A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Mindenkinek köszi a dicséreteket , Zsófi üdvüzöl mindenkit!
Csajok voltam a tescoba: Gyurcsánycsomag :twisted: :twisted: , az a müzli amit én kb. egy éve 299ft-ért vásároltam még a spárban is , most 425 ft :twisted: :twisted: csal áltam és néztem ki a fejemből. :shock: Multkor a metróba direkt nem vettem mert 385-ért sokaltam.

Enikő, ha befejezted a tarkítást és még mindig van kedved ilyesmihez, gyere át hozzánk :lol: :lol: ha gondolod magadra hagyunk :lol:
Flamingókról azt beszélték, hogy a helytelen táplálkozás miatt sajnos nem rózsaszínek :cry:

Zitacicu!
nem mentem vezetni, nagyon kész vagyok nátha ügyben :cry:

Zitacicu, Bea!
milyen volt a lagzi? esetleg egy helyen mulattatok? Képek?!

Bea!
én benne vagyok egy taliban, Grétinek hányas a lába? Már téi cipőt vettel neki?

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika!!,

Totál kiment a fejemből amit mára megbeszéltünk.Bocsi!!!Lassan kéne egy új agy mert a mostani nagyon leamortálódott :lol: :lol: Holnap rádcsörrentek.Nem hiszem hogy egy buliba voltunk beáékkal.Én nem láttam másik gyerkőcöt.Hamar hazajöttem mert vittük Mátét is és eléggé nyügi volt már 9 körül.

Csibe!!!
Hajrá!!!!!!!!!Szorítok. :wink:
Én is benevezhetek a talira?????

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok.

Én támogatom az ötletet.
Bea rajtad a sor,hogy megszervezd,ha van rá kaoacitásog. :wink:

Nekünk bármikor jó.Szerintem.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziaztok!

Én benne lennék egy taliban ha nincs túl messze az a játszótér. Sajnos nincs kocsink, apuék meg ilyen helyekre nem fuvaroznak. A játszóházba meg még nem vinném szívesen, még az első oltásunk se kaptuk meg, és sajnos nem tisztán anyatejes a manó.

Flamingó. Természetes élőhelyén egy piros színű, iszaplakó, apró rákkal táplálkozik nagy mennyiségben, és a rákban található festék miatt rózsás a flamingó. Állatkertben általában paprikát kevernek az ételükbe és attól rózsaszínűek.

Most jöttem haza az orvostól, totálisan rendben vagyok, elméletileg azt csinálok amihez kedvem van, és amit én úgy érzem jól esik :-) . Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan ok lesz minden :-) .

Ági73

Rika, akkor ez bizti nem az amit láttatok:) Mert az üllői Kispesten van, mi meg kőbányán. A játszótér meg itt van az újhegyi út mögött a mi utcánk vonalában. ha gondolod nyugodtan keress rá térképen:) (Mélytó u.)

Bea, én semmi pénzért nem költöznék el innen egyenlőre:) Mondjuk az újhegyinek is biztos vannak gányabb részei is...

Mi pont ma voltunk babatalin, Budán, jó volt, csak nagyon messze:) Egyedül a két gyerekkel:) És elfelejtettem fényképezőgépet vinni:(

Mandasz Kriszta, azért annál az ülésnél nem mindegy a márka sem...

Képzeljétek, mivel felállt a Kata, vettem neki egy 18-as szandit, hgoy na majd abban megtanul lépegetni. Hát most épp jó lenne, úgyhogy adhatom el... Mire igazán használná, addigra tuti kicsi lesz....

Brrr.

Puszi mindenkinek,

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bea,
mi is benne lennénk egy taliban! Csak sztem nehéz összehozni, mert a nagyok már csak délben alszanak, míg a kicsik még 2*. Boldi 9-11ig alszik kb, majd fél 2-3ig. Plusz-minusz 30-60 perc csúszás. :?

Ági,
én egy 3 hetest még nem vinnék közösségbe, max. játszóra
Vendég

Zsuzsófi.

Minekünk sem mindegy a márka.A Brendonban 10000 -rel több ez az ülés.Pierre Cardin.

Köszi...

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Köszönöm a koszmóeltávolítási tippeket!! Szerintetek hányszor kell beolajoznom neki mire megszabadulunk tőle? Olajozhatom mindennap, amíg el nem múlik???

Ági73

A szőnyeget a szegedi metró áruházban vette Apuci, az árról annyit tudtam kiszedni, hogy 7--9 ezer ft között valahol.

Enyim kisfiú ma elemében volt....köpköd ezerrel, folyatja a nyálát és mindehez rötyög....Éjjel 3-kor nekiállt hangosan gőgicsélni...ja és vagy háromszor lepisilt. (tutira Én vagyok ügyetlen....)

Ábelem végre elcsendesedett most hajnal 2-3ig csend várható...kicsit pihenek, jóccakát!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

rika: én is azt tapasztaltam, hogy a műanyag dolgok sokkal jobban tetszenek, mint a plüssök, meg a puha játékok. Mi ajándékba kaptunk játszószőnyeget, de amire használtuk, arra tökéletesen elég lett volna egy puha pléd is. Overál: szerintem érdemes megpróbálni a TeszVeszen vagy a Babaszobán, én most vettem 3300+postaköltségért nagyon szépet. Amíg kerestem, láttam kisebb méretűeket, 2000 körül már nagyon jók vannak (a kisméretű cuccok nem nagyon használódnak el). Pl. itt van ez: http://www.teszvesz.hu/item131012164_te ... anyra.html

Eszter: üdv! Szerintem normális teljesen a súlya a babádnak. És honnan vetted, hogy akkora? Mert a súlybecslések nagyon sokat tévednek rendszeresen, lásd az eddigi példákat! Hálóing: szerintem az a lényeg, hogy te miben érzed jól magadat, nem hinném, hogy bármiért szólnának.
Magzatvízügyben én sem tudok nyilatkozni, nálam se folyt el.

Tápszerünk nekünk is van felesleges: Milupa HA tejpép (gluténmentes rizspép), meg SINLAC (glutén- és tejfehérje-mentes pép szentjánoskenyér-lisztből).

Időbeosztás: én is bajban vagyok, hogy a házimunkát hogy csináljam. Idegesít is sokszor, hogy nem haladok semmivel. :evil:

romy, ez szép volt, a lelkisegélyes felajánlás... :wink:

zsuzsu: nekem 4 és fél hónappal a szülés után jött meg. Másként fáj, mint előtte, és pontosabb. Koszmó: olajozás, körömkefe! Nálunk is ez vált be, apa csinálta... 2-3 alkalom, és elmúlt, vissza se jött.

A C&A rucik tényleg jók, érdemes elmenni.

zozo, Brendonról hasonló a véleményem. Nekem is azt mondták, hogy a rendelést felejtsem el. Viszont a netes oldaluk jó, rákereshetsz a termékekre, hogy melyik áruházban van éppen, és tényleg a valós dolgokat mutatja.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Bea!
Én is benne lennék egy találkozóban :D

Zsuzsu!
Nagyon jó árban vettétek a játszószőnyeget!! Ennél nem hiszem hogy olcsóbbat tudtatok volna venni!!

Köszi a poharas hozzászólásokat. Úgy néz ki hogy inna a csőrösből,csak fintorog a tartalma miatt :shock: Pedig fini őszi-sárgabarackos itóka

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Üdv!

Kinga, úgy látszik csak neked finom. :) Szvsz először próbáld meg az almát, aztán a sima barackot...

Bea, tali tőlem is jöhet!

Norus, a Milupa tejpép engem érdekelne (ár jöhet priviben).

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Egy taliban mi is benne lennénk, még nem ismerünk senkit személyesen! :D Dénes ráadásul imád mostanában barátkozni, a játszótéren minden kisgyerekkel próbál ismeretségbe keveredni! :lol:

Exi! Aranyos a számítógépező Peti! Nagyon jó kép! :lol:

Rika! Csini a lyány a fürdőruciban! :)

Tudom, hogy nemrég volt róla szó, de hol érdemes őszi cipőt venni a porontynak? Persze olyan helyre gondolok, ahol nem ájulok el azonnal az árak láttán... :?

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Szia Zsuzsi.

A cserepesen nagyon jók a cipők és az árak.Asso cipők.6000.ft.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!
Most keveredtem ide és bár nehezen fejtettem meg, de sikerült! Van-e köztetek olyan, aki Atifnál fog szülni és esetleg most félidős és februárra van kiírva?Üdv
gyanixi

Ja, és kinek van véleménye a cserepesen kapható babakocsikról, esetleg van-e valakinek eladó, jó állapotú, újszülött kortól használható, hordozós, 3 funkciós, jó állapotú kocsija?? :lol:
Érdekelne még kismama felső is, s-es, átlapolós,mell alatt kötős!! 8)
gyanixi

Ja, és kinek van véleménye a cserepesen kapható babakocsikról, esetleg van-e valakinek eladó, jó állapotú, újszülött kortól használható, hordozós, 3 funkciós, jó állapotú kocsija?? :lol:
gyanixi

gyanixi

Sziasztok!

dancsi: Lehet hogy kifelejtettem a lényeget abból amit írtam? Elképzelhető, hulla voltam tegnap estére. Szóval játaszótér jöhet ha nincs túl messze, játszóház kilőve, mert még kicsik vagyunk :-)

gyanixi: Atifhoz nem tudok hozzászólni, cserepesen a a babakocsikkal az volt a bajom hogy dögnehezek és nekem közlekednem kell vele. Nekünk nem kellet nagy kerekes, így mi egy Graco Mirage-t vettünk, most esz a fene, mert az októberi brendon kuponok között pont az van 12 E Ft-al kevesebbért, de hát mi már használjuk vagy másfél hete. A Kocsiba kell hordozó vagy azt akarod rárakni a kocsivázra? Ccsak mert az olcsóbb fajtáknál csak bele lehet rakni a kocsiba az ülést, de nem lehet cserélgetni a vázon. De érdemes körülnézni a a teszveszen vagy a vaterán, ki lehet fogni jó dolgokat.

Ági73

Csajok, hogy ne kapjak agy f.-t!!!! :twisted: :twisted: , hétvégén lesz Zsófi keresztelője megyünk BP és Etyek + viszem a babakocsit a vevőnek. Tegnap du. egy betonnal teli vödröt ráejtettek a kocsinkra a munkások kb. a 6. emeltről (újítják a paneleket), most igy mi lesz???? Kész lesz e a kocsi, betört az első szélvédő és a motorháztető behorpadt. Nem is érdekelne ( a kivitelezők elismerték és állják a javítatást), de a keresztelő!!!! Pont most!

norus! nálunk is ez volt, a pihenőszéken lógtak neki puha kis sípoló figurák nem érdekelte soha, de a csörgő csattogó műanyagok az igen, akár 1 órát is elvolt alatta. Én nem is akartam neki venni, de a Danics ajánlotta, és akkor már nézegettem, de végül is a barátnőmtől örököltünk kölcsönbe egyet kb. 3 hónapig a nagy kedvenc volt :), már eltettem mert feláll mellette és félek, hogy elfog borulni. Az overált én is nézegettem a teszveszen és vaterán is, most a barátnőm felajánlott kölcsönbe egyet az megnézem :).

Szkinga!
Zsófi sohasem volt hajlandó gyümi levet inni, csak vizet a teától is rosszul van, igy én nem is erőltetem.

gyanixi!
Nekem egy nagy kocsim volt nagy kerékkel, most egy esernyöre csukható teljesen dönthető kocsim van (Jané) semmivel sem tud kevesebbet, mint a régi kocsi igaz nem zárható, de babócát be lehet kötni rendesen és 3-4 hónapos kortól meg már ugy sem jó a mozeskosár. Első hónapban nem is sétáltatod, szóval használnád kb. 2-3 hónapig, szerintem fölösleges. Én tuti esernyöre csukhatóval kezdem a következő gyerknél! Persze a kocsim hátlapja kemény, minden elvárásnak megfelel egy újszülött számára is és csak 5,5 kg :lol: :lol: és nagyon könnyü vele közlekedni. De ez csak az én véleményem, amugy a teszvesz, vatera, babaszoba, néz szét jóval olcsóbban tudsz kocsit venni.
Ja és bolygósítható kereküt vegyél, mert nagyon nagy szívás szerintem a simma (nekem az volt a másik)

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Gyanixi,írtam neked Mailt!!
AZ Atifnál szült az uncsi tesóm,azt mondta rendi volt !
:D

Képzeljétek a Barni egyedül megy! :D
2-3m is megtesz egyedül,ha nem fogjuk a kezét! :D
Viszont egyedül felállni,és kúszni-mászni még mindig nem tud!! :shock: :lol:

Az tali minket is érdekelne,bár jövőhéten lesz a Barni keresztelője,és ugye készülni kell rá,pl. sütiket sütni!! :D

Enikő,hozzánk is jöhetnél takarítani,már csak ha van kedved!!.................. :D :D :D :lol:

Kép
bibi226

Sziasztok csajok!

Most hallottam, hogy Alsóvároson a kapcában (művház) október 14.-én lesz egy Bababörze. Ez egy szombati nap és reggeltől lesz, semmi részletesebbet nem tudok, hogy miről is fog szólni, valamelyikőtök nem járt arra?

Nincs kirakva plakát?

Ruhákat árulnak, vagy babákat?? javascript:emoticon(':lol:')
Laughing

Szia gyanixi!!

Örülök, hogy itt is látlak!!

Eszter

:lol: :lol: :lol: :lol:
esztermoro

Sziasztok!!

Gyanaxi: Írtam neked privit!! (privát üzenet fent klikk rá) :wink:

Rika, Bibi: Okés szivesen szeretek takarítani, csak előbb jó lenne itthon végezni végre :lol: Bibi Barni nagyon ügyes, hogy egyedül lépeget, le a kalappal előtte :)

Violám ma egész nap esik kel. A bölcsibe is hozta a formáját győzött felette a gravitáció. Fel is repedt a szája :( :cry:
Az összes baba extra hiszti volt, úgyhogy szvsz front van!

Na mék folytatom, attól ha itt ülök nem csinálódik meg a szoba :lol: (mééénem?????? :lol: :lol:)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

gyanixi,
A babakocsi az, amiben én a márkára, a minőségre szavazok, meg az autósülés is ilyen. Én inkább vennék használt jobbat, mint noname olcsóbbat, főleg ha több gyerekben gondolkoztok.

Nekem egy PegPerego Atlanticom van, a második gyereket szolgálja és tökéletes. A lóti futi kocsink szintén PP, de ezt már használtan vettem (totál újszerűen, a bolti ár feléért), ez is hibátlan, semmi bajom nem volt még velük, sem a vázzal, sem a huzattal.

Az autósülésünket Jozsóét (BébéConfort Iseos) az uncsiteótól örökölte, és semmi baja, pedig gyakran volt mosva, mert Jozsó gyarkan belehányt, mégis bírja. Boldinak is használtan vettem egy Ultimaxot, féláron.

De ez ízlés dolga, sokan nem vennének használt babacuccot.

Tali: Nekem 11 körül lenne jó. Vagy délután 4 után.
Vendég

Sziasztok!

Enikő: Gréti napok óta nyűgös, nem szokott ilyen lenni, nem értem...fogjam a frontra? :) Már a dackorszakra is gyanakszunk :)
Takarítani hozzánk is jöhetsz.

Rika: Hú de gáz ez a kocsis sztori :( Sajnálom. Még jó hogy nem ült benne épp senki.

Gyanixi: Én Atifról csak jót tudok mondani. Ő lenne a saját dokimon kívül a másik orvos akire rá merném bízni a babám meg a saját életem. :) Egyébként meg üdv itt.

Tali: Dancsinak igaza van, tényleg össze-vissza alszanak a csemeték. Gréti pl. kb. 1-től 4-ig valamennyit. szóval nekünk speciel mondjuk délelőtt 9-12 vagy délután 5-től lenne jó. De tulajdonképpen egy alkalom erejéig tudunk alkalmazkodni, mert Gréti ha igazán fáradt, elalszik bárhol. És talán a kisebbek is el tudnak aludni babakocsiban bárhol...vagy nem?!?!
Játszótérrel az a baj, hogy ki tudja meddig lesz még szép idő....bár ahogy látom jövő hét elejére derült időt jósolnak még, bár max. 20 fokkal. A másik meg hogy nehezebb kordában tartani a nagyobbakat a játszótéren. Kismotor, stb....Viszont pici babát meg nyilván nem vinnék én sem játszóházba.
Maradjunk annyiban, hogy aki jönne, az írjon időpontot, hogy mikor lenne jó neki, hánytól hányig kb. meg helyszínt.
Én fentebb írtam a nekünk ideális időpontot, de tudunk alkalmazkodni, úgyhogy azt mondom, hogy nekünk mindegy az idő is és a hely is.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Szed valamelyikőtök homeopátiás bogyókat a szülésre felkészülve? Ha igen, akkor megkérdhetem miket és hogyan?

Köszi
esztermoro

Bea: nekünk szerda és csüti kivételével bármikor jó a tali! Mi bölcsizünk,ovizunk, úgyhogy csak délután (4 után)! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lehet nálunk is a tali, valamikor a jövő héten, de csak ha lehetünk kint, mert sokan úgysem férünk el bent. Főleg, mert ha Jozsó itthon van, gutaütést kap, ha minden gyerkőc az játékaival játszik és agyoncsapja a nyávogásával az egész talit.

Mit szóltok hozzá? És lehetne mondjuk 3-tól. Akkor a többség már nem alszik úgysem.

Kedd 3 óra pl?
Vendég

Dancsi: Na, nekem jó, pl :)
És akkor a pincúr pancúrok is jöhetnek, nem leszünk annyira összezárva meg meglógni sem tudnak könnyen, viszont már megint a te nyakadon lógunk....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi!
Nekem jó lenne a kedd 3 óra (asszem) és remélem Kittinek is. Szval én benne vagyok a buliban :lol:

Kitti ma nyügizsák :( folyamatosan mondgolódik magában és nem tud elaludni. nem tudom hogy a foga miatt van-e vagy a front. Bár eddig a frontot 1x sem érezte meg mióta megszületett :?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok4
A talinak én is nagyon örülnék, hisz még "élőben" sztem senkivel sem taliztunk. Azt gondolom a játszi tényleg jó lenne, pl Kodály téri az időponthoz meg egy alkalom erejéig sztem tudunk alkalmazkodni egymáshoz, nem?!

Atif: Én véleményecském az, hogy kiváló doki! A kolleganőm nála szült, és egyéb női gondokkal is volt nála, esküszik rá. Amikor kórházban voltam, a többiek véleménye is egyöntetűen jó volt róla!!!

Felvonultak hozzánk a mesterek, segítséééééééég, Cenikő, átjössz hozzánk is?? :P Van burkoló, festő, parkettás, villanyszerelő, stb. Brrrr nagy a felfordulás. Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Eszter!
A vonalzóm elárulja hány hetes vagyok! :wink:
Szerintem meg foglak előzni, remélem nem baj? :lol:

Tali!
Én kimaradok! :cry:
De tavasszal nem "szabadultok" Tőlünk! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia csibe!

Nem ér beelőzni :P
Ez így nem érvényes!

Én már annyira szeretném látni a kis Barnabásomat!!

De tudom mindenki így érzi magát az utolsó heteiben!

Hajrá csibe!

Majd én is beszerzek egy ilyen vonalzó micsodát:) és próbálom beilleszteni!

Puszó
Jövő héten megyek CTG-re, ugye a 36 hetes CTG-n nincs még hüvelyi ultrahang, vagy vizsgálat, vagy mifene? csak a pocakomra csatolnak valamit? Csak a szívhangot nézik?

Úgy érzem mindig olyanokat kérdezek, amit már mindenki tud, csak én nem:)
esztermoro

Köszönöm a sok jó hozzászólást és a tippeket, tanácsokat. Jó, h van ez a társalgó!
Akkor már azt is +kérdezem, hogy normális dolog-e az, hogy olyan hamar elfárad a hasam, pedig még csak félidős vagyok, Járok-kelek és egyből azt érzem, h elnehezedik a poci. Két hete már nem is dolgozok, jó azért itthon is van mindig valami, boltba megyek, mosok...stb, többnyire el is vagyok itthon, csak, amikor a nyakamba veszem a várost, akkor olyan hamar fáj a hasam, de nem görcsösen.Meg reggelente néha olyan rossz felkelni, mert uaez a nehéz érzés van. Tegnap este + a bal oldalam annyira begörcsölt és átsugárzott a hátamig.
Tudom, sok a kérdés, meg bizti túlaggódom (mint mindent), de jó lenne tudni ez normális-e, még nem voltam soha kismama és minden olyan új! :roll:
Egy kismama ismerősöm mindig pörög, mennek mindenfelé, már mindjárt szül, de annyi energiája van...Ő azt mondta nem nagyon fájt a hasa! Ez olyan kudarc nekem. Nem tudok úgy pörögni!!!
Mondjuk én az elejétől hasfájós vagyok, szegény Atif doki is hol azt mondja csinálhatok bmit, hol meg, h pihenni-pihenni!Amúgy mindig rendben talált eddig mindent, méhszájat is!Kopp-kopp-kopp!
SEGÍTSEn vki, aki hasonlókat érez vagy érzett!!!
gyanixi

Sziasztok:)

Gyanixi, nekünk is van egy eladó kocsink, ha érdekel, dobj egy e-mailt, és megmutatom:)

A címem: schusy@tvnetwork.hu

A hasam nekem is sokat fájt, nekem feküdnöm kellett. Ez egyéni dolog, bár pl nekem a Bencével ne mfájt, vele pörögtem, a Katával meg pihennem kellett....

Kriszta, a márkát úgy értettem, hogy jó márka:) Nehogy azt hidd hogy bántásként mondom, de biztonsági ülésből csak Römer-t, vagy Concord-ot vennék. Erre értettem. Ezt sajnos nem lehet akárhol kapni.

Puszi,

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv!

Atifról nem tudok mondani semmit, orvosként lehet, hogy szuper, de én a pokolra kívántam volna, amikor a harmadik napon jól megnyomkodta viziten a sebemet meg a környékét. :)

Gyanixi, a "tünetek" miatt ne aggódj, minden terhesség más. Én Petivel pl. még a szülést megelőző napon is jártam-keltem, semmi bajom nem volt, pedig még túlhordásos is voltam. :)

Eszter, a CTG csak CTG, de ha esetleg csinálnak UH-t az csak hasi, és esetleg áramlást néznek.

Tali, nekem hétköznap jó, de csak öt után. A hely gyakorlatilag mindegy, valahogy csak elvánszorgunk.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Lányok,
Mégsem jó a jövő kedd, mert aznap egész nap áramszünet lesz az utcánkban, legyen szerdán.

És nekünk kb. 6-ig lenne jó. Mert nálunk 7-kor van fürdetés, előtte vacsi készítés, meg összepakolás, ilyenek.

Szóval akkor legyen október 11-én, szerdán 3-6-ig, ha a többségnek jó. Ha nem, akkor keresünk más időpontot.
Vendég

Gyanixi: Mi a keresztneved? Mert a nicked sosem tudom elsőre lepötyögni. :oops:
Ami meg a "tüneteidet" illeti, én a fiammal vígan rohangáltam egy nappal a kiírt idő előtt, a lényommal meg a vége felé semmit nem tudtam csinálni, csak feküdtem mint egy partra vetett bálna, pedig nem is volt vele túl nagy hasam. Ha meg menni kellett valahova a városba akkor valahol minimum egy fél óra üldögélést be kellett iktatnom. Az 5-7 hónapban meg onnan tudtam hogy elfáradtam, mert a köldököm mellett egy 5*3 centis területen húzodott, a pici nyomott egy ideget, ami később elmúlt, szóval minden terhesség más és más, és ha fáradt vagy pihenj, ha meg nem akkor pörögj :-) A tested úgyis mondja mi a jó.

dancsi: Ti merre felé laktok? Illetve ki merre felé lakik? Mi Felsővároson ott is a Csaba utcában. A környéken még valaki?

Zsizsófi: azt hiszem egyet kell értsek veled biztonsági ülés ügyben, kell a minőségi, de azt hiszem városban a kevésbé neves is megteszi, de aki rendszeresen jár hosszabb utakra a picivel városok közt annak már kellenek ezek a márkák.

Rika: Sajnálom a kocsit, reméljük péntekig megcsinálják, ha nem kell rendelniük a szervízben elég gyorsan ki lehet cserélni a szélvédőt, és a sógoromnak a horpadását 2 nap alatt kiglanzolták anno. Hátha sikerül most is gyorsan megcsinálniuk. Egyébként nálunk is mindig olyankor történik valami váratlan, amikor nagyon fontos lenne hogy simán menjenek a dolgok.
Most például sikeresen lecsúsztunk az ebédbefizetésről a fiamnak, most változtattak, én meg totál kiestem a sulis dolgaiból pár hétre, úgyhogy szegénykém most hazajárós egy hónapig :cry: Tiszta gyagya vagyok komolyan....

norus: Vagy aki tudja, hol van C&A? Annyit beszéltek róla, és nekem fogalmam sincs merre van... :?

Ági73

Ági,
Újszegeden, a marostői városrészben, az új osztásban.

2-es, ill. 71-es busz jár erre, buszmegálló kb. 3 perc.

Autóval is egyszerű, az utca a Fő fasorról nyílik.
Vendég

Dancsi: Nekünk jó a szerda is.

Ági: C&A a Plázában van.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Helló!

Nekünk nem olyan jó a szerda, 4-től 5-ig baba-mama tornán vagyunk. Ha mindenki másnak az a jó, max. kihagyjuk. Bár Dénes nagyon szereti, majd meglátjuk.

Gyanixi: Nekem a 16. héttől állandóan fájt és keményedett a hasam. Attól kezdve szinte állandóan feküdnöm kellett a végéig, mert úgy éreztem csak akkor tudok járni, ha tartom a pocim alulról. Dénes teljesen egészségesen született, szóval fel a fejjel! Nem a te hibád, ha nem tudsz pörögni, a lényeg, hogy épségben kitartsatok a végéig!
(Utólag nevetek rajta, akkor nagyon rossz volt, néhány gyerek nélküli ismerősöm úgy vette, hogy hisztizek, vagy lusta vagyok, mi az hogy táppénzen vagyok a 4. hónaptól, mikor más a végéig dolgozik... Mindenki könnyen okos, ha még nem volt terhes...)

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Üdv!

Nekünk egyelőre jó a szerdai időpont. A többi Petitől függ, habár vihetek neki kajcsit, csak írjatok helyet. Azért jó lenne, ha nem kellene buszozni...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Nekem a szerda nem jó, de miattam ne változtassatok, majd legközelebb. Ha megcsinálják a kocst akkor mi szerdán jövünk este vissza a szüleimmel Szegedre.

Ági73: Ja ja, legutóbb a kocsi akkor döglött be mikor 8 hónapos terhes voltam :lol:

Klzsuzsi: baba-mama torna hol mennyiért? Szerda du? Ti vagytok itt Dénessel a legfittebb páros :lol:
Én az első naptól táppénzen voltam, tehát mensi elmaradás után 4 nappal, még csak folyadékkal telt képletem volt :lol: :lol: , ismerős ez a lusta vagyok stb. Fölég a főnököm volt kiakadva.

gyanixi!
Ha elfáradtál pihenjél, abból bajotok tuti nem lesz!

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!!!

Itt vagyok, sikerült pihennem. Ábel tegnap 30-40 perceket sírt. Semmi sem volt jó, vörös fejjel üvöltött . Megfájdult a fejem, biztos a front is közrejátszik. A védőnő szerint a foga miatt sír, esetleg pocakfájás........
Nem tudom, de nagyon sajnáltam. Amint vízszintesbe ért kiabált. Este megjött Apuci, utánna kicsit csendesedett. Éjszaka aludt 8!! órát (ilyen eddig nem volt még, 4-5 óránként ébredt éjjel) és szopi után ujabb 3,5 órát aludt. Asszem pótolja a tegnapot. :)

Koszmó: leolajoztuk tegnap, használtam körömkefét is. Jobb lett, de még megismétlem. Egy ismerős beszélt valami szaliciles olajról.
Tudtok erről valamit???

Szőnyeg: nekem is nagyon tetszik, de Ábel fél benne úgy tűnik. 10-15 perc után kiabál. Lehet, h az a baja, h a járókába tettem.....ma leszedtem a járóka egyik oldalát, talán így ellesz a szőnyegen.

Jó lenne, mert szana-szét van a lakás.....

Tali: sajnos nekünk Dmaszékről ez nem megoldható, de ha kicsit nagyobb lesz a fiam, akkor jövünk!!

Szép napot Mindenkinek!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bibi:nem kaptam meg tőled a privátot!
Ági:a nevem Niki, ez így bizti könnyebb és köszi a hozzászólást, ilyenkor minden bíztatás jóó!
Zsuzsi:neked mit mondtak miért kell feküdnöd, gondolom nálad is minden rendben volt, csak a fájás meg keményedés miatt?!!
Rika:köszi, csak a pihizés sem esik jól mindig, főleg ha program adódna!
gyanixi

ja még annyit. hogy nekem a csütörtök sem lenne jó, de mint irtam amit a többség dönt és ha eltudunk menni akkor elmegyünk (multkor is jol éreztem magam) :lol: !

gyanixi! Minden program előtt a babóca a pociban! Használd ki, mert már ebben az életben nem nagyon pihengethetsz ily gondtalanul :D !

Zsuzsu!
Doki látta Ábelt? Én elvinném, Zsófi kb. 2 hónapos volt amikor ilyen tünetek voltak nála, és a doki megnyomizta a pociját és: nagyon kemény volt neki teli volt levegővel már csak a szélcső segített, kb. 1 hétig kellett használunk, de nagyon sokat segített.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Eszti:én is örülök, hogy itt is talizunk!Tegnap voltam bent a suliban, beszélgettem Évivel, egy kicsit nehéz neki!
Zsuzsófi:ha esetleg nem kaptad volna meg a privit, akkor küldj képet légyszi a kocsidról, érdekel!
gyanixi

Sziasztok!
Rika!
Ismerős a képlet, én már a terhesség előtt táppénzen voltam. Szimplán leszemeteztek, amiért ezt tettem. Abba senki sem gondolt bele, hogy nem szórakozásból volt így, főleg nem egy ilyen amúgy munkamániásnak, mint én. De a baba nekem mindennél és mindenkinél fontosabb volt.
Autó: :(

Niki!
Véletlenül sem szeretnék okoskodni, de tűnődtem azon, amit írtál. Őszinte jótanácsként (és némi tapasztalattal a hátam mögött) mondom, a babavárás nem a pörgésre legalkalmasabb időszak. Természetesen alap szituációban nem is betegség, tehát nem kell magadat agyonra kimélni (kivétel van!!!!). Én úgy gondolom ez az időszak alkalmas arra, hogy kicsit átalakítsd magadat, az élettempódat, a fontossági sorrendeket. Amikor a várva várt csöppség megérkezik, sokminden átalakul majd a hétköznapjaidban, alkalmalmazkodást igényel tőled is, esetleg néha még lemondásokat is követel. Szóval, ha nem megy ne erőltesd azt a bizonyos "pörgést", ha jelez a tested, fogadd meg a "tanácsát". Sok örömet a terhességedhez, a babaváráshoz!

Ricsi éjjel lázas volt, köhög nagyon pocsékul van szegénykém. :(
Dávid szeme begyulladt, nem győzöm tisztogatni, szóval, most ki vagyok én is mint a béka.
:(

Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Köszi Romy! Tudom, h igazad van, nem is azt a fajta "pörgést" emlegettem, nem is voltam soha egy olyan ember, aki megy bulikba, + mindenfelé ezerrel.Csak az a bajom az egésszel, h én amilyen hipohonder vagyok nem tudom, h mi a normális és mi nem, mármint csak azt látom, h a bnőm megy mindenfelé, nekem meg van olyan nap, hogy még a boltba lemenés után is azt érzem,h nehéz a hasam, itt fáj, ott fáj!Hát ennyi,de nem akarlak untatni, remélem ez normális, ha nem az lenne, akkor már csak kiderült volna... :roll:
Köszi mindent!!
gyanixi

Ági,te kérdezted hogy lakik-e valaki felsővároson,mert jelentem én igen!!! :D
A Kereszttöltés u.-ban!! :D

Enikő,én nem tudok porszívozní mert a Barni,óóórdíít a porszívótól!! :evil: :shock:

Romy,jobbulást a gyerkőceidnek!!
:) :(

Amúgy hol dolgoztál??

Dancsi,majd legközelebb megyünk ,mert mi megyünk a papoz beszélgetésre(keresztelő miatt)!
:D

Dancsi,Melinda,milyenek az éjszakáitok???

Nálunk megint nehezek,jönn a Barni 11,és a 12 foga!! :?

Niki,szerintem 1 picit próbálj pihenni,én végig táppénzen voltam míg Barni a pocimban volt,és én nagyon élveztem (leszámítva hogy állandóan hánytam),mert ha meglesz a pici ,gyökeressen megváltozik minden,nem lesz annyi időd magadra! 8)

Kép
bibi226

Valaki tud segíteni vonalzó készítésben?Addig eljutottam, h a babafalván csináltam egyet és kaptam mailban kódokat, és tovább??S.O.S.
gyanixi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: