A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tinu :) Akkor jól okosodj ki a szakácskönyvből, aztán számítunk a tudományodra :wink: :lol: Cukorhoz drukk és remélem minden okés lesz!! A kíváncsiság nagy úr :lol: :lol: Van már fiú/lánynevetek?
denizsa

Sziasztok!
Most jöttünk haza a suliból. Holnap reggel lemegyünk Szolnokra és csak vasárnap jövünk haza.

Korena! pedig egy helyen, egy orvosnál és egy időben fogunk szülni. Te a szalagos szerint most vagy 21 hetes, én a szalag szerint 20 hetes, de a mai uh szerint 21. Szóval esélyes a dolog.

Rylie! Nagyon szépek a képek! Kamilla naygon édes :D

Macs! Neked is aranyos a kis vigyorid!

KépKép
KépKép
lindicita

Den! Bogi baba innentől kezdve Barni baba névre hallgat (Barnabás). Követve az itteni hagyományokat, majd Barni hoz Grétinek a kórházból egy Bogi babát.
De most Gréti csak úgy hívja, hogy TESSÓ, és már mondja utána, hogy KUKIJA. :lol:
lindicita

ziasztok !

Bocs, hogy bepofatlankodom, egy kis segitséget szeretnék Töletek kérni.... Az alomdokit keresem a Szent Imrében, gondolom volt mar par ilyen hsz, de azért remélem tudtok segiteni!
Szoval a kivansaglista:
Egy olyan dokit szeretnék, aki mindent megtesz, hogy leginkabb otthon érezzem magam a szülöszoban, természetes szülés parti, nem vagja egyböl a ereimbe a oxitocint, nem néz dilisnek, ha arra kérem, varjuk meg mig abba marad a lüktetés mielött elvagjak a köldökzsinort, gatvédelem parti, csak akkor csaszaroz, ha szükséges (és nem azért, mert éppen varjak a maganrendelöjében pl.).
Alapos, megnézi a leleteket. Nem felejti el, milyen vizsgalatra kell elküldeni.
Nem gondolja magarol, hogy ö az atyauristen, fel lehet hivni, ha valami gond vagy kérdés van, normalis, kedves, emberi (és nem csak a pénztarcamra gondol). Nincs 568 betege, nem kell orakat ülni a rendelöjében.
Ami nagyon fontos még: Nem vizsgal meg ugy, hogy "véletlenül" beindul a szülés, mert ö éppen nyaralni készül vagy valami hosszabb hétvége közeledik.

Az illetö lehet nö vagy férfi, ha lehet ne legyen tul öreg, de tul fiatal sem.

Hm, visszaolvasva kicsit irrealisnak tünik ez a sok feltétel.... Lehet, naiv vagyok és nem is létezik ilyen doki :? ??
Mindenesetre elöre is nagyon köszi a valaszokat, irhattok privit is vagy mailt : sarahhh12@hotmail.com.

Sziasztok: Sara

u.i: Ha tudtok jo szülésznöt, az is érdekel! Köszi!
saara

Sziasztok! :)

Hála annak a két fiatal srácnak, akik ma bekötötték nálunk a netet ismét veletek lehetek :)

Szóval, :!: KÖZHÍRRÉ TÉTETIK: MÁSA ELŐKERÜLT!!!!

Mása
szmagdi

Mása, sziaaaa!!! :D mesélj, hogy vagytok, és képet is rakj fel Orsikáról! :D

Sára, szia, nekem első gondolatom Bálint Balázs volt, akire asszem minden stimmel. szülésznőket meg épp az előbb ajálgattunk :)
van már pocakod? és ki a baba az avatarodban?

Lindi, Barnabás nagyon szép! :)

votiv 8)
votiv

Jó reggelt mindenkinek!

Votiv,

Jól vagyunk. Orsi úgy jár, mint a nagyok:) és már kimond egy-két szót is. Pl: baba, anya, apa, mama, Ili néni(a szomszéd), lámpa, lepke, csak a -ke lemarad. De sok más szónak is kimondja a kezdő betűit :). Nagyon ügyes, mert az "L" betüt gyönyörűen tisztán kiejti.
Íme a leányzó: Kép

Mása
szmagdi

Még egy kép Orsirol:
Kép
szmagdi

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

MÁÁÁSAAA!!! :) Welcome Home! 8) Orsi mekkkkorát nőtt! gyönyörű csajszi lett (eddig is az volt :) )

Denizsa, Votiv,
a lovasterápia nagyon jó és nagyon eredményes, sok vonalon. Tudom, én is csináltam a lovammal, bár én elsősorban 'sérült' és epilepsziás gyerekekkel, de a 'hiperaktiv' és koncentráció-poblémás gyerekeknek is sokat segít. Mivel egyensúlyozni kell, ezért az idegrendszer-fejlődésre jótékony hatással van. Lovagolni, meg akár 2-3 éves kortól is lehet,(kérdezzétek csak meg a mongolokat, a gyerekek előbb tudtak lovagolni, mint járni :mrgreen: ), de ez erősen ló függő. Csak kifejezetten gyerekbarát, tökéletesen képzett jószágokkal lehet ilyen célra alkalmazni.

Rájli,
Kamilla de édes a tengerben! Nagyon jók a képek! :) És Füli is a nagykádban fürik, igaz, ő Apájával együtt :)

A lányom tegnap megetetett banánnal. Úgy uzsonnáztunk, hogy egy falatot ő harapott, egy falatot én, de nála volt a banán és minden másodi falatot ő tömködött a számba.(ne mondjátok el neki, de csaltam! nem haraptam, csak úgy tettem :mrgreen: ) Ez nagyon tetszett neki,ma reggel a kanállal is meg akart etetni! :lol:

csók

Macsek
macskanyu

Sziasztok!

Szoktalak neha titeket olvasni mint Szent Imres :D

Tudtok esetleg vmi tanacsot adni, hogy ha a bebi rekedt, de nem lazas vagy beteg, akkor mit lehet/erdemes adni neki? 9honapos nagyfiu.
Es altalanos immunerositesre?

Koszi!!!

:)
szrekuc

Macsek,
Hihetetlen, hogy Füli már kilenc hónapos lesz! Még csak most volt, hogy ment a sok drukk.... :D
A babók korárol veszem észre, hogy milyen sokat hiányoztam, de bepótolom :wink:

Szrekuc, Üdv itt
Én a cebiont adom a lányomnak. De rekedtségre nemtom mit lehetne. De a lányoknak tuti lesz ötletük :)

Mása
szmagdi

Jó reggelt!

Nincs hagom, msot lehet csúnyaságokat a fejemhez vágni, nem tudok védekezni :lol:

Azt álmodtam az éjjel, hogy Dominót otthagytam a babakocsiban az 1-es villamos megállójában, mert valami fontos dolgot látam, amit el kellett intézni, és utána nem találtam meg..csak a babakocsi vázát egy kocsma előtt.

Szia Sára :) hát a kritériumok bizony szigorúak.. az a baj, hogy az ilyen dokinak tuti 568 betege van :( szülésznőkkel nem lesz baj, kedvesek és ügyesek :)

MÁSENYKA!!!!! Isten hozott, jaj de jó :) Hogy van a higanybébid? Kész van már a játszóteretek?

Lindi :) Jó hétvégét Szolnokon :) Barnabás nekem is nagyon tetszik, olyan szép, meleg név :)

Szrekuc :) mitől rekedt a kis lurkó? Weledának vannak jó kis immunerősítői.

Minden építkezőnek/fogmnóktól és náthabaciktól szenvedőnek kitatást kívánok :) Szimplán elfoglalt mamócák is adjanak életjelet :)

Gigóca :) te meg állandóan titokzatos vagy :)

indianyo

Mása, lányod az év Nyuszilánya! :lol: nagyon édes :D

Szrekuc, szia! immunerősítésben van, aki az aloé gélre esküszik, és jó a Cebion is, bár az "csak" c-vitamin, és sokan dícsérik a grépfrútmag-cseppeket is.
mi a Weleda gyerekeknek/terheseknek/öregeknek szánt elixírjét fogyasztjuk, napi egy kanál vízbe/teába, olyan mint az erdei gyümölcs szörp, jó íze van :D

a rekedtség lehet kezdődő megfázás/fertőzés jele, én egy kis c-vitaminon kívül legfeljebb egy kis homeopátiás szert adnék neki, Belladonnát vagy Aconitumot (9 v15 CH, 2 bogyót első nap legfeljebb óránként, ha javul egyre kevesebbet). a Belladonna akkor jobb, ha kábult, tompa a gyermek, netán kipirul az arca és elkezdene felmenni a hője is. az Aconitum pedig ha arra tippelsz, hogy fájhat/piros a torka, és nyűgös, félős, bújós, száraz a bőre, a szája, és nehezen nyel.
remélem nem lesz beteg :)
és kinél szültél SztImrében?

votiv 8)
votiv

Indi,
Lányom továbbra is pörög, mint egy zsák bolha :lol: De szépen alszik éjjel :) Most bújnak kifele a rágófogai. És van egy szuper játszóterünk :) Homokozó, mászókás csúszda és még libikókák is vannak,meg grillezőnk is van!!! Naggyon jóó.
Amikor meghozták a játszóteret, azonnal feléledt a lakópark :P Előkerűltek a baba-mamák :) Mi is soxor kimegyünk.
És van egy Szent Imrés kismama is, akinek kilenc hónapos a kislánya.

Votiv,
Orsim egy téboynyuszi:O

Mása
szmagdi

Mása,
privet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
húúú, de hiányoztál, Másenyka!!!
És Orsi gyönyörű nagylány lett!!!!!!

többieknek is szép, pitypangos jóreggelt!!!

Keresünk telket btorbágy, 22. kerület környékén, ha vki tud vmi tutit, akkor szóljon!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Mása :D :D :D :D De jó, hogy végre bekötötték azt a netet!!! És a mélcímed a régi, ugye? Orsika nagyon szívdöglesztő, pláne a nyuszis jelmezben :D Örülök, hogy van végre játszóteretek és baba-mama-társak is :D A fogakhoz sok ++++, látszanak már a csücskök?

Indi :) Torkodnak bulást!! Dominó hogy van? Hú, de rossz ez az álom :( Még jó, hogy fel lehet ébredni belőle...

Szrekuc :) Mi most épp grapefruit-cseppeket szedünk immunerősítésre, de látom Votiv már ellátott jótanácsokkal :wink:

Macs :) Csajod édes, ahogy így gondoskodik rólad :D Lovas-infót köszi, vásárokon már többször láttam pónikon lovagolni gyerkőcöket, de ők kicsit nagyobbak voltak, mint Bálint, ő csak nézni szereti a pacikat, de azt nagyon :D

Lindi :) Barnabás szép név :D És látom Grétit "megfogta" a tesó kukija :lol:
denizsa

Téboynyuszi :lol:

indianyo

Zsan :) A reggel szép, de a pitypangokat hiányolom :lol: A 22. ker. itt van a szomszédban! Csak nem költözést terveztek? Vagy hétvégi telek lesz?
denizsa

Deni,
Mélcím régi. Fogcsücskök már látszanak. Egész jól viseli (eddig).
Már nagyon hiányzot a topik:)
Tegnap este mondja a férjem, hogy mi az hogy még nem írtam???:)
Olyan izgalomban voltam, hogy végre ismét itt lehetek:) Azt sem tudtam, hogy kezdjek neki.

Zsanci,
Zdrásztvuj:). Já ocseny rádá döty zgyesz :) Olyan fáncsi vagyok a fiaidra! Kérek szépen képeket!
szmagdi

Közzé tétetik:
Most vasárnap családoknak, október 4-én szerdán pedig iskolák részére szervez programokat az Állatkert az Állatok Világnapja alkalmából. Állati élménypark, vetélkedők és kedvezményes belépés várja a látogatókat.
http://www.nlc.hu/cikk.php?id=219&cid=23654

Mása: Éljen! Orsi mekkorát nőtt Denizsa partija óta??!!

Indi: álom :shock: gondolom levert a víz reggelre!

Újak: sziasztok!

Lindi: Barni név ;) nekem tetszik. Nálunk is szóbajött mint lehetőség, de Apa leszavazta....
Mindég akarom kérdezni, csak elfelejtem: mit is tanulsz??

Rylie
rylie

Sziasztok!

Votiv, Balint Balazshoz mehetnek még uj betegek? Nem nagyon elfoglalt? (azt hittem a Balint csaladtagok mind sztar orvosok)
Pocaklako még nincs, de mennem kell nödokihoz ugyhogy ez jo alkalom, hogy megkeressem a tuti orvost. Valamiért megnyugodnék, ha tudnam kinél szülöm majd a kistesot....
A képen a fiacskam lathato, Vince, 11 honapos.

Probaltam visszakeresni a szülésznös hsz-okat, de nem talaltam meg. Rengeteget irtok.... Datumot tudnal mondani nagyabol, merre keressek? Köszi :) !
Amugy olyan szülésznöt keresek, aki inkabb patyolgato, anyuka tipusu, nem katonatiszt féle (de nyalas azért ne legyen), nem tul fiatal.

Még valami: a jatszotéren az egyik anyuka Urban Martat emlegette. Rola vélemények?

Köszi!

Sara
saara

Tinu!
Örülök, hogy megvagy!
Engem lehet, hogy már láttál a Móriczon :wink: És én megértem a kíváncsiságotokat!

Mása!
De jó, hogy újra itt vagy!!!! Lányod annyira édes, tényleg sokat nőtt! És ezek szerint a fogzást is jól viseli!

Indi!
Hú, de rossz álom :cry: Nekem nem volt módom álmodni, Bazsó nem hagyta. Egész éjjel nyöszörgött, és sírt álmában, majd fél 7-kor felkelt :cry:
Gyógyulj meg hamar!!!

Votiv!
Bazsóm szülés után közvetlenül kapott Aconitumot. Megkérdezte a dokinéni, hogy adhat-e neki, én meg mondtam, hogy persze. Mire adhatta??? Nagyon ki volt merülve a szüléstől?

Lindi!
Barni :D

Kép
Kép
zuzmo1

Sara!
Ha nem vagy várandós, akkor szerintem egy sima vizsgálatra elvállal, a nővérem is most kezdett el hozzá járni (én az apukájához járok) és ódákat zengett róla!!! Annyira emberségesek!!! Tényleg meglepődik az ember, hogy ilyen is van!

szülésznők: a kismama-klubban megismerheted őket, havonta egyszer van csütörtöki napon, de nézd meg a kórház honlapján! És a szülésfelkészítőn is ott szoktak lenni!

Én eddig Nyulas Jolánról, Kecskeméti Veráról, Molnár Gabiról, Kondor Katáról hallottam nagyon jókat! Én most Molnár Gabit kértem fel, majd csak 10 hét múlva tudok nyilatkozni, hogy milyen volt :wink:
zuzmo1

Sara!
Édes a kisfiad :D Bazsómról is egy csomó ilyen vödrös kép van. (persze anyósom volt, hogy felhívott, hogy ő azt álmodta, hogy a gyerek felborult a vödörrel, stb :lol: ) Imádta, de 9 hónapos korától állandóan felállt benne, és akkor áttértünk a nagykádra.
zuzmo1

Még nem olvastam semmit. Később próbálkozom.

csajok! van olyan közötettek akinek fél órás napközbeni alvásokra volt kalibrálva a gyereke?
majd még írok erről...
gödibarbi

Barbi!
Indiéknél is hasonló a helyzet, és ha jól emlékszem, Macséknál is ez volt, nem tudom, Füli most jobban alszik-e? Nem lehet, hogy a fogaktól???
zuzmo1

Zuz, nem lehet, hogy Arnicát kapott Bazsó? mert azt szoktak adni :D

Bálint Balázs máris ennyire elfoglalt lenne??? nem tudtam... az "előbb" szakvizsgázott :mrgreen: de persze a név kötelez :wink:

szülésznő: nekem Nyulas Joli a kedvencem :) de eddig még mindenki elégedett volt a SztImrés szülésznőkkel, az ügyeletesekkel is, rosszat itt még nem mondtak rájuk :)

votiv 8)
votiv

Barbi,
nekem ilyen volt az első!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi :) Igen! Dominó 10 és 30 perc közöttieket bír aludni, de csak úgy, hogy beindítom a babakocsiban - ágyban semmiképp nem alszik el. Ki is vagyok akadva miatta erősen...

Tinu :) Mi lenne, ha úgy járnál a Móriczon, hogy mi is ott lennénk? Azaz időpontegyetetés után :lol:

Zuzmó :) a fogacska miatt nyöszörgött Bazsó? Szegénykém, pont, amikor sokat kéne pihenned... Ez a kis Panna majd biztos klassz erős gyerek lesz, jó sokat edződik a pocakban :)

Én az álom miatt jelentésén törtem egy kicsit a fejem, aztán elhessegetem azzal, hogy lázas voltam - és tényleg... de ez nyilván nem a legjobb megoldás.

Mása :) azért elég gáz, hogy csak mostanra lett neted! több, mint 1 hónapja voltunk nálatok Deniékkel és arra a hétvégére ígérték... megértem, hogy most meg vagy illetődve :)
Rylie :) Miért hagytad abba a táncot? Mesélj :) Én pont azon gondolkodtam, hogy ez mennyivel nehezebb műfaj - mármint megítélni a táncosokat, nem elég hozzá a jó fül meg némi zenészmúlt. Itt mi, kívülállók tényleg csak szubjektíve dönthetünk, majd te most jól megmondod, hogy ki miért jó vagy nem :) Nekem a zsűri nagyon tetszik :)
Én sajnos nem tudok többször bemenni a városba, heti 1 alkalomra vagyunk kalibrálva (esetleg még péntek szóbajöhet), szerda semmiképp. De hátha mások ráérnek :)

indianyo

Zsanci :) a keresés az a jó hír lenne, hogy el tudtok költözni zöldebb tájékra? Nagyon titokzatos vagy :) És mi a helyzet a heti szinglinapoddal?

indianyo

Saara,
Szia. Én UM paciens vagyok. Épp néhány napja írtam, hogy nagyon nagyon szerettem hozzá járni és nála szülni. Szerintem vállal újakat én úgy kerültem hozzá, hogy az előzőre berágtam 9 hetes terhesen és néhány nap múlva repülnöm kellett szóval kellett egy korrekt vizsgálat sos. Internet, Szt Imre, nődokik, UM szimpi, felhívtam és elmondtam a bajomat és még AZNAP fogadott. Nekem sajnos császárom volt, mondhatom ezer okkal alá kell támasztani ha arra van szükség, csak úgy ok nélkül a Szt Imrében nem nyiszálnak.
Ha UM mellett döntesz, vagyunk páran akik priviben tudnak több infot adni.
Jolán nagyon jó.

Képzeljétek ma megláttam az első fogakat alul középen! Még nem szúrták át az ínyt, akkor lesz az igazi haddelhadd???

Magdi,
Igaz, hogy a játszótereknek meg kell felelni valami egész különös EU követelményeknek, ( ha jól látom a tiétek új ) csak mert itt a világ végén (igaz Indi? :D ) mi szülők is most tervezünk összekalapozni egyet de ijesztgetnek, hogy nagyon drága lenne így az önkormány nem vállalja. Nem tom kire kellene szavazni, hogy legyen mégis, pedig mi segítenénk.

Indi,
Én rendszeresen elfelejtem, hogy gyerekem van ÁLMOMBAN. Így napokig nem adok neki enni és rá se nézek de mindig jókedvű, ha bemegyek hozzá. Ilyenkor ha felébredek, agyon puszilom :?
akata

Zuz :) Szegény Bazsó és persze szegény Te :( nagyon fáradt lehetsz :( :( És már csak 10 hét!!!

Barbi :) Nálunk régen volt ilyen, hogy Bálint többször, de rövideket aludt, azt is ált. rajtam, de aztán kinőtte ezt az időszakot.

Akata :) Gratula a fogakhoz, és sok +++++ hozzá Ákosnak!
denizsa

Rylie, tök jó az állatkerti program, csak ezren lesznek :)

Indi, sztem nem túl bonyolult a megfejtés :) kicsit leraktad a terhet álmodban, de meg is ijedtél ennek a következményétől, és újra felébredt a felelősségérzeted, és egy kis szorongás, hogy valami történik a piciddel, és nem tudod megvédeni. ez egy amolyan "elég jó anya vagyok-e" álom :) és sztem nagyon jó anya vagy, ha ez számít :wink:

legkisebb törpém egy karamellás puding hatására önfeledten rúgdalja a ház falát :D

votiv 8)
votiv

Kata :) Mása is szomszéd - csak egy Kis-Dunával nyugatabbra :) Ő abban a kedvező helyzetben van, hogy lakóparki lakos és így jár nekik a játszótér :)

Ilyet én is álmodtam szülés előtt :)

Votiv :) Jó a törpéd ízlése :)
De mi a babakocsiváz a kocsma előtt? A többi rendben is van... :)

indianyo

sztem nem több, mint hogy vmi történhetett vele, mert nem vigyáztál rá eléggé - minden anyuka érez ilyen aggódást :)
de pontosan mit éreztél, mikor ezt a képet láttad?

votiv 8)
votiv

Indi,
igen, el kell költöznünk, 50m2 egyre kisebb 4-ünknek.
és nem jó hir, mert a pénzünk nem lett ettől több...
Rylie,
csak nem pécsre jártál művészetibe?

Lindi,
ugye mondtam,h fiatok lesz???? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Den,
köszi, az apja már készül rá hogy gyütt tökmagozzanak szerinte ehhez már 2 fog is elég :D (mert amúgy az agyamra megy az esti tökmagozás)

Mása,
Örömmel hallom, hogy te is szomszéd vagy! Indi már mondta, hogy körül vagyok "lőve" Taksonyban tudniilik :)

Rylie,
Kösz a biztatást, valszínű, összeszedjük a bátorságunkat jövőre és irány a tenger! de soká is lesz még :( mindenesetre most hétvégén kipróbáljuk először a máshol alvást - a Balcsin. Remélem nem lesz zűrös mert a MALÉV üdülőjébe megyünk azt a pilóták épp rekreálódnak ott ami ugyebár éjjeli üvöltözés mellett .... :evil:

Indi,
gyógyultok?
akata

Masa szijjjja :D de szerintem kar volt Ot beepiteni a konyhabutorba, ollllllyan helyes gyerek :D
moose

Votivia :) hát szerencsére felébredtem (arra, hogy a gyerkőc iszonyatosan köhög) így nem jutottam el ahhoz a részhez, ahol kiderült, hová is lett. Meg tényleg lázas is voltam némiképp, de a jeges rémület az biztos az érzéseim között volt. Érdekes, én azt hittem, hogy már-már pofátlanul magabiztos vagyok, erre kiderül, hogy ez megint csak a látszat? :?

Kata :) én az estére jobban levő és reggelre rosszabbodó típus vagyok, úgy látom, Dominó meg napközben van jól. De azért szerintem javulunk. De ez borzasztó, amikor egy kisbaba beteg.. szerintem ehhez nem lehet hozzászokni.

Na most sikerült a Sterimar után eredményesen használom a porszívót - mármint magamon. Gyerekek, ez nagyon kellemetlen, szinte már fáj!!! olyan érzés, mintha az ember egész belső része ökijönne a csövön...

Milyen a homeos orrspray? Akartam fiziológiás sóóldatot kérni, a gyógyszertárban, hgoy ne a spray-jel kínozzam a gyerkőcöt, de azt csak orvos írhatja fel :shock: jó nagy hülyeség, biztos visszaélnék vele és jól bedrogoznám vele a gyerekemet :evil:

indianyo

????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kata :) Tökmagozás :lol: Elképzelem, ahogy a gyerkőc ropogtat... :lol:

Indi :) Ne aggódj, igenis nagggyon jó anya vagy, Dominó meg szerencsés kispasi :wink: Szupi, hogy sikerült az orrszívás! De a homeos orrspray (Euphorbium comp.) is spray, mi is szívás előtt alkalmaztuk Bálintnál és bevált. Bulást Nektek!!!

Zuz :) Nagyon csöndes vagy! Remélem minden okés, csak kidőltetek és szundiztok Bazsóval! :wink:
denizsa

Sziasztok,
hazajöttünk ma Lentiböl, mert B tegnap lebetegedett :cry: éjjel alig aludtunk, na meg a panzio lakoi sem sokat gondolom... pedig szereztünk orrszivot is, de üvöltött, mikor meglátta, és utána egy oráig dajkáltam, mire megnyugodott. köhögött is álmában, féloránként felsirt, nem kapott levegöt, szopizni is alig tudott, rémes volt :( rekedt lett mára a hangja is. érdekes, napközben egész jokedvü, csak aludni nem bir sokat. és igy nem akartunk ottmaradni...

KépKép
fibi

Deni!
Ma is vezetni voltam, előtte meg aludtam egy fél órát, mert éjszaka nem sikerült :wink:

Indi!
Rossz dolog ez az orrszívósdi, de ha van mit leszívni, akkor érdemes használni, mert legalább kap levegőt a ded :cry: Ha nem jön semmi, akkor nem szabad erőltetni!!!
Gyógyuljatok, mert a pitenapra meg kell gyógyulnotok!!!! :D
zuzmo1

ja, és ma is hivott egy érdeklödö a házra, ö is vasárnap jön megnézni :D érdekes, erre a netes hirdetésemre az utobbi fél évben 1x! telefonáltak, most meg 1 héten belül 2x :) hmm.

Probálok majd visszaolvasni, csak kicsit zokni az agyam :?
amit hirtelen megláttam:

Deni, Zuzi,
én is imádom az almáspitét (fahéjasan), de szerintem keddre nem gyogyul meg kicsi fiam :cry: pedig ráérnénk...

Mása,
de jo, hogy végre tudsz irni, nagyon édes Orsikád :D

Rylie,
szuperek a képek, jo hely lehetett :)

Indi,
végül Montessori pedagogiát fogok tanulni, ahogy tervben volt :) csak nem az eltén (mert nem indul), hanem tanfolyamon.

Lindi,
igy lesz tökjo, egy fiu+egy lány :)

Kata,
nagyon aranyos a kisfiad :) én is egész a 18. heti UH-ig az hittem, lányom lesz, teljesen biztos voltam benne, aztán... :wink: fürdözés sajna elmaradt a betegség miatt.

Macs,
engem is érdekelnek majd a házikos képek :)

na, már sir is, mennem kell...
fibi

Kisün! Marciudvarló :D

Akata! minden honi gyógyfű??!! Ejha!!! Elismerőssmiley. De szeretném ezt én is elmondani magamról!
Az én férjem is aaaaaaaaaaaaaaannyit tökmagozik. Néha úgy érzem az egész ház ettől szaglik.

Neet! Remélem azóta már jobb a hangulatod! Ott vagy a finishben!!! 8)

Indi! én is így el voltam ájulva amikor Angi náthás volt. Mi puhány felnőttek vagyunk. :wink:
Jobbalsóegyeshez gratulka! :P
Bulást nektek!
Rémálom! :?

Macs! De jó hogy beugrottál. Gratula léptekhez és az ügyes játékhoz is! :lol:
Füli még mindig tündéri!!! :lol: :lol: :lol:
Csatlakozom a házat szeretnénk látni csapathoz.

Rylie! majd válaszolok pü-re.
Már sokszor gondolkoztam rajta, hogy lehet észre venni ha belepislant a babó a vízbe? :?:
Üdülés olvasni a nyaralásokat. :P Gratula a békatempóhoz. Ooooooooolyan édes ahogy eszi a homokot. Te kegyetlen Anya aki csak homokot ad a gyerkének, s követ nem! :mrgreen:
S már 3-4 hósan nagykád? Akkor tuti ezért jön be neki annyira a tenger is. :wink:
Extáncos? De jó! :D

Lindi! Gratula a nagykukishoz! :lol:

Votív! Akata kutyásterápiás ötletével két légy lenne egy csapásra. :wink:

Orsi nagyon édes! :P

Fibi! Szegény B! bulást nektek!

Angi úgy szokott aludni, hogy általában délelőtt 2x fél órát, majd délután is 2x fél órát. Védőnéni azt mondta amíg megvan a 9-10óra per nap addig ne izguljak. Az bőven megvan, de nem bánnám ha lenne egy déli minimum egy óra. Persze ha így marad, mert neki így jó,akkor maradjon, de azon szoktam filózni hogy nem csinálok-e valamit rosszul? :?
Zsanci! És elmúlt?
Indi! hűha! Nálunk könnyebb, mert le tudom rakni.
Den! Köszi. :P

Tegnap Apa lerakta a kiscsajszinak a tündéri Micimackó és Tigrises padlószőnyeget. :lol:
Mától ismét főiskolás vagyok. Távoktatás, s majd csak vizsgázni fogok.
gödibarbi

Fibi!
Üdv itthon! De sajnálom, hogy betegség miatt haza kellett jönnötök :cry: Szegény Bálint, gyógyuljon meg hamar!!!

Votiv!
Én Aconitumra emlékszem :? De majd lehet előkeresem a zárójelentését, lehet, hopgy ráírták, bár nem hiszem....

Indi!
Bazsónak jönnek a szemfogai :evil: 1 hét szünetünk volt az őrlők után. Jól kipihentük magunkat :roll:
Panna pedig remélem, ha kibújik, majd jól ki akarja pihenni ezt a 9 hónapot :lol:

Akata!
Itt a közelünkben volt egy nagyon lepattant játszótér, a szülők aláírásokat gyűjtöttek, és az önkormányzat felújította!!!! Szóval vannak sikertörténetek, érdemes mindent megpróbálni!
zuzmo1

Fibi :) jaj-jaj, de nagyon értem, mi zajlik nálatok :( elviselhetetlen, hogy a kis pöttöm beteg és olyan keveset lehet neki segíteni :(
ez az Oscillo nagyon jó ám! és ti már az Echinacet is szedhetitek meg a babyluufot is, úgyhgoy hajrá! És kakukkfüves fürdő szuperjó, utána mindig nagyon jó a bambuli kedve :)

Én meg akartam tapasztalni, mit éreznek a babák, ezért is csináltam ezt a spray/orrszívás-dolgot magamnak. Hát pocsék volt. Persze, hgoy kell szívni, csak jó tudni, hogy mit éreznek szegénykék.

Zuz :) holnap szombat apafejet indítsd be babavigyázni az éjszaka te pedig szundikálj egy jót végre!

Ancsi :) Nagyon hallgatsz... baj van? rosszabbodott a nyavalya?

Zsanci :) ????? ez nem elég, tessék mondani valamit, és akkor hátha a népeknek is megjön a kedve :)

Deni :) puszillak. Én idáig nem féltem, hogy rossz anya lennék, de úgy látszik, titokban mégis :wink:

És most akkor kedden mindenkinek hoznia kell egy almáspitét, vagy másképp is lehet jönni? :lol: És hová is megyünk?

indianyo

Halihó!

Megvolt a cukros vizsgálat és nem is volt olyan szörnyű. Nekem csak egyszer kellett mennem és egész sok vízben oldották fel a glükózt, úgyhogy olyan szörpíze volt. :D
Lindi: szerintem is tök jó név a Barnabás. Én hiába propagáltam a férjemnek, nem akarta beadni a derekát. :?
Deni: addig nem is megyünk neki igazán már a névválasztásnak, míg ki nem derül a neme. Valahogy úgy vagyunk vele, hogy elég lesz egy névben megegyezni egyszerre. :shock:
Indi: sajna két nehezítő tényező van a találkákkal kapcsolatban. Egyrészt, hogy elég sokat dolgozom/tanulok, és hogy a nevtanon kívül minden más a város másik felén van, beleértve a lakhelyemet is. :roll:
Viszont kedden úgy néz ki, hogy a szintén pocakos unokatesómmal elmegyünk terhestornára és előadásra is végre. Mondjuk ő az Istvánban akar szülni, dehát attól még eljöhet velem terhestornára, nem?

Kép
Kép
tinu

Indi!
bejelntkeztem pedikűrre délelőttre, és gondoltam megnézem L. hogy bírja a gyűrődést, és ha nem jól, lemondom a fodrászt. kb. fél óráig nagyon jól elvolt, és utána is csak akkor méltatlankodott, ha a nő nem neki magyarázott, hanem nekem :). úgyhogy gondoltam megyünk fodrászhoz. de anyósom nem engedte, inkább bevállalta őt ;-). szóval megúszta a hosszas várakozást, én meg átestem az életmentésen by Marsi Laci. :)
az orrszívást én úgy csináltam, ahogy Zsanicék mondták, hogy mozgattam az orrban azt az izét, és egyszer csak elkapta a trutyit és csak jött jött, igen mélyről.

Rylie!
annyira kafák a képek!!!! nagyon szép helyen voltatok, Kamilla édi a parton! a fílinges képet meg nyomtattasd ki valahol nagyobba, és bekeretzve kiteheted valahova. (én mondjuk előszobába, vagy ilyesmi helyre tenném, mert máshol festmények vannak) majd még mesélj!! :) (ja és helyes, hogy megúszta a kocsi!!) most látom, hogy Kamilláról is milyen klassz képeket tettél be újfent. én ezeket is kinyomtattatnám és sorozatot készítenék belőle a falra :)
én benne lennék egy taliban hétfő v. szerdán, mert kedd-csüt. nekem se jó!

Zuzi!
sajna nem olvastam amit írtál, de úgyse fért volna az időbe :(. tegnap angol, ma rohangálás + fodrász.

Lindi!
akarsz még másik babát? :) (csak a sok lánycucc miatt kérdezem :wink: ) kukis babához gratula!

Votiv!
ne haragudj, hogy ilyen drámai pillanatban..., de úgy kell röhögnöm azokon, amiket beírsz! :)

Tinu!
ez a másik sasolása netbetegség :). amíg nem ismertem meg a csajokat élőben, addig én is folyton mindenkiről aszittem... ;-)

Mása!
hát az Isten hozott végre!
és figyu! ez nem ikeás konyha? mert asszem pont ilyet néztünk ki. ez nem eredeti bükkfa keretben bükk furnér kazettás ajtós konyha? Orsi úgy néz ki benne, mint egy szabadulóművész!

Sara!
ha ip-ot kérsz BB-hez, rögvest közöld, hogy kb. mikor szülnél és hogy vállalna-e, hogy tudd. feleslegesen kár kidobnod még a vizit díjat is! :)

Barbi!
egy időben aludt így Lencsi mondjuk 6 hós koráig. aztán napi kétszer 1 óra, majd kb. 2 hónapja állt be a napi egy, ebéd utáni alvás. próbáltam mindig nagyon csendben lenni, hogy ne zavarjam, be is sötétítettem, így talán kicsit tovább aludt, mint fél óra.

Fibi!
ti szegények :(
ancsipancsi

Ma annyit rugdosott a bébim, hogy alig bírtam figyelni a továbbképzésen. :lol: Most is nagyon aktív. Lehet, hogy nem szereti, ha ülök? Pedig próbálom kihúzni magam, hogy legyen helye...
Na megyek csicsizni, holnap is agytágítás, szóval korán kell kelnem. :cry:

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: