A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

den! pusztán furcsán kaptam el az eseményeket. :)
először láttam egy felgyújtott autó képét ( zéró szöveg ), utána bekapcsoltam a rádiót, s ott az újpesti és a fradista drukkerek kivonulásáról beszéltek.
persze gyanús volt, s próbáltam utánanézni, ami elég nehéz és időigényes az én élénk, alig alvó babóm mellett :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Na megjöttem én is a nagy csavargásokból! Végre itthon, bár igaz, hogy sok a pakolni, meg a takarítani való, de azért örülök, hogy itthon vagyunk már. Csavargás félig jó volt, de csak félig, mert egyrészt Noszvajon voltunk, egy céges rendezvényen, ahol a férjemnek inkább munka volt és mi Bendivel elkísértük, de nekünk annyira nem jött be a hely és a végén még meg is betegedtem. :evil: de az jó volt, hogy részt vettünk egy falutúrán és azt nagyon élveztük és igen finom szilvalekvárra is szert tettem, meg vörösbort is vettünk, de azt még nem kóstoltam, ha az is ilyen finom, mint a lekvár, akkor .... :lol: aztán meg otthon voltam a szüleimnél, ami pihenés volt a javából. Reggel Bendit mindig kiirányítottam a szobából nagymamához, meg nagypapához én meg aludtam sokáig. áááááá ez hiányzik azért itthonról. :D

Nagyjából olvastam vissza, úgyhogy utólag is nagyon Boldog Szülinapot Dócinak!! :)

És Zsugyunak! :)

És Boldog névnapot Iginek és Pocaknak! :)

Betegeknek Jó Bulást! Engem is mostanában elkapott több nyavaja is, de már megjavultam, szerencsére, tudjátok csalánba nem üt. :lol:

Ancsi

Írigyellek, hogy Lencsi ilyen beszédes, bezzeg Bendi nem mond semmit, csak azt, hogy dejdejdej, glugluglug, tidetide, meg ilyesmik, pedig idősebb jóval, szóval én hiába várom, hogy elmondja mit szeretne, inkább mutogat.

Votiv

Isti az úthengeren, nagyon komoly! :)

ruz
ruzicsky

Recca!

Répát köszönöm szépen!

MAcs!

Örülök,hogy sikerült lezsírozni!
20170114224602

Sziasztok!

Régen adtam hírt magunkról, és olvasni se nagyon tudtam, mert sok rosszulléttel teltek a nyári hónapok: én is pocakos lettem, és ez most teljesen más, mint V-vel volt annak idején, mert majdnem minden összejött, ami jöhet (hányások, gyomorégés folyamatosan, stb inkább nem részletezem), de most már kicsit jobb a helyzet (ez a 15. hét) :D

És ami a legjobb, hogy az uh-ok szerint 2 baba van a hasamban, és ez nagy meglepi, mert a családunkban nincsenek ikrek, és persze mi is nagyon meglepődtünk sőt kicist meg is ijedtem, hogy hogyan fogjuk bírni, mert kb 2 év 3 hónap különbség lesz a nagytesó és a kicsik között, ha minden jól megy. Szóval olyasmi lesz a helyzet, mint Kókuszéknál. És most már nagyon boldogok vagyunk és drukkolunk minkét babának, hogy jól fejlődjenek... :) :) Egyébként hihetetlen aktívak, tegnap valamelyikük úgy hasba rúgott (15 hetesen!), hogy felkiáltottam hangosan :o

Remélem, mindenki jól van, most már megpróbálok rendszeresen olvasni (és írni), csak most sok vizsgálatra kell majd szaladgálnunk, mert eddig a rosszullétek miatt még vérvételen sem voltam, de majd most mindent bepótolok.

Blaye
blaye

Blaye!

Ejha,ez aztán a bejelentkezés!Gratulálok,ja duplán! :lol:
20170114224602

Blaye :D :D Ez nagggggyonszuper hir!! Detokjo!! :D :D Gratulalunk es vigyazz magatokra!! en is masodik pocakkal sokkal rosszabbul ereztem magam, mint elsovel. Votiv viszont pont forditva, erdekes... es minden epkezlab segitseget vegyel igenybe az elso ket honapra, aztan mar biztos menni fog minden, mint a karikacsapas :D :D Kisun meg en legalabbis sokkal hatekonyabbak es aktivabbak vagyunk most ket lurkoval, mint elotte eggyel... ez is erdekes... je, mennyi erdekes :D :D

Indi, hany kilo most D, hogy mar nem birod cipelni?
moose

Blay!
Gratulálok!!! Annyira örülök :D , és annak is, hogy bejelentkztél! Én pont Kókuszéknál voltam, amikor hívtad őt, és nekem elmondta, persze szigorú titoktartás kötelezettsége mellett!!!! És alig bírtam már magamban tartani :lol: Vigyázz nagyon magatokra! Vincéd hogy van? Biztos sokat nőtt!
Most, a második terhesség eleje nekemis sokkal nehezebb volt, de hidd el, elmúlik!!! És nekem is ilyen hamar kezdett rugdosni :D
Szívből gratulálok mégegyszer!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Blaye :D
azt álmodtam, h a barátnőm (aki tényleg terhes) ikreket vár, és rád is gondoltam csomót mostanában, h mi lehet veletek. :) Na, összekapcsolódott a kettő. :)
Gratula és sok erőt!
neet
neet

Blaye,
én is gratula!!!!
erőt, egészséget!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Blaye Drága :):):) Ez a nap legszebb hozzászólása, de jóóóó :) Vigyázz magatokra, pihenj sokat és írjál! Neved aranyba foglalva van ám nálunk, hiszen Neked köszönhetjük a tündérdoktort, aki világra segítette a Dominót!!!

Moose :) Nem tudom pontosan, 9 körül gondolom, egy hónapja volt 8 ... és 75 centi most, azt mértem és leszakad a derekam, ha cipelni kell. Nem pufibaba, hanem díjbírkózó alkat.. olyan taslit tud adni, hogy utána jojózik az ember szeme :lol:

Szia Ruz :) fényképet nyomjál :) és Egerszalókra nem ugrottatok el egy kis pancsikára?

indianyo

Zuz :) Csípőszűrés csak kedden van, 2-re kell menni. Úgyhogy holnap csak úgy talizzunk, semmi tortúra :) Így mehetünk hozzátok egyenest, vagy talizhatunk a Kosztolányin is, Ancsiékkal és mindenki más érdeklődővel. Nekem a Holdboltba kell emnnem mindenképp némi mosóalkalmatosságokért.

indianyo

Blaye, huha :o gratula nektek! nehez lesz, de szep! :D
recca

Indi!

te olyan vegyszermentes nőszemély vagy,ezért neked írom elsősorban:találtam egy rongyot ami csupán vizesen bármilyen felületet megtisztít.Üveg,tükör,fa, konyhapult pl. ezek az általam kipróbáltak.Ablakot simán megpucoltam vele pikk-pakk.Fürdőszobai üvegpolc a rémem mert ugyi fogkrém ,vizcsepp stb állandóan elcsúfítja.ÉS akkor rongyival csak áttörlöm és ragyog. :wink:
20170114224602

Jucus :) ez aranyos :) azért némi vitriol van bennem ám :mrgreen:

Szerintem tudom, mire gondolsz, mikroszálas anyag, mint egy sűrűnszövött rugalmas törülköző, ugye? Itthon van egy belőle, tegnap pedig elég csiricsáré színűt láttam a DM-ben. A tiéd miylen?

indianyo

Juc, Indi,
engem érdekel a neve!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc: engem is érdekelne ám a neve.

Blaye: gratula neked, tényleg legalább valami jó is történt ma.

Ruz: azért jó lehetett az utazás.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Blaye, hát ez isteni hír!!! :D szívből gratulálok!
lehet, hogy megint együtt fogunk szülni? :wink:
én ma léptem a 13. hétbe :)

unokatesóm neje nemrég mesélte, hogy ikreknél a hormonok még jobban tombolnak, nála is több volt az elején a kellemetlen érzet az ikrekkel, mint a nagyfiával. de 2. trimeszterben már nagyon fitt volt! :) szóval hajrá hajrá :D

votiv 8)
votiv

Neet,
mi volt a bölcsiben?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus, én is kivi vagyok a csodarongy nevére! :)

Ancsi, nem értem, mire gondolsz, hogy provokálták ezeket, meg hogy miért nem engedték be őket a tv-be. egy rendesebb szórakozóhelyre se engedték volna be őket.

én már voltam az MTV épületében, napokkal előre a meghívóm leadta a nevemet, szem.ig. leadása mellett kaptam belépőkártyát, és átvilágították a cuccaim, csipogókapun is át kellett mennem. igen tekintélyt parancsoló hely volt, amolyan szentély-jellegű :)

és látni, mit műveltek vele - de ha ez a Parlament vagy a Nemzeti Múzeum, vagy bármely más középület lett volna, akkor meg még inkább - görcsbe rántotta a gyomrom. ott baromkodtak, szórakoztak, vidámparkot játszottak benne, meg kifosztották :(

sokan felelősek azért, hogy idáig jutott a helyzet, és nem lehet az egészet Gyurcsány beszédjére kenni (egyébként érdemes venni a fáradságot és egyszer az egészet végighallgatni vagy végigolvasni) egy olyan országban, ahol "felelős" politikusok évek óta utcára küldik az embereket a véleményükkel :(

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

ilyen hirekre kell hazajönnünk... :cry: ezekröl senki nem beszélt az élményfürdöben tegnap.

Blaye,
hatalmas gratula és kitartááás!! :)

Deni,
még nem olvastam teljesen vissza. ki beteg, Te vagy Bálint? jobbulást+++

KépKép
fibi

Deni, köszi, javulunk! Isti már 100%, én még csak úgy 70, mert elkezdtem kicsit köhögni is :? de majd holnap biztos jobb lesz. talán elmerészkedünk a biai játszócsoportba is, de még reggel meglátom, pofátlanság lenne úgy odamenni, hogy krákogok-szipogok.

votiv 8)
votiv

még egy sztori:

egy kollégámnak (középkorú kis köpcös, szemüveges-szakállas, jókedélyű, ártalmatlan emberke) ma volt árpaműtétje, és ment hazafelé a buszon bekötött szemmel. körülötte az emberek azt találgatták, vajon rendőr vagy tüntető? :?

votiv 8)
votiv

Zsan, :)
aranyos vagy, semmi extra nem volt szerencsére: reggel egy kis sírás, amíg apa otthagyta, (kb 5 perc) majd játék, majd 2 adag ebéd és 2 óra alvás és haza. :)
És itthon velem kántálta a Süss fel nap-ot, csak nem ezt énekelték ma? Mert hajlongott is hozzá :D

Votiv,
árpaműtét... ááááá... inkább szülök 10es ikreket 200as fejmérettel, mint ezt mégegyszer. Nincs az a fájdalom a világon, mint amikor a semmit sem érő injekciót a szemed belsejébe nyomják, majd kisollóval elkezdik nyiszálni a kifordított szemhéj belsejét... :D :D :D Kollegának részvét!!!!!
neet
neet

Blaye! Ejha! Duplagratula! :lol: :lol:
„Az ember mindig csak olyan feladatokat kap, amiket meg is tud oldani” :wink:

Indi! 75 centi??!?!! Whooouuúúúú
Angi 62. Ennyit számít, hogy D fiú és pár hónappal idősebb?!?! Vagy DNS?

hogy én is feldobjam kicsit a hangulatot

Kép a leányzó megmutatja igazi arcát pardon lábát

az oltása helyére kellett raknunk ragtapival jeget, s Apa ilyen tapaszt vett
gödibarbi

Húúú Blaye ez aztán a hír!!! :) Gratulálok!

Jucus

Csodarongy engem is érdekel ám!

És tényleg szörnyű ami történt tegnap az Mtv-nél, mert valóban az igaz ügyet csúfolják meg ezzel. :(

A tüntetés viszont abszolút renben van és legszívesebben én is mennék és nem értek egyet azzal, hogy a politikusok szólítják az utcára az embereket (ha csak nem abban az értelemben, hogy ugye most is politikusok ellen tüntetnek). Ez része a demokráciának, mivel a közös ügyeinket a kormány irányítja, nem saját magunk, és ők elvileg 4 évig nem leválthatóak, de ha elégedetlenek vagyunk ezzel az irányítással, akkor olyan formában fejezhetjük ki elégedetlenségünket, hogy levelet írunk, népszavazást kezdeményezünk vagy tüntetünk. Ezért nemcsak hogy jog az utcán való politizálás, de egyáltalán nem negatív dolog és nagyon is fontos része a demokráciának. Többek között ez védhet meg minket attól, hogy egy rosszat akaró kormány csak azért, mert a mandátuma 4 évig tart, bármit csinálhasson.

Bocsi, de ezt muszáj volt.

ruz
ruzicsky

Barbi :) Superwoman gyönyörű, többször is rakjál fel róla képet! Dominó 61 centis újszülött volt, a második leghosszabb gyerek a kórházban. A leghosszabb baba 4800gramm és 62 centi - őt 3500 grammosra saccolták az uh-n :lol: és ismerősöm, egy héttel Dominó előtt született.

Zsanci :) ez a csodatörölgető izé asszem pont erre a névre is allgat, valami magic vagy wonder.... De a DM-ben is kapható (nem tudom, ugyanolyan hatásfokú-e) mikroszálas törlőkendő a neve talán? 6-700 forint 2 darab és valami penetráns zöldben láttam a felmosórongy/szivacs részlegen. Angolul Microfiber Towel a neve és a Walmartokban mindenhol kapható régóta, úgyhogy lehet, hogy találkoztál is Amerikában vele.

Jucus :) ugyanerről beszéltél te is?

Votiv :) hát ez egy filmbe illő történet a kollégádról...

Neet :) ez a műtét milyen horror :( rosszabb, mint a kismamakori körömműtétem érzéstelenítő nélkül, az legalább csak kis ideig tartott - igaz, nem is használt semmit :x

indianyo

Ruz :) teljesen igazad van: én is annak a pártján vagyok, hogy az állampolgár kifejezze/hesse a véleményét. Tiltakozzon, ha kell. Megvannak erre az eszközök DE: A törvényesség keretein belül. És én ezt szigorúan veszem. Nincs mentség, ha valaki átlépi ezeket a kereteket. A demokrácia alapja ez. A tegnapi csürhebandának ehhez semmi köze, ők máshonnan/másért jöttek és jól el is végezték, bár még nem végeztek attól tartok :(

indianyo

Sziasztok lányok!

Blaye! Hát illik 15 hetet várni ennek a nagyszerű hírnek a bejelentésével? :D (most írtó büszke vagyok magamra, mert még sose sikerült ennyi ideig titkot megőriznem)

Új bébihordozó azért kell, mert szegény Grétinek sz@rt vettünk, csak mire rájöttünk már úgy voltunk vele, hogy nem is kell olyan sokáig.

KépKép
KépKép
lindicita

Blaye :) Nagy-nagy gratula, ez aztán a dupla örömhír! :D :D

Ruz :) Örülök, hogy jó volt a szüleidnél és a finom szilvalekvár is jól hangzik :D Nálunk néha hétvégén van ilyen kényeztetésben részem, apa kiviszi reggel a fiatalurat játszani, én meg még durmolhatok egy kicsit a reggeli szopi után, de jó is az! :wink:

Fibi :) Üdv itthon :D Mindketten betegek voltunk, de már javulgatunk, B.-nek még hőemelkedése van, én meg tiszta takony vagyok. Inkább Te mesélj, milyen király helyen voltatok!

Juc :) Csodakendő engem is érdekel! Elárulod a titkot?

Indi :) Dominó igen szép méretekkel büszkélkedhet :wink: :D :D

Votiv :) De jó, hogy már javultok! :D Drukk, hogy az a hiányzó 30% is gyorsan meglegyen!

Neet :) 2 adag ebéd?! Akkor Eszti tényleg jól érzi magát a bölcsiben :D

Barbi :) Az én hangulatom feldobtad, egészen a plafonig! :D :D Nagggyon jó ez a kép!
denizsa

Barbi! Nagyon édi a kép!

Ilyen képeket kérünk, és ne politizáljatok please! Olyan rossz olvasni, mert én is úgy elmondanám erről a véleményemet, mert én nem azt látom, amit a "demokratikus" kormáynunk láttatni akar, miután nincs tévénk, de mégis inkább csöndben maradok, mert "ha én egyszer kinyitom a számat , ha én egyszer elkezdek beszélni" :arrow: erre emlékszik még valaki?
lindicita

Barbi!

HOl lehet kapni ilyen szupermenes tapaszt?? Nekem is kell! Nagyon szuper :lol: a kép szó szerint. :)

Indi

Amúgy én azért sem vettem ilyen hordozókendőt, mert Bendi is olyan ütemben nőtt, hogy mire elhatároztam volna magam a kendővásárlásra, már úgy éreztem, hogy úgysem tudom cipelni. :)

Amúgy meg abban amit írtál tök igazad van és többek között, pont az ilyenek miatt lesz negatív kép az emberekben a tüntetés fogalmáról, pedig az nem negatív dolog, sőt!

Den

Jaja, a szilvalekvár már nagyon megcsappant, remélem nem rontottam el a gyomrom. :D és ma este a bort is megkóstoltam. :lol: És néha nálunk is kiviszi apa Bendit, de azért az ritkábban van és rövidebb ideig tart, apa nem hagy ennyi ideig aludni. És jobbulást nektek!

ruz
ruzicsky

Lindi :) Salamon Béla :lol: és hogy van a pocakod? ízlett neki a szőlő?

indianyo

Indi! ha nem is a köldökömön keresztül, de küldtem neki jócskán szőlőt :D
Kis pocak jól van, de hihetetlen tempóban nő. Grétivel kb 6 hónaposan volt ekkora. És 2 nap alatt 2 kilót híztam :cry: , ki érti ezt? :roll:
lindicita

Köszönjük a dícséreteket! :lol:

Fibi! De jó hogy újra itt vagy!!! :lol:

Indi! akkor nem hasonlítgatom a hosszukat! :wink:

Lindi! ha én egyszer stb.
Naná hogy emlékszem! 8)

Ruz! Apa már egy hónapja vette. Talán ósenbe? Nem emlékszem. Nem tudom mennyire limitált. :wink: :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Lindi

Oké én befejezem. Igazából én is szívesen kifejteném sokkal jobban amit érzek, de ez tényleg nem az a hely. Úgyhogy két pohár bor után én is jobb, ha befogom a szám. :)

Nekem is korán nagy hasam volt Bendivel, de aztán a végére átlagos lett, és te naponta méred a kilókat? ne idegeld magad ilyenekkel!

ruz
ruzicsky

Barbi,
ja, ez szuperwoman-es ragasz? :lol: én valamiért kigyot láttam benne, de joooo :D

Deni,
és Bálintnak mitöl volt láza, kiderült? Neked is gyogypuszik!!
igen, szuper helyen voltunk, csucs a szálloda is, annyi minden van, hogy azt sem tudtuk, mi mire valo (frigidarium, tepidarium....). sajna feltöltödni nem teljesen sikerült, mert B nyafizott a medencében elég sokat. nem engedte, hogy beüljek 10 percre a termálvizbe, ö oda nem mehetett be, mert az tobol hozott gyogyviz. az élményfürdöben ideig-oráig elvolt, de a buborékoktol is eleinte megijedt, mindig el kellett terelni a figyelmét. azért a végére megtetszett neki :) legalább apa mehetett a gözfürdöbe.
de tanultunk az esetböl: ha pihenni vágyunk, majd egyszer kettesben kell ide menni... igy kikapcsolodának jo volt. meg occso is volt szerencsére, az üdülöcsekkböl futotta rá :wink: :D

KépKép
fibi

Indi!

Igen,olyan mint egy kis kéztörlő törölköző.vagyis az enyém amit testvérnénémtől kaptam és csücsült a szekrényben 4 évig mert nem tudtuk,hogy csoda kendő :? AZtán tesokám most New Yorkból hívott,hogy mire képes az a rongyocska.
AZtána szombati piacon láttam hasonlót és beazonosítottuk,hogy ugyan úgy müködik.Nekem nagyon bejön!Neked?

Nevet nem tudok ,valami univerzális törlőkendő vagy mi.400FT-dbért adják a piacon.ÉS csak simán be kell vizezni,kinyom és töröl. :wink:
20170114224602

Help! Az avatáramba szeretnék képet tenni, és már muslicakaka naygságú a képem, de még mindig azt mondja, hogy nagy :twisted:
Hiába kicsinyítem a pixeleket, a terjedelme ugyanakkora marad szinte (photoshop)
lindicita

ja, nemis tepidarium, hanem tepi caldarium.... foggalmam nincs, mi a szösz az.
Johi, te tudod, és ti Fannival voltatok?
és irto drága ott minden, ugyhogy inkább a utcai büfékben ettünk, és még igyis többe került egy ebéd, mintha beülnénk a westendbe pl. (Nemhiába, tele volt persze németekkel... ) viszont ilyen isteni fagyit, ami ott volt, sehol sosem ettem még... 8)

KépKép
fibi

Jucus,
akkor ti jobban takarítotok most, mint 4 éve... :lol: :lol: :lol: :lol:

2 adag ebéd azért volt, mert borsófőzelék volt (sztem brrr...), Eszter nagy kedvence. És hasonlóképp működik a csaj, mint Dóci, 2 tál borsófőzelékre bármikor lecserélne. :D

Barbi,
csodaédes a kisasszony és a tapasz, wow!!!
neet
neet

Mai 2 meglepetés szó:

Apja kötötte Gréti nyakába az előkét, erre ő: Nyaka, szorí!

Ha valami kínja volt, mindig nekiállt hisztizni, és már hónapok óta mondom neki, hogy ne hisztizzen, hanem szóljon, hogy anya segíts. Ez eddig így működött: Jaja (ez lennék én), IDE!
De... ma jött le a lépcsőn, és azt mondta,hogy Segí! :D

Szóval, előbb-utóbb beérik a nevelés gyümölcse. :wink:

KépKép
KépKép
lindicita

Indi,
ezek szerint körmöd megint bosszantó? :( És relatív a nemsokáig tartott dolog is... sztem én egy hétig feküdtem ott, szemfelvágva, de lehet ám, h csak 5 percig... :wink:
neet
neet

Ruz, én látom sokkal kifinomultabb, hatékonyabb módját is a véleménnyilvánításnak az utcai politizálásnál - a mi politikai kulturálatlanságunk tükrében ez ugyanis nem csak a békés flowerpower demonstrációkat jelenti, hanem a másik kifütyülését, a "megy a vonat auschwitzba"-féle mondatokat, hídfoglalást, táblákkal kiállított gyerekeket, számos olyan dolgot, ami túlmegy a jogállamiság, a szólás- és gyülekezési szabadság törvényes és ízléses határain. engem csak ez zavar, mint békés demokratát :)

ettől még tőlem aki akar, kimegy. de ha már ott vannak azok az emberek, kellenek olyanok, akik tudják is az adott esetben épp általuk feltüzelt tömeget kezelni, vagy a közbiztonság érdekében akár haza is küldeni. ebben látok némi politikai felelősséget. és abban, hogy az erőszakos fellépést egyértelműen és haladéktalanul el KELL ítélni!
dehát a miénk még "gyerek" demokrácia, majd csak kinövi magát :wink:

votiv 8)
votiv

Fibi, Ruz!!!!
Üdv újra itthon!!! Képeket kérünk!!! :D

Politika :twisted: bár szerintem ez a tegnapi nem az volt.....
Ma pont azon gondolkodtam, hogy ezeknek az "emberekenek" kéne egy csaj, akit szerethetnek, meg 1-2 örökmozgó gengszter-gyerek, és akkor a szabad idejüket nem vandakizmussal töltenék, hanem hazamennének gyereketfürdetni-altatni, aztán az asszonnyal szerelmeskedni, és béke lenne a világban........tudom, hogy ez túl naív... :oops:

Barbi!
Supergirl-öd annyira édes :lol:

Indi!
Nem semmi méretek! Megértem, hogy fáj a kezed és mindened..... Bazsó 16 hós, de szerintem még nincs 10 kiló!
Holnap????????

Többiek??????????Holnap??????????????????

Neet!
borsófőzelék :lol:
zuzmo1

na, most olvasom Lindi hsz-ét, pedig már én is befejeztem mára a témázást :)
viszont én nem érzem gázosnak az ilyen szintű politizálást, hiszen a közélet is az életünk része, és engem érdekel a Ti véleményetek, és szívesen vitázom is :)

votiv 8)
votiv

Zuzi!

2 napja nem érem el Tücsökzene nénit.Valszeg lemaradunk :?
ÉS én miért képzelem,hoyg ti Albertfalva felé laktok? 8)
20170114224602

Juc!
Hát nem tudom :lol: De mi a Villányin lakunk :wink:
Tücsök: szerintem nem baj, ha nem jelentkezel be, csak oda kell menni az első alkalomra, és jelentkezni. Sokan csinálják így, nem fognak elküldeni!!! Ne add fel a tücsköt :wink:

Lindi!
Az elején én sem híztam, de aztán úgy beindult a növekedés :wink: DE: nekem nincs mérlegem. És most is egy csokis marcipánt eszek, nővérem hozta, csak nem bántom neg azzal, hogy nem eszem meg :lol:
zuzmo1

Blaye!
gratulálok a babákhoz!

Ruzy!
egyet értek.

Barbi!
én meg azt hittem, hogy műtetkót tettetek fel :), iszonyat jó ez a tapasz! (meg alatta a bébi :)

Lindi!
mert tömöríteni is kell a JPG-n. (100%-ból lejjebb venni.) nem kis meló, elég nehéz. elküldöd? megcsinálom!

Zuzi, Indi!
holnap mindenképp kell mennem arra felé, de közben a VII. kerületbe is el kell "ugranom" majd DVD-ért, viszont talizni és lakásba menni is akarok. ebből a lakásba menés most sajnos a legfontosabb :(, tehát nem maradhat el!

Votiv!
csak azért, mert szívesen vitázol :) : ha nem mennek tüntetni az emberek, vagyis nem emelik fel a szavukat, akkor a "bűnösök" úgy érzik, hogy nem csináltak rosszat. néma gyereknek ugyanis...
de én nem mennék ki, mert fostos vagyok. szó szerint! és mert én valahol középen helyezkedem el mindig, próbálom mindkét oldal igazát megvizsgálni.
ancsipancsi

Ancsi, dehát száz más módja és fóruma is van a vélemény közzétételének, mint a tüntetés. mondjak párat?
nem azt mondom, hogy kussolni kell, de nem biztos, hogy egy tüntetés a legjobb véleménykifejezési mód. főleg ilyen felfokozott közhangulatban :(

votiv 8)
votiv

Ancsi!
AKkor várunk! :lol:
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: