A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv!
de azokat nem veszik komolyan! mondjuk ezt se nagyon :)
különben én még petíciót se szoktam aláírni, még ha egyet értek se. mondom: nyúl vagyok! mehetek a mókusok elé! :)
ancsipancsi

Ancsi, ez a gondolat viszont oda vezet, ami most van: minél nagyobb balhét kell csinálni :(
viszont ez az empátia és az általad képviselt vélemény elfogadása, megértése ellen dolgozik...
néha a szelíd szónak nagyobb az ereje, mint az orditásnak :)

votiv 8)
votiv

Zuzika!

ÉS hánykor van még töcsök? :lol: 9.30 vagy 10 mondjuk?
Oda megyek és kész és majd rád fogom ameg a nyuszira! :D
20170114224602

Oylan jó műsor volt az ATV-n, nem bírtam felállni a tévé elől: a focihuligánokról volt szó és arról, hogy van itthon egy néhány ezres mozgósítható tömeg, akit csak a balhé érdekel és bármikor bevethetők. A kriminálpszichológus szerint nem volt elkerülhető a tegnap este, mert ők a balhé kedvéért mentek és azt tűzön-vizen át is véghezvitték. A szomorú az, hogy nincs elég rendőr... mert erről is volt szó. Annak idején ugyanezek a népek voltak hidat foglalni, de Torgyánt éltetni is a Zöld Ssok meccsein.. és ami a gyönyörű: Fradi és UTE szurkolók egyaránt vannak köztük, és míg a meccseken egymást verik, most kéz-a-kézben a rendőröket közösen ... Nos így legyen most tüntetés, ezzel a felelősséggel - mármint ezeket kezelni kell, úgyhogy okosan kell, ha már odamennek...

Ancsi :) én a taxissztrájk óta nem voltam tüntetni (az pedig egy gyönyörű dolog volt!)- de ettől még elmondom a véleményemet. Viszont aláírásom sokszor ott van papírokon. És igenis mindig elmegyek mindenféle szavazásra, és erre biztatok mindenkit. A 86 éves nagymamám is elmegy - egyszerűen nem mer ellentmondani, inkább elmegy :lol: A felelősségünk itt kezdődik. Meg hát ott is, hogy befizetjük az adót, veszünk bérletet/jegyet, nem rongáljuk a környezetet.. Én hiszek a személyes felelősségben. Olyan nincs hogy csak a másik a hibás, és nemcsak a vezetők. Bocs, hosszú és teljesen off, de ezek szerintem fontos dolgok és jó róluk beszélgetni.

Zuz :) holnap mindenképp! Felhívlak majd regggel, jó? szerintem 10-fél 11 körül indulunk és dél körül tudunk odaérni, persze, ha Bazsó alvásideje másként van, akkor szólj. fél 10 előtt semmiképp nem tudunk, Dominó 9-ig alszik.

indianyo

Jucus :) én nemigen takarítok :lol: lévén nem a saját lakásom és elég kicsi az életterünk. Itt ecetes rongy működik, de tudom, hogy jó ez a csodaizé, mert a fürdőszobában néha használom az anyukám rongyát.

Jójcakát mindenkinek és legyen békés álmunk és békés napjaink... és legyünk már túl a választásokon...

indianyo

és szia Fibi :) bocs, itt a nagy szörnyűségek közepette lemaradtál... igaz, aki ennyit nyaral, ugyi :lol:

indianyo

Indi!
én se az én lakásomban lakok, akkor lehet nem takarítani? :) (jó is lenne! :) )
én is mindig elmegyek szavazni. az teljesen más! de az utcán aláírókat gyűjtő emberekhez nem megyek oda. a taxis sztrájk idején még assetudtam, hogy merről hány méter! de az zavart, hogy a tesóm nem tudott hazajönni miatta a koleszból :).

Votiv!
komolyan modnom, nem értem, hogy mit írtál! :? most rosszul, vagy jól áll a szénám nálad? :) én próbálok empátiát érezni mindkét fél iránt, ezért dőlök ide oda :). viszont nagyon sok aláírás gyűjtést és egyéb megmozdulást egyszerűen figyelembe se vettek régebben. ahogy Ruzy mondja, csak hadd mondja el mindenki véleményét úgy, hogy ne magában beszéljen. utána persze ne fajuljanak el a dolgok. most is mennek a Nagykörúton :(,félő, hogy gáz lesz!
ancsipancsi

Jó éjt és szép álmokat mindenkinek! Remélem, hogy a mai éjjel békésebb lesz, és nem lesz szükség a rendőrség hathatós erejére. (de ha mégis, hát remélem hathatós lesz)
ancsipancsi

Ancsi, csak teoretikusan írtam arról, hogy sztem mit kéne tenni ahhoz, hogy komolyan vegyenek :) mert sokan gondolják úgy, hogy akkor veszik őket komolyan, minél hangosabbak és erőszakosabbak. anyukám azt mondta nekem mindig, hogy a kiabálós, agresszív emberek valójában félnek, ezért ne hagyjam magam megijeszteni/megfélemlíteni általuk. engem kifejezetten taszít a durva, balhés stílus, és sztem sokan vannak így, ezért ez talán épp ellene dolgozik annak, amit szeretnének, hogy mások is meghallgassák és próbálják megérteni őket és esetleg csatlakozzanak a véleményükhöz.
és ne viccelj már a szénával :lol:

én is szívből remélem, hogy ma békés lesz az éjszaka! :)

votiv 8)
votiv

sajnos nem lesz igazam, máris kezdődnek a zavargások :(
erre talán nem kerülne sor, ha a tegnapi garázdákat és a felbujtókat őrizetbe veszik :?

votiv 8)
votiv

Kép Kép

ráadásul itt nálunk is...

Kép Kép
macskanyu

banyek.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi,
szia Neked is :D

Zuzi,
este teszek fel pár képet, ha szeretnéd :wink:

jo talizást mára, lányok!!

KépKép
fibi

u, ez megadurva.... ennyi elfojtott agresszio él az emberekben? :( :( :(
fibi

Votiv,
egyetértek Veled, létezik szelidebb modja is a véleménykinyilvánitásnak, és szerintem is az "ilyenek" egyszerüen félnek... csak sokáig elfojtják, s aztán jol kitör belölük :(
és ráadásul annyira lejáratják az egész országot....
fibi

Indi!
Bazsó pont délben alszik, ha lehet, inkább egy kicsit későb talizzunk!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
nálunk úgy van, hogy délelőtt el kell menjek a lakásba, aztán utána haza aludni Lencsivel, majd du vissza. szóval lehet, hogy ma már későn jutnánk a közeletekbe, de nem baj, bepótolnánk! :)

nem lehetne, hogy Indi ott hagyja nálatok a fürdőlepedőimet, amiket már ezer éve át kellett volna vennem tőle? :) felétek úgyis könnyebben eljutok!
ancsipancsi

Votiv!
ezt nem hiszem el! azt hittem, hogy a hétfő estét nem ismétlik meg, erre tovább folytatják :(. különben kíváncsian várom a híradásokat két doloról: 1. hol vannak a hétfői elkövetők, mit mondanak, miért tették, 2. ki és hogyan juttatta el először a médiákhoz az ominózus felvételt.

a hangosságról meg az jutott eszembe, hogy exfőnököm nagyon üvöltözős volt. egyszer azt találtam neki mondani, hogy csak mert hangosabban mondja, nem biztos, hogy neki van igaza. aszonta: DE! :) utálom az üvöltözést!
ancsipancsi

Jó reggelt!

Ruz:
szívemből szóltál :)
Azt hiszem 2 pohár bor mellett jót tudnánk diskurálni :lol:
Gyanítom nem lenne vita köztünk :wink:
A férjemék, jó páran egomból,bizony kimentek tegnap a Kossuth térre és ma is mennek majd,sőt addig mennek,amíg kell/ügyvédek,vállalatvezetők,sőt bankigazgató is volt köztük/
:!:Természetesen nem randalírozni mentek,hanem demonstrálni!

Votiv:
Én semmi gondot nem látok abba,ha valaki él a jogaival!
A tüntetések is ilyenek.Sőt,most pont azért tüntetnek,mivel az alkotmányos jogai sérültek,kezdve a választásokkkal.
Ugyanis teljesen fals adatokkal kábították az embereket,az ország helyzetéval kapcsolatban.És most pofátlanul,cinikusan előáll a "megtért"GY.F.,hogy Ő legalább bevallja.
Na de könyörgöm,nem beismerte,hanem lebukott!
Ezek sokasága verte ki az emberek többségénél a biztosítékot.
A kis csomaga pedig ezek következménye,nincs mit szépítni.
Nem véletlen,hogy működő demokráciákban élő,európai politikusok sorra szólítják fel a lemondásra.

Indi:
a taxisblokád 100%-os politikai tüntetés volt!
Ott is voltak randalírozók,kirakatot betörők stb.,de az "természetesen"más eset volt,mert azt az egészet az szdsz szervezte!
Erről csak ennyi a véleményem :?

Bocsánat,tudom ezek a dolgok nem igazán ide valók,de nem bírtam ki,hogy ne reagáljak :roll:

petergabi

Gabika Tündérke !!!! Ne húzd fel magad :):):)

Ancsi :) Nem adom senkinek a törülközőidet. Ha már egyszer megszereztem őket, akkor személyesen kell átvenned őket, punktum :):):) Híttalak, a telefont nem vetted fel...

Csókolat, megyünk a nagy Budapestre :)

indianyo

Köszönjük a többieknek is :P

Fibi! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :P Mi kettesben voltunk ott egyszer Apával (tök jó kis tanfolyáson), s mi nagyon élveztük. :lol:

Zuz! Édes az elved a demokratikus alappillérekről! :P Persze igazad vagyon! :wink:

Lindi! Jaja ide és a többiek! :lol:

Indi! nagy kulcsszót írtál: SZEMÉLYES FELELŐSSÉG!!!

Ancsi! Exfőnököd. Nevetséges! :?

Gabi! 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sztem sem ér meg ennyit a dolog, h ennyire felhúzd magad.
mert mi történhet???
SEMMI... :?
legrosszabb esetben húzunk innen a francba...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

senki nem huzta fel MAGAT...
moose

zsanci! elhúzni? :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Moose,
engem nem húzott fel... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi,
pl.
ez is egy probléma megoldás. nem? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi,
igen-igen, legközelebb gyogyvizes helyre kettesben fogunk menni :) Zsolonak a hátproblémájára is jot fog tenni, és a vizben ücsörgés alatt mindig meg szoktuk beszélgetni az Élet Nagy Dolgait :D Anyukám simán bevállalja Bálintot majd, ha leszokik urasága egyszer a ciciröl :P

Zsanci,
elhuzni innen: én már egyszer kiprobáltam, többet nem tenném. szerintem nekünk itt van feladatunk. meg mi lenne, ha minden értelmes ember lelépne? persze, mindenkinek más az utja, nem lehet általánositani, tudom.

KépKép
fibi

Fibi,

lehet, hogy akkor szokna le, ha elmennétel Zsolóval kettesben... :wink:
macskanyu

Lányok, asszonyok!
azt akartam még kérdezni, hogy szerintetek az számit, hogy a bébit karuszoval tesszük e bele elöször a vizbe? mert B uszogumival pancsol, és ö szereti hogy biztonságban van benne, tud mibe kapaszkodni. viszont nem olyan bátor a vizben, meg többször nyafog benne. barátnömék karuszoval kezdték, és a gyerek már bele is ugrál a vizbe, tiszta vizipok. és szerinte az is számit, hogy sokat jártak bébiuszásra, és ezért nem fél a viztöl.... ez nem alkati dolog inkább??
fibi

Sziasztok!

Voltunk ma tücsökzenén, Gréti nagyon élvezte, és még egy jót is sétáltunk.

Pgabi! Én a te véleményedet osztom, de látom kisebbségben vagyunk. Viszont én továbbra is befogom a szám.

És az "elhúzáson" mi is erősen gondolkozunk, csak előbb kipottyantom a bébit.

KépKép
KépKép
lindicita

Macs :)
szia :D ez is lehet :) napközben már el is van nélküle, csak éjszaka mit csinálna szegény anyum :roll: :lol: olyankor kiabál is, hogy ciciiiii, ciciiii, mááásik, másiiik :D
fibi

Fibi! Szerintem nem alkati dolog, hanem szoktatás kérdése. Barátnődnél biztos sokat számított a bébiúszás.
lindicita

Fibi,
ez érdekes dolog. Sokszor hallottam, hogy a nagyszülőknél totál másképp viselkednek a dedek. Szóval, lehet hogy épp akkor szokna rá az éjji alvásra.. de persze nem biztos.... csak lehet..hátha..talánesetleg... :roll: :lol: :)
macskanyu

Zs, ez egy hir?! besz.r.s :D :D ja, lehet, hogy azert ide irtak, mert a kisded meg nem nyitott blogot :P
moose

Fibi :) Tök jó, hogy ilyen klassz volt a hotel :D Bevallom ezeket a "termo"szavakat én sem értem :oops: Hévíz tényleg nem egy olcsó hely, de nagyon menő, főleg a német turisták körében (de legalább nem nudiztak ugye? :lol: ) És igazad van, pihenni kettesben érdemes menni, kikapcsolódni lehet gyerkőccel is, de az más. Mit tippelsz, Bálintod mikor fog leszokni a ciciről? Sztem ő tudja mi a jó :wink: :lol: :lol: És képeket én is szívesen néznék!!!

Lindi :) Gréti minden napra tartogat egy meglepit :D :D Nagyon okos csajszi! És az állandó mérlegelés árt az egészségnek :wink:
Kép

Zuz, Ancsi, Indi :) Jó talizást Nektek mára!!
denizsa

Gabi, na most nehogy már azt mondd, hogy én vagy bárki gondot lát abban, hogy valaki él a jogaival! :D

de SENKINEK sincs joga ahhoz, ami ebben az országban tegnapelőtt/tegnap/ma éjjel tüntetés címén történt, mert azt egy demokráciában de még egy diktatúrában is a törvény bünteti.

és miért gondolod, hogy sérült volna bárkinek is az alkotmányos joga választáskor?

egyetlen ember van, aki ebben az országban rendszeresen illegitimnek állítja be a kormányt és érvénytelennek tünteti fel a törvényes választásokat. ráadásul ezzel csúnyán becsapja a jogtudatlan embereket, sajnos maga is jogász lévén. ezzel az emberek jogbiztonság-érzetét veszélyezteti, és tulajdonképp feljogosítja őket a törvényen kívüli viselkedésre, minden eszköz megengedett, bár a lázadás az túl erős szó. idézet vége.
egyébként az európai néppárt alelnökeként nem volt nehéz elérnie, hogy a pártja szólítsa fel a magyar min.elnököt lemondásra. ami az uniós politikában teljesen komolytalan, mert ez egy ország belügyeibe való beleszólás, és azt az unión belül inkább rosszallják. ezért a hivatalos álláspont is az, hogy ez belügy.
németországban az uniós politológia szemináriumon néztem én is nagyokat, hogy ez így van, de így van, és nagyon komolyan is veszik.

és az emberek többsége sztem otthon ül, és döbbenten és felháborodottan néz ki a fejéből. mert nem a csalódott Gyurcsány-szavazók tüntetnek se most, se ezelőtt, ez tény.

és részemről písz, de most ez kibukott, mert már nagyon tele a törpöm mert napok óta nem alszom rendesen emiatt :?

votiv 8)
votiv

Deni,
deeeee, nudiztak :shock: :D és a finn szaunát épp ezért elkerültük, de mégis láttam egy nyanyát az átlátszo zuhanykabin mögött anyaszült mezitelenül :o :lol: képek este lesznek, na nem a németekröl :wink:
mit tippelek?, talán jövöre leszokik :D
fibi

Votiv,
ujfent egyetértek! és :(
fibi

Fibi,
én anno B-vel 2 évesen vinnyogtam, h mikor lesz már ebből leszokás, és erre mondta egy pszichomókus bném, akivel egyet kellett,h értsek, h ennyi idősen neki ez már nem "jó", abban az értelemben, mint pici baba korában, viszont hozzászokott a dologhoz, és ugye a szokás nagy úr. Felhozta példának a rossz házasságokat, párkacsolatokat is, amiből azért nem lépnek ki emberek, mert már úúúúúgy megszokták. Ennyi idősen már ez van a cicivel is...
szóvl, nem teszel neki rosszat azzal, ha leszoktatod...szvsz.
én is hamarost nekiállok ennek a projektnek, csak most annyira viharvert az életünk, h nem akarom még ezzel is "sokkolni".
És tényleg egész mhogy viselkednek a gyerekek velünk, mint másokkal. Érdekes, mikor én nem voltam otthon B idejében, akkor sosem követelte a cicit az apján. Bezzeg, mikor meglátott?! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Ez nagyon megrendítő hír volt!Köszönöm neked! :lol:
20170114224602

Zsan,
és a pszichomokus honnan tudja, hogy a 2 évesnek már nem jo a cici? a nagykönyvekböl? :? azzal egyetértek, hogy a szokás nagy ur :) és amugy én is gondolkozom a szelid leszoktatásrol, legalábbis ami az éjszakákat illeti. volt már, hogy bevált, ha azt mondtam neki, hogy a cici most pihen, és pihen Bálint is... meg ilyenek. és nappal ugyanez a helyzet: ha nem vagyok ott, nem keresi a cicit. ha meg ott vagyok, elég csak azt mondanom neki, hogy menjünk inkább ki a kertbe, és már el is felejti, hogy mit akart elötte :lol:

Lindi,
Bálinttal is voltam bébiuszáson, és neki már akkor sem tetszett igazán :? És volt Hévizen egy nö 2 évesével, aki szintén nem járt babauszásra, és tök bátran lubickolt a kissrác. most akkor hogy van ez? :roll:

Recca,
ti jártatok uszni. mi a tapasztalatod?
fibi

Barbi!
exfőnököm nem csak nevetséges,de mulatságos is. korábban még könyvet is akartam róla írni..., de kislány vagyok én ahhoz. azért a történeteket leírogattam egy fórum bizonyos topicjába, hadd röhögjön mindenki.

Zsanci!
az eszem megáll! EZ NEKIK HÍRÉRTÉKŰ??

Fibi!
gyereke válogatja. én meg úszómellénnyel mentem először a vízbe, és mégis féltem tőle sokáig!

Lindi, Gabi!
jó lenne, ha senki nem húzna el, még ha anyal Feri meg is engedi!

Votiv!
olyanok nincsenek is, hogy csalódott Gyurcsány szavazók :)
én egyébként senkiben nem csalódtam, mindenki hozza a formáját,
azt viszont hatalmas pofátlanságnak tartom Gy.F. részéről, hogy kategorikusan kijelentette, nem érzi magát felelősnek az események miatt. legalább lenne annyi bőr a hatlamas képén, hogy egyszer bocsánatot kérne ettől a "nyüves" "k." Magyarországtól, még ha éppen Vidám Vasrárnapi előadó módjára transzban is volt, amikor ezeket mondta. véleményem szerint Gy.F. nyilvánosságra került (és nem min.elnökhöz méltó!) hablaty szövege, utána a zavargások, majd azok kezelése, majd az újabb zavargások totálisan lejáratják az országot Európa szemében. és semmi kedvem egy csomó idióta miatt szégyenkezni! képzelheted hogy röhög rajtunk minden fejlett ország!

TALI:
ahogy kiléptünk a lakásból (régiből) megjelent Zuzi, úgyhogy egy darabon sétáltunk. aztán Indi is hívott, és vele is találkoztunk. addig-addig, hogy 12 után búcsúztunk csak el a KOsztoson. viszont elintéztünk egy csomó dolgot (Posta, Hold Bolt, Kaja). aztán még lehet, hogy du. is összefutunk :), de akkor már direkt, mert hogy ez véletlen volt.

ancsipancsi

mondjuk Berekfürdön meg Szolnokon viszonylag élvezte a fürdözést, de szorosan ott kellett mellette lennem.
fibi

Votiv

Ahhoz sincs senkinek sem joga, hogy miniszterelnökkén így hazudjon és ezzel tönkretegye az országunkat! És nézzük meg, hogy melyik volt előbb, a hazugság vagy a zavargás. Szóval ha a miniszterelnöknek nem kell felelnie semmiért, sőt még büszke is rá, akkor....a felbőszültek miért éreznének felelősséget? Szóval akkor most ki is az, aki kiváltja az emberekből a törvényen kívüli viselkedést?

Az alkotmányos jog meg ott sérül, amikor nincs sajtószabadság. Amikor manipulálnak és becsapnak mielőtt szavazni mész.

Az Európai Néppárt meg természetesen nem dönt a mi ügyeinkben, de a véleményét elmondhatja. Ezt tette.

ruz
ruzicsky

Fibi,
szted mi jó van neki benne???? Az,h megszokta. És ezt most nem a pszichomókus mondja, hanem én, két gyermekes, TAPASZTALT anyuka és szoptatóvilágbajnok!:lol:
Ez neki már csak arra kell, h jól megvigasztalja magát, meg néha, esteleg néééha csillapitsa szomját, éhét.
De: megvigasztalni magát mástól is megtanulja gyorsan, és étel-italt is talál már magának 2 évesen remélem.
Én ebben bizom.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
dejo Nektek, hogy taliztatok :D irigy vagyok :wink:

szerintem meg nem elsösorban GYF szövege váltotta ki az eseményeket, hanem ez már régota benne volt a levegöben, az emberek gyüjtögették egy ideje a haragjukat. ennyit a személyes felelösségröl.
fibi

Juc,
enyém a megtiszteltetés! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi

Sztem alkat kérdése lehet ez a víz dolog. Bendinek mindegy, hogy mi van rajta, karúszó, úszógumi vagy semmi, ő imád pancsolni! Pedig bébiúszásra nem járt.

Szopiról már én is lassan leszoktatnám Bendit, de még úgy ragaszkodik hozzá és nem tudom, hogy tényleg jó-e ez még neki, annyi féle vélemény van. Van aki azt mondja, mint Zsan, hogy már megszokás, sőt egyenesen lelkileg már sérül ha 1,5 éves kor után is hagyom szopizni...hát nem tudom. A szopis tanácsadó, aki a kismamában is írt cikket, az meg azt mondja, hogy magától kell elhagynia a cicit, csak úgy jó, de ha még 10 éves korában is akarja??? akkor mi lesz, bár ez a bácsi azt mondja, hogy 2 éves kor felett már nagyon ritka, hogy akarnák a babák, előbb leszoknak maguktól, remélem igaza lesz és Bendi is leszokik.

ruz
ruzicsky

lányok!

tud valaki ortopéd magánrendelőt? fontos lenne, jöhet priviben, mélben is!

Köszönöm
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: