Sziasztok!
Megint Apa gépével garázdálkodhatom pár percig
Titi, nagyon sajnálom, és szurkolok a többiekkel együtt, hogy minden rendben legyen, és minél kevesebb megpróbáltatást kelljen átélnetek!
Barbi

Melegvíz
Reméltem is, hogy jó az egy évvel ezelőtti dolgokat előhozni, és olvasni! Nekem nagyon jó
Ayse

Először csodálkoztam is, amikor azt olvastam, hogy "holnap szülök". Mondom, álljon meg a menet, holnap, én szültem

De aztán előjöttek az emlékek, hogy indítani akart a doki.
Azt is olvastam az egy évvel ezelőttiben, hogy azokban a napokban enyhült mindenkinél az allergia. Akkor jól érzem, hogy ez már semmi? Rémlett, hogy amikor hazajöttünk a kórházból, már nem volt semmi bajom, de nem voltam benne biztos. Többi allergiás? Ti is jobban vagytok
Nyúlné

Hogy sikerült a buli? Képeket kérünk ám!
Akartam már írni, hogy én ismerem az Éva Halmait

Volt szerencsém egyszer hónapokig candida-diétát tartani, akkor nekem is ez volt a csemege. Nem sírom vissza azt az időt, pedig jó sokat fogytam.
Rokica

Gratulálok a második kislányhoz! És örülök, hogy örültök neki
Tandemszopi: Nem volt alkalmam kipróbálni, pedig készültem rá. Három év három hónap van a két kölköm között, valljuk be, nem sok esélyem volt rá. Balázst a terhességem hatodik hónapjában választottam el, mert annyira fájt a szopi, hogy nem bírtam. De úgy álltam a dologhoz, hogy ha "visszaesik", ha meglátja a kicsit szopizni, gond nélkül "visszafogadom". De az a három hónap neki elég volt arra, hogy elszokjon tőle, nem kérte, ha kínáltam se. De ilyen kis korkülönbségnél, mint Nálatok, tök normális lesz a tandemszopi, főleg, ha nem választódik el közben Zsuzsa. És ne felejtsük el, hogy az anyatej csodálatos összetétele mellett nem utolsó szempont az sem, hogy Zsuzsa lelkének milyen jó lesz ez
Kérdezd csak PZitát
Jut eszembe: beszéltem vele a napokban, teljesen be van havazva, ugyanis elkezdett suliba járni a három gyerek mellett, Réka bölcsiben, nagyok oviban, ő meg nappalin!!! Na, nekem ő a megtestesült hős, nem lennék erre képes. Ennek ellenére megpróbál majd a talimra valamikor délután beesni.
Ugye emlékeztek még, hogy talit szeretnék tartani október valamelyik péntekén? Jelentkezzetek bátran, van még hely bőven!
Ja, Brigi, bocs, hogy eddig nem válaszoltam, most ugrott be, hogy jelentkeztél a talira, csak közben a levelezőm / meg a gépem is/ bedöglött. Szóval, jelzem majd az időpontot, és írok tudnivalókat!
Megann

Ne izgulj annyira a tali miatt, nem odaköltözni mennek a lányok, csak látogatni, találkozni. Másnál sincs több etetőszék, ülő alkalmatosság, emiatt senki sem izgul. De ha ennyien lesztek, miért nem csináljátok úgy, ahogy régen is: mindenki hoz valamit, és akkor nem csak Neked kell készülnöd, ráadásul jó kis eszem-iszom lesz, még a férjednek is marad valami
Most ennyire futotta az agyi kapacitásomból.
Szép estét!
Judit