A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet,
persze-persze :D

Indi,
:lol: :lol: :lol:

na, el bótba :)
fibi

Fibi!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
KÉT CSÍK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ez aztán a nagy hír!!!!! Hévíz király hely ezek szerint :wink:
Hú, most annyira örülök!!!!!! :D

Nagyon belebonyolódtatok ebbe az egészségesen és tudatosan éljünk dologba. Én azt vettem észre, hogy arra nagyon odafigyelek, hogy Bazsónak mit adok, pl felvágott virsli, cukros cuccok, stb nem (bár ez nem tűnik túl hihetőnek a múltkori ételallergiánk után :lol: ), de arra már kevésbé, hgy én mit eszek. s engem sokszor zavar ez a bio téma, mert egyrészt nincs rá garancia, hogy bio, másrészt már többször voltam biopiacon, és az árak eléggé durvák!!!! Vagy csak akkor szüljön az ember, ha tud 1800 forintot kiadni egy kiló barackért? Persze az ember ahol tud, próbáljon egészséges dolgokat fogyasztani, most pl sikerült beszereznem "garantáltan" bio mézet, vettem is 6 kilót :wink: És szerencsénk van a szülőkkel, mert házi zöldséget, húst kapunk tőlük.
De pl van egy aggódós barátnőm, bioboltokat jár, hogy a gyereknek ilyen meg olyan bio cuccokat vegyen, de ebédre food expresszes kaját ad neki. :roll:

Disznóvágás: Na , nekünk minden évben 2x van benne részünk apóséknál!!!! A bélmosás még egy fincsi dolog ahhoz képest, amikor elkezdik főzni a konyhában a bélzsírt a hurkához!!!!!!!! Na azt a szagot senkinke nem kívánom!!!!! Fóleg nem terhesen! Persze attól lesz hurka a hurka.
zuzmo1

Nagyon boldog Petra névnapot!!!!! :D

A holnap nálunk is elég esélytelennek látszik, mert Bazsó nagyon rekedt. csak tudnám, mitől, mert nem köhög, nem folyik az orra..... Ma elviszem dokihoz!

É olyan kis rendes volt, ma csak fél 6-kor keltett :roll:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi :) szerintem a kulcs a tudatos vásárlás/életmód - lés erről fontos sokat beszélni, mert nem így nevelődtünk. Én sem esem túlzásokba, de a lelkemnek is jót tesz ám, ha olyan dolgot eszünk, ami sem bennünket, sem a környezetet nem károsítja. És még nem is gyerekek gyártották fillérekért... De például kisgyereknek/kismamának saláta/répa/cékla/spenót csakis megbízható bioforrásból, mert a nitrát nagyon veszélyes, ebben nem ismerek tréfát :) Bioméz fiiinom :) És az a baj, hogy a nem bio is drága :(

Bazsóka rekedt? ajjaj... gyorsan egy ksi immunerősítést :)

Mézes reszelt retek mennyire jó, azt már lehet az egyévesnél nagyobbaknak, felnőtteknek különösen! Télen szuperjó immunerősítő - oylankor a feketeretek olcsó és van bőven.

indianyo

Zuzi,
aranyos vagy :D
és nem lehet hogy a sok sirástol rekedt Bazso? nálunk volt egyszer ilyen :?
fibi

Zuzi!
a bio cuccokat csak véletlen szoktam megvenni, tudatosan nem keresem őket, főként az áruk miatt. viszont én is kapok házi zöldség, gyümölcs, de az se bio ám, hiszen apám se hülye, hogy kézzel szedje le a bogarakat, meg a cseresznye legyet a fáról. elvileg nincs olyan cseresznye (ha nem permetezik), hogy nem kukacos, max még nem fejlődtek ki benne az egyedek. :D persze lehet, hogy én vagyok a szerencsétlen, de a garantáltan kukacmentes permetezetlen borsóban vagy cseresznyében richtig én találom meg a kukacot.
6 kg méééz?? hogy fogy el annyi? mézeskenyéren ;-) ? én évente kb. 1-2 liter mézet veszek, és főként férjem eszi. nem mintha nem lenne egészséges, csak nagyon hízlal, és azt nem engedhetem meg magamnak.

Bogárka!
Petrát Isten éltesse sokáig, nevenapja alkalmából.

Indi!
múltkor nem is mondtam, hogy én is notórikus nem sütő vagyok. nem szeretek sütni krumplit, rántott cuccokat, vagy egyáltalán bármit olajban. évente kb. 2 liter étolaj fogy el, meg kb. 2 liter olíva, amit másra használok, esetleg padlizsán sütésre. persze annál inkább szeretem a rántott cuccokat!!! :( csak hát nem csinálom őket. úgyhogy egy ismerősünk minap kérdezte, hogy L. szereti-e a sültkrumplit. mondom biztos, de még nem kapott, mert én sose sütök. :) pedig szülés után is rántott padlizsánt meg cukkínit rendeltem, és a tesóm 2 liter olaj elhasználásával valami 3 nagy dobozzal sütött. már a fülemen is az jött ki!

amennyire te Weleda hívő vagy, én annyira favorizálom az Yves Rochert és a The body shopot. a bőrömnek igen finom dolgokat gyártanak. egyszer a fejembe vettem, hogy főzök szappant, de férjem elmesélte mi minden kéne hozzá, és milyen nehéz főzni, úgyhogy... ... :) viszont ha ilyen beállítottságú vagy, inkább egy natúr boltot kellene nyitnod, esetleg megspékelve indiai cuccokkal.

kár, hogy Domika még mindig köhicsél :(, habár a buliba mi se tudnánk menni.

Zuzi!
voltatok dokinál? mit mondott?
ancsipancsi

most nagyon nem tudok visszaolvasni, meg irni se tulzottan, de:

Fibi, nagyon orulok!!!!!!! :D :D :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
:D :D :D
fibi

Fibi.
gratula!!!

Én már adtam többször is nitrátos répát a gyerekeimnek, mert nem jutok el biopiacra. Mi bajuk lehet tőle, és mennyit kell ahhoz enni belőle, h tényleg BAJ legyen????
mi most megkóstoltuk a biomargarint. és hát elég szar ize van...de csak ezt kapják a gyerekek. Mi maradunk a rendesnél, bár most vettem vajat (ami kurvára hizlal) mert eléggé megrendültem a tegnapi cikktől.
De: én is a mértékletesség hive vagyok. Mi járunk mc-be is, mert SZERETJÜk, de nem nem többször, mint havonat 2x. Igi mostanság már kezdi megunni a mekis krumplit, pedig az eddig menő volt...most már ezt sem eszi... de akkor MIT fog???? :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz :) Megértelek, éjszakázás nagyon kimerítő, sok ++++ Nektek, Bazsónak meg bulást!! Mit mondott a doki??

Ancsi :) Ház rulez, de van még munka vele :D Télen, amikor Bálintnak száraz volt a bőre, kértem a dokitól neki testápolót, felírt egy A-vitaminos krémet, amit gyógyszertárban készítettek (Indi megnyugtatása végett semmi színezék, tartósító, stb. nem volt benne). Nagyon jó volt, én is rendszeresen csórtam belőle, főleg a kezemre, mert gyorsan és jól beszívódott, táplált és hidratált, túltett bmilyen szuperkrémen, tudom Neked ajánlani.

Barbi :) Köszi, a ma éjjel jobb volt :) Bevált a maxi pelus?

Vera :) Dócinak gratula a ragozáshoz, Marcinak meg a nyugalmához és s jó alvásához :D Házi kolbász tényleg nyami :D csak ne nekem kelljen csinálni :lol:

Bog :) Petrának nagyon boldogot, ha ma tartja a névnapját!!!!

Fibi :) Nagy gratula a két csíkhoz!!! :D :D Ez ám a jó hír :D :D Állatkert miatt ne aggódj, Bálintod csodálhatja még az állatkákat :wink: mi 1x voltunk, de B.-t jobban érdekelte a többi gyerek, mint az állatok :lol:
denizsa

Sziasztok!

Újra itthon vagyunk.

Fibi! Gratula a 2 csíkhoz! :D

Petrának boldog névnapot!

Az Indi által belinkkelt cikkel sajnos én teljes mértékben egyetértek. Van erről a témáról egy nagyon jó könyv is, a címe: A leves hazudik. Hihetetlen, hogy a gyártók milyen trükköket vetnek be annak érdekében,hogy már kisgyerek kortól a saját szájuk íze szerint formálnak minket.
Mikor Gréti elkezdett kajálni, csak a biopiacról vásároltam neki kb 1 évig, de mondjuk tény, hogy szinte lehetetlen csak ilyen termékekből főzni az egész családnak. Egyrészt baromi drága, másrészt én képtelen vagyok egész hétre előre tervezni.
Viszont SOHA nem vennék párizsit, vagy virslit!

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci!
félreértések elkerülése végett: attól, hogy bio egy répa, még lehet nitrátos, hiszen a talajban a felhalmozódhat a nitrát (pl. szomszéd műtrágyázik, stb.) és azt a bio répa is felszívja. minden zöldségben van nitrát, csak az nem mindegy mennyi! és attól, hogy nem bio a répa, még teljesen normális lehet a nitrát értéke. vannak elrettentő példák, amikor fejes salátákban magas mennyiségű nitrátot találnak, ezért én szinte sosem eszem fejes salátát. (meg mert utálom kimosni a bogarakat és a homokot belőle)

és hogy mit okoz a Nitrát?
a nitrátok erős oxidáló szerek. a nitrát, nitrit a vörös vértesteket teszi alkalmatlanná az oxigénszállításra. kisbabákra sokkal nagyobb veszélyt jelent a nitrátos víz, mint felnőttekre. a nitrátmérgezés neve kék kór vagy methemoglobémia, mert az ember elkékül és nehezen vesz levegőt. forralással sem távozik el, csak még jobban betöményedik az oldat. ioncseréléssel távolítható el maradék nélkül, ezért ivóvizünkben is jelen van. a zöldségek, főleg a nagy levelű káposzták, saláta, spenót, répa, pasztinák, zöldség tartalmazhatnak nitrátot attól függően, milyen módon termesztették. a primőrök termesztésénél általában túladagolják a műtrágyát, ezért a primőr fogyasztása nem ritkán veszélyes. szalámik, egyes húskészítményekhez a nátrium-nitritet használják tartósítószerként, mert sajnos erre nem találtak jobb megoldást, itt ez a vegyület a nyers húsokban elszaporodó nagyon veszélyes kórokozó, a botulizmus baktériuma ellen véd. ha egyoldalúan táplálkozunk, sok konzervet és műtrágyázással termelt zöldséget fogyasztunk, sok nitrát jut a szervezetünkbe.
[/b]
ancsipancsi

a lényeg kimaradt, hogy tkp. mi okozza:

a túlzott műtrágyahasználat miatt nálunk elnitrátosodtak a felszín alatti vizek. ezt szívja fel a zöldség.
ancsipancsi

Ancsi!
Ha legközelebb jöttök megnézni a házat, ugye beugrotok hozzánk?
lindicita

Deni, Lindi, Zsanci,
köszi :)
fibi

Lindi!
csak ha vigyázhatok Grétire! :)

amíg ded csicsikál, ilyeneket csinálok. nagyon aprólékos meló, egész nap lehetne csinálni, a színek nem is jók, de én nagyon élvezem:
Kép Kép Kép Kép Kép

bocs az offért.
ancsipancsi

Fibi!
elveszett a hsz-em, erre abból jöttem rá, hogy engem nem említettél! :) a lényege az volt, hogy előre is gratulálok a leendő puncisodhoz! majd megtudod! :D
ancsipancsi

Ancsi,
akkor tényleg elveszett a hsz :) és kösziiiii :) puncis :D
tök jok ezek a "rajzok", ügyes vagy :P férjem is imád ilyenekkel bibelödni :)
fibi

meg is van az elveszett hsz :) (csak "lecsukódott"), ebben még volt Deninek is:

Deni!
nekünk is felírtak vmi A vit. krémet, 1000 Ft volt a vitamin miatt, és csak 1 hó szavatossága volt, valamint úgy folyt, mint a tej, és ragadt a kezem kenés után. gyanús, hogy nem jól készítették el. tietek is ilyen volt? ha nem, akkor megadnád, hogy mi volt benne?

most már ígérem lekoptam!
ancsipancsi

Sziasztok Csajok!! :)

sajna visszolvasni sincs időm :(, de bekukkantok azért :)

Fibi, :lol: :lol: :lol: én is akarok Hévízre menni!! :lol: :lol: Gratula és Drukkkkk hegyek :)

A házikónk most:

előről:

Kép

hátúlról:

Kép

a "nappali", berendezve munkás-ebédlőnek:

Kép

és Ő lesz a bejárati ajtónk :)

Kép

minden Újnak üdv itt, majd jól megismerlek benneteket is, ha lesz időm megint... (vajh, mikor..? )

Szép napot mindenkinek!

Csók

lótófutóintézkedőMacsek

ja és majd' elfelejtettem, lett egy nissan micrám :) Reszkess Fibi :wink: :mrgreen:
macskanyu

Kajaügy: Zuziékhoz hasonlóan mi is tartjuk magunkat ahhoz, hogy Réka mit ehet és mit nem, oké, néha becsúszik egy kis-egy kis az, de nem rendszeresen. A család erre húzza a száját, de úgy vagyok vele, hogy 3 éves koráig én akarok beleszólni, hogy mit ehet, utána az ovi és suli közössége nagyon is befolyásolni fogja, és nem biztos, hogy sikerül mindig minden kísértésnek ellenállnom. :roll:

Fibi, én majd visszatérek a témára jópár hét múlva. :wink: Babonából. :D

Ancsi, király pepecs-munka!

Ööö, milyen front jön, hogy gyermek nem akart aludni? :roll:
zanza

Macs,
köszi a drukkokat :)
és naggggggyon jo a házatok!!!! dejo lesz, ha ide költöztök :) és miért kellene reszketnek a nissan micradtol? :? :D messze van innen Fotliget :P amugy én is azt szeretnék , majd egyszer... :lol:
fibi

Petra(k)nak boldogot! :)

es ha mar zoldsegekrol diskuraltok:
ker vki (bio)ceklat? (nitrattartalma ismeretlen, bar itt a kozelben nem mutragyazik senki, tudtommal.) ja es tudok adni hozza tormat is (mondjuk gazalarcot nem :lol:)
recca

Macs,
jövő nyáron már nálatok lesz buli???

Zuz,
ugye nem felejted el megkérdezni??? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rec,
ha már a répáról lemaradtam ,akkor egy kis céklát kérnék!!!
köszi

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi!
Én is nagyon örülök Veled, gratula! :D

Nekem megvan az afp eredmény, azt mondta az orvos, hogy oké, most megnyugodtam (pedig tudom, hogy nem kéne afp miatt izgulni, mert annyira bizonytalan, de azért mégis) A probléma inkább az, hogy ikreknél nem lehet tudni, hogy mennyi egyiknek és mennyi a másiknak az érték (csak a kettő összesen van meg), szóval ez még kis bizonytalansági tényező...

PETRÁNAK
Boldog névnapot!!! :)

B.
blaye

Fibi,
jóóó hírek ezek :D remélem, minden rendben lesz, gratula majd később :)

Indi,
bodyshopos cuccosban is csak természetes alapanyagok vannak, semmi adalék, semmi szinezék :D

BIO vs. nem-BIO, ill. kajálás általában: én a két véglet közt vagyok, figyelek is meg nem is, de ami "szemetet" megeszek, azt teljes tudatossággal teszem :mrgreen: Mivel egy csomó kaját (pizza, sütemények stb.) alapanyagokból állítunk össze, és nem maggizunk/knorrozunk (porozunk, konzervezünk), oda tudok figyelni, hogy mi kerül bele, még ha vacak sajtról van is szó :)
Dócinál azt tartom, hogy szinte mindent ehet, amit mi is, legalább kóstolás szinjén, nem figyelek az ő kajájára jobban, mint a magunkéra :) Vagy ha pozitívan akarnám írni: a mi kajánkra legalább annyira odafigyelek, mint az övére :mrgreen:

Macs,
nagyon klassz kis házatok lesz!!! :D A bejárati ajtó gyönyörű, milyen üveg lesz benne? :)

Ancsi,
ez egy 4-lakásos társasház lesz? Nagyon szépen alakultok! Mikorra igérik? :D

v
kisün

Blaye,
hogy viseled eddig az ikerterhességet? Nehezebb, mint egy "normál"? Vagy még nem érzed? :)
kisün

Petrának boldog névnapot! :)

Den,
én szeretek szuttyogni a kolbásszal... de én minden ilyen keveréses munkát (akár húsról, akár tésztáról van szó) nagy élvezettel tudok művelni :D
kisün

Zsána,
remélem akkor már ott bulizunk :)

Kisün,

normál, átlátszó thermo-üveg, mivel a bejárat a kertből, nem kukucskál be senki.
macskanyu

Házikolbász rulez! Mi Dunaharasztiból szerezzük be. :wink:

Macs, király házikó!
De feltörtél! Nissan Micra! azta! :lol:

Észrevételem: a laminált padlóról a zsírkréta feljön radírral. :wink:

Most el, gyerek sarkát kell hátrakötnöm.
zanza

Blaye,
köszönöm :) érdekes lehet ez az ikerterhesség, még a vizsgálatoknál is, de szerintem is afp miatt nem kell izgulni.

Kisün,
én is remélem :)
és most már el kell menni bodyshopos cuccokat beszerezni, annyit irjátok :wink:

Zsanci,
mit is irtál multkor, mikor mennél Bécsbe? :P

Rec,
cékládat most tervezem üvegbe elrakni, vettem ma hozzá köményt :D köménymagot nem találtam, vagy hülye vagyok, olyan nincs is? :roll: :oops:
fibi

Zanza,
:mrgreen: 14 éves a micra :mrgreen: télleg feltörtem :mrgreen:
macskanyu

Fibi!
az ugyanaz! :) csak van belőle őrölt, meg magos fajta. azt is kéne a céklába tenni? :) sose nem szoktam. csak megfőzöm, iciripicirit ízesítem és kész.

Recca!
én is kérek szépen majd céklucit. főzök belőle újra Lencsinek céklás krumplit, de most már husival.

Macs!
házatok szuper! nappali berendezés szegényes, ámbátor annál barátságosabb. :] mik azok a kövek? csak nem terméskő halmok vannak a ház előtt??????

Vera!
6 lakásos lesz, szóval fsz., 1, tetőtér. mindegyikben 2 lakás.
ancsipancsi

Ancsi,

a kövek: ezekből lesz a kerítés és a szomszédtól elválasztó térdfal burkolata

Kép

Kép
macskanyu

szek: nem terméskő, hanem ürömi kő névre hallgat..
macskanyu

Ancsi,
az van ráirva a zacsira, hogy "Füszerkömény egész". ja meg, hogy Horváth Rozi :mrgreen:
Recca receptje szerint igen, teszek bele :)
fibi

Sziasztok lányok:)

Fibiiiiiiiiiiiiii :D :D :D :D :D :D :D :D :D De jó!!! Most már nekem is menni kell Hévízre. Ja, és viszem az uramat is :lol:

Deni,
valóban elég sokat halgatok, de ennek is megvan az oka. Tudod, a meló. Meg bevallom, kicsit elszoktam a társalgástól. Ez a 6-7 hónap kiesés kicsit sok vót :(

Macsek,
nagyon szép házikótok készűl :)

Indi,
bulást!!!

Elég rossz éjszakánk volt:( Orsinak volt egy kis hőemelkedése és egy párszor teljesen kiizadt :( Ez a rágó fogai miatt lehet??? Jó, hogy azt hittem hogy az O. jól bírja a fogzást :( Mindenesetre holnap megyünk dokihoz.

Mása
szmagdi

Mása, no igen, nem árt aptyúkot is vinni. :lol: :lol:

Macs, flancos név egy szomszéd elválasztó térdfal burkolatnak :lol:
zanza

Szmagdi!
Szia!! Mikor osontál vissza? Fogadjunk, h a hétvégefelé, amikor nem tudtam visszaolvasni? Miújság? Most már mindig netközelben leszel? Milyen az új hely?
Orsinak bulást, ha ez vígasztal: mostanában minden 2. babó betegeskedik.

Tudtátok, h mától változott a vények kiadása? Eddig csak besétáltam a rendelőbe (baba), és mondtam, mi kell, fürdető, popsikrém, testápoló, lázcsillapító, mikor mi, és aki ott volt, a kezembe nyomta a paksamétát, kis túlzással akár a takarító is. Erre ma meglepődtem, mert nem akárhogy adnak már vényt, mindent datálniuk kell a szgépbe, csak a saját orvos/védőnő adhat, stb. Azért csak nem jöttem el nélkülük, de nagy meccs volt. :shock: Viszont a gyerek egy hete a palmolivemet fogyasztja, és ezt nem hagyhattam tovább. A samponomról nem is beszélve. :D
neet
neet

Mása,
menjetek is Hévizre :D

és holnap nem jár valaki a westend v nyugati környékén? Bálintnak megigértem multkor, hogy vonatozunk :)

KépKép
fibi

Neet,
Nem egészen egy hete van nyetünk :) , amit már majdnem három hónapja megrendeltünk és még csak most tudták itt kivitelezni. De sebaj, a lényeg, hogy már van! Az Inviteles net sokkal drágább. Meg hát kinek kell Inviteles telefonvonal!? :shock: Holnap rakok fel képeket az új otthonunkról. Én szerek itt lakni:)
Mi a fene van, hogy betegek a babók?:cry:

Fibi,
megyünk :D

Képzeljétek! Két Szentimrés anyuka is van itt :D És egyikük a dokimnál szűlt. Kicsi a világ :)

Mása
szmagdi

szia csajok,

Fibi, gratula :D :D :D
na és mondd, milyen érzés?

mai fejlesztés megint iszonyú ordítással folyt :(
aztán du. voltam fejlesztő ismerősnél, és megnyugtatott, hogy tök időben csíptük el még a bajokat. meggyőzött, hogy a Pethő-módszer elég jó, és hatékony, és adjunk nekik 3-4 hónapnyi időt, és ha nem működik a dolog, akkor kezdjünk el más módszert keresni.
azt is elmagyarázta, melyik gyakorlat miért van, mire jó - a legtöbb az anyaméhbeli állapotot idézi fel, pl az óriás labdán gurgatás meg a hintáztatás.
egyébként ő visszavezette a bajok eredetét a pocaklét 8. hónapjára. ekkor történt, hogy Isti végre befordult, jó későn, aztán kinyílt a méhszájam is - ennyi már elég lehetett ahhoz, hogy az idegrendszeri fejlődése kizökkenjen kicsit.
azt is mondta, hogy lesz olyan, mikor lelkileg mindkettőnknek baromi nehéz lesz, de ilyenkor is muszáj elvinni, és majd átlendülünk, csak ne adjuk fel.
közben 17-ére kaptam ip-t a központi képességfejlesztőbe a szakvizsgálatokra.

és ma még elszöktem 2in1-ba is, és vettem egy szép fekete kordbársony kismamiszoknyát, hogy megjutalmazzam magam kicsit :wink:

votiv 8)
votiv

Votivia :) többen is reklamálnak MSN - nekem is kellenél.. :lol

Máma egész nap megveszek egy cigiért.. na ez a hősiesség, ugyi :lol:

indianyo

Votiv,
és elérhetősége van ennek a szakembernek?? ez engem is érdekelne...hátha lehet még rajtam segiteni!!!! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi, hős vagy!!! melletted vagyok! :D
én ma nagyimnál beszálltam a liftbe, ahol előttem egy dohányos utazhatott, és a másodikig aszittem elhányom magam többször is :x
a legjobb cigi ellen a terhesség :lol:

votiv 8)
votiv

Macs!
imádom a terméskövet, mediterrán hangulatot kölcsönöz. a házatok álomház lesz, csak az én lustaságomnak messze van. mármint a XI. kerülettől. node ha már van egy Micrád, akkor ... :) remélem mielőbb taláxunk!

Mása!
Orsinak +++++++++++

Votiv!
sok érdekes dolgot mesélsz, szívesen nyomon követjük az eseményeket egész részletesen is.

Indi!
ugye a cigi az csak vicc? nehogy már szemetet dugj a szádba, ami még öl is!!! egyél egy cigirágót és felejtsd el a bűzrudat! ;-)

átvizslattam Johi lapját, sajnos a Weleda a k...a magas árkategóriába tartozik. 2 deci habfürdő a babának 3 eFt :(. akkor inkább a tiszta víz. na meg a 100 millis tusfürdő, amit kinéztem magamnak, 3500 Ft. ez színtiszta rablás! 35.000 Ft-ot literjéért??? ennyibe még a francia parfümök se fájnak. valaki elmagyarázhatná, hogy miért ilyen pofátlan árat kérnek a természetes cuccokért, mert az kizárt, hogy ennyibe kerüljön! nincs valami olyan rendes cucc, ahol nem arany árban mérik a termékeket?
ancsipancsi

még nem volt időm visszaolvasni, majd most fogok.

Voltunk dokinéninél, semmi baja Bazsónak. (mégis olyan hangja van, mintha végig tombolt volna egy rockkoncertet :lol: )

És most jöttünk a kórházból, most találkoztam a szülésznővel. Teljesen padlót fogtam tőle!!!! Nem gondoltam volna, hogy ilyen emberel is fogok találkozni a magyar egészségügyben. Teljesen odáig vagyok érte meg vissza. Zsanci, Gabi, köszi, hogy ajánlottátok, és mind a kettőtökre emlékezett!!!!! :D :shock: Fibi! Mondtam neki, hogy számíthat még jelentkezőkre :wink: :lol:

Zsanci!
A válasz igen, de a szabija még kérdéses, elvileg okés! :D

Építkezős képek nagyon klasszak! Bár úgy láttam, Ancsi szomszédjainak nem lesz ablaka :lol: :lol: :lol: Az biztos már felár!! :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
biztos valamit félre láttál, mert nagyon is lesz ablakuk :). mondjuk még csak a nyílás van benn. tök jó, hogy nincs baja Pajinak, de akkor mi a baja??? hiszen már fáradtra sírta magát, alig alszik, meg az anyukája is tántorog a fáradtságtól. lehet, hogy mindkettőtöknek kéne egy olyan Germicid C kúp :)

viszont örömmel számolhatok be, hogy dr. Votiv iránymutatása alapján nagyon jó hatással szerepelt nálunk az Oscillo!!! Henike kb. 3x 1 csipetet kapott és ki se teljesedett nála a betegség, vagyis főként csak mi voltunk betegek. nekem is sokat segített, a torokfájást a másik szer is szépen gyógyította (Homeogene), úgyhogy ajánlom bárkinek. mostantól ha már csak fennáll a dátha gyanúja, csípem is az Oscillot.

Indi!
Domi baba is Oscillot csipeget? nálatok hogy tűnik, beválik? valami torokfájási izét is adtál neki? (Stodat vagy micsodán kívül, mert ezt nem ismerem)
ancsipancsi

Zuzi,
dejooooo :D látod, mondtam, hogy a barátnöm is odákat zengett rola :D

Votiv,
köszi, háááát, örökké éhes vagyok :lol: egyenlöre még nem fogtam fel, és lehet hogy nem is kell.
Bálint meg érdekes modon tök hirtelen leszokott a délelötti és a délutáni szopirol. már csak az ebéd utáni elalváshoz kérte a cicit.
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: