[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
VANNAK ITT TÁRNOKI ANYUKÁK?? - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

De igen Judith, megdobálunk!

Én inkább annyira sajnállak! :P :P Szegény, ki se csomagolsz, pakolhatsz is vissza, és belegondoltál már, 3 hét után mennyi szennyest hozol haza? Meg hogy beporosodik minden, aztán már állíthatod is akarácsonyfát, meg hogy a Mikulásról el ne feledkezzünk (lehet kérni az önkormányzattól), sütés-főzés, vendégek, és akkor még nincs is vége, jön az újév... Zűrös egy év ez! (Jövő évről nem is beszélve) :lol:

Mennyivel jobb itthon, ki sem kell mozdulni, mert szutyok idő van.

Meg aztán nem mindenhol háborog a nép!!! (vagy a csűrhe?)

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!!!
Bagaba én is kezdek fejreállni a koreaiktól. A férjem tolmácsol, mert összesen 2-3 vannak akik ezt a remek nyelvet beszélik. Hát érdekes egy faj az biztos. Most is a Hankook (dunaújvárosi gumigyár) beszállítóival, vezetőivel gyürkőzik. Már az etetésük is egy rémálom, mert nekik szinte csak a koreai kaja az étel. Mondjuk én is szeretem, de Magyarországon nincs minden sarkon koreai étterem, így kissé nehéz. Ja, és vannak elég furcsa dolgaik, mint a golf, ami szerintem dögunalom, de most szegény férjemnek emiatt meg kell tanulni, bár ő annyira nem bánja, addig sem kell itthon beszállnia a verklibe, a másik meg a striptiz bár és ami még ehhez tartozik. Állítólag a koreai pasik kurvázna a legtöbbet a világon, úgyhogy most ezzel izélgetem a férjemet, hogy még véletlenül se merüljön fel benne, hogy segítségképpen ilyen bizar helyekre kisérgesse rízszabáló barátainkat. Egyébként kedves emberek, csak munkában nem ismernek paddont.

Én is várom a karácsonyt, uszkve 3 hónap és itt van, mondjuk nálunk addig még lesz tennivaló bőven.:lol:

Réka[/i]
Vendég
 


A koreaiaknak nem a kutya a nemzeti eledelük? :D
Réka! Férjedurad tényleg beszél koreaiul? Hol tanulta?

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 

 
 

A kutyahús kint azért luxus-nak számít, szóval nem mindennapos kaja. A kutyát ezzel szoktam sakkban tartani, ha nem viselkedik, hogy ráuszítom apa koreai ügyfeleit/partnereit, aztán leshet.
Itthon kezdte, aztán ösztöndijasként kint járt Szöulba egyetemre.
Vendég
 


Atyám, hogy jut eszébe valakinek koreaiul tanulni????
Nem lehet könnyű nyelv!

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


cinicin: miattad felébredt a gyerek :D mikor olvastam, hogy a kutyára uszítod apa ügyfeleit, há én hangosan örögtem de telitorokból, erre a gyerek felsírt :D
van képzelőerőm, elképzeltem ahogy a kutyuli majrézva menelül a házába.

eri: az még csak hagyján hogy kipakolom ami kint volt velünk, de az egész ház még ugye dobozba, mert annyi időnk sem vol mielőtt ki kellett menni.
ja karácsony. Nálunk minden évben szenteste irány pereputtyostúl, sógórnőmék szintén családostúl anyósomékhoz vacsira meg minden(imádom őket, de szenteste az csak szenteste). idén újház van. mondtam férjemnek szeretném az idei szentestét itthon tőlteni a házban szépen feldíszítek majd mindent(ilyen kreatív bolond vagyok). Bálint is 2 és fél éves csak felfogja már a dolgokat. párom is örűlt az ötletnek, mondtam neki finoman adagolja a szüleinek.
hát halljátok anyósék válasza: az még jobb ha ott lesz nálatok akkor Anettkáéknak sem kell rohhani le hozzánk(Törökbálinton laknak sógórnőmék, anyósék Lajosmizsén) meg akkor Juditka csinálhatja idén a karácsonyi vacsit!!! páff most estem pofára
Lányok oda a meghitt szűk családi karácsonyi szentestém. mást sem fogok csinálni csak főzni és főzni, mert Ők csak ínyencségeket esznek karácsonyra. Mint pl. a cápa uszony leves fekete kagyló, királyrák és társai... valami jó kis hagyományos karácsonyi menüje nincs valakinek. bármit megadok érte!!!! ez halál komoly!!!

ja eri és nem elég, hogy le megy a karácsony február végén irány az átalakítás, újra dobozba a lakást. ja és még nem tudjuk apát hova helyezik ha haza megyünk Magyarországra :cry:

de jó lesz otthon már alig várom. fogom érteni a tv-t.

üdv judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Judith!

Duna TV nincs ott kint? Azt még Jordániaában is lehet nézni.

Karácsony: csak egyszer kell a szülőkkel megértetni, hogy külön család vagyunk már. Mi most kezdjük... :) Idén nem akarunk menni szentestézni sehova! (...és ide se jöjjön senki :P )

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Figyelünk benneteket, csak nincs mihez hozzászólnunk.

A karácsonyi hangulatomat lécci lécci ne fullasszátok ki idejekorán, a hipermarketekben is utálom ha okt. közepén elkezdik nyomatni a karácsonyi slágereket és december végére teljesen elfásulok. Én még ott tartok hogy mi mindent szeretnék ültetni a kertbe.

Eri, a nátha miatt nem írtam, most pedig elmegyünk kicsit Veszprémbe. Jövő héten mindenképp jelentkezünk!

Amúgy jól vagyunk, Mircsi egyre több szót használ jól, és szemmel láthatólag mindent ért.

Puszi Nektek!

Zsuzsi
zsuzsinnyó
 
 


Helló Zsuzsi!

Akkor beszélgessünk a törpe krizantémokról! :P
Nekem most virágoznak, így legalább úgy tűnik, mintha gondozott lenne az udvar. Egyébként idén nyáron siralmas, kiszáradt minden. Egyszerűen arra már nem volt energiám :( vagy lusta voltam. A gazt bezzeg nem kell gondozni!!! :evil:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Jövök kicsit ríni!

Bence beteg, arcüreggyulladása van. Folyton köhög, enni sem tud. Fekszik az ágyában, és dvd-zik egész nap. :(

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Hello!

Eri, szólj ha nincs beteg a háznál, akkor átmegyünk és megnézzük a törpe krizantémokat.

Lányok, ti mikor váltottátok le a rácsos ágyat? És milyet érdemes helyette venni? Milyen szempontok alapján kell választani? És mikor jön el az ideje (nem kor, hanem helyzet szempontjából)?

Üdv: Zsuzsi
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Éri, szólj, és mi is megyünk!

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Most kaptam az sms-t, hogy hajnalban megszületett Hetti és Barnabás kislánya (Ábel hugicája) Janka, 51cm és 3050g.

:lol:
zsuzsinnyó
 
 


GRATULÁLUNK Hettiéknek!!!!!

Andi&Zsani
hera
 
 


Sziasztok!!
Akkor megvan az első októberi baba!!! Gratula nekik!! Most már értem, hogy akkor ki az a Barnabás, de miért gondoltam, hogy Adél lesz a lányka neve? Sőt tegnap még az is olvastam, bár valszeg csak álmomban. Kezdek hülyülni.
Ahogy számolom Judith ti már Magyarországon vagytok.Éljenek a hazatelepülők, akkor már szavazni is mehettek!!!

Bencének jobbulást!!!
Én idén küzdöttem meg ezzel elöszőr, de nagyon fájt, asszem az egyetlen gyógymód az infralámpa, legalábbis enyhítésre.
A másik, én soha sem tudok, úgy beteg lenni, hogy ne legyen étvágyam, bezzeg a gyerekeim, meg a férjem. Én meg alíg bírom visszafogni olyankor magam, hogy azé lássák ám , hogy beteg vagyok csakhát éhesbeteg.
Szamóca, ti még egyben???
Réka
Vendég
 


sziasztok Lányok!

Otthon édes otthon... :D

végre megérkeztünk magyar földre. nagyon jó itthon. vasárnaptól vagyunk újra Tárnokon. állok neki a 93 db doboz kipakolásának, kíváncsi vagyok hogyan találom majd meg a cuccainkat...

Gratulálok a kis jövevénynek...

remélem, most már személyesen is tudunk talizni..., Eri, ha látsz a teraszon nyugodtan ugorj be egy kávéra. nem harapok ám!!!

üdv judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


oké :D

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Gratula Hettiéknek! Sok boldogságot és egészséget az egész csaldának!
:)

Judith, üdv itthon! Bálintnak hogy tetszik az új környezet?

Eri, segíts nekem lécci...
Megírod, hogy melyik ovinak mi a neve? Úgy értem, azt persze tudom, hogy a Hétszínvirág a Dózsa Györgyön van, de nem tudom, mi a neve a Kossuth utcai ovinak + a Templom utcai ovinak. Az ügyeletek miatt vagyok rá kíváncsi.
Köszi szépen!

Andi, hogy vagytok? Úgy értem, lelkileg...

Zsuzsi, mi olyan 2 éves kora előtt egy kevéssel váltottunk ágyat Noncsinál. Olyat vettünk, aminek van egy kis korlátja (Dany ágyak). Nálunk az volt az apropója, hogy a rácsos ágy eléggé kicsi volt, szóval sztem már nem volt elegendő helye neki. De nem tudom, a ti rácsos ágyatok mekkora. Nálunk nagyon bejött az ágy, szereti az első pillanattól fogva. :)

sziasztok

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Chrissy!

Kossuth utcai: Pitypang
Templom utcai (14. és 15.): Mesevár

eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Szia Chrissy!

Köszönöm kérdésedet, most már úgy érzem túl vagyok a nehezén. Remélem, ez meg is marad, és erős leszek. Zsani jól van, ő nem igazán fogja fel, mi történik körülötte, talán. Remélem, nem is fog semmiben sérülni.

Na, lányok, mikor jövünk már össze?

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Eri, nagyon szépen köszönöm! :)

Andi, nem nagyon akartam rákérdezni, pedig már többször is gondoltam rá/d. Zsani még picike, talán jobb is, hogy most történt és nem pár évvel később. Akkor azért már tényleg sokkal többmindent megértenek a gyerekek és több kérdés is merül fel bennük (az önmaguk hibáztatásáról már nem is szólva). Az én szüleim is elváltak, amikor 3 éves voltam - bevallom, egyáltalán nem érzem hátrányát, sőt, az élet más terén sokkal többet kaptam (egy féltesót és egy nővért, meg egy nagyon aranyos "pótmamát"). Úgyhogy kívánom neked, nektek is a lehető legjobbakat és remélem, erős maradsz a továbbiakban is! :wink:

Most megyek aludni...

Jó éjt!

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok csajok!

Nekem csak szólnotok kell, mikor, hova menjek, már pattanok is!!! :D Van pótmamink!!! Államvizsgára kell készülnöm, de azért néha kell a friss levegő. Jövő nhéten már Bence sem lesz beteg, jöhettek is!

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Na mi van? Hol bújkál mindenki????
:lol:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok Csajok!!

Tudjátok mikor lesz búcsú?? Én nagyon nem hallottam még semmit róla!

Üdv:Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Szia Anna!

Most hétvégén lesz a búcsú! Aki arra jár (Fő utcán) megnézheti, kinek hol lesz a sátra! Ki van jelölve festékkal, és oda van írva, hogy Jani, meg Mari, meg mittudomén... Jót nevettem rajta :lol:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Nem festékkal, hanem festékkel. :oops:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Most csak 2 sorban rólunk:


szept.28-án megszületett a kislányunk, Dorina 56cm-el és 3150g-al.

puszi
Móni
szamóca
 
 


Sziasztok!!!
Szamóca gratula nektek is. Így akkor váltotátok egymást Hettiékkel. Legalábbis ahogy tudom akkora tumultus van a SzentImrében, hogy amint lehet hazadobják az anyukákat.
Bár fogyozom, de most akkor rendelek egy pizzát a bébik tiszteletére, vagyis inkább az egészségükre!!!!!!

Valami képszerűt dobjatok, ha lesz időtök!!

Én nem vagyok oda a bucsúért. Túl nagy felhajtással jár és annyi a gagyi árus meg ezek a lepukkant körhintaszerüségek sem nagyon hoznak lázba, főleg, hogy egy vagyonba kerül.

van aki megy???

Réka
Vendég
 


Szamóca!

Hatalmas gratula!!!!

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Gratulálok én is nektek, Szamóca!

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Kedves Szamóca!
Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Tegnap láttuk a kis Jankát, egy tünemény.

Asszem mi elmegyünk a búcsúba, egy kalandnak jó lesz.

Üdv: Zsuzsi
zsuzsinnyó
 
 


A búcsút gyerekszemmel kell nézni!!! (Ha gyerekkel mész) :D
Enyém imádja, akármilyen vacak is.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Küldök képet Jankáról, és a "nagy" tesóról is. Nagyon jól vagyunk, tüneményes a kislányka, Ábel zaklatott lelkivilága is rendeződik lassan:).
A szülés igazi élmény volt, azt hiszem ezt tényleg nem felejtem el soha, és nem a fájdalom miatt.
Később majd írok többet is, most lusta vagyok:)...

Szamóca gratula nektek, mi aznap már hazajöttünk.


Puszi

Hetti
Ui: a búcsút mi is megnézzük!


Hazaérkezés
Kép
Janka
Kép
hettus
 
 


Hetti!

Tündéri ez a kislány!!!

Ábel jól van?

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Csajok!!!

HOL VAGYTOK???????

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


sziasztok Lányok!

Hettus gyönyörű a kis mazsola, gratulálok hozzá!!!

Szamóca nektekis gratulálunk.

Lányok végre itthon. múlthéten kidobozoltunk minden a helyén. jövő hét hétfőn rakják össze a kertbe a kisjátszót. ha van kedvetek gyertek el eg kávéra, legalább kipróbáljuk a mászókát is. eddig nem tudtam írni, mert még nincs gépünk, remélem jövőhétre megoldódik. jó már itthon.

írjatok, hogy mi újság piciny falunkba

judith

ui: ja még egy kérdés, ha címet szeretnék módosítani, hova kell mennem? még hivatalosan kecskeméti vagyok de énTárnokra szeretnék bejelentkezni, még egy tud valaki egy jó takarítőnőt S.O.S- lenne?

Kép
Kép
bagaba
 
 


Judith!

Szívesen kipróbálom a játszókát! :D

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!!!
Bagaba, pont akartam írni, hogy még nem jelentkeztél itthonról, erre tessék, pont beestél!
Lehet, hogy mi is át tudunk menni. Bár nekünk a délelött lenne a jobb, mert akkor csak egy gyerekem van és így még akár egyedül is boldogulok.
Tudom Eri neked a 2 a minimum, az egy az már felüdülés lenne, bár azért lehet, hogy ikrek esetében ez tök máshogy mükszik a valóságban.
Nem tudja valaki véletlenül mekkora lesz az érdi uszi? Nekem nagyon kéne, mert szegény hátam tiszta tropa, de a 25 m-es medencéért nem vagyok nagyon oda. Huuu, még itt válogatok is ahhoz képest, hogy uszkve 5 éve nem voltam uszodában mert nem jött össze. Na, jó lesz a 25 m-es is csak legyen.
Ja, megint volt egy botrányos tescos vásárlásunk. majd elmesélem, ha találkozunk egyszer végre.

Kicsiny falunknak új polgármestere lett, ami pártállástól függetlenül szerintem nem, ártott, mivel az eddigi nem csinált semmit. Legalábbis szerintem, nem sok változás történt az elmúlt 3 és fél évben mióta mi úgy ahogy Tárnokiak lettünk.

Szamóca, mi elkezdtük a héten az ovit. Máté már úszni is volt. szerdán krumpli party lesz, ssőt csütörtökön már volt bábelőadás is. Szóval eddig csak pozitív a helyzet. A létszám pedig max. 20, mert asszem 21 gyereket vettek fel, egy gyerek eltünt, mármint nem jelentkeztek a szülők. És ezért a bózakalász jelünket kegyelemböl lecserélték körtére. Ezt még én is be tudom rajzolni a ruhákba.
Megyek mert apa Duran duran koncerten van pozsonyban, jól itthagyott minket a disznó.
sziasztok: réka
Vendég
 


Ja, bent az új épületben a polg. hiv.-ban a hoszzú folyosón a földszinten, annak ia végén kell intézni a lakcím cserét. Asszem kell a régi lakcímkártya, adásvételi, meg használatbavételi engedély és személyi a ygerekeknek meg talán anyakönyvi. asszem
Vendég
 


Cinicini!

Eddig egyszer voltak külön az ikrek, de nagyon furcsa volt.

Most viszont át tudok menni egyedül is, mert van pótmamink. :D Persze csak rövid odőre, mert hivatalosan vizsgára készülök... :(

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


odőre=időre :oops:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Eri, mit takar az, hogy pótnagyi??? Mit csinál, mennyiért, mikor és még lenne egy-két ilyen hülye kérdésem?
Vizsga??? Jaj, az én agyam olyan szita lett az elmúlt években, hogy egy sütireceptet is 3-szor el kell olvasnom, hogy felfogjam ennél összetettebb dolgok most teljesen kizártak számomra.

Akkor már csak Judithon múlik, hogy mikorra hozzuk össze a tali!!!

Réka
Vendég
 


Réka! :)

Nekem saját bejáratú pótnagyim van! Ő apukám unokatestvére Erdélyből, és mindig eljött segíteni, amikor még Bence kicsi volt, és nekem vizsgázni kellett. Most annyit csinál, hogy eljátszik az ikrekkel, és etetéskor az egyiket ő eteti, másikat én + elmosogatja a cumisüvegeket. Ezen kívül max kiviszi a szemetet, és ha lejár a mosógép kitereget, ha épp alszanak a pindurpandúrok. Régebben vasalgatott is, de karácsonykor csúnyán eltörte a kezét, és még mindig nem jött helyre, olyannyira, hogy pl a babakocsit nem is tudja tolni. :( De jól elvagyunk, Foodexpresst kajálunk, és bejárónő takarítja a seggünk alól a koszt, és vasalja a ruháinkat :D [én meg szégyen szemre tanulás helyett itt ólálkodok...:) ]) Ő szívességből, családi alapon van itt, cserébe szívességből, családi alapon kiegészítjük a nyugdíját. :)

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sejtettem, hogy valami ilyesmiről van szó, mert különben az ember akárkit nem hív pótnagyinak. Nekünk sajna nincs még csak hasonló sem a családban, sőt távolabb sem. A bajárónővel meg állandóan küzdünk. Szegény férjem a koreai fönökének másfél hónapig nem talált semmit, mert ugye mindenki úgy áll hozzá, hogy koreai van pénze fizessen. De a koreaiak nem azért lettek gazdagok mert 2 kézzel szórják a pénzt. Sokkal jobban meggondolják, hogy mire mennyit költenek, mint a magyarok többsége. nem is ott tartanak ahol mi. ugyanez a helyzet angoltanárral, egyszerűen vagy el sem hajlandók vállalni, mert hogy nincs közös nyelv (csak koreaiul beszél), vagy irreális óradíjakkal akarják lehúzni, plusza többség már az első megbeszélt randira sem jön el. Férjem már kinnyában röhög a mukival együtt, nem gondolták, hogy a nagymunkanélküliség ellenére sem akar a legtöbb ember jópénzért dolgozni, mert azért nem fizetne rosszul.

Réka
Vendég
 


Nem értem ezeket az angol tanárokat!!!!
Az első angoltanárommal nekem sem volt közös nyelvem, mert akkor költözött Magyarországra Nagy-Britanniából, és egy mukkot sem tudott magyarul. Én meg akkor kezdtem az angolt, bár köszönni már tudtam... :) Mégis elboldogultunk valahogy... Ja, és a gimiben tanított, de délutánonként feljártunk hozzá különórákra, amiért soha nem fogadott el pénzt. (Teát vittünk neki :D) Biztos örült, hogy nem kell egyedül lennie egy idegen városban.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Judith!

Mikor mehetek? Vagy csak úgy állítsak oda, hogy helló, megjöttem??? :lol:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Véletlenül beleolvastam az irományomba és rögtön leégett a bőr a képemről, pedig esküszöm anyám beleverte a fejembe a helyesírást, dehát a szita agy az szita és kész.
Szóval bocsi, vagy monjdam, hogy elütés???

réka
Vendég
 


Réka!

Időnként az én írásom is hemzseg az elütésektől! :oops: Sajnos itt nem lehet utólag szerkeszteni. Viszont értjük, amit írsz, és a mai netes szleng mellett már ez is nagy szó! :wink:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


sziasztok Lányok!

Hétfőn reggel 10 kor készen állt a kis mászóka. kíváncsi leszek mit szól majd a kis mazsolám.
a jővőhét közepétől nekem is jó a délelőtti órák. remélem az idő is engedi. jövő héten kezdjük mi is a bölcsit de még csak egy-egy órákra maradunk és maj elsejétől megy élesbe a dolog, de akkor aztán annyi de annyi időm lesz... és most felébredtem. jut eszembe takarítónőről senkinek sincs infókája? igaz majd megbeszéljük egy kávé mellett. várlak csajok benneteket. előtte dobjatok egy sms-t hogy a kávét időben letudjam főzni :D

judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!
Megtöröm a csendet, van egy "érdekes" hírem: kórházba kerültünk. Itt vagyunk már csütörtök óta.

Előzmények: a 18. havi védőoltás után furcsán sok kék folt keletekezett Mircsin, dehát sokat mozgott kint, betudtuk a kisebb putyogásoknak meg az érzékeny bőrének. Múlt hét szerda reggel láttam egy kis alvadt vért az egyik orrlukában, de mivel a lepedő sem volt véres, meg a jelenség sem olyan ijesztő, lapoztam. Másnap reggel újra alvadvér, plusz esti fürdetésnél pici piros pontok (mint a gombostű hegye, illetve 1-2 mint a feje) a lábán. Ekkor hívtam Janóczkyt, aki megnyugtatott, hogy biztos nincs nagy baj, csak kis vírusfertőzés, jöjjünk be délután, megnézi. Délutánra marad a vírusfertőzés verzió, meg hogy majd szépen felszívódnak, aztán amikor rákérdeztem, hogy ez akkor biztos stabil állapot-e, inkább írt egy beutalót a Heim Pálba.

Estére be is értünk, itt kiderült, hogy egy vírusfertőzés után a szervezet olyan erősen reagált, hogy kiirtotta a vörösvértestek nagy részét is, és a pöttyök bevérzések, és persze ilyenek lehetnek belül is, nem csak a bőrén... Azonnal befektettek, vettek le vért (20perc üvöltés), aztán lefekvésre jött az infuzió is. Azóta még hármat kaptunk (alkamanként 5h a lefolyása), és most talán jobban van. Ha minden jól megy, holnap hazamehetünk.

Csak azért írtam le, hogy tanulságos legyen Nektek is, inkább jobban kell aggódni mint kevésbé, ha olyan jeleket látunk amiket nem ismerünk egyértelműen. Megjegyzem, elég durván hangzik, de Mircsi életveszélyben volt.

Üdv Nektek: Zsuzsi
zsuzsinnyó
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: