A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sasha!

Csak miattad kukkoltam ide be!

Nagyon drukkolok! Kép Kép Kép

Norci
norci

Sasha!!Kép

Én is!!!Kép

Mondd meg légyszi Gabikának, hogy Sheila néninek, miatta lesz csillagos ég a telcsiszámlája...Kép

egyszerûen MUSZÁLY folyton bekukkantanom...Kép

sajna, még mindig modemezek, mert nálunk még nincs másra lehetõségKép

HAJRÁ GABIBABA!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi: Sheila és Melissa aki ma 5 hónaposKép
és látni szeretné már GabitKép

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Timici!

Ok, így már értem, miért nincs a kutyu Veled...Kép
szép termetes a kis drága...Kép

tényleg ne kockáztass ez a "kis" idõ már úgyis eltelik!!Kép
/ nekem is eltelt..., sõt a Hercegnõm már 5 hónapos ma Kép /

Myssnia!

A Kenduru Gold üzlet tényleg Kánaán...Kép
én is eltudok ott költeni kisebb vagyonokat minden alkalommal.
a nyáron vettem ott CUKI bodykat Melissának, napozó helyett az volt rajta a kánikulában!Kép

Puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Sasha!

Én is! KépKépKépKépKép

Minden sms-re ugrom, hátha életed párja közli a jó hírt... KépKép

Drága Virtuális Barátnõm!
Tegnap elkerültük egymást, mert annyira kaptam meg csak a gépet, hogy benézzek a babanetre. Kép Írtam egy pár sort aztán visszaadtam a "legnagyobb gyereknek" a trónt. Kép

<FONT COLOR="ff0000">Ancsi és Taháni!
Gratulálok Nektek, sok boldogságot a picikkel és sok-sok tejcsit nekik! KépKépKép
</FONT>
Kata és Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Vagyok még 2in1!

Sheila!
Gabinak hangosan felolvastam az üzenetedet! Hátha!Kép Küzben persze mindenki hülyének nézett, de kit érdekelKép

Kata007!
Jaj, már én is várom, hátha mehet az smsKép De még nem sajnaKép

Türelem rózsát terem tudom, de kifogytam a türelembõl! Gabit holnapra irta ki az UH!!! BrühühüKépKépKép

Puszi
sasha
39+5

Kép
sasha

Sziasztok!

Túl vagyunk egy nagy lakásfelújításon, remélem végre gyakrabban tudok majd jönni közétek is. Pöttömke jól érzi magát, azon nevettünk a párommal, hogy ha úgy csinál mint az ultrahangon, nemsokára ki fogja rugni az oldalamat. Kép A doki alig bírta befogni, hogy meg tudja csinálni a genetikai szûrést, annyira ficánkolt. Kép Hála Istennek a hányingerem is úgy tûnik alábbhagyott, sokkal jobb a közérzetem, mint az elmúlt 3 hónapban bármikor. (Gyorsan le is kopogom. Kép)

Ancs, Taháni
Hatalmas gratula a babácskákhoz!!! KépKép

Pocok
Felvennél engem is a táblicskuba? Légyszi... KépKép
Az adataim:
Edelweiss 15/4 32 év Szeged 1. baba szülés: 2003.03.21. SZOTE Nõi Klinika / Dr. Keresztúri A.

Sasha
Kitartás, hátha holnap aktivizálja mamát a picur mert nem akar csalódást okozni a maminak. Tudja ám, hogy nagyon várjátok... Kép

Puszi,
Edelweiss
15+4
edelweiss

Szia Edelweiss!Kép

Jó hogy végre tudsz jönni!Kép A kis pöttömöd meg ki is fogja rugni a ház oldalát, ne izguljKép Ha jól látom akkor nálad most fog jönni a "bizonytalan" idõszakKép Amikor már nem vagy rosszul, de a baba még kicsi ahhoz, hogy érezd, mozog. Én ebben az idõben úgy éreztem nem is várok babát, olyan rossz voltKép Úgy vártam a 18. heti UH-t mert akkor láthattam a saját szememmel, hogy a baba mégiscsak ott/itt vanKép
Igazad van, már nagyon várjukKép De még marad...Kép

puszi és a továbbiakra is nagyon kellemes, boldog babavárástKép
sasha
39+6

Kép
sasha

Taháni, Ancsi!Kép

Sok BOLDOGSÁGOT Nektek a Babócákhoz!!!KépKépKép

Sasha!

Köszönöm...Kép, mármint, hogy felolvastad...

képzeld, mikor láttam, hogy van egy ma hajnali hozzászólás,
tudtam, hogy csak Te lehetsz, és reménykedtem, hogy közlöd:

most indultok a kórházba!Kép

persze most már az is bekövetkezik, csak türelem...
"hidd el, nem Te leszel az elsõ, aki örökre babás marad"

emlékszel, Kata is ezzel vigasztalt engem azon a bizonyos "elõestén"...Kép

Drága Virtuális Barátnõm!!Kép

akkor most nehéz lehet Neked,hogy átmenetileg meg vagy "fosztva" a Babanettõl!Kép

Sok puszi Dancsinak és Dórinak!!Kép

Sheila és Melissa, aki megkezdte a 6. hónapot!Kép

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Franyo,

Nekem a 21 heti UH leletem szerint 50 mm volt.
Igaz, oda csak azt írták AD1. (Lehet, hogy az mást jelent? Nem tudom biztosan.)
Ha mész UH-ra, kérdezd meg, kiváncsi vagyok, neked mennyi lesz.

Pötyi
pötyi

Myssnia,

Köszönöm szépen. 1,5 éves, Kristóf.
Én is 02.17-ére voltam kiírva vele (csak 2001.), de elsején megszületett.
Tudod már, hogy milyen nemû és nevû lesz a pocaklakód?

Pötyi
pötyi

Jó reggelt!
Pötyi, nekem 40 mm az APD, 18-19. hetesnek állapította meg az ultrahangos dokinô a babót. Ez biztos, hogy normális érték, mert azt mondták, hogy minden rendben, és teljesen egészséges a baba, csak érdekel, hogy mik is az "átlag"-értékeke ebben a korban, hogy az enyém nagyobb vagy kisebb. Kép A többi értékem: BPD: 43 mm, OFD: 55 mm, FL: 27 mm. (A BPD és az OFD a koponya méretei, haránt és hosszában, az FL, ha jól olvastam, combcsont méret.) Még szerepel a papíron egy olyan is, hogy CN0 16 cm, ezt sem tudom, csak sejtem, hogy ez kb. a hosszúsága lehet (??), legalábbis, ha jól tudom, most kb. ekkora a baba.
És tényleg gyönyör? a babád, csodálatos szemei vannak!!! Gratulálok! Terveztek másodikat?

Edelweiss!
De jó, hogy itt vagy, sokat gondoltam rád, hogy mi lehet veletek, olyan jó, hogy minden rendben van!!!!!! KépKépKép
Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Puszi
Franyo
19
franyo

Sziasztok!

A jóslófájásokról: nekem továbbra sincsenek. Szerintetek lehetséges az hogy nekem rögtön szülési fájdalmaim lesznek?KépKép Vagy ebbõl arra következtessek, hogy még messze a nagy nap. Elvileg jövõ hét szombatra vagyok kiírva. Tegnap volt nálam a védõnõ, hozott vényeket a babának, mikor meglátott: "Maga pár napon belül szülni fog, látom az arcán" Az orvosom pénteken a vizsgálat alapján: "Hát van még két hete, ki is fogja addig húzni". Most kinek higyjen az ember?KépKépKép Az éjszakáim azért elég rosszak már jóslófájások nélkül is, állandóan keményedik a hasam, de ezk csak olyan fájdalmatlan keményedések.

Viszont így már tuti hogy a baba októberi lesz, mint az apukája!Kép

Ancsi és Taháni!

Gratulálok a babákhoz!

Dideki!

A tesztekre rá van írva hogy hány napos terhességet mutatnak ki, de az a nap a menstruáció elmaradása utáni napokat jelenti. Úgyhogy szerintem mindenképpen próbálkozz még, hátha lakik valaki a pocakodban! Remélem hamarosan jössza jó hírrel.

Timici!

35 kg-os kutya? Mindent értek! Én a kis 7 kg-os si-cu-mmal alig bírok néha!

Manó 38+3

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Ami a mamut 2-ben lévõ UH-ot illeti: Nekem kezd úgy tünni, hogy nincsenek ott a helyzet magaslatán. Többen írtátok hogy áttették az idõpontot, meg hogy a doki még akkor ismerkedett a géppel...nem tudom, én 2X voltam a 4D UH rendelõben, nem reklámozni akartam, de egyszer sem volt gond az idõponttal, és két különbözõ orvosnál voltam, de mindkettõ megnyugtató és határozott volt. Bennem semmi rossz érzés nem volt utána, úgy éreztem hogy a sok pénzért kaptam is valamit. Minden kérdésemre tudtak válaszolni is.

Elnézést attól aki esetleg a Mamutban volt és meg volt elégedve, de iylet még nem sokat hallottam. persze biztos még most tanulgatják a dolgot, na de 10e Ft-ért?

Manó 38+3

KépKép
manó

Haliho!

Mano: meg csak errol az egy dokinorol irtak a lanyok, hogy tanulgatja a gepet a MammutbanKép En megkerdeztem, holnap nem o fog minket uh-zni, hanem valami Kethelyi vagy Keszthelyi dr, ugyhogy en remenykedem. A dokinenim egyebkent nekem azt mondta, ha valahova elmegyek, menjek a Mammutba, mert onnan szep kepeket latott, jo minosegueket.Kép Ugyhogy en most mar elmegyek oda, barmi lesz isKép Tobbet meg nem akarok, ugyhogy ha rosszul sikerul, igy jartamKép

Kataa! A fopolgarmester csak a nagyobb utakert felel (illetve meg azokert sem o, hanem a Fokefe vagy a Kozgyules), a kisebb utak a keruletek fennhatosaga ala tartoznak, tessek az ottani polgarmestert szidniKép

orsoly 26+3
orsoly

Taháni,Ancsi
nagy gratula a babákhoz és sok boldogságot és sok-sok tejcsit Kép

Zita
neked mégegyszer nagygratula a babához és várunk a másik topicban Kép

Sasha
szoritok neked hogy most már hajlando legyen kibujni Gabibaba szoj neki hogy mostmár nyugodtan elöbuhat mert már nagyon szeretnéd látni Kép

Puszant Csics és Petike Kép
csics

Szép jó reggelt Mindekinek!!!

A tegnapi rohangálás és izgalom hatására, tegnap este úgy eldõltem, mint a zsák és reggelig aludtam.Kép
Most jól vagyok, Bence is már mocorog, úgyhogy azt hiszem tényleg felkeltünk.Kép

Sheila,Manó,Kép
hát igen az én kis drága kutyum szép nap baba, ami nem lenne gond csak éppen "igazi" nõ: szép,de buta.Kép Persze ez csak vicc, egyszerûen arról van szó, hogy késõn(8hónaposan) került hozzám és már nagyon nehéz volt megnevelni. Van amire sikerült és van amire nem. Mivel vadász kutya, arra nem tudtam rávenni, hogy nem vadászunk macskára, madárra, így pedig nem lehet sétálni. Fõleg, hogy madár v. macska mindehol van, és õ akkor se lát-se hall. Hát így...Kép

Iancsa,húúúúúúú nagyon jó az a termo ár!KépÉn is, én, is, én is szeretnék!!! Tök jó lenne belõle overált meg ilyesmiket varrni, na meg még magamnak is jó lenne egy pulcsi, hiszen én csak januárban fogok szülni, addig meg azt hiszem hideg lesz, jól gondolom?Kép Mindenképpen el kell menjek arra, csak várok vele egy hetet, hogy a gyógyi, amit szedek hatni kezdjen.KépKépKép
Tényleg mikor fogsz varrni a babónak? Még a szülés elõtt vagy utána? Hiszen már nem sok van hátra...KépKépKép

Pocok, köszi, úgy látszik ez a terheléses cuki, dokitól is függ, mert eddig mindenki kb. a 26.héten volt, nekem meg 28-at mondott. Na nem mintha nagyon vágynék rá, csak megint egy lehetõség, hogy legyen velünk valami és már úgy kihagynám.Kép

Tegnap panaszkodtam is a páromnak, hogy lassan olyan vagyok, mint az állatorvosi ló, minden bajom van. Aztán meg láttam a Fókuszban, azt a pici babát...és nagyon szeretném, ha a mi babánk még nem születne meg, ezért félek annyira ettõl a fertõzéstõl. De nem lesz semmi baj, miért is lenne, nem igaz?Kép

Lányok!
Nem tudjátok, hogy minek a rövidítése a CRP és milyen referenciaértékek között mozog??? Mj Móni?Kép
Ugyanis nekem 27 lett és állítólag már 5 tõl pozitívnak számít, de nem igazán tudom most ez mennyire gáz.

Edelweiss,
de jó, hogy vagy. Gratu a lakásfelújításhoz, mi most vagyunk úgy benne nyakig, de sebaj, egyszer mindennek vége és hát nekem úgysem szabad semmit csinálnom. Ami azért rossz, mert útálok a seggemen ülni, mikor más dogozik, de most kénytelen vagyok.
Jó nagy már a babuci, nemsokára már mocorogni fog.Kép
Vigyázz magatokra nagyon és gyere gyakrabban.

Most én jobbra el, majd este még jövök, jók legyetek!!!Kép
Pussza,
Timici
23+4
timici

Sziasztok!

Régen jelentkeztem.
Közben meglett az AFP-m, és a 18. heti UH. A mi kisbabánk "paraméterei":
BPD: 42mm, FL: 29mm, OFD: 57mm.
Van egy HC, azt hiszem ez a számított hossz (?): 158mm.
Súlya 254 gr.

Estére mindig bekeményedik a pocim. Másnak is?

Vettem egy kismamaharisnyát, jó ( Kép ) ára volt: 2000 forint. Viszont nagyon kényelmes a pocakomnak! Nem tudtok olyan helyet, ahol vastagabb, téli harisnya is kapható, netán még szines is?

Sasha!
Én október 7-én születtem, hidd el, az is nagyon jó nap! Kép

Puszi: Judó
19+2
judó

Sziasztok!

Elmegyek a héten egy kis pihenõre, egy hét múlva jövök vissza. Lehet, Sasha Kép, hogy addigra már a másik táblázatban leszel. Szorítok!
És mindenkinek jó hetet!

Pöty! Kép

Múlt héten megállapították, hogy kisfiú lesz a tökmag. Azóta is azon gondolkodom, hogy hogy is hívhatnák. Kép

myssnia 20+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lanyok,
Na ma is sut a nap !!!

Zita,
Nagyon bator voltal,gratulalok megegyszer : )))

Nyusziful,
Peresze csak csatlakozz,jo itt a csapat !!!

Timici,
En ugy tudom hgoy a terhelesest a 24-28.het kozott csinaljak.
Jaj nekem meg nem drukkolj legyszi mert mindenkepp jo lenne megvarni mig a dokim 9 es 13.kozott kulfoldon van.Utana mar johet nyudogtan.
Szedd csak be a gyogyszert biztosan nem arthat,lenyeg hogy elmuljon a fertozes.

Iancsa,
Kosz a reszletes leirast joslofajas ugyben.Nekem sincs meg egyaltalan.Lehet hogy nem is lesz?Neha mar azon izgulok hogy miert vagyok en meg mindig ilyen jol : )))

Judo,
A baratnomnek is volt ilyen terhes harisnyaja ,es csak addig volt jo amig nem volt tul nagy hasa,mert utana leprdult rola.Szerintem varj meg egy kicsit es ha neked nem lesz ilyen akkor erdemes tobbre beruhazni : )

Kataa
37

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Lányok,

Ancsi, Taháni,

Nagy-nagy gratula a kis családotoknak Kép

Judó,

A Kismama Magazin mostani számában van szó kismama harisnyákról, és ott említenek vasatagat is. Ha nincs meg, akkor este megnézem otthon, hogy melyik üzletben is van vastag.

gömb
28+4
gombolyu

Sziasztok!

Gömb!
Köszönöm, már megvettem a Kismamát! Én tulajdonképpen még annál is vastagabbra gondoltam, de majd mégegyszer megnézem, mert még csak átfutottam az újságot!

Kataa!
Neked is köszi az infót.

Myssnia!
Nekem is kisfiam lesz, és én is a nevén töprengek, mióta megtudtam! Kép
Nehéz eset, mert ami nekem tetszik, az a páromnak nem! Kép Én Hunorra gondoltam. De tetszik még az Ármin és Ányos is.
Különleges, de egyáltalán nem idegenül hangzó nevet szeretnék.

Puszi: Judó
19+2
judó

Sziasztok!

SheilaKépKépKép
Hát igen! Utána még reggel 6-ig nem is tudtam visszaaludni! Próbáltam beszélni -gondolatban- Gabival, hogy valahogy lukassza ki a magzatburkotKép És szerintem megprbálta!Kép Addig nem mozgott, de utána igen és nagyon lent. De max fél órát "beszélhettem" neki csak utána nem tudtam elaludni. Fáztam meg melegem volt. Még ilyet!Kép

Manó!
Nem kötelezõ jóslófájásokat érezni. Nagyon sokaknak "kimarad" ez a dolog!Kép Valószinü nálad már élesben fog menniKép De ez még mindig jobb mintha minden nap reménykednél, hogy na talán, talán most...KépKépKép

Csics!
Köszönöm a drukkot, szóltam már neki többször is szépszóval, fenyegetéssel, de azt mondja, hogy nagyon kényelmes a babaházaKépKépKép

Judó!
Ezek szerint jó lett az AFPKép Gratula hozáKép A baba is szép méretekkel rendelkezikKép A 7.-vel semmi bajomKép Én is 7.-én születtem csak áprilisbanKép Csak tudod már olyan bosszantó, hogy akárhova megyek, csak kutyát sétáltatni olyan nincs hogy ne futnék össze olyan emberkékkel akik ne kérdeznék meg hogy MÉG MINDIG??? És ezzel az egyszerü kérdéssel olyan türelmetlenséget fakasztanak bennem hogy mégKép

Myssina!
Remélem is hogy már nem kismamaként futunk össze, ha visszajöttélKépKép Kellemes pihizést!

Na mennem kell!
sasha
39+6

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!

Most jöttem a vérvételrõl. Nem néztem oda, így a párom mondta, hogy 3 vagy 4 kémcsõvel vettek le vért. Most izgulhatok az AFP eredményért 2 hétigKép
De legalább láttam a babót.
KISFIÚ lesz, azt mondta a dokibá', hogy ott van a zacsija, és a fütyije. Most már tuti.
Most is mozgolódott, forgott.Kép

sashaKép
ha valaki azt kérdezi, hogy MÉG MINDIG???, akkor válaszold, hogy IGEN, nem látja? és szélesen mosolyogjKépKépKép

lolla
16+1
lolla

Sziasztok Lányok!

Olvasok szorgalmasan, de írni már nem sok erõm van.

Sok boldogságot a babákhoz Taháninak és Ancsinak!

Manó, Kataa, saját példámból kiindulva nem törvényszerû, hogy gyötörjenek benneteket a jóslófájások. Nekem tavaly a szülés elõtt 1 héttel volt egy kicsit kellemetlenebb estém, de se elõtte se utána semmiKép. Sõt szülni is úgy mentem, hogy nem akartam elhinni, ezek már az igazi fájások. No azért az utolsó 2 órában bepótolta a természet a hiányérzetemetKép.

Sasha, nem akarlak megzavarni az infóval, de nekem a szülés beindulását sem rendszeres fájások kísérték. Bajban is voltam, amikor kérdezték, hány percenként fájok, mert hol 10, hol 5 perc lett volna a válasz. Ezért inkább átlagoltam.Kép Szóval 3 óra rendszertelen fájástevékenység, és fél óra egybefüggõ fájás is babát eredményezKép.

Dideki, nekem ugyan hosszabbak a ciklusaim, de nálam az elsõ teszt a mensi napján mindíg negatív lett. 1 héttel késõbb viszont mint a zebraKép. Ja és én a 21-23. nap környékén fogantam mindkét gyerekkel!

Judó, én nem merek ilyen drága kismamaharisnyára áldozni, mert a kutya úgyis lehámozza már másnap a lábamrólKép.
De tényleg a mostani Kismama újságban van egy harisnyateszt is. Van köztük egy 140 DEN-es Scudotex nevû harisnya (2890 Ft)az már elég vastag, nem? Kapható a 2M Margit Med boltban qa II. kerület Margit körút 38-ban.

Rólunk csak annyit, hogy a kis marslakó már észrevehetõen rúgdos egy hete, csak még szegény apja nem érziKép. Neki így az élvezetekbõl marad a házimunkaKép. Ja, és persze készülünk lánykám 1 éves szülinapjára (okt.8), mivel nagy családi banzáj lesz. Már elõre el vagyok fáradva, ha rágondolokKép

Üdv mindenkinek
Momo

Momo
momo

Lolla! Kép
Ne várj két hétig! Kb. 5-6 nap múlva érdeklôdhetsz ezen a számon: 476-4400. Kérd az AFP-labort, és ott be kell diktálni a TAJ-számod meg a neved, és megmondják. De akkor se aggódj, ha nem lesz jó az eredmény, ez állítólag egy olyan vizsgálat, ahol nagyon sokszor téves eredmény születik.
Pussz
Franyo
19
franyo

Sziasztok!
Gratula minden újonnan született csemetének, és a szüleiknek.
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem baj. Kicsit még félve teszem, mert csak jövõ héten megyek újra dokihoz, meg uh-ra, hogy minden rendben van-e, de már nem bírom tovább, hogy ne beszélgessek veletek. Ha lehet a táblázatba is szívesen bekerülnék, de nem igazán tudom, hogy milyen adatok kellenek.
Név:buksicica, 26 éves leszek nemsokára, 2.gyerkõcöt várom, kiírás idõpontja:2003.04.25, a Szt.Imrében szeretnék szülni Balogh Tibor dokinál. Most 10+6 vagyok. Van már egy 3,5 éves kisfiam. Egyelõre ennyit magunkról.
Sasha, kitartás!
Sziasztok
buksicica

Szia Buksicica!
Üdv itt! Gratulálok a 2. babádhoz, és a kisfiadhoz is! Én is a Szent Imrében fogok szülni, február végén, Urbán doktornônél. Jó pocakosodást! KépKépKép
Franyo
19
franyo

sziasztok

Valamelyik nap valaki írt egy boltról, ahol kismamaruhákat lehet kapni. Úgy rémlik, azt írta, hogy nem kimondottan kismama bolt, de elég jól néznek ki, divatos ruhák vannak.
Ha valakinek szébe jutna, hogy hol van ez a bolt, nagyon örülnék, mert hétfõn meyünk pestre 4D UH-ra a soroksári MegaToys-ba, és megnézném ezt az üzletet is.
Elõre is köszi!

sasha!!
Ne gondolj ilyen görcsösen rá, hogy szülni akarsz, és hidd el megindul Gabi baba is!!
Nyugi, bent nem marad.

Heni
26+2
heni1979

franyoKép
köszi a számot, remélem jövõ héten akkor már fognak tudni felvilágosítást adni.

lolla
16+1
lolla

Sziasztok

Manó, Kataa
Tényleg nem kötelezõ hogy jóslófájásotok legyen, nekem sem volt, én is az utolsó percig jól voltam, élesben ment minden.Kép

Sasha
Drukkolok még mindig ezerrel, hogy Gabika ma végre kibújjon!! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

jajjj a lényeget elfelejtettem pedig már nem is vagyok kismama! Kép

Taháni, Ancsi!
Nagyon sok boldogságot kívánok a gyerkõcökhöz, sok-sok tejcsit nekik!!!!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Momo!
Nekünk nincs kutyánk, de azért általában sok mindenbe bele tudok akadni! Kép
A 140 den már tényleg jó vastag, remélem én még beleférek! Köszi az infót!

Judó
19+2
judó

Szia Heni!

Az Árkádban, az Örs vezér téren, a C&A-ban is vannak kismamaruhák. Nem túl olcsó, de mégis töredéke a Formesben kapható ruháknak. (felsõk: 6000-tõl, nadrágok 8000-tõl).
Kevés van, de jól néznek ki! Érdemes megnézni.

Judó
19+2
judó

Franyo!
Köszönöm, kedves vagy.
Nekem sem voltak anno jósló fájásaim. Rögtön csak az igaziak. De azok 30 órán át. Bocsi, nem ijesztegetni akartam senkit. Ami tényleg húzós fájás volt, az kb. 3 órán át tartott, utána császár.
buksicica

Lányok!
nem tudjátok, hogy hol lehet utána nézni azoknak a 2-3 betûs rövidítéseknek amik az UH-n kiadott papíron vannak?

lolla
lolla

Sziasztok!

Már teljesen elment a maradék eszem is, ma a hentesnél bevásároltam, kifizettem a húst, utána hazajöttem, kipakoltama szatyrom, ettem egy banánt és akkor rádöbbentem hogy hús sehol. Ott felejtettem a hentesnél. Rohanás vissza, szerencsére eltették. Biztos hogy teljesen idiótának néztek.Kép Amúgy is az utóbbi pár napban valahogy semmi se jön össze nekem. Ha ezt még a baba is tetõzi azzal hogy épp akkor születik mikor a doki bácsi külföldön van...

manó 38+3

KépKép
manó

Lolla!
Egy párat megtaláltam úgy, hogy a Babanet keresôjébe beírtam ôket. (a fôoldalon, www.babanet.hu&#41; Ezeket leírtam pár hozzászólással feljebb is, mert nekem is most volt az UH, és persze azonnal tudni akartam, mik is azok KépKépKép. Itt a BPD, APD, OFD, FL-re gondolok, ma reggel írtam. Ezeken kívül még egyet tudok, ez a CRL, a fejtôl-popsiig mért hosszúság. De valamilyen más keresôvel is rájuk kereshetsz (pl. altavizsla.hu)
Franyo
19
franyo

Heni!

A soroksári Mega Toys-ban is van egy kismama ruha bolt, az se túl olcsó, de én ott vettem még a nyáron egy ruhát (nadrág +felsõ), persze nyárit, 12000 Ft volt. Én nagyon szerettem, ha valahová kellett menni ahol azért ki kellett valahogy nézni mindíg ebben mentem. Szerintem egy jobb darabot érdemes venni. A bolt az áruházon belül van, amúgy is érdemes bemenni az áruházba ha már ott vagytok.

manó 38+3

KépKép
manó

Lolla!

A várandós kismamák könyvében (vagyis abban a kis füzetkében) benne vannak a rövidítések!

Judó
19+2
judó

Judo!

A Balaha Lujza terene a Corvin aruhaz mogott a Somogyi Bela utcaban van egy kismama bolt, en is ott vettem magamnak teli meleg harisnyat 1250 ft-t. Jo meleg,es ha nem is birja ki januarig, mindenkepp megeri megvenni. Ugyanitt kaphatok meg nagyon aranyos kismama nadragok, ennel olcsobban sehol sem lehet beszerezni. 5500-7500-ig barmilyent is keresel megtalalod...
Egyedul aminek huzos az ara az a kismama bugyi vagy mi. Csak es kizarolag 1 fele van, irto draga (1500 ft) de legalabb nagymamis is Kép jo magas dereka van, tokre rohelyesen nezel ki benne ez altal, viszont kenyelmes a pocakomnak, vegre nem szoritja semmi sem alul, es meg melegit is telen Kép

kamilla (25+5)
kamilla

judóKép
és azt honnan lehet megkapni? a védõnõtõl?

franyoKép
máshol nem találtam csak itt a babanet.hu-n, de itt sincs olyan, hogy HC és AC
mindegy, a doki azt mondta minden a helyén van és elhiszem neki, elvégre õ a doki.Kép

lolla
16+1
lolla

Sziasztok lanyok, asszonyok! En teljesen uj vagyok, ezen az oldalon, de nagyon örülök,hogy felfedeztelek titeket. Mi a masodik babankat varjuk, egeszen pontosan a hetvegere. Oktober 6 az idöpontom, es nagyon remelem ,hogy az en kisfiam igyekszik pontos lenni, mert mar nagyon terhes nekem ez a terhesseg. A kislanyom 2 es fel eves es ö is nagyon varja mar a testverket. Jut eszembe,ha valakinek van valami ötlete,hogy lehet megsürgellni a babat, örömmel fogadom. Nem mind ha annyira beleszeretnek szollni a termeszetrendjebe, de azert megis. Köszönöm, hogy meghallgattatok. Varom hozzaszolasaitokat, sziasztok.K.Sz.
Névtelen

Ancsinak is nagy nagy GRATULA! Kép

Heni, Kép
en is irtam vasarnap, a Pintacsi Viki kismama boltjarol es a Forgach u.-Gyongyosi u. metromegallo kozott feluton, a RENO udvarnal levo, regen ruha kisker-nagyker, most Kismamaruhakat is arulo boltrol. (micsoda mondat lett! Kép)

MA megmondtam a fonokomnek, hogy okt. vegen szeretnem abbahagyni a munkat. Jol megnyult az alla. Kép De mar tenyleg faradok, meg jo lenne pihizni is egy kicsit. Kép PArom azt mondta, rambizza a dontest, hat, en ejszaka megalmodtam, ma meg bejelentettem. KépKép

Tahani irni fog majd beszamolot, nem volt egyszeru a szulese, csaszar lett a vege, most meg nincs tul jol. Kép

Buksicica, udv itt! Kép

Pusszantas,
Gombóc
23+3
Gombóc

Sziasztok!

Judó! Én ma kaptam két nagyon jó harisnyanacit anyósomtól és a Kékgolyó u.-i Anita boltba vette. Az egyik olyan sok denes testszínû mint a Kismama újságban, a másik viszont sötétkék és olyan vastag mint a téli harisnyák. És szépek, a derekukban van egy gumi ami a pocakkal együtt tud nõni. Kép

A másik amit tudok ajánlani mindenkinek a hastartós Anita kismama-bugyi. Széles gumija van és hasra húzható része. És séta közben nem érzem, hogy le akar alul szakadni a pocakom. Szóval szupi.

Friss anyukáknak gratula, Sasha neked kitartás. Anno az Elsõ napok, hetek így indult. 2 lány " versenyzett" kiírás után, hogy mi fog történni. Ha van kedved olvasd vissza, hátha erõt ad. 2001. március archívban.

Nekem is vannak ilyen haskeményedések , görcsök, fõleg ha el vagyok fáradva. De amit akarok kérdezni, hogy valaki érez-e olyat, mintha el akarna ájulni, szédül, émelyeg és mindez a gyomrából indulna ki? Én 2 hete érzem, mondjuk rendesen bokszol oda Zsoma baba. Védõnéni szerint szedjek magnéziumot.

Üdv:Pankamama
34
PM

Sziasztok!
Szerintetek hol érdemes 4d-s ultrahangot csináltatni?A dokim rendelõjében elvileg ilyen van, de soha nem tud jó képet csinálni (pedig a kis picúrom mindig jól fekszik, csak az orvosom egy kicsit bénácska!), és most már félek, hogy kifutok az idõbõl!Szerintetek nincs még késõ?Ilyen idõsen is tudnak jó képet csinálni, vagy már túl nagy a baba?Amúgy mennyibe kerül egy ilyen ultrahang?A Megatoysban és a Mamutban hallottam ilyen uh-ról, csak nem tudom melyik jobb.
Elõre is köszi!
nyuszifül2

Ja, elfelejtettem!
nyuszifül2 34+2
nyuszifül2

Sziasztok!

Itten vagyok ni! Már 2 napja nem bíííírom magam rávenni a takaritásra... ma sem mentKép

K.SZ.!

Szia! Azt hiszem nagyon is együtt érzek veled! Az én Gabim október 4.-re van kiirva. Már én is itt szenvedek, mert minden megmozdulása fáj és ekkora pocakkal a "gurulás" se piteKép Hát én már próbáltam sokmindent, de nem jött elõbb a kis kukis. Egyszer úgy megijedtem, hogy rögtön görcsölni kezdtem elég durván, de Gabira nem volt hatással. Takaritottam, csempét mostam szõnyeget tisztitottam vizesen, de Gabi csak nem jön. Ettem csípõset, erõset nem hatottKép Már csak a lépcsõzés és az ablakpucolás van hátra, de most ott tartok hogy nincs kedvem semmihez!Kép Szóval nem tudom hogy lehetne megsürgetni a babákat, de azt hiszem ha nem akarnak jönni akkor nincs mit tenni! A doki az egyedüli aki "segithet" ebbenKép

Pankamama!

Köszi! Elolvasom azon-nyombanKépKép
Tudod mit nem értek? Miért szedjél magnéziumot, mikor az izomlazitó hatásu? Ezért kell a méh keményedésére szedni, hiszen a keményedés az a méhizomzat összehúzódása...
Fõleg azért sem értem, mert irod, hogy a baba boxol bele és akkor fáj... hát én nem szednék magnéziumot, mert 1. ha a baba továbbra is beleboxol akkor nem fog megszünni, hiszen a babának hogy mondod meg, hogy ne! 2. a babát nem lazitja elKép Na jó nem okoskodom tovább, de nem igazán értek egyet a védõnéni tanácsával és én nem fogadnám meg fõleg, hogy a magnézium szedését a 36. héttõl abbahagyatják a dokik, hiszen akkor már az a lényeg, hogy a méh dolgozzon...Kép

na puszi
sasha
39+6

Kép
sasha

Franyo,

A második baba most született augusztusban, hat hetes. Gyuszinak hívják.
Akkor még sajnos nem találtam rá erre a fórumra.
Nálatok hány baba van tervben?

Pötyi
pötyi

Sziasztok!

Itt voltak párom szülei, meghozták a babacuccokat, tele a nagyszoba. Kiságy, 1doboz ruha, 1zsák kismamaruha+baba ágynemû és textilpelus.
Még csak beletúrtam, hááááááát... van ami jó, de a dolgok többsége nem az én izlésem. A gyerekek, akikrõl kaptuk most 8 és 12évesek, tehát nem a legmodisabb, de ez csak egy dolog, hanem van benne egy-két kötött borzalom,brrrr. Na mindegy majd átválogatom, hogy mi az amit még ráadnék a babámra, aztán majd ha elhozzunk a barátosnémtól is a cuccokat, akkor kiderítem mit kell venni.
Viszont kaptam 2 nagyon szupi overallt, aminek nagyon örültem, mert ugye téli babó lesz. Az egyik világoskék, a másik halványzöld mindkettõ aprómintás 62-es és 68-as méretûek.KépKépKép

Az ágy egy kicsit kopott már(padláson állt), így nagyon jó lenne lefesteni vagy lakkozni. Majd ráveszem a párom, hogy nézzünk utána mivel lehet, mert úgy emlékszem van olyan festék, amit gyerekbútorokra használnak és nem káros a gyerekre.

Anyósom viszont varrt 2db vadi új rövid ujjú borítéknyakú fejér bodyt, és megígérte, hogy még varr egy párat 3-4 méretben. Tök jó, olyan rendes.Kép

Persze Bence, míg itt voltak meg sem moccant, aztán meg majd kiugrott a bõrébõl. Pedig biztos örültek volna egy kis mocogásnak.Kép

Buksicica, üdv. körünkben.Minden jót nektek!

Sasha! Ez a Gabi babi, most már megvárja a kiírást.Kép
Drukk megy továbbra is ezerrel, aztán majd ne felejts el írni, ha már ott tartasz.KépKépKép

Gombóc,
igazad van, hogy okt. végétõl leteszed a lantot. Én ugyan nem dogozom, de már biztos nem tudnék semmire se gondolni a babán kívül, nameg jól esik a baba dolgaival való foglalkozás. Tegnap is 4 órán át dumáltam az ikres barátnõmmel ás egyáltalán nem tûnt soknak.KépKépKép
Arról nem is beszélve, hogy orvoshoz mászkálás, védõnõ, a katalógusok átvizsgálása, babanetezés...szóval annyi dolga van egy kismamának.Kép

Lolla,
HC = fejkörfogat
AC = törzskörfogat
és jól írta Judó benne van a Váradós Mamák Könyve c. kiadványban (15.o.), amit a védõnõdtõl kapsz. Ha kapsz, mert én ezidáig nem kaptam tõle, eddig sosem volt, mert pénzbe kerül és nem rendelik meg, na igen ez Újpalota. Nekem most az egyik barátnõm adta oda, de holnap újra rákérdezek.Kép

Most megyek, lógok egy kicsit a telcsin, párom valami hajós bulin van, úgyhogy most cincoghatok.
Majd még benézek, jók legyetek!
Pussza,
Timici
23+4
timici

Pusza Mindenkinek!Kép

Tegnap éjjel (illetve ma hajnalban) volt egy hamis riasztásunk a babuli részérõlKép Éjjel kettõ felé felébredtem egy fájásra - no, gondoltam, ilyen volt már, de aztán mikor kábé 15 percenként ez megismétlõdött akkor kicsit izgulni kezdtem!Kép Ébren voltam kábé fél ötig, addig elég rendszeresen fájogattam: 15-20 percenként.KépKép Már vártam, mikor kezd végre sûrûsödni,KépKépKép - aztán egyszerre csak abbmaradt.KépKépKépKép Úgy tûnik babuli meggondolta magát. Azóta is vidáman rugdal odabentrõl... Na jó, végülis még volna kiírásig 12 napunk... De én már annyira várom!

Timici!Kép
Tegnap este még kiszabtam, és megvarrtam egy afféle háziruhát magamnak. Olyat, ami elöl gombos, hogy lehessen benne szoptatni. Aztán még kiszabtam egy kis pulcsi-gatyó együttest, de azt már nem volt lelkierõm megvarrni. Egyébként azt hiszem ezeket az anyagokat majd csak késõbb varrom meg, (meg kell mondjam, elég sokat vettem, nem kér az kenyeret...), mert az elsõ idõre már sok ruhánk van. Február-márciusban pedig még elkél a vastag ruci, viszont ki tudja, mekkora lesz addigra a kisbabuliKép Sõt, tél lesz jövõre is!Kép

Lányok, ma vettem egy szopis melltarót a Tesco-ban, a márkája Dorina, és 2990 pénzbe került. Nagyon jó minõségûnek tûnik (nekem jobban tetszik, mint a Jolydon - persze az viszont olcsóbb) Jó puha pamutból van, és könnyen lekapcsolható (a Triumph-os szopis melltartó kapcsával negyedórás közelharcot vívtam, mire ki tudtam kapcsolni)

Na mennem kell, úgy érzem, megsült a kenyér!

iancsa
38+2

Kép
Kép
iancsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: