A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cyprus, mikor én mentem az első napon és nézett UHn megkérdezte, hogy biztos vagyok-e benne, hogy megjött???Mondtam, hogy hát igen, azé' ezt általában nem tévesztem el.. Na, aztán végülis észrevette rögtön utána, ahogy befejezte a mondatot. Mondta is hogy hú, tényleg megjött :) Tényleg azt "szereti" ha ömlik...Mondjuk valahogy olyan ez az ember, hogy én még akkor sem éreztem magam kellemtlenül nála, pedig előtte mindenkinél. Nála már simán pattanok az "asztalra". Szóval nem lesz kellemetlen meglátod!
beber

Ne izgul cyprus :lol: ez Neki teljesen természetes, ne aggódj!

Beber :lol: Drukkolok a többi tüsszencsnek, hogy beinduljanak. Nem véletlen, hogy Fostimonra váltott, tudja, mit csinál! mIkor is mész?

Roxi :lol: :lol: Drága vagy! nagyon izgulok még, hogy minden rendben legyen. Nem tudom, elviselnék-e még egy csalódást... :roll: HOlnap megyünk a helyi dokihoz... már várom nagyon.
Zsömi mikor kerül haza? :D

Bosztinak drukk péntekre!!! Nekem is a 10-es jött be!!! :)

Kagylókám :lol: Az izotóniás nem volt olcsó, ha jól emlékszem 2E Ft fölött volt, de megéri hidd el!! Jól fog esni a pungi után. én ráadásul tök szarul voltam a mostaninál. 15 petesejtet szívtak le és teljesen kivoltam, nem bírtam pisilni, kaptam valami atropint v mit, amitől lebénült a nyelvem, úgyhogy volt minden.. Az isostar esett jól egyedül!! A két hét egyébként szörnyű volt, mint mindig, de most valahogy máshogy éreztem magam. A melleim elkezdtek az ET után 4-5 nappal iszonyatosan feszülni, ami nem szűnt meg, sőt... Valahogy éreztem, hogy ennek most össze kellett jönnie!!!
Nem tudom, lehet, hogy az öribabás dolgok elindítása is hozzájárult,hiszen már majdnem minden megvolt ahhoz is, csak közbejött a ciszta nyáron, ami miatt -biztos nem volt véletlen-, nem tudtunk elmenni a tanfolyamra....

kicsit hosszú voltam, puszi, a
madaran

Wish :?: :?: :D :D hol vagy, mi a helyzet?? mit mondott a doki??
a
madaran

sziasztok
Ági28
Akkor most mindent bele!!! :wink:
Madaran(Anna)
Majd megnézem a gyógyszertárban. Hiszen mindent ki szeretnék próbálni, hogy sikerüljön. Győrben maradtál? Tényleg mesélhetnél.... :lol:

Én elég szégyenlős vagyok a Dévainál, pl. mell vizsgálat stb: olyan zavarban érzem magamat. Mindig próbálok olyan polot, felvenni, hogy takarjon rendesen. :oops:
Nekem sem kell az első menst. napon mennem, csak a 3. napon.
Hogy innen mi fog jönni, nem tudom. Ezek szerint nem biztos, hogy az 5. naptól kell majd szuriznom... :?: :!:
Most van az, hogy tanácstalan vagyok... nem késő a 3. napon menni????

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló nyugi nem késő, mert mikor voltam nála most azutolsó inszemen, elég sokat beszélgettünk a lombikról,és mondta, hogy ott is az 5. napon kezdi a gyógyszerezést.
Ági28

Madaran, köszi a bízatást! Holnap reggel megyek UH-ra, gondolom akkor már csak tudja, hogy mikor lesz belőlem valami. MOndjuk most érzem, hogy történik valami mert rendesen fájdogál.
Kagyló, nem lesz késő a 3. nap, az 5. nél kell kezdeni a szurit lombiknál is, ahogy Ági írja, úgyhogy nyugi.
beber

Sziasztok lányok!

Látom ma én vagyok az első. Remélem mindenki jól van.
Hát még jó, hogy rákérdeztem az inszem előtti teendőkre, mert azt hiszem, hogy sokkolt volna a hír, ha behív uh-ra a menszi kellős közepén. Így legalább mire október közepére rá kerül a sor, addigra már megszokom a gondolatot.

Beber, neked holnapra drukk az uh-hoz!!!
Boszti neked is drukk holnapra!!!
cyprus

cyprus nem vagy jó megfigyelő mert én voltam az első ma!! :-)
Ági28

Én meg a 2. :) Na de majd este biztosan beindultok és lesz mit olvasnom holnap, hogy kivel mi van. Én is jövök majd az eredményeimmel, köszi a bíztatást!
beber

Sziasztok!

Ismét sikerült elolvasnom amit írtatok!

Nem tudok írni mindenkinek, ezért inkább általánosítok!

A tájékoztató elolvasása után mi nem akartunk elmenni!!!! Aztán másnap felhívta a Dévait, aki lazán közölte, hogy van jogosítványom, minden nap borzalmas balesetek történnek, több esetben halálos kimenetelű, akkor minek ülök az autóba?! Engem ennyivel meggyőzött, bár nagyon féltem! Minden rendben lesz, ne izguljatok!!!!!

Mindenkinek sok puszi!!!

Melba
Sokat gondolok rátok, szombaton 30-a!!!! :lol: :lol: :lol:
Ügyesek legyetek!!!

Sziasztok!

Kép
übi

sziasztok
Ági28,Beber
Köszönöm, hogy megnyugtattatok... :lol:

Lenne pár kérdésem: Injekciózás után az első UH hány nap után van és a vérvétel? Hányszor kell menni vérvételre és UH-ra összesen??? Hogyan oldottátok meg a menstr. dolgokat, hiszen ömlik....
Beber
Mennyiért kellett venned gyógyszert, injekciót? Kb mikor lesz a leszívás neked?

kagyló

kagyló sajnos ebben nem rudok neked tanácsot adni.
Ági28

Sziasztok!

Ági, Beber! Teljesen igazatok van, ti tényleg megelőztetek engem tegnap!! Teljesen lökött vagyok. Ez is jól mutatja, hogy máson sem járt az agyam, mint a menszis uh-n!! :))

Mindenkinek drukk aki ma ment dokibácsinkhoz!

Én beszereztem tegnap az igazolást a rákszűrés eredményéről, ma pedig a tüdőszűrő van soron. Jövőhéten még EKG, vérvétel és minden meg is lesz.
cyprus

Cyprus hajrá! Nem kell azért annyit agyalni azon az UH-n!!
Ági28

Sziasztok MINDENKI! Én egy új tag vagyok itt, de a Dévainál régi! És most elmesélem a történetemet, de csak azért, hogy mindenki vegye figyelembe hogy amit az orvos mond az nem mindíg úgy van! Tehát a történet a következő: 2005 októberében 2 sperma vizsgálat után, (ami nem volt túl kecsegtető) el jutottunk a Dévai klinikára, ahol egyből mondta a doki hogy mire várunk 2,5 éve ,csodára???? Ígyhát belevágtunk egy ICSI eljárásba, ami sajna nem sikerült :( És rá fél évre teljesen spontán teherbe estem és december 18- ra várjuk a babánkat!!!!! :lol: Egyébként a Kistarcsa kórházban fogok szülni a Szabó Lászlónál! Ismeri valaki? Szívesen venném környékbeli kismama barátságát! :P Várom a vissza jelzéseket.

bogyo75

Sziasztok!

Megvagyok csak energiám nincs írni.
Megjártuk az Istenhegyi klinikát, az UH szuper volt a bébivel minden tökéletes, a vérteszt viszont nem lett olyan fényes, így 1:1800 lett a down valószínűsége. Kicst pénzkidobásnak érzem utólag a dolgot, majd jövök a részletekkel is, de most ennyi telt tőlem.

Bogyó :)
Szia itt :) Hát azt soha nem mondta nekünk senki, hogy kizárt a spontán baba, csak azt hogy nagyon pici rá az esély. Itt a topikban is van csodababa.
Gratulálok a bébihez. Kisfiú vagy kislány?

Kagyló :)
Nekem 8-9 ciklusnapon szokott lenne az első UH és onnan kétnaponta kell menni. Ez attól is függ, hogy hogy jön ki a naptár, mert UH mindig hétfőn, szerdán és pénteken van. Szurizás az szerintem neked is az 5. naptól fog menni, eddig azt hsizem mindnekinél úgy volt.

wish

Bogyó! Én a Dévainak elhiszek mindent, persze csodák vannak, szerencsére te is a részese lehetsz, szívből gratulálok! De a legtöbb esetben célszerű "rásegíteni" a csodára, mert ez még így is az.

Itt vagyok lányok! Megismerkedtem Bosztival! Tényleg felismertem a mappjáról! Ennyien még sosem voltak! 5 lánynak volt ma leszívás! Boszti a vége felé volt, úgy hallottam utolsó, de ez nem bizti.
Nekem pedig vasárnap lesz a leszívás!!!!!!!!! :shock: Jaj, drukkoljatok! Nem biztos, hogy kibírom hétfőig, a vasárnap is necces...De az inkább. Mármint a tüszőrepedést :)
beber

Sziasztok!

INARI HÍRADÓ!
Tegnap este császármetszéssel megszületett a kis Anna! 48 cm és 2 kiló 56 deka, jól vannak és nagyon boldogok!

Éljen, éljen, éljen! Szívből gratulálok nekik!

Kép
szkatácska

Épp most mondon Krisztiánnak, hogy nézzen be mert Melba vagy Inari mostanában szül!

Ennyit a megérzésekről!

NAgy gratula! Sok puszit küldünk jó egészséget kívánunk az ifjú Anyának, Apának és Anna babának!

FArkasok

ui. felszállt a gyólya hölgyeim! Kezeket a magasba!

Farkasok J és K
farkasok

Na itt vagyok mégegyszer!

Szóval most beszéltünk Inarival, arra kért, osszam meg veletek is a jó híreket!

Szóval tegnap reggel elfolyt a magzatvize, bementek a kórházba, ahol a többi magzatvíz is távozott, de fájásai nem voltak, így várakoztak. Dévaival is találkozott, aki mondta neki, hogy esetlegesen császárra is készüljön lélekben, mivel a méhszája teljesen zárt. Kapott később méhszáj tágítót, majd jó sok oxitocint (azt mondta, a kórház fél éves adagját, úgyhogy Melba reméljük, neked vagy nekem nem kell már idén :D ), de így is csak egy ujjnyira tágult. Este behívták hozzá Dévait, aki tízkor végül megcsászározta, mert reménytelennek tűnt, hogy Anna máshogy megszülessen.

Inari most lábadozik, azt mondta, azért a császár nem egy leányálom. Még az őrzőben van. Egyébként tele van a szülészet, tegnap vmi front sok kismamának meghozta a babát.
Annával szerencsére már találkozhatott, sőt, a szopival is próbálkoztak, egyenlőre kevés sikerrel, de menni fog az!

Azt mondta, Dévai nagyon kedves, aranyos, emberséges volt, meg van vele elégedve.

Hát dióhéjban ennyi. Szerdán valószínűleg már mehetnek is haza!

Lányok, olyan jó ilyen pozitív hírekkel, gondolatokkal lefeküdni. Mindannyiunknak ezt kívánom!
Sziasztok!

Kép
szkatácska

Inari drága!!!!!

Sok szeretettel gratulálok, kívánom, hogy gyorsan legyél túl a császár következményien, hogy sokat-sokat tudj Anna babával lenni!!!!
Olyan szép hírek ezek!!!!

Legyetek nagyon szép család!!!!!!!

Kép
lkt

Na,bekukcskáltam mizus Melbával erre Inari megszült. :lol:

Inari!
Szívből gratulálok,jó egészséget sok tejcsit kivánok! :lol:
Kép
Sok sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Inari: nagyon sok boldogságot!

tegnap apánk fáradt is volt az éjszakai császár miatt :)

nekem tegnap megvolt a pungi. 12db gyönyörű petesejt lett. ekkor még nagyon-nagyon örültem.

mára viszont már csak 3 maradt. ismétlődni látszik az eddigiek. szóval csajok nem igaz a mondás, hogy nem csap a ménkű kétszer ugyanabba a fába. belecsap. nagyon szomorú vagyok.
ha tehetitek, gondoljatok erre a 3 szem embrióra, hátha megmaradnak mégis.

beber: vasánap nincs punkció. nem írtál el valamit? drukkolok neked!

Ági: hogy vagy?

Wish: neked hányat tettek vissza?

Kép

Kép
boszti

Inari
Hatalmas gratula Annához!!!!! Legyetek nagyon boldogok együtt!!!!!
Kép

Kata :)
Bocsánat, hogy az iwiw-en nem válaszoltam még, de nagyon vacak a gépem és nem sikerült.
Pocakod fáj még??? Dévai mit mondott rá?? Kevin kutyus már jól van. Leszedték a füléről a szivacsot. Elég szörnyen nézett ki a füle, de már jól van!

Lehet, hogy már DOmi is megszületett?????? :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Micsoda hírek :)
Dominik udvairasan előrengedte annát :lol:

Inari :)
Sok boldogságot kívánok nektek. Sok tejet Annának és gyors felépülést a császárből :)

Boszti :)
Most hármat kaptam vissza kétnaposan. Azt nem tudom hogy hány sejtesek voltak.

wish

Kedves InariAnyu, InariApu és Annácska!

Tiszta szívemből gratulálok és nagyon örülök Nektek!
Hihetetlen, hogy már Ti is!
Sok-sok tejcit és nyugodt éjszakákat kívánok!!

Melba!
Sokat gondolok Rátok is!
Remélem, minden rendben Veletek!

Lányok!
Én még továbbra sem vagyok annyira képben, hogy sokat írjak.
Jól vagyunk, de a kialvatlanság teljesen kikészít.
Ma megjött sógornőm, aki úgy néz ki, hogy egy hónapig a segítségünkre lesz.
Így el tudtam ugrani egy bevásárlásra, meg a babáknak venni ezt-azt és ez nagyon jót tett a lelkemnek.

Csajszik megvannak, eddig csak ettek, aludtak. Lucecita még mindig kicsit gyengébb, mint falánk nővére, de azért már mindketten visszanyerték születési súlyukat, amit azért jónak találok. Pankámnak nincsenek problémái az evéssel, ő viszont sokkal több törődést igényel. Sokat kell dajkálgatni, beszélgetni vele. Többször van ébren és szórakoztatni kell. Ez meglepett, hogy ilyen fiatal korban már igényli, de nem bánom.
Kedden megyünk kontrollra a kórházba, mert jónéhány vizsgálat még kimaradt. Kicsit izgulok, főleg amiatt is, hogy elégedettek lesznek-e Lucám szerény növekedésével.

Azért olvasom az írásaitokat és igyekszem követni az eseményeket, bár elég nehezen megy.

Ági, Boszti és a Többiek!
Nagyon drukkolok!

MadarAnna!
Nagyon-nagyon örülök! Vigyázz a babócádra!

Farkasok!
Az én két gilicém egyikét is felétek küldtem!
Remélem, nem téved el! :)

Sok-sok puszi Mindenkinek, akinek nem írtam, annak triplán:
réka, Sani és a Csajok
Vendég

Sziasztok!

Erika,
óriási gratula a kis Annához, igazán nagy meglepi voltatok!!! Kívánok Nektek sok-sok tejcsit, Neked mielőbbi sebgyógyulást, és sok-sok egészséget és boldogságot az egész családnak!!! Ja és persze mielőbbi hazatérést!!!
Persze képeket és a beszámolót nagyon-nagyon várjuk!
Még hogy nem előztök be. Ha-ha. :D

Nálunk a helyzet változatlan. :roll: Úgy tűnik, Doma irtó jól érzi magát odabenn. :wink:
Ma kétszer is megmásztuk párommal a budaörsi Kő-hegyet, igazán sok lépcsőt megmásztam. Egy dolgot értünk csak el vele, hogy babánk az egész napi alig mocorgás után most nagy hancúrt levágott a pocimban, úgyhogy tudjuk, hogy remekül van, köszöni szépen. Hát ez van. :roll: Tulajdonképpen én is remekül érzem magam, volt most erőm hegyet mászni és bár egy hete nagyon húz a hasam minden nap, mára még ez is elmúlt. :roll:
Azért reméljük, előbb-utóbb sikerül előcsalogatni. Végülis nem maradhat örökké odabenn. :Wink:
Tegnap voltunk a Dévainál utoljára, most megúsztuk 2 és 3/4 óra várakozással. Minden ok és tök zártak vagyunk :cry: , pedig fájások voltak azért rendesen. Most már csak a kórházban randizunk a dokinkkal.

Duddu, nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek! :wink: Van elég tejcsid? Ezek szerint a csajok nem sírósak, hasfájósak? Drukkok mennek a további vizsgálatokhoz, de minden ok lesz, meglásd! Azért majd fotókat kérnénk, ha lehet. :wink:

Anna, a csütörtöki dokilátogatás óta nem jelentkeztél! Ugye minden ok??? :roll:

Ági, drukk-drukk!!! Hogy vagy? Mikor is kell tesztelned???

Wish, igen, Doma nagyon udvarias volt. :D De azért most már kíváncsi lehetne ránk kívülről is! :roll: Örülök, hogy rendben vagytok! :wink: Mekkora a babátok most? Fényképet láthatnánk? Tudod, az ígért részletek elmaradtak... Szép a vonalzód! :D És túl már a 12. héten?! Hihetetlen! :wink: Hogy vagy?

Hát Gigi, Doma még várat magára... :roll: De azért köszi a sok gondolatot, előbb-utóbb tuti hatnak. :wink:

Boszti, háromból, sőt egyből is gyönyörű babátok lehet!!! Nagyon szurkolok, ne add fel!!! Jelentkezz a híreiddel!

Timi, ugye jól vagytok? Olyan ritkán mesélsz... :cry:

Kata, küldd át azt a sok fájást nekem, légyszi! Drukk megy Nektek a jobb napokért!!! :wink:

Judit, Felétek is nagyon mennek a drukkok!!! Mindent bele!!!

Beber, akkor nagyon gondolok Rád holnap, remélem, pont a legjobbkor lesz a leszívás! :wink: Dévain tuti nem fog múlni, belead apait-anyait. Mondta is, hogy vasárnap délelőtt ne szüljek... :wink:

Üdv Bogyó! Gratula a csodababátokhoz! :wink:

Cyprus, hamar túl leszel azokon a fránya vizsgálatokon. A menzis uh-tól ne félj. Nekem őrültül megvolt mindig, utáltam, de simán túlélhető. Ne parázz, felejtsd el, nagyon hamar túl leszel rajta. Ja és köszi a drukkokat!:wink:

Kagyló, rögtön kezdtek és drukkolhatunk. :wink: A két alkalom legalább két babára elég lesz! :wink:

Roxal, ha jól számoltam, már otthon vagytok a kutyulival? :wink: Aztán kérünk ám beszámolót és fotót! :wink:

Übi, köszi a drukkokat! Jó készülődést! :wink:

Vanda, csodás szülésben én is reménykedem. :wink: De ahhoz el kellene döntenie kisbabánknak, hogy idő van. :wink: Múlt csütörtökön egy órán át rendszeres erős fájásaim voltak, szóval beindultunk. Azt hittem, tuti kórház, de egyszer csak mintha elvágták volna, abbamaradt. :roll: Azóta semmi. :roll:
Egyetértek a Katával, Dévai nem fog csúnyán nézni, ha a maradék inszemet Miskolcon csinálod. Mond meg neki, hogy nem tudsz ennyit távol lenni a munkahelyedtől és anyagilag sem bírod. Őrzöd a pénzt a lombikra. Szerintem is megérti, neki a lombik is pénz.
Neked meg úgysem lesz szükséged lombikra, mert most sikerülni fog!!! Nagyon jó esélyekkel indultok, úgyhogy hajrá, mennek a drukkok! Nem tudom, a Káliban mi van, de szerintem inszemek között nincs szükség fogigátlóra, mert akkor nem kapsz még annyi gyógyszert, nem olyan erős a stimu, stb. De kérdezd meg, az a legtisztább!

Dia,
nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!!!
Úgy tűnik, Domának nem tetszett a szept. 30. :roll:

Bocs, azt hiszem, ismét hosszú lettem...
Sok puszi mindenkinek és szép hétvégét!!!
Melba

KépKép
melba

Melba!
Nagyon szépen köszi. :lol: De ha nem baj én még bízom benne hisz még van 4 óra,sose lehet tudni.... :wink: De még mérleg így is lehet. :)
Puszika.Drukkolok! :lol:

Kép
Kép
lldicsi

Ahányszor benézek és jövök, mindig egy baba. :lol: Ez így is maradjon. Mostanában nem fogok sokat jönni, mert kiállok a ház elé, és addig integetek, amíg erre nem jár egy üres járatos gólya, megfogom és kész! :lol:

Inarinak és Anna babának nagy-nagy boldogságot, egészséget, sok-sok tejcsikét kívánok. Valahogy bennem is Melba volt most, de ilyen az élet. Örülök, hogy Dévisszel is minden rendben volt, ez is megkönnyebülés azért. Reméljük Inari is hamar rendbejön a császár után, és várjuk a képeket.

Kép

Réka! Ne mentegetőzz mindig a topik miatt, senki nem gondolta hogy nekünk fogsz írkálni két picur mellett. Most hogy ott van a sógornőd, próbáld magad kialudni, mert az sem jó senkinek, ha nem bírsz feltöltődni.

Wish! Azért remélem nem rossz részletekkel fogsz jönni, hanem csupa jóval.

Melba! Érdekes, hogy egy órán át megindult, majd abbamaradt. Hidd el neksokára te jössz, nem úszod meg.
A Miskolci dolgot szinte már el is döntöttem, de még várnom kell, mert az a doki fél-egy évet javasolt kezdésre. Hormonokból én inszemre is kaptam annyit mint lombikoknál (Dévisz mondta,) - sajnos- mert egyébként nem stimulálódtam.

Boszti! Szurkolok neked nagyon, hogy nem történjen meg megint... Ne csapjon be megint a ménkű... Én gondolok rád tutira.
vanda978

sziasztok
Wish
Elkérhetném a telefon számodat? Nagyon fontos lenne!!!!!! :(

kagyló

Sziasztok!! Inari GRATULAAAAAAAAAAAAA!!

Boszti szorítok!!

Én 15.-én tesztelek azt hiszem!! Ha meg nem jutok el odáig, szerintem azt a jövő hétvégére megtudom. Nem tudom mi van, de már az inszem előtt,és után is elléggé fáj a hasam, nem tudom mi lehet.
Ági28

Ági! Én azon csodálkoznék ha nem fájna a hasad, már bocsi hogy ilyet írok. Azért rengeteg ez a hormonmennyiség, így már a hatodik hónapban egyhuzamban. Azért gondold el, hogy lombiknál van közte 3 hónap szünet.
Múlthéten beszéltem pont egy szülésznővel, és ő mondta, hogy inszemek között (mondjuk attól függ ki mennyi hormont kap) ki kellene hagyni egy hónapot, mert három hónap alatt igen nagy kárt okoznak ezek a szerek a májban, petefészkekben, stb.

Nem tudom emlékszel-e, de nekem is egyfolytában fájt, szinte már függetlenül a stimutól.

Nem ijesztgetésnek írtam, ugye tudod, hiszen magam is ezt csinálom, mert mit is tehetnénk mást.

Kép
vanda978

Wish??????

kagyló

Kagyló,
Elküldtem priviben.

wish

Wish
Köszönöm!!!!! :wink:

kagyló

Inari!
Gratulálok Anna baba megérkezéséhez!!! Sok boldogságot, tejcsit és egészséget kívánok nektek!!!
Kép
hajnesz

Boszti, vasárnap volt a punkcióm végül, mert nem bírtam volna ki hétfőig valszínűleg. 10 petesejtet szívott le, hetet lehetett "megszúrni", ma 9-kor kell hívnom, hogy mi történt ezzel a héttel. Úgyhogy izgulok, meg amiatt is, hogy fáj még mindig a hasam és nagyon picit pecsételek is. Remélem ez normális, de majd úgyis megkérdezem a Dévait. Ha fekszem OK, na de ha felállok...Menni is nehezemre esik. Csak azért aggaszt, mert a másik lánynak aki velem volt nem fájt már utána sem semmi. Mondjuk neki hármat vett le. Boszti, neked is fájt még másnap? Most , hogy áll a hármad?
beber

Vanda, agusztusban volt egy hónap kihagyás. Meg én nem kapok annyi hormont szerencsére. most is csak 3 injekciót kellett beadnom.
Ági28

WISH: Köszönöm a jókivánságokat! A nemét illetően majd szerdán tudok nyilatkozni, mivel egy olyan dokit fogtam ki, aki nem hajlandó megmondani, hogy fiú lesz vagy lány? Ezért, mivel nagyon kiváncsiak vagyunk elmegyünk 4D-re szerdán 10 órakor! :?: BEBER: köszönöm a gratulációt! :lol: INARI: Gratulálok a babádhoz :P És jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! A császár miatt meg ne aggódj ,én is úgy szültem az első Babámat, aki már idén kezdte az iskolát! Csak pár napig elviselhetetlen a fájdalom, otthon már sokkal könnyebb lesz! Kitartás! Melba: Köszönöm a gratulációt! És MINDENKINEK Nagyon sok erőt kívánok, hogy teljesüljenek az álmai!!! Ha megengeditek még egy kicsit lelkiznék itt köztetek! ( ha nem akkor is) :lol: Nekem ez a másopdik babám akit várok, a második férjemtől! És amikor Ákost megterveztük( Ő a Nagy Fiam) Ő úgy jött mint a karika csapás! De a házasságom nem úgy alakult ahogy azt elképzeltem, ezért el váltunk! És most amikor meg tényleg ÉLETEM NAGY SZERELMÉVEL hozott össze a sors, szembesülnöm kellett azzal, hogy nem mindíg ilyen egyszerű az élet egyik legtermészetesebb dolga! És amikor elkerültünk a Dévaihoz, akkor szembesültem azzal, hogy te jó ég? mennyi szép, fiatal párnak vannak hasonló problémái! Én ezt eddig nem tudtam! És egy kicsit igazságtalannak tartom hogy amíg a drogosokat, alkoholistákat, szép vidéki környezetben TELJESEN INGYEN ÉS BÉRMENTVE kikezelik, addig Nekünk, NEKTEK, Több százezerbe kerülnek a gyógyszerek! Én nem vagyok egy túl tanult ember, de ezt nem tartom igazságosnak! Mert szerintem minden drogos és alkoholista tehet arról hogy idáig jutott , de egy meddő házaspár-most teljesen mindegy melyik fél részéről- nem tehet erről!!!! :cry: Hát ennyi lett volna, remélem elnézitek ezt Nekem, de ez már nagyon régóta piszkálta a csőrömet, és muszáj volt ki írnom Magamból! :twisted: Várom a reakciókat! És addig is mindenkinek minden jót kívánok!

bogyo75

bogyó én teljesen igazat adok neked. Engem is bosszant, hogy menniyen küzdenek, akit tisztességgel fel tudnának nevalni pár gyereket, van aki meg olyan bunkó, hogy nem képes védekezni,és a koszba, mocsokba, stb.. be sorra szüli a gyerekeket.

Nekünk is van egy ismerősünk, a lánynak 2 gyereke van, a kicsit talán 2 -3 éves, de olyan rossz anya az anyukájuk, hogy a multkor a kicsit korházba kellett vinni,mert kiszáradt, és lázgörcsei voltak, mert hányt és ment a hasa, és az anyja nem volt képes itatni a kicsit, mondván, hogy úgy is kihányja.
És most még akar egy gyereket. ahgy ismerem, pikk, pakk meg is lesz neki.
Ági28

Boszti! ????? Gondolom Rád!!!:):)

Ági!

Ez legyen a befutó, szívből kívánom!!!

Melba!

Sokat gondoltam Rád hétvégén!! Arról nem volt szó Apánkkal, hogy meddig maradhat ben t ez a lurkó?? Ha nem azért nem, mert szerintem DI sejti, hogy már nem várat magára sokat... Lehet, hogy azóta már a tapasztalt Inari anyuka mutatja Neked a közös szobátokban a szoptatás rejtelmeit??!! :o

Wish!

Mit mondott a dokid a vizeleteredményedre?

Beber!

Szép szám ez:), a hasfájást kérdezd meg feltétlenül, de simán lehet normális is.

Bogyó!

Részben adok Neked igazat. Azért nem lehet ezt ilyen egyszerűen kijelenteni, hogy mindenről azok az emberek tehetnek, akikről írsz. Meg egyáltalán, nem gondolom, hogy ez az összehasonlítás segít a problémánk megoldásában.
Én azt egy nagy lépésnek tartom a 4,5 éves babavárásunkban, amikor eljutottam arra a pontra, hogy már nem kerestem annak az indokát, hogy nekem miért ilyen nehéz, másnak meg miért könnyebb. (zárójelben kérdezem, biztos, hogy nekünk olyan nehéz?? Egy nagyon közeli 33 éves barátnőm épp most esett át a rossz indulatú pajzsmirigydaganata műtétén, egy másik 32 évesen épp most esett vissza, mert 2 év tünetmentesség után áttétet találtak nála. És őket is az gyógyítja meg, ha eljutnak oda, hogy ez egy feladat, amit meg kell oldani. Nem sajnáltatják magukat. Sőt szégyenlem magam, ha én merem őket sajnálni...)
Gratulálok egyébként a Csodádhoz!! És jó olvasni, hogy sikerült életed párját megtalálnod!:)

Ági!

Felháborítanak ezek az esetek, de álljunk úgy hozzá, hogy így legalább tudjuk, hogy minek kell merőben az ellenkezőjét csinálnunk...

Vandám!

Annyira örülök a döntésednek a miskolci dokival kapcsolatban!!!

Ui: Melba, említetted, hogy nem nagyon adok hírt magamról... Eljutottam Enigma szintjére. Utálatosnak tartom, hogy egyesek arra használják a fórumot, hogy rólam híreket közvetítsenek. Egyik barátnőm tökre képbe van rólam- nem vallotta be, de sejtésem szerint a terhességemről is korábban tudott egy kedves olvasó, de soha nem író kémnek köszöhetően, mint én ezt közkinccsé mertem tenni (kedves Kém, nem nevezlek meg, úgyis Magadra ismersz), na meg a benzinkúton is üvöltötte utánam a benzinkutas, hogy tud mindent a netről, mert a barátnője olvassa. A kva életbe, miért nem söpröget mindenki a saját udvarán???
Ezek a hírek, elkeserítettek kicsit, asszem érthetően.
lkt

lkt komolyan ilyenek történnek?? Nem is tudtam!! :-(
Ági28

4 petesejt osztódik, valszínűleg holnap lesz az ET, reggel kell hívnom, illetve ma lehet elmegyek hozzá, hogy megnézze, hogy normális hasfájásom van-e, bár telefonon megnyugtatott, de mondta, hogy menjek, megnéz. Biztos ez tök normális így, csak én nem tudom, hogy az-e! És persze mindentől tartok.
beber

beber hajrá a 4-nek!! :-)
Ági28

köszi, én is nagyon drukkolok nekik:)
beber

Sziasztok!

Na megpróbálom összegezni az Istenhegyi klinikás élményeimet. :)
A vizsgálatról összeségében az a véleményem, hogy nem éri meg az árát (28 000 Ft) , legalábbis én utólag pénzkidobásnak értékeltem.
A 12. heti kombinált teszten két vérmarkert néznek és csinálnak egy alapos ultrahangot.
Az ultrahangon minden rendben van, a tarkóredő 1 mm, van orrcsont és a baba minden mérete a korának megfelelő.
A vérmarkerek viszont nálam egyáltalán nem lettek jók, az egyik duplája lett a normálisnak, a másik meg a fele.
Összességében így 1:1800 lett a down kór valószínűsége. ami egyébként nem rossz, de ha visszakerestek, másoknak 1:10000 nagyságrend lett, ahoz képest meg alacsony. A csapda persze ott van az egészben, hogy ez nem diagnózis, hanem csak valószínűség, azaz ha 1:1 000 000 jön ki, akkor is lehet beteg a baba, és ha 1:10 jön ki akkor is lehet egészséges. Lapvetően az intézetben 1:150 esetén javasolják az amniot.
A valószínűséget meg úgy számolják, hogy van egy életkorból eredő kockázat, ami az én esetemben 1:400-hoz volt és ezt osztják-szorozzák a vérmarker és az UH eredmények alapján. Mivel azonban nekem a rossz vérmarerek mellett jó UH eredmények vannak, mégis csökkent a valószínűség és így lett az az eredmény, ami. Azaz számomra az derült, ki, hogy az UH többet nyom a latban, azt viszont úgyis csinálnak a terhesgondozáson is, ezért mondtam, hogy szerintem nem éri meg az árát.
Úgyhogy majd az AFP és a genetikai UH után kiderül, hogy az ottani értékek alapján javasolt-e az amniocentézis vagy sem. Illetve még gondolkodunk rajta, hogy a 16. héten megcsináltassuk-e a négy vérmarkeres tesztet is, ami már hál istennek olcsóbb :)
A pénzünkért kaptunk egy DVD-t is, amin rajta van a teljes vizsgálat, majd szedek ki belőlele képet a babáról és felteszem, csak ahhoz át kell üljek a másik géphez.

Timi :)
A dokimmal végül nem beszéltem, aznap nem sikerült felhívni, aztán el is felejtettem. Nincs semmi tüntem, úgyhogy nem hiszem, hogy bajom lenne.
Remélem nem fog nagyon leszúrni, hogy nem hívtam fel :)
Sajnálom, hogy kukkolók vannak közöttünk és kellemetlenséget okozak neked :(

Boszti
:?: :?: :?: :?: :?:

Melba :)
Sokat gondolok rád, mert nekem is ég a gyomrom, de szerencsére pár szem kölesgolyó, vagy patogatott kukorica használni szokott.
Ugye még nem szültök? Mostmár tartsatok ki csütörtökig :)

Beber :)
A négy az jó :)
A hasam nekem is minden punkció után fájt, emlékszem, hogy volt, hogy szinte sírtam pisilés közben annyira fájt és csak a fekvés volt jó. Igyál nagyon sok vizet, az segít.
És ha gondolod menj be Dévaihoz, bár kocsi nekem nagyon összerázta és csak rosszabb lett utána. A harmadik punkció után én egyszerűen bevettem egy algopyrint és úgy jó volt. Akkor jöttem rá, hogy a bébinek még nem árthat, mer jó pár kilóméterrel odébb üdül :)

A babánk egyébként egy nagy rosszcsont, éjjel többnyire nem hagy aludni, hanem a hasamat növeszti, ami emiatt húzódik és nem igen tudok tőle elaludni. Képzelem mi lesz ha majd még mozogni is fog :lol:
Az éjszakák most úgy néznek, hogy keresek egy olyan pozíciót, amiben nem szúr/nyom a hasam és kb fél óra alatt elalszom. Úgy fél-egy óra múlve felébredek, hogy pisilni kell, ami után megint kezdődik a helyezkedés és ez így megy reggelig :) Néha arra ébredek, hogy hányingerem van, vagy ég a gyomrom, úgyhogy azért változatosság is van :)
Hányingerem egyébként minden evés után is van, de elvileg ez elmúlik a második trimeszterben, ami már itt van a kapuban. Szóval vicces kismamának lenni, amiről azt gondoltam régen, amikor mások mondták, hogy nahát annyira nem lehet kibírhatatlan, arról kidierült, hogy tényleg nem kibírhatatlan, de valóban meglehetősen kellemetlen tud lenni :) De persze ez nem panasz, csak hogy tudjátok, mi várhat rátok is, illetve nosztalgia azoknak, akik már túl vannak rajta :lol:

wish

Vanda :)
Azon gondolkodtam, hogy a tüneteid alapján neked ugye PCOS-od van. Van egy fórum róla itt a babaneten a Fogamzás alatt és nemrég készült egy weboldal is (www.pcos.hu).
Na a lényeg, hogy ha elolvasod a weboldalt, vagy beleolvasol a fórumba, akkor kiderül, hogy a legtöbb PCOS-nak inzulinrezisztanciája is van, amit egy gyógyszerrel könnyen lehet kezelni és nagyon sokan spontán babásodtak is tőle. Meg az is kiderül, hogy általában a nőgyógyászok nincsenek tisztában a PCO-val, csak a tüneteivel és ezért nem is tudnak vele mit kezdeni.
Szóval miközben szüntetet tartasz a gólyáknak való integetésben, szerintem olvasd el, hátha találsz benne hasznos infókat :)

wish

Jaj Wish, köszi, most nagyon megnyugtattál! Persze nem annak örülök, hogy neked is fájt, hanem, hogy ez ezek szerint normális:) Majd felhívom mielőtt bemennék hozzá, hogy sokan vannak-e, ha nem, akkor beszaladok, nincs messze, 10 perc a munkahelyemtől! Pont ugyanezt érzem, hogy pisilésnél, főlega végén vagy ha "nyomok" a szemem ugrik ki úgy fáj! És igen, a kocsikázástól még rosszabb, de ET után otthon leszek. Most meg próbáblom megcsinálni minden dolgomat és nem idegeskedni azon, hoyg mi leszek 2 hétig úgy, hogy helyettesítek is. De ez van, csak az embrióim érdekelnek már:) SZóval köszi, mostmár sokkal nyugodtabb vagyok, eddig mindenkitől azt hallottam, hogy nem fájt nekik utána.
beber

Sziasztok!

Egy másik babanetes fórumon tudtam megy egyik kismamától, hogy van egy külön topic, ahol dévais lányok vannak.
Ha nem zavarok és szívesen járnék közétek, mivel nekünk is ezen a Klinikán jött össze a baba.
Magunkról annyit, hogy hiába próbálkoztunk nem jössze természetes úton a baba, így a neten kerestem találomra egy meddőségi központot, pont ezt és elmentünk. Kiderült, hogy én egészséges vagyok, de a páromnak kevés a spermája, így egyből lombikot és ICSI-t javasolt. 3. alkalomra sikerült AHA-val 3 év alatt, most egy kislányt várok. Ide is járunk terhesgondozásra 3 hetente, Dévainál szeretnék szülni is, ha megoldható, most tartunk a 29. hétnél.
Nekem amniocentézist és szív uh-t is kellett csinálni, mert a 12. héten vastag lett a tarkóredő.
Ezzel és a programokkal kapcsolatban szívesen válaszolok a kérdésekre, ha még tudok nektek újat mondani.
Egyenlőre szinte senkit sem ismerek de próbálok visszaolvasni.
A programokkal kapcsolatbanha még tudok újat mond

Kép
Kép
bbeti

Betti üdv itt köztünk!! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: