Helló lányok/fiúk!
Szóval tegnap városoztam egyet a sógornõmmel aki a héten jött haza olaszból

Olyan jól szórakoztunk, pedig lófráltunk vagy 3-4 órát. Meg a párom munkahelyén is voltunk, aztán megvártunk hogy végezzen és jöttünk haza. Meg se kottyant! Sõt olyan felüdült voltam utána, hogy még! Pedig már a 8. vagyok a táblázatban

Simán mennék ma is csak a lakás szalad már tegnap óta

Na jó tegnap elõtt óta és már legalább 3 napja nem fõztem, igaz nem is volt kinek... Párom este 11 körül már nem eszik és persze mindig a körül ér haza. Ja hiába jöttünk haza a párommal, mert õ nem haza jött, hanem egy kévézóba még megbeszélésre, úgyhogy csak 10-re ért haza. ÉS!!! Végre aludtam 10 órát!!!! Na jó 2 pisi is volt, de már megszoktam

Úgyhogy most ki vagyok pihenve és jó a kedvem is. Remélem igy marad!
Megyek visszaolvasni, hátha valakinek tudok valami "okosat" mondani
Heni!
Tegnap elfelejtettem mondani, hogy nekem a 25. hét óta 2000 a méhszáj... lehet nálad is normális a rövidebb, ha tényleg nem rövidül tovább! Ahogy irták!
Timici!
Köszi a megerõsitést a magzatviz ügyben
Kispici!
Na ja! Vagy egy-két babarucit

Csilla!
Igen ez az! A párommal mi is igy tevezzük mert Õközte és a Nõvére között is alig 1 év van! Remekül kijönnek egymással kivéve amikor nem

De szórakozni és egyéb õrültséget is együtt csináltak mindig... És mivel "egyidõsek" ezért soha nem volt olyan, hogy az "öcsike" az kolonc...
Edinát sajna nem tudom elérni, pedig sms-t én is küldtem neki. Annyi infóm van róla, hogy még múlt héten szerda, csüt. magasságában irt egy mailt, hogy pénteken délelõtt inditják neki a szülést mert a magas koleszterin szint mellé még a végére beugrott egy kis cukorbetegség is és mivel a baba már tökéletesen fejlett és megérett nem kockáztatnak a dokik... Azóta Felix már kibújt az biztos, de ha jól emlékszem nincs most netük
Momo!
Köszi! Olyan görcsösen azért nem akarok szülni, hiszen tegnap eszembe sem jutott, meg most is itt táncikálok, mert éppen azok a számok mennek a tv-ben amiket imádok

)))))))))))))))))))))))))))) Ahha megvan

Las Ketchup

meg az elõbb volt egy másik is de nem tudom mi tetszik benne, talán az hogy VIDÁM!
Zulu!
Lépcsõ itt is van kb 10 emeletnyi
Csics!
Köszi a drukkot! Olyan jó, hogy látom mindig, hogy még Ti is megvagytok, mert akkor tuti minden rendben van a picikével is

Jól gondolom?
Kataa!
Találtam ruhát amibe mentem

Egy fekete vastag gatya ami nyúlik, de nem eléggé, mert se becipzárazni se begombolni nem tudtam, ezért ráhúztam egy fekete tunikát, hogy ne látszódjon ki a bugyim, meg egy kötött pulcsi ami fekete-fehér fonálból lett készitve és szénabogja hatást keltett, de nem elég hosszu ezért kellett alá a tunika

Ill. hosszú volt az amig nem volt ekkora pocak
Majé!
Megértem, hogy nem tudsz aludni már

Ha inditják és tényleg úgy akarod akkor nagyon szoritok, hogy miél könnyebben menjen, vagy inkább tudod mit!? Kivánom, hogy induljon meg még a héten spontán

Gömb!
Olyan nagyon a mi Gabinknak nem látszott a neme!

Szóval ha adoki nem hivja fel a figyelmünket és mutatja meg az egérrel akkor tõlem az lehetett volna akármi is

Ne izgulj! A legtöbb doki meg ráadásul meg is kérdezi, hogy szeretnétek e tudni a baba nemét és megkérheted, hogy a párodnak ne mondja meg csak neked

Timici!
Az az igazság, hogy a tegnapi nagy jövés menés után a mai nap úgy fel vagyok töltõdve energiával hogy még! Gondolom tegnap úgy kifáradtam, hogy NORMÁLISAN tudtam aludni és ez mindennél többet jelent!
Ch!
Vigyázz magadra!

örülök, hogy ilyen óriási már a babó, ill a zsákja

Puszi Nektek!
Sheila!
Megbocsátom, hogy lemaradtál a dumcsiról, de amint látod nem hozta meg Gabit

De a már kintlévõ két kiscsajszi azért több törõdést igényel már

Drága lehet Melissa

És Dóri is! Élõben biztos még cukibbak mint a képeken
Mj!
A csuklás teljesen normális tevékenység

Minden baba csuklik már a pocakban is, csak ki többet, ki kevesebbet! Gabi is szokott csuklani, de ritkán. Viszont az uncsitesóm lánya a pocakban is és kint is rengeteget csuklik/csuklott
Gombóc!
Amit az autóba is bele lehet kötni és van fogantyúja és viheted a kezedben is. Ha jársz Auchan, Tesco biztos láttál már a bevásárló kocsikon keresztben babákat babahordozóban...
Na most egyelõre ennyi
sasha
39+2