égnek állni tőle! Amióta Kornél kommunikálni próbál (aminek ugye nagyon örülünk), Trisztán egy az egyben utánozza. Pl: tessék = tetté - kornélul. Ez egy 6 éves fiú szájából rettenetesen hangzik. :roll: Az ovónő szerint túlteszi magát rajta, de én nem, az tuti :shock: .
Írjatok valami okosat, vagy legalább nyugtassatok meg, hogy nem egyedül az én fiam sültbolond.
Pusz, mindenkinek,
Kati és Kornél
Vendég

Sziasztok!

Talis képek zseniálisak! Gyerkőcök mind nagyon aranyosak, látszik hogy jól érezték magukat! Meg persze a mamik is :lol:

Boldog szülinapot kívánunk mi is Pandának, Esztinek és Barnusnak!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ancsi!
Állatkerti képek nagyon jók lettek, szép kis család vagytok! :D

Benianyu, Emese!
Talis képek és a kommentárok szuper jók, olyan jót nevettem! :lol:

Kati!
Ne izgulj, pont a múlt héten jegyezte meg mostohaapám, hogy a Nolcsi milyen dedós lett, négykézláb mászik a földöm, értelmetlenül gagyog, stb......
Dehát neki kell lemennie Leon szintjére, hogy kommunikálni, játszani tudjanak, Leon nem tud feljönni Nolcsihoz, ugye. :wink: :P
Szerintem ez tök normális, majd ki fogják nőni. Egyébként Noel is azóta csinálja, amióta lehet jobban kommunikálni Leonnal.

Annamami!
Én is elnézek ebbe a turiba holnap, remélem nem fosztottátok ki teljesen! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

jaj Megann ezt most "találtam" és nem bííírtam ki,hogy fel ne tegyem,ugye nem haragszol??? :roll:
Annnyira cuki!!! :D
Kép
annamami

Barbi, köszi a gyors és főleg megnyugtató választ! Én is így gondolom, csak hát elég nehéz felérni ésszel, mikor olyan okoska mindig....
Vendég

Andris is belázasodott :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kapott Panadolt, most lefektettem....
(Lili jól van, kopp-kopp-kopp, bágyadt, de már volt energiája nyösztetni...)

ayse

Ayse, jobbulást!!!!

Megann, bocsi, most van kis időm írni...Köszönjük a vendéglátást! Jól éreztem magam :)

Kép

Kép
prüntyi

Annamami.
Köszi.Egyébként a kapucni az egy sapka volt sállal "egybeépitve"! :P
Az állatkert előtt árulták,de nem vettük meg,mert elég borsos ára volt. :?

Barbapapa.
Neked is köszi. :D

Ayse.
Jaj,szegény Andris.Reméljük nem lesz olyan komoly,mint Lilinél.
És örülök,hogy Lili jobban van!!

Na,megyek csinálok fincsi spagettit. :)

ancsi26

Kuha, köszi! Tényleg gyönyörű ház :)

KépKép

KépKép
majola

Megann.
Ha nem haragszol én is kiváncsi-fáncsi vagyok,ha már élőben nem láthatom. :D :D

Kuha.
Átküldöd?
siroki3@freemail.hu
Köszi!

ancsi26

Ayse!

Szegény Andris (is!!!)!!!
Mielőbbi gyógyulást kívánok a gyerkőcöknek!

Annamami!

Ez a Megann-Léna fénykép annyira éééédes!

Ancsi!

Ha nyitnám az ablakot, küldenél egy kis fincsi spagettit fény-post???
Imádom a fincsi spagettit!!!!

Barbi!

Nem ám felvásárolni mindent a fiúknak a turiban, mert én meg pénteken tervezek menni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemesek!

Jó újra hallani felőletek! Bár nem irigyellek, ilyen (két) kis gézengúz mellett!!! :lol: :lol: :lol:

És most, fiús anyukák figyeljenek!!!

Tegnap annyira akartam kérdezni tőletek, de elfelejtettem, hogy hogy álltok a fiúk kukijával?
Nekem azt mondta a doki, hogy kissé le van tapadva, de ha rendesen húzogatom a bőrt, akkor nem lesz szükség műtétre.
Viszont az a gáz, hogy egész egyszerűen nem bííírom annyira felhúzni neki, mint amennyire a doki.
Nekem "elő sem bukkan" a makkja.
És nem merem szadizni, tehát nem merem erőltetni, nehogy valami bajt csináljak.
Mindig csak a "vége" kandikál ki. Ez a maximum.

Ti hogy vagytok ezzel????

Már ezt is félve írtam le, nehogy vmi aberrált olvasson minket, csak tényleg elfelejtettem tegnap! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
kuha

Ancsi!

Fényképek mentek!

:lol: :lol:

Kép
kuha

csak gyors bekukk...

étkező feldíszítve, ajándék becsomizva, torta is kész. torta ötletet ezúton is köszi Nyúlnénak, olyat csináltam, csak kicsit máshogy, rizstejel, megy ilyesmi.annyi a bibi, hogy pont, amikor kifordítottam és tök jól nézett ki, akkor jött az sms az aputól, hogy az Eszti most aludt el. úgyhogy most várom, hogy ébredjen...

mindenkinek nagyon köszönjük a köszöntéseket, nagyon jól esik! egyúttal szégyellem magam, hogy én ilyen tökfej vagyok, hogy nem bírom követni a szülinaposokat, pedig illene :oops: :oops: :oops:

Pandának és Barninak mi is nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!

apa meg elsomfordált virágért :wink:

a képek szuperek!!!!!!!!!!! én is mindjárt felteszem őket, és bocs, de most nem lesz kommentár, pedig sikerült 1-2 nagyon ütős :)

örülök, hogy nem csak én fáradtam el ennyire tegnap :wink:
még voltunk utána vásárolni, és itthon is volt tennivalóm, utána marhára fájtak a lábaim, és eldőltem, mint egy tök.

MEGANN!!
olvastam, hogy most vagy az Árkádban :) mi most itt várjuk, hogy a csaj felébredjen, úgyhogy nem mennék már sehová...
viszont holnap megyünk a manómuzsikára, beszéltem a csajjal.
érdekel?
érdekel még valakit? XVI. ker-ben van.

felébredt!!!! :D :D :D

ennyit a kpekről, majd jövök este! :)

KépKép
KépKép
and

Megann.

Fű,ez a ház nagyon-nagyon tuti!!Gyönyörűűűűűűű!!! :D
Nem szoktátok egymást keresni benne?? :lol:

Kuha.
Köszi.
Nyithatod az ablakot,küldöm a fini spagettit!!! :lol: :wink:

ancsi26

Sziasztok!

Megann, köszi a talit, szuper volt :) Gyönyörü helyen laktok...
Nagyon jók a képek is :)

Szerintem itt valami félreértés van, az én Barnimnak csak egy hónap múlva lesz szülinapja. Botimnak volt tegnap, de ő meg nem ennek a toipiknak a tagja...

Ayse, gyógypuszit küldök a gyerköcöknek! Olyan rossz ez...

Mennem kell, Boti most egy ideje napi 10 órában meséltet, néha fárasztó, de másrészröl meg annyira jó :) Csak mig ebédet pl. lehet fözni mesélés közben, netezni nem nagyon ;)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Szedit.

Szerintem a többiek meg én is Brigi Barnabását köszöntöttük! :lol: :lol:

De akkor meg Botinak kivánunk nagyon sok boldog szülinapot!! :P :wink:

Apa átvitte a szomszédba Melit,konyhabútort pakolnak én meg itthon rámolok gyorsan egy kicsit.Meg persze bekukk ide!! :lol: :wink:

Szép estét nektek!!

ancsi26

Sziasztok!

Boldog szülinapot Esztinek, Pandának és Barninak! És Andrisnak is utólag, mert őt akkor nem sikerült felköszönteni! Neki egyúttal gyors gyógyulást is...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

[quote="ayse"]M írta:ayseivel szüliüzi kikeresőnk üzemen kívül van, előléptettem magam helyettesének. szedit nemrégiben csatlakozott a csapathoz, így Barni születéséről nem adhatok hírt, de egy újjszülöttkori fotót szívesen látnánk róla!

erre irtam :) Gondoltam ,hogy az eredeti köszöntések Brigiéknek szóltak, de itt már én szerepeltem, ezért reagáltam. Tegnap meg a talin volt szó Boti szülinapjáról, igy kötöttem össze a két infót :)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Ja meg még azt akartam irni, hogy Boti is kisbabát játszik folyton :) etete-tetete felkiáltásokkal négykézlábazik ezerrel.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

jajajj, en nagyon eltunos vagyok, irigykedfem am a talira, baromi jo lehet igy a sok bebifejjel :)

Kuha :)

en nem huzogatom, csak amennyire furdesnel "muszaj". sok olyat hallottam, hogy nem kell, megy az majd magatol, eroltetni semmikepp sem szabad. a doki valszeg csak meg akarta nezni, hogy mennyi a max, azert nem tudod te annyira. szerintem.
Tehat szerintem minden jo ugy ahogy van nalatok :)

Ppanna meg David
ppanna

sziasztok!

gyorsan a képeket felteszem, nehogy megint az maradjon le :)
nekem legjobban a mediterrán szerető Marci - Tüncsi sus-musos kép és a Leon&Eszti egymás szemébe nézős tetszik :)

Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
and

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint