A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok!

Ági!
Megnéztem a képeket. Nagyon tetszik, sőt Jácint képeit is az iwiw-n. A tetkó komoly? Szupi, szerintem Zolkó nem merte volna beválalni. :)

Ági2!
Nagyon ügyes kislány Dóra! Te is nagyon jól nézzel ki a képen! Nem hosszú hajad volt?
Ha minden igaz én Szombaton íratkozok be. MÁr csak vizsgára kellene tanulni. :) Ja tényleg, a tandíjat, hogy intézted? MÁrmint a MÁK-tól kértél igazolást, hogy gyeden vagy? T.o-s nénik mindig rendesek, mikor mi is bent voltunk (Zolkó ott informatikus) megállt az élet. Persze akkor is tele volt diákkal, nem is maradtunk sokáig. Amikor még mi voltunk diákok....:D

Csajok Gimis találkozónk lesz lassan. Az ofőnek szoktak vinni v.mit? Az ötévesen elmradt. Mit lehetne vinni egy férfi tanárnak?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Igen komoly :D Már jobban néz ki,mert miután csináltatta pár napig nagyon fényes volt,de mostmár jobban tetszik :) Igaz én nem csináltattam volna meg a helyében,de ő tudja :D
Felrakom mindjárt ide is,a többiek is lássák :)
Már régen akartam kérdezni,csak mindíg elfelejtettem,hogy milyen probléma volt itt?mert csak annyit láttam hogy valaki írta hogy nem ír ide mégegyszer személyes dolgot,mert mások is olvassák és ha jól emlékszem valamit ki is töröltetett :shock: Szóval valaki írja már meg nekem hogy ki írt ide be,kinek és mit?Ha úgy jobb akkor priv.ban is mehet!Csak olyan kíváncsi vagyok rá hogy mi volt?! :oops:
Most jöttünk haza a biciklizésből,már tök sötét van és őszintén szólva nem nagyon merek kint lenni már ilyenkor :? Nem baj,Balunak megígértem hogy ehet egy rudit és így nem nyafizott hogy hazajövünk :D
itt a tetkó,de élőben sokkal jobb,meg már nem is ilyen fényes:
Kép
csagi

Jolka!
Én is ott vettem falvédőt, + polcot is hozzá!!Akkor még a szoba sem volt kész, + Peti is még pocakbn keződött növögetni, de a falvédőt+polcot nem tudtam otthagyni.imádom az ilyen dolgokat!örülök h. neked is bejött! :D

Kép
dora1980

Anita!
Kornélnak Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk :D Kép
csagi

Anita! Kornél babának nagyon sok boldog névnapot kívánunk még egyszer!!!
Ági2&Dóra

Jolka! Igen, a MÁK-tól kértem igazolást! Még TGYÁS-on vagyok október végéig!

Ági! Tök jó a tetkó!
Én is lemaradtam a személyes dologról! ???

Üdv mindenkinek!!!
ágimanó1

Még egy kép!
Reggeli kávézás az ágyban!
Őrület ez a kiscsaj! A kezébe vette a poharat, megfogta két kézzel, és tudta, hogy hogy kell inni belőle. Vagyis, hogy mit kell vele csinálni!
Üdv
Kép
ágimanó1

Jó reggelt!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Ági! Köszi a képeslapot! Aranyos vagy!!!! :)

Nem sok újság van.
Dominik oviban, mint mindig. Szépen rendbejött, úgyhogy hétfőtől jár oviba. Lassan majdcsak megszokja. Bár a délutáni alvásokkor rendszeresen felsír, de ezzel nem tudok mit tenni. Próbáltam keresgetni róla, azt írták, majd elmúlik.
Kornél bébi jól van. Olyan gyorsan kinőtt az utolsó 3 foga. :)

Na holnap állatkert! Már alig várom! Kell egy kis kikapcsolódás!

Puszi Lányok!

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánunk mi is Kornélnak!!!

Anita! Most így szülés után Nekem is kezdett hullani a hajam, és a Merz drazsé még mindig bevállt. Most (két hete kezdtem el a kúrát) nagyon sokat javult a helyzet. Szerintem próbáld meg, ha még nem próbáltad. A másik lehetséges dolog az Aloe Vera gél. Egyik ismerősömnek ez vált be.

Zsuzsi! Jól vagy? Már nemsokára Nálatok is meglesz a babus. Mikor is lesz a nagy nap?

Üdv Mindenkinek!
jurem

Csajok!

Nem tudna valaki az iwiw-re meghívót küldeni?

Emese
jurem

Sziasztok!
Jurem kérésére teszek fel pár fotótKép Kép Kép Balázsról és Jankáról.Remélem sikerül. Kép
Ápolónõ

Lányok, most Nektek is csak megmutatom fiam tudományát :D Majd írok, csak most hulla vagyok!

Bébik csudaédesek!

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Anita!

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK KORNÉLNAK!!!

Kép

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Anita2!
Nagyon ügyes fiú Boti! :D
Apukája, hogy van? Gondolom Foci ebben a félévben már nem lesz? Gondoltam rá, mikor ma kimentünk Zolkó meglesni a stadionba.

Ági!
Egyedül alvás, sajnos 1x alkalom volt. Másnapra lett beteg, és csak tejcsizett egész nap, nem volt még türelmünk ezzel is kisérletezni. De miótta meg van az "új" ágya, csak ott hajlandó tejcsizni. FElfekszik, és szól, hogy kell a cici.
Faliszőnyeg 4-6 eft(1,5x0,6/2x0,75 a méret, ha jól emlékszem, de saját méretre is csinálnak) A polc 4e v.mennyi, párna 1500ft. Kb. kéthétre lesz kész. Még várok a rendelésre, hátha a n.szülők is besegítenek. :wink:

Ági2!
Nagyon jól sikerült a kép a pici lányról. :D

Emese!
Nagyon szép gyerkőceid vannak. Végre láthattuk őket. :) Nekem sajna már nincs meghívóm. :( Adtam volna.

Szép álmokat mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szisztok!

LÁtta valaki a reggeli műsort a rtl-n? Amikor Szandi mondta, hogy hasszorító párnát használt közvetlenül szülés után. Utána meg övet. Mi a véleményetek? Ti hassználtattok? Állítólag a korházakban adnak szülés után. Én még nem hallottam róla.
Ugyan amikor én szültem, az egy anyuka úgy ment haza, hogy nagyon szűk hasszorító fehérneműt vett fel (nagyanyó bugyi).
Nem is tudom, jót tesz ez? Minden estre Szandi karcsú és pocakja sincs, nekem meg van bőr felesleg rendesen. :)
Képzeljétek már a játék kutyusnak is kell tejcsit adni. :) Manó odahozza és közben mondja, hogy nyam-nyam. :D

Mentem.
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hétfő óta kint lakunk, ezért nem nagyon tudtam jelentkezni. Nagyon jól érezzük magunkat, még van egy kis felfordulás, de majdcsak felszámoljuk. Tegnap voltunk zenebölcsiben, találkoztunk Csillával és Flórával, nagyon jó volt, fogunk járni.
Nagyon szépek a babák, Ági, ez a tetkó nem semmi!!

Jolka! Nekünk sem adtak a kórházban hasszorítót, de hallottam róla. Végülis nem tudom, hogy tud-e bajt csinálni. MI nem vittünk az ötéves talira az ofőnek semmit, ha akartok, szerintem italt lehet férfi tanárnak.

ANita2! Mi is boldog névnapot kívánunk Kornélnak!!!

Petra

Kép
ppetra

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok Lányok!

Pár fotó a mai kiruccanásról. Remélem nem baj. :oops:
Sajna nem sikerült olyan jól a kimenő, mint szerettük volna, mert Kornél kicsit nyügi volt. elálmosodott, de sehogyan sem tudott elaludni. És annyira Dodit sem kötötte le, mint szerettem volna. Szerintem tavaly jobban élvezte. Na mindegy. Kicsit levegőztünk. :)

A fotó amelyiken én is rajta vagyok, Dodi fotózta. :) Ügyi.

Most pihenjük a délelőtti fáradalmakat. Mert azért egy ilyen kiruccanás is fárasztó. Dodinak holnap ovi, mert csak mára kéredztettem el.

Puszi Lányok

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

MÁr megint eltünt mindenki?

Anita2!
Nagyon helyesek a srácok a képen. :)
Dodi is ügyes!
Legközelebb már Kornél is élvezni fogja az állatkertet.

Petra!
De jó már nektek!!! Gondolom, most már több dolgod lesz, de megéri. :)
Zenebölcsi, ha nem felejtem, mint most szerdán, akkor mi is megyünk.

Tünde!!!!
Itthon vagytok már?

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Ez a Falvédő tetszett meg a nyíregyi előtt. Végre meg van a készítője. Ennél maradünk. Nagyon jó a Nyíregyháti is, csak ott egy gyerek mintás volt. Ez pedig hasonlít a mostani Brendonoshoz, fejvédője megmarad a mostani ágyában is.
Ime amit kinéztem:

Kép

Ja, itt meg lehet nézni a hölgy többi munkáját é elérhetőségét. www.kockias.freeweb.hu
Jönnek a Mihály napi vásárra is, ha minden igaz mi itt fogjuk átvenni az falvédőt és a párnákat. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Mindenki ennyire elfoglalt? Tegnapi üzenetem óta senki sem írt, de 22x léptek be utánam a fórumra. :D

Jók legyetek, mi maradtunk Mutiék.

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Petra! Tök jó, hogy az új házban laktok!

Anita! Jók a képek! Majd írok!!!

Jolka! Nagyon szép a falvédő!!! Na, megkezdődött a suli!!! Nagyon fárasztó! Majd írok részletesen. Alig vártam hazaérjek a picikémhez, fürcsi és alvás! Majd írok privit, lenne néhány kérdésem!!! Oxy? Ha lesz erőm!!!

Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Szia Ági2!

ok. :)
Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JOLKA!!

NAgyon szép a falvédő.Hogy én erre eddig hogy nem találtam rá??! :shock: Na majd a kistesó ilyet kap... :wink:
Mikor és hol lesz a Mihály napi vásár??????imádom a vásárokat, a férjem már nem annyira :oops: ...
egyébként mi jól vagyunk, peti kicsit (nagyon) náthás lett péntekre
, de úgy tűnik múlóban van! Ami segített, vitamin ezerrel, orrcsepp, orrspray, orrszívás.szegény a nyáron teljesen elszokott az orrszívástól, most az első kettőnél ellenkezett, aztán rájött, hogy nem kegyelmezünk, és inkább tűri mostmár.Képzeljétek, el is alszik miközben szippantjuk az orrát!!Ilyen gyereket...

Kép
dora1980

Sziasztok!

Dóri!
Jobbulást Pei babának. Elaludni orrszívás közben? :)

A Debreceni Közterület-felügyelet 2005. október 8–9-én ismét megrendezi az őszi Mihály-napi nagyvásárt.

A rendezvény a következő utcákban bonyolódik le:

Böszörményi u.–Füredi utcától a Doberdó utcáig
Bólyai u.–Böszörményi utcától a Thomas Mann utcáig
Békessy Béla u.–Böszörményi utcától a Görgey utcáig
Akadémia u.–Böszörményi utcától a Kertváros utcáig.

Általában ilyenkor tartják, gondolnak az iskolakezdés után marad üres pénztárcákra, ekkora már meg jön a következő fizetés. :D

Gyerekkel még nem voltam, álltalában nagy a tömeg, szerintem én ölben viszem majd. Zolkó nálunk is utál ilyen helyre menni, bezzeg, ha neki kell nézni valami műszaki dolgot, képes órákat nézegetni. Ha pedig én akarok valmit, akkor csak célyírányosan "lehet" menni. Véletlenül letérek a megbeszélt útvonalról, akkor a következő a kérdés: "Ezt is meg akarod venni", pedig csak nézelődök. :) Ugyan velem sem érdemes vásárolni, főleg ruhát, mert mindig hisztizek a méretek miatt. :D :wink:

Sokan úgy mennek a vására, hogy az első nap csak szétnéz, felméri az árakat, este átgondolja és másnap már csak pénzt megy ki költeni. Nem rossz, főleg annál aki hirtelen felindulásból vesz meg valamit. Mint pl. Én. :D :D :D

Pénteken megkezdtem otthon az őszi nagytakarítást, az ablakokat már meg is mostam, holnap a függönyök és takarok vannak, utána szekrény súrolás, ruha pakolás. Egy darabig nem is csinálok ilyen nagy munkát.
Ma még élvezem Mutiék a nyugit.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!
ajaj, azt hiszem nem az idei vásárt másoltam be. :D
De mindig október első hétvégéjén szokot lenni. Szeirntem 7-8.-án lesz. :)
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Először is egy kérdés!
Tudja valaki mikor lesz legközelebb börze nyíregyen?

Megvolt az első nap a bölcsiben :D Igaz reggelre picit taknyos lett Balázs,de elvittük mert nem volt vészes!Kint voltunk az udvaron,motorozott,csúzdázott,homokozott és persze ordított mikor el kellett jönni :? Holnap már 2 órát leszünk,szerdán pedig ott is ebédel!
Majd este benézek,mert most nézni fogjuk a Szökést,tisztára meg vagyok őrülve ezért a sorozatért 8)
Ági
csagi

Csajok!
Nyíregyen mi a helyzet????
Itt totál meghülyültek az emberek,bár meg is értem őket :shock:
Cak szerencsétlen rendőröket sajnálom akik parancsot teljesítenek,és mégis őket tekintik ellenségnek nem a kormányt?! :evil:
Jácint is éjszakás,de egyenlőre nem rendelték be!Basszus én annyira rettegek :(
Ági
csagi

Sziasztok!

Szia Ági!
MÉg nem hallottam a börzéről. Csak annyit tudok, hogy Pesten Nov 4.-én lesz a vásárcsarnokban (A pavilon).
TEgnap, inkább már ma fél 1-ig néztem a különböző csatornákat...Gondoltam rátok, meg is akartam kérdezni, hogy Jácintot berendelték-e. Felháborító amit a Mtv előtt csináltak. Egy csomó részeg fiatal, le a kalap a rendőrök előtt. Ugyan én már közéjük csaptam volna, vagy csak a balhésokat kiemeltem volna a tömegből, főleg akik már rongáltak. Bele gondoltam mi lett volna, ha beengedik őket az épületbe, szerintem már nem is tudták volna miért vannak ott. Egyáltalán le tudják azokat csukni, akik pl. a kocsit felgyújtották? Hisz a tévében is lehetet látni őket.
Nyíregyen nem tudom mi van, ha volt is valami még nem hallottam.

Más:
Tünde!
Itthon vagytok már?

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Bocs, hogy régen voltam, igazság szerint csak azért ugrottam be, mert éjszaka mi is gondoltunk Ágiékra, főként, hogy a férje dolgozott-e... hát, no comment.... Ugye jól vagytok?

Vmelyik nap visszaolvasgattam, csak a jelszavammal nem engedett be a rendszer, azért nem írtam...
Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk, tegnap töltöttem be a 32. hetet, növöget a babóca. Kristófom meg 3. hete óvodás nagyfiú.
Majd délután még jövök, csak elugrom az oviba...

Szép napot mindenkinek:
zsuzsi
zsuzsimano

Sziasztok!

Jolka! Írtam privit! Remélem megkapod!

Ági! Párod? Jól van?

Tünde! ????

Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok,

Két napja hazajöttünk, csak még azon kívül, h. lejár 1-1 gép ruha, eszünk-alszunk itthon. Család, barátok érdeklődését elégitjük ki. Egyelőre visszaolvasni sincs időm. Remélem mindenki jól van.
Nagyon jól telt a két hét, most elég fura a 35 fok után a 15-20, de előbb-utóbb csak megszokjuk. Zalán nagyon jó nyaraló és rendes gyerek volt, sokat tudtunk tőle pihenni. Igaz este 10 előtt sosem feküdt le, de képes volt másnap fél 12-ig (á la spanyol) aludni. Odafelé a repülőn épp felszállás közben aludt el (ettől tartottam, h. mit szól majd a nagy zajhoz), hazafelé, meg fél óra evés-ivás után végigialudta az utat.
Nagyon sokat fürödtünk és kirándulgattunk, de nagy kánikula volt, ugyhogy ezt mindig be kellett kalkulálni. Amugy nagyon sok kisbaba utazott velünk a gépen, ők utazási irodával mentek La Mangára. Hazafelé beszélgettünk, amiből kiderült nagyon jó hely La Manga. Mi is elmentünk egy napra, de tőlünk 100 km-re volt, ugyhogy hiába volt 30-32 fokos hullámoktól mentes a tengerpart ide csak nem jártunk vissza. Mi, mint irtam már korábban a sógornőméknél voltunk Alicantéban, de innen Benidorm csak 25 km és bár a aquaparkba (erről híres aváros, meg a tengerparti majdnem felhőkaprcoló méretű épületeiről)most nem mentünk el, nagyon jókat sétáltunk a városban. Szinetár Dóra is újdonsült urával ott nyaralt (lehet v.melyik újságban már ott is virítanak?). A tenger tőlünk amugy 10 percre volt, de a nagy hullámok miatt többnyire maradtunk a medencézésnél.
Igyekszem minél előbb képekkel is jönni. A jövőre Spo-ba készülőket, ha érdekel v.mi szivesen válaszolok, ha tudok.

SZép napot mindenkinek
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Szia Tünde Jó hallanai újra rólatok. :)
Gyertek délután 5-re a vasutasba zenebölcsibe.

Ági2 levél küldve. :)

Nagyon döcög mostanában a fórum. :(

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Tünde! Várjuk a beszámolót, és a sok- sok képet!

Jolka! Még nem kaptam meg a levelet! :(
Remélem megérkezik!
Tényleg döcög a fórumunk! Nem tudom másnál hogy van, de mint írtam nekem annyira elmegy a nap!
Ma voltunk a városban. Olyan jó lett volna egyeztetni!
Majd írd, milyen volt a zenebölcsi!
Holnap délben megyünk a 4 hónapos szurira!
Remélem nem lesz gond! (kop-kop-kop)

Üdvözlet mindenkinek!!!
Ági2
ágimanó1

Szia Ági!

Levél elment 15-25-kor a citromailre küldtem.

Holnap mi már megyünk Zolkóék, De jövőhéten találkozhatnánk valamikor.

Többiek egy talit?

Manó még alszik, de remélem a bölcsiig felkel.:D
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Még nem jött meg a levél, pedig estére már kaptam egyet!
Remélem átjön!
Milyen volt a bölcsi? Mit csináltok ott? Verseltek, énekeltek?
Üdv
Ági
ágimanó1

Szia Ági2!

:D:D:D:D Elküldtem privibe. Rosszul írtam be a mail címet.:D

Ági!
Ti, hogy vagytok???

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Megkaptam! :) Köszi! Írtam vissza!
Még egyszer jó hétvégét!

Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!!!

Hát itt aztán nincs élet! Merre vagytok? Őszeltek? Jolkát tudom, hogy nincs a hétvégén, de a többiek? Bár az utóbbi időben igen lelassult a mozgás!!!
Mi jól vagyunk! Dóra ma kapta meg a 4 hós szurit! Ügyes volt nagyon!
Tudom, kérdeztem már a hozzátáplálást, és tudom, ha van tejcsi 6 hóig nem is kell. Azért kérdem! A védőnő nektek tanácsolt valamit? Vagy ez egyéni ki mikor kezdi? Nekem 5 hót mondott. Igazán nem reagáltam, mert nem igazán értem meg. Másfél hónapos kora óta a kicsit csak a rendelőben látta. Nálatok ez hogy működik? És mindig olyat mond, amit már mondott. Tehát nem igazán tud újítani!

Anita! Merre vagytok? Boti?

Anita2! Nagyon eltűntél! Merre vagytok? A gyerekek jól vannak?

Tünde! Mikor jössz az élménybeszámolóval? Zalán?

Ági! Hogy vagytok? Párod jól van? Nincs gond? Berendelték?

Zsuzsi! Kristóf ügyes nagyfiú! Szeret oviba járni? Nem volt gond első perctől? De jó, akkor már nincs 2 hó a szülésig? Fiú, lány?

Többiek?

Üdvözlet mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok,

Nagyjából visszaolvastam, de a héten látom nagy a csend.
Én ma éjszaka már nosztalgiázni fogok, ugyanis egy évvel ezelőtt éjfél előtt Zalus úgy döntött, h. elég volt bent a pocakban. Reggel pedig 3/4 9-kor felébresztek midenkit. :D Apuka lehet nem lesz túl boldog, na meg az ünnepelt sem egy koránkelő (hál'istennek!), de egyszer egy éves a kisfiam.
A héten ezért is kellett hajtanom a házimunkát, mert holnap jönnek a köszöntők. Egyébként Zalán nem fogja tudni elmondani magáról, h. egy évesen már stabilan jött-ment. Eddig elengedett kézzel csak a felállás megy, ugyhogy van még mit gyakorolni, de a kapaszkodós járás már semmiben sem akadályozza meg, pillanatok alatt körbejárja a lakást. Ugyhogy ezúton is gratulálunk Petra Bencéjének, h. vette a fáradtságot és már 11 hónapos kora körül elindult.

Spanyolország. Nem is tudom hol is kezdhetném, mert a két hét alatt azért elég sok élmény ért bennünket. Borzasztóan irigylem a spanyolokat a tenger, a jó idő és a laza életfelfogásuk miatt.
A kajáik viszont nem az én világom, de ez nekem már nem volt új, mert tudom magamról, h. amugy sem vagyok egy gourmand. A kisfiam viszont sokszor kénytelen volt spanyolosan étkezni. Amikor olyat ettünk, amiből ő nem ehetett, kapta a spanyol bébikajákat. Ugyan ott is van Hipp és Nestlé, de az izeknek közük nincs a nálunk kaphatóakhoz. Nagyon sok a birkahúsos, halas, nyulas kaja, de ha még találtam is csirkéset biztos volt benne 1-2 olyan fűszer v. zöldségféle, ami miatt nem adtam volna a gyerekemnek, de még igy is mindegyikben volt olivaolaj, ugyhogy az nem tudtuk kikerülni, de nem zavarta Zalust, sőt a teljesen más izeket is ugyanugy falta, mint az itthoniakat. Azért ha legközelebb kisgyerekkel külföldre megyek ezek után én biztos viszek hazai ízeket. Gyümilevet is nagyon kellett keresni, szite alig láttam, babavíz pedig sehol sem volt. Igy aztán maradt a palackos viz forralása. Viszont volt sok finom gyümölcs.
A spanyolok még este is húzgálják akár a pár hetes gyereket is magukkal az utcán, ez nyilván amiatt van, mert a gyerek kedvéért nem mondanak le az étterem élvezetéről és ami még érdekes látvány, h. "ágynemű" van még a nagyobb gyerekek babakocsijában is. Leglábbis én annak neveztem el, a babakocsikba tett, számomra ágyneműre emlékeztető pihe-puha valamit, ami baromi kényelmessé teszi a babakocsikat (sőt ettől melegebb is, ugyhogy hidegebb égtájakon még nagyobb haszna lehetne), viszont esztétikailag .... hááááát feledhető. Gondolom idő kérdése és nálunk is kapható lesz.
Első napokban nagyon furcsa volt, h. milyen későn sötétedik és hogy beindul este 10 után az élet, mi meg ugye itthon már 7-kor a lakásban gubbasztunk, ember alig van az utcákon, mert sötét van stb. Hamar átálltunk a későn kelésre, későn fekvésre. Zalus sem sokszor feküdt le 11 előtt, de ennek megfelelően másnap 11, 12-ig simán aludt. Nem is látni sok embert az utcán reggel. AZért én párszor felkeltem és a gyerekkel lementünk reggel 10 körül a tengerpartra sétálni. Hát meg tudnám szokni. Estefelé már képtelenség autóval közlekedni, mert mindenki megy étterembe vacsorázni, de ezt kikerülendő ott van a temgerparton végig közlekedő villamos, amivel el lehet jutni bárhova és a komforja is tökéletes. AMi engem illet, még sose jutott eszembe Mo-on tömegközlekedét igénybe venni a kisfiammal, ott meg gondolkodás nélkül akár egyedül is útnak indultunk. Amugy mindenki fogdosta, meg dumált a gyerekemhez, természetesen spanyolul. Volt hogy csak szépen mosolyogtam, de elég bunkónak éreztem magam, h. biztos szépeket mondanak a kisfiamnak én meg nem reagálok, de volt, h. angolul megszólaltam, h. nem értjük és nem beszélünk spanyolul, na ilyenkor kicsit alábbhagyott a buzgóság. Amugy hosszú évek óta ez volt az első ország, ahol igazán sem az angol, sem a franciatudásom nem volt nyerő. Emiatt ha valahol mégis szóban meg kellett nyilvánulni, elég szarul éreztem magam, ugyhogy legközelebb, ha megyünk elkezdek előtte egy kicsi spanyoltudást felszedni magamra. Amugy meg a franciatudásom annyiból jó volt, h. ha egy spanyol újság került a kezembe, v. egyáltalán leirva láttam valamit nagyjából megértettem miről van szó.
Ja, február óta nem esett eső, na a múlt héten két nap is láttuk legalább a nyomát, viszont azt is úgy kell elképzelni, h. egyik nap azt hittem locsoltak reggel is és azért vizes a terasz, a másik alkalommal pedig kb. fél óra csepergés után, újabb fél óra múlva felhő sem volt az égen és megint perszelt a nap. Szinte az egész ország ki van sülve, ez mondjuk nem egy szép látvány, a kerteket, parkokat locsolják, ugyhogy azok szépek, de a többi .... Amugy nyaralás szempontjából mindenképp ezek a délebbre eső tengerparti részek a jobbak, mi ugye a Costa Blanca-n voltunk, de pl. a Costa Brava-n nyáron is vannak esős időszakok.
Na, most itt be is fejezem, mert még rengeteget tudnék regélni, továbbra is szívesen válszolok bárkinek, ha valaki erre a vidékre készül.

SZép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Kép Így maradtam le a felszállásról Kép Pancsolás La Manga-n Kép Kép Dömperezek + feltörlöm a teraszt

KépKép
tuzal

Kép Benidorm Kép Kép Az első 1. szülinapom Kép Este 10-kor még játszótereztem

Eléggé kitapétáztam az oldalt, de 300 képünk van.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Épp csak hazaszaladtam, és átfutottam, amit írtatok. Tényleg nincs nagy élet a fórumon, mi is kihasználjuk ezeket a szép őszi napokat. Nagyon jó az új házban lakni, nagyon jól érezzük magunkat. Bencének is nagyon tetszik, hogy jöhet-mehet bent és kint is mert nagyon nyugodt környék alig van 1-2 autó naponta.

Tünde! Köszi a gratulációt, Bence már szalad, néha esik is jó nagyot, de nagyon élvezi a tudományát. Nagyon jók a képek. A beszámolódat majd vasárnap elolvasom akkor kicsit több időm lesz. Boldog szülinapot kívánunk Zalánnak,!!

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Tünde! Nagyon jók a képek! Nagyon szép helyen jártatok!!!
Zalánnak [color=red]nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!! [/color]
Ági2&Dóra
ágimanó1

JJJJJJJJJJJJJJJ
Hát ez egy kicsit furi lett! :)
ZALÁNNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
ágimanó1

Sziasztok!
Ágimanó!
Köszi az érdeklődést :D Kristófnak nagyon bejött az ovi, semmi gond nem volt a beszokatással. Az első héten mindig hazahoztam ebéd után, de a múlt héten már ott is aludt. Azt mondták az ovónénik, hogy egy hangját sem lehet hallani :lol: minden reggel vidáman, mosolyogva megy. Nagyon várja már a kistesóját, (kisfiú lesz) Egy kép rólunk(ma készült...)
https://www.babanet.hu/album/albumimages ... 239125.jpg

Tünde!
Boldog szülinapot Zalánnak! Igazán szép nyaralásotok volt, irigykedhetünk :lol:

Anita!
Jók lettek az állatkerti képek, nagyot nőttek a fiúk!

Mára ennyit, Jó éjt mindenkinek:
Zsuzsi
zsuzsimano

Szia Tünde!

Bocsi, de utólag is
Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Zalánnak!!!
Kép

Jó volt olvasni rólatok. Mikor Spanyolországba voltunk mi is csodálkoztunk, hogy milyen sokáig kint vannak a gyerekekkel, de ez minden üdülőhelyen így van. Horvátországban mi is sokáig kint maradtunk. :D
Szuperek a képek is, nagyon szépek vagytok rajta! Kint is kapott tortát?
Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Újra én. Remélem a héten már többen leszünk a fórumon.

Zsuzsi!
Nagyon szuper a kép rólatok! :lol: :lol: :lol:

Ma jöttünk haza, akkor még tiszta volt a lakás, de mostanra kisebb kupi lett. Elég nyafis volt Manó a hétvégén, egész nap csak kint játszott. Kiszívta az összes energiánkat. Csavargott, átszökött a szomszédhoz, több állat van, meg ott mindent szabad. Állandóan kint kellett lenni valakinek, mert megszökött, az ajtót nem lehet zárni az ügyfelek miatt. :D

Petra!
Már meg akartam kérdezni, hogy használod még a mosódiót? Ha igen, kihozza a foltokat? Nekem már elegem van belőlük...
Nagyon irigyelek az udvarért. Szerdán jöttök?

Ági2!
Zenebölcsi: JÓ!
Manó nem igazán produkálta magát. Eleinte nyafis volt, nem akart együttműködni, csak szaladgált volna. A hölgy, aki tartja a foglalkozást, nagyon kedves és türelmes. MÉg egy kis apróságot is kaptak a gyerekek (papír csigát, amit Márk azóta szétszedett). A dalok többségét nem nagyon ismerem. Nincs uncsitesó, vagy kishaver akivel játszhatna, itt legalább találkozik gyerekekkel.

Mentem mert még millió kis dolgom van.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Megint én:D

Ági2!
Védőnő, hát én is rég láttam. Utoljára akkor mielőtt megvettük a járókát, amit azóta szét is szedtünk, tehát rég.
Hozzánk kb 4 hós (ha jól emlékszem) minden hónapban jött, az első hónapban sűrűbben. Utána mi is a tanácsadáson, vagy az utcán találkoztunk, de akkor jól kibeszéltük magunkat, vagyis inkább én. MÁr sokszor mondta, hogy jött, de nem voltunk itthon. Ez könnyen meglehet, mert állandóan úton vagyunk. Szerencsénkre nagyon kedves, fiatal, hasonló nézeteket való védőnénink van, mindent meg lehetett vele beszélni. Eleinte telefonon is felhívhattam, de már nincs rá szükség. :)
Hozzátáplálás: Én 5 hós korában kezdtem el. De majd 1 hónapig csak kóstoltattam az almalével, majd a reszelt almával, amit azóta sem eszik meg.:) Hátha az ideit már szeretni fogja. Bébikaját nagyon kevés ideig adtam ,nem jött be neki, sosem evett meg egy teljes üveggel, persze eleinte természetes. Már 1 éves kora előtt is saját készítésű kaját adtam neki.
Mire Dóra 6 hónapos lesz, már lesz fincsi édes alma is. Ugyan már szedik, csak 23 ft/kg veszik be. kiábrándító.

most már tényleg megyek.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Tényleg nincs nagy mozgás! Szombaton mi is szüleimnél voltunk, tegnap pedig iszonyatosan éreztem magam! Nem tudom vírus, vagy időjárás változás, de kegyetlen volt! Nem bírtam ébren lenni, szétszakadt a fejem, estére be is lázasodtam. Mára már jobban vagyok, remélem már nem lesz gond! Olyan édes volt tegnap Dóra! Nem is nyafizott, mintha érezte volna, hogy anyával van valami. Na, ma annál inkább nyügi!

Zsuzsi! Nagyon szépek vagytok a képen! Olyan jó, hogy Kristóf ilyen ügyes az oviban! Már volt az oviban barát? Vagy eleve barátságos? Elmarad mindenkivel? NST-re kell már járnod? Magán, vagy ide a Jósa kórházba?

Jolka! Megkezdődött a sulid?
Biztos jó a zenebölcsi! Én elég sok verset, mondókát, dalokat tudok. Tesóm 9 évvel fiatalabb tőlem, így én már elég nagy voltam, mikor ő mondókázott! És megmaradtak bennem! :)
Na, meg anyukám óvónő, így van Dórának fejtágítás rendesen! :D
Nekem sincs játszótárs Dórának! Olyan jó lenne egy kispajtás mellé! Kiváncsi lennék, hogy reagálnak egymásra! Csak sajna nem ismerek 4 hó körüli babót!

Lépek, mert sír a kicsi!
Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

Ma voltunk beiratkozni az egyetemen. Csak Manóval mentünk vonattal. Nagyon élvezte az utat, kapott játékot is.
Tehát megkezdődött a suli, de már csak vizsgáznom kell, órákra már nem kell menni, az összes gyakorlatom meg van már.:)

Zsuzsi!
Kristófnak teszel párnát a feje alá alváskor? Mi még a lapos bébi párnát használjuk. Ha veszek gyerekpárnát adthatom már neki?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: