A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

GittaKép
Ez ciklus hanyadik napi eredmény ? Mert ha ciklus elsõ fele ov.elõtt akkor teljesen jó.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép
Köszönöm a kedves fogadtatást. Igazából most akarunk majd menni, de addig nem akartam, amig nincs pár hónap hömérözés mögöttünk. Eleinte én is szájban mértem és elég össze-vissza értékeket mutatott, aztán átálltam a hüvelyi mérésre és melette minden nap fejre álltam egy kevesetKép KépAzt olvastam, hogy ez elösegiti a peteéréstKép
A hömérséklet mostmár egész jó, de baba még sehol Kép Kép

Jó hétvégét
Vica
vica72

Egcsi!

Köszi a mailtKép Nem dolgoztam penteken (gondolom, rajöttetek) es perpill. meg vegig sem olvastam az irasokat. Hetföig azert potolomKép
Puszi mindenkinek, kellemes hetveget:

Jovi, az ekezet nelkuliKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

EditKép
Javaslatodra a lapar után két napig döntöttem magamba a cickafark-palástfû teát szorgalmasan. Meg is lett az eredménye, mert 26. ciklusnapon (rendes 30-31 napos ciklusaim vannak) megjött a menstruációm, 2 nappal a lapar mûtét után. Bár lehet, hogy nem a tea eredménye, hanem odabent felpiszkáltak valamit a laparral.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta! nekem is azt mondták a meddõségi orvosok, kb. a 10-12 hétig kell szedni. Mert ha felmegy az értéke, akkor vetélést okoz. AMit megtanultam, aki nem meddõségi orvos az nem igy gondolja, nekem volt doki aki nem is irta fel, mert hogy babát akarok nem szedhetem. Hiába mondtam, mutattam hogy nekem 1750 volt nem értett vele egyet. Kerestem másikat. Több dokit megkérdeztem és a meddõségieknek hiszek. Ezért kérdeztem neked mit mondott, nehogy te is kifogj egy joakarot Kép

Szoritok nálatok is mielõbb jöjjön a baba.
Egyébként a táblázatba nekem 28-30 napos rendszeres ciklus.
Okt. vagy nov. lombik (jövõ héten derül ki, már nagyon várom megjöjjön és 2. napon legyek!)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok !

Élménybeszámolót jöttem tartani. Megnéztem a Red Dragon c. filmet a moziban. Aki látta a Bárányok hallgatnak és a Hannibál c. filmeket annak igazán érdekes, ez az elsõ rész.
Soha nem gondoltam volna, hogy megnézem, de nem bántam meg. Nagyon jó, nem olyan véres mint a Hannibál,és izgalmas néhány uncsi résszel, de érdemes megnézni. Egyedül mentem és az elsõ 5 perc után már gondolkodtam, hogy mégse kellett volna(nemrég láttam a Hannibált), de aztán mégis kibirtam. Egyszer takartam el a szemem. Szóval gyengébb idegzetûeknek is ajánlom.
Na ennyi. Remélem mindenki élvezi a hétvégét és holnaptól megint nyüzsi lesz a topikban.
Pénteken elmentem vért adni és egy órai várakozás, vérvétel, kérdezõsködés után hazaküldtek, mert nem volt elég a trombocita számom és nekik pont az kellett volna.
Kicsit érzékenyen érintett, de ha ott fognak akkor legalább 2 órán keresztül szivták volna a véremet. Jövõ héten újra próbálkozom, bár nincs kedvem újra órákat ott tölteni, de mindig eszembe jutnak a rászorulók. Nekem csak az idõm, nekik lehet, hogy az életük a tét.
Mint látjátok megint nagyon ráérek és itt járatom a billentyûzetemet.
Most már eldugulok.

EditKép
Hogy vagy ? Remélem minden OK ! Sokszor eszembe jutsz.

Legyetek jók !

Egcsi
egcsi

Sziasztok Mindenki!
Már egy ideje olvaslak Benneteket, most van egy kis idõm...
A problémám hasonló a tiétekhez, mi két éve szeretnénk babát, eleddig hiába. Az eddigi dokim ultrahangos felvételeket készített majd' minden hónapban, egyebet nem csinált, persze min. 5-7E Ft-ért/hó. Én voltam a hülye, már régen ott kellett volna hagynom.
A kérdésem, hogy: számít-e, ha hõm soha nem ment még 37 fölé? Illetve biztos-e, hogy akkor nincsen peteérés?Az én görbém egyáltalán nem jelez különösebb ingadozást sem, nemhogy egyértelmû emelkedést!
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia AnnaKép

Azt nem írtad, hogy hol méred a hõdet. Szájban vagy hüvelyben ? Ha nincs peteérésed akkor a dokidnak mondania kellett volna, mert UH-n látja. Egyébként vannak alacsonyabb hõjû emberek, nem az a lényeg, hogy elérte-e a 37-t, hanem, hogy volt-e 0,3 tized vagy ettõl nagyobb emelkedés benne, tehát, hogy bifokális-e? Szerintem minél hamarabb keress másik orvost, a lányok biztos tudnak ajánlani.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia CatEye!
Már új orvosom van, 3 hete, megnézte a leleteimet, az ultrahangos fotókat is. Õ azt mondta az elsõ a rákszûrés, mert tavasszal volt egy P3-mas eredményem is, amit állítólag utána folyamatosan figyelni kellett volna! Úgyhogy most erre várunk, a héten megyek hozzá újra, elég szimpi, nem akarok csalódni benne is.
Szájban szoktam mérni, de majdnem minden nap 36,3 és nem változik, max. 36,5. Lehet, hogy rosszul mérem?
Igazából kezdek belefásulni az egészbe.

Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!
Ti biztos tudjátok a választ a kérdésemre: csökkenti-e a fogamzás esélyét, hogyha a pár nem rendszeresen él nemi életet, hanem csak a peteérés körüli idöszakban? És még egy: igaz-e, hogy e peteérés körül nem érdemes minden nap szeretkezni, mert nem termelödik elég himivarsejt?
Köszi!
Liana
Liana

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Kármen!
Igen, én is szedni fogom, akármit is mond a dokim, én is Erazmuszra fogok hallgatni! Már most "betankolok" annyi bromóval, hogy a 12. hét végéig biztosan legyen elég tartalékom! Kép Most már nem akarok abba a hibába esni, mint legutóbb, hogy ülök a babérjaimon és nem csinálok semmit, hátha a semmitõl megmarad a baba! Most már akítvan teszek is érte, nem hagyom magam könnyen lerázni!!!

Anna!
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig! Kép Vár a másik topic a friss kismamik között! Kép A hõd rossz helyen méred, vagy hüvelyben, vagy popsiban kell mérni, szájban teljesen pontatlan értékeket ad!!!

Akkor a tábla, bár az állásból ítélve sok változás lesz. Bár nagyon remélem, hogy csak csupa-csupa zebrát kell betennem! Kép Kép Kép

Kép

Lányok!
Szuper a kedvem! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Remélem semmi nem rontja el! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Rég volt már babás táblázat! Kép
Most pótolom! Kép
Az új babás lányok csak akkor kerülnek bele, ha kérik, hogy cseréljek táblázatot, vagy ide is tegyem be õket! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép
LianaKép
Attól, hogy csak a pé-környékén éltek szexuális életet nem rontja a fog.esélyeit, de két napnál gyakrabban nem szabad együtt lennetek, mert kb. ennyi idõre van szüksége a "matyikáknak" az újratermelõdéshezKép
AnnaKép
Üdvözöllek és kívánom, hogy ne maradj itt sokáig. A szájban való mérésnek semmi értelme ezért inkább ne fáraszd magad. Vagy mérd hüvelyben/popsiban, vagy sehol, mert ez felesleges stresszelés a számodra de a görbéd értékelhetetlen lesz. Sok sikertKép
VicaKép
Téged is üdvözöllek és remélem mihamarabb átköltözhetsz a "Friss..."-be. Azt gondolom ha már évek óta sikertelenül próbálkoztok a babukával akkor bizony érdemes lenne mielöbb orvoshoz fordulnotok függetlenül a hõmérõzésektõl. Egy csomó vizsgálaton túljuthatnátok és közben mérhetnéd a hõd de kár vesztegetni az idõtKép Persze ez a Ti döntésetekKép Köszönjük a gyógynövényes tájékoztatótKép
BogárKép
Mi újság van Veled? Milyen tüneteid vannak?
JoviKép
Jó, hogy itt leszel újraKép Van már kollégád vagy még mindig sokat kell dolgoznod?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Lányok, Kép

sajna most sem lettem terhes KépKép, de legalább a szokásos 30 napra jött meg a múltkori 35 napos ciklus után.Kép Azt hiszem a teának köszönhetem, meg nektek,Kép mert ajánlottátok.
Szerencsére nincs semmi barnázás. Kép
Azért ez is valami, ugye?
Ha minden igaz, a héten tudom meg végre a hormonvizsgálat eredményét (a vérvétel után három héttel!Marha gyorsak) Kicsit félek.

Más.
Tud valaki segíteni? Jó pár hónapja észrevettem, hogy el kezdtem õszülni (nem nagyon, de engem eléggé zavar) erre gyorsan elmentem fodrászhoz és befestettem a hajam. Csakhogy utána meg hullani kezdett. Nem súlyosan, de szeretném valahogy megállítani, mert így is kevés a hajam.
Tud valaki ajánlani valamilyen természetes gyógymódot? Sajna a B vitamin kúra nem segített, mint múltkor.
Revalidot meg nem szedhetek, mert úgy tudom élesztõ van benne.
Ismertek valamilyen gyógyteát, amit a palástfûvel és cickafarkteával együtt ihatok? Vagy valami egyéb módszert?

Puszi
Nati
nati

Nati! Nekem is eléggé hullt a hajam korábban, de mivel babát szeretnék, elkezdtem szedni az Elevetit. És most azt tapasztalatom, hogy kevésbé hullik.

Jó reggelt egyébként mindenkinek!

Ti hogy vagytok ilyen szomorú hétfõ reggel? Én nem valami jól.

Liana! Azért, ha igazáûn jól esik, legyetek máskor is együtt, mert lehet rendkívüli peteérés is lehet. Nekem a kislányomnál az volt. A Pé környékén kétnaponta érdemes akciózni.

Anna! Hüvelybe vagy popsiba kell mérni minden nap ugyanabban az órában, felkelés elõtt.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

AnnaKép
Szerintem is hüvelyben mérd a hõdet, mert én is szájban kezdtem és akkor nagyon alacsony hõmérsékleteim voltak 36,1-36,2 a legmagasabb 36,7 körül. Amióta hüvelyben mérem a ciklus elején 36,4-36,5 volt most meg felment 37-re is.

VicaKép
Köszi a gyógynövényes információt. Eléggé elbizonytalanodtam, mert nemrég volt egy vetélésem és sok kamillateát ittam elõtte. Szerinted ez is közrejátszhatott a vetélésben?

Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

Szép,jó reggelt mindenkinekKépKépKép
Most vagyok a 10.cn-on és elindult lefelé a hõm.Úgy izgulok...Ha kétnaponta kell akciózni,akkor a kimaradt napokon azért remélem maradnak ott aktív "kisfickók",hogy startoljanak ha épp aznap van pé?!
Tudom,hogy hülyeség,de én már most attól rettegek,hogy mi lesz ha teherbe esek és egyszercsak újra elkezdõdik a vérzés...Szörnyû érzés volt legutóbbKép

krisztinke
krisztinke

Szia Nelli, Kép

köszi a tippet, de nekem nemigazán jó az Elevit ui. elég rendes székrekedést okoz, sõt bõrkiütést is. Azért lehet, hogy kényszerûségbõl újra elkezdem szedni. Még maradt egy egész dobozom.

Nem tudtok valami mást hajhullás ellen?

Puszi
Nati
nati

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha meg fog jönni, akkor a hõnek hány nappal kell leesnie a elõtte. Nekem már 16. napja 37 a hõm. a ciklusaim 29-31 naposak kb.
Köszönöm elõre is!
Timi
Timi

Jó reggelt lányokKép

Mit szólnátok hozzá, ha elutaznánk egy 4-5 hónapra, mondjuk világkörüli útra?KépKépKép Több hely is eszembe jutott, nem tudtam, melyiket szeressem jobban, így ez lenne a legjobb. Természetesen a sarkokat kihagynánkKép Elmennénk Afrikába szafarira, aztán Dél-Amerikába, megnézni az Amazonast, hazafelé meg pl. Kaliforniában idõznénk kicsit. És, mire visszaérünk (naná, hogy pocakkal), már itt is nyár lesz újraKépKépKép
Bocsánat az OFFért, de nem bítom ezt a posvány idõtKép

Doris: még mindig semmi változás. Mivel nem tudni mi lesz a céggel, nem vesznek fel senkit. Mindenesetre én szóltam, hogy elõbb-utóbb lakásfelújítunk, és nem fogok tudni minden nap jönni. Az angolt is jó lenne folytatni, de az egy külön menet lesz a fõnökömmel (tavasszal a szabadnapjaimon jártam, ami ugye most nincs).

Más: olyan takonykóros vagyokKép Sosem szoktam, így ez most nagyon fura.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

TimiKép
Nekem a menzi elötti nap szokott leesni. Van akinek egy-két nappal korábban zuhanni kezd a hõje, de olyan is van akinek már csak a menzi megjövetelének napján esik le a hõmérséklete. Reméljük a Tied szép magas maradKép
JoviKép
Sajnálom, hogy még mindig semmi....

Tudtok valamit Edirõl? Elég jól áll a táblicsku szerintKép

doris

Sziasztok!

Gitta!
Javíts ki légyszi, mert szombaton megjött. 17 c 3 cn

Rita!
Hát ez a helyzet, de most tudtam hogy meg fog jönni. Ma megyek este a dokihoz és boldogítom egy kicsit.

Timi!
Ha 16 napja van fent a hõd akkor az nagyon jó!Kép Általában 14 nap után leesik a hõ. Tünetek vannak?

Krisztinke!
Ne izgulj elõre mi lesz ha... Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Most akciózzatok és legyél babás!Kép

Jovi!
Jobbulást neked!

Nati!
Sajnálom hogy megjött neked is.Kép

Vics, Anna!
Üdd. itt a topicban és kívánom nektek hogy minélelõbb babásak legyetek!Kép

Puszi

Andy
Andy

Nati!

Az Elevit tenyleg mintha nekem is csokkentette volna a hajhullast, de ami tokeletesen megszuntette es nagyon szep egeszseges lett a hajam, az a Csalan samponnak es Csalan balzsamnak koszonheto. ez utobbit kb 5-10 percre rajta hagyom a fejemen mielott leoblitem, es tok jol kifejti a hatasat Kép
remelem neked is bevalik, bar akinek eddig ajanlottam, azoknak mind bejott a jotekony hatasa Kép

kamilla
kamilla

NatiKép
Nekem régen eléggé hullott a hajam, akkor csalánt fõztem egy edényben és amikor már nem volt olyan forró, leszûrtem és beleáztattam a fejem. Nem valami kellemes elfoglaltság, de segített. Egy héten 1-2 alkalommal ha megcsinálod szerintem használni fog.

Laura
Laura (laura2)

Kamilla, Laura KépKép

köszönöm a tippet. Ki is fogom próbálni. Remélem, mihamarabb segíteni fog.

Puszi
Nati
nati

Krisztinke!
Én is pont ettõl félek, de bízakodom! Kép Bízom benne, hogy minden jól fog menni! Kép

Andy!
Sajnálom! Kép Javítottalak.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta:Úgy legyen!!!KépA táblázatba is csak babonából nem szeretnék bekerülni.A babásba viszont remélem hamarosan beírhatsz...

krisztinke
krisztinke

Sziasztok LányokKép

AnnaKép
Klassz, hogy orvost váltottál. A hõdet sajnos nem jól méred, mert hüvelyben vagy popóban célszerû, teljesen más értékeket kapsz. Minden reggel nagyjából azonos idõpontban, felkelés elõtt kell mérni.

BogárKép
Mi van veled ? Már annyira izgulok.

DorisKép
Megnéztem a lapar sebeimet. Nagyon kis csinosak, szépen megcsinálta a doki. A köldökömben lévõ nem is látszik. Csak a damilok lógnak ki, amit majd csütörtökön kiszed. Szóval még ettõl lehetünk sztriptíztáncosokKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia Andy!

A kérdésedre válaszolva annyit, hogy fáj a mellbimból, és sokat kellett tegnap wc-re mennem. Ez persze hasonló a mensi elõtti tünetekhez .

Köszi: Timi
Timi

Kellemes hétindítást mindenkinek!
Timi:jó volna egy babás hír!KépKép
KRISZTINKE:ne izgulj már elõre, semmi értelme!
LIANA:szerintem igenis csökkented az esélyt, ha csak a peteérésre alapozol! Én is valami lehetetlen idõpontban eshettem teherbe(amikor már majdnem meg kellett volna jönnie).Nem tudom mennyire lehet a Holdnaptárban hinni, de ott is egészen más idõpontokat ad meg esélyes napnak a spontán peteérés pedig bizonyított tény!
NATI:nem lehet, hogy vashiányod van? Az egyik barátnõmnek elég volt vasat szednie (plussz-ban is van ilyen!) és elmúlt a hajhullása. Ilyenkor sajnos nem jó sem festetni sem daueroltatni.Attól függ milyen színû a hajad - egy pár csík szõke melírral eltûnnek az õsz szálak (egy idõre).
HURKI:mi van veled?
Virág
Virág

Lányok, nem találom agyógynövényinfot, amit Vica tett fel!Merre lehet?
Virág
Virág

Sziasztok Lanyok, bocsi, hogy belekotyogok!Kép

NatiKép
Lehet, hogy azt a tipusu festeket nem birta a hajad (nekem dauer utan hullot nagyon). Ha valoban vashianyod lenne (erdemes megnezetni), akkor vasat kellene szedned, de igazan jo vaskeszitmeny csak receptre kaphato. A nyaron en is szedtem, es amikor receptnelkuli keszitmenyt akartam venni, a patikuscsaj azt mondta, hogy azok csak arra jok, hogy etvagyat csinaljanak, ugye nem akarok par kilot felszedni a furdoruhaszezonban? En a Tardyferon Fol-t szedtem, mert csomokban hullott a hajam, minden mosasnal a fel parokam oda lett Kép, kb. 1-2 honap alatt azonban elmult. Azota, minden menzeszkor szedem, es nincs problemam.

Miert nem probalsz ki valamilyen otthoni hajfesteket? Azok talan nem annyira erosek, viszont szepen befogjak az osz hajszalakat is. (Tapasztalat sajnos...KépKép)

LanykakKép

Honapokkal ezelott irtam barna rem miatt. Nos, sajnos azota is jelentkezik, minden menzi elott 4 nap barnaKép Voltam dokineninel, aki megnezte hasi UH-val a belso szerkezetem, nem latott semmit. Most megyek nogyogyihoz, drukkoljatok, nehogy valamilyen hormonalis problema legyen! Pliiiiizzzzz!

Puszi

Maci
Maci

Szia Andy!

Az elõbb küldtem nelked választ, de eltünt. Akkor még egyszer.
A tünetekrõl kérdeztél. Csak annyit érzek, hogy nagyon fáj a mellbimbóm, és tegnap sokat voltam wc-én. Bár régebben is fájt a mellem, mielõtt megjött. Ennyi.
Köszi: timi
Timi

Megint en....

Minenkinek nagyon szoritok, hogy teljesulon az alma, a babasoknak pedig boldog babavarast kivanok!Kép

Maci
Maci

MaciKép
Érdekel, hogy mit mond az orvosod, mert én is barna rémmel küzdök. Majd írd meg jó?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Timi!
Nekem is elszállt az üzim. Szóval jók a tüneteid nagyon. Szerintem várjál egy pár napot és utána tesztelj.

Bogár??? Ne csigázz minket?

Cateye!
Nekem a köldöknél látszik a egy kis forradás.

Maci!
Mikor mész a dokihoz? Valszeg csinál majd hormonvizsgálatot.

Andy
Andy

Haliho LanyokKép
Ismet roppant rovid leszek.

GittaKép
Legyszi javits a tablaban: 15c 4cn
Legalabb szep kerek szam ez a 15Kép

Galuska

KépKép
galuska

Keresem Gombóc hozzászólásait, amikor babás lett. Nála is volt valami kavar és érdekelnének a részletek, de nem találom. Tudnátok segíteni?
A keresésre nem jönnek ki, csak az augusztus óta írt hozzászólásai.
M.
M.

Haliho LanyokKép
Ismet roppant rovid leszek.

GittaKép
Legyszi javits a tablaban: 15c 4cn
Legalabb szep kerek szam ez a 15Kép
Elore is koszi.

Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok!

Régen találkoztunk. Milyen volt a minitali?

Editnek meg nagy gratula!!!Kép Anov ciklusod volt, és az utána következõben sikerült? Nahát, remek! Vigyázzatok nagyon, ha alacsony volt a prog.szinted, akkor kérj Duphastont, vagy Ultragestant, mindkettõ természetes prog.készítmény, és nem árt a babucinak! Bárcsak én is kaptam volna tavaly!Kép

Üdvi az újaknak!

Ja, voltam fenn a zebrafarmon, feltettem én is egy képecskét. Megnéztelek benneteket, mindannyian nagyon arik vagytok.

JovikaKép Az a 4-5 hónap utazás nagyon jól hangzik.

Timi, nagyon-nagyon jó jel!!!Kép Mérted a hõt?

Nekem most jó kedvem van, remélem nektek is, de miért kitudja? Hát most amúgy sajna anov. görbém lesz, ahogy elnézem, elég gáz. Pedig öntöttem magamba a teát, és csak a 14. napig, ahogy kell, de mégis... Vagy a hõmérõ rossz? Majd a következõ jobb lesz remélem, figyelitek milyen opti vagyok, nahát! Nem tudom mi fût itt benn, de valami miatt szuper a kedvem (csak nehogy valami/valaki elvegye, ált. ekkor szokott jönni a fejreesésKép)
Nekem is fáj a jobb mellbimbóm, de ez nálam semmire sem jel, LH csúcsom sem volt, de gázKép bár még van kb. egy hét a mensiig, ha egyáltalán megjön rendesen.. Amúgy nem tudom miért fáj.

Nagyon szorítok mindenkinek!

Virág, Doris: Mi újság?

Pusz
Nikie
nikie

Lanyok!Kép

Feltetlen megirom, hogy mit mondott a doki. A heten valamikor megyek, csak elobb idopontot kell meg kernunk. Most izgulok rendesen, mert ugyan meg nem most, de jovore szeretnenk babat. Nem lenne jo, ha akkor derulne ki, hogy valami nem stimmel...Kép.

Puszi

Maci
Maci

Szia Maci,Kép Szia Virág, Kép

egész biztosan nincs vashiányom. A múltkori vérvétel eredményem szerint olyan jó a vasam, hogy ha elmennék egy mágnes mellett bizony oda ragadnék.
Én a Humet-R nevû készítményt szedtem még az Elevit elõtt. Mindenféle nyomelemet és vasat tartalmaz, nekem nagyon bevált. Csak az íze borzasztó. Szerencsére az étvágyat nem növeli, ellentétben az Elevit-tel.

Egészen sötétbarna a hajam, így igen feltûnõek az õsz hajszálak. Egyszerûen muszáájjj volt befestetnem! Az otthoni hajfestékekkel pedig már jópárszor befürödtem.

A csalán jótékony hatásáról mintha már én is hallottam volna korábban. Hazafelé veszek is. Hátha elég lesz csak külsõleg kezelni magam.

Azért köszi a segítséget.

Reggel telefonáltam a kórházba, de még mindig nincs kész a hormonvizsgálati eredményem. Azt mondták, érdeklõdjek szerdán, hátha addigra meglesz. Pedig már kezdek nagyon türelmetlen lenni! És kissé félek is.
Ez a magyar egészségügy! Egy egyszerû hormonvizsgálat több mint három hétig tart!

Na nem mérgelõdöm. Úgysem tudok mit tenni.

Sziasztok
Nati
nati

Sziasztok Lanyok!
Gitta! En is csatlakoznek a nevrokonomhoz, legyszi javits a tablaban, ma van az elso cn. Es ez most mar biztos. Nem tudom a csutortoki mi volt, lehet, hogy mar a sok barna kozott nem tudom meglatni a pirosat. Kép Ma reggel viszont iszonyu hasfajasra ebredtem, es tudtam, hogy ez csak egyet jelent. Kép Viszont aminek orultem, hogy most sem nyulott el a ciklusom. Virag! Szerintem ezt a Te cseppjeidnek koszonhetem. Kép

Doris! Orulok, hogy ilyen jol alakulnak a dolgaid a munkahelyen. Kép Remeljuk hamarosan kopogtat a baba is.
Marcsi egyebkent nyaralni ment? Ha igen, akkor de jo neki!

Udv. az ujaknak. Iszonyu, hogy mennyire szaporodik ez a topik, ahelyett, hogy kiurulne.

Andi
andi28

Keresem Gombóc hozzászólásait, amikor babás lett. Nála is volt valami kavar és érdekelnének a részletek, de nem találom. Tudnátok segíteni?
A keresésre nem jönnek ki, csak az augusztus óta írt hozzászólásai.
M.
M.

Nati!Kép

Akkor megiscsak a festek lehetett a bunos!
Nekem is barna hajam van, en vorosre festem, az otthoni festes mindig bejott, szerencsere. (kopp-kopp) Annyira uuuutalom az osz hajszalaimat. grrrr

Mar csak masfel nap es szerda! Remeljuk meg lesz az eredmenyed!

Maci
Maci

NikieKépAndiKép
Köszi az érdeklõdéstKép A Párocskám elutazott szombaton Israelbe és két hét múlva jön haza...nagyon izgulok, hogy a laparomra itthon legyen. Egyébként ma vagyok a 23. napon és vasárnap kéne megjönnie a menzimnek. Most az egyszer nagyon-nagyon reménykedem, hogy pontos lesz és mielöbb kérhetek új mûtéti idõpontot.Kép
Marcsi szabin van két hétigKép De jó NekiKép

doris

Sokan javasoltok terhesség esetén progi készítményeket.Viszont az ember lánya jó esetben kb.5 hetes terhes,mire kiderül az állapota.Akkor még nem késõ?Mikor okoz vetélést a progi-hiány,illetve hányadik hétig van értelme szedni?

krisztinke
krisztinke

Lányok,Kép

Volna egy kérdésem.

Írtátok, hogy a cickafark-palástfû teát nem szabad édesíteni.
Édesítõt sem lehet hozzátenni? Ilyen keserûen kell inni?
Egyáltalán, ti mit tudtok az édesítõszerek Polysweet, Süssina, Canderel, Édeske stb hatásáról? Szabad ezeket használni a próbálkozós idõszakban?
Azt tudom, hogy terheseknek nem szabad mesterséges édesítõkkel élniük.
Én a candida miatt csak édesítõket használok cukor helyett.

Aki többet tud ezekrõl, ossza meg velem/velünk az infokat.

Köszi

Puszi
Nati
nati

Sziasztok!

Jönnék hozzátok én is újként, ha lehet.
26 éves vagyok, 14 hónapja szeretnénk babát, közben volt egy 8-10 hetes vetélésem (márciusban).
És pénteken már megint megjött ... :o((

M.
kismazsi

Galuska!
Javítottalak! 2x! Kép

Andy!
Javítottalak!

Kismazsi!
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig! Kép Várnak minket a másik topicban! Kép
Betettelek a táblázatba, ha nem akarod, akkor kiveszlek, csak szólj! Hiányzik a pontos ciklusszámod, mióta próbálkoztok (a vetélés utántól számítjuk), valamint a lakhelyed (csak a város v. ország). A táblázat alapján minig tudjuk, hogy éppen kinek kell drukkolni, vagy kért kell izgulni!

Üdv:
Gitta
gitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: