A változatosság kedvéért ma is orvosnál voltunk.... De ma kialkudtam, hogy 3 hét múlva legyen az újabb kontroll. Bébikkel minden rendben, szépen növögetnek, méhszájat majd a köv. kontrollnál néznek, remélem azzal is minden OK lesz. Eléggé idétlen kérdésem volna, Ti hogy álltok székrekedéssel? Én lassan a kínok kínját állom ki. Már szilvalekvárt eszem kefirrel, szőlőt, szőlőt és szőlőt, és így is... Van vmi jó ötletetek?
Share, Viki, Chesti, köszi.
Viki, múlt héten voltunk 4D-n, az AFP miatt az Istenhegyi úton. Nekem a Gasztonyi dr nagyon szimpatikus volt, meg jó szakember is, azért mentünk vissza inkább, hogy nézzék át őket alaposan, nem annyira a fényképekért.
Chesti, az a szám a méhszáj állapotára utal, cervicogramnak hívják. A méhszáj állapotát leíró szám első jegye a méhnyakcsatorna hosszúságát jelöli, a továbbiak a külső méhszáj - nyakcsatorna - belső méhszáj tágasságára utalnak. A méhszáj a szülés előtt elkezd megrövidülni, nálad tehát már kb. 2 cm. A külső méhszáj 1 centire ki van nyílva, a nyakcsatorna, és a belső méhszáj azonban még zárt, így még nyugodtan viselheted Nikit egy darabig..
Jók legyetek!
Lucia

legyen valami összhang!