A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CATEYE!

Köszike,de valószinû megadhatod a dokid számát, nevét stb. De estére kiderül biztire! Ha télleg megjön, holnap jelentkezek a táblicskuban valo változásra!Kép

Pusza!

Mamacs
mamacs

Cateye!
Én tudok neki írni! Mármint Dorisnak. Írok is, jó?

Gitta!
Tudom, hogy nem szabadna idegeskedni, de nem megy. Mit tegyek? Olyan a helyzetem, hogy nincs rá megoldás. Csak a baba. Az pedig így nem fog menni. Ördögi kör.

Nelli
nelli2

Cateye: én is megyek, ha csak közbe nem jön a lakásvásárlásos dolog (lehet, hogy aznap kötjük a szerzõdést). A lányaimat is ki kell találnom addig, de megoldom. Az egyetlen, ami közbejöhet, a szerzõdés.
Remélem, tudok menniKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

SziasztokKép

NikieKép

Nagyon örülök, hogy jobban vagy. A progid meg gyorsan rendbe fog jönni. Kép

Laura(2)

Én is clostit szedek progihiányra, szerintem nagyon jó. Egy kicsit túlstimulálhat (pl. egyszerre több petesejted érik meg, lehet, hogy nem lesz PÉ-d), de ez nem biztos. Itt sokan lettek babásak a clostytól, és csak jót hallottam róla.

Milyen tüneteid vannak a progihiányra? Barnásozol?

Edit
Edith

Csajok!

Ha nekem egyre többször van barnásom, akkor egyre jobban fogy a progim???????? Na de tényleg! Minél régebb ota hagytam abba a gyogyot, annál rendszertelenebb és egyre többször van elõtte barnássság napokig! Hmm?????

Köszike!
Mamacs
mamacs

És sajnos nemKép tudok menni a minitalira, nem is leszek Pesten, csak azon a héten pénteken. Azért próbálok majd jönni ide, hogy mi van veletek, de nem sûrûn, sajna.

Nati Kép Azt a hüvelygolyót én is használtam, nekem is tuti bevált,igen a gyógyszertár állította össze. Csak tudnám hogy hívják, biztos nem lehet kapni vény nélkül. Rákérdezek.

Nikie
nikie

EDITKép
hogy áll a hõd? Látom, hogy a 34. napon vagy, hány napos szokott lenni a ciklusod?
Ebben a hónapban én is Clostit szedtem, a hõm 37,1 és 37,2 között ugrál, meg idõnként olyan "húzódós" a hasam.

JOVIKAKép
köszi a felvilágositást, igy már képben vagyokKép!

Puszi,

Rita
knérita

KNÉRITA!
Milyen az a húzódós has??????
MAMACS
mamacs

Sziasztok Lányok!

Már akartam kérdezni, hogy mi van akkor, ha valakinek egyáltalán nincs barnásodása? Mert én nem igazán emlékszem, hogy mostanában lett volna ilyen. Egyszerûen amikor megjön, az már a vörös.

Gitta

Az adataim: 7 hónapja próbálkozunk, a 11. napon vagyok most, Veszprémben élek, 29 éves vagyok,a mensim rendszeres, 33-35 napra jön meg.

Szerintetek mikortól kezdjem a kivizsgáltatásokat? A doki szerint ha novemberig semmi, akkor kezdhetjük.

Puszi: Móni
bogu

Olvastam már valahol, de most nincs idõm visszakeresni, hogyan is lehet mosolygós meg morcos arcocskákat csinálni?

Móni
bogu

V. Mónika!

Mosolygos: : és ) jel szorosan egymás után
Szomoru : : és ( jel szorosan egymás után!

mamacs
mamacs

mamacs

csak így egyszerûen? Próba: Kép Kép

Móni
bogu

mamacs Kép

Sikerült! Köszönöm!

Móni
bogu

SZIVESENKépKépKépKépKépKépKépKép
mamacs

Off: Annyira agyatlannak érzem magam hogy nincs eröm gondolkozniKép BorzalmasKép Elengedtek haza? Szoljatok már a fõnökömnek jo? Köszike!Kép
mamacs

MAMACSKép
fel a fejjel! KépKépKépKép A "húzódós" has pedig olyan, hogy úgy érzem, mintha idõnként befeszülne a hasam, de egészen lent, és inkább oldalról "húz" befelé. Elég szokatlan érzés, remélem, jelent valamit, de még nem szeretném magam beleélni semmibe.

Most mennem kell, most kaptam egy óriási anyagot a fõnökömtõl, ráadásul a fejem felett mossák a szalagfüggönytKép

Cupp mindenkinek!

Rita
knérita

De asszem ma nemcsak én vagyok lassu! A cseten se irt senkiKép Vagy az a baj hogy ittvagyok?Kép Akkor megyekKép
mamacs

De jó annak aki hazamegy, én is akaroook!
Hû Rita Edit nem izgatlak benneteket de nagyon nagyon szurkolok magamban Nektek, persze ezt Ti nem is tudjátok! Kép
Minitali minitali juj de jó lesz, én is csak akkor kérek felmentést a minitali alól, ha végre valaki foglalózni akarna...Kép Jovi remélem Nektek sikerül szerzõdnötök!
Hurki Képaki már nem is hisztikés
hurki

HOL VAN MINDENKI???????????????????????
mamacs

MAMACSKép
dolgozom ezerrel...
én elengedlek haza, jó? Mondd a fõnöködnek, hogy én elengedtelek, cserébe Te is engedj engem haza, jó? 7!!!! táblicskut kéne legyártanom meló végéig és még szét is küldenemKép, mintha nem volna mindegy, hogy mikor lesz szétküldve, du. 5-kor már a kutya sem fogja olvasni...

Puszi,

Rita
knérita

KNÉRITA!Kép

Még az irodában vagy?????? Már rég elengedtelek haza!Kép))))
Akkor asszem bekopogok hogy csá! én elhuztam mert Ritus elengedettKép Ez királyKép

Figyuztok!
Nemtudtok véletlen üresedö irodavezetöi melot? Vagy adosságbehajtoit. Bankba vagy ilyesmi!

Mamacs
mamacs

Szia Nikie, Kép

reméljük azt a hüvelygolyót lehet kapni recept nélkül. De legalább jó lenne tudni a nevét, hogy a dokitól kérni tudjuk. Majd megpróbálok utána érdeklõdni.

A Colpo-ról jutott még valami az eszembe.
Lányok javítsatok ki, ha nem jól tudom!
Félidõben a nyák megjelenésekor nem ajánlatos használni.
Mert a fiúk csak a nyák segítségével juthatnak el a petéhez.

Ezt találtam valahol:

a méhnyakban termelõdött nyák a fogamzóképesség legmegbízhatóbb jele. E nyák minõségének megváltozása a tüszõrepedés bekövetkezését mutatja, valamint jelenléte nélkül a hímivarsejtek a nõ szervezetében életképtelenek!!!

Puszi
Nati
nati

MAMACSKép
Remélem, már nem talállak a helyeden, irgum-burgum KépKép Én is irodavezetõ (képesitésû) vagyok Kép! Ha összejön a babó, beprotezsállak a helyemre, jóKép? Bár elég nehéz fõnököm van Kép, ha azt mondom, hogy munkamániás, nagyon enyhén fogalmaztam...

Na, megyek, mert sosem leszek kész az idióta táblázataival

Puszó,

Rita
knérita

RITUS!Kép

Még mindig ittvagyok de már nagyon nagyon nagyon mérges vagyok! Orák ota nyomtatok, nagyon álmos vagyok, kényelmetlen a szék és a többi, és a többi! És legszivesebben a falhoz vágnék valamit a Q...VA életbe..elnézést!!!!! De nagyon fortyogok!Kép
Köszi a szándékot, de én inkább olyan melot szeretnék, ahol ilyen középvezetö szerû lennék. Nem akarok én fönökösdit játszani, csak engem hagyjanak békén! Annyit voltam csicska és asszisztens hogy a T...ÖM teli van vele! Jaj ne haragudjatok de készvagyokKépKépKépKépKépKép

Milyen táblákat csinálsz?
Pussz!
Mamacs
mamacs

RitaKép

A hõm ma is 37,00 volt, már 14 napja fenn van. Az én hasam, derekam is fájdogál, remélem, nem jön meg.KépKépKép

Te hanyadik napon vagy?

HurkiKép

Köszi a szurkolást, remélem, lesz eredménye KépKépKép

Puszi: Edit
Edith

MAMACSKép
megértelek, az én agyam is a forráspont közelében... És nemsokára telefonál életem párja, hogy: "Mikor végzel?" Amúgy a fõnököm által éppen kiagyalt hülyeségeket gyártom, de ami a szépség, a kollegáimnak kell majd feltölteni, õk sem fognak repesni az örömtõl... Mindig kitalál valami kitöltendõ baromság-táblázatot, már mindenkinek a szõr áll a hátán az állandó adatszolgáltatástól...

EDITKép
kezem-lábam XXXXXXXX érted, az nagyon jó, hogy már 14 napja fenn van! Én a 26. cn-emet taposom, és szombaton kéne neki NEM megjönnie. Ha tovább késik, meddig akarsz várni?

Cupp,

Rita
knérita

RitaKép

Mivel elég rendszertelen a ciklusom (tudod: progigondok) a hétfõ reggelt kivárom.
Csak bírjam kiKépKépKép Remélem, nem hiába kezdek nagyon izgulniKépCsak le tudnék már feküdni egy kicsit... Nagyon fáradt vagyok.
Én is szorítok érted, remélem, nem jön meg kb. 9 hónapigKépKépKép

Szerinted is várjak hétfõig? Vagy tovább-ha...?

Pusssz, Edit
Edith

EDITKép
köszi, hogy szoritasz, ari vagy! A hétfõ szerintem jó idõpont, addig még van 3 nap, és ha pozitiv lesz (az lesz!!!), akkor a progi-gondjaid miatt érdemes a dokit megkeresni, egy kis progipótlás érdekében. Amúgy én is hulla vagyok, 2-3 napja úgy du. fél 2 körül olyan álmosság jön rám, hogy ültõ helyemben el tudnék aludni. Tegnap este a párom bezavart a tévé elé, hogy én pihikézzek szépen, õ addig elmosogatKép, nagyon jólesett! Szerintem tedd le most a lantot, és irány hazafelé! Holnap is nap van! Nekem ezeket még be kell fejeznem, mert még ma ki kell küldenem emilben, igy most málenkij robot van Kép, de már látom a végét Kép

Puszi,

Rita
knérita

Szijasztok elhuzok haza!Kép
KITARTÁS!!!!!!
PUSSSZ!
mamacs

RitaKép

Azt hiszem igazad van. Megyek is haza pihizni, és enni valamitKépKépKép

Jó munkátKép

Pussz, Edit
Edith

Na, legyûrtem a táblicskukat, hurrá!
És most én is elmegyek haza!!! De jó lesz!

Rita
knérita

Nati Kép
Most beszéltem a dokimmal, és azt mondta, hogy a colpo-t a ciklus bármely szakaszában lehet használni. Úgyhogy pezsegtessünk bátran! Remek! Nagyon ari a doki, jóképû is, meg szerencsére profi! Úgyhogy megbízhatunk abban, amit mond!

Edit Kép Én is nagyon, de nagyon Kép vagyok...

pusz
Nikie
nikie

Mókus! Nekem is volt hiszteroszkópiám, én is véreztem pár napig, bár a ciklus közepén voltam. A dokim szerint is ez vele jár.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gitta!

Már többször mondtam, ha elküldöd nekem a táblázatot Excell file-ban akkor én minden nap fel tudom tenni.
Nem tudom most már leszel?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

NelliKép
Megköszönném ha szólnál Dorisnak, hogy változott a helyszín a minitalira.Kép

BoguKép
Az a jó, ha nincs egyáltalán barnásod, ne is hiányoldKép

MamacsKép
Sajnos ez a barnásozás nálam is egyre rosszabb. A Clostitól egész kevés lett, egy-két nappal a mensi elõtt. Azután kaptam Utrogestant a Closti mellé, attól teljesen elmúlt, de a mensim sem jött meg addig amíg abba nem hagytam, aztán persze barna rémmel indult a mensi. A következõ hónapokban már a 16. ciklusnaptól ment a barnázás (az Utrogestant csak a 22. naptól kellett szednem). Kicsit olyan a szervezetem, mintha megszokta volna a progi pótlást, és már egyre korábban követelné.Kép

JoviKép,HurkiKép
Holmi lakásprobléma nem állhat a talink útjába. Remélem ott lesztek!Kép

RitaKép,EditKép
Inditsátok meg a babaesõt!Kép Karácsonyra sok kisbabát akarok a fa aláKép

LányokKép
Ilyen pocsék napom nem volt évek óta. Fél egyre mentem az aneszteziológushoz ebédidõmben, és egy kegyes hazugsággal a mh-emen, és 3-kor volt hajlandó velem foglalkozni. Az egész EKG-val együtt nem volt 15 perc, de azt hittem mire visszaérek a mh-re már munkanélküli vagyok. Ráadásul lapar elõtt beöntést is adnak, ettõl aztán végképp betojtam. Kapott már valaki ? Amikor visszaértem a mh-re több tonna munka állt az asztalomon, és volt köztük egy általam elkefélt ügy is, amivel holnap reggel kell mennem a fõnökömhöz. Még szerencse, hogy itthon is van internet, ha kirúgnak akkor is tudok írni Nektek. Ráadásul jövõre az adóból is leírhatom a költségét. Fõ az optimizmus.Kép

Na puszi mindenkinek,holnap azért megpróbálok jönni.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Jó estét, újabb fejlemények lakásügyben. Van egy tündéri idõs házaspár, a néni pont olyan mint a mamám aki tavasszal meghalt, és nem tudnak foglalózni de nagyon szertenéka lakást, közben meg van egy keddi ügyvédi jelenésünk foglalóra, és pont akkor hívtak amikor a nénibácsi nálunk volt megint megnézni a lakást, és szívem szakad de aki elõbb hozza a foglalót és fizet az kapja, és még sírt is a néni. Kép
Olyan fáradt vagyok, álmos de nagyon és mindig, ez a bromotol van?
Szép álmokat mindenkinek puszi Hurki Kép
Bogár hova tûntél? Remélem kievickéltél a topikból Kép
hurki

Ja még egy kicsi szösszenet, ma elkenõdtem, mert a könyvelõmmel dumáltunk hogy mi bajom, õ is ledöbbent amikor megtudta, anyámkorú és megkérdeztem szeretné-e tudni ha a lányának ilyen baja van, a válasz igen persze. Aztán összefoglaltam neki, hogy anyu még szét van zuhanva a mama halála miatt, és ha én elõadom, hogy tudod édesanyám daganat van az agyamban -de jó indulatú, és a büdös életben nem lehet természetes úton gyerekem és jó ha csinálni tudnak...szóval a rideg tények teljesen leverték a jókedvem ami nem is volt. Na de mindegy, sikeránkozással sem lesz jobb. Kép
De ha minden igaz elment a lakás és költözünk még az idén. A páromnak meg nagy nagy sikere van a munkájában és hûûûû de nagymenõ lesz de ez még titok Kép
Na puszi jó éjt szomiHurki
hurki

Sziasztok!Kép

Képzeljétek az egyik barátõm terhes. Nagyon örülök nekiKép, mert PCO-s és már egy csomó kezelést kapott és pont amikor nem számított rá akkor lett terhes. Ha én nem vetéltem volna el akkor majdnem egyszerre szültünk volna. Azért nagyon örülök, hogy sikerült neki, mert azt hitte, hogy soha nem lesz majd neki. Ráadásul én legalább mehetek hozzá babázást gyakorolni.KépKépKép

EditKép
Igen sajnos barnázok , meg volt egy vetélésem is ami valószínû a progihiány miatt voltKép. Azt is megfigyeltem, hogy régen mindig éreztem mellfeszülést már a mensi elõtt kb. egy héttel, amióta meg ez a barnázás van inkább csak a hasgörcsök jelentkeznek jóval elõbb a megszokottnál.Kép

Nem tudjátok van valami összefüggés a progeszteron és a mellfeszülés között?

Laura
Laura (laura2)

Szia Laura, Kép Sziasztok Lányok, Kép

Én is szeretném tudni, hogy milyen összefüggés van a mellfeszülés és a progi között.

Mielõtt missed ab-vel mûtöttek volna, a mensi elõtt már másfél héttel igen erõsen jelentkezett nálam a mellfeszülés, teltségérzet. A mûtét után azonban semmi ilyen tünetem nincs, sõt a mensi sem fáj csak egy nagyon picit. Nem hittem, hogy valaha vissza fogom õket sírni.

Van valaki köztetek, aki tud erre választ adni? Dokiktól nem kaptam választ, hiába tettem fel többször, többeknek ezt a kérdést.

Tegnap meglátogattam a rokonunkat a kórházban. Pár napja szült. Nagyon szép pici lánya van.
Viszont többször a határán voltam, hogy ott elõtte elsírjam magam.
A hazafelé utat végigbõgtem.
Persze nagyon örültem nekik, de annyira fájt, hogy nem mi vagyunk a férjemmel a szerencsések, akik az üvegajtóból figyeljük a picikénket.
Bocsi a depiért.

Puszi
Nati
nati

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Akkor a tablicsku:

Kép

Nelli!
Remélem, ma nem kell annyit idegeskedned! Kép

Bogu!
Betettelek! Kép

Edit!
Remélem mára sem változott semmi! De azért valami változhat ugye?! Szeretnélek téged is átteni már egy másik táblázatba! Na meg mindenki mást is! Kép

Rita, Mamacs és akit még érint (de nem tudok mindenkit név szerint felsorolni)!
Szorítok nektek is ezerrel! Kép

Kármen!
Elvileg minden nap jövök, úgyanúgy mint eddig ezt a pár hetes idõszakot leszámítva, ami elmúlt! Kép

Hurki!
Tessék optimistán a dolgokhoz állni! Mi az, hogy "a büdös életben nem lehet neked természetes úton gyereked?" Ez még nem zárja ki!!! Ne add fel ilyen könnyedén!!! Lesz itt mindenkinek babája, neked is!!! Kép

Nati!
Nem vigasztal a tudat, de nem csak neked fáj, ha meglátsz egy kisbabát. Szerintem szinte mindnyájan így vagyunk vele! Meglátod, nemsokára már a sajátodat dajkálhatod! Kép

Lányok!
Olyen szuper jó kedvem van! Kép Tegnap elmentünk a párommal egy kis olajradiátort venni (majd befagyott a fenekünk a szobában éjjel). Gondolkodóba esett az ára miatt, hogy kell-e az nekünk, de meggyõzte saját magát, hogy igenis kell. Tudjátok mivel? Ha majd meglesz a baba, akkor neki fog kelleni. Totál ledöbbentem, mióta elment a baba, azóta nem emlegette szinte egyszer sem, hogy nekünk lesz újjabb! Úgy látszik sikerült végre neki is feldolgoznia. Annyira boldog vagyok, õ nem is tudja, milyen sokat jelentett nekem ez az egy mondat. Kép Kép Kép

Kicsit ritkábban vagyok napközben, de iszonyú sok a munkám, de azért jövök amint tudok.

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Szóltam Dorisnak a minitaliról, de nem tud menni.

Mamacs! A tegnapi hozzászókásodhoz szeretnék írni valamit. Én középvezetõ vagyok. Én is azt gondoltam, hogy jpbb lesz. De nem. Most már visszasírom a régi szép asszisztensi éveket. Nagy a felelõsség, az elvárás, a stressz. Hihetetlen nagy nyomás van az emberen, hogy megfeleljen, hogy jól tudjon dönteni, hogy a rutinfeladatokat násra hárítva a stratégiai döntésekben remekeljen. Nem kívánom Neked!
Lehet, hogy nálatok más a helyzet az ilyen vezetõknek, de nálunk nem jó. És most, mikor az embernek kisgyereke van, és mellette babát szeretne, kimondottan elviselhetlen.
Remélem, egy picit megnyugtattalak.

Nekem ma csökkent a hõm 36.85-ról 36.7-re. Lehet, hogy most lesz a pé-m?

Edit nagyon drukkolok!

Nelli
nelli2

Sziassztok!

Mensi napján kell leesnie a hõnek,vagy csak miután megjött?
A barnásozás mindenképpen rosszat jelent?(progi hiány)

krisztinke
krisztinke

Szép napsugaras reggelt mindenkinek!

Kép

MAMACSKép
ma már jobb kedved van?

EDITKép
mizújs? Hõd még mindig fönt, remélem?!

GITTAKép
örülök, hogy a sok meló ellenére jó a kedved! Köszi a drukkot!

NELLIKép
igen, ez annak tûnik, tekintve, hogy a 14. napon vagy. Mindent beleKép!

ANDYKép
megvolt a vérvétel? Mikor lesz eredmény?

HURKIKép
nem szabad igy elkeseredni... Abban igazad van, hogy a mamádat most nem szabad még a Te problémáiddal is terhelni, de ez nem jelenti azt, hogy Neked ilyen pesszimistának kell lenned. Tessék szépen azt mondogatni magadnak, hogy de jó nekünk, eladjuk a lakást, veszünk másikat, költözünk, tehát csupa jó dolog történik, ezt már csak betetõzni tudja egy babahir! Na, legyél egy kicsit jobbkedvû, plííííz!

KRISZTINKEKép
nekem elõtte már egy-két nappal el szokott indulni lefelé, de van, akinek csak azon a napon, amikor megérkezik. A "barna rém"rõl csak annyit, hogy általában tényleg progi-hiányra utal, de erre a vérvétel adhat választ.

Na, megyek, mert már túl hosszú lettem, meg vár a melóKép

Pussz,

Rita
knérita

Sziasztok!
Képzeljétek tegnap nem tudta levenni a dokim asszisztensnõje a véremet, ezért beküldött a laborba de ott sem tudták levenni. 20 percig szúrogatták mindkét vénámat, de nem jött le a vér. A vége az lett hogy hányingerem lett és úgy éreztem hogy elájulok. Mondtam a nõnek hogy most már hagyja abba mert nem bírom tovább. De akkorákat szúrt bele hogy felszisszentem, de nem törõdött vele.
Ma megint megpróbálták levenni, de nem sikerült.Kép Azt mondta az asszisztensõ hogy ez most kimarad az életembõl, de vezessem a hõgörbémet. Hát eléggé megszenvedtem ezzel a vérvétellel. Most nem tudjuk meg hogy alakulnak a hormonok értékei.Kép

Cateye!
Én nem kaptam beöntést a lapar elõtt.Még rá is kérdeztem és mondta a nõvér hogy nem ad.

Edith, Rita!
Kezdjétek meg végre az õszi babaesõt!Kép

Nelli!
Írd meg a hõértékeidet és megnézzük mikor lehet a péd. A nyák nem volt még?

Nikie!
Ha tényleg ilyen ez a colpo akkor én is veszek ma.Kép

Puszi

Andy
Andy

helló lányok!

Andy: A colpo még nem biztos, hogy jó, csak használom.

Nikie
nikie

Andy

Micsoda horror. Miért nem tudtak vért venni? Ilyet én még nem halllottam, hogy még a laborosok sem találnak vénát. Szegénykém jól megkinoztakKép

Egcsi
egcsi

Jó reggelt Mindenkinek!
Újra itt vagyok, de csak néhányszor lesz idõm beugrani mert rengeteg dolgom lesz maKép. Visszaolvastam a tegnapiakat, ezek szerint végleges minitalihelyszín a Vista?!
Bogár túl van a HSG-n, az egyik oldala átjárható és a sövénye is kicsiKép. Hétfõn õ is ott lesz.
EDIT, RITA, MAMACS: naaaagyon drukkolok Nektek!!Kép
HURKI:no szomi no kráj!Kép
CATEYE:nekem sem öntöttek be! Elõzõ estétõl nem ehettem-ihattam és délelõtt mûtöttek.
ZSUZSU:visszajöttl, tudsz a helyszínváltozásról?
Virág
Virág

ANDY:ez rémtörténet! Hogy lehettek ennyire balfékek? Felháborító.
Virág
Virág

Sziasztok!
Rita,
beköszönhetnél a szegedi topicba!Kép Mi van veled meg ilyesmi. A csajok mindig kérdezik. Puszi:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Mamacs: következõ ciklus 2cn!!!!!!Kép Ez vanKép

Jobbanvagyok,de RITA amit irtál felkavart! De majd lesz valami!

Az a furi hogy kevesebb a mensim és nem fáj ugy a hasam!!!!!!!!!!??????Kép

Pussz!
Mamacs
mamacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: