sem a hazugság, amiről mindenki tudott, sem az indulatok, sem a felbőszülés, sem a felbőszítők. igenis felelősséget kell érezni a saját tetteinkért és viselkedésünkrét, ezért vagyunk emberek, és ezért élünk civilizációban. ki lehet vonulni a dzsungelbe, vagy tessék betartani a szabályokat. ez van.
és ezt nem én mondom, hanem az alkotmány, meg a társadalmi szerődés, meg a Btk. és társai, amelyek
a törvényen kívüli viselkedést törvényen kívülivé teszik, védik az emberek köz- és magántulajdonát és a közbiztonságot.
sajtómunkásként nem értem, miért ne lenne sajtószabadság? mert az van! nem minden tökéletes, és elfogultság meg pénzügyi érdekek működnek, de ettől még sajtószabadság van. és nem kell semmiféle cenzúra ellen tüntetni, meg elfogalalni a Landerer és Heckenastot, se a Magyar Rádiót, se az MTV-t
Főleg, hogy az MTV "ostroma" mögött semmi politikai cél nem volt, csak a rombolás és a balhézás, meg hogy legyenek benne a tévében, ez a véleményem.
és persze manipuláció is van, bőven, minden oldalról, ne legyünk naívak
ugyanazok tüntetnek most is, mint akik a választások előtt, meg azelőtt, és akik nem a csalódott Gyurcsány-szavazók, de ezt már írtam.
és szívük joga, hogy tüntessenek, hajrá hajrá, de ne zavarogjanak, és ne tartsák köztörvényes bűncselekményekkel rettegésben az embereket, és ne tegyék tönkre a magán- és a köztulajdont. ez lenne olyan nagy kérés??