jó reggelt lányok!
Gyorsan írok pár sort,aztán rohanok dolgomra,mert olyan gyorsan elmegy a nap gyerek nélkül is,hogy utána meg csak hujolgatok,meg szentségelek,hogy ma sem csináltam meg,amit terveztem.
Szóval..
VBEA,OSORI! Írok privt,de egy kicsit később.Orsinak jobbulást!
MARCSI!Kolos nagyon édi,én imádom az ijen kis"félszeg" mosolyokat a babáknál

Kérdésedre válaszolva,nem fogsz hozzászokni ezekhez a tejcsináló teákhoz,mert egy idő után szerintem már nem használod őket(no,nem az leső időkben gondolom),én ha jól emlékszem tán 4-5 hónapos koráig ittam,aztán láttam hogy van tej így is úgyis,hagytam az egészet..
Jobban vagy már,gondolom,megerősödtél,ugye?
Szerintem STEFFI lassan kijön a kórházból és már csak tőle halljuk Martin születésének történetét..
TÜNDE Elutazott már apa? hogy bírod nélküle?ja, és gondolom ügyeskedsz joghurt ügyben
VICA! Nagyon édi RÉKA,mindig elcsodálkozom a haján,Mankának ugyanis ebben a korban nem volt haja,most is inkább szöszke,és csak képzelgek,hogy milyen lesz,dús hosszú hajjal.Aztán lehet,hogy Borókánk meg egy hatalmas nagy fekete pamaccsal a fején születik.Anyósom pedig ismét felvetheti a DNS vizsgálat kérdését...
KRISZTA! nem felejtettelek el emlékeztetni arra,hogy ma 18 vagy
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!
VERONIKA! Segítek,ha tudok,mindenképpen pótnagyi kell? fiatal nem jó?
ESZTI! a védőnő mondjon,amit akar.lényeg,hogy TI jól vagyotk és tudod,amit tudnod kell.Miért a védőnéni is egyforma ütemben hízik?
MONACS ma viszi oltásra Dórikát,drukkoljunk neki:-))
KISCSILLAG-nak is!!!!!
Puszi mindenkinek,durca