[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2005.október - 2006.januári babák (Margit) - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg elaludt. :shock: Csendben. Egyedül. Magától. hiszti nélkül. Máskor ez miért nem megy? És akkor miért kelt fel??? :?: :?: :roll: :roll:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok

Gyorsan írok, amíg alszik, másképp nálam sem megy.

Mi is nagyon örültünk a talinak. Viki még az utcasarok előtt elaludt. Aztán ültem vele egy órát a kocsiban, mert nem akart felébredni :D

A hét végén voltunk az állatkertben. Engem nagyon elszomorított. Baromi nagy átalakítás van, aminek köszönhetően kevés az állat, ami pedig ott van, az depi a zajtól, ráadásul olyan barikáddal van a nézőktől elzárva, hogy örülsz, ha látsz belőle valamit. Nyáron az osztrák vadasparkban el lettem kényeztetve, hogy közelről nézhettük, etethettük, játszhattunk az állatokkal. Sajnálom, hogy egy jó állatkertet, amilyen a Bp-i volt, így elrontottak. Persze Viki élvezte, azt a pár állatot, amihez oda bírtunk férni.

Gratula Kendének a névnapjához!

Mostanában nekem is az köti le a gondolataimat, hogy mivel lepjem meg a leányzót szülinapjára, ami pont 1 hónap múlva lesz :lol:

Nagyon jók a képek, meg fogom apának is mutatni!

Szilpa, drukkolok neked, hogy legyen mit elszólnod nekünk! :roll:

Otyka, nekem a dokinő 7 hónapos kortól mondta a tojássárgáját, 8 hónapos kortól a joghurtot, kefírt és a sajtot. Én joghurtot gyümivel, kefírt pedig főzelékbe rakva adtam neki. Sajtot pedig reggelente maga eszi a tányérjából. Tojásból a lecsó a kedvence, igaz abban nem csak sárgája van. 8)

Az az igazság, hogy tegnap voltunk tanácsadáson /77cm a lány és 9680g/ és azt tanácsolták a cici leszoktatás miatt, hogy most már apránként mindent adjak neki. Legutoljára a tejet.

Igaz én nem árultam el, hogy a lányom mindenevő :shock:

Vasárnap a nagyszülőknél, a két uncsitesó meghozta az étvágyát. Végigette az egész napot. Ebédre húslevest ettünk, majd csirkepörit nokedlivel. Fél csirkecombot benyomott egyedül!
Majd pár óra elteltével a Daubnerből származó Sacher torta és somlói fagyi tűnt el a gyomrában gyors egymásutánban. 5 órakor újabb pohár husileves. Este pedig gyümi. Szóval egész nap éhezett a lány :lol:

Ma kezdtük a Tücsökzene foglalkozást a kerületi művházban. Nagyon helyesek voltak a kicsik. Mindenféle csörgővel, kasztanyettával kellet mondókákat, dalokat kísérni. Egyenlőre nagyon tetszik neki. Vettem itthonra is csörit neki. Az apukája tuti örömtáncot fog járni tőle :lol:

Remélem Enéh jobban van már. Szerintem vidd sokat a napra, amíg még süt. Az gyógyít a legjobban meghüléses dolgokat.

ZSeppy, kitartás!

Sziasztok

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Sziasztok!!!

Zkatica!
Szegény éhező lánykád!!! Gondolom a kevés kaja miatt ilyen szépek a méretei.
Még egy óra a kosiban? Nem tudok úgy áttenni a babakocsiba, hogy ne ébredjen meg? Te szegény!
Állatkertet sajnálom. De jó, hogy mondtad, mert én is készültem már oda. Akkor mostanában nem megyek még.
Kende köszöni a köszöntést!
Én is a drukkot!

Átmentünk ma apához. :D Jöttek hozzá a vízóra miatt, és mondta napközben, hogy ezért otthon kell ma lennie, így nem lesz rendesen ideje átjönni, menjünk mi. Hát át is mentünk. Apa csinált vacsit, meg édességet. :D Én addig feltakarítottam, hogy a manót le lehessen rendesen tenni mászkálni. Erre már nem volt ideje apának mielőtt mentünk. Megvacsiztunk, közben Kende is kapott sütőtök főzit. Utána, míg apa babázott, én elmosogattam, mert azt ő utálja. Meg egyébként is jó érzés volt a "család" után mosogatni. Utána még játszottunk egyet Kendével, később hazahozott minket apa kocsival. Nagyon jó volt. :D 8) 8) El tudnám viselni minden nap. :roll: De reménykedem.... :oops: :oops:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Kende épp most szokik rá anyára. :? Ma amikor apánál voltunk, a vége felé, mikor már kezdett fáradni, ha eltűntem a szeme elől, olyan visításba kezdett, hogy apja sem tudta megvigasztalni. :cry: :cry: :cry: Pedig eddig mindig ment neki. Apját imádja kezdetek óta. :roll: Úgy fájt a szívem, hogy apa nem volt neki jó. :cry: Rossz érzés volt. :( Meg közben jó is. :) :oops:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Most aludt el Aisa, remélem lesz egy óra "szabadságom" :) Bár a tegnapiból kiindulva, max. fél órában reménykedhetek! :oops: :cry:
De legalább az esténk egész jó volt, kb. fél 9-kor letettem aludni és előszőr csak 2-kor ébredt, cicizett (kb. 25 percet :shock: ), aztán aludt is tovább reggel 6-ig az ágyában. Akkor bevittem közénk, úgy is szopizott egy kicsit, és már aludt is reggel 8-ig. :) Ez így tök jó lenne. Szerencsére nálunk talán vége a horror éjszakáknak (kopp-kopp)!!! :roll:
Szilpa sajnálom, hogy neked ilyen rosszak mostanság az éjszakák, talán lassan elmúlik nálatok is ez. Én már nagyon reménykedem, hogy visszatérnak az átalvós éjszakák.... 8) :roll:

Sancsi én is nagyon kíváncsi vagyok Enéh szobájára! :) Irígyellek hogy ti átalusszátok az éjszakát. :oops:

Otyka, hát neked nem lehet semmi, ha ennyire aktív a leányzó. :shock: Aisát azért most már magára lehetne hagyni, mert már elég biztosan mozog, ő viszont nagyon igényli, hogy legyen mellette valaki. :roll:

Kati hát Viki nem csoda, hogy ilyen szép fejlett kiscsaj, ha ennyit eszik! :) Aisának is vannak napjai, hogy egész nap enne, aztán másnap meg alig bírok valamit belétuszkolni.

Zseppy, nagyon el lehetsz havazva.... :roll:

Aisa és Hajni
odex
 
 


Odex!
Hát 1-2 ébredéssel én is ki lennék békülve. Az átalvásról én még nem is álmodozom.
Kendével nincs ilyen gond, hogy ne lehete valamit belétuszkolni. :D :D :D


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Lakásátrendezés után végre megint van netünk, igaz a lakás még romokban. Remélem pár hét és végzünk! :lol:

Katica!
nekem is mondta a dokinéni hogy sokat vigyem friss levegőre. Azóta szinte egész nap kint vagyunk(eddig csak a fél napot töltöttük kint), de sajnos nem vettem észre sok javulást. Annyi, hogy már le tudom szívni az orrát.

Szilpa!
Kendének boldog névnapot, apához meg szorítunk hogy sikerüljön!
Én csak azt mondom hogy sajnos pikk-pakk elmúlik ez az egy év, valószínűleg úgy, hogy nem sok tanulás lesz. :( Most örülnék ha még csak szept. eleje, vagy augusztus vége lenne. Mindjárt itt az október, én meg még csak 22(!!!) oldalt olvastam el a közgázból, a többibe bele se lestem.

Otyika!
Nem semmi a lánykád!
A fogyihoz gratula, és irigy-irigy! Én kb. 1 hétig bírtam! :oops:

Képeket majd csinálok.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!

Szuper képeket csináltatok! :D

Képzeljétek, megoldódott véglegesen a nátha dolog. Jelentem a mai napon elkezdett Beni jobb alsó foga kocogni!!!!!!!!!!! :lol: Még nem látni, de akkor is! Hát el nem kapkodta. :lol:

Nekünk mozgalmas napjaink vannak, sokat játszózunk, annyira szép idő van még, meg minden nap vendégek is jönnek, vagy mi megyünk.
Tegnap itt volt kis menyasszonyunk, ha esetleg érdekel valakit, aranyos képek és videók vannak az Istvános topikban.

Szilpa,
Köszi a receptet! :wink:
Nagyon vagányak a rucik! Majd fotózd le Kendén is őket, ok?
Beninek is volt egy pár hetes időszaka, mikor sírt a gyerekektől. Mi is sokat járunk talizni, meg most elkezdtük 3 hete a Tücsökzenét is. Most már nagyon szereti a gyerekeket, néha túlzottan is. (lsd. Kende :D )

Otyka,
Bocsi, nem tudom, Te még szoptatsz? Ha igen, nem lett kevesebb a tejed? Vagy mivel Panna 8 hónapos, ezért nem is baj, ha kevesebb?
Amúgy boldog hófordulót! :)

Kati,
Igen, mikor volt az Állatkertben a Libero nap, már akkor is felújítások voltak, meg is jegyeztük, hogy idecsábítják ezt a sok gyereket és szinte semmit nem látni. :evil:
Vikinek is boldog hófordulót! :)
Tényleg, és miket fog kapni?

Minden tanuló és dolgozó Anyuka előtt emelem kalapom, nem semmi, amit csináltok!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba
Igen még szoptatok, reggel, este, s sajna éjjel is 2x. A diéta mellett ezerrel iszom a laktoherb teát, s így nem nagyon van gond. Szerencsére. Sőt még tornázni is elkezdtem már 2 hete. Panna köszöni.
De jó, h már van fogatok:) Én is úgy várom.

Sancsi
Köszi, egyébként tényleg az első hét a legnehezebb. Viszont nem merek ráállni a mérlegre, félek tőle, h hiába csinálom nem fogyok egy kilót sem. Ezért a jó a koplalós fogyi, mert ott szenvedsz legalább, így meg szinte soha sem éhezem, s olyan érzésem, h tök feleslegesen csinálom :oops:

Szilpa
Kendének boldog névnapot :) Szorítunk, h apával minden rendbe jöjjön. :)

Tegnap voltunk tanácsadáson. A Kiscsaj 70 cm, s 6950 g. Nem viszi túlzásba a súlyát :)

Zseppy
Encinek van már foga?

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Sziasztok!

Tegnap este már nem volt erőm/energiám írni. :?
Megint másfél órát harcoltunk Kendével, mire elaludt... :twisted: 22:30 volt már!! :x :? :x
És utána fél óra múlva megint fent volt. :evil: :evil: (23:00 :shock: ) Cicin 20 perc alatt visszaaludt. (23:20)
Ééééééééééééééés!!!!
Egy-két álmában nyekkentést leszámítva átaludta az éjszakát
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Csak reggel 3/4 8-kor kelt fel!!!!
Jó, tudom, ez még nem az igazi, mert úgy lenne a sima, ha este8-9 körül elájulna, és úgy aludna reggelig, de ez elég nagy lépés volt szerintem a jó út felé. Most tiszta heeeepppppi vok!!! :lol: 8) :lol: 8)
Előtte való éjjel szintén fél 12-től aludt reggel 8-ig, és csak egyszer kelt fel közben fél 5-kor. Már ennek is nagyon tudtam örülni! :oops:
Szal most majdnem minden rózsaszín.

Na, ha tudom, elolvasom még amit írtatok, meg megpróbálok válaszolni is. majd meglátom, mennyire hagy a manó. Csak ezt gyorsan közölnöm kellett.
:lol: :D :) 8) :P :wink: :lol: :) :D :P :lol: :wink: :) :P :D :wink: :lol: 8) :oops: :P :D :wink: :oops: :D :) :P :lol:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Tegnap előtt este több, mint 2,5 óra volt míg elaludt őnagysága. :evil: :shock: Nem használt sem a cici, sem a lefárasztás-birkózás. :evil: Már a végén kivonultam a szobából. Én kint bőgtem, ő meg bent. :cry: Amikor jól kifárasztotta magát, anyu jött be, hogy lefektesse. Ha ilyenkor én jövök, akkor rá jön a cicizhetnék, és pláne nem alszik el. :? De anyunak is még fél órájába került, míg elaltatta!! :roll: Szal már a hajamat téptem. De legalább utána aludt fél 5-ig. :) Utána gyors cici, és alvás tovább háromnegyed 8-ig! :D :D Igaz, hogy jó későn aludt el, de 1 keléssel átaludta az éjszakát! Legalább ennyi örömöm volt az éjjelben! :D
A tegnapi meg álom volt!

Kende déli alvása fél óra volt. :evil: Ebből nem tudom mennyi volt az alvás, mert felállt valószínűleg, és elborult. Ezért sírt, mikor bejöttünk. :cry: Hogy mióta lehetett ébren, azt nem tudom. Persze délután kb 2 percet aludt :evil: :evil: . Remélem, az este menni fog megint. De az is jó, amit tegnap előtt csinált, hogy csak 1* kelt fel. Már azzal is kiegyezek. :?

Ma megtanult kimenni az erkélyre! :D :D Az erkély ugyanis kb 20 cm-el magasabb, mint a szoba padlója. Eddig csak kitámaszkodott, és a lábai nyújtva voltak. Így állt négykézláb. Ma viszont többször is kimászott. Rájött, hogy ha jó magasra emeli a bal térdét, akkor fel tudja rakni az erkélyre, és akkor csak rá kell arra a lábára támaszkodni, amíg utána felhúzza a jobbot is. :) Utána folyamatosan csak azt akarta gyakorolni. Persze befelé még nem megy, mindig le kell vennem, mert ő jönne, és csak fejre esne. :roll: Semmi félelem érzete nincsen. :? Úgy szokott dőlni, mint egy zsák. :shock: Általában állásból. Ülni nem tud, nem is erőltetem, mert csak felborulna. Mászásból is borult sokszor, ha nagyon sietni akart. Volt, hogy oldalra, de általában orra esett. Térdelésből vissza tud menni mászópózba, de állásból nem. Vagy hisztizik, vagy elfelejti, hogy kapaszkodni kéne, mert valami érdekességhez épp kell a keze, és akkor azonnal zsákosat játszik. Dől. Puff! :cry: :cry: Mikor tanulja meg vajon, hogy ha kitolja a popsit, akkor nem esik fejre? Nem tudom, de jó lenne már. :roll: Viszont ha ott vagyok, és elkapom, akkor is elkezd sírni. Amikor meg szólok neki, hogy nem is esett el, mert elkaptam, akkor hüppög egyet, és abbahagyja a sírást. És kapcsol, hogy tényleg, hát ez nem is fáj! :lol:

Sancsi!
Örülök, hogy újra van net, és tudsz jönni megint. :)
Köszi szépen mindkettőt! :oops:

Ilba!
Benifoghoz gratulálok!! :D
Megnéztem az Istvánosban a képeket! Tényleg aranyosak. :P
Majd, ha ráadom a ruhákat, lefotózom. De csak a fotóért nem erőltetem rá. Utál öltözni sajna, mint minden baba. Pedig már annyira megnézném én is bennük. :roll:

Otyka!
Neked is köszönjük szépen! :D
Tudom, hogy nem tőlem kérdezetd, de Kendének már van 2 foga.

Zkatica!
Írtam mél(eke)t a babakocsi miatt!!
Ha tudod, kérdezz rá légyszi, mert meg kéne rendelnem itt, ha ott nem megy. Köszi. :)

Odex!
Veletek mi a helyzet? Semmi újdonság?


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Már akartam írni, de kicsit sűrű volt az elmúlt 1-2 nap szerencsére. :lol:

Sancsi milyen fűsulit kezdtél el most? (bocsi, ha már kérdeztem :oops: ) Biztos menni fog, csak ügyesen kell beosztani azt a kicsi időt, amit lánykáink adnak nekünk! :lol: :?

Ilba látod, hogy nem marad fog nélkül Beni sem! :lol: :lol: Nekünk most jön a negyedik fogacska (a második felső), szerintem még 1-2 nap és már érezni is lehet. :lol: Jó lenne, ha utána lenne egy kis szünet, és nyugisabb éjszakák (bár nem hiszem, hogy attól ébred fel ennyiszer :? ).

Otyka biztos van eredménye a fogyidnak, ha tényleg kitartóan csinálod. :wink: De ha már beleférsz a régi gatyókba, az is nagy eredmény szerintem. :lol:
Én most határoztam el, hogy hétfőtől megpróbálkozom az Update diétával, és van kismama torna kazim kölcsibe, hetente 2x-3x jó lenne tornázni is. :roll: :roll:

Szilpa jó volt talizni veled megint! :lol:
És mégegyszer köszi a cd-ket, jó hasznát veszem mindegyiknek. :lol:
Irígykedem az átaludt éjszaka miatt. :oops: Nekünk most megint kb. kétóránkénti ébredés a divat éjszaka, ha egyáltalán hajlandó visszaaludni. :oops: :shock:

Voltunk megint Esztergomban fürdeni Aisával, nagyon élvezte, ahogy a kis talpát érte a víz, már fülig ért a szája!!! :lol: Jól elfáradt, de nem annyira, hogy nyugis legyen az éjszaka.... :shock: :oops:

Most megyek, ennem kell valamit mert kilukad a gyomrom!!! :roll:
Jók legyetek!

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sancsi: fűsuli=fősuli :lol: :lol: :lol:

Szilpa: veled talizni = veletek talizni :oops: :lol:

Aisa és Hajni
odex
 
 


Hahóóóóóóó, sehol senki????? :shock:
Szilpa már te sem jössz??? Hiányzik a hosszú-hosszú regényed.... :lol: :lol:

Velünk sincs semmi különös, csak gondoltam benézek, hátha vannak friss hírek. :roll: De hiába...... :idea:

Holnap megyek autósülést venni Aisának. Már nagyon várom, remélem tetszeni fog majd neki is, és nem lesz ezentúl kínlódás vele az autózás. :lol: Römert veszünk, nagyon szimpatikusnak tűnik a faszi, kihozza majdnem házhoz, és még be is szereli szakszerűen az autóba. És kb. 13 ezerrel olcsóbb mint a Brendonban... :shock:

Na, megyek én is!
Szép napot mindenkinek!

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!

Picit lemaradtam. :roll:
:arrow: Napok óta fél 12-12 körül tudom letenni a manót, mert az esti fürdés utáni szopin ugyan elalszik, de amint elveszem tőle a cicit, vagy át akarom rakni, megébred :evil: , és utána semmi pénzért nem hajlandó visszaaludni. :evil: Játszani, birkózni kell vele vagy másfél órát, mire elfárad. És csak ezután alszik el. Persze akkor is csak cicin. Már nagyon fáradt vagyok. :?
Most nem is értem, mi történt, de 50 perc szopi után elaludt, és nem ébredt fel se arra, hogy elvettem tőle a cicit, se arra, hogy átraktam a kiságyba. :D Így gyorsan ideültem.
:arrow: Ráadásul tegnap estére megint begyulladt a bal mellem. :twisted: :twisted: Éjjel háromnegyed 2-ig masszíroztam, mire kinyomkodtam belőle azt a 3 :!: nagy csomót. Már csillagokat láttam, meg sírtam. :cry: De reggelre szerencsére híre-hamva sem volt. :D
:arrow: Kende mostanában imádja felhúzni az orrát. :lol: :lol: Folyamatosan fintorog, meg olyan érdekesen fújtat. :D :D Ha örül, ha szomorú, ha finom a kaja, ha játszik, folyamatosan ezt gyakorolja. 8) Ha tudom, majd lefényképezem így.
:arrow: Egyébként napok óta hisztis napjai vannak. :( Nem tudok elszakadni tőle. Mindenhová követ, nyüszög utánam folyamatosan. :shock: :? Állandóan kérezkedne fel. Nem tudok tőle semmit sem csinálni. Viszont ha már nagyon beleéli magát, akkor már ölbe sem jó. Már idegileg kezdek kilenni az állandó nyávogástól. És mivel nem igazán veszem fel a hiszti miatt, nehogy teljesen rászokjon, egész nap az alapzaj a sírás, vagy a hiszti. :roll:
:arrow: Ma voltam a Mária nagykerben, végre megvettem azt a kis babakocsit, amit kinéztem már egy ideje. :D :D Meg vettem neki még egy itthoni-kocsikázós kiscipőt, 2 térdzoknit, egy kissapkát (inkább kalapot), 2 bodyt, meg egy fürdőszivacsot, amire rá tudom fektetni a kádban. Ma végre először nem fájt a hátam fürdetéskor. :D :D :D

Remélem, a fáradtság, meg a főnök hagyja, hogy visszaolvassak, és reagáljak.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Odex!
Én is örülök, hogy tudtunk talizni. :) Aisa nagyon édes! :P Igazi kis nőci. :P Kicsit nem foglalkozik vele a pasi, már fordul is az újabb fiú felé. :D :D
Nagyon szívesen! :) Használjátok egészséggel.
Azóta sem volt átalvás. :x Valószínűleg csak véletlen volt sajnos. :roll:
Aranyos vagy, hogy hiányoltál. :oops:
Eléggé besűrűsödött a hétvégém, meg az esték sem voltak így a fent leírtak miatt túl pihentetőek. Persze hajnal 2-3 után ismét 2-2,5 óránként ébredünk. :shock: :?
Hol veszitek az ülést, hogy ilyen normális a kiszolgálás, meg az ár? :?: Ez olyan, mint a mesében!


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Enéh mai produkciója: pár másodpercig állt kapaszkodás nélkül, majd megkapaszkosott, de a mutatványt még 2x :!: :!: :!: megismételte! :lol: :lol: :lol:

Odex!
Könnyűiparni mérnöknek, azon belül minőségirányitást fogok tanulni!
Dehogy fogok, már tanulok. Vagy legalábbis próbálkozom. :lol:

Milyen az autósülés? Én Pierre Cardin-t néztem ki. Mindenképp olyat szeretnék ami 9-36 kg-ig van, és van saját biztonsági öve.
És hogyhogy kihozza a fickó? Használt, vagy valami ügynökön keresztül vetted?

Szilpa?
Ez a Mária nagyker hol van? Ugyanis már nekem is ajánlotta egy csaj, csak nem tudta rendesen elmondani hogy hol van. :?
Annyi hogy valahol a Westend környékén. vagy az nem az?

Otyka!
Nyugodtan állj rá! Én mikor csináltam(még a terhesség előtt) akkor olyan másfél hónap alatt 8 kg-t fogytam, csak Enéh közbeszólt. :lol:
Most viszont egyszerüen nincs lelkierőm fogyizni, pedig rám férne.
Hétvégén vettem egy farmert. Totál magam alatt voltam, mert csak a 44-es jött rám. Ahhoz képest hogy mikor a normál állapotomnál vagyok akkor 36-os kell, szerintem elég gáz. :? :( :(

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!

Sancsi!
Igen, a Mária Nagyker a Westendtől nem messze van. Balzac u. - Visegrádi u. sarok. Ha a Ferdinánd hídtól (Lehel tér) mész a Váci úton a Nyugati felé, akkor az első utcán (Balzac u.) jobbra, és onnan a második sarok a Visegrádi u.. A bejárata a Visegrádi utcáról nyílik. Tényleg nagyon jó kis bolt.
Mindjárt előkeresem a webcímét.
Itt van:
http://www.bebibolt.hu/
Enéh már nagyon ügyes! :P :P Gratulálok neki!
Van egy ismerősöm, aki pont ezt csinálja, amit most te tanulsz. Szarvason dolgozik. De őszintén megmondva fogalmam sincs, mit takar ez a minőségirányítás. :oops: Leírnád körvonalakban kíváncsi Szilpának? :roll: Köszike. :)


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa
Nekünk csinálja a Kiscsaj ezt az orrfelhúzós szuszogást. Mindjárt teszek fel egy képet, valamennyire sikerült megörökíteni.
Azért kérdeztem Zseppyéktől a fogat, mert emlékszem arra, h Kendének már kibújtak az alsók. :)

Sancsi
Nekem is lassan kéne már tanulnom :( Enéh már tök ügyi. 5 hét alatt 4 kilo ment le. Nem tudom az jó vagy rossz. Nekem is kéne egy farmert vennem, de még nem merek. Bízom benne, h mire rászánom magam, már elég lesz a 40-es. Most nekem is 44-et kéne vennem :)

Odex
Majd számolj ben milyen az új ülés. Fotót is kérünk :) Jah, képzeld el, csinálok heti 3-4 alkalommal (3 hete) felüléseket, s már lement felére a pocim :) Csak azért mondom, mert Te említetted, h pocira kéne gyúrnod :)

Képzeljétek a Kiscsaj bedobta a cuki kis síldes sapiját a Dunába. Azt hittem utána hajítom. :) Ha láttátok volna milyen kecsesen dobta el :) Utána még sikított is ezerrel, annyira tetszett neki.
Mozgásban továbbra sincs hiány. A Babycompba már bele sem teszem, úgyis kimászik. Folyamatosan mászik, csattog a kövön, minden alkalommal kirámolja a szennyesét, a fűszereket, semmilyen szilárdat nem hajlandó a szálába venni, kivéve papírt. Azt imádja enni. Reggel műanyag darabokat találtam a kakijába. Csak tudnám honnan szedte őket. :)
Ja és rájöttem miért rosszak az éjszakáink. Mert nem alszik eleget. Keveset alszik, ezért fáradt marad, így éjjel sem tud pihenni valamiért. Most mindenféle trükköket próbálok bevetni, h minél többet aludjon nappal. 2 napja csinálom, azóta éjjel már csak 1x kel. Persze lehet, h em is ez az oka, majd kiderül. :)

Na megyek, mert végre elálmosódtam.
pusza mindenkinek

Kép
Bejgli@Me


Kép
A fáradságtól elalszom

Kép Orrfelhúzós grimasz_2

Kép Hmm, ez a pelus de finom :)

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Otyka!
Panna nagyon édes! :P
Igen, ilyesmi a grimasz nálunk is. :D
A "pici kutyus" a Bejgli? Aranyosak együtt! :D :D
Hajrá fogyizás! :wink:
Bedobta a sapit a Dunába? :D Hát, elhiszem, hogy ideges lettél. De ez legyen a legnagyobb veszteség! Azért, ha nem haragszol: Édes lehetett, ahogy tetszett neki. :lol: :lol:
Jó, hogy te megtalálod, mitől vacak az éjszakátok. :roll: Legalább tudsz tenni ellene. Nálunk is jó lenne tudni, mi ez.
Még csak most álmosodtál el? :shock: Hát, nekem mostanában ezzel nincs semmi gondom.
Kende is kipakol mindent, amihez csak hozzáfér :D . Ja, és persze, ha már kéznél van, szájnál is legyen, meg is kóstol mindent. :shock: :) Ma itt keveredett a sok játékával a szennyes ruhája. :roll: Persze újságot is "olvas" közben :D . Meg feltérdel az asztalhoz, és szopogatja a sarkát! :lol: :lol: Majd egyszer lekapom, ha tudom.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Tettem fel egy pár videót

http://www.gportal.hu/majnekpanna

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


G-portalosok!
Ez ingyenes weboldal?
Vagy mennyit kellett fizetni érte?
Könnyű használni?
Mondjatok róla valamit, mert már Kendének is nagyon kéne csinálnom. Kicsit(!??) el vagyok maradva.
Egyszer próbáltam csinálni egyet, de azt elég nehézkes használni, és ráadásul még angolul is van, ami nem volt így az igazi.
Köszi a válaszokat.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


A gportalra 500 Ft-ot kell befizetni egyszeri alkalommal. (sms-el is lehet, s nem kell rögtön , hanem pár napon belül) Regisztrálni kell, majd fel kell töltened. Egyszerű, semmi extra nincs vele.

Szívesen segítek, ha nem menne, de szerintem nem lesz gond :)

Videot, pedig a http://www.videa.hu oldalra érdemes feltenni, mert magyarul van, s ingyenes. s jó nagy a tárhelye.

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Sziasztok!

Szerdán voltunk mázsáláson!
8400 g. és 71,5 cm a Szentem. Dokinéni megdicsért, és közölte hogy majd csak decemberben kell megint menni. Azt mondta ez akiváltság kevés anyukának datik meg! Dagadt a mellem! :lol:

Szilpa!
Köszi a webcímet. Már elkezdtem nézegetni. Most hogy már nem kell, itt találtam olyan polifoam puzzlet amilyet akartam! :?
Lehet azért megveszem, később jó lesz.
Az az igazság hogy fogalmam sincs hogy mit is csinál egy minőségirányító. :oops:
Én azért választottam ezt, mert a textil tagozat nem érdekel, csomagolás és papíripart választhatnék (papiripari technikus az egyik végzettségem), de nem sok értelmét látom, így marad a minőségirányítás. Szerintem valami olyasmi lehet, aki figyeli hogy a termék minőségben kerüljön a piacra. Bár lehet hülyeséget írok. Tudod én gyógyszergyárban dolgozom(tam), oda is szeretnék visszamenni, és szerintem ezt fogom tudni alegjobban alkalmazni. Bár lehet a csomagolás is bejönne, ki tudja. Úgyis mire szakosodni kell addigra már dolgozni fogok, :? lehet akkor mást fogok választani.
G-portal honlap! Szerintem sem bonyolult, de ha esetleg megajadsz, szólj, segítünk, meg van egy pár portálépítős oldal is, onnan is lehet csemegézni.

Olyka!
Megnéztem a videokat! Nagyon jók!!!
Majd én is teszek fel.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Akkor újra! :oops: :oops: :oops:

datik = adatik

termék minőségben = termék megfelelő minőségben

megajadsz = megakadsz

Most nem word-ben írtam, meg is van az eredménye! :oops: :? :oops: :?

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!

Szóval megvettük az autósülést még szerdán, csak azóta nem nagyon volt érkezésem írni. :(
Nekem nagyon tetszik, de sajnos Aisa nem értékelte túlságosan a dolgot. :roll: Ugyanúgy hisztizett benne, mint a hordozkájában. :shock: Lehet, hogy az autónkkal van a baja???? :lol: :lol: Biztos egy hiper-szuper BMW-ben nem bőgne! :lol: :lol:
A www.roemer.hu oldalon láthatjátok az ülést, a TS Plus típusú. 54 pénz volt, plusz hozzá 6 ezerért a fejszűkítő, hogy ne boruljon odalra a buksija, ha elalszik. A tesztek alapján ez nagyon jó minősítést kapott, és nekünk első volt a biztonság. :!: Így magában nem olcsó, viszont a Brendonos 65 ezerhez képest igen (és abban nincs benne a fejszűkítő, ami kb. 10 pénz ott). Szóval mi meg vagyunk elégedve vele, és a faszi is rendes volt! :)

A mai éjszakánk egész jól telt, fél 10-kor letettem Aisát és csak negyed 3 körül ébredt előszőr, aztán cicizett, és aludt 6-ig a kiságyában. Aztán még 8-ig velünk. :)
Bébiőrzőt asszem én is likvidálni fogom, mert vagy kikapcsolom én álmomban :oops: :lol: :shock: , vagy lemerül mert nem teszem fel töltőre, vagy pedig egész éjszaka megy, ha bezavar a másik kisbaba. Maradnak a nyitott ajtók ezentúl.... :lol:

Otyka nagyon édes Panna a képeken. A videókat most nem nagyon van időm megnézni, de majd pótolom később! :) Hogy sikerül rábírnod, hogy napközben többet aludjon?? És azt hogy éjszaka is csak egyszer keljen??? Nálunk is szerintem ez a baj, hogy napközben nem tudja kipihenni magát (kétszer félórában!!), és éjszaka ezért nem tud aludni rendesen. Csak én nem tudom rávenni sehogysem arra, hogy napközben is aludjon eleget. Szívesen venném, ha leírnád, hogy nálatok mi válik be, talán segítene nekem is!

Felüléseket nekem is el kéne kezdenem csinálni, de a lustaság mindig győz.!!! :lol: :oops: Meg ma hallottam a Béres Alexandrától, hogy ha előtte nem indítjuk be a testben a zsírégető funkciót (futással, taposással stb.), akkor a szervezet ilyenkor nem zsírt fog égetni, hanem rögtön izmosít. Ebben az esetben viszont nem lemenni fog a has, hanem marad ekkora, csak éppen nem hájas lesz, hanem izmos. :shock: Hát azt sem akarom...
Szóval kifogás mindig akad bőven!!! :oops: :oops: :lol: :lol:

Szilpa hogy tetszik Kendének az új babakocsi? Ezek szerint nem találtál belőle használtat... :cry: Ezt az orrfelhúzós fújtatást Aisa is csinálta régebben (mindig olyankor amikor meglátta a fürdős kacsáját :lol: :shock: ), aztán leszokott róla, de most megint szokta csinálni, de már nem csak a kacsa láttán. :lol: :lol: Nem tudom miért csinálják ezt, de olyan édesek olyankor. :lol: És sokszor úgy dumál, hogy így össze van húzva a szája, és nyomatja ezerrel a szövegelést! :lol:

Sancsi szerintem is valami hasonló lehet a minőségirányító feladata, mint amit írsz. Nálunk a cégnél voltak ilyenek, és ők csekkolták, hogy ne kerüljön ki selejtes cucc a vevőhöz. Sok szerencsét a sulihoz! :)

Most hétvégén nem leszek már, mert ma megyünk már ki anyósékhoz, ott alszunk két éjszakát. Holnap megyünk szüretelni délelőtt, délután esküvőbe (nem sok kedvünk van hozzá :x ), vasárnap meg egész nap szüretelünk, csak este jövünk haza! :lol:

Mindenkinek jó hétvégét, pihenjetek sokat!

Üdv.

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!

Szilpa,
De ügyes Kende! Egyedül megy már levegőre. :D
Beni meg megtanult a játszón felmászni a padra. Azt hittem elájulok, mikor odanéztem. :shock:
Éjszakák most milyenek?
Jajj, a mellgyuszi nagyon nem jó. :( Még jó, hogy hamar elmúlt.
Ezt az orrfelhúzást Beni is csinálja és olyan arcot vág hozzá, mintha a protkóját tenné vissza a nyelvével. :lol:
Milyen a babakocsi?

Odex,
Jó ülést vettetek, nekünk Concord van.
Milyen másik kisbaba zavar be? Ezt nem értem. :roll:
Nálunk a napi 1 alvásra való átállás szuperul bevált, igaz az éjszakák előtte is és most is szarok, de napközben nagyon édibédi lett. Ebéd után alszik kb. 2 órát.

Otyka,
Nem semmi a Kiscsajod! Megunta a sapiját? :D
Nagyon aranyos a képeken.
Hogyan altatod többet?

Nagy hír pedig, hogy az első fogacska kibújt és jön már a második is!!! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


http://www.babazo.hu/szakertok/20060828azejszakai.html

olvassátok el. :)

ja már újra 2x kelünk, s már nem hajlandó aludni nappal :(

de jó már mindenkinek van foga csak nekünk nincs :)

képzeljétek ma benyomott 200 g málnás bio joghurtot a Kiscsaj. :) Ha lett volna még, tuti evett volna annyira ízlett neki :)

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka
 
 


Otyka,
Nekünk sincs még fogunk és már mi sem alszunk napközben.:):):):) Szerintem eresszük össze Lánykáinkat és mi osonjunk el, hátha megnevelik egymást:):):)

Lányok,
ja. tegnap is este 10-ig bűvöltem egy számlakeretet:(:(:( De olvaslak ám Benneteket, csak már erőm nincs olyankor írni:):):)

Úristen,
Már mekkorák a gyerekeink. Mindenkinek boldog hófordulót, névnapot...

Otyka,
mi a hipp gyümijoghurtokat adjuk neki és imádja őket. a danoninot próbáltuk, annak hasmenés lett a vége.

Sancsi,
És a KAndóra jársz? MEgoldódott a házi? Ha írsz, hogy milyen tárgyaid vannak, megmondjuk miben tudunk segíteni.

Tegnap voltam Doki bácsinál, azt mondta még egy év tabletta, aztán három hónap szünet és kezdődhet a harmadik gyártása. Azt mondta szép lett nagyon a sebem:):):)

Szilpa,
Veletek Apával milyen a szitu??? mindig kiváncsiskodom, mert nagyon szorítok ám Neked (Nektek).

Odex,
milyen rendes ez az eladó, hogy így elviszi hozzátok. Már megéri.
Azért annak örülök, hogy most nekünk ilyenekre nem kell költenünk:):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sehol senki????????

Hát itt a kedvenc képem:
Kép

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Jól eltűntem, de napok óta nem tudom utolérni magam.
Napközben Kende teljesen lefoglal. Előjött az anyás korszak. Senki más nem jó neki. Szombaton is meglátogattuk apát. Amikor Kende látta, hogy készülődök, majd leugrott apa mellől az ágyról, annyira akart utánam „rohanni”. Persze azonnal vigasztalhatatlan ordítást rendezett, nehogy ott hagyjam. Akkor nyugodott meg csak, mikor odamentem érte. Ha végre elalszik, vagy hamar feléred, vagy én is próbálok pihenni vele, mert az éjszakák továbbra sem túl pihentetők. Ha egyik sem, akkor meg épp próbálom behozni valamelyik elmaradásomat. Tegnap pl 3,5 órán keresztül vasaltam!!! Ebből 1 órát anyu foglalkozott a manóval, 1 órát aludt, a többi időben hol a kezemben volt, hol a lábamon csimpaszkodott, tépte le a nadrágomat. Egyik kézzel őt tartottam, nehogy elboruljon, a másikkal vasalás. Persze mindig a vasaló állványnál akart felállni, szal tudjátok ti is, milyen érdekes tud lenni egy ilyen „apró” feladat.
De megpróbálok jönni most már rendesen.

Kende picit köhögcsél. Voltunk dokinéninél, megvizsgálta. Igazából semmi baja, de adjak neki Rinathiolt a köhögésre. Ennyi. Szerencsére semmi más.

Egyébként egy igazi kis terrorista lett belőle. Sokszor még ha felveszem se jó neki. A kezemben is nyávog. Csak a cicin lógna. Most épp egymás idegeit csavargatjuk. Ő azért, hogy adjak neki cicit, én meg azért az övét, mert nem adok mindig.

Az éjjelekkel nem tudom, mit kezdjek. Nem tudom kipihenni magam. Még mindig 3-4* kelünk. Ha 4 órát alszik egyben, már örülök, mint a majom annak a bizonyos testrészének. Persze én még így sem tudok vele aludni mindig, mert sokat jár az agyam. Pedig én jobban szeretnék aludni. Na, mindegy, majd csak jobb lesz egyszer.

Megpróbálok visszaolvasni majd este.

Most is lepasszoltam manót apunak, hogy megírhassam ezt a pár sort, de már hallom, hogy nyávog utánam.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Ilba először is boldog hófordulót nektek! :lol:
Kérdezed, hogy milyen kisbaba zavar be. :roll: Tudod ezek a bébiőrzők különböző sávokon "dolgoznak", és valószínűleg egyik közel lévő családnak is hasonló bébiőrje van, és ugyanazt a frekvenciát használják mint mi. És amikor az ő bébijük rázendít, a mi egységünk is bekapcsol, és hallgathatjuk őket és ők is viszont minket. :oops:
Nektek nincs bébiőrző?
Gratula a második fogacskához is! :) Remélem, nem szenvedtek vele sokat. :lol:

Otyka elolvastam a linket amit küldtél, de ebből nem derül ki számomra, hogy hogyan kell rávenni a babát arra, hogy nappal többet aludjon! :oops: :roll:

Zseppy de jó, hogy jelentkeztél! :lol: Már gondolkodtok is a következő babán??? :?: :?: Hát le a kalappal... :lol:
Nagyon édes ez a kép a két csemetéről, nagyon-nagyon hasonlítanak itt egymásra! :lol:

Szilpa sajnálom, hogy ennyire el vagy havazva. :cry: Nekem is lenne mit csinálnom, de sokszor győz a lustaság, meg tudom, hogy nem alszik sokat Aisa és felesleges belekezdeni bármibe is. A vasalást én már jó ideje hanyagolom! :oops:

Kati, veletek mi újság?? Készülődtök már a szülinapra??

MI voltunk hétvégén esküvőn: hát Aisa nem igazán díjazta a dolgot, sokat nyöszörgött, fáradt volt, meg hát nem tudott kedvére mászkálni, ácsorogni stb., és ez eléggé kikészítette őt - no meg minket is! :lol: Viszont mindenki dícsérte, hogy milyen édes, meg aranyos, és hogy mennyit eszik! :) Ugyanis evett pogácsától kezdve, kovászos uborkán át a húslevesig mindent. :shock: Csodálkoztam, hogy nem fájt éjjel a pocakja! :shock: :lol:
Aztán szüretelni is voltunk (a fiúk szüreteltek, a lányok babáztak), az már jobban tetszett neki, főleg hogy nagyon szép időnk volt.
Alvás terén nálunk sem történt változás, talán annyi, hogy mostanában megint visszatértünk a kétszeri alvásra napközben, este korán elfárad, korán fürdünk :arrow: így aztán korán van az első ébredés is :arrow: és reggel is már 7 előtt ébren van. :twisted: Én sem tudok így sokat aludni, de már kezdek hozzászokni a kevés alváshoz. :roll:
Aisa is betaknyosodott :cry: , remélem nem lesz komolyabb betegség belőle. Szegénynek már porszívóztuk az orrát, hát mondhatom nem igazán volt boldog tőle. :roll: Érdekes, mert amikor alapból előveszem a porszívót, nem fél tőle, de most mintha megérezte volna, hogy ellene készül valami, mert ahogy meglátta, úgy iszkolt elfelé négykézláb, hogy csak úgy süvített! :lol: :wink:
Na, megyek pihizek egy kicsit én is, de szerintem kb. egy óra múlva ébredni fog. :cry: :cry:
Jó éjt mindenkinek! :)

Aisa és Hajni
odex
 
 


:arrow: Kende mit csinál 2 napja! :!:
Rekedt hangon brekeg. :lol: :lol: :lol: Vagy valami ilyesmi.
Tegnap előtt este fürdésnél feküdt a kádban a szivacsán, és fogta mindkét lábát a kezeivel, és harcolt velük. :D Nyújtogatta a lábait, közben meg húzta vissza a kezeivel. :lol: Olyan muris volt. Közben nagyokat vigyorgott, és elkezdett brekegés féle hangokat kiadni. :shock: :D Mikor rábrekegtem, jól kiröhögött, és utánzott. :D :P Azóta is sokat brekegünk egymásnak. Ha elkezdem, hatalmas vigyorgással utánoz. Olyan kis mérges-erőszakos-kiabálós hangon. :lol: :wink: :lol: Meg tudnám zabálni! :oops:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Kende most éjjel elaludt fél 11-kor, és felkelt háromnegyed 2-kor (még Gepail-lal taliztunk is Skype-on), és 2 órát :!: fent volt! :twisted: Nem sírt, nem játszott, nem dumált, csak 3/4 óra szopi után nézett engem a sötétben. :shock: Néha ijesztő volt, annyira kimerevítette a szemét. Mintha nyitott szemmel aludna. Ki tud így aludni?? :roll: Amikor meg épp elaludtam volna, akkor beledörzsölte az arcát az ágyba, fej meg fordít picit, majd pár perc múlva folytatta. Nem tudom, mikor aludtam el, és ő mikor aludt el, de 1/2 4 után még néztem az órát, azt tudom. :roll: A kövi ébresztő negyed 8-kor volt. Ezután még picit visszaaludt, egészen fél 9-ig.
Ja, és újabban az a szokása, hogy úgy bújik hozzám, hogy be akarja kapni az arcom. :D :oops: Ez olyan édes tőle, mikor közelít tátott szájjal mosolyogva. :D :D De nem akar megharapni. :!: Ha épp fekszünk, akkor vagy bekapja az arcom, vagy ráfekszik a fejemre :lol: :lol: . Lecsúszik valamerre, de teljesen neki tolja magát a fejemnek, vagy ha nagyon lecsúszott, vissza akar mászni.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Zseppy!
Nem, a Rejtő Sándor könnyűiparira.
Miket tanulunk: matek, fizika, EU ismeretek, műszaki rajz, és közgáz. Legalábbis most, és asszem a köv. félévben is ezt fogom.
Igen, megoldódott a házi, az egyik évfolyamtársam b.nője közgazdász, ő csinálta meg a házit. 10 pontból 7-et kaptam :lol: , és rendes volt a tantónéni, mert mondta újra be lehet küldeni, nézzem át, javítsam ki.
Majd hétfőn felhívom a konzultációs idejében, és megkérdezem hogy az, amit számoltam, az jó-e.

Szilpa!
Sajnálom hogy ilyen éjszakáitok vannak!
Én inkább kussolok(Enéh mostanában 11-12 órát is alszik egyhuzamban).
Enéh is elég bújos mostanában, főleg mikor fáradt.
Bekapósdi ismerős! :lol:

Akkor Enéh:
Már egyre ügyesebben áll kapaszkodás nélkül. :lol:
Kibújt a felső 2 metszőfoga. Persze egyszerre, szerencsére megúsztuk 2 kisebb(pár órás) hisztivel. Azóta folyamatosan csikorgatja őket.
Van 2 apró csomó bal oldalt a nyakán. :( Doktornéni azt mondat nyirokmirigy, és figyeljük. Ha növekszik vigyük vissza. Szerintem nőtt, de apája szerint megint előjött a hipohonder (nem tudom hogy kell írni, bocsi :oops: ) énem. :? :? :?
Nagyon remélem.
Mindezek felett nagyon jó kedvű-étvágyú.

Tudom, adós vagyok még a képekkel, de arra most nem nagyon van időm. Majd jövő héten.
Így is mindjárt elalszom itt a gép előtt, úgyhogy most megyek is.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!

Hát nem volt nagy mozgás. :cry:
Szilpa édes lehet Kende, ahogy brekeg és ahogy hozzád bújik! :lol:

Enéh is nagyon ügyi, hogy már ilyen sokat ácsorog egyedül! :lol: Biztos nem lesz semmi gond azzal a csomóval. Szurkolok! :)

Mi túl vagyunk egy kis betegségen. :cry: Egy napot lázas volt Aisa, és nagyon folyt a nózija. Szerencsére a láz már el is múlt, csak taknyos még egy kicsit. Napközben sem vészes, nem nyűgös emiatt, csak utálja hogy le akarom törölni az orrát. A porszívózás meg kivitelezhetetlen már, képtelenség lefogni, meg szívem sincs kínozni szegényt. :oops: :cry:
Aisa legújabban egész nap vagy "háp"-ot mond, vagy "hamm"-ot! :lol: Édes nagyon! :lol:

Megyek játszok vele egy kicsit! :lol:

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!

Most kapcsoltam be a gépet.
Még nem olvastam vissza, de ezt el kell mondanom! :)

Az első mindig, hogy letöltöm az e-mailjeimet. Tudjátok mi várt?
2 soros levélke apájától:


"Jó reggelt ENYÉIM!
Remélem, jól aludtatok, és a napotok gyönyörű lesz!"


Rögtön el is pityeredtem, annyira meghatott. :P :oops: :oops: :P
Lehet, hogy most kinevettek :lol: , de ez nekem nagy dolog! :D :P :oops:

Amúgy most kelt föl manó. Aludt 1 órát. Előtte jöttünk haza sebészetről. :( El is álmosodott, mert jól kisírta magát szegénykém. :cry: :cry:
Anyu levitte délelőtt játszóra. Amikor jöttek haza, fel akarta tolni a járdára a babakocsit, és mivel kiesett belőle egy csavar (amit utólag vettünk észre), nyaklott kicsit a kartámasz, és lett egy rés a karfa meg a váz között. Oda becsípődött a bal kisujja, és beszorult. :twisted: :evil: :x :cry: Anyu meg először észre se vette, miért sírhat :cry: , hiszem mindig ott szokott kapaszkodni Kende. Csak mikor fel akarta venni, akkor nézte, miért "nem engedi el" a kocsit. :shock: :shock: Teljesen összelapult az ujja utolsó perce. :evil: Meg lett egy mély vágás is rajta. Rohantunk vele dokihoz, onnan sebészet, röntgen. :shock: Volt nagy-nagy De addigra már kezdte picit hajlítani, meg vissza gömbölyödött a kis ujja. Csak rendesen feldagadt. Szerencsére csontsérülés nincs, csak borogatni kell. :? Anyu teljesen remegett, meg végig pityergett. Teljesen lelkibeteg szegény azóta is. És azt hiszi, haragszom rá, hiába mondom, hogy nem, meg nem is viselkedek vele úgy. Ez bármelyikünkkel előfordulhatott volna, én sem hiszem, hogy számítottam volna erre. Szerencsére nem lett baj, csak nagyon megijedtünk. :?


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Ezt csináltattam, most ez pörög a családi kulcstartókon :mrgreen: :

Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szia Szilpa!

Úgy látszik ketten maradtunk! :) :cry:
Szegény Kende ujjacska, küldök neki gyógypuszit. :) Remélem, jobban van már! :lol:
Én eddig kétszer "tettem kárt" Aisában: egyszer talán egy hónapos lehetett, az első körömvágáskor összecsíptem a körömvágó csipesszel az egyik ujján a bőrt. Éktelen ordításban tört ki szegény, én meg néztem, hogy most meg mi baja van. :oops: Másodjára meg az itthoni "tv-foteljának" a biztonsági övébe csíptem be a kisujját. :oops: :shock: Akkor is elvörösödött szegény, és elkezdett üvölteni, nekem is kellett egy kis idő, mire rájöttem, mi a baj. :oops:
Ez olyan rossz érzés ilyenkor, én is majdnem sírtam vele együtt, úgy bántott a dolog. :oops:

Még sok-sok ilyen üzenetet, sms-t kívánok nektek apájától és remélem, hogy rendbe jönnek a dolgok! Esetleg van valami előrelépés azóta???

Nálunk semmi különös nincs, Aisa gyógyulgat, láza már nincs szerencsére, viszont még elég taknyos. Alig tud néha szopizni mert nem kap közben levegőt. :cry: Viszont éjszaka nem rosszabb, mint amúgy, meg napközben sem nyügis.
Ma megyünk após szülinapját ünnepelni, lesz nagy meglepetés-buli, meg vacsora, dínom-dánom. :roll:

Na lépek, mindenkinek jó hétvégét, használjátok ki a szép időt! :)

Aisa és Hajni
odex
 
 


Szilpa,
KEnde ujjacskájára pusszantás.
Én ma alkottam. Le akartam vágni a lábán a körmöt és belerúgott, amíg vágtam. óriási sírás, és persze vérzett is egy picit. Tiszta lelkiismeretfurdalásom van.

Na, ezt mondom. Mindig csak picit írsz Apáról. Szerintem kezd rájönni a dolgokra:):):)

Odex,
remélem meggyógyultatok. Mi teljesen kidőltünk. Mondjuk lláznk nincsen, de eléggé szarul érezzük magunkat.

Többiek hol vagytok??? KEzdődnek az első szülinapok:):):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, csak nem sok időm van!
Tettem fel képeket, és videókat Enéh honlapjára!
Nézzétek meg!

Puszi!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Ja, ma volt időm átnézni a videóinkat, és feltöltöttem jó sokat, hogy körbeküldjem a családnak.

Akinek van kedve, csemegézzen közülük:

1. videók:
http://www.send2u.hu/get/?f=XvNG4J3RbpnbalmUAXES

09.03: Nézd! Tudok mászni!!!!
09.04: Brrrr... megy a kisautó
09.05: Papával huncutkodni de jó!

2. videók:
http://www.send2u.hu/get/?f=JCDJXuW7rfJowBvuj9Md

09.05: 2 napja tudok járni. Már így megy!!
09.07: Felborultam. :( Vagy mégsem??
09.08: Jajj, de finom a krumpli.

3.videók:
http://www.send2u.hu/get/?f=VnFGRphZyPAaaVsZu5lk

09.08: Alma! Hamm bekaplak!
09.20: Zene füleimnek: a bili a linón...

4. videók:
http://www.send2u.hu/get/?f=KcLQ0ZLgTMiGEm4eIxhM

10.09: Kendebéka
10.13. Hifi szervíz


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Tegnap napközben 20 percet aludt, így a baráti sütögetésből hamar haza kellett jönni, mert extra nyűgös volt már. Hazafelé elaludt (kb 7 óra körül). Ha ilyenkor elalszik, 1 órát szokott aludni, és utána felébred. 1 óra 20 percet aludt, fél 9 előtt felébredt, és csak éjjel fél 1-kor tudtam visszaaltatni :twisted: .

Ma csak 1-szer aludt, és estére fáradt is volt. Most előrébb hoztam egy órával a fürdés-vacsit, mégis negyed 12 volt, mire sikerült elaludnia. :shock: :evil:
10 óráig cicizett. El is aludt rajta többször, de mikor le akartam rakni, arra mindig felébredt. :x 10-kor megelégeltem, leraktam. Volt nagy sírás :cry: , anyu jött be néha hozzá csitítgatni, hogy ne érezzen meg engem. És még így is idáig tartott. Már nem tudom, mit csináljak. :? Mindegy, mikor eszik, mikor fürdik, mennyit eszik, semmi nem jó, csak ha végig cicizhet. Én már sírtam. :cry: A mellem meg már fájt 2 óra után. Kivagyok. :roll:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Oppsz.
Bocsi, hogy elárasztalak titeket, de képekkel is el vagyok maradva.

Kukucs!
Kép

Oda kéne valahogy kijutni...
Kép

De jó kis csigát kaptam!
Kép

Na, ez meg hogyan működik??
Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Van mééég! :oops: :oops: :oops: Bocsi, ha sokkkk vagyok. :oops:

Bement az oroszlánom az asztal alá.
Na, majd én kihozom.
1. Bemegyek.
Kép
2. Nem jó. Hogy is van..?
Kép
3. Anya! Mit fotózol? Nemhogy segítenél!!
Kép

Húúú!! De jól laktam. Pihegni sincs erőm. (sorozatkép)
Kép

Ki rakta ilyen messzire ezt a kukát??
Kép

Nem merek többet felrakni mert velünk van tele az oldal, és lincselés lesz. :roll:
A többit majd holnap.
Mégegyszer ennyi van még kb... :oops:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni, mert már ég a pofikám, hogy állandóan csak bejelentkezek, de válaszolgatni, reagálni nuku. :oops: :oops:

Sancsi!
Jó nagy már Enéh. :D
Szívesen.
11-12 óra alvás? :shock: Jajj! De gyönyörű lenne! Én már a felével is kiegyeznék!! :roll: :oops:
Gratulálok a 2 újabb fogacskához! :D Meg az állással is nagyon ügyes a csajszi! :D :D
Remélem, a mirigyek nem nőttek, inkább eltűntek! Drukkolok! :wink:

Köszi a felajánlásokat mindenkinek g-portálos segítség ügyben. Igazából még nem néztem meg, de ha elakadnék, szólok.

Otyka!
Most nézem, hogy a vdeára is fel tudok tölteni. Majd kipróbálom, mert a send2u-ra nem ment fel az egyik videóm, mert túl nagy volt. :x Max 20KB mehet fel, az enyém meg 25 volt.

Odex!
Örülök, hogy ilyen jó áron jutottatok hozzá ehhez az üléshez! :) Aisa majd megszokja! :wink: Képet tehetnél fel róla!
Irigy vagyok az éjszakádra! :D :oops:
Összehúzott szájú duma jó lehet Aisánál! :lol: :lol:
Igen, tetszik nagyon az új kocsi mindkettőnknek! Végülis nem találtam használtban, újat vettem. Legalább még van rá gari, és tudom, hogy nincs rejtett hibája. :?
Azért elég durva, hogy a szomszéd babáját is halljátok a bébiőrön!! :shock:
Esküvő? Szüret? Tudtok élni! :D
Aisa kis ügyes volt. Jó az evőkéje, hogy végig ette az étlapot! :) :)
Remélem, Aisa azóta jobban van! :) Kis háp-hamm-oló! :lol: :lol:
Igen. Ujjacska jobban van már. Ugyanúgy használja, fel sem tűnik már neki. Viszont lila az egész, és van rajta egy mély vágás, de majdcsak begyógyul. :? A lényeg, hogy nem fáj már neki. Persze ma volt körömvágás. Azt az ujját kihagytam, mert nem mertem nyomorgatni. A többivel úgyis meg kellett küzdeni, kétfelé rángattuk. :? Így nem vállaltam be a bibis ujjacskát.
Én is kétszer bevágtam már szegénynek a körmét körömvágáskor. Megláttam a kis vérét, és olyan lelkifurdalásom lett, hogy csak na! :cry: De most szerencsére nem történt ilyen.

Ilba!
Jó az új avatar képed! :D
Igen, már egyedül levegőzik. 8) Már nem hagyhatom csak úgy nyitva az erkélyajtót. Bár igaz, már úgyis hideg van kint, így nem nagy gond.
Elhiszem, hogy szívgörcsöt kaptál, mikor megláttad Benit a padra felmászni. :shock:
Gartula a fogacskákhoz! :D :D

Zseppy!
Még 1 év és három hónap múlva csak a gyártás kezdődhet? :shock: Jajj! Az olyan sok idő! :roll: Nem?
Köszi az érdeklődést, alakulunk, úgy néz ki, de csak nagyon lassan. :roll: Én már nem bírom idegekkel. Igen, szerintem is kezd rájönni. 8) 8)
Nagyon édes a két manó a képen! :) Látszik, hogy szeretik egymást! :P :P
Puszi a kis bibis lábujjára!

Zkatica!
Mi van veletek??? :?: :?:

Petra!
Nagyon eltűntél!
Ugye nincs gáz??
Jelentkezz! :!: :!:

Na, tényleg jó éjt, mert már lefordulok a labdáról!! :roll:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Szilpa!
A videok is, és a képek is nagyon jók!
Ezzel a csigával máe én is szemezgettem, de azt hittem, hogy sokkal kisebb. :shock:

Csomók változatlanul megvannak, se nem nőnek(szerencsére), se nem kisebbednek, úgyhogy megvárom ezt a hetet, és ha nem változik semmi, akkor visszemegyünk a dokihoz.

Megyek,k mert még máshova is be akarok nézni, meg le kéne mentenem kb. 100 giga adatot a gépről, ugyanis le akarom cserélni a gépet egy laptopra. :lol: :lol: :lol:
Bár amennyire "gyorsan pörögnek" nálam mostanában az események, lehet csak jövőre jutok el odáig, addig meg van időm.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sancsi!
Köszi. :oops:
Ez a csiga kb 20-22 cm magas lehet. A tetején van 3 féle alakú lyuk (virág, háromszög, csillag), oda lehet bedobálni majd a megfelelő formájú darabot. Összesen 10 db színes valami van benne. A talpán elől van egy gomb, amit ha megnyomsz, akkor zenél a csiga. :shock: Persze mivel gömbölyű az alja, alig kell hozzáérni, hogy hintázzon és zenéljen. :roll: Néha már nagyon unom a hangját, de a gyerekért mindent. :) Egyébként a talpáról le lehet szedni a csigaházat is, meg a fejét is, és az építőkockákat rá lehet pakolgatni, van kialakítva nekik hely, meg egymásba is lehet rakni őket. Na, ezt jól leírtam.
Kende névnapjára kapta unokatesóméktól. Szeretjük nagyon.
Ha játszunk, általában a 10 kockából egy tornyot csinálok, és azt imádja Kende ledönteni. Persze csak ha van időm felépíteni, mert neki már soxor 3 kocka is tömeg, és tömegoszlatást hajt végre. Nem tudom olyan gyorsan rakni, hogy mind a 10 egymáson legyen. :lol: :lol: Nagyon ritkán csak, ha épp elnéz más játék felé.
Remélem, a csomókkal nem lesz semmi gond.
Na, megyek, mert felébredt az óriási alvásából (20perc volt). :roll:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok,

Lányok,
nem jött meg a mensim tabletta mellett. NA, most mi van??? Csináltam tesztet, de negatív lett. Igaz, még nem teszteltem reggel.:):):)

Olyan szépek ezek a képek.

Viszont a MArgit kórházban csinálnak HPV szűrést. Ez a vírus (bár szerintem hallottatok már róla) a méhnyakrákért felelős állítólag. Viszont külön kérni kell.

na, megyek dolgozni egy kicsit.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Sajnos Aisa még mindig ugyanolyan taknyos mint volt. Talán annyit javult, hogy éjszaka jobban tud aludni, nincs annyira teli az orra. De napközben kénytelen vagyok neki egy párszor porszívózni, és még így is alig kap levegőt. Más tünet nincs, de már jó lenne ha elmúlna ez is. :roll: :!:
Volt két egészen jó éjszakánk. :) Tegnap éjjel csak egyszer ébredt fel, fél 5-kor, kicsit szopizott aztán már aludt is tovább fél 8-ig. :) Ma éjjel meg 2-kor kelt, és 6 óra körül. :) Jó lenne, ha így maradna egy darabig! :) Persze én éjfélkor már ébren voltam, vártam, hogy mikor ébred Aisa! :shock: :lol: :roll:

Zseppy nem lehet, hogy csak késik a mensi? Nem hiszem, hogy a gyógyszer mellett teherbe tudnál esni. Hacsak nem szedsz mellé olyan antibiotikumot, ami esetleg kiüti a tabletta hatását. :shock:

Szilpa nagyon édesek a Kendéről készült képek! :) Még a videókat nem tudtam megnézni, de ami késik nem múlik! :lol: :lol:
Sajna, hogy ennyire cicifüggő lett Kende. Nem lehet, hogy azért ragaszkodik most ennyire hozzá, mert fél tőle, hogy "végleg elveszed", és hogy megint anélkül kell majd elaludnia?? Arra gondolok, hogy ugye volt egy idő, amikor anyud altatta el (cici nélkül persze :lol: ), aztán amikor beteg lett, akkor megint kapta a cicit, és most megint attól fél, hogy újra nem lesz cici. :roll: Na, ezt jól megaszontam, de remélem érted mire is gondolok. :lol: Aisánál is volt ilyen, hogy alig lehetett letenni az ágyába, ahogy megérezte, hogy engedjük lefelé máris ordított. Aztán lassan kinőtte a dolgot. :lol: Jótanácsot nem tudok adni neked, talán annyi, hogy próbálj meg következetes lenni. Ha egyszer elhatározod magad, hogy nem kap cicit alvás előtt, akkor azt tartsd is be bármi áron, mert utána csak nehezebb lesz! Bocsi, nem akartam belekotyogni, de ilyen tanácsokat kaptam én is, és nem tartom hülyeségnek. Csak nekem nem kellett alkalmazni, mert én nem voltam sosem olyan bátor, hogy belefogjak egy ilyen "sírni-hagyom, hogy leszokjon a ciciről" projektbe. :oops: :roll: :?

Sancsi megnéztem a honlapot, Enéh egy igazi kis tündér. :) Nagyon édes! És ugyanolyan fülbevalója van neki, mint amilyen nekem volt gyerekkoromban! :) Meg a nővéremnek is ilyen volt! :lol:
Lassan kéne mennem vissza Ernő bácsihoz rákszűrésre, de nővérem volt nála nemrég és 10 rugót fizetett! :shock: :shock: Hát én nem nagyon szeretnék ennyit fizetni, főleg hogy karácsony környékén kéne mennem, és akkor úgyis lesz mire költeni a pénzt. :roll: :cry:

Kati, hogy sikerül ciciről leszoktatás??? Remélem minden rendben veletek. :roll:

Otyka nálatok mizu? :?:

Petra tényleg nagyon eltűntél. Csak életjelet adj, ha írni nem tudsz! :lol:

Aisa és Hajni
odex
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: