Sziasztok!
Köszönöm a bókokat a lányom nevében is, majd jövő héten teszek fel képeket a hétvégi esküvőről is, akkor biztos még szebb lesz
Zsuzsu: Grétit én sokáig háton altattam. Féltem a bölcsőhaláltól. Aztán amikor megtanut forogni, akkor többször aludt hason mint háton. Most meg ő találja meg a megfelelő pozíciót. Mikor hogy sikerül
Rika: Miért nem jók a Siesta cipők? Amúgy én ma vettem épp cipőt Grétinek. Assot. Nagyon csini. Elvileg olyan mint a Siesta.
Ma megyünk Kodály téri játszóra.
Eszter: Üdv. itt
Én is a kórházban szültem, és sajátban vajúdtam (jó régi, ócska, szociális hálóing volt), mert csak szakadt volt a kórházban épp, és nem akarták azt rám adni. Amúgy később én is pizsammában voltam, nekem az kényelmesebb, meg fáztam is. Felül meg vagy gombos pizsifelső vagy volt hogy póló volt rajtam. A szobában gyakran csak melltartó.
Csibe: Nekem nem volt érdekes szagú a magzatvizem, semmilyen szaga nem volt, és szép tiszta volt. Szal színtelen, szagtalan cucc jött ki belőlem. Totál meglepett amúgy.

De rá fogsz jönni hogy az az, ne aggódj. Az jön akkor is ha nem akarod....
Kinga: Csuda jó az utolsó kép ahol mindketten vagytok, csak úgy sugároztok a boldogságtól
Melinda: Tőlem offolhatsz....meg írhatsz privit is ha ki kell beszélned.

Én is kivagyok, bár próbálom tartani magam. Nem tudom eldönteni mi a jobb ha mesélek a problémáról vagy ha magamban tartom. Egyenlőre magamban tartom, aztán majd lehet kijön belőlem. Na, ezt jól megbeszéltem magammal
Amúgy ne aggódj az éjszakai ébredések miatt. Amióta Gréti nem szopik, nem ébred éjszaka. Egyszerűen nincs miért ébrednie. Cicit nem kap. Több emberke is mondta hogy megjavult az alvás amikor a babák leszoktak a szopizásról.
Vagy esetleg próbáld meg leszoktatni az éjszakai szopizásról. Kell hozzá egy elszánt, lelkes apuka, aki pátyolgatja olyankor a kiscsajt. Sírni szerintem ne hagyjátok. Annyit nem ér az egész.
Nálunk férjem altat amióta nem szopizik Gréti, olyan furcsa nekem. Kapok jóéjszakát puszit és elvonulnak.

Lefekszenek a sötétben aztán ha Gréti elaludt, a férjem kijön a szobájából.
Szóval nem értek hozzá, de hülyeségnek tartom, hogy majd oviban lesz gondotok az alvással a mostani ébredések miatt. Szerintem egyszerűen azért ébrednek különben, mert tudják hogy akkor van egy kis cici meg anyuci meg simi, és az jó.
Amikor Grétinek ez nem volt, csak apa meg simi, akkor 2-3 nap múlva rájött, hogy ezért kár felébredni és balhézni.
Bibi: Cuki a fiad
Zsuzsi: Azért nem semmi hogy Dini már így áll egyedül. Nagyon ügyes! A sármjáról nem beszélek, én már úgyis elkeltem