Sziasztok!
Hát Kata, nem akatunk überelni, de sikerült tegnap. Kerek 4 órát vártunk a Dévainál, azt hittem, menten megszülök, már majd leestem a székről!

Akkor is csak azért jöttünk mi, mert szólt az asszisztens a Dévainak, hogy szerinte én már nem bírom tovább. Kár Inari és Boszti, hogy nem találkoztunk tegnap, ezek szerint Nektek még mákotok volt! De a műtétesek is csak 5-kor kerültek sorra. Nem tudom, mi volt tegnap, de borzasztó volt!

Wish, erősen Rátok gondoltam, hogy lehet, hogy Ti teszitek a legjobban és most váltotok!

Na eleget nyavajogtam, bocs!
Egyébként Dévai tündér volt és minden ok velünk, az erős görcsök és a több napos hasfájásom sem volt elég semmi nyíláshoz.
Kata, remélem, mára jobban lettél, talán túl vagyunk a frontokon!

Szegény Virág, tényleg olyan, mint egy kisgyerek!
Roxal, a Zsömi pont illik rá.

Mikor vizsgázol, mikor kell drukkolni? Vagy inkább ne emlegessem?
Wish, szurkolok, hogy nagykönyv szerint pár nap múlva elmúljanak csak úgy huss a rosszullétek és csak a gyönyörű várandóság maradjon!

Köszi a pocidicséretet!

Vigyázz, mert csak pislogsz párat és már ekkora is lesz a pocid. Rohan az idő!
Judit, nem semmi, amiken át kell menned!

De meghozza a szerencséteket ez az átfújás. A bal petevezetőn végigjut a babátok hamarosan!

A bal oldalon eddig is gyönyörű petikék növekedtek.

A bűvmondat most valahogy lemaradt...

Mennek a nagy drukkok, hogy spontánul összejöjjön!

Csak csináld azt a tornát, megvan az eredménye!
Miért pont 29? Az az igazság, hogy pont a 29 lenne a legkevésbé jó, az az após és a sógor nevenapja is.

Bár nagyobb baja itt sose legyen senkinek, szívből kívánom!

Vagy Nektek a 29-i röptetés lenne az ideális? Mert akkor megdumcsiztuk!
Modrooka, sajnálom!

Remélem, hamar rendbehozzák a májenzim értékeidet és hamar kezdhettek!
Kagyló, hamarosan Te is így kikerekedsz!
Vanda, ne add fel!!! De egy másolás-mentés tényleg nem árt máskor. Pedig kíváncsi lennék, mi van Veletek!
Gigi, úgy tűnik, tegnap simán összehozhattunk volna egy fórumtalit a Dévainál!

Ha Te is tegnap jártál arra...
Akkor már nem sok van az Olivia hadműveletig...

Ahogy látom, nemcsak a pocik növekednek rohamosan, hanem a gyerkőcök is. Hihetetlen, hogy Oli mindjárt 2 éves!
A drukkok most nagyon jól jönnek, köszi!
Ja és szerintem alapból mindenkinek a petefészkére multicisztásat mond a Dévai. Szerintem is csak jót jelent, ahogy Beber írta.

Azért ez megint a Dévait dicséri, mármint ez a kétlépcsős alapos rákszűrés. Mert kevés helyen csinálják ilyen alaposan. Így nem lesz baj a méheddel, mert időben elkapja a bajt!
Inari, szép a pocid, csini!

Nekünk is tegnap volt 93 a Bpd értékünk.

Drukkolok Nektek a normál szülésre!

Bár a Baltschikról és a Dévairól is az járja, hogy profik a csasziban is, úgyhogy akkor sem lenne nagy gáz, csak gondolom Te is vágsz a természetesre, érthető módon. Hogyhogy a Baltshik lesz a társdokid? Te választottad vagy a Dévai javasolta? Dicsérik a Jánosos topikban nagyon.
Hát egyszer csak összejön az a találka, Boszti!

Mi remélhetőleg már csak egyszer megyünk a közeljövőben a Dévaihoz, jövő pénteken.

Legalábbis ezt beszéltük vele tegnap, hisz jövő szombaton szülünk.
Felfázás nem hangzik valami jól.

Mennek a drukkok nagyon!!!
Ági, akkor holnap és hétfőn is erősen gondolok Rátok!

Ezek a stopperosok elég idegesítően hangzanak.
Beber, persze, hogy látja a gyogyók eredményét. Azért kell menned hozzá. Sok szép érő tüsszencset fog látni!

Én szerettem, hogy kétnaponta kukkoltunk, még akkor is, ha macerás, mert volt, hogy változtatni kellett az adagokon és akkor nem ment fuccsra rögtön az egész hónapom. Így több volt az esély.

És túlgyógyszerezni sem akar, ha kevesebb is elég, akkor ugye minek.
Tolmácsoltam a páromnak a kiságy dicséreteket is, ráfér.

Örült neki, hogy tetszett Nektek is!

Ahelyett, hogy büszke lenne magára, mindig a hibáit keresi és hasonlítgatja a bolti kiságyakkal. Úgyhogy jó sokat dicsérem, el vagyok ájulva tőle!
Még sok ilyen napsütéses napot kívánok mindenkinek!
Melba