Roki
altatás:nálunk nincs kifejezetten kedvenc akármi,de vagy 3-4kistakaró van az ágyban és egy nagy kutya,mert imád rámolni,hemperegni és bár be nem takarózik,de nélkülük még se alszik jól és mondjuk mi cuncizunk!
Anikó
felesleg:nekem sincs okom panaszra,én olyan 18-20kilót hízhattam(a végén már nrm számoltam),de annyira vékonyan indultam,hogy azt azért nem sikerült visszacsinálnom(lehet már nem is fogom)így azokba a ruhákba bele se férek

.....de hátha egyszer mégis!amúgy én hihetetlen zöldséges meg egészséges kajás voltam(vagyok is)csak a terhesség óta jobban rákattantam a csokira,de sajna a sütikre is,amiket már én sütök(meg a barinőm és együtt hízunk

)szóval ezt kéne valahogy megállítani és akkor minden olyan lenne mint régen!

aztán jön kistesó.....
Barbi
köszi,szerintem ma még zombik,de holnap már találkozhatunk embertársainkkal is
és mégegyszer köszi,hogy hívtál..
Kuha
de jó lenne tényleg veled is találkozni a talin,már megnéznén közelebbről Gergőt is,régen úgy hasonlítottak egymásra Kisnyúllal,ma meg már teljesen mások!
Davallia
vadaspark nagyon jó lehetett,szépek vagytok a képeken.....jó kis programok
Viki
tényleg
én sosem figyelek rendesen
hát igen,azt hiszem jobban örülhetnék a párom vendéglátós kimaradásainak!még szerencse,hogy nem Pesten laktok és őt nem vzényelték föl!huhh!
Prüntyi
kistesóóóóó
Megann
Harival naná hogy beszélek,ha meg valamiért ő nem érne rá,akkor viszünk mást,de tuti ráér
Ligetes képek szuperek,Dani és Léna édesen huligánkodnak....mi mást csinálnának
de jó,hogy meglett a kutyus és a sok dióért meg irigykedem...annyira imádom a dióóóót!nyami
befordulás???????én is gondoltam rá,hogy megtörténhetne,de itt?ennyi kismami között????nem hagynák!agyonverés lesz annak aki megpróbálja!
sok tali,játszóház és szép telünk lesz punktum!na!
Totka
jaj de édes Pannika a napfényes képen,irtó huncut szemei vannak!zabálni való!apának nincs dolga pestfelé kedden???
Cleo
szivecske,szivecske,szivecske Maja képek szuperek,gyönyörű mint mindig,vido is édes!örülök hogy egy jót nyaraltatok és a kezdeti nehézségeket is leküzdöttétek!
azért remélem jössz a atalira,ha nem majd legközelebb
de jó,hogy vagytok végre ti is!!!!
és a sulis előadáshoz egy kalappal!
Szedit
vendéglátás

,na jó azért annyira nem rossz,csak nehéz tervezni....nálatok nem,ha minden nap dolgozik,akkor nem is kell tervezni
barinőm közben feltette a képeket a tegnapi sétánkról....magányos sétánkról

....de azért jó volt ám!
ma hajnali kelés volt,így hamar visszaalvás volt,ami még most is tart