A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sasha!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Drukk!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sasha!

Itt is jelentkezem, hogy drukkolunk Nektek!

Puszi, és mindent beleKép

Kata és Petike
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Megint van gépünk, tudok írni.

Sasha!KépKép Lehet, hogy Gabi is Október 3.?

Ma voltam CTG-n, meg UH-on, a "picike" kb. 4000gr., 38 hetesnek felel meg, lepény éretlen, méhszáj zárt. Idõpont: 10.14., legkésõbb 15.

Mano!
A mérés lehet, hogy bejön? (Azzal 4060gr. lett)

Remélem, mindenki jól van, holnap találkozunk.
Sziasztok, Rita 37+4
ritasol

Sasha!
Azt szokták mondani, hogy a csempepucolás a szülés elsõ jele, amolyan fészekrakás...
Apucit kiokosítani, hogy hogyan kell nekünk megüzenni a Picurit..
Szurkolunk!
Puszi!
Csi /a másik topicokból/
Névtelen

Sziasztok

Sasha
Én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz!!!! DRUKK!! DRUKK!! DRUKK!! Kép Kép Kép Kép Nagyon könnyû szülést kívánok neked MÁRA! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

SAsha
nyugodtan bemehetsz ma már csomagostul ha csak nem mentél be az éjelKép szerintem ma már gabibabázhatsz de ha megvan gabibaba ugye irsz egy smst ma hajnalban is te voltál az elsö gondolatom hogy megnézem nem irtál -e smst hogy megszületet gabibaba KépSzurkolok neked hogy könyü és gyors szülésed legyen Kép Drukk,drukk

Puszant Csics és Petike Kép
csics

SZiasztok!

Erõs a gyanúm, hogy ezeket a sorokat Sasha már egy édesen durmoló babával az ágya mellett fogja csak olvasni. Ilyenkor már mindig jelentkezni szokott...Kép

Sasha! Bár írni nem szoktam ide, mivel sajna, nem vagyok kismama, de írásaidat/itokat szoktam olvasni, azért ezerrel druuuuuuuukkk!!! És ügyesek legyetek. És sok szerencsét!

Puszi:

Dia
Dia

Sziasztok!

Hát! Az este már nem irtam mert elaludtam...aztán mikor hajnali 3-kor felébredtem pisilni már nem akartam irni, mert tuti azt hittétek volna elsõ ránézésre, hogy indulok, de nemKép Hiába volt tegnap az a sok fájás a vizsgálat után. Amikor még rendben jöttek a 10 percesek még reménykedtem, de amikor elkezdett rendszertelenné válni és ritkulni akkor már gondoltam, nem lesz ebbõl baba, de azért reménykedtem! LÁnyok drukkoljatok továbbra is, mert nincs kedvem hétvégére befeküdni a kórházba!!! Hétvégén úgysincs semmi vizsgálat, max CTG hegyek, de arra inkább besétálok a saját lábamon!

Borcsa, Kangi, Hayimpapa, Sheila, Csics, Áfonya, Iancsa, Gombóc, Kryss, Kata007, Timici, Franyo, Manó, Beszti, LKata, Rita, Csi, Forti!!! Köszönöm a drukkotKépKépKép (elnézést, ha valaki kimaradtKép)

Csi!
Hihi! Tényleg jó, hogy emlitetted! Megmutattam kispapámnak hogy mit és hogyan és hova kell irnia, ha tényleg megjön végre Gabibaba... vagy Adrienn-babaKép

Igen mára vagyok kiirva, remélem a mai vizsgálat már meghozza a picit erre a világraKépKépKép
Megyek még pakolok kicsit, meg egyebek és utána irány a kórház!
Sasha
40+2

Kép
sasha

DiaKépKépKép
Köszi Neked isKép Puszi! Melyik topikba szoktál irni???

sasha

Kép
sasha

Szia Anyakati!
Én a Szt.Imrében (Tétényi) fogok szülni, egyébként meg Budatétényben lakunk. Április 25-re vagyok kiírva. Az a három nap különbség veletek igazán nem számít!
A fiam sajna már nem baba: 3,5 éves óvodás nagylegény.
Nálatok már ugye kettõ van? Õk mennyi idõsek? Még korban is elég közel állunk egymáshoz: én most 25 vagyok.
Sasha!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!
Várom a fejleményeket.
Sziasztok
buksicica
11+2
buksicica

Jó reggelt Kép

Sasha Kép
most már tessék szülni, jön este a szép hidegfront Kép

Rita Kép
akkor kitartást a hátralevö 2 hétre Kép

Lányok, tegnap hazajött a kispapa a szölöböl, ahol a présházat bizgette (hajópadló-lakkozás, mint utolsó simitás, hogy jövöre már lehessen menni a babával, ne nyeljen két kiló port szegény), és este szokás szerint odafeküdt mellém (én korábban fekszem, mint ö), és MEGRUGDOSTA!!!
Mármint természetesen Gumimaci rugdosta meg apukáját KépKépKép
Olyan boldog vagyok, hogy már ö is megérezhette Kép

Plusz péntek van - uccsó munkanap a héten, trallalla, trallala!!!

Pussz
Kangi
20+0
kangi

Pocok!

Merre jársz?Kép Tudod nem szoktam sürgetni a táblázatot, de ki tudja látom e még magam benne és ollllyan jó lenne, mert nem jegyeztem meg hanyadik vagyok és tuti ugrottam párat a listábanKépKépKép Most gondolatátvitelezek hátha meghallasszKép Olyan ritkán jelentkezel mostanában, jól vagy? Vagy sok a dolog Mankával? Hogy van Mankád??? Remélem már sokkal-sokkal jobban!!! Nagyon szoritok értetek!KépKépKép Sok gyógypuszi megy Mankának!
Kép

puszi Nektek!
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Az okt 4 is jó nap, párom szülinapja, de az okt 6 is (az enyém) a 7 meg ugye Judó, szóval szinte akármikor szülsz, már kipróbált napok!!!!

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok,

Megjottem a ctg-rol es minden Ok!!!!!!
Jovo heten penteken kell menni felvetelre ,de hetvegere haza johetek ,aztan vasarnap irany vissza.Es 14-en johet is baba ha ugy gondolja.: ) : ) : )
Remelem nem lesz kozben semmi a mert a dokim nem lesz 4 napig ,de rabizott egy masikra akit azert nem nagyon szeretnek megismerni!!!

Egy kerdes:
Nem tudjatok hol lehet venni ilyen rattan mozes kosarat???.Egy ismerosomnek kene es en csak puha,anyagbol keszulteket lattam.Segitsetek ha tudtok lecci.

Iancsa,
Igen mar megvan a gyerek orvos,es amint lattam kedves is de majd elesben kiderul.
Lenyeg hogy kijon egeszen a 4.honap vegeig.ez volt a fo sempont hogy rugalmas legyen.Merleg az kell de csak addig meg nem akarok bejarnia tanacsadasra.Viszont heti egyszer eleg megmerni,nem is akarnam stresszelni magam tobbszor. : )

Ritasol,
Na akkor most mar biztos hogy egy napon leszunk anyukak (vagyis te mar masodszorra : ))))

Sasha,
Minden jot !!!!

Pusz
Kataa
37+3

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Csics,
Nagyon köszönöm az infót a kiskádról, mostmár egyre bizonyosabb, hogy ilyet fogok venni. kösziKép

Sasha,
Nagyon drukkolok nektek!!Kép

Kata,Kép
Rattan mózeskosarat a Mária Nagykerben láttam a Visegrádi utcában kb. 10.000 Ft-ért huzattal együtt. Sõt, a Brendonban is láttam, de az árára nem emléxem. Az tény, hogy nagyon szépek.

pusz

Brokkoli
32
brokkoli

Sziasztok!

Kataa! Még nme biztos, mert nekem azt mondta a doki, hogy 14. ha nincs nagy forgaloma szülészeten. Ha "dugó" van, akkor 15. Én "potyásnak" számítok az 1 héttel elõbbre hozott programcsászárral.Kép

Kataa!
Baba mekkora?

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én most kezdek parázni, hogy mionden rendben legyen vele, és egészséges legyen. Most kezdek babonás is lenni- nem merek pelenkát venni (eldobhatót), pedig már minden mást megvettünk, kimostam, stb. Ez normális?

Sziasztok: Rita 37+5
ritasol

Sziasztok!

Elõször is ezer gratula Edinának, és Lellának! Kép

Sasha drukk-drukk!!! Õrület, hogy rohan az idõ... Kép

Ma reggel voltam vércuki teszten, a zsömleevõs, tejivóson. Remélem jók lesznek az eredményeim. Drukkoljatok! nem tudom, hogy oldanám meg az inzulinozást, ha nem lenne jó az eredmény, mert még attól is rosszul vagyok ha más szurkál, nemhogy én magamat szurizzam...
Szóval csomót kellett várni, sokan voltunk nagyon, és amíg vártunk, pont akkor hozták az osztályra a babucikat reggel szoptatni. Mivel a vérvétel az osztállyal szomszédos folyosón van, már messzirõl lehetett hallani, hogy jönnek, mert mind nyüszögött, meg nyekergett. Annyira furcsa érzés volt, õszintén szólva teljesen bepánikoltam tõle... :-(
Eddig mindig úgy éreztem, hogy meg fogok tudni birkózni mindennel, de ez a sok apró kiszolgáltatott baba, a sírásukkal teljesen kétségbe ejtett. Az eszemmel tudom, hogy butaság, meg biztos, hogy nekem is menni fog, meg én is el tudom majd látni, meg ilyesmi, de az érzéseimben meg parázok, és még most is, pedig eltelt már vagy három óra azóta, elfog a sírhatnék, ha eszembe jut. Pedig nem vagyok egy különösebben sírós valaki.
Bocsi a lehangolt sorokért...

Kispici
25
kispici

Sziasztok, beugrottam megnézni, hogy áll a helyzet.Kép

Sasha, látom reggel még 2in1 voltatok. Szorítok, hogy hétvégére már azért kelljen bennt maradni, mert Gabi megszületett. Sajnos szombaton du. elutazunk, így csak vasárnap este tudom meg a híreket, ha addig nem történik valami fantasztikusKép. SMS-t nem merek kérni, mert már annyi embernek kell küldened, hogy idõd se lesz pihizni. Szóval én csak drukkolok, aztán majd jövök és megtudom.KépKépKép

Brokkoli, megkérdezhetem, hogy hol láttad azt a formatervezett kiskádat és mennyiért??? Mert IKEAs kádat szerettem volna, de ha az 1490,- ez pedig 2000,-akkor inkább ilyet vennék, hisz ebbe bele lehet ültetni a manótKép

Kangi, Kép de jó, hogy most már kispapa is kiveheti a részét a babamocogásból.Kép Nálunk már sokszor csak ülök és azon kuncogunk, hogy táncol a pocak. Akkorákat tud rugni a kis bestia, hogy csak na. Remélem nem lesz focistaKép, annál azért okosabb gyereket szeretnék.Bocs, ha valaki focista közülünk.KépKépKép

Ja, nem is meséltem, hogy szerdán mikor a védõnõnél voltam, kiderült, hogy van gyereke. Ennek nagyon örültem, mert legalább tudja mirõl beszél.Kép Persze megint többnek mért, mint amennyi vagyok, de nem is csoda, hisz cipõben pulcsiban kellett a mérlegre állnom.Kép Sebaj megállapodtunk abban, micsoda hülyeség, hogy 87kg-ig OK a hízásom, tehát még 7kg-t hízhatok, akkor az össz. lesz 10kg. Mintha ezt lehetne szabályozni. Nem mondom figyelek rá, hogy mit eszem, de azért néha egy-egy csoki vagy süti csak lecsúszik, valami kis nasi muszály különben szomi vagyok.Kép

Miszike, azt hiszem múltkor elfelejtettem reagálni.Bocsi.
Szóval, én úgy gondolom, hogy ha az ember normálisan közli a dokijával, hogy mit szeretne, akkor azért nem gáz. Az pedig nem biztos, hogy a keményedések fertõzéstõl vannak, de ha lehet jobb utána járni, nem? Egy szurit megér.Kép
Egyébként én szoktam a dokinak mondani, hogy olvastam itt vagy ott, hogy lehet ettõl vagy attól, stb. Aztán vagy igazat ad, vagy azt mondja, hogy ne foglalkozzak vele. Gondolom Ti is vagytok olyan jó viszonyban, hogy nem gond, ha egy kicsit érdeklõdsz, kérdezõsködsz tõle.Kép

Most megyek, mert épp nagyban szabok-varrok, meg aztán a hálózat is szarakodik. Majd este benézek. Jók legyetek!!!Kép

Sasha, drukk megy továbbra is.Kép
Pussza,
Timici
24+0
timici

Rita!

Lehet.Kép Én most újra mértem, hogy lássam mennyit nõtt 2 hét alatt, és 3300-ról 3600-lett. íúgyhogy kezdek reménykedni, hogy mégse jön be ez a mérés.KépKépKép Persze tudom, hogy a 3600 még mindíg szinte a legkisebb a "finisezõk" között, de én úgy reménykedem egy 3300 körüli babában (Én 2800-al születtem annak idején).Kép

Ma voltam CTG-n, baba megint lusta volt, de azért párszor megmozdult. Hétfõn megyek újra.

Sasha!

Továbbra is drukkolok! Úgy reméltem hogy mire hazajövök és belépek már azt olvasom hogy megszületett Gabi!

manó 38+6

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sasha!Kép
Nem tudom megállni, hogy be ne nézzek egy-két óránként!Kép Úgy izgulok!KépKépKép Ha jól számolom, a mai táblában 2. vagy, már csak Mona van elõtted!

Manó!Kép
Lassan mi jövünk!Kép Én is megmértem újra: 3710 g jött ki... Mondjuk nálunk mindenki nagy baba volt, úgyhogy ez teljesen elképzelhetõ...

Holnap megyek CTG-re, remélem minden oké lesz. Ja, és holnap derül ki, hogy ha nem indul be a babó magától, akkor pontosan melyik nap lesz a NAGY NAP!

iancsa
38+5

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, de szeretnék csatlakozni, mert az elsõ babát várva rengeteg kérdés merül fel bennem.
Magamról annyi, hogy Budapesten lakom.

Maci
12+3
Névtelen

Helló!

Megjöttem! Közben még ebédeltem az anyosékánl és voltak itthon a szüleim is. MOst mentek el.
Az istvánban a doki jól megkinzott rohadjon meg! Azt hitte a hasamra meg a gyerekre, hogy karfa! Ott támaszkodott ránk miközben UH-zot!Kép Menni nem tudtam utána, mert a gyereknek sem tetszett, hogy támlának nézték és úgy beindult, hogy majd beszartam a fájdalomtol amit csinált! Kénytelen voltam apósért telefonálni jöjjön értem mert egyszerüen menni nem birtam.
A gyerek viszont jól vanKép Óriási bébi! A doki több mint 4 kg-ra saccolja. Adatai: BPD:99, OFD:112, APD:114, TAD:113. Ez számomra annyit jelent, hogy a feje már több mint 11 cm...
A lepényhez meg azt irták, hogy: grannum I tip. Na ezt nem tudom mi , de annyi biztos hogy nem homogénKép
Puszi mindenkinek! Remélem már nincs sok hátra, mert mét a végén kiderül hogy tényleg egy óriásbébit szülökKépKépKép A feje izgat nagyon! Mert ugye átlagban 10 cm-re tágul ki a méhszáj... és mi már tulléptük a 11 cm-rel. Vagy ez nem számit???

na cupp
sasha

Kép
sasha

Pocok Kép

Köszi Kép
Igy félidösen már jólesik figyelgetni a helyezésemet ... hmmm ... 48. vagyok, akkor lesz még elöttem babaesö Kép

Sasha Kép
sajnálom ... miért nem haraptad meg a dokit? Kép Tudom, hogy a gyerek érdeke a legfontosabb, de szerintem a gyerek érdekével ellenkezik, hogy flegma dokik a fején könyököljenek ... GRRRR ... Kép
Viszont négy kiló, hallod!!! Hát komoly energiákra lesz szükséged, de ne félj, ránk számithatsz! Kép

Maci Kép
ha kérdésed van, csak irj, itt annyian összegyültünk már, hogy valaki biztosan fog tudni válaszolni Kép Addig is jó pocakosodást!!!

Pussz
Kangi
20+0
kangi

Pocok,

Bocsánat, hogy beledudálok, mert hát nem engem kérdeztél, de az én szülésznõm azt mondta, hogy csak olyan esetekben adnak oxitocint, ha túlhordás van és indítani akarják a szülést. Egyébként nem...

Sasha,

Továbbra is ezer drukk!

Nyulika
33+1
nyulika

Pocok!

Lella babaja megszuletett, vedd ki legyszi a tablabol. Az adatokat tegnap leirtam

edina
edina

Mona!

Tessék már belehúzni kérem szépenKépKépKép Már csak Te vagy elõttemKép Drukkolok ám Nektek ezerrel, hogy minden jól menjen! Te hogy érzed magad?

Pocok!
Én sem kérnék oxytocint ha csak valami indoka nem lenne! De azt hiszem már van indokKép Sajnos nem minden anyuka "rendes"Kép Vannak nagyon bunkók is csak úgy alapjáraton!

Kangi!

Lehet meg kellett volna harapni, de gusztusom nem volt rá sokKép

na cupp
sasha
Jajj!!! Lányok! Aki okos ügyes és jó a memoriája az elevenitse már fel nekem hogy mi az OFD, APD, TAD...

Kép
sasha

Persze, persze, Pocok,

Én csak azt mesélem, amit nekem a szülésznõ mondott.
Nyilván inkább az infúzió, mint a császár, ez nem is kétséges!

Nyulika
33+1
nyulika

Timici,Kép
Csics írta, hogy a Cora-ban lehet ennyiért kapni, jó lenne, mert én a MegaToysba 5990,- ért láttam, a Brendonban még drágább, úgyhogy majd utánanézek.

Brokkoli
32
brokkoli

Sziasztok,

Sasha, drukk megy ezerrel. KépKépKép

Lanyok, a Budaorsi Auchanban ma lattam kisagyat, 60*120-as, natur fa szinu, matrac nelkul 6990 Ft. En nem tudom, hogy mennyire kell masszivnak lennie (kezdo vagyok. Kép ), de igy allagra jol nezett ki. Kép Ha valaki, aki ert hozza, szakerto szemmel is megnezne...KépKép

Maci,
udv kozottunk. Kép

KAtaa,
nagyon jo, hogy Te 14-en mar babazhatsz is. Uuuugy irigykedem. KépKép

Eddig huledezve es hitetlenkedve olvastam, hogy a babaitok milyen nagyokat rugdosnak, haaaat, itt ulok a munkahelyemen, Gombocka ma eleg aktiv es igencsak eros rugdosasokat produkal. KépKépKép

Pusszancs,
Gombóc

ui.: Ha minden jol megy, hetvegen megprobaljuk hugomekkal lerendezni a "konfliktust". Kép
gombóc

Sziasztok. Olvaslak titeket egy ideje.
Mi baj az oxitocinnal? Én azzal szültem. Mondjuk nem kérdezték meg, hogy kérem e. De igy 4 óra alatt meg volt. És nem voltam egy hulla. De mégis teljes volt az élmény.

Komolyan érdekel, nem pedig kötözködöm, mielõtt rámrontanátok. Kép
Sárkány

Gombóc Kép

akkor remélem, mindent sikerül tisztázni a húgodékkal ... eléggé furán venné ki magát, ha kölcsönért vagy használtan átadásért tölem egy közeli rokon pénzt kérne, de ez mindegy is, mármint, hogy én mit gondolok, lényeg, hogy ne maradjon benned rossz érzés! Kép

Kispici Kép
az hagyján, hogy nyikorognak a kis veknik, de a tiédet százszor olyan hangosnak fogod hallani Kép Nyugodtan sirdogálj, hidd el, ez nem szomorúság vagy félelem miatti sirás, hanem egyszerüen elérzékenyültél ... mint Schwarzi a Juniorban, láttátok? Kép "... olyan romantikus, ahogy férjhez megy a lány ..." - hüppögte egy TV-reklám láttán ... KépKépKép
Én is mindig pityergek, ha babát látok, és szerintem ha meglátom az enyémet, hangosan fogok bömbölni a meghatottságtól Kép már elöre vihogok magamon Kép

Pussz
Kangi
20+0
kangi

Sziasztok!

Pocok!
Nem tudom megmondani 11 hét és hány nap, mert még szoptatom a középsõ babámat, és nem jött meg még egyszer sem az õ születése óta, így a 11 hetet is saccperkábé állapította meg az ultrahang..
Köszönöm a gratulációkat, bevallom nem teljesen így terveztük, csak nálam valamiért folyton csõdöt mondanak a szoptatás alatt alkalmazható fogamzásgátlási módszerekKép De sebaj, imádom mindhármat, nagyon boldog vagyok, bár most legutóbb kicsit megdöbbentem, hogy már megint?? Ugyanis csak 9 hónapos a második gyerkõc.

Buksicica!
Nekem van egy 2 és fél éves kisfiú meg egy kilenc és fél hónapos kislány. Most még Gazdagréten lakunk, a héten költözünk Tárnokra, ahol vettünk egy klassz családi házat. Már nagyon várom, bár biztosan õrület lesz két apróság mellett a költözködés..
Tényleg nincs nagy korkülönbség köztünk, én januárban leszek 24.
Te hogy viseled a második terhességedet? Nekem most az a nagyon furcsa, hogy egész sokáig észre sem vettem, mert az elõzõ kettõnél folyton rosszul voltam eleinte, most meg szinte semmi.. Egész pici gyomorégés estefelé.
nekem egy nagyon jó barátnõm szült a Tétényiben, vegyesek voltak a tapasztalatai. Az elsõt is ott szülted? Hogy hívják?

Na puszi,
Anyakati
11
Anyakati

Sasha!

Az orvos mondta hogy ezek az adatok 11 cm-es fejátmérõt jelentenek? csak mert nekem a multkori UH-nál a BPD 91 mm, és azt mondta az orvos hogy az a fejátmérõ. Még mutogatta is az ujjával hogy akkor tehát kb olyen 9 cm-es a baba feje (persze azóta gondolom nõtt).Ebben az esetben ez neked 9,9 cm, ami szintén nem kicsi, de azért mégiscsak jobb. Én úgy tudom hogy a 11 cm-es már elég húzós, pont amit te is írtál azért, de én mondjuk nem vagyok ebben szakértõ, hátha aki szült már az többet tud.

Iancsa!

Tényleg mi jövünk.Kép olyan hihetetlen, olyan lassan vánszorogtam eleinte a középmezõnyben elõre félé, aztán meg hirtelen babaesõ, és már énkövetkezem. el se hiszem hogy a jövõ hét az utolsó. vagy az utolsó elõtti.KépKép

Most már tényleg nagyon, nagyon kiváncsi leszek a babasúlyokra.

manó 38+6

KépKép
manó

Sziasztok!

Nem tudom, hogy láttátok-e már, de ezen a fórumon a hozzászólásokhoz bármilyen képet is könnyedén lehet csatolni. Ha rá kattintasz a képre, akkor kinagyítva is megnézheted. Például itt:
[url=http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=52" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=52[/url]

Próbáljátok ki!

Üdv!

KA
Névtelen

Erika,
Koszi szepen,majd mondom nekik a cimeket.
Nekem is teteszenek csak nagyon nagyok es nem sok mindenre lehet hasznalni.
De mostanaban a egy csomot lattam en is a korhazban hogy abban viszik haza,biztos visszajon a divatba : )

Ritasol
,Nekem is programcsaszar lesz es pont egy hettel hamarabb.A doki szerint meg aznap J))A baba kb 3.2 kg most de meg van masfel hete a novesre.Nem is banom hogy nem lesz nagy,minel kisebb vagast szeretnek.Meg aztan idekint ugyos megno. : ) J
En 3.50-el szulettem es a ferjem is.
En is parazok de csak magamban,azt hittem Te mint rutinos mar konnyen kezeled a dolgokat.

Tenyleg Monaraol senki sem tud semmit????Szerintem nagyon gyanusan eltunt. J))

Iancsa,
Varom a hireket hogy neked mikor lesz: )Nem szivesen eloznelek be.

Pocok,
Orulok hogy megy a varras,de hat ugyi vagy Te.
En a helyedben odaszoltam volna hogy szoljon mar az eroszakos fiara.De hat igen neveletlen koloknek az annya is az.

Sasha,
Huha, 4 kg felett,komoly meretekkel rendelkezik : )

Gomboc,
Nekem olyan van,es mar itt figyel a kisszobaban.Nagyon stabil,eddig J)
Ha meg akarod nezni gyere nyugodtan,jovo hetn mar fel is lesz rakva az agynemu,zenelo bigyo,stb….

Pusz
Kataa
37+3

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Én meg pont textil mózeskosarat kerestem egy csomó ideig, de sehol se láttam csak babakocsival együtt, így lemondtam róla.Kép Most semilyen mózaskoarunk nincs, meggyõztek hogy úgyse nagyon tudom használni semmire. Te hol láttál iylet, csak kiváncsiságból, és kb mennyibe került? Fonottat én is láttam a mária nagykerben és a Brendonban is. De szerintem olyan helyen, ahol árulnak fonott dolgokat (pl kosarat meg ládát) ott lehet kapni, vagy rendelni. Sajnos konkrét helyet Pesten nem tudok, csak Szolnokon kérdezte meg nekem a keresztanyukám, ott 5000 Ft volt, huzat nélkül, csak a mózeskosár.

manó 38+6

KépKép
manó

Pocok

Lella kislanya Fatima szept 27en 3500grammal 55 centi hosszusaggal szuletett.
(Octóber 03 csütörtök - 14h 05)
koszi, hogy berakod a mamas tablaba, bar nem latja de biztos orul neki mikor megtudja.

Edina
edina

Nyulika
nem csak tulhordásnál adnak oxitocint mert én is kaptam pedig petike napra pontos baba volt .

Sasha
az oxitocint olyankor adnak ha nincsenek tolo fájásaid én is kaptam oxitocint és nekem nem volt utána hányigerem de közbensem csak mindent elborito fájásaim na meg iszonyu szomjuság érzetem .továbbra is DRUKOLOK NEKED EZERELKép

Puszant Csics és Petike Kép
csics

Sziasztok lányok!

Kangi, olyan aranyos vagy! Kép Köszi a biztatgatást, nagyon jól esett. Annyira nyûgös voltam ma, és most új erõt kaptam. Kép Kép

Jajj, Pocok, elfelejtettem megköszönni, hogy újra bennt vagyok a táblicskuban. Köszi szépen! Kép A homokozós sztoridról meg csak az jutott eszembe, hogy neveletlen szülõnek miért legyen jól nevelt gyereke... Kép

Kataa,
az az Auchanos ágyikó állítható valamilyen módon? Azaz olyesmikre gondolok, hogy lehet-e benne emelni az ágymagasságot, vagy lehúzni az egyik oldalát?
Más: Neked miért lesz tervezett császárod?

Meg a többieket is kérdezem, akik így tervezett császárral szültek, vagy fognak szülni, hogy nektek miért lett/lesz az?

Névtelen,
üdv a babaházban! Kép Kérdezz nyugodtan, itt biztosan kapsz választ mindenféle kérdéseidre.

Edit,
nagyon sajnálom ami a pároddal történt, de biztosan meg fog gyógyulni. Én is küldök egy kis energiát! ++++++++ Kép
Anyukádat meg nem tudnád rávenni, hogy menjen el egy orvoshoz? Annyira jó depresszió ellenes gyógyszerek vannak már manapság, hogy tökéletesen jól lesz tõle az ember ha szedi, újra lesz tõle kedve élni.

Kispici
25
kispici

Sziasztok!

Pocok! Persze, jó úgy a számítás, ahogy írtad, bár most már szerintem pár nappal több, de tökmindegy, úgysem lehet pontosan tudni.
Az én kislányom se nagyon akar már szopizni, legalábbis napközben egyáltalán nem fogadja már el a cicit, éjjel visszont félálomban kb óránként...biztos, hogy bepótolja a nappalit..Én azért még szeretném szoptatni, hiszen csak 9 hónapos. Annak ellenére, hogy a nõgyógyászom szigorúan megtiltotta. Pedig semmilyen alapja sincs szerintem.
A Tétényit Buksicicától kérdeztem.
Puszi
Anyakati
11+3
Anyakati

Halihó!

Sasha!Kép
Drukkdrukkdrukk! Nagyon!
A fejátmérõ nem a BPD? Azért az nem vészes.Kép Egyébként nekem a szülés után bevallotta a férjem, hogy neki komoly kétségei voltak, hogy a gyerek feje ki fog férni OTT.

Pocok!
Hát játszóügyben könyvet tudnék írni. Sokszor azon gondolkodom, egy-két gyerkõc láttán, hogy vajon milyen emberek lesznek belõlük... Én a padon csacsogó anyukákat sem értem, lehet, hogy paramami vagyok, de már lett volna néhány körünk a Madarászban vagy a Jánosban, ha nem kapom el a lepotyogó kölköt idõben. És akkor a játszótereket borító csikktengerrõl még nem beszéltem. Na nem is kesergek itt tovább.

Kataa!
Úristen, már csak 10 nap!?KépKépKép

Drukkdrukk minden nagypocaknak! Tessék kihasználni ezt a jóképû hidegfrontot!Kép

Pusz
Zulu
31+1

Kép

Kép

Kép
zulu

Kispici!Kép
Nekem is császárom lesz, mégpedig a szemem miatt. Volt egy lézeres szemmûtétem, elõtte viszont eléggé rövidlátó voltam: -6,5 dioptriám volt. A dokim elküldött szemészeti kivizsgálásra, és a szemorvos mondta ki a végsõ szót...

Oxitocin:
szerintem semmi baj vele, persze ha tényleg van rá orvosi indok. Általában olyankor adják, ha elmegy a magzatvíz, de nem jönnek a fájások. Vagy az EDA miatt is kellhet fájáserõsítés. Sok helyen meg a lepény megszületését gyorsítják vele. Régebben sok helyen szinte rutinszerûen adták, ha-kell-ha-nem. Ezért van ma sokakban ellenállás ezzel kapcsolatban...

iancsa
38+5

Kép
Kép
iancsa

Zulu!Kép
Én is szívesen bevállalnám ezt a hétvégétKépKépKép

Sasha!KépKépKép
Nem ér, hogy 14:15 óta nem jelentkeztél! MI A HELYZET?

iancsa
38+5

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jelentkeztem, de teljesen magam alatt voltam, hogy már megint túlhordom a babámat, hiszen a doki ígérete ellenére még mindig nem született meg, és hétfõre voltam kiírva. Mindenkinek köszönöm az aggódást, igazán nagyon jólesett. Sasha, egyszerre fogunk szülni???

MOST VISZONT INDULUNK A KÓRHÁZBA, A DOKI BURKOT FOG REPESZTENI, ÉS INDULHAT A BULI!!!

Már délután megtette volna, de nem volt üres hely a szülõszobában. Azért remélem, nem a folyosón fogok szülni.

Mindenkinek nagyon sok puszi, ha megvan a baba, jelentkezik a párom! Kérlek szorítsatok nagyon!

Sziasztok!

Mona /40+5/
Mona

HaliKép

Vagyok, csak aludtam naaa!Kép

MONA!!!!!!!
Ezer és egy drukk és egy jó adag izé, na, egy kalappalKép Igaz mi vagyunk mára kiirva, de Neked megbocsátom, hogy megelõzõl, hiszen már a babódnak meg kellene lennie márKépKépKép Sok-sok puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!Kép
Oké!
Igazolt távollét!Kép Aludni szabad, sõt!KépKépKép

Mona!Kép
Drukkolok Nektek is! KépKépKép

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Bocsi Lanyok! Maci, nem valasztanal masik nevet? En vagyok a Maci, mar irtam ide is nehagyszor, mas topikokba es a chat-re is. Csak az osszekeveredes vegett kernem. Koszonom szepen!

Maci
Maci

Szep estet Mindenkinek,

Na...kiprobaltam a kismama harisnyat. Kenyelmes volt, egyaltalan nem zavarta a pocimat. Voltunk eskuvon, es kiderult, hogy a menyasszony 3 nappal kesobbre varja a babajat mint en Kép
Tegnap meg voltam dokinal. Sasha, ne hagyd magad, hogy karfanak nezzek a hasad. En elore szoltam a dokinak, hogy ovatosan am, mert most eppen nagyon virgonc a baba. O meg csak mosolygot, es biztositott, hogy nagyon ovatos lesz Kép
Lanyok, volt valakinek olyan, hogy reggel erezheto folyasa volt, napkozben meg alig valami? Na nekem ilyen van reggelente...a doki szerint csak felhalmozodik ejszaka, es azt erzem reggel. De azert a biztonsag kedveert vett le kenetet.
Ja...kispapa elegge meglepodott a baby ruhak aran...ugyanis azt vettunk a fiatal parnak. Remelem, most mar megerti, hogy miert is akarok mar most vasarolni...merthogy meg azota is csak az az egyetlen csorgonk van Kép

Mona,
Szoritok Nektek KépKépKép

Gabibaba,
Most mar Te is kijohetnel, kivancsiak vagyunk rad nagyon...hat meg az anyukad... Kép

Iancsa,
Ti is huzzatok bele...hajra frontok Kép

pusz,

gomb
28+6
gombolyu

Sziasztok!

Húú, nagyon izgi.
MonaKép drukk megy ezerrel, várjuk a párod jelentkezését.Kép

Sasha, fránya doki, hogy könyökölhet egy ksimama pocakjára, megáll az ész, nem csodálom, ha erre aludnod kellett egyet.Kép

Gombóc, Ok köszi, akkor Cora, majd én is utána nézek.
Látod mondtam én, hogy beindul majd a törpe és szétrugja Nálad is a babaházat.KépKépKép
Egy kalappal a hétvégi családi béke megkötéséhez. Szerintem addig ne fogadj el semmit, mait nem vagy biztos benne, hogy semmi rossz érzés nincs Benned. Szerintem, ha kölcsön adja, akor adja ingyen és jószívbõl, ha pedig örökbe, akkor egyezzetek meg, hogy vesztek az õ gyereküknek valamit, vagy nem tudom. De hogy adja is meg nem is és még pénzt is kér érte. Na, hát ez nem Mátyás király féle mese.Kép Bocsi, hogy beleszólok, de annyira rosszul esik, pedig nem is az én testvérem.

Bence ma szokatlanul nyugodt, szerintem érzi a hidegfrontot.Kép Pocak is kicsit keményedik, úgyhogy mára felfüggesztettem az asztal felett való görnyedést szabásból kifolyólag. Inkább összevarrom azt a jó kis flanel kötényruhát, amit reggel szabtam ki, az jó meleg és csini is.Kép Igaz gatyám még mindig nincs, mert azt most félben hagytam a ruha miatt, de holnap is van nap.Kép

Pocok, Zulu,
bevallom én aggódom már most a játszótér miatt, olyan sok buta és neveletlen gyerek van. Az anyukákról nem is beszélve, hogy lehet az játszótéri program, hogy ülök a padon és a Rosalindáról beszélgetek. Borzalom, elõre félek, hogy mi lesz. 2 szuper játszótér van a közelben, de ott mindig tömeg van, persze anyukák a padon(tisztelet a kivételnek) gyerekek szanaszét. Mikor még kutyát sétáltattam, volt, hogy megdobálták a kutyát, vagy majdnem elütötték biciklivel. Jó mi? Mi lesz majd a gyerekkel???Kép

Sasha,
BPD = falcsontok közti távolság
OFD = homlokcsont-tarkócsont közti távolság
HC = fejkörfogat
AC = törzskörfogat
TAD = törzsátmérõ harátirányban
APD = törzsátmérõ mellsõ-hátsó irányban
FL = combcsont hossza
HUM = felkarcsont hossza
Szóval a BPD a fejátmérõ szerintem, ami még nincs 11cmKép, szerencsére, de közelít a 10hez. Na meg a 4kg sem piskóta.
Hajrá Gabi baba!!!KépKépKép

Most megyek, mert elkészült a rakott krumpli.Kép
Legyetek jók, álmodjatok szépeket, finishben hajrá!!!Kép
Pussza,
Timici
24+0
timici

Mano,
En videken lattam ilyen mozeskosarat de nem mostanaban hanem amikor meg nem is volt tervbena babaproject : )
Viszont szerintem sem tul jo otlet ha van babahordozo meg babakocsi stb…

Kispici,
Igen hatpm luk van rajta ugyhogy allithato,viszont nem lehet leengedni az egyik felet.Ezt en sem merlegeltem,de viszont a barinom vett 12e-ert is olyat mait nem lehet leengedni .Hat meg kell majd szokni.
Nekem a csipo problemam miatt lesz a csaszar,de mivel eleg vekony is vagyok a doki szerint ugyis az lenne a vege,mert a babanak sem jo ha nagyon szuk helyen kell kiverekedni magat.

Mona,
Nagyon drukkolok Nektek es a legjobbakat ,konnyu szulest kivanok !!!!

Na jo ejszakat mindenkinek .
Kataa
37+3

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: