A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv!
mivel úgyis javarészt este csináljátok a párát, így az esti fürdés után hagyd nyitva reggelig. az is sokat jelent! a penész meg talál magának helyet, ha más nem, hát a plafonon, fugákban. nekem volt egy óriási tengeri csillagom kirakva, és csak későn vettem észre, hogy totál bepenészedett :(. ha jó a fűtés, tudjátok jól szabályozni, akkor nem kell hősugárzó, elő se vezesd a férjednek! ;-)
van még egy olyan (egy villanyszerelő is meg tudja csinálni), hogy ablakba szerelhető ventilátor, amit te egy kapcsolóval kapcsolnál be, és elvileg kihúzná a meleg párát a szabadba.

Gabi!
Gokának bulást, nagyon stramm gyerek az orrpucol miatt!
azt a beszélgetést én is úgy megnézném!

pénteken 3-ra megyek fodrászhoz és Lencsit is viszem. szerintetek bírni fogja 1,5 órán át, míg az apja érte jön?
ancsipancsi

Gabi :) Milyen jó, hgy Dorka ilyen nagylány, és megérti, hogy jót tesz az a fránya orrszívás :)

Votiv :) Nem vagy képmutató, dehogyis - vagy akkor én is az vagyok - mert utálom a gyerekek közelében dohányzókat. Pedig én is éppencsak abbahagytam a dohányzást, mikor megfogant a babacsek. Egyébkétn a múltkori indexes feljelentőben pont azt olvastam, hogy Stahl Judit és férje elmélyülten dohányzott egy étteremben - és az asztaluknál ott ült a picurka lányuk is. Na ilyenkor fogom én a fejem...

Ha vasn BBC Prime-otok, most egy órán keresztül nagyon lérdekes gyereknevelési műsort láthattok - olyan szülők kaptan "online " segítséget a pszichológustól, akik csődöt mondtak a gyrekeik nevelésével (a szülők fülében hallgató van, azon keresztül kapják a segítő instrukciókat a pszichológustól, aki kamerán figyeli az eseményeket és azonnal tud reagálni). Nagyon tanulságos, hgoy miylen egyszerű eszközökkel lehet javítani a dolgon.

indianyo

Ancsi :) csodálkoznék, ha kibírna Lencsi másfél órát! NEm feladata egy iylen kicsi gyereknek ez... bocs, most kioktatós leszek: Miért nem olyan időpontot kérsz, amikor nem kell őt magadal vinni? Azért egy frizura elkészítése nem elsősegély..

Zsanci :)Lindi :) Gabi :) Valóban nagy butaság, hogy levetették a honlapról a műsort. Baklövés. Én is láttam az illető műsort, hát elég szánalmas volt. Riporter és riportalany egyránt ostobán viselkedett, az egyik védekezett folyamatosan, a másik meg támadott - mindketten megérdemlik az ejnye-bejnyét...

Votiv :) mi az a TV Taxi? És a baklava lett volna a fájdalomcsillapító injekciód? :lol:

indianyo

Az én kismanóm végialudta ugyan az éjszakát, de hőemelkedse volt és egész éjjel szörcsögött meg köhögött. Azóta is. Szegényke, nem érti, mi történik vele, úgy sajnálom. Szerencsére nincs magas láza és még mindig aranyosan eszegeti az Oscillót és iszik is, mikor adok neki. Ügyes kis babinkó. És ugyan a szívástól ordít, de a porszívótól önmagában nem fél, azért ennek örülök.

Remélem, többi betegeskedők jobban vannak már (Lillus?)

indianyo

Indi!
olyan vagy, mint anyukám. "nem feladata..." :). majd mindjárt megmondom, hogy nekem meg mi nem a feladatom! :lol:
nem volt más ip, és életmentő a beavatkozás számomra sajnos! (utoljára valamikor februárban engedtem meg magamnak a fodrász luxusát, úgyhogy nem érheti szó a házelejét) a másfél óra kicsit tényleg sok, remélem, hogy késik a fodrász és csak fél óra után tud velem foglalkozni. addig elleszek vele.
ancsipancsi

Ancsi :) fogalmazhatok másképp is: nem várhatod el egy iskoláskort nem elért gyerektől, hogy kibírjon másfél óra várakozást! még fél órát se. - Na, így jobb? :lol:

indianyo

a dohányzással kapcsolatos véleményem nem tűr nyomdafestéket, és sértődést is okozna, úgyhogy inkább - Mrs. Lipton után szabadon - ne szólj szám, nem fáj fejem.
ancsipancsi

Indi!
nem is várom el tőle! dehogy! majd megpróbálom lefoglalni közben, mert hosszabb várakozási idő lesz. általában elvan babakocsiban ülve, csak legyen elég játék, amiket cserélgetek nála. végszükség esetén megy neki a mobilom. képzelheted, hogy edzésben van, hiszen 10 óra volt az út Horvátországba, és mikor nem álltunk dugóba, nagyon hősiesen viselkedett, játszott, dumált, evett, ivott.
ancsipancsi

Indi! azért én sem vagyok a top esténként! :lol:

Ancsi! Kiszámoltam Angit a „rendszereddel” arra írtam hogy normális. 8)

Votív! Gyurcsánydoki :lol:

Ja és nem csak ám állatocskáknak becézem a csajt! :lol:

Nem jutottam a lap aljára, majd valszínű este.
Mindenkinek szép napot!!! :lol: :P :lol:
gödibarbi

Szép napot mindenkinek!

Ancsi,
A MOM mögötti toronyban dolgozom és én gondoskodom pl. a gézengúzaink kötelező oltásairól. :)

Votiv!
Köszi, a negtív tapasztalat épp oly értékes mint a pozitív bár nem annyira örömteli:) Nekem is vannak fenntartásaim a lánchordást illetően, de az nem egy rossz ötlet, hogy feltekerjem karkötőnek! ? Majd meglátjuk, lehet hogy az első nap után a fiókba süllyesztem:)

Gyógyulást a kismanóknak, lehet, hogy a csalóka őszi idő az oka? Én is minden délután kiteszem popsit szellőztetni a jó meleg udvarra ( néha még egy pici napozás is belefér ) de az árnyékban kifejezetten hűvös van.
Öröm, hogy szeptember végén ilyen szép idő van.

Ma menjen patikába akinek kell, mert holnap 2 órára bezárnak! de melyik két órára? :shock:
akata

Sziasztok!
Ancsikám!
Az én gyerököm tuti nem bírná ki azt a másfél órá, de Lencsédet ismerve nektek van esélyetek :wink: Ő amúgy is szereti a babakocsit, az első negyedórában leköti a sok színes látnivaló, aztán elvan egy fél pogival egy fél órát, aztán jöhet a mobil :lol:
És most már szeretnénk látni neotonos frizkóval!!! :lol:

Votiv!
Én nem is értem! Attól még, mert valaki dohányzik, odafigyelhetne a többiekre :twisted: Én amikor bagóztam, sose fújtam a füstöt gyerekekre, vagy kismamákra, sőt senkire! Ki lehet menni arra az 5 percre! Egyébként azt is tök furának tartom, hogy ha valaki le tud mondani róla a terhesség idejére, akkor miért kezdi újra? És mikor cigiznek? Amíg alszik a gyerek? Vagy a gyerek mellett?????? :twisted:

Kata!
Üdv itt!!! :D Kiknél szültél? Milyen élmény volt? És egyébként is több infót kérünk :wink:
Erről a borostyán dologról én is hallottam, talán a Kisamamában olvastam, hátul az apróhirdetésben. Reméljük beválik Nektek! Egyébként ez a fogzás olyan dolog, hgy ha a gyerek szenved, akor a szülők már képesek akármit bevetni, és sose lehet tudni, hogy mi fog beválni!

Rájöttem, hogy a gyermekem beszél :lol: Csak nekem kell megtanulnom, hogy mit mond :lol: Erre mostanában jöttünk rá, mert elkezdte utánozni az állathangokat, mindig hozza a könyveit, és mondja a kakasra mutatva hogy kúúúúúúúúúú, a bocira hogy múúúúúúúúúúúúúú, de a legédesebb, amikor a tyúkra mondja, hogy kotkotkotkot :lol: És ezekből rájöttem, hogy egy csomó mindent mond, csak meg kell érteni :wink:
zuzmo1

Ruz!
Vezetéssel hogy állsz??? Én tegnap is voltam, mindig őrmezőre megyünk, egyszer már beugrom Ancsiékhoz :wink: Na meg Denizsáék és Johiék felé parkolgattunk tegnap.
Téged nem idegesít az oktató??? Mert engem halálosan, múltkor jól össze is vesztünk, mindig akkor szúrom el a dolgokat, ha beleszól, amúgy meg tök jól megy minden! :lol:

Votiv!
Még a cigis dologhoz:
én már tökre el vagyok szokva a cigifüsttől, erre az oktatóm természetesen bagózik :twisted: Az oké, hogy menet közben nem gyújt rá, de olyan szag vana kocsiban, mint egy kocsmában, aztán persze cigiszünetet is kell tartanunk, addig én mehetek pisilni, és ő persze a kocsiban cigizik. Baromi szar visszaszállni :twisted:

Kép
Kép
zuzmo1

sziasztok,
Indi,
tetszett, amit tegnap irtál, csak már nem tudtam reagálni!!! :lol: :lol:

Zuz,
én is utáltam az oktatómat. Egy igazi bunkó volt.
Immár 14 éve nem láttam... :shock: öregszem.

Votiv,
nekem tetszett az álmod!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi, Fibi, Lányok,
köszi a gyes-gyedes infókat!!!

Lindi,
örömmel hallom, h jól sikerült a buli!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz,
Gratula a pocakodhoz, ha jól látom már jó nagy lehet:)
Én Urbán Mártánál szültem és imádtam!! Sajnos már lassan történelem, ilyen hosszúnak még sosem tűnt 4 hónap mint az elmúlt 4, pedig a napok meg észrevétlen pörögnek. Fura az emberi elme.
Akkor már csak 1 év és az enyém is beszélni fog????? :D

Indi,
Sütöttem cukkinit a'la Indianyó, tényleg finom! :)
akata

Látta valaki tegnap a Megatáncot? Mert én lemaradtam róla. Milyen??? Érdemes nézni?

Kata!
Hát pocakom az van :lol: Egy időben én is jártam Urbán Mártához.
Azért, ha gondolod, tegyél be képet a 4 hósodról, nagyon kíváncsi vagyok!

Zsanci!
14 éve!!! AKkor te már nagyon profin vezethetsz! :wink:
zuzmo1

Kata!
nem nagy Zuzmó pocakja :).

Zuzi!
ha kinézel az ablakon, miután végeztem a fodrásszal, láthatsz fodrászos frizuval, de nem Neotonossal. ez utóbbit én csinálom otthon. :wink:
Pajit meg már múltkor a Postán is hallottam dumálni. azt mondta babanyelven, hogy kér még kaját!

vezetés után egyszer feljöhetnél! az oktatód meg egyenesen sux, hogy a kocsiban bagózik! felénk lehetett kérni oktatót, azaz én ragaszkodtam az egyikhez, akivel elég jó barátságba is kerültünk a móka végére.

viszont a tűzkérést sosem felejtem el: "sajnálom terhesen nem dohányzom!" :lol: :D :lol:
ancsipancsi

Sziasztok!

Reg jartam erre, gondoltam benezek.
Van tematok boven, latom nem unatkoztok! :lol:

Nalunk is zajlik az elet, 30-an koltozunk, a lakas nagy resze mar dobozokban van, oruletes kupi, de azert en elvezem! :lol: Legalabbis ugy csinalok. :wink:

A lanyom is segitkezik a hazimunkaban:
Kép

Akata, udv! En is Urban Martanal szultem Katalin lanyomat. :D

Puszillak benneteket, majd megprobalok jonni, remelem gyorsan bekotik a netet!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci :) nem is váratam reagálást ám, csak úgy le akartam írni, mert benne volt az ujjam hegyében :lol:

Kata :) no ha már ilyen jó közel lakunk egymáshoz, akkor ezt ki kell ám használni :lol:

Zuzmó :) Mondtam én, Bazsó folyékonyan és választékosan beszél - csak a megfelelő szótárt kell alkalmazni :)

indianyo

Dóra,
sok boldogságot Kecskeméten!!!
és ha lesz következő babó, akkor feljössz ide szülni? Mert már hallottam ilyet!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Votiv

Ez az álom. :lol:

Zuz

Vezetéssel sehogy sem állok, mert az oktatóm éppen nem ér rá. :( Sajna az van, hogy én azért ehhez a céghez mentem tanulni, mert a férjem legjobb barátjának a családjáé ez a cég. De a cég lassan megszűnik és én még az utolsók között vagyok, akiket tanítanak. És mivel a vizsgaidőszakban én nem tudtam járni, ezért most már olyannyira kifutottam az időből, hogy az oktatóm már főállásban buszsofőr és csak mellékállásban oktat és most kezdte a buszsofőrködést és még tanfolyamra is kell járnia meg vizsgáznia így nem tud most oktatni. De talán jövő héten már mehetek. Még elvileg 8-szor kell mennem aztán ha minden jól megy levizsgázok. :)

Amúgy az én oktatóm is nagyon idegesítő és mindig azt nem mondja el amit kéne, de amit már meglehetősen jól tudok, azt mindig a számba rágja, szóval...csak a fent már említettek miatt nem megyek máshoz. Viszont nem dohányzik. :)

Egyébként meg mi a jó a dohányzásban??? :shock: ezt sose értettem.

Neet

Hát tényleg nagyon belevaló a csajod. :lol:

Fogzás amúgy most minket is megvisel, Bendi tegnap is egy óriási foltot nyáladzott a lepedőre meg sírt is. :(

Dora

Micsoda segítséged van, így már nem is fárasztó a házimunka. :)

Ja és nekem tetszett a Megatánc.

ruz
ruzicsky

Szia Dora! gyere gyakrabban, mert nem bírom követni, mekkorákat nő Kata! pálmafacopf megacuki :mrgreen:

Macs, Pocak, Manóka és többi hiányzó, hol vagytok? :)

votiv 8)
votiv

voltunk ma a játszócsoportban, és olyan katasztrofális volt, hogy alig bírtam sírás nélkül megállni, de végül csak hazafelé bőgtem el magam :cry:
Isti rettenetesen agresszív volt, közveszélyes, minden gyerek menekült előle, még az anyukák is elvitték a gyerekeiket a környékéről, teljesen kiközösítették :( a lisztsógyurmát felfalta, a halacskáját, amit készítettünk, szétmarcangolta, de a mellette ülő kisfiújét is... ők egyébként a mi házunkban laknak - mikor vége volt a játszónak úgy elrobogtak, és direkt másik úton, nehogy velünk kelljen együtt menni... de tojok rá, nekem se szimpik.
de Istvánka rajtam is kitöltötte rendesen a dühét, belecsapott a szemembe, megrugdosott, ordított, rombolt és tombolt, olyan elszomorító volt :( legszívesebben nem mennék vele egy ideig sehová, de muszáj közösségbe vinni, különben még inkább elvadul :(
votiv

Votiv,
fel a fejjel!!!
sok sok pozitiv erőt kivánok, meglátod, olyan csúcsszuper pasi lesz belőle, h messzeföldön irigyelni fognak érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Lányok!

Na ma délután már a fül-orr gégésztre kell vinnem a Lillust arcüreggyulladás gyanuval. Ugyanis nem köhög, viszont iszonyat váladék van az orrában és konstansan 38 fok körüli a hője. Ehhez hozzájön, hogy a párom is beteg, most várom, hogy jöjjön haza.
Szóval döglődik a család. Na délután okosabbak leszünk.

Zuz! Te dohányoztál? A gimi és a fősuli alatt én is, de én inkább mindig is buli dohányzós voltam. Szerettem a pia mellé néhány szál cigit elszívni. Ennyit a piszkos múltamból:)

Neet!
Csajod klassz csak így tovább! Hajrá Eszti!!!
Lillus tök sokat emlegeti a bölcsit, hogy mikor megyünk már. Talán akkor még se olyan szar neki ott.

Egyébként Manóka megint sokat fordít, meg múlt héten Erdélyben voltak és ezért nem tud jönni mostanság.

Votiv!
Ne csüggedj, Isti csak betörik egyszer! De azért tényleg szomorú, amiket írsz.

Indi!
Milyen mail címre írhatok neked, főzös kérdésem lenne megint:)

Csajok! Mennyi átfutási ideje van a gyesnek, arra is sokat kell várni, mint a tgyásra?

Ma először főztem életemben frankfurti levest, egész jó lett. Mi lehet csinálni egy egész fej káposztából? Any idea?
beetrix

Fibi, ez nagyon kedves volt Balintodtol :) koszonjuk
remelem ma mar eljutok az emil kuldesig is...

Barbi, tenyleg jo dolog a kesz futes. apa annyira orul, h tegnap este is begyujtott, bar nem ugy tunt, h szukseg lenne ra :lol:

Kata, hello itt :)

Dora, huu mar koltoztok is? minden jot hozza, es erezzetek jol magatokat Kecskemeten! de minket azert ne hanyagoljal! :D

ma de. megvolt a latogatas. nem volt semmi kulonos. fovedono teljesen normalis volt, megkerdezett par dolgot a gyerekrol, meg az itteni viszonyokrol. mar amikor szohoz jutott, mert az ido nagy reszeben apa tartott kiseloadast az epitkezes es felujitas rejtelmeirol :mrgreen:
szoval baromira nem ertem, mi volt ez az egesz. es kivancsian varom, lesz-e vmi folytatasa :?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi, ez nagyon kedves volt Balintodtol :) koszonjuk
remelem ma mar eljutok az emil kuldesig is...

Barbi, tenyleg jo dolog a kesz futes. apa annyira orul, h tegnap este is begyujtott, bar nem ugy tunt, h szukseg lenne ra :lol:

Kata, hello itt :)

Dora, huu mar koltoztok is? minden jot hozza, es erezzetek jol magatokat Kecskemeten! de minket azert ne hanyagoljal! :D

ma de. megvolt a latogatas. nem volt semmi kulonos. fovedono teljesen normalis volt, megkerdezett par dolgot a gyerekrol, meg az itteni viszonyokrol. mar amikor szohoz jutott, mert az ido nagy reszeben apa tartott kiseloadast az epitkezes es felujitas rejtelmeirol :mrgreen:
szoval baromira nem ertem, mi volt ez az egesz. es kivancsian varom, lesz-e vmi folytatasa :?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

aaa ezek meg ketten lettek :shock: :oops:
recca

Beet :) a profilomban van mailcím :)

indianyo

ahova engem hívtak igazi hangoszenéscigizős buli. 8)

Votív! Én a gyerekvállalás előtt 2évvel szoktam le. S tudatosan érte.
A foglalkozás miatt: ++++

Dorka! Nózipucol. Tudom nem megfelelő, de akkor is édes!

Indi! Egyszer láttam azt a műsort. Nekem is tetszett. :wink:
Bulást Dominónak!

Zuz! Gratula a beszélő gyerekhez, s a figyelmes anyukájának is! :P

Dóra! Látom ügyesen mosod Katát! :lol:

Védőnőnél voltunk délelőtt, s el van ájulva Angitól. Mondjuk megértem. :lol: Szerényanyuka
gödibarbi

nem tudjátok mikor van az m1-en baba-gyerekekkel foglalkozó műsor????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

Ezt csinálja éppen most a teraszon. Ez a kölyök mindig kint akar lenni. Mi lesz télen???

Indi,
OK használjuk kifele mielőbb! :)

Dora,
Még Januárban amikor érdeklődtem dokinéni felől Moose mondta hogy te is és Ada (őt nem találom a fórumon ) is nála szültetek. Akkor Moose sokat segített nekem a tapasztalatai megosztásával de azóta már én magam is referenciája lettem, mert nagyon megbíztam benne és nagyon bejön a stílusa nekem. Nem csöpög de nem is tart távolságot nagyon ok.

Recca,
Hello
Recca,
Hello:)

Én is cigiztem már suli óta. OK nem sokat, napi 3-4 szálnál csak buliban többet. A naptól hogy megtudtam babát várok kerülöm azt is aki beszélt már olyannal aki hallott már róla, hogy van aki valahol dohányzik. De azért nem esküdnék, hogy később kv vagy egy pohár bor mellé soha nem fogok elszíni egy-egy staubot. ( persze soha nem a gyerek közelében ) de az is lehet, hogy nem .... Na most aztán üssetek......:)
akata

Sziasztok,

Én is bekukkantok hozzátok. Sajnos mostanság nem vagyok a toppon, a vérnyomás fel-le, nem tudok enni (Adél baba ezerrel nyomja a gyomromat), aludni egyre rosszabb, de ti ezt biztosan átéltétek már. De nem is ezzel akarlak benneteket fárasztani. Tegnap voltam dokinál és ezt most muszáj megosztani veletek:lol:
Elbeszélgettünk arról, hogy hogyan érzem magam, görcsök stb. Aztán az uh vizsgálat alatt rákérdez arra, hogy a családban szoktak-e nagybabák lenni. Mondom, hogy szinte csak az van. Akkor jó, mert Adél baba is az lesz :shock: Aztán a vizsgálat végén kiböki, hogy lesz itt előbb is baba, mint október 31, akár már okt. 15 körül :shock: Ugyan koraszülött lesz, de a nagyságával nem lesz probléma :shock:
Szóval most teljesen be vagyok tojva. Nem merek itthon semmit sem csinálni, pihenek ezerrel. A bútor csak két hét múlva érkezik meg. Meg persze lelkileg okt. 31-re voltam felkészülve. Most egy kicsit izgulok, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön az idő :lol: Még tervezgettem, hogy a hátralévő 5-6 hétben mit fogok csinálni, mit kell még venni Adél babának....
curse

hú de rossz lett ez a kép! valamit nagyon elrontok:)
akata

Kép

felébredt:)
akata

Sziasztok,

Sajnos megint orvosokhoz szaladgáltam/szaladgálok, mert sokszor nem vagyok túl jól és az ekg is kimutatott valami problémát, úgyhogy elküldtek kardiológiára - bár a háziorvos szerint csak nyomják a babák a tüdőt, az meg a szivet és ezért nem tökéletes minden...

Cigi: mi sem megyünk olyan helyekre, ahol cigiznek, mert engem is nagyon zavar, úgyhogy Zuz részvétem a cigis oktató miatt, mert az szörnyű lehet olyan kis helyen, imnt egy autó, mert a ruha és a haj is nagyon beszívja a füstöt. Nem kérhetnél egy másik oktatót? :evil:

Beteg babáknak gyors gyógyulást!

Lindi,
írtam mélben, hogy nagyon szép a zene. Ja, és V. imádja a kids-et, alig tudom eldugni előle :D

Blaye
blaye

Beet!
Lillusnak jobbulást!
gondoltam én, hogy ezek a csodaszerek ideig óráig jók, de egy erős baci mindenkit ledönt!

káposzta: paradicsomos káposzta, káposzta főzelék, rakott káposzta, párolt káposzta.

Dóra!
jó költözést, és klassz idegrendszert hozzá, meg sok energiát! Kata édi a mosogatógépben, és a gép se kutya. én is akarok ilyet majd!

Votiv!
de ez még nem a fejlesztő foglalkozás volt, ugye?

Curse!
nem lesz az koraszülött! :)

Kata!
a baba édi, csak a kép nagyon nagy méretű a jpg tömörítéshez képest. ne csak a jpg-t tömörítsd, hanem pixel méretben is vedd kisebbre és szebb lesz!
ancsipancsi

Curse! Minden úgy van jól ahogy van és lesz. :P

Akata! Ákos jobban tetszik ébren. :lol:

Szegény kiscsajszim nagyon elégedetlenkedik a fogával. :( A maszi hála most épp lenyugtatta.
gödibarbi

Barbi!
küldöm a +++++++++-okat.
nálunk egyik foggal se szenvedtünk annyit, mint most. tényleg foga válogatja.

anyósom azzal idegel, hogy begörbült L. lába a járástól, úgyhogy lehet, hogy jövő héten elviszem dokihoz.

Zuzi!
neked nem kell menned a dokihoz? :)
ancsipancsi

Ancsi! köszi :D
ez a chamomilla egy csodaszer!!! uzsi utáni ( :lol: ) alvásból sírva ébredt, s 5percenként sírásra görbült a szája. adtam neki kamot, s fél óra múlva már majdnem teljesen önmaga volt. később már huncutkodott is, s most édesdeden alszik :lol:

ja és Ancsi ahogy ismerlek ugysem lehet téged megnyugtatni, de bizti nem lesz semmi gond :wink:
gödibarbi

Sziasztok,
csak gyors elköszönésre jöttem, mert hirtelen ugy alakultak a dolgok, hogy holnap reggel elmegyünk férjemmel a vidéki utjára :) a legtöbb kolléga nem tud menni, igy családi összejövetel lesz zömmel, meg kirakodovásár, kézmüves foglalkozások is. Lentiben lefoglaltak egy toparti házat :)
Délután meg telefonált egy érdeklödö a házra, nagyon kedves volt, meg akarják nézni vasárnap belülröl is (du kivülröl megsasolták már).

KépKép
fibi

Fibi! jó mulatást, drukk vasárnapra
gödibarbi

Közben meg a szilasligeti barátaink szoltak, hogy a szomszédaik lehet hogy benne lennének egy cserében, az ö házuk nagyobb, és most éppen kisebbet keresnek :) szal összejött most sokminden :)

Deni, Zuzi,
nagyon köszönjük a szives vendéglátást, ebböl tényleg rendszert lehetnecsinálni, akár télen is :D csak azt nem tudom, hozzánk hogy juttok el, én hogyan fogom viszonozni mindezt :?
fibi

Fibi :) Jó utat nektek :)

Sajnos nálunk a helyzet elég rossz, most már én is kezdem a torokfájósdit, úgyhogy gyorsan össze kell szednem magam... Domicseknek elment a hangja, szegényke szinte némán ordib ál :(
Viszont a porszívó helyére a számat csatlakoztatva remekül tudok orrot szívni! Igaz, ugyanúgy sikoltoz(na)ik szegényke, viszont legalább nem fog félni a porszívótól... Ha jól emlékszem, anno Jucus tanácsolta ezt a megoldást, msot megfigyeltem, hogy is működik a porszívós változat - hát az anyag csak abban a kis pöcökben marad, úgyhogy át is tértem ezennel a környezet- és bababarátabb megoldásra :)

BArbi :) szerényanya joggal büszke a kislányára ám :)

indianyo

Indi, Gabi :) Gyerkőcöknek bulást!!!

Beet :) Lillusnak is bulást! Mi volt a fül-orrgégésznél??

Barbi :) Sok ++++++ Anginak a fogzáshoz!!

Dora :) Csajod csodaszép és jó segítség! :D

Zsan :) m1-en csütörtökön 11-kor van babaműsor

Recca :) Akkor apa volt a tökéletes szóvaltartó :lol: :lol:

Akata :) Ákos csudaédes, ez a "nem tökéletes" képeken is látszik!! :D

Ancsi :) Ne hagyd magad anyóstól felidegelni, nincs Lencsinek semmi baja!

Zuz :) NAgy gratula Bazsónak a beszédhez! :D Bálint a vau-vau-t mondja a kutyára és a "hoppá" az első szava 8)

Votiv :) Gyurcsány-doki :lol: :lol: Isti és a játszócsoport :( és pláne, hogy Téged csépel :( remélem majd segít a foglalkozás!

Curse :) Dokid jól tud becsülni, úgyhogy készül nyugodtan arra, amit mondott :wink: de ne idegeskedj, ettől még nem lesz koraszülött!

Fibi :) Hú, mégis mentek? Király :D És izgi a ház-ügy, ebből lesz vmi! :wink: És ez tényleg rendszer lehetne! :D Viszonzás? Viccelsz?? Mikor mogyorós csokit hozol? Nyam-nyam... :lol: Utólag is még1x köszi :D

Cigi: Szóval Stahl is? Érdekes, hogy a gyerkőc ételét nem sózza meg, de a füstöt az orra alá fújja... :? És én azon is kiakadok, amikor a kedves szülők a játszótéren füstölnek :evil: hát még amikor eldobálják a csikket, a gyerek meg azt akarja összeszedni... :evil: :evil:

Vera :) És ígértem már néhányotoknak, Neked Vera bizti, hogy megnézem mikor van az FMH-ban (Temi) babaruha börze, íme:
2006. október 7. szombat 8-13h
és még: nov. 11. és dec. 2. a tervezett időpontok
denizsa

Hevenyészetten visszaolvastam, két gyerekkel sűrű az élet, de szép :D

Deni,
köszi a börzés időpontyot, jövő szombaton nem leszünk itthon! Ááááá :( Na majd bánatomban bevágok rá egy szelet dobostortát valahol....

Ancsi,
teljesen rákattantottál a dobostortára :D

Indi,
jobbulást! Én voltam a bio-orrszívó, egészen most nyárig, akkor már a leányzó is szerette a porrszívót :D

Rec,
amikor megszületett, a kötelező "jajj de gyönyörű" tartalmú mondatom után a következő a "milyen nagy az orra" volt :lol: Főtámadónéni akkor nem is volt vészes, viszont sokat tanulhatott a felújításról :D

Ruz, Gabi,
annyira nem értünk egyet a politikában, hogy teljesen fölöslegesnek tartok bármilyen vitát, ezért ezennel abba is fejezem :D

Gabi,
jobbulást nektek is! :)

Votiv,
játszóház :( Őszintén csodállak a türelmedért!

Zuz,
oktató :shock:

Dohányzás: én életemben nem gyújtottam még rá, de mindig azt vallottam, hogy mindenkinek legyen joga dohányozni, feltéve, ha nekem is lehet jogom NEM dohányozni, tehát nem szívni azt a füstöt sem, amit más kifújt :?
kisün

Fibi,
jó mulatást, én is szívesen kiruccannék a mindennapokból (természetesen babával, de akár nélküle is, bár inkább vele, mostanában annyira annyira de annyira... hogy el sem tudok képzelni nélküle egy napot sem, tán a bölcsi miatt is?), de mi most maradunk egyenlőre. :)

Votiv,
drukkolok, h miharabb lezáruljon ez a nem túl + időszakod, és már csak nevetve gondolj vissza csintalan fiadra. Aki egyébként egy angyal, ezt sose feledd. Látod, még kibújni sem akart időre, sztem egyszerűen nem tud nélküled élni, és a viselkedése tán arra utal, h foglalkozz vele és csak vele és hagyd a dagadt ruhákat másra...
Esetleg ha egy-két hónapig nem írnál egy cikket sem és nem aggódnál a határidők miatt? Ez persze lehet, h nem megoldható... én éppen a napokban gondolkodtam rajta elég erőteljesen, h abbafejezem a kiba..tt sulit, mert nem ér meg ennyit, de... na ez egy másik sztori..

Más: meddig tüzel egy kutya? Kis, fehér, szőrös pamacs, valami bolonyézel vagy hovanézel vagy mi? A mi Marcink folyton vele játszana, de most el vannak tiltva egymástól... :roll: :wink:
neet
neet

Neet :) kutyák 3 hétig tüzelnek. És de szépen beszéltél :)

indianyo

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk.
Ha Grétinek cipőt szeretnék venni, hány cm-rel nagyobbat érdemes, mint a lába? Olyan tanácstalan vagyok. Mert túl kicsit se akarok, meg túl nagyot se, de azért jó lenne, ha a most megvett őszi cipő esetleg még tavasszal is jó lenne. (csizmánk szerencsére van, az egyik Bogárkától :wink: )

Ez az FMH-s börze mekkora szokott lenni? Mondjuk összehasonlítva a Mom-ossal?

Votiv! Hátha Isti hamarosan megszokja a közösséget, és még sógyurmából meg is lep téged valamivel :wink: Pedig milyen kis nyugis baba volt. Én arra emlékszem, hogy amikor Bogárkáéknál legelőször voltunk, a 3 decemberi baba, Isti, Eszti és Vince miylennyugisan feküdtek a pokrócon egymás mellett, én meg szinte senkivel nem tudtam egy szót sem váltani Gréti miatt. Aztán ugyenez megismétlődött a második és a harmadik talin is, sőt Gréti minden egyes alkalommal még a hazafele utat is végignyivákolta. Hát én is a sírás szélén voltam mindig.

Anno én is egy bagós oktatót fogtam ki. Átlag 10 percenként meg kellett állni cigiszünetre, de ő legalább nem a kocsiban bagózott. Hogy emiatt -e vagy sem, én is utáltam őt. Szerencsére elég volt a kötelező óraszám belőle.

KépKép
KépKép
lindicita

Indi! Néma ordibálás. :( Szegénykém. :? Bulást neked is!
Én elég sok helyen azt hallottam, hogy egy idő után megszokja a porszívót, csak idő kérdése.
Köszi a megjegyzést! :P

Den! Köszi :P

Neet! Kitartás!

Lindi! Én ugyan nem értek hozzá, csak pont ma mondta a védőnő, hogy vele kell feltétlenül cipőt venni, s amikor áll legyen még egy ujjnyi a cipő orráig.
gödibarbi

Barbi,
Marcit küldöm udvarolni :lol:

Lindi,
én ált. siesta-márkaboltban szoktam venni Dóci cipőit a Bartók Béla úton, az ottani eladók nagyon profik, mindig segítenek a méretválasztásban (én nagyon béna vagyok, szandálban még csak-csak látom, hogy mekkora az akkora, de cipőben, pláne bakancsban reménytelen vagyok). És maguk ellen is beszélnek, pl. lebeszéltek róla tavasz elején, hogy vegyek neki egy nagyobb bakancsot, mert azt mondták, a régi még kitart arra a pár hétre... és igazuk lett!

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: