Votiv legutóbbi cikke nyomán muszájnak érzem a közbeavatkozást (most a cikktől szinte teljesen függetlenül): hagyjátok békén a babókat HA nem adja jelét, hogy baja lenne attól, h nem kakilt napok ótra, HA CSAK ANYATEJES ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT!!!!!!!
Eszter Guinness csúcsa a 12 nap volt, én nem aggódtam, de védőnéni addig stresszelte a Zuram, amíg szinte mindent kipróbáltunk, még a kúpot, kamillateát, hasnyomorgatást is, szóval mindent, amit mondott. De minek??? Eszternek semmi baja nem volt, evett, aludt, mosolygott, csak éppen büdit nem csinált. A végén a védőnő elküldött a dokihoz, és amikor telefonáltam időpontért, már tettem is le a kagylót, mert érdekes szag kezdett terjengeni a szobában.
Úgyhogy akinek most van vagy most lesz ilyen picike babája, az nyugodtan felejtse el a kínzóeszközök bevetését addig, amíg a baba nem jelez, hogy gáz van. Csak azért, mert pár napig nem kakil, és CSAK anyatejet kap, nem kell aggódni, egyszerűen megemészti az EGÉSZET, akár hihető, akár nem.
A mondás régi és ismert: csak anyatejen nevelkedő babáknák a napi 10 kaka épp oly normális, mint a 10 naponta egy, bizonyos időn belül be fog állni a rendszer. És ezt kiegészíteném azzal, h ezek szerint a 12 az majdnem 10.
Zuz,
retkes műsort én mostanában kapcsolom KI

Régebben néztem, de már elég volt. Még az alföldis-régistohlos időkben szerettem.
neet