A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kata,
és baba "elött" sem jártál jogára? pl kismamajoga?
jo utat holnapra! :)

Votiv,
akkor nem kell a fejlesztö pedagogus száma? mondd meg nyugodtan :wink:
fibi

Szrekuc, nekünk Antilop van kezdettől fogva, és tök jól megvagyunk vele :)

rota :( melyik kórházban voltatok? sajnos mi is megjártuk, életre szóló trauma volt nekem :?

és akkor most már fix, hogy egyedülálló mami lettél?
votiv

Fibi! Azért még rátok küldök egy kis bulást! +++++++
Egyébként nem úgy volt, hogy B már megszokta az orrszívást? Újra meg kell szokniuk?
Ügyi tárgyragzás. :lol:
Nem kell Szolnokra mennem, mert átkértem magam a pesti távoktatásra. Jó lenne bejárni a konzultációkra, de szerintem jobb Anginak ha nem teszem. Talán majd a kövi félévben.

Ancsi! Neked is köszi a hsz-t. Jó tudni hogy nem vagyok egyedül. :wink:
Vigyázz legközelebb a pedikűrösnél ki fog túrni a csajod! :lol:
Gratula az átadáshoz! :P

Zuzi! Nálatok aztán sosincs lebzselés! ++++++++ nektek
Orrszívás. :( Már előre nem akarom csinálni. :?

Tinu! Hát tényleg mázli ha szörpízüre sikeredett az a vacak. Így már én is reménykedem, hogy legközelebb hátha én is a te mixeredtől kapom, s nem ragad össze a szám napokra. :P

Szrekuc! Dumától berekedt gyerkőc :P
Köszi a hsz-t. :P
Ábel-Bábel csíkja király :lol:

Akata! Azért a tökmagnál rosszabb dolgokat is tömhetne magába. :wink:

Indi! Most éppen közgazdasági diploma idegenforgalmi és szálloda szakon a cél.

Lindi! Nekünk Sebestyén Vajk a fiúnevünk. :lol:

Neet! Jobban?

Den! Én nyitva hagyom az ablakot :wink:

Votív! Látod hogy jó lenne az a pacisterápia! :wink:
Szörnyű lehet nem vigasztalni a gyereket. :evil:

Bitangbüszkezanza! :P Én vashiányos voltam, s mostanság is jobb még ha figyelek. Van jó homeósbogyó is, amit szülés után szedtem. Természetes formája még brokkoli, paradió ( a már említetteken kívül). Nekem tinikoromba vették észre, s 1 deci vörösbort kellett innom minden vasárnap. Orvosi utasítás volt! Komolyan!!!

Kérdés: csajszimnak egy pelus mostanság nem elég éjszakára. Reggelenként teljes átöltözéssel kezdjük. Az éjszakai szopikor lévő cseréért nincs oda, s utána néha egy óra is míg újra elalszik. Én azt gondolom keménynek kell lenni, s le kell cserélni vmkor az éjszaka folyamán(a 3-4körüli felébredésénél gondoltam). Arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha csak leszedném, s nem törlőzném csak egy pici krém a popsiba, s gyorsan fel a tisztát. Mivel 7kor ébred arra gondoltam, hátha nem csípi ki azalatt a pár óra alatt. Vagy ez túl antihigiénikus? Javaslat?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi, éjjel csak akkor kellene pelust cserélni, ha kakis. de próbálj ki egy egyel nagyobb méretű pelust éjjelre, annak bírnia kell a strapát :D

Fibi, köszi, még talonban tartanám :D hétfőn megyek az ismerőshöz, aztán majd alakulnak valahogy a dolgok, lehet, hogy ő el se tud vállalni minket :roll:

votiv 8)
votiv

Barbi, most már értem, hogy az ebédnél fogyasztott vörösboromat miért akarta annyira. :lol: :lol:

Éjszakai pelus, mi kipróbáltuk az eggyel nagyobbat, háááááát az a megoldás sem volt az igazi. MOst azt a trükköt találtam ki, hogy aki az utolsó lefekvéskor, az cseréli a pelust, csak úgy.

Antilop széket mi is használtuk, de próbáljátok bele a bébit. :wink:

Szbrekuc, Árkád nem jó nektek? Mert arra hetente min. 2x fogunk megfordulni. :wink:
zanza

Zuz :) Sok +++++ Nektek ehhez a nehéz naphoz!! Remélem az éjszakátok jobb lesz!

Kata :) Jó utat Nektek! És olyan dolgokat tudsz, hogy csak nézek :shock: mindenesetre megnyugtató, hogy ilyen jól orvosolhatók ezek a dolgok :)

Fibi :) Bálintod változatlanul nagy szózsonglőr :D Gratula neki!! És persze bulást is!! Igaz, hogy már párszor kívántam neki, de hátha így jobban hat?! :wink: És ez a "porszi" orrszívás!! :shock:

Votiv :) Örülök, hogy máris vannak pozitív jelek Istinél!! :D Nagy drukkok mennek ám Nektek!!

Barbi :) Egyetértek Votivval, csak kaki esetén kell cserélni, elvileg pisi miatt nem, pláne ha nehezen alszik vissza utána. A kicsit nagyobb pelus jó ötlet :wink:

Szrekuc :) Enyim gyerek is ilyen volt, hogy nem volt hajlandó inni, csak szopizni, cumisüveg csak dísznek volt. Ne aggódj, ki fogja nőni! Bálintom olyan 11 hós kora körül kezdett el igazán inni, ez kb 1 decit jelentett 1 nap, mostanság már többet iszik, de nagyon lassan indult be nála. Igazából a kajálással lehet egybekötni, amíg kóstolgatott, nem igazán ivott, amióta szépen eszik, már iszik is hozzá, sőt egyébként is megtalálja a cimusüvegét, ha szomjas. Mindenesetre érdemes többször kínálgatni Ábelt és hagyni, hogy ismerkedjen a dologgal. :wink: Természetes, hogy érdekli a pohár, hiszen abból isztok Ti is. Kínálhatod nyugodtan abból is (lehetőleg ne túl vékonyfalúból). Fiam is rendszeresen belekortyol a bögrémbe/poharamba, de még nemigazán tud inni belőle, de hát vhogy meg kell tanulni, nem igaz? :wink:
denizsa

Zanza,
árkád hetente 2x? dobj egy sömöst, ha arra jársz, az nekünk is közel van :wink:

Barbi,
köszi :) pelust nemtom, én sosem cserélem éccaka :?
orrszivás: már rég volt taknyos :arrow: igen, ugy látszik megint kellett 1-2 nap, hogy elfogadja.

Votiv,
oksa. :)
fibi

Sziasztok!

Fibi,
Abel dec 4 ugyh a jan 2-i nevnapot mi is erosnek tartottuk :D ugyh kerestunk meg masik napokat; vegul aug 5 lett ami hivatalosan ugyan Krisztina nap de ugye az Orsolya vezeteknev mellett ez mar szinte fel sem tunik :lol: masreszt mivel mindenki jan 2-t tudja Abel napnak igy kaptunk akkor is ajandekot bebinek meg most augusztusban is mert jol beharangoztam h mi akkor tartjuk :lol: :lol:

Barbi,
koszi a csik neveben is :D
milyen pelust hasznalsz? mi is komolyan megszenvedtuk pelus-dolgot mert Abel hosszu amde vekony emberke es valahogy semelyik pelus nem passzolt ra; vegul libero jott be teljesen ill (amin tok meglepodtem) a lidl borzaszto ronda csonagolasu pelusa

probalta valaki alana oko-pelust?en azt is szoktam venni mert szeretem a sokszinuseget :D (van egy szolid pelenka es popsitorlo-maniam; valszeg a szines pufi csomag valtja ki ezt a hatast belolem :lol: ) szoval oko-pelus tok jo mert oko amde nagyon atazos - masnak is vagy csak Abel hordja rossz helyen a locsolot? :D

Votiv,
az a fix h semmi sem fix es roppant bonyolultak meg valtozoak itten am a viszonyok (mondjuk fokent :( de igyexem :lol: lenni :D )
bocs h csak ugy leemileztelek :D de en tom h ez milyen szar helyzet es tok jo h ti kiigazodtatok apafejjel :D de pont arra gondoltam h ez maximalisan koszonheto a te erettsegednek stb is - en azert nagyon hulyen alakitottam sokmindent es a baba mellett tanultam meg rengeteg mindent (turelem felnottseg stb - persze azert csak mersekelten :lol: )
szoval nemtom mi lesz; mi kulon elunk, nagy gyerekek meg nem is lattak az occsuket stb stb stb ami kicsit :(
nalatok ez hogy van? mennyi idosek a nagyok?ex-nej?mar amennyire ez publik; tok sok minden hasonlosag vagyon leszamitva azt az aprosagot h ti egyutt vagytok :D

rota tok szar volt; hazidoki nem tudta mi bajunk ugyh heim palba kerultunk ahol amikor kiderult h rota tok hamar kiebrudaltak (mert ugye ez laszlos ugy)
tok szerencsenk van h nem kerultunk oda mert csupa rosszat olvastam roluk
mondjuk igy is 2ejszakat szeken nem aludtam bent vele
es amikor kirugtak utana itthon visszaesett :( es en is elkaptam :( ami foleg azert volt szar mert ugye egyedul vagyunk (vegul azert atjott apja...) bar igy sikerult autoval hihetetlen szintidoket futni (doki gyogyszertar miatt) - kb 15 percert birtam a biztonsagot ado furdoszoba nelkul :lol:
egyszoval szar volt :D

udv!!!!!

Kép

Kép

:D
szrekuc

Barbi :) én pisinél még soha nem töröltem a popsit és kenőcsöt kábé 5-ször kapott - nagyobb és hosszabb kakibanfekvés után. Popsi bőre bársonypuha... szóval a pelust lehúz és újat felhúz szerintem bőven elég :)

indianyo

Deni,
köszi, és ujfent köszi :)

na, mentem, joccakát!
fibi

Szrekuc,
ez joooo (névnapozási taktika) :lol: :lol: :lol:
fibi

utso:

Indi,
én sem értem sosem, hogy miért kenik az anyukák örökké (még pisi után is) be a gyerek popsiját krémmel :roll: én max kaki után, ha piros lesz.
fibi

BArbi :) extrasokat pisilő fiamnak a libero és alana nevű ökonak becézett dm-es pelus 12 órákat kibír éjszaka - ha túl álmos este, és nembírja végigvárni a textilpelus-tortúrán, még néha kap olyat és sosincs átázás. igaz, jó nagy méret, nem feszül akkor se, ha teli... :) és a textilpelus meg sose ázik át :lol:

indianyo

BArbi :) bocs, hogy ilyen szakaszosan, de a huggies is jóféle.

indianyo

Azért kellene cserélnem vagy tennem valamit, mert a reggeli ébredéskor teljes öltözést kell csapnunk, mivel kicsurrant a hátára, s átázik rugi és body is :( .

Kipróbálom majd a nagyobb pelust, köszi csajok! :P

Rekuc! Libero jött be. Ezen kívül Pamperst próbáltunk (azzal nappal is folyton öltözhettünk :evil: ). Nem hinném, hogy márkát kellene váltanunk. :)

Indi! soha krém. :shock: Így is lehet?
És az alana-t hol lehet kapni?

Indi! Fibi! Én azt hittem azért nyomjuk rá a krémet, hogy könnyebben lejöjjön a kaki. :shock: Nekem ezt tanították a H-ban. jókislánysmiley

Zanza! bor :lol:
gödibarbi

Indi! nanemáááááááá! szakaszosan is hasznos!!! :P még egyszer köszi!

s persze a többieknek is nagyon!!! :lol:
gödibarbi

Indi! észrevetted hogy már nem vagyok neked Angi. :lol: De így is még különleges az elbánásom mert szoktad úgy írni hogy BArbi , pedig nem is dolgozom a British-nek. :mrgreen:
no jó, most már lefáradtam,s inkább nem fárasztalak titeket is.
jóéjt, szép álmokat, nyugodt alvást, gyógyulást, s fogkitöréseket.
:lol:
gödibarbi

sziasztok!

Indi,
ti textilpelusoztok? te jo eg minden elismeresem! :) baratnom anyosa oko-doktorneni ugyh szegeny lany hiaba szeretne liberot anyospajtas nem engedi csak textilpelust... tiszta terror.... de vannak mindenfele alternativ cuccok monapel meg vmi angol cserelheto textilbetetes pelus - csakhat ezek dragak. persze mi is felnottunk ahogy elnezem textilpeluson es anyaink is birtak a strapat es persze papirfeherites stb - de nagy macera lehet a textil nem? tenyleg tok jo h csinalod!

Fibi,
koszi; az az erzesem h ezt jovore mar nem fogjuk tudni eljatszani :D

Barbi,
en is mindig Angit akarok irni :D akkor a pampers nektek se jott be; viszont ha nem marka-problema akkor nemtom :( nalunk sose volt ejszakai peluscsere mert Abel hamar leszokott ejszakai kelesrol (nem is volt szopis baba :( de tapszer se kellett neki ejjelre) es ha atazosan bepisilt-kakilt akkor max sokkal korabban kelt reggel de vhogy az ejjeleket megusztuk - eddig :D
milyen gyakran van a teljes atoltozos buli reggel?nekunk akkor szokott foleg ez elofordulni ha fog miatt megy a has vagy ha apja rakja ra a pelenkat :lol: csak az a disznosag h utana a kipucolast nem vallalja.... ugyh ejszakara nem szoktam ot pelusozni engedni..... (szigoru vagyok mi? :D )

Zanza,
szbrekuc teccik koszi :)
arkad szuperjo; akkor valamikor valami 06202225793 a mobil majd egyezkedjunk!!!! :D

Deni,
koszi, hogy irtad itatos hsz-t akkor nem aggodom annyira! enni mar tok szepen eszik foleg amiota etetoszekezunk - tiszta kis gourmand de valahogy a pia nem megy...

koszi mindenkinek antilopos hsz-t; a felfujhatos izevel tenyleg szukocske kicsit illetve a csat hasznara meg nem jottem ra :D - kicsit nehez hozzaferni h bekossem
remelem nekunk is bejon; Abel elvezi, veri az asztalkat mint a kocsmapultot :lol: de ha megse lesz olyan jo akkor megy großmutterhez mivel tesomnal is ugyis van ket ded (egy ket eves meg egy minusz 4 honapos :D ) es mindenki tok sokat log nagymamanal igy jo ha ott is van mindenfele bebi-cucc; meg utazni is jo lesz max; de szerintem nekunk is be fog jonni :)

joejt mindenkinek!!!! :)

Kép

Kép

szrekuc

ooo, nem figyeltem rendesen, kiknek kene Urban doktornorol irnom?

ha pelenkabol kifolyik a pisi (derekresznel hatul), akkor mar reg nagyobb meret kene! tokmindegy, milyen marka...

alana-t en is probaltam, kisholgyon, nem valt be
moose

Fibi,

tesom kislanyanak a pisi is ki tudta csipni a boret pedig ok is libero ugyh ot pl pisiles utan is mindig kell(ett) kenni

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Köszönöm szépen a fogadtatást és Orsi nevében a dícséreteket.

Ancsi,
Igen, ez ikeás konyha és az a nyir keretes, furnéros fajta :) Egyenlőre csak az alja van készen. A felső szekrényekhez még "nincs kedvünk". De nagyon szeretem. Nagyon egyszerű összerakni és még a az a 10 év garancia!!! Sokat osztottunk-szoroztunk, de nem lett volna olcsóbb más megoldás. Ehez a konyhához meg mindíg kaphatsz bármilyen elemet és ha megunod, egyszerűen lecseréled az ajtókat. Ikeja - szeretem :)

Mása
szmagdi

Kata,
még amikor elkezdtük a lakásnézegetést, akkor Taksonyban néztük a Dunaapartman nevü társasházat, ami Taksony határán van. De aztán mégis közelebb jöttünk...

Indi,
a netet azért kötötték be csak most, mert valami kütyüt nem bírtak feltenni a tetőre. Kőműves kellett hozzá... így baromira csúsztak. De már szerencsére megoldották.

Mása
szmagdi

Szrekuc :) Nem macera a mosható pelus :) És én varrom őket - vannak boltiak is - nadrágpelusok, nem olcsók, de 32 havi pelusárból megvan az egész pelusidőre való belőlük ám! - de amit én varrtam, azok a tuti jók :) És vírusos hasmenésnél semmilyen eldobhatós nem volt jó, mindegyikből kifolyt a kaki. Textilből emg nem, még éjszaka se. És a mosása se macera, egyedül este néha nincs hozzá türelem és kitartás - mert üvöltés van. Olyankor, illetve hideg időben városba kirándulás alkalmával van eldobhatós. Sajnos nem hiszek az ökopelusokban... mármint, hogy ökok :lol:

Barbi :) sokszor akarok Angit írni, de időben észreveszem :)

indianyo

Mármint 3, azaz HÁROM havi eldobhatós pelusárból

indianyo

Moose! Saara-nak kéne infó UH-ról
És kösz. :P

Szigorú SzRekuc! Anginak nevezés: Indi rokona vagy? :mrgreen:
Megy a fogzás, de nem írnám ezt is a fog számlájára.

Indi! :D

Minden órában ébren voltunk az éjjel. Hála sírás azért nem volt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

sziasztok,
Alana pelus nálunk most jó, nem folyt ki belőle semmi. Valszeg minél nagyobb a gyerek, annál kevésbé pelenka-érzékeny. A végén már egy tescós zacsi is megteszi! :lol:

Antilop etetőszék is rulez, nálunk nagyon bevált. Ebből nem tud kiszállni, mig a drágából simán, minden csatolás ellenére... :?

Zuz,
tegnap véletlen volt szinglinapom, elmentem szemüveget csináltatni, és épp megtudták azonnal csinálni, igy kaptam egy órát egyedül a mom parkban! És: OLVASTAM!!! tök jó volt!!!!

szóval, szerintetek hol vegyünk telket???
És Gabi, kérdezhetlek majd könnyűszerkezet ügyben???? Mert ebben gondolkodunk erősen!
Ha ez nem jön össze, marad a lakópark... :cry: :shock:

Vera,
merre?? 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Barbi, sztem is jobb, ha kicsereled a pisis pelust mindenfele hokuszpokusz meg kenegetes nelkul, minthogy orakig meg rajta legyen. ezekbol a remek(?) pelenkakbol ugyanis kulonfele karos anyagok valnak ki a pisi hatasara...

Szrekuc, (druszam? :D) csatlakozom Indihez: nem (veszesen) maceras a textilpelusozas, viszont baromi jo erzes (pedig nem is rajtam van :lol:)

ennyi volt engedelyezve...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca :) melyik főnök nem enged írni? :lol: Msot látam, hogy méltél a múltkoriban :o igyekszem is válaszolni, bocsiii

Szrekuc :) valóban, nagyjából ilyenkor érdemes csak alkalmazni a kenőcsöt, ha a baba bőre érzékeny, akkor valamit kell rá kenni - már eldobhatósnál, mert textilnél egy kis szellőztetéssel/meleg vizecskével a helyzet már meg is oldódott :) de azért ilyenkor is érdemes inkább az emberbarátabb megoldásokhoz fordulni : weleda, lavera és bolti izéket semmiképp ne, gyógyszertári popsikenőcs belefér - az nekünk is van, de még azt nyűjük, amit Ancsitól kaptunk februárban és nem fogy sehogyse :)

És tápszeres babánál a vizecske is mehet cumisüvegből, nem? ez a pohárból ivás nekünk nem jön be sehogyse, és erőltetni meg én nem fogok semmit. van külön kis cumis ivásra, azzal jól el is játszik a babóca, enni rendeset meg úgyis kanállal kap, szóval nem keverednek it a szerepek.

Zsanci :) hát akkor kitartás nektek a kereséshez! Van egy mamabarátném, akik szintén könnyűszerkezetes házat építettek (msot költöztek be, tavasz óta épült) de a fűtés valami spéci norvég elektronyos dolog, most tesztelik, de úgy tűnik az előrejelzésekből, hogy havi 4-5 ezer foribntból megvan a 100 m2 fűtése :!: és maga a szerelés is ötödébe került a gázfűtésnek! Majd írok róla, ha megjön az első számlájuk :)

Szinglinapi egy saját óra :) ez is valami, és mit olvastál?

Kata :) jó nyaralást!

BArbi :)miért keltetek óránként?

Mi is keltünk sokat a köhögés miatt, most cserélem a lepedőt, mert a stodalt ráöntöttem az iccaka, csak nem voltam képes kicserélni... annyira köhög a gyerök, félelmetes! Gondolom, a sziruptól most megindult a bentrekedt anyag... És 10.10-kor ébredt a csemegém :)

Mindjárt megyünk szavazni, jupijjéj, szép napot midnnekinek!

indianyo

Még jó, hogy elkiabáltam tegnap a csendet. úgy tűnik csak nem voltak itthon a felső lakók , mert tegnap este 11-kor még wc ajtó csapkodás volt, mintha rosszul lett volna a figura, mert folyton flangált a fapapucsban, és volt 1 óra, hogy 10 percenként csapta be az ajtót, húzta le a wc-t :)

Akata!
én könnyen beszélek, mert én 9 hónapig fejtem a tejet, így üvegből meg tudta etetni apája simán :wink:

Szrekuc!
egyszerűen nem jut eszembe , hogy hol találkoztam "veletek"... :(
én Lencsinek - rohadt dög vagyok - erőltettem az ivást, mikor beteg volt. amúgy is csak nagyon nehezen vettem rá a vízivásra, az, hogy a varázsitatót oda adtam játszani, segített, de mikor beteg volt és nem ivott, hát voltam olyan szemét, hogy belenyomtam a szájába az üveget, és szívott pár kortyot. közben mondogattam neki, hogy muszáj, hogy meggyógyuljon...

Votiv!
biztos Isti tőled örökölte az agresszivitást! :lol: :D :lol: :D

Barbi!
Indi pl. (és még sok más mama) nem is használ krémet, úgyhogy szerintem semmi baja nem lenne Anginak, ha csak gyors peluscsere, de semmi kenegetés nem lenne. milyen pelust használtok? lehet, hogy csak más fajta, vagy nagyobb kellene. volt egy link korábban, hogy a legtöbb vizet a Pampers tarotta. én nem tudtam, hogy éjjel nem kell cserélni, és még azzal is bajlódtam végig :). a krém meg azért kell, hogy védőréteget képezzen a bőrön, és így az ne ázzon fel a vizelettől, na meg gyógyítja a kipirosodott bőrt.
és én is állandóan Anginak akarlak nevezni, csak úgy saját magamtól! :)

Fibi!
próbálj meg azért megérteni! :) azért kenem krémmel, hogy a következő pisi ne hatoljon be a bőrébe. az amolyan védőréteg! majd ha puncisod lesz, meglátod :).

Zsanci!
a lényeg, hogy ne Tétényben, hanem Budafokon vegyetek. vagyis inkább a felső részen, ahol nem volt talaj probléma a vegyszergyár miatt. noha a talajbibis részeken elkezdik kicserélni a föld felső akárhány centijét, de szvsz az nem sokat ér. budafoki rész rulez, csak már a telekárak kezdenek ....

ALANA: tudom, hogy én kezdtem itt reklámozni, de az utolsó kb. 20-at úgy használtam el, hogy menjen mááááááá el! ugyanis folyton pisis lett a bodyja szegénynek tőle. Pampers, Libero, DM Babylove teljesen okés.
ancsipancsi

Indi!
a kis köhögőbajnoknak bulást kívánok, küldöm a +++++++-okat, hogy mielőbb felszakadjon aminek felkell és felköhögje.
te , mint varróművész, adhatnál tanácsot. férjem elkezdett törölközni a nagytörcsivel, de most vékonynak találja. szerinte áthatol a víz rajta , és a kezén keni szét. kitaláltam, hogy mi lenne, ha össze varrnánk kettőt és összesteppelnénk? szerinted jobb lenne a helyzet? olvastam rajta, hogy "avatatlan" minőség. úgyhogy kimostam 60 fokon, de nem lett avatottabb :). és még azt akartam, ha lesz abból a dög vastagból, ami neked is van, majd hozatsz nekem a nagynénéddel? kéne abból is majd egy.
ancsipancsi

Indi,
kicsit kinoztam magam, és Hamvas Bélát olvastam... :lol: :lol:
ez a fűtéséses dolog nagyon érdekel!!!!

Ancsi,
nekünk csak olyan telek jó, ami olcsó... :cry: de akkor téténybe biztos nem megyünk!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

na visszalogtam kicsit :D

Indi, mit gondolsz, melyik? :lol:
ja es mar akartam kerdezni, h megkaptad-e? de akkor jo

Zsanci, olcso (epitesi) telket Budan? :? haaat. en drukkolok nektek :wink:

Zanza, csalantea pici citrommal/citromlevel: segiti a vas felszivodasat a verbe :)

na most meg hiv a mosogep (tele pelusokkal :D)...
recca

Ancsi :) ha dög vastag türcsi lett volan, akkor magamnak is vettem volna - mert abból csináltam volna pelust is meg türcsit is. De már ők is elkutyulódtak és dög vastag címén ezt adták - de a múltkori ugyanilyen volt és azt szeretted? Persze, kettővel jobban jársz összevarrva, de puhább nem lesz... viszont ha 90 fokon mosnád esetleg? NEm tudom, sén azt a programot nem használom. Többszöri mosással kicsit sűrűsödik, de nem az igazi. Megér ennyi fáradtságot egy ilyen dolog? ha igen, akkor nosza :) Lehet, hogy a helyi méterárusnál kéne megnézni, van-e jóféle tetrapelus-anyag...

Azért ne feledd el, hogy ha állandóan be van kenve a babád popsija, akkor 1. nem szellőzik 2. hozzásziokik és később nagy bajok lehetnek 3. a pelusokban lévő gél az ökokban is van, az a bűnös ám, ha érzékeny a baba, akkor kenheted te akármivel.. ha meg nem, akkor minek eldugítani a pórusait??

Zsanci :) klasszat olvastál akkor :)

indianyo

Ancsi,
persze, hogy megértelek :D O, bárcsak igy lenne :P

Tétényröl én is hallottam ezt a talaj dolgot, de közben azt is olvastam egy forumon, hogy már nem veszélyes. vagy ezt csak azok mondják, akik már amugyis ott laknak, és igy nyugtatják magukat? :shock: Pedig most nézegetjük a neten a házakat, és az a környék még lehet hogy beleférne, de Budafok már nemigen :(

Drága egyetlen fiacskám nem hajlando aludni, 1 orája probálom rávenni a szundira, de sem enni, se semmi.... tuti akkor fog kidölni, ha jönnek az érdeklödök....... :roll:

KépKép
fibi

ja, és akartam irni pelus témában, hogy Zsancival egyetértek: nálunk is az volt, hogy pici korában folyton kifolyt a pampersböl a pisi (is), és csak a libero volt jo. viszont most meg a liberotol pöttyösödött ki nyáron a dereka (a gumi miatt), és a pampers vált be teljesen. ezenkivül az évek (honapok) alatt változik a gyerek testi alkata is talán (csipöböség miegymás) :D ez is közrejátszhat szerintem.
fibi

lányok,
Ti is kikészültök, amikor a gyerek nem akar aludni? vagy csak én vagyok ilyen türelmetlen? :oops: engem nagyon lefáraszt ilyenkor (kávét szörcsölö smiley).

Recca,
méledre ment a válasz :)
fibi

na mi az, mindenki szavazni ment? :lol: :lol:

nálunk nagy zenélés van a pincében, párom kongás meg gitáros haverjai megérkeztek :D Bálint roppant mod élvezi a hangzavart :)
fibi

Fibi :) Bálintod végül aludt délután?? És mit szóltak a háznézők?

Indi :) Bulást Nektek továbbra is!

Barbi :) Fogacskák miatt keltetek annyiszor az éjjel? Mi is hasonlóan "szórakoztunk" az éjjel...

Mása :) Nekem is nagyon tetszett a konyhátok :D de a lakás többi része is :D
denizsa

Fibi :) mi már vissza is jöttünk :) Dominó már rutinos szavazó, harmadszor volt :lol:

Jó zenebonát :)

indianyo

Ezt a linket a környezettudatos mamáktól kaptam, ne tévesszen meg senkit, hogy egy erősen politikus újságról van szó - különösen, hogy kampánycsend van, eszembe se jutna.. de ez a cikk érdekes - stílusa nem tetszik, de a mondanivalója megszívlelendő lehet...

indianyo

hehe, a link tehát :

http://mn.mno.hu/index.mno?cikk=375280& ... e=4&pass=3

ÉS mindenkit csókolunk, köhögünk irgalmatlan, de kedvünk töretlen :)

indianyo

sik ideg vagyok, még egyik érdeklödö sem hivott fel, hogy jönne... :(
fibi

Deni,
igen, aludt végül egy orácskát 2-töl... de legalább éjjel talán jobban alszik majd...
és ti miért szorakoztatok az éjjel? :roll:
fibi

Indi :) Érdekes ez a cikk, tényleg elgondolkoztató :roll: Még szerencse, hogy szeretek sütni és főzni és inkább itthon készítem a kaják többségét...

Fibi :) Érdeklődők :evil: legalább telefonálhatnának! Valszeg fogak miatt volt éjjel nálunk buli, mert ma is nyügi volt Bálint és nagyon nyálzott, ma kipróbáltuk a Chamomillát és ügyesen szopogatta, és úgy tűnik használt, vagy csak jó figyelemelterelő :wink: Remélem éjjel lesz Nálatok (is) alvás!!
denizsa

Deni,
hát igen, legalább ideszoltak volna, hogy ne várjuk öket :evil: :evil:
helyette a neten álmodozok, Mátyásföldön egész szép és jo házakat találtunk elfogadhato áron :)
fibi

Sziasztok!
Csak ezt a nyúlfarknyi oldalt sikerült visszaolvasnom, nemrég értünk haza, gyerek szomszédol, szalad a ház...
Élünk, virulunk, vettünk végre emberkocsit, ami 6 éves és gyönyörűségesen szép. Anyóséknál voltunk, meg mindenfelé, após gyógyul és egy hét múlva hazamehet a rebahról (volt egy agyvérzésszerűsége, kül. kezelések után bekerült a budakeszi rehabra, ami egy olyan gyönyörű helyen van és olyan az egész, mint egy szálloda, szóval ha sajnálatosan valakinek ilyen helyre lenne szüksége (ne legyen!!) csak ajánlani tudom.
Marci úgy tűnik, végre elkapta hátulról a szomszéd lánykutyát. :D :D :D Pár hó, és kiderül, lesz-e első szentimrés kutyababa. :lol:

Fibi,
mi is idegek vagyunk olyankor, nyugi! :) Pláne, ha lenne egymillió dolgunk, amit éber babával nem lehet, és tudjuk, h nyűgös és kialvatlan lesz később és előre félünk...

Indi, hány hó a "lappangás" szülésig? 4-5?
Domino kapott első szavazó emblémát? :D
Köhögőszellemek meg tűnjenek el! :(

Lakás, kocsi, egyéb keresők: sajna a nagy átlag nem szól vissza, mert lusta és sajnálja azt a pár forintot. Olyan ez mint a rosszul sikerült randi vagy interjú: Majd hívlak. Ja. Ne essen kétségbe senki, ha komoly a vevő, úgyis jelentkezni fog! Kitartás!

neet
neet

Indi,
előző kérdésem a kutyákra vonatkozott, csak közbeékelődött Fibi valahogy :lol:
neet
neet

Neet :) 63 nap a várandósság kutyáknál :)

Budakeszi hely gyönyörű. Enyém nagypapa is feküdt ott anno. De tényleg inkább ne tudjuk meg közelebbről :)

Fibi :) sajnálom a felesleges várakozást - sajnos nagyon jellemző ez :(

Dominó próbálkozik, de hiába: nálunk nincs demokrácia: képviselő és polgásmerster is én vagyok :lol:

Deni :) csókoljuk chamomillázó sorstársat :)

indianyo

Neet,
:D már kerestelek :) sulival kapcs megnyugodtál kicsit? ugye nem hagyod abba? :P
szentimrés kutyababa :lol: :lol: :lol: és éljen az emberkocsi :D

köszi, amit irtál, megnyugodtam kicsit :)

lakás: de nálunk nem is volt rosszul sikerült "randi", mert még nem is voltak itt, ma jöttek volna elöször, ezért nem értem... :x pár nap alatt mitöl gondolta meg magát? :roll:
fibi

mérgemben ugy bezabáltam virsliböl, hogy most meg rosszul vagyok.... :?
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: