hú mennyit írtatok!
Zuzi!
drukkoltam, hogy majd téged válasszanak be a reklámra, de úgy láttam, hogy már megy a Vásárcsarnoki reklám a tévében
Macs!

. lehet, hogy valami máshoz kell majd folyamodnotok? (doki?) én előre félek, hogy így, nagylányosan mikor kell orrot szívnom, mert ezt már megjegyzi majd nekem jól a ded, és nem fog többé puszit adni
mikor először volt beteg, 2,5 hétig náthás volt, szívnunk kellett naponta többször, másodszor meg aszonta a doki, nincs mese, gyógyszert kell szednie, mert lázas is volt, és a gyógyszer nagyjából 2-3 nap alatt kihozta a bajból. végül ekkor egyszer se kellett orrot szívni, és nem volt szükség semmi hókuszpókuszra, hogy visszaálljon a bélflórája, mert el se romlott.
Vera!
mondjuk ne fogd vissza magad, én neked úgyse mernék visszaszólni, annál jobban szeretlek

, meg persze félek is, hogy elversz kegyetlenül.
mostanában sűrűn járok a Dión, mindig lesek, hátha arra jöttök

. amúgy a Feneketlenen kb. 15-20 perc alatt (várakozással együtt) ott tudok lenni, úgyhogy bármikor talizhatunk, ha lesz alkalmas ip.
Indi!
ez a fradi téma tényleg benne van? olvastam fórumokon, de aszittem hülyítés!
és ezek a képek!!!!!!! honnan ez a bocis ruci?
a kötözések azért vannak ott, hogy ne dugja ki a karját, vagy ne verje be a fejét?
Moose írt valamit alant... nézd csak meg!
Fibi!
ha engem a politika ketté választana, akkor lennék kb. súlyomnál
amúgy az első fagyizós kép tetszett a legjobban
Zanza!
kitartást!!! kíváncsian várjuk a fejleményeket, reméljük a mosógép is megjavul mielőbb.
Lindi!
ezeken a "vén mara" és stb elszólásaidon halálra röhögöm magam!
sült zödbab rulez!
Juci!
B.Zsolt igen jó fej, és nagyon jó doki, ha elszánod magad, és egy nagyobb összeget, akkor válaszd nyugisan őt. (mivel emelte a tarifáit nem régen, és abban az árban még nincs benne az UH ára, ami szintén 10eFt) de nekem BB is nagyon bevált.
Deni!
Lencsi majdnem teljesen rendbe jött, de a kaja hiszti néha még fennáll. szerintem mikor nem foga alá való a kaja
Moose!
nekünk ilyen magas állásunk nem is volt a kiságyon, mert ha L. felkapaszkodik, hát kiborul. viszont Indi asszem ritkán rakja dedet ágyba, inkább a nagyban alszanak együtt.