ANDY
köszi a vigasztalást, ma már jobb a kedvem, csak az ront rajta, hogy most megint meg kell venni a párom injekcióját, ami egy vagyon lesz, ezzel a kúrával eltelik a köv. 4 és fél hét, aztán mehet kontrollra, ennek 1-2 hét múlva lesz meg az eredménye, és ha jó, akkor jöhet a stimuláció, legjobb esetben is decemberben. És ez elég sokára lesz még, ha addig nem jön össze spontán.
CATEYE
a múltkor ezt a progipótlást megpróbáltam megbeszélni a dokival, de õ csak akkor ad, ha már van egy pozitiv tesztem, de hogy produkáljak ilyet, ha meg sem tud tapadni szegényke, még ha meg is termékenyült??? A 3. napon vett vérbõl a hormonprofil jó lett, de kérdés bennem, hogy ez ugyanilyen jó-e a ciklus második felében? Meg most azon is agyalok, hogy ebben a hónapban ugyebár Clostit szedtem. Ha most megjön, akkor megint irassam fel? Vagy hagyjam pihenni egy picit a szervezetemet? Mert a mostani állás szerint a most következõ és az utána jövõ ciklus is csak spontán próbálkozós lesz az injekciók és kontrollvizsgálat miatt, és nem tudom, hogy érdemes-e feliratni a gyógyit, vagy bizzam a természetre a dolgot. A dokimat ma nem tudom felhivni (minden férfikollegámat itthon eszi ma a penész, a mobilom meg persze üres). Szóval tiszta bizonytalan vagyok. Vagy mégsem???

LÁNYOK, mi errõl a véleményetek? Felirassam vagy sem?
Talira én sem megyek, mert nagyon messze van

, pedig úgy megismernélek benneteket...
Szerintem nem ártana C-vitamint is szedned, hogy biztos elkerüld a megfázást.
DORIS
ne keseredj el! Hiszen Te vagy itt a mi optimizmus-forrásunk

! Hát igen, szombaton szembesülnöm kellett azzal, hogy mégsem veszem olyan lazán a dolgot, mint ahogy azt én gondoltam magamról. Vagy csak addigra már telitõdtem, nem tudom, de jólesett a bõgés nagyon, párom nem gyõzött vigasztalni, aztán rájöttem, hogy nem kellett volna kibuknom, mert most szegény úgy érzi, hogy õ a hibás (a rossz motilitása miatt). Szerinted ha az injekciók után is ilyen rossz marad (32%), akkor egyenesen lombikra küldenek? A múltkor azt mondta a dokim, hogy kiröhögik az andrológián, ha ilyen eredménnyel akar inszemet csinálni, mert ez nem fog menni. Csak attól félek, hogy a lombik is egy vagyon, és valszeg többször neki kell futni, hogy sikeres legyen, szóval kész anyagi csõd elé nézünk, és még mi akarunk házat venni...
ILDI
szia! Jó hallani Rólad! Sajna az eredményedhez nem tudok hozzászólni, én annyit látok belõle, hogy a 4 mm nyálkahártya nem túl vastag a 15. napon, de ennek Doris a szakértõje

.
Na, befejezem, mielõtt teljesen kisugárzom mai negativságomat... Megpróbálom magam egy kicsit átkódolni

pozitivba.
Puszi,
Rita