A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

kockás!!!!!!!!!!!Én tiszta hülye vagyok :evil: Csíkos!!!!!!!!!!!!!!!!! és még rossz képet is tettem fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Na még egyszer! Szóval csíkospizsi és a szék 2.szor

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nyúlné!

Képek tök jók!

Én viszont jobbanteszem, ha elmegyek pihizni, ha már a csíkosat is kockásnak látom :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát Nektek!

(azért még lehet hogy jövök ám) :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
Béééééékaaaaaaaa!!!! :roll: Engem ölni lehetne vele, úgy félek tőlük!!!!De azért Petid nagyon helyes kiskrapek ám!!Naa, és Te is ott vagy a fotókon!!!

Hát, a falunap az csak félig volt jó.De Rúzsa Magdiért érdemes volt átmennünk!!!Eddig csak a TV-ben láttuk, hallottuk, na de most kb. öt méterre énekelt tőlünk!!!!Félelmetes , hogy tud a csaj!(pedig nem vagyunk egy zeneértő, jóhallású család).Annyira kedves, barátságos lány, tényleg, csak úgy sugárzott Róla a szeretet!Nem csak megjátsza!A Kusturica film betétdalánál pedig rázott a hideg, pozitívan, annyira szép, és jó volt!Pannikám meg szokás szerint imádta a tömeget, jól el nézelődött.Baromi melege volt szegénykémnek, így csak body volt rajta.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép
uncsiztunk otthon

Kép
be a kocsiba

Kép
irány Etyek

Kép
rengetegen voltak

Kép
volt lábas fa

Kép
sok kavics

Kép
még annál is több

Kép
és ilyen szép régi kocsik is

Kép
meg ilyenek

Kép
és persze néha megpihentünk a zöldben

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Próba!

Kép

Kép
megann

Na vége feljutottam.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Lányok, akik nem jöttetek ma a vita miatt, kérlek Titeket bocsássatok meg nekem...de muszáj volt szóvá tennem a dolgokat...hogy holnap is tükörbe tudjak nézni...

És most engesztelésül a mai napunkról csatolok néhány képet...hisz ezért vagyunk itt...

Azért jó kedvünk volt ám:
Kép
Csúszásra várakozó Léna a csúzda tetején!
Kép
Dőzsi apa fagyijából...az én nyálam meg csak csorgott :twisted: :twisted: nem volt diétás fagyijuk..
Kép
Léna már az elején elkezdte tömni magát..jelen képen sós pereccel: :D
Kép
És a legtutibb....csak ér valamit a tanitásom....Léna szagolgatja a virágot..ahelyett hogy tépné :D :D :D :D :D
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Viki!

Megzabálom Peti kék sapiját...
Csuda édes benne!

Juci!

Annyira hangulatosak a képek....a 3 olyan mintah Paleokastritiában lettvolna fényképezve(húúú ezt most biztos nem jól irtam le... :oops: :oops: )
Marci igazi cosmopolita...irány a világ..ha ilyen jó fiú volt... :wink:

Nyúlné!
Sorozatok megin csúcsszuperek...na most elirigyeltem a fekete fehér képeidet(is :lol: )
Én is kénytelen leszek gyártani néhány antikolt változatot :lol: :lol: :lol:

Rókica és többiek, akiknek a babája csak darabosat eszik...

Befürödtem a húslevessel..összenyomkodtam mindent ami benne volt..és nem kellett kanállal :evil: :evil: :evil: :evil:
Bezzeg a darabok...

Na az uj tipp....

Most este rántottam ki karfiolt és olyan kicsi bimbókra szedtem, mint pl egy fél dió...
Azt hittem kicseszek magammal, mert még hajnalban is panirozni fogok, de nem..tök tuti...a tojásba villával kavartam bele, a lisztbe, zsömimorzsiba kézzel forgattam meg..és tök hamar átsült..kész a mennyei darabka... :D :D :D
Remélem Léna értékelni fogja holnap... :D

Ja és ezen kivül még rántottam ki csirkecombot, halat és patiszont..úgyhogy egy fél évig biztos nem fogok rántottat sütni :lol: :lol:

Ja és Róki!

Az Auchanban vettem egy kis zacsi svéd husigolyót..igaz 378 ft os áron kb 15 20 dekát...de hát a praktikum az praktiku...
Szóval az Auchanban is van... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
annamami

Megann!

Azt gondolom, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyen érzésekre pazaroljuk.
Nem hiszem, hogy idealista lennék. Igenis azt gondolom, hogy az ember tudja akarattal irányítani az érzéseit. Ezért túl is lehet lépni bizonyos dolgokon. Haragokon, meg nem értésen, megsértődésen. Ha nem így lenne, mindenki élhetne egy kis kapszulában, sohasem kommunikálva a másikkal, mert mindenki között előfordul harag (Bizony, még anya-gyerek között is). Nagy baj, ha ez gyűlöletbe csap át. Ezt érzem aránytalannak.
Szerintem tudni kell fölülemelkedni a dolgokon. És ez nem jelent meghasonulász önmagunkkal. Sokkal inkább bölcsességet.
Nem kértél tőlem tanácsot, de úgy érzem, hogy azzal, hogy ezt a vitát nyílvánossá tetted, jogom van hozzászólni. Elsősorban Neked lesz jobb, ha kevesebb indulat dúl a lelkedben. A dac az én szememben egy destruktív dolog és én csakis a konstruktivitást szeretem.

És ha ezért haragudni is fogsz rám, én fogok hozzád beszélni továbbra is. Ha nem írom le, akkor én nem tudtam volna a tükörbe nézni.

ayse

Én is teszek fel egy pár képet a tegnapi csavargásunkról a várban! Annyira jó volt! :)
Dani imádta ezeket a kockákat, a magassága és a kockák közötti távolság is ideális volt neki a lépegetés gyakorlásához. Azért levágta magát négykézlábra is, ha sietett. :)
Kép Kép
Kép Kép Kép
Beni gesztenyét szedegetett.
Kép Kép
Ismeritek Marék Veronika Kippkopp sorozatát, ő a gesztenyegyerek. Nagyon nagyon jó mese, nálunk épp aktuális kedvenc. Megígértem Beninek, hogy mi is csinálunk gyesztenyebabákat. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Lányok, tudom, hogy ritkán jövök, gondolom nem is nagyon hiányzom , de mégis, néha azért próbálok irni is, nem csak átfutni, hogy kivel mi történt. :) No meg netünk sem volt megint. Egy hét után kijöttek (pont nem voltam otthon, állatkerteztünk amikor csörgött a szerelö, hogypont itt van, és végül bedobott egy szüröt, amit be kellett szerelni, mert elfeljetették felrakni, amikor kötötték a netet. :evil:

Ayse
, annyira a szivemböl szólsz :) Sokszor ugy fogalmazom meg, hogy öregnek érzem magam már a parttalan vitákhoz :) Merthogy régebben nem volt igy :) Lehet, hogy a korral tényleg bölcsebb lesz az ember ... vagy csak megfáradtabb.

Megann
, irtam is már azt hiszem egyszer, hogy Barni már jó ideje csak darabosat hajlandó enni, ugyanazt lepépesitve nem :) De ez a jobbik eset ám, mintha még 2 évesen is csak a pépet enné. ;)

Egy jó barátnöm ragaszkodik(ott) a bébiétekhez mintkét gyereknél, egyrészt mert igy pontosan látja, hogy mennyit eszik meg, másrészt, mert a jobb fajták (mint a kecskeméti meg a hipp annamami :wink: ) tényleg sokkal jobb minöségüek, mintha az ember a multikban vásárolt ki tudja honnan való, mivel kezelt zöldségekböl kotyvasztana, harmadrészt mert sokkal egyszerübb igy az ö 3 nem tej föétkezéséhez ételt juttatni. No de ennek az is volt a következménye, hogy a fia (aki most háromésfél) eléggé nehezen szokott le kétévesen a pépes melegételekröl (érdekes módon a kenyeret elrágta, csak a föétkezés volt neki pép). Amugy ez pénzkérdés is, szerintem a bébiételek nem valami olcsók, már ha a teljes menüt abból akarod összeállitani.
Én inkább igyekszem ugy fözni, hogy az mindenkinek jó legyen, pláne hogy Barni nem eszi a pépeset...bár nekem egyszerü, mert a férjem gyakran hoz ennivalót (szakács). Viszont igy el is vagyok kényesztetve, szeretek napi kétszer meleget enni :lol: Pedig amikor BOti az oviban (menzán :wink: ) fözelékezik, kicsit okafogyottnak látszik estére melegételt fözni. De hát önzö módon megteszem :)

Talira (ahova szivesen mennénk) nekem jobb lenne a szerda v. csüt., mert még tökéletesen meg kell gyógyulnom elöbb az arcüreggyuszimból, amivel már lassan két hete szenvedek (Boti hozta persze az oviból, de a gyerekek 4 nap alatt meggyógyultak, csak én vagyok ilyen gyenge farkas). Nem akarom elvinni nektek.

Mozgalmas hetünk volt, a mindennapi teendökön kivül mult hétvégén barátok voltak nálunk, pénteken állatkerteztünk, tegnap meg szüretelni voltunk! Annyira élvezték a gyerekek!!! Jó, nem kivántam meg tölük, hogy tiszták maradjanak, olyan helyen van a szölö (meg a szölö amugyis jól átlátható), hogy szabadon tehettek amit csak akartak. Hát tették is. Kész ovi volt ott, 8 gyerek :) És csak 9 felnött :lol: kicsit felborult a szüretelö arány :) Teszek egy képet is:
Kép

Szép napot mindenkinek!

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Juci,
Végre képek! :) Marci zabálnivaló! Ahogy kajál a homokban, meg a teraszon homokozik - de édes!!! :)

Viki,
Csíkos/ kockás :) :) :)
De a többi kép is nagyon aranyos Petiről! :)

Nyúlné,
A pókos sorozat is szenzációs, meg a színes etyeki is! :)

Megann,
Léna is nagyon aranyos a képeken, az tetszik, amikor csak szagolja a virágot és nem tépi! :)

Rokica,
Köszi :)

Annamami,
Ti is nagyon helyesek vagytok, nagyon vagány Mazsi a bicajon. :) Nekünk is van biciklisülésünk, de Danival még nem próbáltam. Majd ha le tud jönni a lábán a liften és meg tud állni rendesen, hogy betegyem az ülésbe, amúgy csak segítséggel menne, de az ritkán kivitelezhető. Tavasszal viszont nagyon sokat fogunk bicajozni, Beni jön mellettünk a saját bringájával és megyünk mindenfelé. :) Meg kéne egy bicaj Apának is, mert az egyik felnött bicajunkat ellopták régebben. :(

benianyu

Annamami!

De jó képek!Kár hogy nem találkoztunk össze!
Látom Mazsinak is bejönnek a virágok.. :lol: :lol:
Léna más csak kifeszitett tenyérrel ütögeti őket, ha mondom neki hogy nem szabad tépni, és hogy simi-simi...
Ez is haladás :lol:

Benianyu!
Szintén tök jó képek..übertrendiszerkós Danigombi.
Mi is szedtünk gesztit Lénának, aki beletömte az egészet a szájába :? :?

Gesztis mesekönyv isteni, imádtam, kipp-kopp nak hivják a figurát..
Tesóm gyerekei viszont már megsemmisitették a könyveimet :? :evil: :evil:

Ayse!
Egyáltalán nem baj hogy hozzászóltál, ehhez mindenkinek megvan a joga.
Most nehogy azt hidd hogy én gyűlölök, meg fortyogog, meg útálkozom, mert nem..
Egyébként mindit csodáltam az embereket, akik higgadtak megfontoltak hidegfejűek tudnak maradni.
Én megpróbáltam, nem ment...szerintem ez is adottság, mint más emberi tulajdonság..
Nem tudok kibújni a bőrömből sajna :(
Szóval én csak annyit akartam elérni hogy Sildike szálljon le rólam, felejtsen el, ne "környékezzen" engem fű alatt, és pláne hogy menjen a saját háza táján sepregetni, mert azt meg végképp nem akarom, hogy bármelyikük is visszatérjen ide, mert megint indulnának a kötekedések, a modortalan leszólása a másiknak, stb..elég nekünk a betolakodókat elüldözni.
Ez egy hallgatólagos paktumk, ők ott, én itt, és ez igy van rendjén..
Nagyon jól működött ez idáig, és fog is.
:) És az hogy ő hogy és mit kommentál odaát az meg pláne nem érdekel, mert az az Ő ASZTALA, EZ MEG A MIÉNK.

M.

Ja és nyugodtan irj nekem a jövőben is, én is fogok Neked :wink:

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Köszi-köszi mindenkinek a szép szavakat! :oops: :lol:

Edit
Nagyon aranyos ez a szőlő szopogatós kép!

Benianyu
Nagyon szép kis család vagytok! Beni pedig hatalmas fiú már!

Annamami
Közel laktok a szigethez? Nagyon szeret Marci is csúszdázni.
Mazsi nagyon vagány kis pasi! :wink:

Viki
Petin még mindig csak ámlok, hogy annyira ügyes.

Nyúlné
Persze Kisnyúl sem marad le mögötte.Vigyázz a kisfiadra, mert egyszre megeszem! :lol:

Totka
Panna nagyon tüdérien mássza meg az elefántot!

Megann
Nagyon kis cuki LÉna ahogy szagolgatja a virágot! És mindig jól meglepődök, hogy mennyire hasonlít Rád :lol:

Rokica, Totka
Nekem is az volt az eddigi tapasztalatom a görögökkel kapcsolatban, illetve a Görögországgal kapcsolatban, hogy nagyon szép és imádtam a hangulatát. Igaz pár éve voltam utoljára, de többször és mindig ez maradt meg bennem. Most pedig sajnos azt tapasztaltam, hogy koszos, romos sok helyen, a rodosziak nem voltak túlzottan barátságosak. És valahogy én szebbnek képzeltem Rodoszt. Pl Kréta és Korfu nekem sokkal jobban tetszik.

KUha
Repülőzés
Nem állítom, hogy nem voltak kritikus pillanatok, de alapvetően jól vette Marci az akadályt. Egy darabig eljátszott, aztán jött a kaja akkor kicsit csipegetett, meg aludt is kicsit( mivel igen korai kelés szükségeltetett az induláshoz). A pelenkázás az vicces volt. Igaz, csak bő kettő óra volt az út, de szükséges volt mert Marci jó kiskacsához méltóan rengeteget ivott. Szóval volt egy mosdó amiben volt egy pelenkázó. Na azon Marci még újszülött korában sem fért volna el :lol: :lol: DE fölállítottam rá és ott bűvészkedtem.
Ja még az volt ciki, amikor az előttünk ülő néni haját elkezdte tépkedni és ütögetni szegénynek a fejét. Ugyanis ezt játszották a barátnőmmel. És azt hitte, hogy ez mindenkinek jópofaság. :oops: Szerencsére a néni nagyon csípte a gyerekeket és játszott vele....

Ayse
Egyetértek. Túláradó indulataim ellenére.Magam is a leírtakra törekszem.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Elképesztően sok hibát ejtettem :oops: Lnézést!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó Reggelt!

tegnap jól elfáradtunk a szigeti baicajozásban és játszózásban ( Megann Ti is a Kő Büfé melletti játszón voltatok????Hánykor??? :D )
Úgyhogy tegnap már nem írtam kommentárt a képekhez,bocsi,de a jó hangulat remélem átment... :lol:

Juci,
szia jó hogy megjöttetek,már hiányoztatok ám!!!
Druszánk marci nagyon nagyot nőtt!
Olyan "nagykisfiú" már! :lol: :lol: :lol:
Annyira szép színetek lett! :D
Hát azt nem mondanám,hogy nagyon közel lakunk a szigethez,de nem is túl messze....a budai oldalról szoktunk bemenni,és azért választottuk ezt a játszót,mert Dorka vattacukrot kért és itt mellette volt egy árus és megálltunk! :lol:

Totka,
elefántoló Panna csúcs aranyos!!!!
Te meg ügyi vagy! :)

Viki,
hogy Ti is milyen szépek vagytok!!!! :D
Peti és a Béka :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Rokica,
bicajosülésben vitte Apa Marcit,mert az övére van szerelve,nagyon praktikus,mert kicsi(pont a mérete) és nagyon élvezte így a bringázást. :D Az üléske még Virágé volt....
Esetleg mehetnénk együtt turizni??? :oops:

Ayse,Majola
kedd 11-kor Tücsökzene a Marczin???
Illetve akkor mondjuk 3/4 11-kor a bejáratnál,OK?

Nyúlné,
habtapis nyulak zabálnivalóak! :D :D :D
Etyeki kezeslábas???? :lol:
Én is akartam menni de leszavaztak....

most mennem kell mert Mazsi álmos,ja aki 1/2 7-kor kel! :lol: :shock:
annamami

Egy fénykép erejéig ugrottam be, remélem még lesz, aki emlékszik ránk! Régen Cipó néven futottam, de hosszas sikertelen próbálkozás után nicknevet kellett váltanom.
De nem is ez a lényeg, hanem a képen látható csajszi, Ő Emma, aki hétfőn volt 1 éves.
Minden jót Nektek, babák változatlanul gyönyörűek, hát hiába ez a széria úgy látszik nem téveszt! :lol: :lol:
Szóval: Kép

Emma csibészségből mindent visz!

Kép Kép

KépKépKép
angella1972

jó reggelt,
:? ,a tegnaphoz képest én rosszabbul vagyok,ráment a torkomra a baci,de nagyNyúl is benyalta,(láza senkinek sincs)kellett nekünk Etyekezni.....kellett :lol: ,de legalább Kisnyuszi jól van,picit mintha vissza jött volna a taknyi tegnap estére,de a sós levegő reggelre rendbe hozta,de azért ő sincs még a toppon!a kedve viszont a régi és szerintem már nagyon ugribugrizna a levegőn,ki is akartunk ma anyumal menni a telekre,de persze ő is beteg lett,elkapta apukámtól!juhéjj! :shock:

a tegnapi Etyekezés egyébként nagyon jó lett volna,ha nem lettek volna olyan sokan,ha tudtunk volna valamit enni,merthogy a pár kajás sátor elött kilóméteres sor állt,a töki pompos elött is,ott a legnagyobb! :? a nap nagyon sütött,ami egy taknyos,allergiás magamfajta csajszinak elég nagy megpróbáltatás,viszont nagyon jó kis vásárfia volt......de a sok ember tényleg ijesztő volt,már Biatorbágynál állta kocsisor,ki és be is!!!!azt hiszem ezt úgy mondanák,hogy kinőtte megát az Etyeki kezes-lábas fesztivál!nem csodálnám,ha mint a Művészetek Völgyében is itt is több helyszínt jelölnének ki!
Szedit!!!!!! :P :P :P
én látod gondoltam rád/rátok!pláne Etyeken!!!!csak későn jutott eszembe,hogy talán valahogy szólni kéne neked időben,hogy megyünk és akkor visszaadhatnám a sok itthagyott holmit!de ha jól olvastam szüretelni mentetek!viszont nekünk nagyon megtetszett Etyek és ,ha majd meggyógyulunk és nem lesz tömegmakkor biztosan újra arra vesszük az irányt és esetleg akkor beadjuk a pakkot!nagyon szép helyen éltek!
én azt hittem Etyek Balatonon van,de legalábbis közelebb a Balcsihoz,mint hozzánk....hát nem,így már értem mért volt vicces párbeszéd közöttünk,amikor azt mondtam,hogy te aztán jól bevállaltad ezt az utat egy taliért,erre te néztél nagy szemekkel,hogy nincs az olyan nagyon messze,na erre meg én néztem nagy szemekkel :shock: :lol: :lol: :lol:
szüret nagyon jó lehetett,pont mondtam páromnak,hogy régen annyi szüreten voltunk anyuékkal(ő még sosem volt:))és ideje nekünk is családi programként beiktatni az őszi időszakban!

Juci,
de jó hogy megjöttetek,kár hogy nem teljesen felhőtlen volt a nyaralás,de a képek arról árulkodnak,hogy azért a kedv megvolt!Marcid nagyon helyes a képeken...is!és én meg nam adom az enyémet egy apró falatka erejéig sem! :twisted: :lol:

Benianyu,
váras képek is nagyon jók,legközelebb mi megyünk oda!Beni tényleg nagyon laza és vagány srác,Danigombóc meg jól érzi magát mint mindig,hiszen fülig ér a szája,ha éppen nem koncentrál a teendőire! :P

Annamami,
családi kerékpározás!!!!!!!jövőre már mi is bevetjük,itt nálunk nagyon jókat lehet cangázni,csak Kisnyuszit kell majd nagyon leszíjazni vagy olyan gyorsan menni,hogy extrém igényeit kielégítsük!nagyon szépek a képek,de szigeten nem is lehet csúnyákat csinálni,annyi virág van! :P

Megann,de ügyes Léna,hogy szagolja a virágot! :P :P :P ,én is azon vagyok,Kisnyuszi new tépkedje és a kutyákat is simogassa,mert most inkább csapkodja őket és nem mindegyik örül neki :shock: ,de azért a legtöbb behunyt szemekkel tűri,Kisnyuszi meg oda meg vissza van,és vaúúúúúzik folyamatosan! :P ti is nagyon helyesek vagytok,szinekben itt sincs hiány! :P

Roki,
a Decathlonban(???)vagy Dechatlion(???)szóval ott esetleg nem lehet sínadrágszerűséget kapni?????mi örököltünk egyett,de nagyon nagy,majd a következő télre jó lesz,de ilyesmit keresek én is!bár a tavalyi két részes pufi szett is jó lesz még!csak én a derek miatt aggódom,pláne,hogy valószínüleg hempergés és óriási hócsaták lesznek még az idén! :shock: :lol: nagyon várom!
persze csak egy szép ,hosszú,napos ősz után....mielött megköveznétek,ti napimádók......bár az allergiások lehet vágynak egy kis taknyi nélküli hétre!

Viki,
Petivel olyan aranyosak vagytok(azt már mondtam,hogy a sapka miatt mindig azthiszem hogy Kisnyuszis képek :wink: ),a békás sorozat tényleg nagyon édes és Pati már nagyon nagy és ügyes valóban!
mindjárt folytatom...legalábbis remélem :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami,
téged mindig leszavaznak az ilyen jó kis programokról :? :lol: :lol: :lol:
csak keményen!!!!!! :twisted: :wink:
Angella,
szia újra itt,Emma nagyon csini és Boldog egy éves szülinapot neki,egy picit megkésve!már igazi nagy család vagytok! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és nagyon Boldog szülinapot a többi ünnepeltenek is!!!!!!! :oops:
éljen Jack és Bendegúz :P :P :P !!!!!reméelm nem felejtettem ki senkit! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló Lányok!

Hű, Annamami, Megann, Benianyu, Nyúlné!

Tegnap progik nagyon jók lehettek, képek szuperek. Gyönyörű idő volt, és mára is az ígérkezik.
Ebéd után mi is uzsgyi, csak nem tudjuk eldönteni, hogy a Várba, a Margitszigetre, esetleg az Állatkerbe menjünk.

Ne haragudjatok, hogy megint ezzel traktállak titeket, de nem bírok betelni ezzel a kis büdöstojással. Szóval, mostmár sokkal ügyesebb, nem olyan kis csetlő-botló (és a hangjára is érdemes odafigyelni):

http://s69.photobucket.com/albums/i59/K ... A42534.flv

Róki!
E-mailt megkaptam! :) :) :) :) :)

Benianyu!

Beni utolsó, beállós képe nagyon vagány!!! És az a gatya!!!! Nagggyo laza!

Juci!
Köszi, és a lényeg, hogy azért túlélte Marci a repülést, és nem volt nagy gond.
Mi jövőre szívesen visszamennénk Egyiptomba, de voltunk már, és az 4 és fél óra. Hát én azt hittem, hogy megpusztulok, nem tudom, Gergő hogy bírná.

Annamami!
Már a múltkor is mondtam neked, hogy irigykedem, az ilyen nagy közös, családi kirándulásaitok miatt.
Foggalmam sincs, hogy az életben valaha rá tudnám-e venni apát, hogy menjünk el közösen bicajjal bármerre is. (Igaz, csak 1 bringánk van, de az is már félholt).
És hát Mazsi tündéri!

Megann!
Léna is nagyon édes, amikor szaglássza a virágot. És csodaszép, mint mindig.

Nyúlné!
Etyek azért jó lehetett.
És "pókos " Kisnyúl sorozat szokás szerint haláli!

Kép
kuha

Megann,
gondolom kaptál elég jó tanácsot,privit,így én ezt már kihagynám!a véleményem úgy is ismered,de ma már arra a nagyon habos kávéra koncentráljunk!!!!!
:P :P :P sokkal jobb időtöltés! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami!

Mi olyan negyed 4 körül étünk oda a játszóra és ott voltunk kb 3/4 5-5 ig...és sasoltam is ezerrel, de nem láttam senkit......
Mi voltunk a legkisebbek a játszón, mármint a bébis homokozóban..
Voltak kisebbek de azok még a babakocsiban szuszogtak...

Nyúlné!

Kutyatéma:
Az ugye nem ujdonság hogy mutogatunk ezerrel a kutyákra és érdeklődünk.
Na a Szigeten egy tök kedves csajszi megállt egy 5 percre a kutyájával nálunk, Lénát meg kiraktuk, a kutyi jött is egyből némi simogatás reményében..Léna meg bemenekült az apja lábai mögé és a két lába közül kukucskált ki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , aztán az én segitségemmel Léna is megsimogatta a kutyát, de amint elmentem egy lépést, Léna megint menekült...
Aztán elköszönt a lány, Léna elkezdte tolni a babakocsiját és amögül leskelődött a kutya után. Amikor a kutya visszafordult, Léna gyorsan visszabújt a kocsi mögé...
Hát haláli volt....ott röhögtünk mindannyian...

Nyúlné, Róki!
Téli gúnyát kerestek???
Mi ilyesmit kaptunk szülinapra...olyan mint egy mini siruha..olyan vizhatlan nacival...de LEGO márkájú úgyhogy megfizethetetlen... :( :( :( Viszont valószinűleg valóban kiváló minőség és vizhatlan.. :)
Kell is ide, mert tavaly télen is a garázs elé hordta a szél az összes havat és én is sioverálba és columbia csizmába tudtam csak kimenni havat lapátolni :? :?
Sejtem ez idén sem lesz másképp....
De én is nagyon kiváncsi vagyok, mit fog szólni Léna a hóhoz???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Majd mi is megyünk méretet cserélni a Brendonba, már előre rettegek hogy mennyibe is került valójában...Léna overálja..

Juci!
Köszi, de lehet ha meglátnád apát, azt mondanád Rá hasonlit...mondjuk a fejformája az övé, de az arca valóban az enyém :D :D :D

Lányok!

Majonézzel mi a helyzet???
Na nem akarom azonnal majonézzel tömni a gyereket, csak eszember jutott hogy tegnap rántottam ki csirkét, halat, patiszont és karfiolt is...és ugye ahhoz dukál a tartár...
Szerintetek????

M.

Kép

Kép
megann

Kuha! :P :P :P :P
megvan!!!
Gergő látott pár jelenetet a Pókembertől és azért csinál úgy,mintha tapadó korongok lennének a talpain! :lol: annyira édes,mint aki simán fölmászna a falra is!a hangok inkább a Csillagok háborújából R2D2tól lettek ellesve! :wink: :lol: :lol: :lol:
nagyon ügyes!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Vettem :wink:

Ja és Etyek...hát nekünk Húsvétkor a Hollókőn tartott fesztivál volt a törzshely, de azt is igy felkapták mint Etyeket...
Már az autópályáról áll a sor.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Én már ezerszer megfogadtam hogy az ilyen nagy sátras ünnepeken, mint Gyereknap, Húsvét, Majális stb..nem megyünk az ilyen felkapott helyekre...mert oda külön idegzet kell :( :( :( :(

De hát néha muszáj a gyerekek miatt.... :)

Allergiások!

Én kb 2 hete tök jól vagyok, és már a gyógyszereket sem szedem...
Csak én vagyok igy vagy Ti is???

Kuha!

Egyem meg azt a terpesztős kis lábait :D :D :D
Majd figyeld csak hogy napról napra ügyesebb lesz, Léna is rengeteget fejlődik menésben...tegnap már szinte szaladt a babakocsival.. :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Viki :oops: :oops: :oops:
Pati=Peti :lol: :oops: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Angella/Cipó!

Hát jó sokáig cseréltél nicknevet... :wink: :shock:
Isten hozott újra a csapatban a jányoddal együtt....Őt meg Isten éltesse sokáig...
Nagyon cuki!
Ezek szerint már ő is jár???

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megann! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juci!
Én bolti majonézt még még nem adtam, de tartárt, amit én csinálok otthon, azt már adtam Gergőnek. Mondjuk fintorgott tőle, úgyhogy túl sokat nem evett belőle.
De miután eszik már tojást is, ezért szerintem sok olyan nincs benne, amit ne ehetne meg. Legalábbis Gergő.
Ma pl. életében először reggelizett tojásrántottát. Hát mit mondjak?
Két pofára falta!

Kép
kuha

Megann
kutyasztori :lol:
fesztiválokra azért mi megyünk szerintem,mert pl.a Művészetek Völgye már olyan nagy területen van,hogy azért ott lehet élvezni is a nyüzsit!

és Marcisok!!!!!én már úgy várom a Márton napi mulatságokat is!!!!!olyan jó,hogy ilyen is van,pedig én majdnem a másik napra tettem Kisnyuszim névnapját,hogy szét legyen osztva,de hát akinek külön ünneplik a nevenapját.... :P :P :P
jaj,de jó lesz az is!!!!!
jaj,én itt rohadok torokfájósan,betegen....apjuk dolgozik....anyum is beteg....a nap ezerrel süt.....van egy huligán,program imádó gyrekem...szintén taknyosan.....hát micsoda dolog ez már?!! :evil: :evil: :evil:
és az ikreket is látni akarom már!!!!!!meg gyömöszkölni!!!!!!meg puszilgatni!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :P

mi lenne velem a kis babanet nélkül! :roll: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Gyógyuljatok gyorsan gyorsan!!!

Angella,
Emma nagyon helyes kiscsajszi! Boldog szülinapot neki utólag is! :)

Kuha,
Gergőt megzabálom a videón, ahogy totyog! Nagyon aranyos! :)
Rántotta? Nem semmi! :) :)

Köszönjük a sok kedves bókot a fiúkra vonatkozóan! :) Láttátok, hogy Apa is csíkosban volt? Pedig az ő ruhatárát nem én vásárolom, ő magának szereti venni, vagy együtt, de ennek ellenére neki is elég sok csíkos van. :)

Várjuk, hogy Dani felébredjen, aztán megyünk le a játszótérre. Ma az a program, mert Beni megbeszélte tegnap az egyik barátjával, hogy találkoznak és dinózni fognak. Azért viszünk focit is és homokozócucckat. :)

benianyu

Sziasztok!

Hú csajok, csak 2 napra tűntem el, de hogy pörögnek itt az események :(

Tegnap este jöttünk haza a telekről, még ott lefürdettük a fiúkat meg meg is vacsiztak. Leont már eleve pizsibe öltöztettem, gondoltam elalszik a kocsiban hazafelé. Hát így is lett, rögtön ment is az ágyába, fel se ébredt. :D
Nolcsika is lefeküdt nagyobb hiszti nélkül és csak 1x kelt fel, reggel 6-kor, de 1 perc alatt vissza is aludt.

Ma Gabi szüleihez megyünk, a húga névnapját ünnepelni.

Évi!
A pontos cím 1114, Karinthy F. út 24 v.26 :oops: LUNA a bolt neve, de nem nagyon van kitáblázva, egy nagy felirat van csak a bolt felett. Egy szolárium van mellette. Képet majd este csinálok, oké?! :D

Megann, Annamami!
Jó lehetett a szigeti séta, édesek a gyerekek nagyon!

Angéla!
Édes Emma is nagyon, szép a tortás képen!

Emese!
Etyeki túra szuper lehetett, habár a tömeget nem irigylem.........
Kisnyúl hagy huligán megint, azt látom :D :D

Benianyu!
A vári képek is nagyon tetszenek, látom Beni nagy szatyorba gyűjti a gesztenyét.
Kipp-kopp nekünk is van, Nolcsi is imád állatokat csinálni gesztenyéből.

Viki!
Peti és a béka... :lol: :lol:
Akkorát nevettem!!!!

Na megyek, mert indulunk, majd este még jövök :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Úristen, annyit írtatok, hogy kb. három napja olvasom vissza. Nálunk lassan lezajlik ez a takony kór. Brigi után én is benyeltem, de úgy néz ki megmaradok. A Brigi még mindig taknyos egy kicsit. A doki nénink szerint 5 hétig is eltarthat. :cry: :cry: :cry:
Nyúlné
Etyek? Kezes-Lábos? Mi is voltunk. Legközelebb ha mentek Borfesztiválra vagy a Kezes-Lábosra szólj, és mondom a kerülő utakat. Ennyi ember egyébként még soha nem volt szerintem egyik rendezvényen sem. Hiába, szép idő volt. Mi is nagyon élveztük. Főleg az esti Rúzsa Magdi koncertet, amit a Brigi végig aludt.
Totka
Osztom a véleményedet, tényleg nagyon szimpi a csajszi. Tök betegen lenyomta a koncertet, nem is akárhogy.
Thomasanne sikerén felbuzdulva nálunk is megy az alvástanítás suttogós módszerrel. Nem vagyok elég következetes, mert kiveszem a kiságyból ha már nagyon sír és kocsányon lógó szemmel néz rám, de miután a vállamon elaludt visszateszem a kiságyba és most is már majdnem 2 órája alszik. Muszály ezt megszoknia, mert idáig szinte csak a babakocsiban aludt el vagy a cicin. Hogy miért nem jönnek rá, hogy sokkal jobb nyugiban a szobában aludni :roll:

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Nyúlné, Megann, Annamami, Edit, Benianyu!

A képek nagyon jók, minden baba és mama csini! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Peti mindenkinek köszöni a bókokat, és azt üzeni, hogy ő biza nem fél a békáktól! :lol: :lol: :lol: Már most nagyobb náluk, és erősebb is, mert majdnem szét is nyomta, de én megmentettem a béka életét! :lol: 8)

Beteg babáknak és mamáknak, na meg az apáknak is jobbulást!

Én már majdnem jól vagyok, már csak az orrom folyik egy kicsit, de talán 1-2 nap és az is elmúlik :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Most tök jó, kimostam, kiteregettem, már ebédeltünk, elpakoltunk, Peti meg apa alszik, már fel is mostam, most szárad!!!!!!!! :D Asszem mára ennyi, apa nemsoká megy melózni :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Most tök jól elbeszélgetek magammal.....................nade mindegy.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

szaisztok!
nem is tudom hol kezdjem :?

Megann,
én tényleg bírlak. sok minden kavargott a fejemben, amikor olvastam a vitát, de nem tudom olyan jól megfogalmazni, mint Ayse. én is azt érzem azt hiszem, amit ő. lehet, hogy idealista is vagyok, mindenesetre sztem is sokszor megéri nagyvonalúnak lenni. nem a levegőbe beszélek hidd el, férj pont ilyen lobbanékony, mint Te, mégis imádom :wink:

azért vagyok nagyon szomorú, mert én tényleg azt gondoltam, hogy a valamikori teljes topik még össze tud jönni. naívan azt gondoltam, hogy majd én meghívok mindenkit, és akkor hátha túllépünk azokon a történéseken. már úgyis elmúltak a gyerekek egy évesek, bármit ehetnek :) tudom most már, hogy ez nem erről szól, hogy valakik más valakiket nagyon megbántottak (ha nem is mindenki szándékosan), és ez nem visszafordítható. csak ezt nehéz elfogadni, mert én máshogyan gondolkodom. naívabban :(

ezek után szerintetek mennyi bátorsággal megyek neki a nagy családi békítősónak? :shock:

a gyomnövényfélék meg direkt azért vannak, hogy bosszúságot akarjanak okozni, de ezeket sztem is figyelmen kívűl kell hagyni. legfeljebb ki lehet őket nevetni, vagy sajnálni kell őket, hogy csak ennyire futja.

Annanami!!!
a mókusok aranyos állatok ám :wink:
Eszti is csak mostanában kezdett rendes kaját jóízűen enni. nagyon sokáig csak a totál pépes bébikaját mentek. aztán hipp-hopp megváltozott, és most már eszi a darabosat is, pedig tényleg nagyon csúnyán ölkeendezett tőle még 2 hónapja. biztos győzött a kíváncsiság :) és a gyümölcsöt is elkezdte harapva enni, ami korábban nem ment. úgyhogy csak idő kérdése sztem. nálunk az a menet, hogy anyukám főz a hétvégén, amiből mindig kapunk jó sokat, és amióta az Eszti ilyen jól eszik, mindig csinál húslevest. én csak lefagyasztok egy csomó husit, 1-2 napig eszi a levesben lévő zöldségeekkel, aztán meg én főzök hozzá neki valamit. de pl most Rókinak addot saját ötletemtől vezérelve feldolgoztam egy csomó zöldséget, tehát csak bele dobni az edénybe :)
ha meg elmegyünk szinte mindig üvegeset kap, és azt is szerencsére megeszi.
baromi nehéz lehet 2 nagylánnyal (iskola, stb) egy kisfiút ellátni, plusz háztartás... szóval sztem szégyellje nagyon magát, aki kritizálni mer!
a bicajos képek szuperek! nagyon jó, hogy nem hátul van Mazsi, hanem szinte apa ölében!

mi meg szentendrén voltunk tegnap hármasban. olyan jó volt!
elkészült az ELSŐ családi képünk!!! még nem töltöttem fel. talákoztam azzal a csajjal, akivel együtt szültünk. neki 2. gyerkőc. 6 hétig szoptatta, aztán tápszer, így sokkal jobban aludt... magyarul tudta volna szoptatni, ha akarja. már mindent eszik a gyerek. miután elköszöntünk apa mondta, hogy de jó, h találkoztunk, naugye, stb... mármint a kaja miatt. én meg elküldtem a búsba. ha már nem olvas el min egy könyvet, vagy néz utána az interneten, hogy mit hogyan kell egy babával csinálni, akkor legalább fogja be és na adjon ötleteket.
ezzel le is zártuk. (most remélem nem értetek félre, nem ítélem el azt az anyukát, csak nagyon nem értek vele egyet, és nem is értem, de az ő életük, semmi közöm hozzá)

Rókica!
szoptatás: nekem most a napi 2x lenne az ideális, hogy egész napra másra tudjam esetleg hagyni. na nem mitha nagy szükség lenne rá. és pl ma is megszoptattam lefekvés előtt du. de idővel szeretném napi 1x szopira, majd teljesen elhagyni. nem tudom mikor. elvileg csak egy éves korig van ajánlás. tudom, biztos nincs rá klinikai vizsgálat (nem tudom, hogy van-e), de ha lenne, akkor biztos pozitívum jönne ki belőle.
na most kezdek belezavarodni, mert apa itt noszogat, hogy kell mennünk az unokatesójához. majd este igyekszem jönni és befejezni!

bocs, ha zagyva voltam, nem tudom visszaolvasni, remélem nem voltam bántó, vagy ilyesmi.
viszlát este :)

KépKép
KépKép
and

Viki,
átérzem....apa megy dolgozni :? ....nekem már hajnal óta ott van és csak olyan 4után jön.....mindenkinek együtt a család.....mi meg! :?
na mindegy!
Kisnyuszimnak azért most a du.alvás elött kiporszívóztam az orrát,hát volt mit!!!!jó kis beragadt ,sárga fikulusz adag! :shock: ,de már nincs ott,és most nem volt ki annyira nyuszim se,inkább örülhetett,hogy kap levegőt!édesem!szeretm!
And!
azért gyorsan azzal a családi képpel!!!!bár én ráérek ám egész nep,szerintem holnap is :? !

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! :)

Bkriszta! :)

Mi mennénk hozzátok.
Nekünk bármelyik nap jó.
De talán kedd vagy szerda leginkább.

Viszont jönnének velünk Zsófyék is, nem baj ugye?

Szerencsére már normálisabb viszonyt sikerült kialakítanunk, remélem így is marad :)

Én is utálok haragban lenni.

Annamami! :)

Végre egy ember, aki olyan mint én.
Én sem vagyok konyhatündér, sőt utálok egyelőre még főzni.
Lívi is sok sok bébiételt eszik (üveges).
De megkértem a két nagyit, hogy ha maguknak csinálnak főzelékeket, akkor adjanak belőle Lívinek is :)

Mi meg hozzatunk menüt, levest másodikkal az oviból.

Abból is kapott Lívi, de nagyon sokszor van tészta meg hús és én szerintem főzelék fontos nagyon, ezért adnak azt a nagymamák.

Sajnos ez is olyan dolog, hogy takarítok mosok stb de főzni NEM SZERETEK :(

Mondjuk engem kicsit zavar, mert hát az a normális ha egy nő főz renedesen :)

Nagyon jó minden fotó egyébként!

Mi már jobban vagyunk, bár Lívinek is folyik még az orra meg nekem is és éjjel sokszor kel emiatt.

Puszi és további szép vasárnapot!

Mea
mea

Sziasztok lányok!

Na visszaértünk Kehidáról...nagyon jó volt, bár sajna itthon hagytam Tüncsi ekcéma krémjét...így nem mertem sokat fürdetni...és így is nagyon viszketett mára neki...de összességében tényleg jó volt! Képek csak este várhatóak...még pakolászom... :shock:

Nagyjából visszaolvastam....látom volt balhé is...erről csak annyit, hogy az ilyen új/vagy régi, jól ismert emberek szép beszólásaira nem kell reagálni...hamarabb lekopnak ha levegőnek nézzük! :wink:

Megann, vígaszként csak egy mondat...azt bizti tudom, hogy nem miattad volt a kiválás (legalábbis Sildike részéről)...hogy ki miatt azt nem árulom el...
a majonézzel én várnék...azért abban nyers tojás van...

NAGYON ÉDESEK A BABÁK!

Kép

Kép
prüntyi

And!

Elfogadom a véleményedet, jogod van hozzá..
De amint látod, ha nem a kaja, akkor valami másba kötnek bele...gyerekkel való plázázás vagy bármi más..tök mindegy..
Egyszerűen vannak olyan emberek, akik azt hiszik, az a tökély amit ők csinálnak, és mindenki más hülye.., és ezt persze jómodorban közlik is.
Én ezt nem igy gondolom, nem is tudok azonosulni velük, és nem is akarok az ilyen emberekkel egy levegőt szivni..
Sajnálom ha ezzel csalódást okozom Neked és Ayse-nek, mert rajtam kivül is biztos van még emberke akik egy ilyen össznépi békitő showra nem mennének el.
És ismétlem nem is sértődöttség miatt, hanem mert egész egyszerűen ezek az emberek nem érdeklik őket...
Én mindig is kerültem az olyanokat, akiktől egy szakadék választ el...és ezt tartom is...
És ez a topik nekem pont igy jó...., kellemes, kiszámitható, baráti, meleg.. :D :D :D :D mitóta a kockák elmentek...azóta nem volt lehülyézés, kötekedés semmi..... :) :) :)

Apa: :evil: :evil:
Ne is mondd, az uram ma reggel forditva adta a gyerekre a harisnyát :evil: , mi trikóba öltöztünk, ő meg beöltöztette a gyereket pulcsiba :evil: ...miközbe Lénát próbáltam reggeliztetni(normális kajával), ő elkezdett túrórudit enni Léna előtt :evil: , persze már a pöttyös zacsi láttán is extázisba kerül a gyerek..úgyhogy ment a vonyitás.. :(
Délután meg a szomszéd kislánnyal ROPIT kezdtek enni, ami után Léna szintén gebeszkedett vonyitva :evil: ...természetesen a fiók tele van babapiskótával babakeksszel, sütikékkel...csak ugye gondolkodni kellett volna, hogy Léna a 3 fogával nemigen tud ropit enni, viszont minden mást igen...., úgyhogy ildomos olyannal kinálni a vendéggyereket, amit mindenki megehet...
de hát ezek ugye már extrakivánságok egy férfitől.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Áhhhhhh na hagyjuk.......

Nyúlné!
:( :( Csak hazaér apa egyszer...

Na egy videó:

Igy motorozik Léna:
http://s96.photobucket.com/albums/l183/ ... h=imgAnch1

M.

Kép

Kép
megann

And!

Na ba...a meg... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Léna üvölt....hiába szóltam apának hogy ne fúrja a vasbetont(kini lámpákat rakja föl)...csak fúrja........
No comment.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Megann, de ügyes Léna! Mi még a szobai Fülesen próbálkozunk, de csak hátrafele tolja a fülénél fogva :)

Kép

Kép
prüntyi

Antgella/Cipó!

Én emlékszem rád! :) Emma tényleg huncut kiscsajszi! Remélem ezután gyakrabban jársz majd hozzánk. :)

Nyúlné:

Gyógyulást nektek! Ez a töki lompos vagy mifene ez mindenhol van? Nagyon szeretném már megkóstolni!!

A kétrészesekkel nekem is az gondom, hogy amelyik nem kantáros, abból kilóg a dereka! És akkor hogyan fog a hóban henteregni??? Köszi a tippet, megnézem a Decában. ;) (Látod, én meg se próbálom leírni...)

Annamami!

Biciklizés jól nézett ki! Szívesen megyek veled turiba, de csak akkor ha el is jössz!!! :lol:

Megann!

Majonézben nem nyers a tojás? Azt tudom, hogy a frisset azzal kell csinálni, de mondjuk a tubusosról nem tudom...

Rólunk:

Zsuzsa ma este nem kérte a tápszert. :roll: Cicivel aludt el... kiváncsi vagyok meddig bírja (relative) üres pocival. Azért vacsorázott előtte...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Nyúlné!
Apa: Nekem meg 4-re ment, és éjfélig ott lesz! Holnap meg de.10-re megy is vissza :?
Kisnyuszinak jobbulást!

Vacsi:
Peti egy akkora szelet sütőtököt evett, hogy csak na!!!!!!! :D Meg utána cicizett is azért :D

Megann!
Léna nagyon ügyesen motorozik! Peti nem marad meg rajta, ő inkább rohangál :D na nem baj, majd jövőre! :lol:

Overál: én a volt szomszédunktól fogok kapni egyet (ha minden igaz októberen) és az is két részes:kantáros naci és kabát! Szerintem praktikusabb, mintha egyben lenne, de ez úgyis használat közben fog igazán kiderülni! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szép jó estét Mindenkinek!

Képzeljétek, ez a HATODIK napja, hogy Norbigyerekkel, és kedves feleségével Rékával tornázom 45 perceket!!! :D Mondjuk, gondolhatjátok, hogy az első napokban a mamut, az elefánt és társaihoz hasonlítottam mozgásügyileg!!! :D :D :oops: De mostmár kezdek csiszolódni!Addig Panni Apázik(ált.Öreg néne őzikéznek :D ).Ja, és kezd igen jólesni a mozgás!!!Eddig csak azok az órák voltak enyémek, ha kéthavonta elmegyek fodrászhoz, és kozmetikushoz.

Olyan szép képeket raktatok fel, mindenki csodajól néz ki rajta!!!!!
Tök jó lesz majd télen, mínusz húsz fokban visszanézni őket!!!!!!
A havas képek is szépek lesznek, bár én úúútálom a telet!!!

Gondolkoztam ám én is, hogy mi lenne jó Panninak télire!De a kezeslábast annyira nem díjjazom, nyilván én is a kantáros gatyó+felsőre szavazok!Mondjuk, ahol láttam, elég drága volt.Olyan pofátlanok az árak gyerekruhát illetően, hogy néha kiakadunk férjell, pedig kettőnk közül inkább én vagyok a földhözragadtabb!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann,
nem Benned csalódtam :wink: ilyenkor mindig egy picit a világban, mert ilyen az élet, ilyenek az emberek, különbözőek, de hát ez van, ezt kell szeretni. remélem azért majd anyós nem így reagál a nagy bulinkon :wink: :wink: el kell azon gondolkoznom, hogy mi lesz, ha rosszul sül el a családi happening, mert én roppantul nem tudom kezelni az ilyen helyzeteket, lehet, hogy ezért is vagyok ennyire meddővitaelkerülő :)
egyébként ma nálunk is volt apa alakítás: kértem, hogy adja oda az ebédet az Esztinek, nemsokára közölte, hogy nem evett csak 4 kanállal. persze hallottam, hogy mérgelődött hangosan :evil: persze mert az Eszti már nyúlkál, fészkelődik, érdeklődik, de annyira még nem okos, hogy ha ingerülten elmagyarázzuk, hogy mit ne csináljon, akkor szó nélkül azt tegye. odamentem, és nyugodtan megetettem a lányomat, kapott ő is egy kanalat, és még ivott is utána egy fél pohár gyümilevet. remélem egy pár éven belül munkahelyet vált, mert azóta ilyen türelmetlen :(
a betonfúró se semmi...
nem értem, ami nekem annyira világos, mint a nap, akkor az nekik miért nem? az evolúció nagyon le van maradva....

nem is újságoltam lányok, hogy az Eszti mekkorát fejlődött az alvás terén! tegnap (ill ma) csak reggel fél6-kor szopizott, tehát csak 1x! a 8 órás lefekvés után kb 10-kor felsírt, utána egyhuzamban aludt a reggeli szopiig!! remélem jó úton haladunk:) és az esti infacol is tuti segít, annyit durrog szegénykém.

szóval a reggeli és esti szopit szeretném még tartani, de nem tudom meddig, és attól is tartok, hogy már nincs valami sok anyag ebben a tejben, ki tudja... ha egyértelmű bizonyíték lenne rá, hogy hasznos a sokáig szopi, akkor nem hezitálnék. nekem a fél éves kor, aztán az egy éves kor volt a cél, hogy ha addig tudom, akkor szopizzon. most úgy érzem, hogy nem vagyok a hátrányára, ha majd már nem szopik. szakemberek legalábbis ezt mondták nekem. igaz orvos volt, és nem szopis tanácsadó. egyébként szeretek szoptatni.
a másik, hogy az Eszti úgy látom az apjára ütött jellemben, és akkor félő, hogy minél később hagynám abba, annál inkább nem engedné. most pl képtelenség kivenni a kezéből egy kiflicsücsköt vagy a telefont. de inkább a kiflicsücsköt :D

Mea!
örülök, hogy normalizálódott a viszony köztetek Zsofyval. nemrég gondoltam rá, hogy vajon Pinklady :) már mekkora lehet, igazán tehetne fel akkor Zsofy képet róla!

Bkriszta, ne haragudj, én azért nem reagáltam tali ügyben, mert a következő héten nekünk egyáltalán nem jó.
de ti érezzétek jól magatokat!!!

Angella!
én bevallom nem emlékszem rátok, de Emma nagyon gyönyörű!!!

és persze mindenki más is nagyon szép :)

és azt sem újságoltam, hogy már 4 bizonytalan, de önálló lépést sikerült tennie Esztinek :)

KépKép
KépKép
and

Megann
Milyen ügyi Léna!!!!!Panninak is gondolkoztunk valami hasonlón, de inkább majd tavasszal!Emlékszem, tesómnak is volt, csak NYuszis!!!(nyuszibiciklinek hívtuk)Ő imádta, és nagyon sokáig használta.Mondjuk a tesóm már 24 éves, de most, hogy néztem Lénát, totál Ő jutott eszembe!
Nyúlné
Mi Panninak tudod hogy hívjuk az orrváladékot??(fikuluszt?)Fikuszmanónak!!! :D Gyorsan tűnjenek el szépséges Marcid nózijából a manók!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

And
Szopi terén nekem is ugyan az volt a célom, mint Neked!!!!Mikor megszületett Művésznőm, még bent a kh.-ban kitűzött cél volt, hogy legalább fél évig, hogy átléptük a fél évet, legalább egy évig.Hát sikerült, reggel-és este szopizunk még, nem is akarom a leválasztást, amíg Neki jólesik, addig nekem is öröm!Mondjuk, képzeld, én Pannit négyhónapos koráig minden szopi előtt és után mértem, hogy mennyit szopik!Pl.KÉTHETESEN 190-200g.-t evett, olyan kis gombóc volt!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka! le a kalappal! én meg a nyolcadik napja gondolkozom azon, hogy melyik nap is tudnék elmenni tornázni :wink:
ne is mondd a ruhaárakat. most pakoltam el az Eszti ruháit, és nem kevés, pedig még nincs egy éves. egy vagyon, még akkor is, ha a felét kaptuk.

dolgozó apukák :( :(

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: