A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Overál,bundazsák képei:
Kép Kép Kép Kép

2.000Ft

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

4.000Ft

Átmeneti kabát:
Kép Kép Kép Kép

1.000Ft

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Bea,

írtam egy privit, ha nem gond.

Mónika
vesm

Kriszta!
Ha az átmeneti kabát még nem kelt el,engem érdekelne :D

Bea!
Én kérdeztem a fogzás-kajálás dolgot. Kitti ma eddig csak 400 ml-nél tart.legalább 9 órán keresztül semmit nem evett,utána is csak keveset. 2 órája viszont annyira éhes volt hogy 200-at bevágott :shock:

Szerencsére a hangulatával nincs baj. Most is vigyorog mint egy kis tejbetök :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga írtam privit.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Ági 73!
Köszönöm a megnyugató válasz pü-t! Jó volt olvasni, hogy jó kezekben vagyok. Remélem látni fogunk képeket a "kis haspókról". És nem zavar engem sem, ha nem szorosan a gyerkőcökhöz kapcsolódó dolgokról irtok!

Csibe!
Szóltam a felkészitőn, hogy ne számitsanak rád, nem valószinű, hogy jönni fogsz már. (Ne sajnáld.) Az én párom totál ki van akadva, hogy ha olyan dologról kérdezünk, ami nem a "be happy" kategória, akkor nem válaszolnak semmit. Ma a csecsemő ellátásról volt szó. Kérdeztük, hogy ha egy baba Apgar? (nem tudom jól irom-e) értéke nem 8-9-10, akkor mi van, azt mondták, hogy a személyzet akkor tudni fogja, mit csináljon. Tehát semmi konkrét dologról nem beszéltek. Kérdeztük a születés utáni inkubátor veszélyeit is, arról is igen gyenge választ sikerült kapnunk. Na mindegy, majd olvasunk (amit ugye nem szabad :))

Üdv mindenkinek!
Cseppek
cseppek

Sziasztok, ma ugy látszik más is akar eladni :lol: , én bébiételt szeretnék eladni amiket Zsófi nem kedvel vagy tul sok van belőlle.
Én ugy számoltam, hogy 23 üveg+1 bébiital 3000ft igy db-onként 125 ft + 6 üveg hipp sárgarépa ajándék! A szavatossága 2006 okt. 14. ezt még anno az outlattbe vettem 99/ db-ért.

listázom:

Nestlé duo=sárgarépa csirkehussal 6 üveg 2007.dec.
Hipp = spenót burgonyával 1 üveg 2008. jan.
univer= almaszósz banánnal csirkehussal 2 üveg 2008. ápr.
univer= zsenge zöldborsó főzelék 5 üveg 2007. jun.
Heinz= bárány zöldségekkel 2 konzerv 2007 szept.
Heinz= csirkepástétom 5 üveg 2008 jan.
Heinz= marhapástétom 2 üveg 2088 jan.
Pacific öszibarack 2007. dec. 1 doboz

+ a 6 üveg Hipp sárgarépa 2006 okt.10

A zöldborsó, sárgarépa. 4. hótól adható többi 6. hótol.

Rika Kép

KépKép

KépKép
rika07

Helló!

Ismét köszi Dénes nevében a további dicséreteket!

Kinga, mi csak szerdán járunk úszni, hétvégén nem is nagyon tudnánk, mert szinte minden hétvégén utazunk. Egyébként nagyon édes a Kittibaba! :)

Bibi, ti nem akartatok jönni pancsolni?

Ma sportnap volt, délelőtt úszás, du. elmentünk baba-mama tornára. Ha lehet, ezt még az úszásnál is jobban élvezte Dénes!!! :lol:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Cseppek: az apgarról, meg a további teendőkről ennél jobb cikket nem tudok, még jó hogy annak idején mindenfélét elmentettem.

http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=99

És mik az inkubátor veszélyei? Erről még nem hallottam, hiszem tulajdonképpen semmi másra nem szolgál csak melegen tartja a babát, a kórházban minden baba oda kerül ki hosszabb, ki rövidebb időre, és senkinek semmi baja tőle. Nem lehet hogy te a kék fényre gondolsz? Mert az meg olyan aranyosan van megoldva a kórházban, csodálkoztam is. Képzelj egy kis ágyikót, arra fektetik a babát pelenkában. Majd képzelj el baba hálózsákot, de úgy, mintha az ágy matracával együtt lenne benne a baba. Rendesen a nyakánál záródik, mint egy rugi. A kicsi szolizik, miközben alszik, és a szemét sem kell letakarni, mert semmi fény nem jut át az anyagon, vagyis ettől sem kell tartani. Bevallom habár van némi közöm az eü-höz, hivatalból nem egyszer jártam már az újszülöttön is, de még én is tátottam a szájam ezen az ötletes kiságyon.

Úgy látom mindenki elad, én keresek. Ha jól tudom pihenőszéknek hívják. Valami nem túl drága, de azért jól használhatóra gondoltam, vagyis nem kell rá mindenféle bigyó, de legyen stabil, beköthető bele a baba, és esetleg állítható legyen a támlája (már ha így hívják).

Megpróbálok képet is feltenni a kis haspókról, meglátom sikerül e. Előre is bocsi ha túl nagy vagy túl kicsi lenne, ezt a képfeltöltögetést még most tanulom.

Kép
Kép
Kép

Ági73

Üdv!

Ági, mekkora pocija van a lánykádnak! :) Egyébként én Bánfalvinál csak akkor szülnék, ha ő lenne az utolsó nőgyógyász a Földön, nekem egyáltalán nem szimpi, de mint tudjuk, kinek a pap, kinek a papné. :wink:

Kinga, arik a képek, rólunk kevés van, mármint olyan, amin én és Peti vagyok, mert általában én fotózok... Még olyan képünk sincs, amin hároman lennénk. :(

A magzatvízről még annyit, hogy az enyém magzatszurkos volt, de én egyáltalán nem éreztem, hogy szaga lett volna...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Köszi szépen a dicséreteket :oops:

Ági73!
Szofi nagyon édes :D Szeret hason fürdeni?

Kriszta!
Tudnál nekem irni a katonane@brc.hu-ra? Sajna a profilban megadott e-mailem vmiért nem műkszik :twisted: Mindjárt ki is javitom :cry:

szszkinga

Kriszta!
Megkaptam az üzidet!! Bocsi a kavarásért :oops:
Mindjárt irok privit!!

szszkinga

Bea,
Jozsó alvásával akkortól nincs gond, amióta nem szopik, tuti van összefüggés.

Zita,

időbeosztás? Én akkor főzök, amikor Boldi alszik, 2 alvás közt megyek vele együtt bevásárolni,a főznivalót előző este, altatás után előkészítem, vasalni szintén alvásidőben szoktam. Takarítani nem szoktam, jár hozzám takinéni. A kert a férjemé, néha felsöpröm az udvart. Olvasni, tvzni nem szoktam. :(

Kriszta,
pont ilyet kerestem (overall) és pont most vettem egyet Boldinak.

Ági,
nagyon szép a pici babád.

Pihenőszék: Nálunk Jozsó imádta, Boldi utálta, nemrég adtam oda egy barátunknak. :( Sztem praktikus dolog, ha a baba is szereti.
Vendég

Melinda,
Tudom sovány vigasz, de mi is éjszakázunk, a tartalékaim kezdenek kimerülni.... És ez azért bosszantó, mert újszülöttként 1* kelt, majd pár hetes korától kezdve aludt reggel 6-7ig nyikk nélkül.

Hogy miért van, a fene se tudja. Próbáltam sírni hagyni, de csak rosszabb, mert nem alszik vissza, és akkor másnap is nyűgös. Ha bemegyek és cicire teszem 1 perc alatt visszaalszik. Csak ezt legalább 4-5ször egy éjjel kissé fárasztó.

Boldi 7330 gr/68 cm. Bodyban, peliben, szóval inkább csak 7230.
Vendég

Szia Ági!

Hát elég sok embernek nem jön be a stílusa, de 8 éve mi megkérdeztük egy a kórházban műtősnőként dolgozó ismerősünket ő kit választana szakmailag és ő javasolta. Nekem bejött, meg amúgy sem bírom a mézes-mázos orvosokat, akik rá se bagóznak utána a betegükre. Úgyhogy én maradok a papnál :D

A hasa valóban nagy, már születésekor ilyen volt, úgy is adták haza hogy tömegesebb a hasa, másnap vittük is uh-ra amire a benti doktornő kért időpontot, ott semmi eltérést nem találtak, a gyerekorvosunk szerint alkati és lazább a hasfala, amit idővel kinő, ahogy erősödik, ha meg nem és egy sebész is úgy véli akkor össze kell neki kapcsozni középen, de ezt is ha nagyon súlyos eset lenne. A legtöbben kinövik egészen egyszerűen. A kórházban is azt mondták amíg eszik, alszik és van rendesen pisis meg kakis pelenka addig nincs gond.
Hát enni eszik, nem is keveset, a súlya szépen növöget és hát a pelenkáira sincs panasz, vagyis várunk és remélem hogy amilyen mozgékony szépen meg is erősödik neki a hasizma és nem kell vele csinálni semmit. Azért megnyugtató, hogy nincs semmi szervi eltérés a hasában :)
Születésekor még nagyobb volt a hasa, meg is ijedtek a kórházban, de látták eszik, alszik, koszolja a pelust, így nem csináltak vele semmit. Szegénykém a hasamban is rendesen össze volt gömbölyödve, lehet ez is közrejátszott kicsit.

Így nézett ki születésekor:
Kép

Kép

Ági73

Jézus, tényleg nagy volt már akkor is a pocija, de a lényeg, hogy nincs semmi baj.

Enyém gyerek úgy döntött, hogy fürdés, és bealudt az evésbe, és még böfizni is elfelejtett, már nem is fog...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok

Zitacicu!
Édesek a gyerkőcök!

Jégvirág! Lehaltam a csajodtól, kész kis hölgy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jégvirág! Melinda!
Kéretik egy privinek sűrgősen nekiveselkedni! A Romy-lelkisegélyszolgálat éjjel-nappal műkszik! :D És még valami: Hiszem, hogy bármi, de bármi, ami nem gyerekkel kapcs esetleg, az is lehet téma. Emberek vagyunk és néha akármi is lehet amitől elszontyolodunk, miként akármi is lehet, ami felvidít. Sokszor már attól jó kedvre derülök, hogy tudom, írhatok Nektek (értek ezalatt MINDENKIT!!!!). Olyan ez, mint mikor valaki tartozik valahova, és ez nagyon jó érzés.

Cenikő!
Viola hogy viseli a bölcsikét? Hol van pontosan az a bölcsi a Rókusi krt-on? Én nem tudok rájönni, bocsi a tudatlanságomért...

Csibe!
Magzatvíz: nekem repesztettek mindkétszer, de a vizeletvisszatartás sztem jó ötlet a kettő biztos elkülönítésére.

Exi! Hát az említett dokinál én sem szülnék ha nem muszáj. Két barátnőm is kishijján gallyra ment nála, így nem és kész. Én az én két dokimmal tökéletesen elégedett vagyok. (Az egyik közülük Jégvirágé is. :) ). És számomra elég visszaigazolás -a szakmaiságon túl - hogy a gyerkőcöket mindkét doki felköszöntötte a szülinapjukon. Pedig valszeg nem az egyetlenek, akik náluk születtek...

Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Rika!

Engem érdekelne a bébiétel ha még nem kelt el.

Kép
Kép
zitacicu2

Lányok! Igazán rendik vagytok. Nem priviben írom mégsem, de akit nem érdekel ugorjon nyugodtan.
Próbálok nem örjöngeni, amikor a "bukott" lakásvevőnk előáll egy ügyvéddel -miután hétfőn a másik ügyvédnél még azt mondta, csak egy kis pénze hiányzik a vételhez és előkeríti-, aki spec az évfolyamtársam volt az egyetemen (!), plusz a bnőm élettársa volt, és fenyeget, minősíthetetlen hangnemben beszél az én ügyvédemmel -aki szintén évftárs volt-, akit én azért kértem fel, mert 2 gyerekkel nem tudok most egy szerződésfelbontást bevállalni, mivel egyszerűen nem érek rá. És sima ügy lenne, ha az a ha ott nem lenne.
A csaj bukta a foglalót, és nekem még lennének követeléseim, erre a válasz, hogy örüljünk ha hajlandó a szerződést felbontani -amit ő nem teljesített!!!!!-, ellenkező esetben sorolta mik lesznek, és még átgondolja, hogy volt évftárs elleni per, stb. stb. stb. Blöfföl tudom jól! De könyörgöm ne velem!!Ki a jó fenének képzeli ez magát???
A csajnak állítólag nincs pénze, de ügyvédre, marionettbábu szarjankóra van???? Bocs az elütésekért, kivagyok mint liba.

Dancsi! Nekem már a tartalékaim a seggemre, és a derekamra, hasamra összpontosultak. :lol:

Bocsi hogy nem írok most senkinek.
elhúzok aludni

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zitacicu!
Holnap felhívlak.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Peti ma fél nyolckor kelt, evett, most altattam el. Remélem, alszik legalább egy órácskát.

Romy, hát az én dokim nem hiszem, hogy felköszönti majd Petit. :D Ugye Enikő? :shock:

Melinda, hajrá, add ki magadból a dühödet. Megértelek...sajna vannak ilyen emberek. :(

Ágii

Ági és
KépKép
exdeus

Jó reggelt!

Tegnap este pontosan az "utolsó " mensi időpontjához képest egy évre ismét megjött....
Nektek mikor állt vissza?? Én a várandósság előtt nagyon megkínlódtam , de most csak kicsit görcsöl a pocim. Talán így is marad.Szerencsére Ábel szopizik rendesen, remélem gond nélkül átvészeli ezt a pár napot.

NAGYON SZÉPEK A BABUCIK!!!!!GRATULA ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!!

Ági!
Meglep, h már születés után fotózhattál bennt.
Én a Klinikán szültem és volt egy aranyos történet. Tudjátok, mindig mérni kell a babákat evés előtt-után. Egyik nap viszem Ábelt mérni az ujszülött osztályra. A mérleg kijelzője ugye mindig mozog, hiszen a babucik ficánkolnak. Nézem, hát nem mozdul a kijelző. Akkor vettem észre, h kicsi fiam édesdeden alszik a mérlegen. Gondoltam lefényképezem. Kértem egy ott lévő nővért , h vigyázzon a babára, amíg hozom a gépet. erre felháborodott, h ott TILOS fényképezni. Bosszantó!! (végül amikor kiment a csaj, lefotóztam a telcsimmel, csakazértis) :D

Próbálok csatolni egy képet Ábelről, most ez a kedvencünk. Itt pont 2 hónapos Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Köszi Kriszta!!!!!!!!!!!!

(és István!!) :D :D :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Ági!
A doktornőnél fogok szülni és Nagyné Évi szülésznőnél!
Nekem mindkettő nagyon szimpatikus!
Nagyon édipofa a kislányod! Érdekes,amit a kékfényről írtál, nem is tudtam, hogy így van. Igaz bent voltam egy hetet, de a csecsemőknél nem jártam!

Cseppek!
Szerintem inkább olvass és kérdezz a lányoktól! :lol:
Köszi, hogy szóltál!

Romy!
Neked is köszi az infót!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zsuzsu:

A kórházban a császár előtt a szülőszobán készítettek elő hajnalban, majd a kiírt időpont előtt egy órával bejöhetett a férjem, velem volt addig amíg el nem vittek, és a kicsit megvárta az újszülött osztályon. Ott fényképezte le a kicsit, úgyhogy rettenetesen friss még azokon a képeken. Ha akarja még a kezébe is adták volna a kicsit, de rettenesen izgult miattam, így nem merte megfogni. Nem tudom, de ez a kórházban teljesen természetes volt, amíg bent voltunk, nem egy apukát láttam bent az újszülöttön, akár normál, akár császáros volt a baba. Végignézhettek mindent, odaadták nekik a babákat, sőt volt egyszer olyan is, hogy még a nagymamát is behívták aki kint várakozott fél éjszaka.
Amikor kihoztak a műtőből, lepakoltak és a férjem, meg anyuék is bejöhettek, csak akkor kellett kimeni, amikor beteget hoztak, vagy láttak ela nővérek, de akkor is kedvesen kérték, egy idő után meg már tudta mindenki mikor kell kimenni :-).
A húgomék 3 éve amikor a lányuk született, videóztak, még a szülőszobában is, gondolom ez intézményfüggő, igaz csak egy napot voltam a klinikán amnio miatt, de ott mintha még sokkal inkább a hagyományos rendhez ragaszkodnának.
Mindkét helynek vannak előnyei és hátrányai , mint ahogy egy doki sem jön be mindenkinek, de az a lényeg, hogy van választási lehetőségünk :D . Kinek mi fekszik jobban. Nem tudom, más fórumokon annyira képesek kikelni az emberek magukból, ha valamilyen nekik tetsző dolog másnak nem tetszik, már sokszor gondolkodtam miért.

Melinda:
ez azért már túlzás, ráadásul még jogi végzettség nélkül is tudja az ember, hogy a szerződés nem teljesítése esetén bukja a foglalót a vevő, meg az a minimum hogy szerződést bontanak. Vagy ilyenkor még nemcsak előszerződés van? Meg különben is, ti meg eleshettek egy csomó mindentől miatta. Huhh de nem szeretem az ilyen embereket, nem csodálom hogy kiakadtál rajta.

Ági

Ági73

[quote="csibe78"]Sziasztok!

Ági!
A doktornőnél fogok szülni és Nagyné Évi szülésznőnél!

Csibe, jajj melyik is az az Évi? Szülésznőből van vagy 4 Évi ha jól emlékszem. Egy idősebb, amolyan Kalán néni típus, egy vörös rövid hajú, viszonylag magas, egy alacsony szőkés hosszú hullámos hajú, meg egy negyedik de most az hirtelen nem jut eszembe. Mind kedves, aranyos, a doktornőt nem ismerem, csak néha láttam elviharzani a folyosón. :-)

Ági73

Üdv!

Én nem Évinél szültem a kórházban. :o
Nekünk is van ilyen friss babás képünk, a kórházban lehet, igaz, a vakuzást nem szeretik...
Nálunk is volt fényképező, de ugye a csaszi miatt csak a "végén" látta a férjem Petit. Ja, és miután megszültem, ugye a megfigyelőben felkeltettek, és kapásból jöhetett be hozzám a férjem, emlékszem úgy sírt, hogy alig tudta elmondani, hogy Peti hány kg és cm.
De a bnőm természetes úton szült, és az újszülöttön odaadták az apukájának a kislányt. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!!

zsuzsu72: Hú de fellelkesültem, akkor lehet, hogy nemsokára szülök, juhhú.
Persze mivel kisfiunk van, tuti van akkora pechem, hogy kivárja a 40. hetet. Végülis ő dönti el, én nem szólok bele. Azért nem lennék nagyon mérges, ha már jönne:)

Nem tudom van-e valaki aki az Ifjúsági házba jár éppen terheselőkészítőre (kedden 16.00-kor), ha igen, akkor nem tudnátok megmondani, hogy jövő héten kedden milyen téma lesz?

Kihagytam egy pár hetet, de most megint tudnék menni.

Olyan szépek a babáitok, nem győzöm mutogatni a férjemnek, amúgy hogy lehet bal oldalra a nevem mellé képet felrakni, nem találom!

Az én babám itt van:
http://kordasbaba.tvn.hu
esztermoro

Sziasztok!

sok szép babaóca itt, nayon jó :lol:

Zitacicu!
Megváltozott a tel.számod?

én ugy megfáztam remélem Zsófi nem kapja el :( .

Zitaa, köszi megnézzük.

Voltatok már a C&A -ban? Szép babaruhák vannak elérhető áron, de elég szükös a választék.

Kriszta, jó lenne nekünk a zsák, de nekünk nagy, 65 cm a lányom. (tegnap mérte a védőnő)

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!!

Rika:Én is voltam a C&A-ban a héten! Nekem is nagyon tetszik! Szuperjó minőség,elérhető árak és vannak emberi méretben is ruhák, nem csak 38-ig :) :lol: :lol: És a kismamakollekciójuk kurvajóóó :lol: :lol:

Exi: Hát nem hinném, hogy felköszönti Petit. De arra se vennék mérget ha te szembemész vele az utcán, ha észrevesz h megismer és rádköszön :shock: :evil: :oops: Nem a szivem csücsökje tudod.... :oops: :lol:

Jujj annyira be vagyok sózva, ma viszem Violát a Koraiba!! Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz :lol:

A gyerkők nagyon cépek :wink: Ábel olyan nagyfiús ezen a képen :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Eszter: Szupi a honlapotok, nagyon tetszik végigolvastam:wink: :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!
van valakinek ötlete h. mit csináljak, Vivinek nagyon piros a popsija, nagyon sír, ordít inkább, mivel kenjem?
Vendég

Sziasztok.

Az átmeneti kabátunk elkelt!

:D

Rika:küldtem privit! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zozo:nekünk egyszer volt piros akkor a Sudocrem vállt be.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Zozo:

hirtelen így piros babapopsira a Neogranormon, Bepanten plus, Sudocrem, és cink tartalmú babakrém jut eszembe. Kinek mi jön be.
Nekünk a doktornőnk írt valami extra krémet piros popsira, megnéztem de nincs rá írva mi van benne, de a gyógyszertárban keverték össze, gondolom meg tudják mondani mi az ha erre kéred.
A fiamnak a Neogranormon jött be, a húgom gyerekeinél a Sudocreme, nekem a kórházban Bepanten plust adtak amikor a ragasztó helyén jócskán vörös volt a bőr.

Remélem bejön nektek is valamelyik.

Ági73

Sziasztok!

Zozo: Sudocrem?!?!? Pár napja Gérti is sírt pelenkázáskor, piros volt neki is, ez hamar rendbe tette. Épp nem volt itthon kamillás popsikenőcs amit a doki szokott felírni. Az is nagyon jó ám. Mármint a gyógyszertári kamillás popsikenőcs. Büdös, de a célnak tökéletesen megfelel és receptre olcsó. Mi eddig mindig azt használtuk ha gond volt.

Enikő: No mi volt?

Rika: C&A-ban vettem Gréti csini ruháját az esküvőre. Mi most legutóbb Pesten ott is vásároltunk pár ruhát neki. Meg amiket örököltünk, azok közül is sok olyan ruha van, hát nem látszik meg rajtuk, hogy 2 gyereket kiszolgáltak. Grétivel együtt hármat, és szerintem szebbek mint más ruhák újonnan.

Melinda: Eszem megáll mik vannak....fel vagyok háborodva, mit megengedhetnek maguknak egyesek.....

Eszter: Nini egy kolléganő :)
Nagyon klassz a honlapotok :) És ti is szépek vagytok mindhárman :)

Kórház: Fú, én 2 szülésznőt fogyasztottam, egyik Gabi volt (lehet hogy gabiból is van több?!?!?!?) másikat nem tudom....És nálunk is apa várta a lányát és fényképezhetett meg bármit csinálhatott, a kezébe is adták Grétit, sőt le is fényképezték őket együtt. :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szia jégvirág!

Te is tanítasz/tanítottál?
Én matek számteches vagyok, hát te?

Bár most szeretném elfelejteni a tanítást amíg babázok, csak erre szeretnék koncentrálni:) Most is éppen Halász Juditot hallgatok! Imádom!

Szép hétvégét mindenkinek, ha kibírom addig és nem ülök géphez.
Jó babázást!!
esztermoro

Üdv!

Enikő, ne aggódj, az utcán azért megismer! :D Tudom, hogy nem a szíved csücske. :roll:

Eszter, hátha a fiad hamarabb jön. Habár Petit is korábbra vártam, én szentül hittem, hogy a kiírtnál hamarabb születik, erre ráhúzott egy hetet...

Zozo, nekünk is a kamillás popsikenőcs vált be, a popója nem piros. Igaz, az utazócsomagunkban Neogranormon, a mamáméknál meg Sudocreme van...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

köszi a kenőcsöket, kipróbálom majd (mindet) sorba, igaz most nincs itthon csak síma popsikenőcs, mostmár nem ordít, csak pelenkázáskor :cry: az is elég :cry: úgy sajnálom.
Vendég

kriszta!
Válaszoltam!

Zozo!
sudocrem! én mindig azt teszem éjszakára Zsófinak. Olyan csunya volt a popsija, hogy még be is gyulladt mintha pattanásokkal lett volna teli, minél többet hagyd szabadon, persze én ezt +40 fokban könnyen kiviteleztem egy 5-6 hónapos gyereknél aki egyhelyben feküdt ,alátettem vagy 3 törölközőt a 10 hónapos Vivinél ez már nem megy.

Enikő!
Én már kb. 1 éve ott vásárolom a ruháimat Pesten, mert van rám való méret :lol: :lol: :lol: és az XL-es nagy :lol: :lol: .
Habár jó multkor vettem egy tök jó pulóvert piros fehér csikos ! A piros engedi a szinét és befogja a fehéret :x . dühitő. Most Zsófinal vettem rucikat elköltöttem a DM-es kupont :)

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika:

-küldtem mailt.
:)

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Zozo,
nekünk mind2 srácnak hiperérzékeny a popsija.

Amikor kipirosodik, ALSOL-lal vagy Neorganormonnal kenem (patikában kaphatóak), de az előbbi a jobb. Ilyenkor nincs popsirtörlő, csak kamillás lemosás vattával.

Nekünk a sudokrémtől is piros lesz, egy krémet bírnak a csukamájolajasat, ezt doki írja fel. Amióta azt használjuk nincsen gond a popsijukkal.

Van még egy piros folyadék (receptre, a dokid biztos tudja mi az), amikok nagyon nagyon ótvar randa volt, azzal kenegettem.

Rika,

sztem vedd meg a zsákot, nem baj ha nagyobb, mert zsák és nem kezeslábas, kényelmesebb lesz Zsófinak és kihúzzátok vele az egész telet.
Vendég

Sziasztok!

Melinda!
Elképesztő, mit megengednek maguknak egyesek. Ne hagyd magad, kívánok neked sok-sok erőt és kitartást hozzá, ez nem tűnik egyszerű menetnek.

Exi! Cenikő!
Valszeg írtátok, de ki volt a Ti dokitok?

Cenikő!
Na, milyen volt a Korai fejlesztő???

Zozo!
Nálunk a Sudocreme jelentett ilyen helyzetekben megoldást.

A II-kórházban ugyanígy volt nálunk is, fotót is csináltak rólunk, ott a szülőszobában, apuka kezébe is odaadták a minimanót, nekem is, együtt hagytak bennünket. szóval azt hiszem az egyik legszebb pillanat volt az az életünkben.

Jó éjt mindenkinek!Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok.

Női Adidas szabadidő ,38.as méretü eladó,mert 36 kg-ot fogytam és már én nem tudom használni.Felső része karcsúsított,világoskék,a nadrágja meg fekete.Nagyon jól néz ki ,személyesen is megnézheti.3-szor használt. Eredeti.
Megkímélt állapotban van.
Privire is válaszolok.

Új ára 23000.Ft.
Én 10000.Ft.-ért eladom.

Íme néhány kép róla:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

csak be akartam köszönni hozzátok, és tudatni, hogy elköltöztünk:) most hogy már több mint 2 hete itt lakunk, el kell hogy mondjam, hogy nagyon szeretek itt lakni, jó a környék, csend van!!! Csak a közvetlen szomszédunkat ismerem, de tündéri aranyos, a lakásba nem hallatszik át semmi:) A levegő tiszta, a közvetlen környékünkön 3 játszótér van, (egy-egy panelra tőlünk), egy icike-picike sétával elérjük a tavat, ami óriási fákkal van körülvéve, mögötte pedig a sportliget van egy óriási játszótérrel, nagy füves rétekkel, jó kis szánkódombbal:) Minden ami fontos közel van, az orvos, a gyógyszertár, a posta, a bolt, elindulással együtt kb 5 perc.
A lakás még közel nincs kész (ahogy kész lesz, dobok képeket :)) de nagyon tetszik. Bence is belakta már az új szobáját, Kata pedig már felfedezi az egész lakást:) Ugyanis mászik:) 13.-án vettem észre először... 21.-én felült, 22.-én pedig felállt. Ez utóbbit azóta nem láttam újra....:)

Bence 11.-én nagyon beteg lett, sajnos be kellett vinnünk a Heim Pálba, mert egy vírusnak köszönhetően kialakult nála egy tüdőgyulladás, amit tetézett az hogy előjött az eddig ismeretlen asztmája:( De szerencsére a 3. nap már haza is engedték. Azóta kiderült hogy allergiás a parlagfűre és a háziporatkára:(

Nagyjából ennyi ami így hirtelen eszembe jut:)

Puszilok mindenkit innen:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jut eszembe én ugyan márciusban szültem a klinikán, de engem akkor simán engedtek fényképezni! Fotóztunk szülés közben, után, a csecsemőosztályon a kórteremben és a folyosón.

Nekem egy olyan képem van a csajról, ami annyira friss, hogy még ki sem bújt teljesen:) Ha vkit érdekel, szívesen elküldöm:) nyugi belőlem semmi izés nem láccik:)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Romy: Én Vincze Emőkénél szültem és imádom :wink:
A legjobb a doki a világon (sztem :lol: )

Na voltunk a fejlesztőbe. Több részből áll a fejlesztési terv, Minden egyes gyakorlathoz tartozik egy mondóka. Az az egyik cél, hogy ha meghallja a mondókát tudja mi fog következni :wink:
Egyensúlyérzék javítása:
Van gimnasztikai labdán, előre hátra csúsztatás, jobbra balra csúsztatás és le-fel rugózás (3 különböző mondóka)
Van gördeszka, hason, cél, hogy előre rakja a kezeit és egyensúlyozzon. Gördeszka háton, cél, hogy a lábaival a szőnyegen lökje magát....
Takaróba beletéve hintáztatás jobbra balra, előre hátra...
Bukfenceztetés, gurítás.....stbstb.... Ehhez mindhez egyegy mondóka tartozik. Miközben a gyakorlatokat csináljuk/ják, a mondóka mondogatva van! Ez memóriajavító is! A mondókákat mindig csak egy adott tevékenységhez mondják!
És ezekután lesznek mindenféle fejlesztő játékok, majd beszámolok a későbbiekben a fejleményekről. A mai még csak "bemutató" foglalkozás volt. Elmagyarázta nekem a gyógypedagógus mit miért csinál, mi mire való, és mindent kipróbáltunk néhányszor a Violával, hogy mennyire hajlandó együttműködni, avagy tiltakozik.... (együttműködött :lol: )

Zozo: Pirospopsi ügyben én is a Sudocremre esküszöm :wink:

Jóccaka

ceniko
Szeged

Szia Zsuzsófi!!

Örülök hogy vagy ,régen beszéltünk.Megy még a tejcsi??

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok, jó reggelt!!!!!

"ceniko" !!!
Nekem is emlékezetes Vincze Emőke dr.nő, ugyanis Ő volt az ügyeletes éjszaka, amikor elfolyt a magzatvizem és Ő küldött le a női osztályról a szülőszobára.....Aranyos volt, utánna meglátogatott és kérdezte, hogy vagyunk.... :)

Zsuzsófi!!!
Itt vagyok Én is! Puszi Nektek! Szerencsésen megszületett Ábel, a doki nagyon aranyos, hála Neked!!!! :D :D :D

Tegnap este Apuci hozott játszószőnyeget......... meglepi volt. Pillangó alakú, zenél, villog.... Egyenlőre Ábel csak bámul, de ma ha már nem lesz álmos szerintem élvezni fogja. Majd csinálok képet és csatolom.

...ennyi kettes........ :D :D :D

Kellemes napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, gratulálok innen is:)

Zita, nem tudom, mert még erről nem beszéltem itt a doktornénivel. De egyenlőre még abból is sok van amit még a szegedi gyerekorvos írt fel:) Kata pedig imádja:)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Üdv Zsuzsófi! Jó, hogy adtál magatokról életjelet.

Cenikő!
Jó lehet, ez a fejlesztő, biztos élvezi majd, mert nekem úgy tűnik játékos formában történik az egész.

Puszi: Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Zsuzsófi! Grat a lakáshoz! :)

Enikő, jónak tűnik a fejlesztő, Violának tetszenek a foglalkozások? Hogy áll a bölcsivel?

Mikor Dénes megszületett, nekünk is engedték fotózni a klinikán. Igaz császáros volt, de mikor az operált osztályon voltam, apa mindig a "babavonaton" fényképezte Dinit, a nővérek simán hagyták. De fotózott a kórteremben is. A klinika kicsit konzervatívabb, de 2 dolog miatt tuti erre szavaznék: 1. Dénes velem lehetett éjjel is 2. Vincze E. doki néni! :)

Mióta beteg volt Dénes, napközben csak cicin akar elaludni! :roll: Eddig egy kis ringatás, nyűgösebb napokon kis éneklés is elég volt, ma meg 2x felébredt a de. alvás közben is, cicizett rajtam 10 percet, aztán vissza. Egyrészt boszankodom, mert ilyenkor csinálnám a házimunkát, a kölök meg félóránként cuminak használ, másrészt meg olyan édes, ahogy belém kapaszkodva alszik... :)

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: