Ma egy kicsit jobban aludt a kisfiam.
Kajla: Én is gondoltam a Panadolra, ami miatt eddig nem akartam kipróbálni, az az, hogy lázcsillapító is. Nem tudom, milyen hatása van, ha egy nem lázas gyermek lázcsillapítót kap.
Atan: Nagyon okosakat kérdez a kisfiad, ha kérdez.
Ildikó: Biztosan nehéz eldönteni, hogy hány gyermekkel érkezz a bemutatkozásra, ám a lényeg, ha elmondod, hogy Neked 3 manócskád van és Veronika a legifjabb.
Jelent már Viviennek valamit az, hogy vérszerinti?
Nagyon édes lehet Bálint, amint beszélget.
Obea: Nálunk picit hamarabb történt a tápszerváltás, mint amilyen korú a Te kislányod. Az ok az volt, hogy a tápi nem volt elég kalóriadús. Ugyan ezt játszottuk: Nem elég teli pocakkal nem ment az alvás. Ha pedig nagobb mennyiséget kapott Gergő, akkor fájt a pocak.
Nálatok a hozzátápi elkezdődött már?
És a fogacskák? Azok is jöhetnek.
Simineni: Éjszakai fény kipróbálva, lávalámpánk van és annak a fénye nagyon halvány. Nekem volt segítség, így könnyebben eltaláltam a kiságyig.
Gilice: Húúú, de ügyik a csajok.
Janka határozottabb kislány, mint Sára?
Lehet, hogy a fejlődés szakaszai okozzák az éjszakai ébredéseket, de ez már több hónapja tart. Nagyon figyelünk a nappalokra is, hogy viszonylag szigorú napirend szerint zajlódjanak, traumákat próbáljuk kikerülni, hacsak lehet, mi nem veszekszünk, úgyhogy hangoskodást sem kell átélnie Gergőnek.
Most a Suttogó titkait olvasom.
Szeretnék egy kis segítséget kérni:
Gergő szülinapja közeleg és szeretnénk neki vmi szép formatortát csináltatni. Tudtok vhol olyan cukrászdát, ahol nem csak szép, de finom tortát is csinálnak? Megnéztem mr az interneten és a közelünkben lévő cukrászdákban is, de a formatorták nem nagyon tetszettek.
Bocsi, ha ez most olyan központi kérdés nálam, de még van idő válogatni.
Ami tetszett eddig, az az alábbi, bár ez nem formatorta.
Szép napot mindenkinek!

és még: