A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

megjártuk Balcsit
barátokat látogatunk,nagyon jó volt
Kisnyuszi kidőlt,most itthon folytatja az alvást
még időben öttünk,mert éppen kezdett mindenki hazajönni,jó nagy dugó lesz! :shock:
köszi Benianyu az infót!
és nagyon vicces volt a csíkos-nyuszis pulcsi monológ! :lol: :lol: :lol:
ai egyébként tényleg nagyon szép,Megann! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

lassan már minden szóból hiányozni fog egy betü :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok.

Képzeljétek el 3hónap után végre hazzacuccoltunk anyukáméktól.
Igaz hogy közben eladtuk az ülőgarnitúránkat és még nincs új,ezért most a Melike kanapéján pihizünk.De azért már jó itthon hármacskán.
Megpróbálok majd kicsit sűrűbben jönni,de ez majd a kis tündéremen is múlik.
Mindjárt dobok a szobáról képet.

Ja és a szülinaposoknak boldog szülinapot!!

ancsi26

Szóval még vannak hiányosságok,de a lényeg kész van és nekem nagyon tetszik.

Na a képek:
Kép
Kép

ancsi26

mellesleg Barbi,én itt ülök a gép elött és várom azokat a mindjárt felteszem képeket.... :roll:

Ancsi,
ez jó hír és arik lehettek Melike kanapéján! :lol:
a te képeid meg gondolom ezek után csak holnap érkeznek meg
:twisted: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:shock: :shock: :shock: :oops:
jók a képek,nagyon dizáááájnos ááááááám!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese!
Bocs, csak közben felkeltek a fiúk, uzsiztunk is, de most kicsinyítem őket :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kommentár nélkül akkor itt vannak a mai képek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
nagyon szép,de már igazi őszi képek a sok lehullott levél miatt!az indok elfogadható volt! :wink:
én már a havat is várom,Kisnyuszi teljesen odalesz!!!! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi,
Hű de jó képek! :D Nagyon édesek a fiúk és Nolcsi kis barátnője is! :) Kedvet kaptam a várban sétálni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ancsi,
Nagyon csinos a lakás! :) :)

Nyúlné,
Te csak ne várd a telet, még ráérünk vele. Kisnyuszi is tud várni biztosan, vagy már reklamált? :) :)

benianyu

Benianyu :lol: :lol: :lol:
jól van na,akár még várhatunk is vele!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi
Jóóóók a képek!Arik a fiúk, no és az anyukák is!
Nyúlné
Én a telet úúútálom, de Pannámnak tuti az lesz az első dolga, ha meglátja a havat, hogy megeszi!! :D :D :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok! Na megvolt a szülinapi buli...egész jól sikerült:)

Íme a képek!
az én névnapi ajándékom...Tüncsike volt...és persze sok-sok virág...
Kép

Kép

Az ajándékok közül a kedvenc...Tanuló kutyus...állati jó!
Kép

A két ünnepelt...(Tüncsi és Apósom-ő 4.-én született)
Kép

Éééééééééééééés persze a torta! Füles! :)
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi! nagyon szééééééééééééééééép! Én is imádom ezeket a színeket!

Kép

Kép
prüntyi

Halihó!

De jó, hogy ilyen sok képet tettetek fel! :D
Minden babóca nagyon édi! :D
Léna tortája szuper, tátogó Petike csúcsédes, Benianyu fiai szokás szerint zabálnivalók, pizsisPanni tündéri, Prüntyiék szépek együtt, és Barbi, a fiúk is nagyon zsiványok! Ancsi, nagyon trendi lett a szoba!
húúú, remélem nem hagytam ki senkit!

De igen, Ayse! A családod nagyon szép! Na jó, Apa inkább nagyon jóképű. :oops:
De a gyerekek gyönyörűek, tényleg kár, hogy ritkán tusz képet feltenni.

Megann!
Ilyen pulcsija Natinak is van! :lol: :lol: És olyan párnája is, ami a medencében látható, csak zsiráfos! :D
Örülök, hogy jól sikerült a buli! :D

Barbi!
De jó ez a viziló! :D Mennyi pénz volt? :roll:

Köszönjük a drukkokat az éjszakákat illetően! A helyzet sajna nem sokkal jobb, de azért kitartunk!

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Ancsi!
Nagyon szupi lett a szoba!!! :D

Barbi!
Jók a képek, valóban már igazi őszi fotókat készítettél! :D Fiúk élvezték nagyon, ez látszik! :D

Prüntyi!
Tüncsike nagyon helyes a képeken, és úgy látom neki is tetszett a tűzijáték nagyon, ráadásul mindjárt kettő!!!!!!!!!! :D Füles torta jól néz ki!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

lányok!!!!!!!!!!
tudjátok mi a legizgibb ma??????
az,hogy nagyNyúl ikerterhes nővére ma fog szülni,megrepedt a burok,de nincs gáz,csa elöbb jönnek ki a kicsik,elvileg okt.végére voltak kiírva,de ugye 4.én akarták befektetni és akkora tervezték a szülést,hát ők elöbb akartak napvilágot látni
nagyon izgulunk,majd jelentkezem,hogy ymi van,ma úgysem alszunk! :roll: :shock: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Ez tényleg nagyon izgalmas!!! Nagyon drukkolok, hogy minden oké legyen! Aztán tegyél majd fel képeket a kis iker unokatesókról! Tudjátok a nemüket már?

benianyu

Nyúlné, ez tényleg izgi! hajrá! :) megy a nagy drukkkkkkkk :)
és köszi a palireceptet!
pont pár perce gondolkodtam, hogy már mindjárt október van, és akkor már mindjárt november, és akkor nemsokára megyünk síelni!! legalábbis ez a terv :) na ezt várom.
ma kapott az Eszti az anyukámtól egy aranyos sapkát, amit őnagysága hihetetlen gyorsasággal tud lekapni a fejéről. már előre félek a téli öltöztetéstől.

Barbi, tényleg nagyon aranyosak a gyerkőcök a várban, én is kedvet kaptam! :)

ja, voltunk tegnap esküvőn, egész jól sikerült, de sajnos kép nem készült, mert rögtön lemerült a gép :( jól le is szidott az apa, persze ki is lehetne a hibás :wink: , de nem bántam, mert épp vonult be az ifjú pár a szülőkkel, és úgy elérzékenyültem, hogy majdnem csorogtak a könnyeim (pedig nem szoros a kapcsolat), apának köszönhetően gyorsan felszáradt a szemem :)

Rokica, tényleg, mi lett az eláztatott folyósó plafonnal? fizetett a közjegyző?

megnéztem minden képet, és mindenki gyönyörű :!: de most már elég fáradt vagyok, és mennem kell még vasalni (ma hajnalban jöttünk haza az esküvőről és nem aludtam délután (találóskérdés: szerintetek apa aludt? :roll: )
na csak azért, mert nekem is jól esik itt dörmögni imádott apánkról, aki egyébként sokat segít, ha épp nincs meccs és nem álmos, vagy nem dolgozik, stb :)

KépKép
KépKép
and

húúúúú, Nyúlné, ezerrel megy a drukkkkk!!!!!!!!!!!! :D :D

Andi&Nati

KépKép
duda

jaaaaaaaaaaaaaaj és Tüncsi maroknyi csokra lemaradt...:)
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!
Tüncsi tortája meseszép, ez a kutyus meg nagyon ari. :D
Neked is Boldog Névnapot utúlag is!

Andi!
1990 Ft, volt :D
Éjszaka :(
Habár az most nálunk se fényes, Nolcsi múlt éjszaka 1 és 1/2 3 között vagy 5x kelt :( Állandóan arra panaszkodik, hogy fáj a hasa......Elviszem a Veres dokihoz azt hiszem, jobb ha kivizsgálják.

And!
Apa gondolom jót szunyált délután :(
Ma én nem panaszkodom, mert a tegnapi szar éjszaka után Gabi ma hagyott aludni reggel még egy órát, ő meg Nolcsival játszott a nappaliban.
egyébként délután Nálunk is ő szokott aludni..... :wink:
Meg tudnád nekem mondani, hogy a Veres dokit hol lehet privátban elérni? Hogy kell hozzá bejelentkezni?
Jöhet privátban is: krich.barbara@chello.hu
Köszi :)

Emese!
Megy a drukk az ikreknek, meg persze az anyukának is!!!! :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok! :)
Szép jó estét mindenkinek!

Pörgős volt megint a hétvégénk, úgy hogy nem tudtam jönni.
Nagyjából átolvastam, de nem részletesen.

Totka! :)

Gratulálok Neked!!!!!

Hari! :)

Természetesen várunk itt mindig szeretettel, és szupik a pihenős élményfürdős képek!!!!!

Roki! :)

Lívim minden nap megiszik 500ml tápszert 1 éve, úgy hogy nem gond szerintem amenyit iszik Zsuzsa baba :)

Babaképek mind mind nagyon jók lettek.
Szülinaposoknak utólag is gratula!!!!

Viszont én már megint betegeskedem, vagyis még csaka torkom kapar és remélem el is múlik mert különben nem merem bevállalni a talit, nehogy a gyerkőcök elkapják :? :? :?

Úgy hogy tudósítalak Titeket a továbbiakban, ok?

De semmi esetre sem marad el, csak max. elnapoljuk, ok?????????

Lányok!

Vgre Lívit is lehet vezetni kézenfogva és tetszik is neki, bár még hamar leül.
De már nálunk ez is nagy szó!!!!
:) Meg van, hogy pár pillanatra megáll egydül is :)
Nekem ez is nagyon nagy dolog, bár tudom van akinek már szaladgál a gyerkőce.
De én nem bánom, az én husim ráérős és nagyon nagy baba.
mindent komótosan végigcsinál, még mindig imád iszonyatos sebességgel mászni :D

Na megyek fürcsizni meg pihizni mert szarul vagyok....... :x

Szép jó éjszakát Mindnekinek!!!!!
[/b]

Mea
mea

A babaképes részt elvileg óriás betűkkel írtam, de kicsi lett.
Bocsánat pedig azt ki akartam emellni.
GRRRRRRRRRRRRRrr :evil: :evil: :evil: :evil:

Mea
mea

emellni-emelni és bocsánat a többi hibáért, de 1 mp alatt írtam meg a szövegemet már megint, a hülye kapkodós mindenemet!!!!!!!!!! :(

Mea
mea

And!

Rákérdezhetek??
Apa aludt :? :evil: :evil:
Sielés: IGEN IGEN!!!!!!
Na jó nem harsogok itt ilyen pártindulókat, mert amúgy is puskaporos a politikai hangulat. :evil:
Kezd elegem lenni ebből az országból :evil: :evil:

Nyúlné!

Úr Isten, akkor ma én sem alszom, én is drukkolok nagyon...azért biztos melepődtek..messze még az az október 4. meg a vége pláne :roll: :roll:
Jujj de jó lesz Nyuszkónak, 2 uncsitesót is kap egyszerre.

Barbi!

Jaj, olyan hangulatosak lettek tényleg a képek. :)
Na azért én nem lelkendezek annyira az ősztől a téltől meg pláne nem.

Prüntyi!
De szupik a képek!Isten éltessen Téged névnapod alkalmából!
Olyan izé lett Tüncsi..na hogy is mondjam, olyan kis széphercegnős....naaaa kinyögtem végre. :)

Duda!
Pulcsi :winkPárna :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi
Tényleg nagy Micimacis fan vagytok!! :D Szépek a képek!Jól áll Neked a smink!
Nyúlné
izgi, én is kérdezem; csajszik lesznek, v. pasik, v. mindkettő az ikrek?Símán, v. császárral?Volt egy kolléganőm, neki is ikrei születtek fél éve, és SÍMÁN, olyan ügyi volt!Persze a babók is jól feküdtek!Gondolom, akkor Apósdoki(olyan jó ez a név) is izgul ezerrel!!
Barbi
Meg vagyok lepődve, tök jó ára volt a vizilónak!Én 3-4e.-re gondoltam!

KépKép

Hajni&Panna
totka

And
Gondoltam ám Rátok tegnap! :wink: Itt voltatok tőlünk 25km.re!!Mennyi idő kellett, hogy leérjetek Szarvasra Bp.-ről?

KépKép

Hajni&Panna
totka

:P :P :P :P :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

már meg is vannak az uncsitesók!!!!!
a sorrendet nemtom,de 2600 és 2300grammal(nem csoda hogy sietős volt :shock: )megszületett Emese :oops: és Bence,mindenki jól van,az újdonsült anyuka még alszik,merthogy altatásos császár volt,após is bent volt!!!!nagyon vagány az öreg 8) !
szóval most már 3csajszi és egy huligán fiú uncsitesónk is van!!!!!!!
jaj,mi már szanaszét bőgtük magunkat nagyNyúllal,ő aztán végképpen teljesen kész van,imádják egymást a mintatesók!!!!
na majd holnap jövök,most megyek elérzékenyült nyulamhoz! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj,de készen vagyok!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

neeeeeeeeeem

Emese és MarciKépKép
nyúlné

új hírek,Bence 2060,de Emese 2300,viszont neki volt sietős,mert rátekeredett a köldökzsinór és ő akart nagyon gyorsan kijönni,mert az orra is bevolt nyomodva!!!!!!olyan cuki!
emlékszem,amikor a mostmár friss apuka bejött hozzánk a kórházba azt mondta Kisnyuszira,hogy egy feka bokszos,mert sárga volt és neki is bevolt nyomódva az orra! :lol: :lol: :lol: :lol: és azon töprengett mindig,hogy vajon mi lesz,aha neki is egy ilyen feka bokszos gyreket tolnak majd ki a szülőszobából,erre tessék!!!!hiába ezeknek az Emeséknek még a pociban se áll jól a szemük se!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaj,de jóóóóóóóó!
én mégisinkább megint szülni akarok!!!!!!! :lol: :lol: :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hol vagytok?????
na megyek akkor bulizni apjukkal!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyulné,

NAGYONNAGYONNAGYON GRATULÁLUNK NYÚLTESÓLÁNYNAK AZ IKRECSKÉKHEZ!!!!!! :D :D :D

HIP-HIP HURRÁÁÁÁÁÁÁ :D :D :D
annamami

Emese!
Húúúúúú, nagy-nagy gratula Nagynyúl tesójának!!!!!!! :D
Milyen jó az elosztás is, rögtön megvan az egy fiú-egy lány páros.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

na mi jóóóóól becsíptünk,úgyhogy megyünk alukálni!!!!!!!
csók

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ja és:

HARIKÁM!!!!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED! :D

Pussz:
annamami

Nyúlné,
Nagy nagy gratula a kis Emesének és Bencének, meg persze az Anyukának is! Kívánok nekik gyors súlygyarapodást, hogy hamar hazamehessenek és mielőbb otthon élvezzék az életet! :) :)
Apósdoki tényleg nagy vagány, hogy bent volt! És most rögtön két új unokának örülhet! :)

Hari,
Tényleg! Boldog névnapot!!! :)

benianyu

Sziasztok!

Nyúlné!

Nagynyúltesónak nagy nagy gratula az ikrekhez! Jó egészséget és sok tejcsit kívánunk!!!

Prüntyi!
Utólag is boldog névnapot kívánok Neked!

Hari!
Boldog névnapot!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann, köszi :)

Totka, köszi :), bár már szinte azt sem tudom hogy kell... :wink: ...volt, mikor naponta festettem magam és csak 2 percig tartott...ma kb 1/2 óra

Kép

Kép
prüntyi

Középhaladó felhasználó

Üzenetek: 509

Hari boldog névnapot!!

Csüt este Kincsinek is 38 volt a láza, de röviddel utána ok volt. Kicsit ment a hasa is, valószínű valami vírust bekapott.

Szombaton megvolt a házavató, voltunk vagy 35-en.
Reggel sütöttem vagy 2,5kg mackósajtos pogit/igaz most krémsajjatl/ és rövid időn belül ki is lett végezve.
Volt babgulyás meg sima bográcsgulyás.

Sok-sok gyerek így Kincs is és Ivi is jól érezte magát.

Szombaton szaporodott a család egy kislánnyal PICKWICK-kel, ő egy kis 7 hetes shar-pei. A nagylányom kapta a csajszitól, akitől vettük a házat. Ő kutyatenyésztő.
A kisdrága olyan balhés volt most reggel, hogy kénytelen voltam behozni, nehogy Kincs felébredjen. Most itt HORKOL, mint egy jólakott felnőtt.

Tüncsikének ésanyukájának a leges-legjobbakat kívánom!

Mikor lesz tali Meánál?

Jó lenne lefixálni nálam is a jövőhetet.
Az új e-mail címem:bodnarkrisztina@invitel.hu,
toolorabt@invitel.hu

Aki jönne kérek egy e-mailt és küldöm az útvonaltervet.

Jó lesz egy kicsit kikapcsolni.

Lassan a ház környéke is alakul. Elöl fel lesz szedve a kavics és fű és virág lesz. Már van egy csomó hagyma.
Hátul füves és van pár fa is.

Péntek éjjel elvitték az utolsó kutyakeneleket is. 2 hétig még volt itt cca.10-12 kutya. Örülök, hogy eltüntek.

Itt nagyon szomorú az idő.

No megyek, mert így nem haladok. A pókunk Pickwick
________________________________________Kriszta és Kincső

Kép PICKWICK Kép A pókunk

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Nyúlné!

Éljen éljen hurrá :D :D :D :D :D
Isten hozta az apróságokat minálunk, érezzék jól magukat, szopizzanak jó sokat, és durmoljanak mégnagyobbakat.
Anyukának is gyors talpraállást kivánunk.
Ez olyan szuper....elképzelem mondjuk a karácsonyi családi összejövetelt..kész bölcsi :D :shock: :shock: És Kisnyúl a dada :D :D

Libafos idő van :? :? Ezért a mai progi PLÁZÁZÁS :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Kriszta!

fújfújfújfújfúj pókica :shock: :shock: :? :? :?

Viszont a sárpej cuki :D :D

Azért remélem egyben van még a ház :wink:

Mea talija, elvileg holnap, de tegnap irta hogy bujkál benne valami betegség, ezért majd tudósit hogy valóban kedd lesz e a talinap vagy elnapolja.

M.

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!!

Lányok segitsetek!
Nem tudom feltenni a videót

Ezt irja ki mikor tölteném:

Upload Error
"2006.09.10.Melitta 1.szülinapja 147.avi" looks like a video file. Please click on the video link below to upload this file.

HELP!!!!!

ancsi26

Köszönöm a szoba dicséreteket.

Nyúlné!!
Isten hozta a kis tündér ikreket,ebbe a nagy világba!!
Jaj,de aranyosak lehetnek. :)

Hari.
Nagyon boldog névnapot kivánunk!

ancsi26

Sziasztok!
Nyúlné
Gratula a babáknak!!!Ti lesztek a keresztszülők?

Ma voltunk Pannimmal súlymérésen: 9520g, és 75 cm. Kérdeztem a védőnőnket,hogy mikor érdemes a Varicella(bárányhimlő) elleni oltást beadatni, de csak hümmögött! :( Úgy volt, ráborítom az asztalt!!! ):twisted: :twisted: Ti adattok be a babóitoknak?Én muszáj vagyok, férjemnél, és nállam is felnőttkorban lett komoly szövődménye.Ha van valakinek tapasztalata ilyen jellegű oltás ügyben, szívesen fogadnám ám!!

Más: Panni úgy látszik, agyra gyúr( ahogy Rokica mondaná :D )!!
Ha megkérdezzük Tőle, Panni, hány éves vagy? , tisztán,,érthetően mondja, hogy EGY!!(pedig csak 4 hét múlva lesz :D ).Puszit dob, utánnozza a halacskát, cicát, kutyust!Meeeegzabálom!
Viszont önnálló járásra semmi hajlandóságot nem mutat.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Halihó!

Eltűntünk, mint szürke szamár, abban a híres-neves ködben, de megkerültünk. Olvastam ám, csak nem volt erőm írni, pedig Tomi angyalgyerkőc átalussza az éjszakát. :roll:
Tomihíradó:
1-2 lépést megtesz már egyedül, aztán térdre veti magát, még jó, hogy Mekkát nem keresi. Négykézláb iszonyatos sebességeket ér el és kiderült tud ő hisztizni is. Mutogat vadul mindenre, ha nem kapja meg kezdődik a haddelhad(?).
Szegény kisfiam megfázott és megismerkedett a porszívó orrszívó végével is. Az elején volt küzdés,de most már nagyon ügyesen tartja a fejét és nem sír szerencsére,mert iszonyat volt hallgatni.

Most itt dekkolok a konyhában, a hálószobafelújító bácsik pedig fúrnak-faragnak, Tomi Anyóssal csavarog és remélem alszik is.

Akiket még nem köszöntöttem:
Boldog születésnapot
Lívi, Erhard, Zsuzsanna, Maja, Marci, Tofi, Julcsi, Meli, Saci, Kincső, Tüncsi, Léna, Peti!!!!!!

Minden kép szuper, Ayse családnak külön örültem!

Ja!
Okt. 10-től minden csütörtökön lesz Tücsökzene a József Attila müv.házban a XIII. kerületben, az első alkalom ingyenes, nem érdekel valakit?

Roki
Jól olvastam kápmegyeren a ringatóra jártok? Milyen?

Nyúlné
Nagynyúltesónak gratula, ikrekről várjuk a képeket!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Halihó!

Eltűntünk, mint szürke szamár, abban a híres-neves ködben, de megkerültünk. Olvastam ám, csak nem volt erőm írni, pedig Tomi angyalgyerkőc átalussza az éjszakát. :roll:
Tomihíradó:
1-2 lépést megtesz már egyedül, aztán térdre veti magát, még jó, hogy Mekkát nem keresi. Négykézláb iszonyatos sebességeket ér el és kiderült tud ő hisztizni is. Mutogat vadul mindenre, ha nem kapja meg kezdődik a haddelhad(?).
Szegény kisfiam megfázott és megismerkedett a porszívó orrszívó végével is. Az elején volt küzdés,de most már nagyon ügyesen tartja a fejét és nem sír szerencsére,mert iszonyat volt hallgatni.

Most itt dekkolok a konyhában, a hálószobafelújító bácsik pedig fúrnak-faragnak, Tomi Anyóssal csavarog és remélem alszik is.

Akiket még nem köszöntöttem:
Boldog születésnapot
Lívi, Erhard, Zsuzsanna, Maja, Marci, Tofi, Julcsi, Meli, Saci, Kincső, Tüncsi, Léna, Peti!!!!!!

Minden kép szuper, Ayse családnak külön örültem!

Ja!
Okt. 10-től minden csütörtökön lesz Tücsökzene a József Attila müv.házban a XIII. kerületben, az első alkalom ingyenes, nem érdekel valakit?

Roki
Jól olvastam kápmegyeren a ringatóra jártok? Milyen?

Nyúlné
Nagynyúltesónak gratula, ikrekről várjuk a képeket!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: