Zsuzsu:
A kórházban a császár előtt a szülőszobán készítettek elő hajnalban, majd a kiírt időpont előtt egy órával bejöhetett a férjem, velem volt addig amíg el nem vittek, és a kicsit megvárta az újszülött osztályon. Ott fényképezte le a kicsit, úgyhogy rettenetesen friss még azokon a képeken. Ha akarja még a kezébe is adták volna a kicsit, de rettenesen izgult miattam, így nem merte megfogni. Nem tudom, de ez a kórházban teljesen természetes volt, amíg bent voltunk, nem egy apukát láttam bent az újszülöttön, akár normál, akár császáros volt a baba. Végignézhettek mindent, odaadták nekik a babákat, sőt volt egyszer olyan is, hogy még a nagymamát is behívták aki kint várakozott fél éjszaka.
Amikor kihoztak a műtőből, lepakoltak és a férjem, meg anyuék is bejöhettek, csak akkor kellett kimeni, amikor beteget hoztak, vagy láttak ela nővérek, de akkor is kedvesen kérték, egy idő után meg már tudta mindenki mikor kell kimenni

.
A húgomék 3 éve amikor a lányuk született, videóztak, még a szülőszobában is, gondolom ez intézményfüggő, igaz csak egy napot voltam a klinikán amnio miatt, de ott mintha még sokkal inkább a hagyományos rendhez ragaszkodnának.
Mindkét helynek vannak előnyei és hátrányai , mint ahogy egy doki sem jön be mindenkinek, de az a lényeg, hogy van választási lehetőségünk

. Kinek mi fekszik jobban. Nem tudom, más fórumokon annyira képesek kikelni az emberek magukból, ha valamilyen nekik tetsző dolog másnak nem tetszik, már sokszor gondolkodtam miért.
Melinda:
ez azért már túlzás, ráadásul még jogi végzettség nélkül is tudja az ember, hogy a szerződés nem teljesítése esetén bukja a foglalót a vevő, meg az a minimum hogy szerződést bontanak. Vagy ilyenkor még nemcsak előszerződés van? Meg különben is, ti meg eleshettek egy csomó mindentől miatta. Huhh de nem szeretem az ilyen embereket, nem csodálom hogy kiakadtál rajta.
Ági