A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!
Bejöhettetek volna hozzánk is :cry:
És ma vezettem őrmezőn, végre tudom, hogy hol van :lol:
jobban vagytok?
zuzmo1

Lindi,
nincs 5ezres vagy kölcsöningyé? Gondolom, a születendő tesónak kéne... őt nem nagyon fogja érdekelni se a színe, se a márkája. :) Ha ezek közül kéne választanom, 10ezres bőven pöpec. Nekünk ennél sokkal lelakottabb volt az első időkben (kölcsöningyé) és nagyon tökéletes volt. :)

Gréti wow. :)

Indi,
nyugodalmas éjszakát!
neet
neet

Jucus :)

Eredetileg a harmadik szemet jelképezte, hindu szertartás után keni fel a pap a homlokra (ez lehet sárga is meg vörös is)+ a férj az esküvőn a hajtőre ken egy vörös port, ez jelképezi a férjes állapotot. EZek korcsosultak el, és mára már csak egy divat lett, a színét a ruhához alakítják és formái is lehetnek különbözőek. A déli nők gyakran hordanak óriási vörös pöttyöt, északabbra inkább kisebbet, de nekem is van mindenféle.

indianyo

Neet, király téma! Egyszer majd elolvashatom? :wink:

Grétinek nagy gratula az új szavakhoz.

Votiv, ez Isti bébitaxija? :wink:

Délutáni uzsi piknikelésbe fulladt. Réka néhány kedvenc plüssét is meghívta a buliba + kedvenc nagymedvéjét.
Kép

Kép
zanza

Juc!
tényleg kisgyermek? :) tök jó!

Neet!
én is lőttem az orrába orrcseppentővel. de nem volt nagyon oda az ötletért.

Rylie,
ha hamarabb szólsz,adtam volna kölcsön ágyat! (ami nem büdi)
amúgy könnyen be tud dohosodni egy ilyesmi, ha olyan helyre zsúfolják, ahol nem mozog a levegő. és hagyd az erkélyen pár napig, ki fog teljesen szellőzni, utána add el, ha nincs szaga!

Votiv!
popa = popi. nem tudom miért nem mondja i-nek. :) a pápá meg tátá, és vannak a béka-béka meg bákó-bákó :)

Indi!
kár,hogy már nem ott lakunk szemben :(
pöttyből neked is van? ezt úgy értsem,hogy ezt nem festik, hanem ragasztják?

Lindi!
szerintem is jó a 10-es. lehet,hogy a drágábbak azért kerülnek többe, mert az énféle Graco kocsihoz is stimmelnek. de hova lett Gréti hordozója? a miénkhez nem volt talp, hanem a hordozón voltak kialakítva a rések az övnek.

Zuzi!
dudálhattál volna vezetés közben!!! integettem volna! :) L. jobban van már , csak a kaja nem csúszik. de a Túrórudi igen. :D

Zanza!
piknik rulez!!! :)
ancsipancsi

Votiv, nagyon szuper a munkagepes kisember :D :D reggel rogton megmutatom Nyuszinak, koszi! biztosan imadni fogja. nem is ertem, miert nem vettem meg hetvegen a c&a-ban azt a tokjo sarga markolos pulcsit... asszem visszamegyek erte...

Mazsi, ketszer szultem Borival, szupertokjo volt :D mire vagy kivancsi?

Renee, akartam irni neked hosszabbat kezbenalvasrol, de mostmar kidolok...
moose

a lenyeg, hogy mar nem is emlekszem, hany honapos koraig csinaltuk es vegul nem en szoktattam le, hanem mar neki volt kenyelmetlen rajtam, ahogy egyre nagyobb lett :D es Beetrix csemeteje is ilyen volt, ha jol emlekszem... na majd kesobb bovebben...
moose

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

illetve :(, mert odakint Kép

Úgy látszik nagyon fáradt lehetett a babamacsek, mert este 9 kor letettem és egyszeri fél ötös szopit leszámítva alszik.. :shock: a szopi is csak azért, mert már majd' felrobbant a cicim...

Neet,
szakdogád nagyon tetszik én is jelentkezem, az olvasni vágyók sorába, ha lehet. Összeköltözésileg nálunk is hasonló volta helyzet, bár lánykérésről szó sem volt, de kb. 10szer találkoztunk élőben, mikor úgy döntöttük, egy fedél alatt, a továbbiakat :lol:

Zanza,
haláliak a medve-party-s képek :mrgreen: Csajod édes :D

Votiv,
a képet nézve, Istiről el tudom képzelni, hogy Ő meg is lépett, az aszfaltozóval :mrgreen:

Rájli,
utazóágyas sztori brutálul hangzik :shock: :evil: viszont jó nyaralást nektek! és sokkal szebb időt, mint a mai 8)

Juc,
lezsíroztunk mindent, köszi :D

Lindi,
Gréti szövegelését fel kéne veni magnóra, hogy legyen mitől könnyezni nagymama-korodban, na meg legyen mivel zsarolni a Csajod, ha pasizni kezd :mrgreen: Hordozóból szerintem is rulez a 10 ezres is :)

Ancsi,
még mindig itt figyel az asztalon az ajándé, ait Lencsének csináltam.Ha priviben, vagy mélben küldesz egy postacímet, elküldöm, mert, fogalmam sincs, mikor találkozunk élőben...

nu szépséges napot, ébred a Terro-csemetém :)

csók

Macsek
macskanyu

Ja és én is akaom editálni a félregépelt hsz.-eimet!!!!! grrrrrr....
macskanyu

Zanza,
Réka éééédes!!! mAcis képek rulnak forever.

Votiv,
először meg sem ismertem Istit! Járda kész lett? :)

Macska, Zanza,
aranyosak vagytok, de nem lesz ez olyan magasröptű valami, ugyanis a túlélésre gyúrok és a kettest céloztam meg álomjegyként. :) Anno a rengeteg munkával és gyakorlattal és mindennel ellátott tanáros témámra is csak egy hármast sikerült összehozni (Vakok a látó osztályban c.), úgyhogy nem is reménykedem abban, h gyerek mellett, majdnemnulla szabadidővel valamire jutok. De persze akit annyira érdekel, az majd beleleshet, de csalódni fogtok. :wink: És ma azért vagyok ilyen láblógatós, mert apa vitte Esztert bölcsibe teljesen egyedül. :) De most már vár Harry, megyek is :)
neet
neet

Én remélem, hogy az lesz a legnagyobb bajunk az életben, hogy itt valaki beszól és sértődgetünk és kibékülünk és elkényeztetjük a gyerekeinket vagy ostorral csattogunk és hogy melyik kocsit vagy ülést vagy etetőt vegyük meg és táp vagy tej.... de sose éljenek - éljünk át olyanokat, amik ennél sokkal rosszabbak.
ijedtneet
neet

Den! Jobban? B már teljesen visszapörgött önmagához?

Ancsi! Popa :lol:
Nemrég olvastam a beszédfejlődésről egy könyvet, s a lányzód tökéletes! :wink:

Den! Ancsi! Köszönöm a regálásokat! :P

Neet! Örülök a jó bölcsihíreknek. :P
Nekem bejön a szakdoga témád! :wink:

Zuz! ++++++++ további hasmarsok ellen

Votív! Akkor a lélekgyógyászról bizti akkor írtál amikor kimaradtam pár napot :(

Amikor Angi náthás volt Fibi 3gyerekese sógornője ajánlotta az anyatej orrbacsöpizését.
Neet! Azt nem cicivel kell spriccelni :lol: , hanem orrbacsöpögtetővel felszívni, s úúúúúúúúgy.
S szerintem jobb is volt, mint a sósvíz. :wink:

Rylie! drukk a jó és egészséges nyaralásért! :P

Johi! +++++++++++++
Indi! +++++++++++++

Lindi! Új szavak :lol:

Zanza! piknik :P

Fibiék tegnap megérkeztek Hévízre, s el vannak ájulva!
Pusszant titeket!

no elpörgök

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet!
mitől vaj ijedt? majd mi megvédünk! :lol:

Barbi!
ha Ildi itt lenne, tudná mondani, hogy a béka helyett miért bákót, meg a popi helyet popát mond, mert amúgy ki tudja mondani (gondolom) a többi magánhangzót is, csak nem ebben a szóban. én is nagy dumás voltam kicsiny koromban, meg L. apja is. ha ti is így voltatok, Angit hamarosan le se állíthatod!
Fibinek meg puszi!

ancsipancsi

Neet,
most az éjjeli eseményekre gondolsz (ijedtneet), vagy teljesen félreértettem.. :?:

/egyébként meg döbbentmacska.../
macskanyu

Macs!
ennyire el vagy havazva??? :( és nem találkozhatnánk majd egyszer újra a Kosztolányin, mint múltkor? mert oda be tudunk menni a busszal, és tudunk csereberélni, én is akarok lemezt adni neked. csak még a kettest is meg kellene csinálnom :)
ancsipancsi

Ja, bekapcsoltam a tévét, azt jól elgondolkodtam. :(
neet
neet

Neet :) Csatlakozom... Én hajnali 2-ig döbbenten bámultam a tévét, majd 4-től újra, de Dominó is éjfélig nyomta, még valamikor 11-kor telefonozott Votivval a kis piszok.

Votivom :) Remélem, sikerült kialudnod magad valamennyire é smár sokkal jobban vagy!

Hennát majd én is fogok forgalmazni, ez mekkora üzlet!!! Most is van itthon még egy-két tubus egyébként rajzoláshoz, meg zacsi hajfestéshez. Kézfestéshez meg rajzok.

Zuz :) Én most nagyon aggódom, figyeljük az eseményeket és ha nem lesz balhé, akkor holnap talizunk, jó?

Barbi :) Én is olvadozom állandóan az ilyen nyak-átölelésért és állnyalogatásért :) pelenkázáskor elkapott könyök, na az az legviccesebb, próbáljátok ki, nagy röhögés van belőle :)

Jövök még, bár nemigazán vagyok beszámítható ....

indianyo

Neet, Indi!
ne féljetek, majd mindent elsikálnak, mint ahogy minden mást is. bízom benne, hogy nem lesznek nagy zavargások (ahogy a BBC mondta). mondjuk nem szeretnék tűzközelben lenni + sajnos/szerencsére olyan nyúl vagyok, ha rajtam múlt volna a történelem, egyetlen háború, forradalom, stb. nem lett volna :) , tehát minden nagy összejövetelt elkerülök messziről. még a békés tüntetéseket sem szeretem.

Indi, Zuzi!
ha jó idő lesz, holnap mi is csatlakoznánk, ha lehet!!!
ancsipancsi

indi! könyök még nem volt, de jól hangzik :lol:

macs! nekünk az aranyos dokinéni viburcolt javasolt oltás utáni lázra. van is itthon. ha még nem vettél szívesen beolvasom neked? küldjem a számom?

gödibarbi

Ancsi,
remélem, vagyis gondolom, h igazad van, és nem lesz semmi vész, csak annyi a buta és ostoba és primitív ember, hogy jobb bele se gondolni...

Indi,
ki kapja el kinek a könyökét? Ez nem vili. Én már annak is örülök, ha a gyerek fenekét elkapom. :)
neet
neet

Neet!
de politizálni ne kezdjünk, mert sértődés lesz belőle! én magukat a tüntetőket egyáltalán nem tartom ostobának, csak a tegnap éjjeli módszereket. mindenki úgy próbál érvényt szerezni az igazának, ahogy tud. csendben reménykedjünk, azt úgyis megoldódik minden hamarosan!
ancsipancsi

Neet :) Dominó kapja el orvul a könyökömet és megcsócsálja - aztán van nagy röhögés belőle.

Ancsi :) Nem politizálunk. A bunkóság pártsemleges, még akkor is, ha megnevezhetők a felbújtók. Ez a csürhebanda, aki kihasználva az első adandó alkalmat nekiáll rabolni, fosztogatni, embert ölni (mert ugyan még él, de éppencsak az egyik rendőr...) csupa ostoba fajankó! És az ilyenek miatt nem lesz békesség,. mert az a lételemük, hogy hőbörögnek. Én nem találok erre szavakat. És a békésen tüntetőkre - akik tényleg csak az állampolgári jogukat gyakorolják és nemtetszésüket fejezik ki - is rávetik az árnyékukat...

De asszem tényleg pszichológushoz kell mennem, mert Dominó fogantatása óta olyan aggódós lettem, hogy ez már nem normális. Annyira féltem :(

Istók milyen peckesen betonoz :lol:

Rékamama meg nagyon profi a bocsetetésben, úgy látom, praktikusan készenáll a tesóra :)

Ancsi :) ne má! minden tali nyilvános, ugye, különben nem itt lenne meghirdetve... Mivel Zuzi ott lakik (te meg már nem, ugyi, Kisün emg sokat elfoglalt) ezért címeztem csak neki, de persze, hogy jöjjön minenki! Deni is írt valamit, hogy jön, ha Bálint jobban lesz.

indianyo

döbbent és ijedtség....
nem találok szavakat. (ha találnék is, nem biztos, h a megfelelő szavak)
sajnos.
én féltem.
és nem szeretek félni.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

én nem félek, csak fel vagyok háborodva, hogy ebben az országban vajon mindenki azt csinál, amit akar??? :evil:
és a békés tüntetőkre való tekintettel nem nevezhetem a köztörvényes bűnözőket, garázdákat, gyújtogatókat tüntetőknek.
és remélem mindet előállítják és megbüntetik, nehogy azt hihessék, hogy ez csak a kezdet volt.
azt látom nagyon veszélyesnek, hogy a rendőrséget simán elsöpörték. :?
nem dühöngök tovább, árt a szépségemnek.

a járda még nincs kész, ezek csak feltúrtak mindent, és nem haladnak...

votiv 8)
votiv

sztem a rendőrség nem tehetett semmit. Ha tehettek volna, talán nem fajul idáig, nem???
és elég gyáva vagyok.
és igazad van, ezen nem azok, akik pl. a parlament előtt tüntettek...
nem szabad őket egy napon emlegetni.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet :) Nem is tudtam, hogy ilyen nagy H. Potter rajongó vagy! És egyáltalán nem röhögtem rajta, már annyi baromságot összehordtak róla a tv-ben, hogy már ideje hogy írjon vki (mondjuk Te) egy jó kis elemzést róla :wink:

Indi :) Nemalvás :( :( Nagy drukk, hogy Dominót ne viselje meg már annyira a fogzás és tudj végre pihenni és sok-sok ++++++++ Nektek!! Szerdán mennék én szívesen (Bálint már jól van), de tiszta takony vagyok, és roppant irígy a bacijaimra, nem adok belőle Nektek!

Lindi :) Gréti fantasztikus csajszi, miket mond már! :D A szőlőszem a köldökbe különösen tetszett :lol: Sztem a 10ezres hordozó is elég klassz!

Votiv :) Ez a kép marha jóóóó!!! De így legalább halad az építés, amíg munkások feltankolnak sörrel, addig már kész is lesz :wink: Hogy vagytok? Gyógyulgattok?

Zuz :) Megint hasmars? :( Fogtól? De jó, hogy legalább elmúlt!!

Zanza :) Réka nagyon édes, ahogy a macit eteti! :D Klassz háziasszony :wink:

Ancsi :) Túrórudi?! Szóval az csúszik Lencsinek :lol: :lol: Ne aggódj, majd fog más is, Bálint ma már szépen reggelizett, úgyhogy most nagyon reménykedő vagyok...

Barbi :) Köszi, Bálint már okés :D És Fibi mitől volt elájulva? Olyan klassz a hely? (Mondjuk anyós után minden az lenne :mrgreen: Hű, de rosszmájú vagyok...)

Zsan :) Én nem féle, csak szomorú vagyok, de nagyon :( :(
És osztom Indi véleményét a pártsemleges bunkóságról, mert sztem ez az...
denizsa

Votiv :) Ne aggódj, majd Isti befejezi a járdát :wink: :lol:

Zsan :) Ha a rendőrök meg közbeléptek volna keményen, akkor meg ők lennének a gazok, akik a szegény "tüntetőket" bántják és akadályozzák, és magyarázkodhattak volna napokon át a sajtóban, hogy milyen rendőri túlkapás történt... hülye helyzet ez és a felelősséget persze senki se akarja vállalni...
denizsa

Na sziasztok!
Nekünk mára tönkrement az antennamikrós kártya a dekóderben, úgyhogy nem tudok semmit, csak amit tegnap este láttam a tv-ben. :twisted: Most forradalom van, vagy kimehetünk az utcára???? :twisted:
Szerintem a rendőrség volt töketlen, de tudom, hogy egyedül vagyok a véleményemmel! Amikor már bottal mennek a zsarukra, akkor ott már nincs helye az udvariasságnak! Szerintem ennek hamarabb is véget lehetett volna vetni! Csak ugye már megint a felelősség vállalása....... Abban meg végképp igazatok van, hogy nem lahat a tüntetőket egy kalap alá venni ezekkel a barmokkal! :twisted:

Kép
Kép
zuzmo1

Deni, én attól tartok, a rendőrök ha akartak se tudtak volna keményen fellépni, kevesen is voltak és teljesen felkészületlenül, soknak még sisakja se volt, miközben kockakövekkel dobálták a fejüket :(
azért az durva, hogy 100 rendőrt simán elintéztek :?

votiv 8)
votiv

Akkor holnap tali :lol: Hogy végre valami jóra is gondoljunk!!! És gyertek minél többen!!!!

Kérdés:
Van valakinek eladó babakendője, ami újszülötteknek is jó? Ha nincs, akkor hol tudnék utána nézni? Indié nagyon tetszett!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Indi! :D
Mi lenne, ha holnap az ortopédia után bejönnétek hozzánk? Ha jó, akkor elküldöm priviben a címünket!

Kép
Kép
zuzmo1

arról nem is szólva, hogy több rendőr 6-8 órája állt ott étlen-szomjan a posztján :?
azok a szegényeknek meg, akiket mutattak, hogy vidéki kisvárosokból hozták fel őket bevetésre, olyan rémület ült a szemükben, hogy rossz volt nézni.

votiv 8)
votiv

Neet,
Mi is négy hét után költöztünk össze, de előtte apa két hónapig tepert, hogy mint nő és nem mint haver szóba álljak vele :lol: Én azt mondom megérte mindkettőknek, hogy ennyire kitartó volt :lol:
Szakdogát illetően az a lényeg, hogy meglegyen. Nekem pont akkor kellett megírnom, amikor az első három hónapban voltam. Két "ételkipakolás" között klassz volt írni :lol: Nem tudtam sehova se menni szakanyagért, ezért elég kevés lett a felhasznált irodalom, de pont ezért tetszett a szakkonzulensemnek :lol:

Zuz,
Köszi a linket.

Lindi,
Én is őt próbáltam volna most becserkészni, de sajnos lecsúsztam róla :(

Deni,
Jobbulást!!!

Egyetértek veletek. Amit a Szabadság téren műveltek, azt már nem nevezném tüntetésnek, inkább pl. vandalizmusnak? Nagyon remélem, hogy elő fogják őket ezért venni, megbüntetni és megfizetetni a kárt. Abba nem gondolnak bele, hogy az ő kis műsoruk pl. mennyibe került az országnak. Arról már nem is beszélve, hogy még mire lehet az eksőnjük hatással.
curse

és arról se feledkezzünk meg, hogy mi lett volna ha... vagyis mi lett volna ha a nyomorult tévé ne adj isten vállalta volna, hogy beolvassa a petíciót? nem tudom mit mond a törvény (sajnos), de lehet, hogy ennyiben simán lehetett volna engedni a tömegnek! szóval én azt látom, hogy provokálják is őket, és az idegesebb/bunkóbb fajtája meg bevadul. ez kell nekünk! :( és Indi nincs egyedül, majdnem bőgtem, olyan félelmetes volt az egész!
másrészről...ma egész nap ment a tévé. egyetlen egy nyilatkozatot se láttam Feritől, hogy mondjuk bocs. meg semmi megbánást. az ügy valódi kirobbantó okáról egy rohadt szó nem esett. közben az ellenzék meg szítja a hangulatot, nyilván kapva kap az ügyön. persze aki bottal piszkál egy feldühödött kutyát, ne csodálkozzon, ha a kutya elszabadulva harap! és nagyon sajnálom a békés szándékúakat, mert így, hogy egyes fradi meccsről szabadult elemek lejáratták a "nemes célt", nem biztos, hogy valaha is érvényt tudnak szerezni igazságuknak. félek továbbá a hétvégi "nagygyűléstől", túl sok ember lesz egyrakáson.
remélem senki érzelmét nem bántottam meg ezzel, és Feri is megbocsát, hogy leferiztem. csak már unom az egész szitut!
ancsipancsi

Zuz :)
éppen most panaszkodtam, hogy nem bírom már Dominót cipelni a kendőben... :) mert még nem tud jól üléni, ezrét hátul nem szeret, meg oda egyedül nem is tudom felkötni még, elöl meg az én derekam szakad le a cipeléstől. de hát 9 kiló legalább :shock: Úgyhogy kendőügyed megoldódott :) a klinikát még nem tudom, mindjárt odatelefonálok. De szívesen meglátogatunk, ha Ancsin kívül nem jön más sétálni (amit igen sajnálnék), mert egyébként inkább szabadtéri sétát kéne, hogy elfáradjanak a dedek. na ezt majd akkor este lebbótoljuk, majd felhílak :)

Deni :) irigy kuty vagy :lol: de most az egyszer megbocsájtok :lol: és legyél jobban!

indianyo

Indi!
ezt úgy érted, hogy engem nyugisan ki lehet hagyni, csak mást ne? :lol: (csak vicceltem). szerintem legyen úgy, hogy utána menjetek el Zuzihoz, és dumáljuk meg, hogy azután hol és mikor taláxunk együtt. nekem be kell mennem a régi lakásba úgyis, szóval a környék okés!! és akkor a többiek is akkor jöjjenek.
ancsipancsi

Indi!
Úgy gondoltam, hogy a klinikáról átjöhetnétek hozzánk, kb 2 perc, tisztába rakás, pihi, ásványvíz, üdítő, kávé, tea :lol: , aztán irány a tali!!! :lol: Ancsi!
Ti is gyertek felüdülni hozzánk, aztán mehetünk akármerre is :lol:
Akkor eladó a kendő??? :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv, nagynak tetszett a piros uthenger, de o nem akarja vezetni, erdekes :D
moose

Sziasztok,

Fanni is szolidaritást vállalt a fogzó és takonyos babákkal, éjjelre neki is sikerült hőemelkedni és taknyozni.

Esti/éjszakai események engem is totál felháborítanak, csendes demonstráció rendben, sőt kell is, de ilyen vandalizmus, azért ez gáz.

Lindi: Gréti szókincse nem semmi már.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Az éjszakával kapcsolatban nekem az fáj igazán,hogy arról már nem is igen esik szó,hogy miért tartunk itt :!:
Egyszerűen felfoghatatlan számomra,hogy az már nem is téma?!
Teljesen világos számomra,hogy kőkemény provokáció volt az éjjeli összecsapás.
Ezzel persze nem azt akarom mondani,hogy jól tették,sőt!
Viszont aki egy kicsit is követi a belpolitikát,annak tudnia kellett,hogy ez csak idő kérdése.
Tudom,hogy gondolataimmal egyedül vagyok és nem is akarom tovább ragozni.
De nem ártana abba is belegondolni,hogy ha minden marad a régibe,akkor mi lesz velünk itt a"k@rva magyarországon"/ezt csak idéztem!/ :?: :!:

petergabi

Ancsikám :) máma kicsit érzékeny vagy :lol: arra gondoltam, hogy négyen még elözönölhetjük Zuzékat :)

indianyo

tokjol kiprovokaltak es most csak varjak, amig elmulik...vegulis ez demokracia, mindenki ugy kampanyol, ahogy akar, nem?
moose

gabi! én is órákig próbálkoztam, hogy végre megtudjam mi is történt??!!!
amikor először láttam azt hittem a focisták azért sztrájkolnak, mert nem adják le a magyar meccseket. után lassan kitisztult.

igen várható volt, de reménykedtem konszolidáltabb formára. :cry:
s szerintem nincs még vége...

ancsi! szerintem feri nem fog megharagudni, hisz ő tényleg feri. txt-en olvastam, hogy vmivel együttérzését fejezte ki. persze nem én vagyok a titkor testőre :lol:

den! ne légy irigy! válj meg a baciktól!
jobbulást!!!
fibi azt írta szuper a hely és a hotel is.

gödibarbi

Gabi!
12:46-ban én is ezt írtam, amit te. félve , de postoltam.

Indi!
mondom, hogy csak vicceltem! :) majd egyeztetünk, hogyan legyen. mi még sose mertünk elmenni Zuziékhoz :). de valószínűleg addig lesz mit tennem a régi lakásban, míg ti ott vagyok :(
ancsipancsi

Ancsi!
Nem mertetek :?: :shock: :lol: nincs kutyánk vagy ilyesmi :lol: :lol: :lol: Bárminkor jöhettek, már mondtam! Úgyhogy holnap mindenképpen jönnötök kell és punktum!
zuzmo1

Votiv :) Én ezt tökre megértem (és sajnálom az ijedtszemű éhes rendőröket), de véleményem szerint a rendőrség azért "rendfenntartó szervezet", hogy ezt meg is tegye...
Inkább arról írj, gyógyultok-e már?!

Johi :) Fannikádnak bulást +++++++++++

Moose :) Asszem a lényeg felé közelítünk: nemsokára választás, dúl a kampány... csak kicsit sokba kerül....

Barbi :) magyar meccs :lol: bocsi, nem nevetséges a helyzet, de ez olyan aranyos volt! Örülök, hogy Fibiéknek szuper helyük van :D Akkor inkább rájuk irigykedem és nem a bacikra :lol: :lol:
denizsa

Zuz :) Ez volt aztán az ellenállhatatlan ajánlat Ancsinak! Most aztán nem merhet nem elmenni :lol: :lol:
denizsa

Az Égbőlpottyant meséket hallgatjuk, Dominó is mesél közben :)

Ancsi, süsü vagy :)

és ne politizáljunk, lyányok :)
a csőcselék törvényen kívüli és nincs mentsége. nem lehet, civilizált társadalomban megbocsájthatatlan, ha valaki más tulajdonát/testi épségét/szabadságát/életét veszélyezteti. az ő őseik lőtték a népeket a Dunába meztelen nem is olyan régen...

indianyo

Indi!
engem az is felháborít, hogy mi megdolgozunk keményen a léért, veszünk egy kocsit, vagy egy drága hifit, és azon kell gondolkodnunk, hogyan óvjuk meg a rablóktól. vennünk kell drága kütyüket, drága zárt, ajtót, szóval utálom azokat, akik azt képzelik, hogy joguk van mások vagyonára rátenni kezüket. jobb lenne, ha súlyosbodnának a büntetési tételek, mert túl lazán garádzálkodik egy bizonyos réteg nálunk. megdöbbenve értesültem pár hónapja arról, hogy van aki életvitelszerűen rabol, ebből él, és bárhányszor ül, újra és újra kezdi.

Zuzi!
ha időnk engedi megyünk :).
ancsipancsi

ááááááá, mondok vmi vicceset! :)

Lencsivel ma rajzoltunk. összefestette a rugiját (pizsama) az új Crayola 1 éves kortól használható filccel, állítólag kijön. de a lényeg, hogy rajzoltam neki egy babát, meg egy autót. autóra mondta, hogy autó autó , babára, hogy baba. aztán oda húzta a papírt és megpuszilta a babát! cuppanósan! engem meg bezzeg alig puszil! :)

eltettem az ő első rajzát is! a sárga vonalakra azt mondta, hogy lámpa!!! előtte meg a pirosra, hogy baba :D
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: