Sziasztok!
Látom megint van táblázat,köszönet VICÁNAK!!!
És azt is látom,hogy még mindig egyben a finiselők,a kitartás szó tényleg nem a legjobb,de nincs más:-))))
Remélem mindenkinek jó hétvégéje volt,nekünk szuper.Mindig rájövök,hogy nagyon édi kislányom van

,bár ezzel még rajtam kívül több százezer anyuka is így vn ,tudom,de mégis jó a felismerés,mintha csak az enyém lenne!!!
Szombaton itt volt a barátnőm az 5 éves kisfiával és olyan békésen,tündérien eljátszottak egymással,hogy öröm volt nézni.Olyan érdekes,hogy vannak haverjai a lányomnak,akiknek nem szívesen adja oda a játékot,akitől félti a kis birodalmát,de Gyuszitól nem ,és ez megnyugtatott.Mert így tudom,hogy nem a lánoym írigy,hanem egyszerűen van,akit jobban szeret és van,akit kevésbbé. Van erről tapasztalatotok,inkább a
Lilluskát kérdem,mert az ő Dorottyájhával egykorú a lányom.
Volt Pomázon hétvégén pomázi napok,rengeteg játékkal, arcfestéssel,amiért a lányom meg van őrülve,most éppen pillangó szeretett volna lenni,lett is.Igyekszem feltenni egy képet róla.
TÜNDI kérdezte a sikítást,meg a sírást...Sajna szerintem erre csak tippelni lehet,hogy mitől volt.De biztos,hogy az is közrejátszott,hogy nem voltál vele,amit nyilván eddig nem tapasztalt.De az is lehet,hogy valmilye fájt(a sikító sírás az inkább erre utal).Remélem ma már a múltté..
VICA! mikor alussza át az éjszakát Réka???

Jó kérdés..
mandula először 2 évesen aludta át,amikor beszüntettem az éjszakai cicit.Azóta viszont nagyon jól alszik,ritkán ébred fel,akkor is hamar vissza alszik,nem császkál át a szobánkba,szóval viszagondolva nekem nagyon szerencsém van a gyerekemmel,mert igazság szerint nem volt gázos soha,még akkor sem,mikor a cici miatt felébredt,mert mellé bújtam és visszaaludt.
Biztos vagyok benne,hogy ha egyévesen elégelem meg az éjszakai cicit,akkor egyévesen alussza át az éjszakát.Egyébként szerintem a sikítva ébredés az lehet,hogy ijedelem,lehet,hogy fájdalom,nálunk kimaradtak az ilyenek,mondom,hogy szerencsés vagyok
MARCSI! Örülök,hogy jobban vagy,ha időd engedi tegyél fel képet Kolosról!!!!
VBEA! Túlélted a védőnőt?
HURCIA! írtam neked emailt!!!
ANDRY-ról,JUBE-ról rég hallottam.
Ma elkezdek végre szakdolgozatot írni,az örökbefogadás lesz a témám..főleg a megelőző eljárásban az alkalmasság kérdése.Ha valakinek van ismerőse,aki örökbefogadó és 2003 után fogadott örökbe,részt vett felkészítő tanfolymon,meg alkalmassági vizsgálaton és van kedve válaszoni néhány kérdésemre,szívesen veszem.de nem erőltetem,bőven van anyagom,csak úgy gondoltam,kicsit színesítem a doglozatot. Köszönöm csajok!
Üdv mindenkinek,durca