Szia bel! Nekem nagyon jól bevált a Vanish folyékony adalék. A mosópor mellé teszem, és mindent nagyon szépen kiszed. Van spray formájában ezt a helyre kell ráspriccelni, ez is nagyon jó, csak nálunk a tej éa kaki foltokra gazdaságosabb volt az elõzõ. Ágci
Sziasztok! Én a Vanish szappant használom, hidegvízbe mártva bekenem vele a foltokat, majd be agépbe. Eddig mindenféle(fõzelék, gyümi, kaki, stb) foltot kiszedett a színes ruhákból. Zsomimama
Jo még a Clorox kímélõ is, de elõtte a ruha fonákján ki kell próbálni mert valaminek -állítólag-kizedheti a színét.Nekem gyonyörûen kiszedte az almafoltot. Vera
Csodát tenni semmivel nem lehet, de ha kipróbálnál egy NEM CSAODASZER és nem újdonságot (csak nagyon kevesen tudnak róla, mert nem bolti forgalmazás), akkor ajánlom a Zöld Tpoicban már rendesen lehurrogott, ennek ellenére kiválóan múködõ ÖKOMAG lágymágnes golyót. Nem fárasztom magam (és Benneteket) a részletekkel, akit érdekel, keressen vissza a Zöld Topic archívjában. Nem zsákbamacska: én (is) forgalmazom, emilben szívesen adok részletes felvilágosítást:
És tényleg kiszed mindent!!! Pl.vettem egy használt nike pólót a fiamnak,sárga színû...amit elsõnap összekent nyoda festékkel, és volt rajta pár régi folt...átmostam a Kávéra,sárgulásra stb. szerrel és kijött) A múltkor meg a pulcsimból jött ki a hajfesték a Golyóstollra valóval... És a színek megmaradnak! Szóval tényleg jók!!!
Az ökomag nekem is remekül mûködik. Használom a mosógépbe, és egy kancsó vízben is van egy. Ebbõl iszunk, fõzünk, finomabb és egészségesebb a lágyított víz. Ja, és a virágok is sokkal szebbek! Ajánlom mindenkinek!(Ha még a környezetvédelemre is adsz, akkor meg mindenképpen próbáld ki!) Anita
Eddig csak lehurrogásokat kaptam - jellemzõen olyan emberektõl, akik nem ismerik, csak "elképzeléseik" vannak róla. Ennek ellenére rengeteget eladok belõle, sorra viszik a második-harmadikat is. Feleannyi mosóporral mosok, a fehér ruháim fehérek (azon egyszerû oknál fogva, hogy nemcsak a gépbõl, hanem a textilszálakból is kiszedi a lerakódott vízkövet), könnyebben vasalok, és még sorolhatnám. És mindezt egy 3000 forintos egyszeri beruházással. Nekem van egy a mosógépben, ezt beledobom a gyerekek fürdõvizébe is. Van egy ráhúzva a zuhanyfejre, egy a mosogatócsövön, és egy a vízforralóban. És semmit nem kell eceteznem. Ez NEM a reklám helye volt, hanem a tapasztalataimé. Nem ajánlanám, ha nem használnám. Akit érdekel,m megtalál, címem a profilomban. Cili