A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Viki!
Köszi!
Peti is nagyon aranyos, főleg a tejfölösszájú kiscica képen!

Nekünk is van ilyen teknősbékánk!

ayse

Hú, imádok képet nézegetni, és most van is mit!!! :D
Viki
Jó lehetett Nektek, hisz pont hétvégére esett a szülinap!Petike édes, és nagyfiús, mint mindíg!Klassz a torti is, látom Peti sem vetette meg!
Nekünk is pont olyan teknősbékánk van!
Ayse
A Te képeidnek külön örülök, hisz oly ritkán raksz fel nekünk képeket szépséges gyerkőckéidről!Olyan édesek!Nem értelek, Te is mindíg ki vagy akadva a súlyoddal kapcs., és tök jól nézel ki!!! : :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Éljenek a TEKNŐSBÉKÁK!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Köszönjük a gratulációkat Danika első lépéseihez. Azért még mindig főként négykézláb teper, de ma is voltak próbálkozások 3-4 lépés megtételére. :) Olyan édesen totyog! :)

Ayse,
Micsoda jó képek! :) De jó, hogy nálatok van a digi gép! :) Csinálj jó sok képet ! :) Nekem legjobban az első tetszik (ősember) és amikor Lili átöleli Andrist! :) De az összes többi is nagyon jó! :)

Viki,
Gratula még egyszer maszatos Petinek! Így kell kinézni az első szülinapon! :)
Peti nem alszik az ágyában, ezek szerint? Csak veletek? :?

Andi,
Natinak és persze neked is nyugodtabb éjszakákat kívánunk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Nemrég értünk haza a vendégségből, nagyon jó volt, Nolcsi haza se akart jönni, olyan jól eljátszott a 7 éves kisfiúval. :D
Ajándékoknak írtóra örültek a gyerekek, ettünk isteni finom tiramisut, szóval minden szuper volt.
Leon már a kocsiban kidőlt, alig ébredt fel rá, hogy átöltöztettem. Tuti, hogy fogzik, mivel ma 3x kakilt és egyszer még a gatyája is átázott, olyan hígat. Meg nyűgi is, étvágya se olyan jó :(
Azért a bulit elég jól viselte.

Hajni, Andi!
Majd holnap lefotózom a csoda vízilovat :lol:
Egyébként az Auchanban vettem, de el kellett mennem kettőbe is, mert a savoya parki-ban nem volt :(

Viki!
Ünneplős sorozat szuper, a torta istenien néz ki. :D
A fűnyíró nálunk is sláger, Nolcsi is rendszeresen nyírja anyumnál :lol:

Brigi!
A vasúttörténeti parkba mi is készülünk, talán jövő héten el is jutunk. Noel is nagy mozdony imádó :D

Ayse!
Sajnálom, hogy csak ilyen keveset van nálatok a digi gép, olyan szép képeket szoktál feltenni a gyerekekről :P :D
Lili nagyon szép kislány, ezek a fürtök........ :)
Andrisnak meg nagyon menő a kardigánja 8)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Halihó!

Na ez is megvolt..és képzeljétek egész jól sikerült..
Kiderült hogy csak após kavart be..
Senki nem jött 1 órára... :)

Léna rengeteg ajándékot kapott :oops:
Főleg ruhát, de kapott kispárnát(kutyuskás), Chicco legot, babát, 100 labdát egy medencébe, úgyhogy nagyon elégedett volt ám :lol: :lol: :lol:
3 tortája is volt, az unokatestvérei verset is mondtak neki :D
Mondtam is, hogy vagy 10 gyereknek elég lenne ennyi ajándék..jó világ van Lénának...talán túl jó is...nekem alig volt még karácsonyra is ajándék,...nemhogy ennyi...Szegények voltunk.
Kapott már téli overált is, sejtem egy fél vagyon volt Lego márkájú a gatya azt láttam..
Szóval én nem vagyok hive ennek, de hát nem tudom senkinek megtiltani hogy ne adjon... :roll: :roll: :roll:

Mindenki jóllakott, sőt csomagoltunk is mindenkinek sütit ilyesmit...

A tortáját azért még fölteszem ha nem baj:
Kép

M

Kép

Kép
megann

Hajni, Benianyu!
Látom hasonlóan gondolkodunk Ayse képeiről és gyerekeiről :wink: :lol:

Andi!
Remélem a mai éjszakátok jobb lesz, kívánom szívből, hogy így legyen!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!
Minden jó, ha a vége jó! :D
Látod, kár volt így parázni, a végén jól sült el az egész vendégség.
Ne izgulj, nálunk is ez van ajándékügyben, nagy a család, sok a rokon, ha mindenki csak egy valamit vesz, már játékboltot nyithatnánk.......Persze mindenki több dolgot szokot.
Nekem is anyum mindig mondja, hogy nem jó ez így, meg el vannak kényeztetve a fiúk, minek ennyi ajándék, de most a rokonoknak én se mondhatom, hogy ne vegyenek semmit.
Ördögi kör.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Köszi mindenkinek :D

Benianyu!

Alszik az ágyában, ha már akkor teszem bele amikor elaludt. (ezt most jól leírtam :) ) Szóval az a helyzet, hogy nem alszik el benne, de ha elaltattam és beletettem, akkor azért már ottmarad :wink: Nem a legtökéletesebb, de még mindig jobb, mintha csak köztünk aludna. Általában az esti cicizésbe elalszik és le tudom tenni, majd a hajnalinál kerül csak közénk. Ez van, majd csak lesz máshogy is. Csupán azért irigykedtem, hogy egyedül elalszik Andris az ágyikójában. Szerintem erre nekem még nagyon sokat kell várnom. Egyszerűen nincs szívem sírni hagyni, máshogy meg nem megy!!! :(

Örülök, hogy népszerű teknősből Peti is kapott egyet. :wink:

Barbi!
A Ti fűnyírótok is ilyen borzalmas hangot ad ki!!! Anyuéktól kaptuk :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann
Akkor végre pihizhetsz kicsit!Örülök, hogy jól sikerült minden!A katicás torti nagyon bejött a topiknak!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann!

Léna torája nagyon guszta! Tetszett neki a tüzijáték rajta????

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

torája=tortája

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na visszaolvastam!

Viki Petijének mi is Boldog Szülinapot kivánunk :) :)

Ayse!
Mondtam már hogy milyen csodaszép kislány ez a Lili???
(már vagy 1000 szer, de nem birom megállni...hogy ne mondjam)
Andris is nagyon helyes a kádban ázott verébként..
Na Léna nem igy vigyorog fürdetés közben :cry:
Az hogy van hogy a nagy medencéket imádja, az otthoni kádat meg gyűlöli????????

Benianyu!
Én is gratulálok....akkor mikor fogom látni a menetelő Danigombit??? :evil: :evil:
Azért ha meghiusulna a találkátok, jó lenne ha eljönnétek.. :)

Brigi!

Kettesben apával témához:

Én is kaptam "ajándékot" Lénától. :roll:
Hazavittem anyámékat, férj családja még maradt nálunk, és elkezdték nézni a csütörtöki felvételeket, amin Léna a tortáját trancsirozza szét, és egyszer csak meghallotta a hangomat Léna a felvételen, őrült mód elkezdett keresni a lakásban...nem talált ezért őrült sirásba kezdett :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Alig birták megnyutatni, ENGEM AKART MINDENÁRON!
Amikor elmesélték mi volt, majdnem sirvafakadtam...pedig csak 1,5 órát voltam távol....és akkor is én kellettem...
Hát hogy is adnám oda bárkinek...amikor ennyire én kellek???
Nagyon jó ez az anyai szivemnek...de hát hogy lehetne igy bármit is kezdeni???

Róki!LÁnyok!SEGITSETEK!!!!
Ezzel a szőlővel azt hiszem mi is jól megszivattuk magunkat..
Nem kakilt ma Léna.. :(
Meddig lehet ezt "tűrni" már igy ebben a korban??Mármint úgy értem, hogy ugye már nem anyatejes baba, hogy akár egy hétig is elmegy ha nem kakil.
Ez még nem orvosi eset, ugye???
Remélem holnap rendbejön, már adtam neki kamillateát most este...

Viki!
Még azt akartam irni, hogy nekem azon tetiszik Peti, amin tátott szájjal próbálja becserkészni a hatalmas nagy habos tortát..
Pont olyan rajta, mintha azt hinné, hogy egy harapással le tudja nyelni az egészet.. :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Barbi
Tisztára rákattantunk Apával a vizilóra :D :D ,(nagyon várjuk a képet) de szerinted itt a "tanyán"merre, hol fogunk kapni???

KépKép

Hajni&Panna
totka

Viki!
Igen :lol:
De alul az egyik kerekénél recés, amire rá van aplikálva egy műanyag darabka. Ha azt kihajlítod, nem is kell levágni, akkor már nem kattog. :P
Remélem érthető voltam.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hajni!
Ha nem kaptok, és nagyon tetszik, szívesen megveszem és elpostázom nektek :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Igen igen...csak ilyenkor eszembe jutnak a szegény gyerekek, akiknek még egy jó falat is csodaszámba megy, nemhogy ennyi minden...
Ráadásul ma pont elkaptam a Tv-ben egy interjút az M2-n ahol az árvákról, az állami gondozásba adott gyerekekről és az örökbefogadásról volt szó... :cry:
Sajnos eléggé nem fért most össze ez a két dolog bennem :cry: :cry:

Torta:
Katica nagyon cuki volt, de a keresztfiam, nagyon sajnálta..
Amikor Lénával megvágtuk a tortát vinnyogott egyet, mintha a katica lett volna, és mondta, hogy most megöltük őt. :cry: :cry:
Rossz érzés volt, de hát elmondtuk neki, hogy ez egy TORTA, ÉS HOGY EZ IGAZÁBÓL PISKÓTA, AMIRE CUKRÁSZBÁCSIK KÉSZITIK ASZINES MARCIPÁNT és arra való hogy megegyük..
Na azért nagyon tukmálni nem kellett :wink:

Tüzijáték nagyon bejött Lénának most is(de már az apja szülinapján is bejött neki)

M.

Kép

Kép
megann

Megann
Szőlő nállunk is nagyon székrekedést okoz, mi két napig nem kakilunk, de utánna be kell vetni a kakicsalogató cuccainkat: szilva, kamillatea, és végső megoldásként hőmérő :( De ált. a szilva 5-6 óra múlva meghozza a várt eredményt!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi
Nagyon Kedves vagy, de remélem, Bcsabán, v, Szegeden csak lesz!

Jó éjt Mindenkinek, Apa nagyon nyühög, hogy Ő is jönne már a repcsijeihez! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Szilvám nincs :( A szilvalekvár meg gondolom nem épp ugyanaz... :(
Kamillatea viszont izlett Lénának...micsoda izlés??? :?
A sima viz nem kell a de a kamillatea igen...
Ki érti ezt.....
Na akkor majd még próbálom adni neki...
Köszi!

M.

Kép

Kép
megann

Hajni!
Na lefotóztam a dobozát, most csak ez van itt, a víziló a fiúk szobájában van. :D
A lényeg azért látható.
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Köszi, majd reggel megvizsgálom közelebbről azt a kereket! :lol:

Megann!

Az őszibari nem hoz eredményt?
Amúgy az a fotó tényleg olyan, mintha egybe be szeretné kapni az egész tortát :lol: :lol: :lol:
A tüzijáték Petinek is nagyon tetszett, pedig ő most látott ilyet először! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nyulné,
annnyira mázlisták vagytok kisnyuszival,hogy ilyen klasszul megy a nagyinálalvás! :wink:
remélem egyszer nekünk is lesz majd ilyen jóban részünk! :D
Tortaképet és receptet már 500x próbáltam beilleszteni ide,de marha béna vagyok és nem megy... :cry: ...holnap jön apa és megkérem tegye fel,OK? :wink:

Totka,
nagyon gratulálok a sikeredhez!
Megérdemelted! :wink:
Nyilván akik neked ítélték a díjat,megérintette őked az elkötelezettséged,mert egy ilyen horderejű dolgot csak így lehet...gondolom! :wink:
Szóval le a kalappal! :D

And,
fekete húsos póóóóókok???!???!???!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEEEEEEE!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Barbi,
nagyon klassz a vizilovatok! :wink:
és az is,hogy ilyen jól éreztétek magatokat a vendégségben! :wink:
Képzeld ma megjött a Concord Ultimax!!!! :D
Világos Farmerkék és napsárga a huzata(nagyon jól néz ki) és annyira jó tágas és párnázott,holnap szereli be Apa az autómba,ha hazajön...már annyira várom Mazsi mit szól majd hozzá,remélem kényelmesnek fogja találni őurasága! :lol: :lol:

Duda,
én is remélem,hogy nem kell rögtön megvenni az egész 10 alkalmas bérletet,először szeretném kipróbálni,hogy egyátalán tetszik-e Mazsinak(és nekem :lol: ).
de pontos info-t hétfőn írok.
Naikának minden részvétünk a kegyetlen kisőrlők miatt! :(

Ayse,
ANNYIRA SZÉP CSALÁD VAGYTOK!!!!!! :D :D :D
Büszke lehetsz magatokra! :D
Mostmár csak azt nem tudom eldönteni,hogy Lili kire is hasonlít???
De asszem inkább Apájára..... :lol:
Andris meg Rád! :D És cuki és én is irígy vagyom az egyedül alvás miatt!!

Viki,
Szülinapos Petikét isten éltesse!!!! :D
Nagyon klasszak és "beszédesek" a képek!!!!
A cukrász barátnő mamáját hol lehet elérni tejmentes torta ügyben??? :roll:
Tudod ez nálunk létkérdés... :oops: :(

Megann,
Léna gyönyörű a Margitszigeti sorozaton és a szülinapi party-sokon is! :D
A katicás-topánkás torta meg nagyon csajos!!!! :lol:
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS:
remélem jössz Meához kedden,mert KÉSZ A SZIVALEKVÁR ÉS VISZEM A BEÍGÉRT KÓSTOLÓDAT!!! :lol:
Fíííínom,sűrű,ragadós,fahéjjas,mmmmm ISTENI!!! :D :D :D
Jóóóóóó?

na most letöltöm a fotókat,amiket ma délután csináltam,aztán még jövök....

ja és:

HARI!!!!!!
NEKÜNK IS RETTENETESEN HIÁNYOZTÁL,MAZSI MONDTA IS NEKEM ,MINDEN NAP!!! :lol: :lol: :lol:
NAGYON SZERETNÉNK VELED ÉS LILIVEL TALÁLKOZNI JÖVŐ KEDDEN MEÁNÁL!!!!
Így jó? :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusszancs:
annamami

Teknősbékák (no és kis gazdáik) figyelem!

Pizsamabuli indul :D

Kép Kép

Barbi

Köszönjük a képet (pusz-pusz érte), nagyon jó.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Csak a jövő heti szülinapok miatt! :) :) :) :) :)

Kép

benianyu

torta:
lányok,valszeg szegény Annamami azért nem tudja feltenni a képeket a tortáról,mert nem kicsinyítve küldtem el,de a szöveget csak így lehet elolvasni,úgyhogy ő majd felteszi a kicsinyített tortát én meg majd leírom a receptet!
8)
puszi
képzeljétek mostnra talán kiheverem a bulizást,olyan volt a tegnapom mintha másnapos lettem volna és úgy aludtam el,mint egy medve a barlangjában!ma hagytak a fiúk tovább aludni,jól be is dagad a fejem,8ig már túlalszom magam! :lol: ,de azt hiszem végre kezdek jóül lenni!
szóval hajrá lányok,ki ne hagyjatok egy jó kis bulit! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na most már értem mért éljenek a teknősbékák! :lol: :lol: :lol:
:oops: Totka,nagyon édik a képek!
Peti szülinapi képei is rém cukik és szép a habos torta nagyon!
Megann,ennél sokkal,de sokkal többet kérünk ám tőletek!min.10kép a partiról! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka,
Pizsamás Pannid nagyon helyes! :) Olyan kis vigyori, a szeme is mosolyog! :)

Barbi,
Ez a vizilós játék nagyon jópofa! Lehet, hogy Dani is kap egyet. :)

Megann,
Örülök, hogy jól sikerült a szülinap. :) De jó érzés lehetett, hogy Léna ennyire keres, bár neki biztosan nagyon szomorú volt, hogy nem voltál ott. :cry:

Viki,
Már az is valami, hogy az éjszaka nagy részét a saját ágyában alussza Peti. Egyszer csak rászokik arra, hogy ott is aludjon el. Dani elalszik a saját ágyában, bár mostanában annyira kifárad estére, hogy legtöbbször elalszik a cicin, mint pici baba korában. Én nem fekve szoptatom, hanem Beni kisszékén ülve, amíg Beninek mesélek és ha elalszik, már teszem is az ágyába. Többnyire napközben is elalszik egyedül, ha épp itthon ér minket az alvás, csak kapja meg a kis takaróját. Azt begyömöszöli a szájába és már alszik is.

benianyu

Szülinapi palcsitorta
-hozzávalók 16darabhoz:
50deka liszt,9deci szénsavas ásványvíz,egy evőkanál cukor,
egy csipet só,olaj a sütéshez
-töltelékhez:(de gondolom ez variálható)
20dekadarált dió,két evőkanálporcukor,egy kis üveg baracklekvár vagy szilva,egy evőkanál kakópor,egy evőkanál kristálycukor
(ötlet:az ásványvíz helyett használhatunk Deit szénsavas üsitőt,szép színe és jó íze lesz az amúgy kissé"üres"ízű palacsintának.a cukortartalmú üditőitalok nem jók,mert sütés közben leég a palacsinta!)

a lisztetmgas falú fazékba tesszük,a cukorral,csipet sóval és ásványvízzel a konyhai robotgép keverőbotjávalsimára keverjük.Teflon bevonatú palacsintasütőben sütjük.Minden palacsinta alá fél mokkáskanál olajat használunk.kicsit vastagabbak lesznek és nem süthetjük sötétre őket.a kész palacsintákat egymásra rétegezzük és sütés után rögtönmindegyiket megkenjük töltelékkel.a darált diót összekeverjük porcukorral,meghintjük a palacsintát,a következőre lekárt kenün,és így folytatjuk váltakozva.csak szilvalekvárral is nagyon finom,ebben az estben díszítsük kakaóöntettel a tetejét.a kakaóport és a cukrot keverjük össze egy-egy kanál vízzel,forrósítsuk meg,majd öntsük a palacsintatorta tetejére.kihülés után néhány órára hűtőbe tesszük.
téli változat:
5narancsot meghmozunk,a gerezdekről lehúzzk a hártyát,majd harmadoljuk őket.a közben kicsöpögő levet a palacsintatésztába keverhetjük.a palacsintatortát narancsdarabokkal és kakaóöntettel (4evőkanál kakaó és 4evőkanál cukor és kevés víz)felváltva tüöltjük.kakaó helyett biokarobport is használhatunk

:oops: bocsika,hogy ilyen szájbarágós,de gondoltam úgy írom,ahogy az újságban van,viszont életemben nem írtam még le ennyiszer,hogy PALACSINTA!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Teszek fel én is egy pár képet.
Múlt héten voltunk megint a medvefarmon, Beni imádja, ha nincs semmi programötlet, akkor mindig odamegyünk. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Tegnapi futóversenyen
Kép

benianyu

Szép Jóreggelt!

Annamami!

Viccelsz????
Ha máshogy nem elkérem Mary Poppyns esernyőjét és repülök hozzátok :P :P (meg a lekvárkóstolóért :oops: :wink: )

Nyúlné!

Tennék még föl képeket, de lüke férj szinte csak kamerázott, én meg fényképeztem (amennyit tudtam, azaz keveset), mert közben ugye a háziasszonyi teendők elszólitottak.
A tortavágás is csak kamerán van... :evil: , mert Léna ugye az én kezemben van..
Olyan mérges vagyok hogy nem kértem meg sógit hogy fényképezzen...komolyan nagyon mérges vagyok... :evil: :evil:
Az ajándékait meg megint számba vettem... :oops: :oops: :oops: mondtam is hogy olyan mintha én kaptam volna ajándékot :oops: :oops:
Nem győzök betelni velük....olyan trendi tök jó cuccokat kapott Léna.....hogy csuda.....
De ezzel inkább nem hencegnék fotókon :oops: :oops:
Úgy is van elég lelkiismeretfurim miatta...pedig nem is mi költöttünk ennyit hanem összejött....

Na azért egyet, ma reggelről:

Léna az ajándékait ellenőrizte, hogy nem vitték-e el az éjmanók valamelyiket:
Kép

M

Kép

Kép
megann

Benianyu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÚR ISTEN DE HELYESEK A FIÚK! :P :P :P :P

Ritka jó sorozat :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Azért Beni sem panaszkodhat szépszeműtlenségre(inye de szép magyar szó, mi?? :oops: ) szóval érted....

M.

Kép

Kép
megann

Képzeljétek, tegnap du 1 óta nincs áram a lakásban. :twisted: Most átjöttünk anyukámhoz. Óránként hívogatom az ELMŰt és csak a vállukat vonogatják, hogy nem tudják mikor lesz, javítják. Zsuzsát gyertyfénynél fürdettük, jól megijedt tőle. A hűtőben szerintem az összes kaja oda. Elegem van belőlük! Akkor legalább azt mondanák, legyen szíves jövő hétig elköltözni otthnról, mert addig le se szarjuk a problémát...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

jön a ké is mindjárt

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

a 337es számmal ellátott exhajóskapitány nagyon csinos fiúúúú!Megan igazat szólt szemügyileg! :wink:
Danigombóc meg kacag,mint mindig,olyan jó kedvű mindig(na jó,kivéve ha Nyúlnét lát :? :lol: :lol: :lol: )

Léna labdás medencéje nagyon tetszik,én is ilyenen gondolkoztam,mert Kisnyuszi meg van őrülve érte! is! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Roki :evil: :evil: :evil:
romantikus fürdetésnek lehet Kisnyuszi se örült volna! :evil:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

még nagyábból emlékszem egy-két képsorozatra,amit tegnap kómásan nézegettem,pl:
Bodza Sacija nagyon guszta tortát kapott és tényleg nagyon szép most már nagylány lett belőle!
és Ayse NyuszisAndris sorozata is nagyon tetszett és a többi is Lilivel az élen!
na mnetem

jó hétvégét
ill.vasárnapot

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nagyNyúl kérdezi,hogy hol is van az a medvefarm?????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu
Én is az írom, mint Te: csak úgy mosolyognak mindkét fiacskád szép szemei!!!Kitől örökölték? :wink:
Megann
Nyúlnénak igaza van: mééég képet!!!!(miért hencegnél a rucikkal?)
Barbi
Úgy látom, vízilovatok népszerű lett a topikban! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Visszatért az áramunk... majd 24 órás kiesés után. :twisted: Idegbaj...

Tápis kérdésem lenne...

Mennyi tápszert "szabad" adni ilyen korban a gyereknek?! Zsuzsa az éjszaka folyamán megiszik 400 ml-t, illetve annak a megfelelőjét, mert kicsit hígra keverem, ezért olyan fél liter lesz belőle. Kiszámoltam, ez 1200 kalória. :shock: :shock: :shock: Amit ő vacsora UTÁN reggeli ELŐTT bedob, az megfelel egy felnőtt nő diétás kosztjának! Nem sok ez egy picit? Tegnap megpróbáltam a második adag helyett vizet és cicit adni, a végeredmény az lett, hogy hajnali négykor háromnegyed órát rágódott a mellbimbómon, megivott 3 deci vizet és én már sík ideg voltam, a mellbimbóm berepedt, és végül mégiscsak tápszert kapott.

Help!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann, Nyúlné, Totka
Köszönjük a bókokat, bezsebeltük. :) Igen, nálunk nagy divat a kék szem. :) Bár, Apáé zöld, de Anyukámé is kék és a Nagymamámé is kék volt.

Nyúlné,
Közben elmentünk, nem tudtam válaszolni. A medvefarm Veresegyházán van. www.medveotthon.hu
Talán Kisnyuszinak is tetszene már! :)
Ez a babatorta jó ötlet, én is olyat szeretnék, amit Dani is ehet. Beninek is csináltam, túróval és barackkal, de már nem emlékszem a részletekre.

Megann,
De jó, hogy Léna ennyi klassz cuccot kapott. Azért ne szabadkozz... Nagyon édes a medencében játékoszámolgatás közben. :)

benianyu

Sziasztok!

Annamami!

A barátnő cukrász anyukákja Harkányban dolgozik, az Éva cukrászdában!

Benianyu!
A fiúk nagyon cukik a képek, látszik, hogy imádják egymást! :D

Hajni!
Panna nagyon édes a teknőssel, aminek a mienkkel szemben piros a páncélja :D

Megann!
Léna a medencében tündéri! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lányok!

Tápikérdés visszavonva, tökre elnéztem a kJ-t és a kcal-t a dobozon. :oops: :oops: :oops: Szegény Zsuzsa... ezért nem akartam neki 2 üveggel adni.

Köszi Tündének hogy kiszúrta...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné!

Na jóóóóóóóóóóóóóó, akkor csak egy pulcsit...KÜLÖN A TE KEDVEDÉRT:
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
De szééééép! Csííííííííííkos! :) :) :)

benianyu

Benianyu!

Igen nekem is rögtön leesett hogy amilyen szándékkal ajánlottam Nyúlnénak, azzal a szándékkal ajánlhatom a Te figyelmedbe is :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Ja, tényleg nyuszis is! :) :) :)

benianyu

Sziasztok!

Megjöttünk a várból, nagyon szuper volt a mai nap, gyerekek is nagyon élvezték. :D
Olyan szép idő volt, sütött a nap ezerrel, gesztenyét szedtünk, nagyot sétáltunk, ágyúkat néztünk, siklóztunk, rendőr zenekart hallgattunk, szóval sűrű nap volt.
Barátnőmékkal és az ő két gyerekükkel mentünk, Nolcsi nagyon jól kijön Rékával, aki ugyan egy évvel idősebb nála, de remekül megvannak.
El is határoztuk, hogy november elején együtt megyünk wellnesezni valahová. Mi mentünk volna egyébként is, de most ők is csatlakoznak hozzánk. :)
Már voltunk együtt nyaralni, szóval tudjuk, hogy jól kijövünk együtt, meg persze a gyerekek is.
Mindjárt teszek fel képeket is a mai napról.

Benianyu!
Nagyon édesek a fiúk, futós Beni irtó vagány és hogy szereti Danit! Olyan édesen öleli. :D

Megann!
Léna élvezi az ajándékokat, látom neki is bejönnek a labdák. :lol:
Leon is kapott egy autó formájú bunkert, amit szintén teleszórtunk 100 kislabdával, hát neki is nagyon bejön.... :lol:
A pulcsi meg szuper szép!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: