A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi :) Grétinek bulást!!!!! Örülök, hogy ma már jobban van! :D :D

Rec :) Csípésed hogy van?

Zuz :) A játszóházat Johi megpróbálta hétfőn, de már nem volt hely a köv. hétfőre! :( Szóval ki kell találnunk vmit, vagy másik napot...

Barbi :) Köszi, már hatnak a +-ok :lol:

Indi :) Én örülök, hogy a körny.védelemmel jössz, mert sokat tanultam Tőled és egyre jobban érdekel az a Holdbolt :wink:
denizsa

Rájöttem, akkor apukám is csak szimplán környezetbarát. Semmit nem dob ki, sőt, amit anyukámék kidobnak, azt is vissza kiszedi és "újrahasznosítja". :lol:
A mostani kocsijuk egy Opel, szerintetek mi van az előző 3 -Wartburg típusú- kocsival? Az elsőt (IE 84-88 frsz-ú, szóval nem mai darab) meg kellett őrizni, mert a másodikhoz esetleg jó lesz alkatrésznek, még a másodiknál is bevette anyukám ezt a hülye dumát, de a harmadik? Szegényt mindig azzal ijesztgetjük, hogy egyszer elmennek nyaralni, és arra jön haza, hogy a kocsiknak hűlt helyük. Mindenesetre lassan autó múzeumot nyithat :lol:
lindicita

Hú, képzeljétek, bele szoktam olvasni az nlc-n a 2007.februári topikba, és már a második tragédia történik (az első hetekben szokásos vetéléseken felül).
Az egyik csaj 38 évesen várta a második babáját, és neki úgymond kötelező volt az amnio. 1 hétre rá hívták a kórházból, hogy mindenképp meg kell szakítani a terhességet, azaz 19 hetesen megsuülni a babát, mert Edwards szindrómás, ez is valami kromoszóma rendellenesség, de a Down kórral szemben,itt nincs esély a túlélésre.
Most meg egy másik csaj ikreket várt, és 2 hete valami helyettesítő dokihoz ment, mert a sajátja szabin volt, és az valami furcsát vett észre és további vizsgálatra küldte. A csaj még haragudott is, hogy nincs a saját dokija, és így szívatják, de ez a másik doki is csak rosszakat mondott. Mára kiderült, hogy az egyik babának annyira kevés a magzatvize, hogy pár napja van hátra, és emiatt a másik babának sincs semmi esélye, mert ugye még csak a 20-ik hétnél jár.
:cry:
Bocs, ha borzoltam a kedélyeket, de totál ki vagyok akadva, annyira sajnálom őket.
lindicita

Den! És te jobban vagy?

Kismancim még csak nem lehet 100-as, mert 10-kor letettem, és még mindig alszik :roll: Remélem, nem lázasan ébred.

Az éjszakánk meg nem is volt olyan kaka, mert olyan ksi majomka volt Gréti. Néha csak ült az ágyban és bambult ki a fejéből, és néha bedobta ezeket a szavakat, hogy labda, hinta, séta. Én meg félálomban csak mondtam, hogy tentézzen, majd holnap csinálunk mindent. Aztán egy idő után rájöhetett, hogy ha azt a varázsszót mondja, hogy víz, akkor felkelek, és megitatom, ezért ihatott meg egy kulacs vizet. Mondjuk emiatt 3-kor lecseréltem róla a pelust is, de még ezt is élvezte, mert végig szövegelt.
lindicita

Deni,
tényleg, akartam kérdezni, hogy Ti végülis miért nem jártok majd tücsökzenére?
és jövö szerdán ráértek amugy? :wink:

KépKép
fibi

Lindi!

De jó, hogy Gréti jobban van!!! Azért nagyon magas volt az a láz!!!
Szerintem apukád viselkedése teljesen általános az ő generációjuknál. Azt vettem észre, hogy a mostani 50-60-asok gyűjtögető életmódot folytatnak, jelszavuk: hátha jó lesz még valamire :lol: Apósomék háza, kertje, fészere, melléképülete és műhelye tele van ilyen fincsi dolgokkal (párom szerint a padláson két trabant is van alkatrészeire szedve :mrgreen: , plusz legalább 10 TV, anyós meg titokban próbálja kidobni nem sok sikerrel), persze semmit sem talál. (akkor ezek szerint nem hülye, csak környezetbarát? :wink: :lol: ) Ha valami kell, mindig mondja a párom, hogy otthon biztos van, majd elhozzuk..........bár nem hiszem hogy megtaláljuk, inkább vegyünk egyet :lol: Így van pl 2 utánfutójuk is, de ha kell, akkor mindig kölcsönkérnek :lol:

Várandósan nagyon rossz ilyen híreket olvasni :cry: Egyik ismerősöm most kezdett újszülöttintenzíven dolgozni, gondolhatod miket lát :cry: 600 grammos csecsemőket, akik próbálják kitépni az infúziót a karjukból, de ők még a szerencsések, mert nagy eséllyel életben maradnak. A múltkor látott egy 450 grammos babát, egy vesetálban élt még 1 órát szülés után :cry: :cry: :cry: Ilyenkor mindig eszembe jut a sógornőm, neki is élhetett még a babája, csak nem adták oda neki, és ugyanígy halhatott meg. Én már akkor sem értettem, én biztos meg akartam volna fogni, vele lenni, amíg él :cry:
Ne is olvass ilyeneket!! Várandósan még rosszabbul hatnak az emberre!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz :) Ezek a szörnyű hírek sztem mindenkire rosszul hatnak :cry: :cry: Amióta Bálint megszületett én még természetfilmeket sem tudok nézni, mert mindegyikben van, hogy egyedül marad a pici vagy épp őt eszik meg, és én ettől totál kivagyok hiába ez a természet rendje. És valszeg ezek a szörnyű hírek is ebbe a "rendbe" tartoznak, meg a statisztikai %-okba, de ettől még taccsra teszik az embert.

Lindi :) Köszi, már javulgatok. Remélem Grétinek már nem lesz láza! Környezetbarát papa :lol:
Apám is ilyen gyűjtögető, aztán pár évvel ezelőtt a garázs elérte azt az állapotot, hogy dugig volt mindenféle lommal, de az autó (amiért ugye a garázs elvileg van) már nem fért be. És akkor az őszi lomtalanításkor párommal titokban kiselejteztük a szemét nagy részét. Szerencsére ez egy fél fordulatot jelentett, mert apám rájött, hogy tényleg nincs szükség a lomra, és azóta is rendszeresen lomtalanít, de azért csak felet, mert azért még a gyűjtögető szokását megtartotta... :roll:

Fibi :) Szerdán ráérünk :wink: (és remélem most már az orrfújást is abbahagyom lassan) Csak nem eljöttök megnézni Bálint szintijét? :lol: Tücsökzenével az a bajom, hogy nehéz megközelíteni, pontosabban hülye villamosokra kell emelgetni a babakocsit, ja és még át is kellene szállni buszra, amióta lezárták a Fehérvárin azt a részt, mindezt egy szűk 1/2 órás műsorért... Csak a társaság miatt fáj a szívem érte.
denizsa

Deni,
de, elmennénk, ha nem zavarunk :wink: a szintit mindenképp megnézném, bár hallgatni az más téma :) ma reggel pl elég komásan ébredtem (rémálmaim voltak+ B oránként felsirt :( ), és fiam elkezdte nyomogatni a szintijét, volume a minimumon van, mégis olyan volt, mintha a fejemben sipolt volna :shock: ááá, kinomban csak nevetni tudtam :lol:
tücsökzene, értem :( itt Veresen másfél orás a foglalkozás, félora tényleg nem sok.

KépKép
fibi

Deni!

felszállsz a 7-es buszra. leszállsz a Bártfai utcánál, átsétálsz és ott vagy :wink: Én már rég nem BKV-zok, nekünk 30 perc gyalog a tücsök, ha jó tempóban haladunk. És a társaságért.... :wink: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
én is sokszor ugy vagyok, hogy a társaságért mindent :) képes vagyok ugyebár idönként Szadárol Budáig menni, ami cirka 40 km :roll:
fibi

Deni!
Azért durva, hogy pénteken még nem lehetett bejelentkezni, hétfőn pedig, amikor Johiék mentek akkor már nme tudtak a következő hétre felíratkozni :twisted: A hétfőn kívül nekünk már csak a kedd jó.
Orrfúlyáson kívül kutya bajod??? Gyógyuljál!!!
Tegnap nagyon büszke voltam magamra, sikerült rávennem magam, hogy szilvás gombósot csináljak, és nagyon király lett! Mondtam is a férjemnek, hogy becsülje meg nagyon, mert ha itt lesz a tesó, nem nagyon fogok konyhatündérkedni egy ideig.
zuzmo1

Johiiiii,
merre jársz??? hiányzol!!!!
fibi

Fibi!
És mi ezt naggggggyon értékeljük!!!!!!!!!!! :lol: És köszönjük! :lol: De ez igazából a Te hibád, mert olyan sznob vagy, hogy Budapesti barátaid vannak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Azért most elkapott a félsz, hogy abban az új központban, ahová eékezdtetek járni Bálinttal, majd új barátokra lelsz :cry:
zuzmo1

Beet!!!

EL is felejtettem írni, hogy milyen szuper, hogy Lillus ilyen jól érzi magát a bölcsiben, bár igazából nem is lepődök meg, annyira társaságszerető a lyány :D
Írjál gyakran, és számolj be a fejleményekről!

Votiv!
Nekem még a Dévényesek is eszembe jutottak, hátha érdemes lenne megpróbálni őket is. Pár hónappal ezelőtt volt szó a Kismamamagazinban a korai fejlesztő foglalkozásokról, érdemes esetleg annak is utána nézni, plusz az újság hátuljában vannak elérhetőségek. Ha nincs meg Neked szólj, megnézem!
Egyébként Ancsinak tök igaza van, de ott Bián is mondták Nektek, hogy valószínűleg kinőné magától, de ha lehet, akkor miért ne segítenének! :)
zuzmo1

Lindi!
szuper, hogy Gréti jobban van, de ha délutánra/estére megint felmegy a láza, akkor szinte biztos, hogy 3 napos...nekem Doninál teljesen így volt: napközben semmi, késő délután-este láz...És, hogy ilyen magas volt eléggé ezt valószínűsíti, barátnőm kisfiának is 40 fölé ment :(

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

gyengelkedoknek mielobbi javulast!

Lindi, a haromnapos laznal nyuszinak se egesz nap volt laza, de azert nem volt ilyen magas :( viszont ahogy elmult a laz, reszerol minden oke volt, csak engem zavart az a rengeteg potty...

Zanza, mi az a nagyobb mennyisegu viz? nyuszi egesz nap sokat iszik, ejjel is tobbszor felul, iszik es alszik tovabb... akkor most nekem is el kene vinnem orvoshoz? :shock:

Istivel biztos minden oke lesz :D tenyleg, azt nem mondtak, hogy az a ronda korhazas rotas sztori megviselhette es csak attol lett kicsit ovatosabb a felfedezesekben?

Fibi, hogy neked micsoda baratnoid vannak, orulet! a multkori is az a masik, hogy "elarult", aki abban a lakoparkban vett lakast, amirol toled hallott... fu, vigyazz vele, mert legkozelebb abba a peksegbe megy, ahol te is veszed a kiflit :shock: kivanom, hogy ez legyen a legnagyobb problemad az eletben :D :D es mostmar biztos vagyok benne, hogy mindenre van idod, ha ilyen aprosagokkal ennyit tudsz foglalkozni :P tenyleg, mostmar figyelj oda Barbira, mert lehet hogy legkozelebb o talal ki neked valamit :D :D
moose

Zuz :) Ez tényleg jó ötlet a 7-essel, új alternatívát nyitott :wink: És valszeg nem kell többet sétálni, mint a villamosig. Gombócodhoz gratula!! Hihetetlen, mennyi energiád van!! csak nézek :shock: És Johi hétfőre nem tudott bejelentkezni hétfőn, ezért írtam, hogy talán másik nap kéne, mert ez sztem is kicsit fura...

Fibi :) De jóóóó, gyertek!!! És a szintinken van kikapcs. gomb, szóval majd kíméletes bánásmódban lesz részed :lol: Másfél órás foglalkozás?? És csak 300 Ft-ért, ha jól emlékszem?? Akkor lehet, hogy oda fogunk járni :lol: Bár tavasszal még nem bántam, hogy csak ilyen rövid, mert Bálint kisebb volt és bőven elég volt neki ennyi, és éppen hazaértünk alvásidőre. De most más a helyzet, a nagyfiúban dúl az energia...
denizsa

Ancsi!!!
Most hívott a férjem, hgy állítólag a Bónux-ot 315 millára büntette a Verenyhivatal, mert nem tudta bizonyítani, hogy tisztábbra lehet vele mosni :lol: Bár elég gyanúsan hangzik a dolog, mert ilyen alapon elég sok mindenkit megbüntethetnének, de akkor is, én nme adom az arcomat egy ilyen kétes hírű cégnek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moose! :D
Nem teszel fel fotót a Nyuszikról??? Olyan régen láttuk őket!
Fibit meg ne kóstolgasd!!! :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Moose,
ezt a hsz-t nem tudom hova tenni :shock: igy iráson keresztül nem nagyon jön át, hogy van e benne (és hogy mennyi) cinizmus...
meg azt sem értem, hogy biztos vagy benne, hogy mindenre van idöm... meg azt sem, hogy miböl gondolod, hogy egy barátnö elvesztése nekem aproság... de valoban a magánéletemet nem kellene itt kiteregetnem :(

Zuz,
én mint sznob, haha :lol:
fibi

nem teszek, mert paranoias vagyok... de gyere at es nezd meg oket :D
moose

Deni,
igen, annyiért :) gyertek, vonattal csak 40 perc a nyugatitol Veresegyház :D
fibi

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

gimiben a legjobb baratnom egy evig nem beszelt velem... arrebb tologattta a fuzeteim, hogy nem fer el mellettem a padban, mire en: pedig miota fogyokurazol...

ilyen sajatosan rossz a humorom, es ez egy publikus forum, ugyhogy barmikor beirhatok rossz poenokat, ez van
moose

ZSan!

Ezt én is pont most olvastam :cry:

Lányok!

Moose-t még nem ismeritek? :lol:
20170114224602

persze, hogy beirhatod, de akkor én is :)
szerintem meg nem kéne mindig a "rossz humorod" (ami egyébként nem is olyan rossz) mögé bujnod...
fibi

de ismerjük, de szerintem humor és humor között is van különbség...
fibi

Zsanci!
Ez nagyon durva :cry: :twisted:

Moose!
És mitől félsz? Hogy felismerik őket az utcán? :D Bár múltkor azt írtad, hogy nem nagyon szoktatok kimenni :wink:
Vagy tőlünk félted őket :?
zuzmo1

Akkor most már tudom, mire ment ki ez az egész felhajtás a tv-épület körül!! Tádé és Mazsola kellett nekik!!! Az összes többi meg csak figyelemelterelés volt... A buták!! Nem tudták, hogy Zanzához kell fordulni M és T ügyben, és ő szebbet szerez nekik, mint az eredeti?! (Bocsánat, ez csak vicc volt, bár jelen helyzetben nem a legjobb, kérem nem megorrolni!)

Zuz :) Ha ez a Bónux-hír igaz, akkor tényleg sokan számíthatnak hasonló bírságra :lol:

Moose :) Nem rossz a humorod, legalábbis a fenti sztorid alapján :lol: , csak mindenki másra érzékeny és ez nem feltétlenül az időtől függ, bár mi 1gyerkőcösök tuti időmilliomosok vagyunk hozzád és a többi 2 gyerkőcö anyukához képest! És már tettél fel képet a Nyuszikról!! Azóta mi történt, hogy megint itt a paranoia?

Fibi :) Kérlek ne vedd a szívedre! Azt használd jobb dolgokra :wink:
denizsa

Deni,
:D és a gondolkodáshoz amugy sztem nem kell idömilliomosnak lenni, azt lehet mosogatás, gereblyézés közben is "müvelni" :wink: Bár lehet hogy tul sokat agyalok :lol:

Zuz,
ugyanarra jöttem rá, mint Te: hogy alapbol nincs bajom Moose humorával, csak akkor, ha engem kezd ki :D igaza van Deninek: érzékeny vagyok, és nem esik jol, ha ebböl viccet csinálnak.

eldugultam.
fibi

én is csak annyit még ezügyben (Moose-FIbi), h sztem az olyan barátságot, ami megromolhat politikai hovatartozás miatt, azt nem kell sajnálni...
és csak azért irom le a véleményemet, mert Fibi is leirta a történetét.

és tényleg nem az én dolgom..

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
köszi, és igazad van, csak nehéz elfogadni, mert nagyon megszerettem azt a lányt :cry:
fibi

39,9 a láz :cry: , ezen kívül semmi más tünet, a hintalóról alig bírtam leráncigálni.
Kis tündéremet befektettem a dolgozószobában az ágyba, a háta mögé raktam a párnát, betakartam, és bekapcsoltam neki az egyszervolt.hu-t, nagyon szereti az animációkat. Halljátok, mint a katonaságnál, egy-egy mese végén csak a vezényszavak: róka, ipipi (iciripiciri), kaaa (káró katona). De azért ugrottam neki egy szóra :lol: .
Viszont közben felporszívóztam a felső szintet, ő meg közben megint elálmosodott (pedig délelőtt 10-től fél 1-ig aludt), úgyhogy leraktam aludni, és megyek eggyel lejjebb porszívózni.
Remélem nem az lesz megint, hogy nappal kialussza magát, éjjel meg majd szórakoztat :lol:

Fibi! Ne vedd a szívedre Moose humorát , ami egyébként jó, ha nem épp téged vesz célba. Most lehet meg fogsz rám haragudni, de a múltkor a lakásnál én is egy kicsit túlzásnak éreztem, ahogy reagáltál.
Nem tudom nézted -e a Szex és New Yorkot, ott is az egyik csaj totál ki volt bukva a barátnőjére, aki hamarabb lett terhes mint ő, és "ellopta" a még gyerekkorában kitalált lánynevet :shock:
lindicita

Gretinek jobbulast! remeljuk, ez tenyleg csak a haromnapos...

egyik baratunk nemreg adott valami papirfecnit jezusrol, mikor legutobb nalunk jart, es nem ertettem, hogy ezt most miert kell, en sem akarom ot lebeszelni, o se akarjon engem rabeszelni... es kulturaltan vitatkoztunk errol egy sort... es mikor elment, meg el is olvastam es csak utana hajitottam ki a kukaba, mert tole kaptam es kivancsi voltam, mi az, amit a baratom ennyire fontosnak tart, hogy bar jol ismer, megis... es szornyu nagy baromsag volt es tokre kiakadtam rajta, mert legalabb valami ertelmes szoveg lett volna... meg hogy pont o traktal ilyenekkel... de vegulis tok hulyeseg az egesz, ugyhogy ezt a temat en tovabbra sem fogom soha szoba hozni es szuperul beszelgetunk majd mindenfele masrol... vagy ha o errol akar, hat majd errol, naes :D

Gabitol megegyszer elnezest kerek.

mar tobb, mint keteve irok ide es mindig mindenert mindenkinek beszoltam es osszesen nem volt belole annyi sertodes, mint mostanaban egy heten :( :(
moose

Moose, nem tudom. :roll: Lehet, hogy csak fogzik a csaj, azt ennyi, vagy nagyon melege volt, de fura hogy ennyi van a pelusban. :roll:

Den, rossz hírem van, T és M most már nekem is elérhetetlen lesz (már nem lesz többé oda diákom) :wink:

Grétinek jobbulást!
zanza

Lindi,
nem haragszom, és köszönöm, hogy öszintén leirtad! és az eset után azért magamba szálltam, és rájöttem, hogy tulzásba estem, mert picit irigykedtem a lakásuk miatt. de valojában nem ezért esett töle rosszul a dolog, söt annak késöbb már örülni is tudtam, hogy nekik sikerült. hanem mert titokban intézte az egészet, és be sem avatott a szándékaiba... vajon miért? :roll: (ez költöi kérdés volt)
fibi

ja, és nem nézem a Szex és NY-ot, mert nincs is fent tévénk :D
de bevallom, hogy elég gyerekes tudok lenni ilyen dolgokban, lehet hogy én is kicsit haragudnék, ha "ellopnák" a kedvenc nöi nevemet a lányom elöl :lol: :D :lol:
fibi

söt, nagyon :mrgreen:
fibi

de ez tényleg csak vicc volt :lol:
na, befogom, mert igyis jol lejárattam magam. :oops:
fibi

Nem sok időm volt, de picit olvasgattam vissza azért. :)

Lillus eddig is jófej volt, már akartam érdeklődni, mi van a bölcsivel, e már írtad Beet, h minden oké, szupre és így tovább!
Eszterről már nem sokat mondanak odabent, uncsi a csaj, csak játszik meg eszik meg alszik meg wc-be pisil :)

És ez mind semmi, nem először csinálja, úgyhogy nem lehet véletlen: néha előfordul, h pisilnie kell, de későn kap észbe, és egy picit becsurog. Erre elállítja !!! majd levetkőzik, ráül a bilire és ott befejezi a pisit. El se hiszem!!!

Moose és Fíbsz szócsatáját nem értem, majd még párszor visszaolvasom, hátha megtudom, miről is van szó. :wink:
Mindenesetre tökmindegy, min siklik ki egy barátság, ha már egyszer kisiklott... tudjátok, a múltkor meséltem a "legjobb" bnőmről, na azóta annyit siklottunk, h be is fejeztük az érintkezés mindenféle formáját. Hosszan ecsetelhetném, h miért, egyszerűen olyan sznobok lettek, mint ide Kenya, hazudott sokat, stb. Ilyen bnőre kinek van szüksége? Ha van értelme, érdemes futni még pár kört, de a sokadik hossz után elfáradtam és the end, mondtam.

És van egy szuper babakocsim, nyúlfenék-lenyomattal. :D És minden Nyúl szuperédes és gyönyörű, úgyhogy érdemes őket élőben nézegetni! :)

Majd még olvasok, ha hagy a szupergirl, és reagálok többre is.
neet
neet

Ja, egy valami eszembe jutott: ma a bölcsiben üldögélve (lányra várva, h felébredjen és jöjjünk haza), elcsakliztam egy ott heverő pletyka újságot. Anyám, nem hiszem el, h ezért valaki pénzt ad ki. Először is sok oldalon át sokat emlegetett KTről volt szó, hátul meg "britni szpírsz majdnem elejtette kisfiát, minek ennek 2" cikk, a 2 között valami hasonló töltelékcikk-tömeg. Ezért komolyan pénzt ad ki valaki? Bocs, ha pont ezt olvassa itt közületek akárki, de komolyan nem értem, minek ezekből a lapokból több10féle???

3 napos asszem nekünk is úgy volt, h láz holvolt holnemvolt. 3 napig, majd 1 nap pötty és ennyi. És a láztalan szünetekben tökjól volt a csaj.
neet
neet

Így jár, aki szelektíven olvas, totál lemaradtam bizonyos dolgokról. Visszaolvasok....

.... most el, vacsi idő van. :roll:
zanza

Indi!
de sajnos nem korpás a fejem, hanem pikkelysömörös, és be is rosálnék, ha most ecetet kéne rátennem, mert ilyenkor bizony sebes is. nálam az a téma, hogy a fejbőröm nem akkor hámlik le, mikor már öreg, hanem még hamarabb ledúródik.

Lindi!
mármint úgy értem, hogyha cipő, akkor keménytalpú. ha meg nem cipő, akkor meztélláb, vagy zokniban. gondolom az a gáz, ha valamelyik cipőbe besüpped a lába, mert nem úgy áll a bokája, mint kellene. lehet, hogy a te általad ajánlott kis "cipők" csak zokni vastagságúak, ezért jók otthonra.
mi apukád horoszkópja? (próbálok rájönni, hogy ikrek mivoltom miatt vagyok-e ilyen "majd jó lesz valamire" típus)
és ezek a sztorik :( :( :(

Vera!
azt tegyük hozzá, hogy nekem mindenhez hozzászokik előbb utóbb a fejbőröm (meg most elég kifárasztó volt a költözés, ez is rájátszik), és cserélgetnem kell a szereket!
a békás izét ma nézegettem, de beijedtem, hogy mi van, ha olyan, mint némelyik mosószer, hogy csak a nem piszkos rucikra jó, és a fehérek szépen elszürkülnek? :( van ilyesmi irányú tapasztalatod?

Deni, Fibi!
akkor én ne is vegyek L-nek szintit? :) (mondjuk nekem van egy nagyobb)

Moose!
és érzel nyuszin acetonos lehelletet? mert az is egy ismertető jele a dolgonak. szerintem no para!
+irónia rulez!

Zuzi!
így már elfogadom, hogy nem te voltál a reklámban!

Fibi!
tényleg elárult egy barátnőd, azzal, hogy lenyúlta a lakóparkos ötletedet? :lol: ugye ez csak vicc?? milyen lánynevet akarsz? eskü' lenyúlom! :D
egy életre tanuld meg, hogy szerelemben, barátságban NINCS POLITIKA! mi eddig kb. 2x vesztünk össze a férjemmel, mindkétszer politika miatt. akkor megfogadtam, hogy kussolok ebben a témában! remélem nem csak a nézete miatt csalódtál a barátnődben, mert a politikia nézetedet, akaratodat kár lenne ráerőltetni bárkire! inkább erőltess rám egy kis tiramisut, meg azt a másik karobos sütit, amit készítesz. nem fogok megsértődni!

Neet!
csak nem hogy Moose-ék egyik kocsiját vetted meg?? :)
anyósom majd' az összes ilyen szennylapot megveszi, és mikor unom már a "jaj elcsúszik a parkettán" szöveget, mindig átmegyek read only üzemmódba náluk, végig lapozva az összes pletykalapot. de a végig lapozást vedd szó szerint!

Zanza!
én is lemaradtam sajna, van, hogy csak a nekem címzetteket tudom elolvasni. :(

Beet!
és a kistesóra mikor készültök? (ha nem titok)

TETŰ BANDA AZ, AMELYIK ELRABOLJA MAZSOLÁT ÉS TÁDÉT (MEG AZ ÖREG MANÓT)!!! és mit csinálnak velük??? remélem nem kínozzák őket, váltságdíj fejében!!!
ancsipancsi

Neet,
irto ügyes a csajod pisilés terén (is)!! :wink: :D

Ancsi,
ááááá, totál félreértés van! vagy engem is szelektiven olvasol, vagy ennyire nem irok érthetöen? :roll: csak már nem akarom ennél részletesebben magyarázni az esetet, mert igy is sok vagyok már :oops: röviden: eröltetek én a frászt! :D najo, Rád majd sütit legközelebb sziiivesen :D :D szal szeliden leirtuk barátnömmel egymásnak a véleményünket a témában, én még hozzátettem, hogy egyik oldalt sem favorizálom. és ö napok ota nem válaszol, és én félek, hogy besértödött, ennyi. Másik (régebbi) eset: ld ezen oldal legfelsö hsz-emet, melyet Lindihez cimeztem :) És én SOSEM szoktam politizálni, mert közöm meg eszem sincs hozzá, csak ez a mostani zavargás szinte minden ismerösömböl azt váltotta ki, hogy elemzi a helyzetet. igy a barátaim is. ÉS: nem csalodtam benne, SÖT remélem, hogy barátnök maradunk!!!!! És a másik barátnöm NEM árult el, jesszusom :o
Valaki még félreértett valamit? :lol: vagy teljesen le vagyok már irva? :roll: :D
és lánynevet meg nem árulom el, csakazértse :lol: :lol:
fibi

Fibi!
nálam le vagy irva a listára, akitől sütit akarok! :D
a barátnődnek meg írj, hogy mi van má!
ancsipancsi

Zuzi!
múltkor mentünk ám 3 és 5 között a lakásba, de mivel rommá áztunk, gondoltam ti se mentek játszóra.
ancsipancsi

Lindi :) Grétinek bulást! Katonaság :lol:

Neet :) Micsoda szupercsajod van!! :D Gratula a pisiléshez! Nem semmi, hogy ilyen gyorsan megszokta a bölcsit!

Ancsi :) Mi nem vettük a szintit, hanem kaptuk, de az eredmény ugyanaz... Nem vészes, ki lehet kapcsolni :wink:

Fibi :) Én is pályázok a lánynevedre, mert akkor a lányainknak is azonos nevük lenne, nemcsak a fiainknak :wink: :lol: :lol:
denizsa

40,5 fok popóban :cry: , délutáni kúp, és kora esti homeo bogyók után. Remélem tényleg ez a 3 napos valami és már csak 1 nap van hátra. Egyébként, akinek már volt ez a betegség, ti azért elvittétek dokihoz a gyereket?
Egyébkétn tök fura, hogy 40 fokos lázzal is teljesen jókedvű a lány, most a fürcsi közben tört el csak a mécses, mert kicsit hidegebb volt a víz a megszokottnál, meg a végén egy kicsit még hűtöttem. Szegénykém majd meg fagyott benne, pedig bőven langyos volt még, inkább a meleg felé, úgy sajnáltam :(

És ma rongyosra meséltem a számat, de csak így feküdt nyugodtan az ágyikóban.

Ancsi! Apukám bak, de nem ez a ludas a dologban. Az egész família ilyen zizi (7-en vannak testvérek, egyik gyagyább, mint a másik, de a nagypapi volt mindközül a leggázosabb), de biztos bejátszik a Zúz által említett generációs problematika is.

KépKép
KépKép
lindicita

Csajok! Most mindenki miattam hanyagolja a szalagot? :shock:
Most tünt fel, hogy az enyém megjelent.
lindicita

Deni,
na, azt probáld meg! :lol: :lol: :lol:

Ancsi,
micsoda szoviccek, halálra röhögöm magam :lol:
és szinti: mi is kaptuk. sztem vehettek, csak ne ilyen mű-hangút, mint a miénk. és végre B leszállt rola (szo szerint rajta ült), erre párom elökapta, és ö játszott rajta, uuu :shock:

Lindi,
én legtöbbször kiszedem a szalagot, hogy ne foglaljon helyet. de most akkor Miattad:

KépKép
fibi

Lindi :) tetszik a környezetvédő autómúzeum ötlete :lol: És milyen tantárgyat kaptál apától ajándékba?

Ancsi :) hát ez elég nehéz lehet... mitől lesz az embernek iylen nyavalyája? És a Frosch mosogatószer kihozta a céklafoltot Dé fehér ruhájából (amit a drága egy közlékeny pillanatában telibe talált :lol: ) És férjjel mi se egyezünk politikailag, úgyhogy a téma csak felszínesen kerül nálunk említésre :)

Moose :) Én nagyon bírom a humorodat :) Ha viszont velem viccelődsz, akkor jaj neked :wink: :lol:

Mazsola-család elrablása gyalázat :(

Éljen az uncsi bölcsi szupercsaj :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: