A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MAMACS
Hurrá, elõkerültél! Én is ilyen fázós vagyok, nem nagyon birom a hideget, bár ha süt a nap, akkor azért elviselhetõbb. Hogy miért kerestelek? Hát hogy hogyan vagyol, azért, de látom, jobb a kedved, ennek örülök. Remélem, azóta már ettél, irgum-burgum! Köszike, hogy elengedsz, rendi vagy!

RITA!
Én is imádom amikor napikig hidegvan és egyszercsak kisüt a nap és melegit is még. Amikor télvan és csak süt de nem melegit azt utálom!Kép
Hogyan vagyok? Hááát. Elég hullámzo, de most valamiért jo a kedvem. Nemtom miért,de elvagyok!Kép
Ettem 3falat üres kenyeret!Kép Elégvolt!Kép
Én ne engednélek el?Kép Johogy mehecc! Bár akkor ki fog nekem irni?Kép BrühüKép Na de neked jobb ha otthonvagy, tehát GOOOOOOOOOOOO!Kép
Én is indulok max 30perc mulva!
Ugyhogy szijasztok!
Pussz!
Mamacs
mamacs

Rita! bocs, de én meloban már nem tudok netezni, annyi a munka. Igy csak itthon olvasom már el.

nekünk 3x volt vizsgálata, de csak 2 eredményt adtak ide:
1. mennyiség 8 ml, spermaszám 1,4 M/ml, motilitás 79%
3. mennyiség 7 ml, spermaszám 2 M/ml, motilitás 48%

igaz, az utolsó vizsgálatkor nagy beteg volt, ezért lett
rosszabb a motilitás. Neki nem irták hogy steril, de a 2. vizsgálaton (amirõl nincs minden eredmény ráirva, akkor javasolta a lombikot, a 3. alkalommal meg het i2x1 GonalF
Ugy hogy tudta hogy lombikra megyünk, akkor nem értem minek
irta fel (ti is a Szöllösynél voltatok?)

Karmen

Marcsi! Nekünk beagle van, és én tudtam hogy nem menhelyrõl
akarok kivenni. Nem tudhatom a nagy beltenyészet miatt hogy
mit örököl a kutyus, szerintem csak komoly tenyésztõtl szabad venni.

Itt egy kép a kiskutyánkról (4 hónapos most és jár iskolába, szerintem okos). Gyerek mellé meg ilyet gondoltunk.

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Upppsssz, ez elég nagy lett, bocsi. Most elõször tettem fel képet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, nagyon aranyos a kutyi!
Hurki Kép
hurki

MamacsKép
Nekem is jövõ héten jön az anyukám és én is már nagyon-nagyon várom Kép
Lujza
lujza

Sziasztok!

MAMACSKép
lehet, hogy Te már el is húztál? Ha igen, azt nagyon jól tetted! Én még itt vagyok, de max. 10 percig, aztán tûzök haza.

KARMENKép
köszike a választ, hát ez tényleg nem a legjobb eredmény. Szerinted a páromé milyen? (fentebb a pontos adatok) Talán több esélye van a javulásra, ha már a kiinduló adatai sem olyan vészesek, igaz?
Édi pofa a kutyitokKép!

LUJZAKép
hogy áll a hõd?

Csajok, elmentem haza, mindenkinek további szép napot, a dolgozóknak meg kitartást!

Puszi,

Rita
knérita

Sziasztok!

Van még itt valaki?
Sajnos nap közben nem mindig tudok netezni, mert itt ül a csop.vez.-em mellettem és rálát a monitoromra. Kép De most 3 napig nem lesz itt! Kép

Ugyebár peteéréskor kell akciózni, amit szerintem elég nehéz megmondani, hogy mikor lehet. Majd holnap beírom a hõmet, hátha ti jobban észreveszitek mint én. De amikor leesik a hõ, akkor már reggel érdemes, vagy az sem késõ ha aznap este?

Üdv, Leone

KépKép
leone

Dorka eddig nagyon félt a kutyáktól, mert egyszer neki akart menni egy. Még a legkisebb kutyuli elõl is visitva menekl hozzám. Talán most már kezd hozzájuk szokni, és óvatosan, de elmegy mellettük. Keresztapámnál van egy kutyuli, akivel pimaszkodni szokott. Azt nem bírja, ha oda megy hozzá, de távolról incselkedik vele.

Én a macsekokat jobban szeretm, csak alergiás vagyok rá. Sajnos.

Nelli
nelli2

LeoneKép
Akkor már mindenképp érdemes akciózni ha leesik a hõ, de azt javasolják, hogy kétnaponként érdemes akciózni mert a matyikáknak annyi idõ kell az újratermelõdéshezKépAz a szerencsésebb (mindegy, hogy este vagy reggel) ha az akciók után néhány órát fekve tudsz maradni mert akkor nem folyik ki a drága "nedü"KépKép

Puszi: Doris
doris

Rita! Már nem látszik a leveled, majd holnap ha archiválják megnézem megint. Ugy láttam nálatok csak a motilitás volt a gond. Neki amugy elég a spermaszáma. Nem értek hozzá, de azt gondolom nektek nem kell lombik (jól emlékszem hogy 60m/ml volt?)

Köszi lányok a dicséretet, megvallom azért választottunk ilyen kutyát hogy a babára nézve se legyen veszélyes. Imádja a gyerekeket, amit én nem értek, hogy kiskorától (7 hetesen hoztuk el) mindenkire ugrált (mióta iskolás már ritkán) de a kisgyerekeknél lefeküdt és hagyta hogy simogassák. És õket nem is harapdálta (bezzeg az én karom hogy nézett ki...)

Puszi: Karmen
ha tetszett a kép van egy sokkal aranyosabb, ott 5 hetesek azt fotópályázatra is elküldtem. Na majd holnap megleplek vele benneteket

Kép

Kép

Karmen
karmen

Eladtuk!!!
Aztán majd ha már rendbejövünk egy tali nálunk is lesz majd, de addigra mindenki gömbölyödõ pocakkal jön ám! Kép
Jó éjszakát szép álmokat, nekem meglesz! hepiHurkiKép
hurki

Kedves Lányok!

Sheila vagyok, és egy kedves barátnõm ügyében szeretnék kérdezni Tõletek pár dolgot.

Az egyik: a barátnõmnek sajnos nem lehet természetes úton
gyermeke.
3 évig próbálkoztak sikertelenül,ezután 6 szintén sikertelen inszemináció következett, egy ideje már a Kaáli Intézetbe járnak.
Kiderült, hogy ellenanyagot termel a szervezete a férje spermájával szemben, de azt mondták ez még nem olyan nagy baj, majd átmossák a petesejtjeit mielõtt megtermékenyítik.

Tegnap leszívtak 6 darab petesejtet, ma telefonált a Kaáliba, ahol azt mondták természetes módszerrel egy sem termékenyült meg.
Szewgény nagyon kiborult, de azt mondták , holnap telefonáljon újra, gondolom megpróbálják átmosni a petesejteket.

Van valami ötletetek, mivel tudnám Õt megvigasztalni, ill. biztatni??...annyira sajnálom...

A másik kérdés: tényleg minden esetben szükség van a hat inszeminációra / a nõgyógyásza szerint igen, mert ez a "belépõ" a Kaáli Intézetbe, viszont ott beszélt egy olyan nõvel, akinek csak egy sikertelen inszeminációja volt, utána mehetett lombikbébi programra.
A barátnõm gyanítja, hogy az orvosa csak anyagi haszon miatt
csináltatta végig vele fél éven keresztül.../

A segítségeteket elõre is köszönöm, és Mindenkinek mielõbbi kétcsíkos teszteket kívánok!

Puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!Kép

NelliKépRitaKépOrsolyKépCatEyeKép
Köszi a tanácsokat, remélem sikerül kifognom egy jó dokit. Egy barátnõm már ajánlott is egyet, lehet, hogy ahhoz megyek.Kép

DorisKép
Ma felment a hõm 36.8-ra tegnap 36.5 volt. Akkor valószínû tegnap volt a tüszõrepedés? Bár nem tudom mert tegnap elkezdtem szedni a Norcolutot és lehet, hogy attól emelkedett meg a hõm. A progeszteronszint emelkedésnek van köze a hõ megemelkedésének, ugye?

KarmenKép
Nagyon édes a kutyus!Kép

EditKép
Mi van Veled?

Laura
Laura (laura2)

Jó reggelt Lányok!
Doris! Remélem jókedvûen...
Edit! Tényleg, mi újság Veled?
Hurka!Jó, hogy el tudtátok adni a lakást. Akkor már nem depi Hurka vagy, igaz?
Laura!Drukkolok, hogy jó orvost találj magadnak!

Nikie merre van?

Nelli
nelli2

Szép jó reggelt MindenkinekKép
SheilaKép
Mi is a Kaáliba járunk és törvényileg kötelezõ a 6 db. inszemináció. Ez alól akkor adnak felmentést, ha vagy mindkét petevezetõ átjárhatatlan, vagy annyira rossz a spermaszám, hogy abból kizárt a teherbe esés. Nálam egy petevezetõ elzáródott+endometriosisaim vannak. A Kaális orvos nem sok esélyét látja az inszemnek, de mit lehet tenni...rossz a törvény. Viszont! A nõgyógyász is csinálhat inszemet és akkor olcsóbb ill. adhat igazolást ha indokoltnak látja az inszem elhagyását. Ezért van az, hogy idõnként megpróbálják az inszemet, hogy papíron védve legyenek de nem minden esetben kell megcsináltatni mind a 6-ot. Próbáld megnyugtatni a barátnõdet. A lombikban most az történt, hogy "önálóan" nem tudtak "összejönni" a sejtecskék viszont befecskendezéssel (tûvel szúrják be a spermát a petébe) szerintem sikerülhet ezért még nincs minden veszve. Úgy tudom mindig megpróbálják szabadon összeereszteni õket, hogy maguktaól találkozzanak aztán ha nem sikerül jöhet a tû...Kép Remélem nem írtam butaságot de én így értelmezem a dolgotKép Sok sikertKépAz anyagi haszonszerzés kizárt, mivel itt Tilos a hálapénz. Egész egyszerûen rossz a törvény!!!! Kéne már valamit csinálni ellene....
LauraKép
Sajnos nem tudom, hogy a Norcolut hogyan befolyásolja a hõmérsékletet, de ha holnap is emelkedik akkor biztos, hogy megvolt a pé-edKép Jó lenne, ha elérné a 37-etKép

doris

Jó reggelt mindenkinek,

lenne egy kérdésen azokhoz, akik szedik, vagy szedték az Elevitet (azért, mert elhagytam a leírását), volt a mellékhatások között, hogy székrekedést okozhat? Mert én egy hete szedem, és ilyen gondjaim vannak... Vagy volt-e valakinke hasonló tapasztalata

köszi
ORsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,

Elevit: Ritkan gyomor-belrendszeri panaszok (pl. szekrekedes) fordulhatnak elo.

Udv,
gabomamo
gabomamo

OrsiKép
Én is szedem már január óta és nekem is vannak ilyen gondjaim. Reggeli KV-val próbálok segíteni a dolgonKép
NelliKép
Köszi, tényleg jobb a kedvemKép
KarmenKép
Én szeretném azt a baba-kutya képet is látniKépKép Aranyos ez a dögikeKépImádomKépKépKép

doris

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Hurki!
Gratulálok, akkor most már vége a depinek?! Kép Jöhet a babóca, ha már anyuci is megnyugodott! Kép Kép Kép

Orsi!
Én szedtem, de azt hiszem volt ilyesmi ráírva.

image {okt2}

Üdv:
Gitta
gitta

image{okt2}

fránya szóköz!
gitta

Kép
gitta

naaaaaaaaaaaaaaaaa
gitta

Szórakozik velem a gép, bár én is bénáztam az elején! Nem akarja elfogadni a képküldést, pedig most már jól írtam be! Brühühü!

Kép
gitta

Jupiiii! Sikerült! Kép
gitta

Sziasztok!

HURKIKép
gratula a lakáseladáshoz! Jó lenne, ha már a mienk is hasonló sorsra jutna!

ORSIKép
nekem is okoz hasonlókat, bár én alapból is hajlamos vagyok a székrekedésre, nem tudom, mi lesz velem, ha babó lesz a pocimbanKép.

NELLIKép
macskaimádóknak itt egy kép az én gyönyörûségemrõlKép
Kép

Õ egy orosz kék, Kék Drágakõ E. Aramis névre hallgat és imádomKép!

Cupp,

Rita
knérita

Most velem is szórakozik, de nem adom fel!

Kép

Eredetileg egy másikat akartam, de ez kisebb, talán átmegy...

Rita
knérita

Hát nem gyönyörû??? Itt éppen hancúrozik...

Rita
knérita

OrsiKép
Elevit betegtájékoztató:
"Elevit pronatal filmtabl. 30x
12 féle vitamint, 4 féle ásványi anyagot és 3 féle nyomelemet tartalmazó tabletta.
A terhesség, szoptatás idõszaka alatt megnövekedett vitamin-, ásványi anyag, nyomelem szükséglet fedezésére, a vas- és fólsavhiány okozta vérszegénység megelõzésére.
Terhesség, szoptatás idõszaka alatt, ill. nem szoptató nõknek a szülést követõ 2-3 hónapig javasolt szedése.
Ha az orvos másképp nem rendeli, sokásos adagja napi 1 tabletta, melyet reggelivel javasolt bevenni.
Terhességgel összefüggõ reggeli hányinger, hányás esetén a tabletta átmenetileg bevehetõ délben, vagy esetleg este.
A tabletta szedésének elkezdése elõtt a kezelõorvos tanácsát ki kell kérni, mivel bizonyos betegségek (pl. kóros vasfelhalmozódással, vasfelhasználódási zavarral, a vér kálcium szintjének kóros megnövekedésével, fokozott kálciumürüléssel járó betegségek, egyes vesebetegségek) esetén alkalmazása ellenjavallt.
Egyéb vitamint, ásványi anyagokat tartalmazó készítménnyel együtt csak a kezelõorvos kifejezett utasítására szedhetõ.
Az egyidejûleg szedni kívánt egyéb gyógyszerekrõl is (pl. antibiotikumokról) tájékoztatni kell a kezelõorvost.
Ritkán gyomor-bélrendszeri panaszok (pl. székrekedés) fordulhatnak elõ.
Érzékeny egyéneknél esetleg alvászavart, ingerlékenységet okozhat, ilyen esetekben a tabletta este történõ bevétele kerülendõ.
A készítmény B2 vitamin tartalma a vizelet erõsen sárgá színûvé, vastartalma a székletet fekete színûvé festheti."

Én is szedtem Elevitet nem túl rendszeresen, mert mindig hányingerem lett tõle. Valaki tapasztalt ilyet? Pedig állítólag pont hányinger ellen is jó.

Laura
Laura (laura2)

Rita!
Nagyon édes! Olyan puha a szõre és szép fényes!

Doris! Örülök, hogy jobban avyg!

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Jó reggelt mindenkinek! Itt Veszprémben hét ágra süt a nap, ez - nekem legalábbis - már jó kiindulópont a jó napohoz!

HurkiKép
Gratulálok a lakás eladásához, egy gonddal kevesebb. Most lehet koncentrálni a zebrásodásra.

EditKép
Még mindig nem tudunk Rólad semmit!

KarmenKép
Nagyon aranyos a kutyád! Nekem is bejön ez a fajta. Az a baj, hogy a párom meg van õrülve a Rotweilerekért, úgyhogy biztosan, hogy majd ha lesz kertünk, akkor roti lesz a házõrzõ.

Nekem van egy nagyon édes kis cicám, megmutatnám, csak nem tudom, hogy kell képet ide rakni.
Segítene valaki ebben?

Puszi: Móni
bogu

MÓNIKép
láttad a cicusom? Amúgy képet feltenni úgy kell, hogy beirod: image {a kép neve}, csak az "image" után nem kell szóköz, egybe kell irni. Ha még akarsz szöveget irni, akkor elé vagy utána beirod, rákkatintasz az "üzenet küldése" gombra, és ezután felhoz egy ablakot, ahol az elérési útvonalat be tudod irni, itt a "Feltöltés"-re kattintva - jó esetben - felrakja a képet.

Cupp,

Rita
knérita

RitaKép
Nagyon szép a cicád, én is mutatom az enyémet, ha már tudom, hogy kell.
Téged nem riogattak a toxoplazma veszélyével a macska miatt?
Én kérdeztem az állatorvost, mert ki akartuk vizsgáltatni a macsekot, hogy hordozza-e a vírust. Azt mondta, hogy ha benne is van, akkor egy-két hét alatt kimegy belõle, így ha biztosak akarnánk lenni a tisztaságában, akkor két hetente vihetnénk hozzá. Egyébként is mindig bent van a lakásban - szegény nem is tudna hova menni - így nagyon kicsi az esélye, hogy benne van a vírus. Én meg már biztosan átestem a fertõzésen, mivel kicsi koromtól kezdve mindig voltak macskák a közelemben.
Azért arra figyelni kell, hogy ha babás az ember, akkor az almot kerülni kell! Már mondtam a páromnak, hogy õ lesz az állandó cica-wc takarító.

DorisKép
Jó, hogy már jó a kedved!

Puszi: Móni
bogu

image(bogumil)
bogu

Na, még egyszer!

Kép
bogu

Na, mit szóltok?
bogu

Nagyon édes!!!! KépKép
Lujza
lujza

LányokKép
Ezek a cicusok gyönyörûekKép Imádom Õket meg minden állatkátKép Nem amortizálják le a lakásaitokat túlságosan? A Párom ezért vonakodik a dologtól meg azért, mert szerinte az állatkának nincs helye az asztalon, ágyban...stb.Kép

doris

MÓNIKép
óriási pofa!!! Törzskönyves? Zabálnivaló! A bundájával nincs gondod, birja a macs a kefélést? Mert ez ill. a körömvágás nálunk mindig közelharc árán történik. Jó a neveKép!
Anyunál a másik cicc egy félperzsa, róla is teszek ide egy képet, de megigérem, hogy többet nem, nehogy besokalljanak a nem-macskásokKép, itt éppen párom ölében szunyókál
Kép

DORISKép
asztalon tényleg nincs helye, de amikor nem vagy otthon, úgysem látod, hogy hova megy fel, az a lényeg, hogy azt megtanulja: ha otthon vagy, akkor nem szabad az asztalra mennie. Sajna az én cicókám nem lakik velünk, mert amikor elköltöztünk, akkor nem volt szivem elszakitani a kis barátjától meg a 6 éve megszokott környezetétõl, igy maradt anyukámnál, minek következtében min. 2naponta fel kell menni hozzá, macskázni. Amúgy amig otthon laktunk, mind a két cicc az ágyamon aludt, Aramis télen a paplan alá bújt, sõt, a "kis" zsarnok (5 kg fölött vanKép) képes volt a lábamba harapni, hogy ugyan menjek már arrébb, nem fér el! Ettõl függetlenül nagyon szeretem, annyira megérzi az ember lelkiállapotát. Amortizáció ellen legjobb egy kaparófa, csak idõben rá kell szoktatni, hogy az való a körmei karcolgatására, nem a fotel, franciaágy, falvédõ, székláb és társai.

Na, jócskán off-topikok lettünk, de kell idõnként egy kis figyelem-elterelõ, igaz?
knérita

Na, ez nem jött összeKép
Sõt, aláirni is elfelejtettem...

2. nekifutás:

Kép

Rita
knérita

Nem sikerül Kép, pedig olyan kis aranyos rajta...

Rita
knérita

EDITKép
mi van Veled???? Tessék jelentkezni, mert nagyon várunk a hirekkel!

LUJZAKép
hogy áll ma a hõd?

Cupp,

Rita
knérita

RitaKép
Köszi, sajna tudom, hogy ha az ember állatot tart akkor ezzel számolnia kell. Nekem mindig volt otthon cicusom de amióta férjnél vagyok nincs állatkám, mert a Párom idegenkedik tõle. Viszont ha meg tudnám ígérni, hogy nem jön az ágyikóba meg egyéb helyekre akkor meggyõzhetõ lenne, viszont velem pont az a baj, hogy én mindenhová beengedem a cinculit és magam hurcolnám az ágyikóba ha lenne.KépKép A Nõvérkém cicusa két hétig nálunk volt amig Õk nyaraltak és mivel elég kis babuka volt a lelkem leamortizálta a lakásunkat...ezért lett Vandál-Walter Rendetlen Baba a neve már két nap után és azóta a Párom kicsit elrettent a macskatartástólKépKépKép
Bocsi Lányok, most már felfüggesztem itt ezt a témátKép

doris

Sziasztok Lányok!
HURKI:ez jó hír!!KépKép
RITA:követlek a tábla aljára: 35c 2cn. Valóban egyetlen elõny, hogy bármikor tudjuk hányadik cn-en vagyunk.
GITTA:javíts légyszi!
RITA,BOGU:gyönyörûek a macskoszok!Én is akarok+kiskutyát+kisbabát!
Virág, aki ma (is)szörnyen elfoglalt lesz!
Virág

Jó reggeltKép

Orsi(icsilya): a vas, ami székrekedést okozhat. Ez van az Elevitben (is, meg a többi multivitaminban is).

Rita, Bugu: édes cicáitok vannakKép
Karmen: a Te kutyusod is imádnivalóKép

Hurki: tök jóKép Mikor költöztök?Kép

Nekem max. akkor lesz szõrös, tollas háziállatom (hal, teknõc lányoknak beígérve az újy lakásba), ha kertesben fogunk lakni. Erre az elkövetkezõ 15 évben nincs esély.

Juhhéééé, a férjecském leszállt a géprõlKépKépKép Este lesz haddelhaddKépKép Csak a jókedvünkértKép

Egy kis bosszankodás: a vevõnk nem fizet a héten, így mi sem tudunk fizetni, ergo nem lesz kulcsunk a hétvégén az új lakáshoz. Bosszantó, mert ugye a szerzõdésben az van, hogy a csaj okt.5-ig fizet, nekünk meg okt. 31-ig kell elhagyni a lakást. Nem tudom, mi lesz, ha õ csúszik egy hetet. A legjobb meg az, hogy a férjem okt. 30.-án megint megy Stockholmba.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Köszönöm mindenkinek a tetszésnyilvánítást!

Kicsi korában volt vele inkább gond, akkor mindent lekarmolászott, ma már van kaparófája, azt nyûvi. Persze, ha nem vagyunk otthon, akkor biztos meglátogatja a jól bevált ágysarkokat. Egyébként nagyon imádom, sokszor olyan,mintha a gyerekünk lenne. Mondtam is, hogy jó gyakorlás. Reggelente felkapaszkodik a vállamra, mindent úgy csinálok - kávémelegítés, rendezgetés - hogy ott van a karomban, így majd a gyerekkel nem lesz nehéz egykezest játszani a napi tennivalókban. Asztalra nem igazán megy, az ágyba igen. Ezt nem engedjük neki, ezért megvárja míg elalszunk, akkor somfordál oda. Arra szoktunk ébredni, hogy baromira nyomja a hátunkat, vagy befészkelõdik a lábunk közé, hogy nem is bírunk mozdulni. Egyszerûen imádom, legfõképpen azért, mert amíg egyedül voltam õ akkor is ott volt mellettem. A párom szerint akkor kényeztettem el baromira.
Na ezzel zárom soraim a Bogumilról, mert ha belejövök, órákat tudnék róla mesélni.

ErikaKép
Még mindig nem jelentkeztél, nagyon remélem, hogy nincs semmi gáz!

Móni
bogu

Köszönöm mindenkinek az Elevittel kapcsolatos tapasztalatát. Lejet, hogy meg kellene próbálnom valami másikat, mert ezzel eléggé szenvedek.

Még egy dologban kérném a segítségeteket, szerintetek mikor volt pém?
11, 36,15
12, 36,19
13, 36,49
14, 36,54
15, 36,18
16, 36,61
17, 36,50
18, 36,49
19, 36,29

szerintem, a 15. napom, vagy nem??

puszi mindenkinek és még egyszer köszönöm
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

RitaKép
Ma reggeli hõjelentés: 37,1 . Lehetne jobb is, de nem elégedetlenkedek.
EditKép
Merre vagy???
Lujza
lujza

LUJZAKép
ez jó! Szoritok, hogy jót jelentsen, kezem-lábam XXXXXXXXXXX

Rita
knérita

Orsi. szerintem is a 15cn-en volt. Te nem higyanyossal méred? Mert azon ilyen számokat (36,18) nem lehet leolvasniKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi,

nem higanyossal mérem. Ez így nem jó... mert a dokinak nem volt semmi kifogása az elektromos ellen, azzt is mondta, hogy így gyorsabb és egyszerûbb. Kép (és higanyos nincs is itthon)

köszönöm a megerõsítést

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: