A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi,
én objektívnek tartom magam, de más nem tart engem objektívnek, és így nehéz objektívnek maradni... ugye érted? Szóval szerintem örülni kell, ha egy ilyen eszmecsere kultúráltan zajlik :D puszilom dominót :)
kisün

Sziasztok!!!! :D

Engem kifejezetten leköt, amit írtok az események kapcsán, azért is, mert így még több mindent lehet rólatok megtudni, és Tinu, szerintem itt (amellett, hogy egyértelmű, hogy ki milyen érzelmű) nem volt szó róla, hogy ki a "jobb fej". Erre mindenki odafigyelt, hogy ezt a kínos részt elkerülje. Nálunk itthon egyébként ez az egyetlen ütközőpont, férjem feketén-fehéren látja a dolgokat, azaz egy oldalon áll, én meg középen és valahogy Recca véleménye áll hozzám a legközelebb Ancsiéval megspékelve :wink: Na, ezek után tényleg nem fejtem ki a véleményemet.....
Egyébként amióta gyerekem van, annyira be vagyok szűkülve, hogy más nem is nagyon érdekel........

Fibi!
De szépek vagytok!!!!!!!! :D Biztos szuper volt! A nyugágyas fotó pedig nagggggyon édes :D
Úszás: én a helyedben egyáltalán nem aggódnék, túl korai még ezen töprengeni. Én ezzel úgy vagyok, hogy az ovival majd eljár úszni Bazsó, és majd megtanul. Egyébként a nagykáődas verzióban lehet valami, Bazsó 9 hós kora óta abban fürdik, és szereti.

Szopi:
Azt hittem, csak az én fiam szopizik unalmában :lol: Nálunk ez úgy megy, hogy elkezd kínlódni, semmi se jó, na akkor mellre teszem, és amikor leszáll rólam, akkor elkezd sóhajtozni és elégedetten vigyorog. Komolyan, minta elszívott volna egy cigit, vagy belőtte volna magát :lol: És helyre állt a világ rendje :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Indi,
csendes-éj-fohászod hallgattassék meg :)
kisün

Indi!
Nagyon örülök, hogy itt voltatok, és köszönöm, hogy ennyit utaztatok :D Dominó egy szuperédes-sármos kis fickó, beleszerettem :wink: Bazsó nagyon bírt Titeket, ma elfelejtett hisztizni :lol:

Ma reggel néztem a retek klubon azt a csajos műsort, és Tari Annamária pszichomókus nagyon szívemhez közelit mondott a dackorszakhoz. Szerinte nem az a jó megoldás, ha egy anya mindig csak mosolyog, igenis a gyereknek meg kell tanulnia, hogy az anyja is emberből van, és lehet üvöltözni, csapkodni, egy a lényeg, hogy a gyerek tisztában legyen vele, hogy anya szereti, és ezt el is kell neki mondani, pl. anya nagyon szeret, de így akkor sem viselkedhetsz, mert ezt nem bírom elviselni!!!!! :twisted: :lol: Szóval nekem ez tetszik :lol: Ja, az én gyerekem szerintem már tudja, hogy emberből vagyok :wink:
zuzmo1

Kisün,
:D :) :D

én is kivánok nyugalmas éjszakát!
fibi

Zuzmo: rendben, megértem, hogy szívesen beszélgettek a politikáról is. Akkor eldugulok ezügyben és igyekszem átugrani az engem frusztráló dolgokat...
Hát megyek aludni, mert már fáj a fejem a fáradtságtól, csak a Született feleségek végét "kellett" bevárnom. :)
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tinu

Vicc:
Szórakozóhelyen csajszi odalibeg a pulthoz, mondja a pultos srácnak:

- Helósziókaaa, aggyá valami rostosat!

- Bútorlap jó lesz?

bocsi, de feszültségoldásnak nem rossz :oops: :wink: :lol:
zuzmo1

Zuzi,
köszönjük a bokot :D
és jot nevettem a szopizos hsz-on, mintha elszivna egy cigit :lol:

pszichomokusos müsorhoz: Popper is azt irja, hogy a gyereket CSAKIS igazi indulatbol szabad megütni :lol: megjátszani semmit nem érdemes, mert ugyis megérzi a gyerköc.
fibi

Vera :) én általánosságban beszéltem az érzelmi politizálásról, természetesen ezen a topikon - mint annyiszor máskor már - ez is nagyon rendben, valóban kulturáltan és egymást tisztelve megy és ez olyan jó :) És igazad van ám egyébként :)

Zuzmó :) csókollak és legközelebb nem engedem, hogy cipeld a cekkerem :) a rántott cukkiniért külön köszönet, na ez az egy, amit én nem vagyok hajlandó: olajban sütni - ezért mindig vendégségben eszem ilyeneket :) Dé hazafelé a héven kiszúrt magának egy részeg pasit és le se vette róla a szemét, szerencsére gyorsan leszállt, mert nekem nem tetszett annyira :)

Vica ?????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

indianyo

Sziasztok!

Hűűűű de zajlik nálunk az élet! 1. Rékának pénteken cukorgyanú miatt vizsgálatot tartanak. :( 2. Mosógépünk bekrepált :( + aptyúk mhelyét kissé megkezdték a tüntetők lebontani, apafej negyed 1-ig leste a tv-t, hogy mikor menjen le megvédeni a mhelyét :roll: (Erkel színház főbejáratának dísz burkolatát megkostolták) - na, de nem nyavalygok annyit. Éljen, hogy fogzunk!

Macs, csajom szolidarításból orrfolyást produkál és 3 fogat növeszt. :lol:

Fibi, sziaaaaaaaa! Mikor megyünk Árkádba? :lol: Király képek! Tetszik Bálint teregetési stratégiája. :wink:

Blaye, dupla gratuláció!!! Miért lenne bármi baj? :wink:
Den, jobbulást mindkettőtöknek! Ajánlatom még áll. :lol: (ne vedd vérkomolyan :wink: )
zanza

Zanza!
Miből gyanakodnak cukorra??? :shock:
remélem, pénteken már tudunk talizni :wink:
Nem semmi, minden összejött nálatok :cry:
zuzmo1

Barbi! Árvízvédelem :lol: Az én uram is kinn van a gátakon :D

Den! Köszi a Garfieldos mérleges képet, aranyos vagy!

Fibi! Jók a képek. Valld be őszintén, csak vagánykodni akartál, hogy a fiad már tud terigetni. (egyébként unokatesóm anyósa vén marha létére ugyanígy teriget :shock: , de ott más gondok is vannak, ha még a levest is odaégeti :lol: )

Zanza! Mi miatt lett gyanús az a cukor?

Képzeljétek anyukám a hétvégn hozott zöldbabot, ma 5-kor feltettem levesnek vacsorára, és most vettem le a tűzről :evil:

KépKép
KépKép
lindicita

Zúz! Hová lett a szalagod? Spórolsz a hellyel? :D
lindicita

Lindi!
Akkor mondhatjuk, hogy jól átpuhult? :lol:
zuzmo1

Lindi!
Jaja!! Valaki mondta, hogy spóroljunk, mert ezek a szalagok annyi helyet foglalnak el, főleg, hogy így szaporodunk! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Vera,
ká zsé vagyok, 31 éves, és....
két napja objektiv! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fibsz és Ruz,
srácaitok nagyon helyesek!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zúz! Határeset, de a répa már kakivá főtt, úgyhogy muszáj volt.

Zsan! :lol:
lindicita

Fibi, szepek vagytok! :)

Den, de azert - altalaban - igyekszem megkimelni titeket magamtol :lol:

Barbi, Indi, 8 eves szopos gyerekek? :shock: na most megijedtem :twisted:

Indi, Fibi, tok igazatok van az erzelmi politizalast illetoen (is) :)

Neet, megserult pacik??? :shock: a lovas rendoros kepeket latva rogton elkezdtem aggodni ertuk. es tenyleg :(

Zuz, :)

Tinu, haaat. egyik kutya masik eb. de errol tenyleg nem volt itt szo.
ja es a helyzet mashol masokkal sem jobb. bar messzirol nezve sokkal szorakoztatobb:
"Honnan lehet tudni, hogy egy politikus hazudik? Onnan, hogy mozog a szája" - http://index.hu/politika/kulfold/cnnko060920/

Zanza, cukorgyanu??? :shock:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zanza,
u basszus, férjed melohelye, Réka cukorgyanuja :(

Árkádolást péntekre javasoltam volna, de akkor a vizsgálat miatt kiesik? :roll: de persze jövö hét is jo lehet :)

Lindi,
most lebuktam, jol be is vallom :lol:

KépKép
fibi

Indi,
értettem :D én csakis konkrétan magamról beszéltem, hajlamos vagyok arra, hogy eldurranjon az agyam, ha kétségbe vonják az objektivitásomat (ami persze nem létezik), és ilyenkor török-zúzok, és nem éri meg :D

Zuz,
pszichomókussal csak egyetérteni tudok... talán azért, mert én is a kiabálós fajta vagyok? De szerintem is rosszabb az elfojtott indulat, ami nem verbalizálódik, de attól a gyerek azt még ugyanolyan jól érzi... aztán egyszer csak jön a robbanás... Húha, mondaná Dóci :D

Lindi,
ez egy igen lassú zöldbab lehetett :(

Zanza,
hogyhogy cukorgyanú???

K.Zs.,
:D:D:D:D

Rec,
hol tartotok a felújítással? És mikorra várjátok főtámadónénit? Vagy már volt? :D

Tegnap azzal szórakoztam, hogy hangfelvételt készítettem a két gyerekről, mert rájöttem, hogy az mp3-lejátszó tulképp ilyet is tud :D Dóci szövegét - ami újmagyarul van - fordítottam is :D Marcit még nem értem...

v
kisün

Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem. :wink: 6 hetes kismama vagyok, lassan ideje lenne ellátogatni egy dokihoz, úgyhogy minden infóért igen hálás lennék dr. Bárdóczy, ill. dr Bálint Balázs témakörben :). Csinálnak UH-t is a magánrendelésen? Vagy azért külön be kell menni a Bártfaiba? És ha valaki megdobna a rendelési időkkel, azt is megköszönném :wink:.
köszi előre is,
J.
juci

Szép jó reggelt!!!

A petíció szövegét olvastam(amit ugye nem engedtek beolvasni a tévében, de törvény szabáélyozása alpján se lehetne...), hát üdítő.. egyik legfőbb pontja a forradalmár-uraknak az, hogy a Fradi legyen újra NB1-es csapat. :shock: :shock: :shock:

És a biztosítók háború, forradalom, tömegzavargások és hasonló fincsiségek idején nem fizetnek...

Macs :) Kriszta :) Remélem, felétek nem lett baj végül..

És szegény lovacskák :(

Zanza :) ez a cukor-dolog tényleg sokkoló, valóban: miből jött a gyanú? Remélem, csak gyanú marad és nem tény.

Recca :) NaGy Fehér Anya UFF :)

Jcuus :) Melyik piacon vetted az illető csodarongyot? 400 forint az nagyon jó ár érte!

Votiv :) Eza zenebölcsi jól hangzik, akkor azért most már van Istinek programja bőven :)

És tegnap Zuzmó mesélt a tücsüknezéről, tavasszal már mi is jövünk, olyan jól hangzik.

Szép napot mindenkinek és tessék Kisün Anya módszerét alkalmazni: ha nagy a bosszúság/düh/bánat, vegyetek egy pillantást a gyermekseregletre :)

indianyo

vessetek :lol:

indianyo

Pálinkás jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Vera,
ebben a kérdésben én pont ilyen vagyok, mint te (politikai objektivitás).
És még a pszichomókussal is helyeslek. És valszeg a fiaim is, akik úgyanúgy leüvöltik egymás fejét, ha problémájuk van. Meg az enyimet.
De kimondani még mindig jobb...remélem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indike, mit értesz baj alatt?
:mrgreen:
macskanyu

A Blaha úgy nézett ki, mint egy csatatér, de a kocsink megúszta..a Dohány utcából lopták a frissen rakott térköveket, dobálni. Zanza jobban benne volt az eseményekben, sztem, legalább is közelebb a tűzhöz..

A valódi baj az, hogy Füles iszonyúan taknyos, nem nagyon kap levegőt, a sterimar+porszívó+nasivin ellenére sem... és iszonyúan fél a porszívótól, alig tudom megvígasztalni, de muszáj, mert egyszerűen nincs elég levegője, a szájon lélegzéstől meg teljesen berekedt... :( :( :(
macskanyu

és köhög is... :cry: ésidebújik, a térdemre teszi a fejecskéjét és úgy mondja, hogy " ájjájjájjájjájjájjájj"... :cry: :cry:
macskanyu

Szegény kis Fülibaba :( Occillococcinum/ Echionacea vagy egyéb nem gyógysezres okosságot próbáltatok?

Bajnál pont erre gondoltam. Autók, ablakok, házak...

No, itt vannak némi szubjektív felvidító képek:

Kukucs
Kép

Ma még nem is reggeliztem
Kép

indianyo

meg még egy: sármőr kedvenc tehenes gatyóban:

Kép

indianyo

Sziasztok!
Megjöttünk az első tücsökzenéről (amit sajna egy másik csajszi tart, de azért nem volt rossz, és Deniék nem voltak :cry: , és nem tom miért :cry: ), aztán elmentünk oltásra, ahol be volt írva az oltási könyvbe, hogy Bazsó aug. 16-án megkapta az oltást :shock: (csk nekem nem tűnt fel :?: :twisted: ), na mindegy, először azt hittem, hogy a terhességi amnéziám az oka, aztán rájöttem, hogy tényleg nem kapta meg :wink: , és sikerült erről a dokit is meggyőzni, úgyhogy túl vagyunk a 15 hós oltáson, sírás nélkül :!: :lol: És Bazsó még integetett is a "személyzetnek".

Fibi!
Ti voltatok zenebölcsizni?

Jucus!
Jó volt Titeket látni!

Votiv!
Ma mentetek arra a másik foglalkozásra? Nagyon jól hangzott, amit az előzőről írtál, és az szuper, hogy Istit így lekötötte.
Külügyes infót köszi, ezek szerint ez is csak egy felfújt pletyka, éreztem én.....

Indi!
Tehenes gatyó :lol: Na és a viselője :wink:

Juci!
Bálintok rendelőjének száma: 386-07-00, délután 4-től hívd, ha jól tudom, Balázs szerdán van, de más napon is érdemes odatelefonálni, mert beírnak. Gratulálok a pocakhoz :D
Ami a rossz hír, hogy nem tudom, hogy így pocakosan elvállalnak-e, Bálint Balázs szerintem lehet, de Bardóczky már nem biztos. UH a Bálintok rendelőjében van, amit használnak is, benne van a vizsgálat árában, de beküldenek a Bártfai utcába is, mert ott talán jobban értenek hozzá.......hmm.............

Ká.Zsé.
Gratulálunk, és büszkék vagyunk Rád :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Deni!
Betegek vagytok még, azért nem jöttetek???? Azt hittem, kezdtek kijönni ebből a kórságból :cry: De azért ugye majd fogtok járni??????????????? Légyszi, gyógyuljatok már meg!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++
zuzmo1

Macs! Szegény Fülibaba! :(
+++++++++++ nektek

Fibi! Még az jutott eszembe a nyugágyas képről, hogy aaaaaaaaaaaaaaaaaaanyira pasi!!! :lol:

Lindi! :D

Kisün! Uff! :P

Zanza! ++++++++++++++++++++++++++++++

Indi! mik azok a kötözések az ágy bal sarkán?
Fiúcsak még mindig handsome! :wink:
Tehenesgatyó! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Macs!
Szegény Fülike :cry: ! Gyógyuljatok gyorsan!++++++
Házatok hogy áll???
Jaj, nagyon a tűz közelben vagytok :cry:
zuzmo1

sziasztok,
tudtátok, h ma van a béke és erőszakmentesség világnapja?????? Van ennek vmi jelentősége????

Betegeknek jobbulást, mi épp jól vagyunk, öröm az élet!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzmo,
köszönöm szépen az infót és a gratulát, közben sikerült időpontot kérnem Bardóczy doktorhoz, remélem a legjobbakat :D . Majd jóóól behúzom a hasam :lol: .
J.
juci

Fibi :) Köszi, gyógyulgatunk, pontosabban Bálint már teljesen jól van, bár tegnap 3 órát aludt napközben, szóval ez még kicsit "gyanús", én meg még taknyos vagyok, de már "sűrűsödik", elnézést a kifejezésért, szóval már nem fújok el egy 100-as zsepicsomagot 1 nap... :wink: És milyen ez a zenebölcsi? Mint a tücsökzene csak bölcsiben tartják, vagy vmilyen táncos-zenés mulatság kicsiknek?

Barbi :) Remélem tényleg csak a fog- és időjárás a ludas és nem lesz Anginak semmi baja! Ma jobb napja van??

Ancsi :) Ma mi is "rajzoltunk" Bálinttal, azért a macskaköröm, mert ez abból állt, hogy a krétákat ki- meg bepakolászta a dobozába, a papírokkal meg beborította a nappalit... :mrgreen: Lencsi teljesen rendbejött már? Eszik már?

Rec :) Ne kímélj!! :wink: És nem is mesélted, mi volt a fővédőnénivel?? Volt már Nálatok?

Macs :) Szegény Fülicsek :( Bulást neki és sok ++++++++++

Zuz :) Vicc :lol: De a cigis-szopis hasonlat nekem még jobban bejön :lol: :lol: Nagy gratula Bazsónak, hogy ilyen jól vette a szurit!! Még integetett is! :D Köszi, gyógyulgatunk, csak én még nem vagyok 100-as és nem osztozkodom a bacijaimon :lol: De valszeg nem fogunk járni tücskölni, inkább majd játszóházazni és minden egyéb talira :wink: És már nagyon kíváncsi vagyok Bazsó dumájára, nem semmi, hogy már így nyomja!

Indi :) Dominó szuperédes a képeken!! És ez a tehenes gatyó!!! :lol:

Lindi :) Ez igen szívós zöldbab lehetett, ha ennyit kellett főzni :lol: :lol:

Vera :) Köszi! Hangfelvétel nagyon klassz ötlet!! :D És a gyerkőcök tényleg tuti szívmelegítők :D Hogy vagytok?

Zanza :) Köszi! Tényleg összejött Nektek minden! Sok +++++++! Mi ez a cukorgyanú?
denizsa

Indi! nem mondod, hogy meg mindig a legfelso allasban van D agya??!! megvarod, amig kiesik :?: :?:
moose

Megjöttünk a veresegyházi baba-mama klubbol, nekem nagyon bejött :) Logopédus néni tartja, aki mondokákat, énekeket "tanit" itt, és még rengeteg játék is van, Bálint szinte csak ezeket élvezte :lol: énekelni még nem akart, inkább félrevonult vonatozni. de remélem, elöbb-utobb megszereti. És még gyümölcsöt+zöldséget is kaptunk tizoraira, mindezt össz. 300 huf-ért, tök megéri sztem :D

Deni,
igen, olyasmi mint a tücsökzene. és nem bölcsiben tartják, hanem egy uj nagyon szép épületben Veres központjában (tölünk 10 perc kocsival), ahol szintén van joga meg hastánc, meg minden szuper dolog. majd apát bevetem bébiszitternek, hogy ezekre is el tudjak járni :wink:

mindjárt visszaolvasom az elözö oldalt is, és irok még.

KépKép
fibi

Megjöttünk a veresegyházi baba-mama klubbol, nekem nagyon bejött :) Logopédus néni tartja, aki mondokákat, énekeket "tanit" itt, és még rengeteg játék is van, Bálint szinte csak ezeket élvezte :lol: énekelni még nem akart, inkább félrevonult vonatozni. de remélem, elöbb-utobb megszereti. És még gyümölcsöt+zöldséget is kaptunk tizoraira, mindezt össz. 300 huf-ért, tök megéri sztem :D

Deni,
igen, olyasmi mint a tücsökzene. és nem bölcsiben tartják, hanem egy uj nagyon szép épületben Veres központjában (tölünk 10 perc kocsival), ahol szintén van joga meg hastánc, meg minden szuper dolog. majd apát bevetem bébiszitternek, hogy ezekre is el tudjak járni :wink:

mindjárt visszaolvasom az elözö oldalt is, és irok még.

KépKép
fibi

bocsi, hogy 2x ment át, vmiért teljesen belassult a bnet...

Zuzi,
igen, voltunk. és minden csütörtökön megprobálunk elmenni, mert az pont ideális (kedden lesz a suli). lassan összeáll az "ezévi heti program" :)

Macs,
jaj szegény Fülicsek, mihamarabbi gyogyulást neki!!+++

Indi,
tehénes gatyo ász :D meg a többi képen is szééép :)
fibi

BArbi :) az a 2-in1 fásli, ha a maminak nem fáj a keze, akkor az ágyat borogatjuk vele :lol: Azért van odakötve, mert ebben is jól meg lehet kapaszkodni és csapkodni hozzá a rajta lógó halacskát és az is jó játék.

Moose :) Nyugi, D naponta kábé kétszer 5 percet hajlandó az ágyban tölteni, amíg kihajigál minden játékot, megrángatja a függő csörgőket majd jelzi, hogy kivehetem, elég volt. És ezalatt én mellette vagyok. Egyébként velem alszik és minden egyebet is együtt, egy helyen csinálunk :)

Deni :) jobbulást! Ez valami nagyon csúnya vírus, milyen sokatoknak volt már :(

indianyo

és Barbi,
igeeeen, tiszta pasi! meg nagy zsivány ám :lol:
fibi

Sziasztok!

Gondoltam bejelentkezem és elmesélem, hogy Lillus már 4 napja bölcsis. Lekopogom, hogy nagyon jól veszi az akadályt. Azt hiszem 3 nap kell ahhoz, hogy a többiek is elfogadják. Ma már labdáztak vele, együtt krétáztak, motoroztak, fogócskáztak az udvaron. Már egy udvarlója is van Andris:) Hozzám csak akkor jön ha nagy baja van, külöben a gondozónőket is teljesen elfogadta. Ottaludni viszont csak jövő héten fogunk. Most azt próbáljuk, hogy 20-30 percre elmegyek, de nem sír. Megbízik bennem és tudja visszamegyek érte.
A többiek szintén mind 2 éves kor körül vannak, persze minden második gyerek orra folyik, de ez így van ovodában is. sírás csak akkor van ha bánják egymást, vagy elveszik a játékot, ezt tapasztaltuk már a játszóházban is. Szóval itt tartunk.

Én ezzerel munkát keresek, de még nem jött össze semmi.

Hát így vagyogatunk.

Betegek jobbulást!

Pusszantás nektek, majd jövök ha tudok!
beetrix

hú mennyit írtatok!

Zuzi!
drukkoltam, hogy majd téged válasszanak be a reklámra, de úgy láttam, hogy már megy a Vásárcsarnoki reklám a tévében :(

Macs!
:( . lehet, hogy valami máshoz kell majd folyamodnotok? (doki?) én előre félek, hogy így, nagylányosan mikor kell orrot szívnom, mert ezt már megjegyzi majd nekem jól a ded, és nem fog többé puszit adni :(
mikor először volt beteg, 2,5 hétig náthás volt, szívnunk kellett naponta többször, másodszor meg aszonta a doki, nincs mese, gyógyszert kell szednie, mert lázas is volt, és a gyógyszer nagyjából 2-3 nap alatt kihozta a bajból. végül ekkor egyszer se kellett orrot szívni, és nem volt szükség semmi hókuszpókuszra, hogy visszaálljon a bélflórája, mert el se romlott.

Vera!
mondjuk ne fogd vissza magad, én neked úgyse mernék visszaszólni, annál jobban szeretlek :), meg persze félek is, hogy elversz kegyetlenül. :D
mostanában sűrűn járok a Dión, mindig lesek, hátha arra jöttök :). amúgy a Feneketlenen kb. 15-20 perc alatt (várakozással együtt) ott tudok lenni, úgyhogy bármikor talizhatunk, ha lesz alkalmas ip.

Indi!
ez a fradi téma tényleg benne van? olvastam fórumokon, de aszittem hülyítés!
és ezek a képek!!!!!!! honnan ez a bocis ruci?
a kötözések azért vannak ott, hogy ne dugja ki a karját, vagy ne verje be a fejét?
Moose írt valamit alant... nézd csak meg! :)

Fibi!
ha engem a politika ketté választana, akkor lennék kb. súlyomnál :)
amúgy az első fagyizós kép tetszett a legjobban ;-)

Zanza!
kitartást!!! kíváncsian várjuk a fejleményeket, reméljük a mosógép is megjavul mielőbb.

Lindi!
ezeken a "vén mara" és stb elszólásaidon halálra röhögöm magam!
sült zödbab rulez!

Juci!
B.Zsolt igen jó fej, és nagyon jó doki, ha elszánod magad, és egy nagyobb összeget, akkor válaszd nyugisan őt. (mivel emelte a tarifáit nem régen, és abban az árban még nincs benne az UH ára, ami szintén 10eFt) de nekem BB is nagyon bevált.

Deni!
Lencsi majdnem teljesen rendbe jött, de a kaja hiszti néha még fennáll. szerintem mikor nem foga alá való a kaja :)

Moose!
nekünk ilyen magas állásunk nem is volt a kiságyon, mert ha L. felkapaszkodik, hát kiborul. viszont Indi asszem ritkán rakja dedet ágyba, inkább a nagyban alszanak együtt.

ancsipancsi

Macs, lanykadnak gyogyulast!!!

Indi, olyan szep ez a fiucska! :)

Kisun, Deni, kerdezett meg nem volt itt. eredetileg penteken jott volna, de most betegseg miatt attevodott jovo hetre az ekson. hat. vmilyen megmagyarazhatatlan okbol kifolyolag sokkal jobban orulnek egy "erdeklodes hianyaban elmarad" megoldasnak... na de majd ha jon felfele a lejton, o is rajon, h jobb lett volna ezt kihagyni :mrgreen:

kepzeljetek megcsipett vmi nemtommi. a felkaromon. bedagadt mint allat: most akkora bicepszem van, mintha egesz ejjel edzettem volna... :twisted:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ja es holnap meg automentes nap lesz!! ez vajon szamit valamit?! :?
recca

Indi!
az jutott eszembe, hogy Dominó korú Lencsém egyszer a nagy ágyról lehempergett úgy, hogy észre se vettem, mert háttal mosogattam. pedig nem tudott még semmit, csak gurulni. úgyhogy minden belevau nélkül mondom, hogy érdemes a legalsó állásba tenni az ágyat mostantól, hogy mikor kimégy Wc-re, vagy fürödni, vagy akármi, nehogy kihuppanjon valahonnan. meg kicsit érdemes is a kiságyhoz szoktatni, hogy ne üvőőőccsön, ha éppen van 10-20 perces egyéb dolgod (főzés, fürdés, hajmosás, stb). Lencsit már az etetőszékben se lehet egyedül hagyni, mert valahogy kibújik az övek fogságából és feláll :(.

Johi!
asszem te kérdezted, hogy nem 5 pontos-e az öv az etetőn. sajnos csak 3 pontos. Kisünéknek bejött a 3 pontos babakocsi, de nekem úgy látszik még etetőszékben se rulez, mert ded fogja magát és szabaduló művész módjára kibújik. engem meg a frász kerülget!

Lencsi ma elcsúszott a parkettán és beverte az arcát (szerencsétlenül esett) egy, az ágyunk mellett lévő fa ládikába. van egy nagy horzsolás a képén, sokáig vígasztaltam, és majd magamat is fogom, mert anyósék előre megmondták, hogy a parketta csúszik....... fontolgatom, hogy azt hazudom nekik, hogy a kiságyba verte be az arcát, mert férjemmel már unjuk, hogy folyton aggodalmaskodnak. nem tudunk mit csinálni a parkettával, tappancsos zokni van rajta, lesz hamarosan még egy nagy szőnyeg is,de a csupasz részek tényleg csúsznak. megpróbálom mindenben a jót látni, így legalább kitűnő lesz Lencsi egyensúlyérzéke. :)
ancsipancsi

Ancsi,
kettéválasztás :lol: :lol: :lol:

Beet,
tök jo, hogy Lilla jol veszi az "akadályokat". és meddig tervezed, hogy vele maradsz a bölcsiben? és délig vagytok csak? 4 orás állást keresel amugy?

Recca,
csipés :( fenistil sem használt?
fibi

Na kicsit visszaolvastam.
Lindi, hova szertnétek ti elhúzni, külföldre, vagy csak el a városból?

Indi mi van a lábújjaddal? ha körmöddel van a propléma, akkor én talán segíthetek . Páromnak 7 szer műtötték ,míg végül egy bőrgyógyász rakta rendbe 3 hónap alatt, műtét nélkül. Konzultáljunk!
beetrix

Ancsi,
o, szegény Lencsi :( és a szandi sem segitene? vagy az még korai?

Bálint is elcsuszott Hévizen a medence mellett, mert a hülye anyja mezitláb sétálgatott vele. fogtam a kezét, épp a papucs irányába haladtunk, és mégis ugy elzuhant :( beverte a fejét, és irgalmatlanul bögött :cry: sosem szokott sokáig sirni esés után, de most nagyon megijedhetett. bevonultam vele a mosdoba szopizni, de még utána is hüppögött szegény :( Örök tanulság nekem, az biztos!
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: