Sziasztok!
ORSOLY
A Clostit júliusban szedtem, egy dobozzal, aztán augusztusban volt a HSG, akkor nem, és most ebben a ciklusban szedtem még. Azért kérdeztem, mert ha most iratok, akkor köv. hónapban is érdemes lenne, a folytonosság miatt, de ez a két hónap bizti csak otthon-próbálkozós lenne a kontroll-vizsgálat miatt. Ha azonban a párom eredménye megint nem jó, akkor aztán tényleg stimulálni kell engem, ami újabb adag gyógyi, szuri, stb., lehet, hogy többször is egymás után, és attól tartok, hogy ez már sok lesz a szervezetemnek, nem akarom túlterhelni. Igy lehet, hogy most intenziven teázni fogok, és bizni nagyon. Azt a dokim nem mondta, hogy egybõl lombik, csak annyit, hogy kiröhögik az andrológián, ha ilyen motilitással inszemet akar csinálni (gondolom, a 32 %-os eredmény az inszemhez kevés). Az andrológus doki azt mondta, min. 60 %-ig fel kéne tornázni az eredményt. Akkor leszek nagyon elkeseredve, ha a kúra után kiderül, hogy mégsem javult, akkor kidobtunk 70.000,- Ft-ot.
DORIS
mostani pesszimista hangulatomban persze azon elgondolkodtam, mennyire biztos a lombik, hát, nem tudtam magam meggyõzni... Mert elég sok esetben nem jön össze elsõre, és akkor 3 hónap várakozás, újabb kisérlet, szóval most elég sötéten látom a dolgokat, de igyexem áthangolni magam

. Csak most valahogy nem látom a dolgok végét... Eddig sose volt baj, hogy a sógornõmék picijét láttam, dédelgettem, stb., de most szombaton alig birtam ki, hogy a család elõtt ne kezdjek el bõgni, fõleg úgy, hogy más rokonok is voltak ott, és kérdezgették, hogy hát nálatok... Még szerencse, hogy a párom lelõtte õket, mert nem tudom, mit válaszoltam volna, biztos nem szépet... De láttam, hogy a párom észrevette, hogy bajom van, gyorsan el is tûztünk haza, ahol aztán persze eltört a mécses. De életem párja aranyos volt, úgy megsajnált, hogy elmosogatott helyettem. Tegnap is dolga volt, alig volt otthon, de úgy ment el otthonról, hogy "nem ám agyalni!".
CATEYE
én is sajnálom, hogy nem tudom meg, miért vagy Cateye

, a tár.hu-ra sajna nem tudok felmenni, megnézni a képeket. Igazából nem is csak a HSG miatt vártam eredményt, hanem abban biztam, hogy az injekció már hat a páromnál, és nem kell megvenni a következõt. De már kezdek helyrebillenni, csak az anyagi vonzata zavar, a többi kényelmetlenség nem nagyon izgat (vizsgálatok). Azt hiszem, felhivom a dokit, hogy mi a szitu, de nem iratok vele Clostit.
EDIT
C-vitamin ezerrel! Nehogy megbetegedj most! És öltözz fel rendesen, inkább legyen meleged, mert azon lehet segiteni, de ha fázol, akkor már baj van.
Megint kisregényt irtam... Sorry, hogy benneteket terhellek az agyalásommal, de most már sokkal jobban érzem magam, kezdek magamhoz térni, hála Nektek. Most megyek ebédezni, finomfõzelék lesz, hmmmm, de éhes vagyok...
Pusszancs Mindenkinek!
Rita