A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Leone! Igen, mi csak abban vitatkozunk veled, hogy a Closty igenis jo lehet a progi emelesere isKép Nekem pl szinten volt egy valoszinu progihianyos vetelesem, utana volt rendesen peteeresem, de kicsit alacsony volt a progim. Dokineni clostyt irt fel megis, es tenyleg szepen felment a progi szintje. Amikor pedig pozitiv lett a teszt, azert biztonsag kedveert felirta az Utrogestant. Ergo, nem gond ha nem egybol a progigyogyoval ugranak neki a hormonjaidnakKép

orsoly

Ps: Akkor legyen Vista, a makosgubajuk is isteniKép
orsoly

Gitta

Édes vagy, csak a végén mégsem javítottálKép

Tehát:
10c 8cn

Jovi
természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy fogyó, vagy növõ hold! Én is szkeptikus vagyok, de nagyon sokan esküsznek a módszerre! Én örülnék, ha nem jönne be, mert ezek szerint nekem ebben az évben már nem lenne nagyon esélyes ciklusomKép

Bea
Bea

Gitta

Közben mégis minden ok

Köszönöm

Bea
Bea

Lányok!
Csak szólok hogy holnap nem leszek megyek megint vérvételre. Majd pénteken jövök.

Puszi

Andy
Andy

LeoneKép

Kár ezen vitatkozni, mert valakinek segít a Clostilbegyt mint OrsolyKép mert nem volt drasztikusan alacsony a progija, valakinek nem segít, vagy utánna rendes progi tartalmú gyógyszerrel kell megtámogatni mint az Utrogestan v. Duphaston. Az biztos, hogy nem akarnak az orvosok rögtön hormont szedetni, ezért a Closty-t vetik be, mert ez nem hormon, de ha ez nem emeli meg a progit eléggé akkor jön a hormon.
Abban tökéletesen egyetértünk, hogy LauránakKép orvost kellene váltani, mert nem a baj okát kezelik, csak próbálkoznak valamivel.

Na elmentem haza, mert vár a fürjecském.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Kilépek péntekig, addig is sok puszi mindenkinek!
Virág
Virág

CatEyeKép

Nem vita, eszmecsere! Kép

Leone

KépKép
leone

GittaKép

Welcome back! Köszi, hogy beraktál a táblába, de nem kezdhetnénk novembertõl ? Az lesz az elsõ éles hónapunk, addig elég zûrös az életünk, költözködés miegymás+nemrég hagytam abba a fog.gátlót és még várni szeretnék egy kicsit.
Köszike!

Egcsi
egcsi

SziasztokLányok!

Caldea ma volt 3D Ultrahangon, megkért, hogy irjam le. Elöször is, FIU. (Lányt szeretett volna inkább) Nem sokat mutatott magábol, oldalol-hátulrol látszott csak, a kis kezeit is odarakta az arca elé.

Nálunk semmi jo hir, hiaba szedem a Danovalt, a mensim csak nem akar elmulni, igy az endom továbbra is csak növöget.

Puszi mindenkinek,
Eni
Eni

Sziasztok!

Nagyon ritkan tudok jonni, most is csak adatot modositok. 23c 17cn, vagyis Nina es Marcsi kozetek kerulok.
Mindenkit udvozlok, es hajraaa!!!!

Puszi Tucsi
Tucsi

Szijasztok!

Velem annyi van,hogy ma meg tegnap elött volt 1-1 pici barna foltocskám,és ennyi.Ma voltam a 27.napon,ugyhogy még akármi lehet.Állitolag a méhszájam még nyitva,ugyhogy...........Kép((( Tényleg! Nemtudjátok mikor zárodik be ha babás vagyok? Mensi esedékesség körül vagy elõbb?

CATEYE: figyuzka!Te kihez jársz dokihoz és melyik korházba? Én is akarok már végre ilyen átjárhatósági dolgot!!!

NEMAKAROM HOGY MEGJÖJJÖÖÖÖÖÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAMACS
mamacs

Nati,

a családtervezési köpont címe:
Optimális Családtervezési Szolgáltatás
XIV. Budapest, Bolgárkerék u. 3.
T.: 383-8477, 363-2229.

Telefonon kell bejelentkezni. Nagyon aranyosak és kedvesek. Minden ingyenes tb kártyával. Mindenféle szolgáltatásaik vannak, még genetikai tanácsadás is... teljesen ingyenesen, Könnyen az Örsrõl közelíthetõ meg, ha kell, megírom hogyan.

Szerintem érdemes megcsináltatni a vizsgálatokat. Nálas is mindent elvégeznek, és adnak mindenféle prospektust is. Nekem tetszett, és bármikor, ha problémád van, hívhatod õket.

remélem tudtam segíteni
puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mamacs!
Csatlakozom, én sem akarom, hogy még legalább 10 hónapig megjöjjön! Kép Majdnem sírógörcsöt kaptam a hétvégén, amikor megjött, pedig ilyen még nem volt nálam! Kép Nagyon elkeseredtem, pedig reméltem, hogy Olaszból már nem egyedül jövök haza. Kép Bár nem is tudom, hogy miben reménykedem, hiszen az elõzõ is csak 1,5 év után jött össze! Kép Szeretném, ha most nem kellene annyit várni a pindurira, fõleg, ha belegondolok, hogy lassan már az utolsó hónapot taposnám. Kép Olyan jó lenne...

Na, nem kesergek tovább, jóéjt mindenkinek! Kép Szép álmokat! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindeniknek! Kép

Úgy látszik ma én vagyok az elsõ. Kép Szuper a kedvem, ti hogy vagytok? Iszonyú hideg van!!! Kép

Akkor a mai táblicsku:

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

De jó Gitta, hogy Neked ilyen jó kedved van.
Én egész éjjel nem aludtam. Nagyon stresszes vagyok mostanában. Rohanás az életem. Tegnap 1/2 7-ig voltam az oviba szülõin, utána nekiálltam fõzni, majd fürdetés, vacsi, fektetés. Szegény picurra semmi idõm nem maradt. Éjszaka többször felkelt. Reggel rohanás, hogy idõben beérjek. Ilyen feltételek közt hogy lesz baba?
Bocsi, hogy ilyen depi vagyok!

Ma megint 36.8 volt a hõm. Lehet, hogy a rossz alvástól? Remélem, napokon belül (ma vagyok a 13. napon) lemegy, mert az pé-t jelentene.

A tali helyszíne merre van? (bocsi, de én ilyen helyeken ritkán járok.)

Puszi:
Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok, de nagyon sok dolgom lesz ma, mert ezen a héten vagyok utoljára ezen a helyemen és egy csomó mindent el kell pakolnom.
Csak a mostani hozzászólásokba tudtam beleolvasni még, látom, hogy sokat haladt elõre a tali szervezése. Nekem jó a hétfõ 5 óra és az a Vista kávézó is, csak valaki írja le légyszi, hogy hol van pontosan.

Mindenkit puszilok, amint tudok, jövök megint.
Zsuzsu
zsuzsu

Jó reggelt Mindenkinek !

Ma nagyon jó napom volt. Vásároltam ezerrel. Most vannak a szezonvégi árleszállitások, kaptam az alkalmon és beszereztem egy csomó pólót. Nyár lesz jövõre is!:o
Vettem egy csomót ajándékba, mert nem állithatunk haza üres kézzel. Mindenki azt mondja ugyan, hogy nem kell semmi, de tudjátok hogy van ez... Vettem az öcséméknek egy két babaruhát, olyan édesek, nem lehetett ott hagyni. Igy legalább tudom mit fogunk örökölni..:o
Most megyek, ne dolgozzátok halálra magatokat !

Egcsi
egcsi

Valamiért nem sikerültek a vigyorgó fejek..Kép
egcsi

Na igy az igazi.

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!

Jovika Kép
Köszi nagyon a colpocleanert! Nagy segítség volt, ezt nem is ismertem egyébként. A dokimat azért felhívtam, mi a véleménye róla, aztán mondta, hogy jó. Tegnap, meg már ma is "pezsegtettem", már most érezhetõen jobb.. ; férjecském meg kenegeti. De azért akciózunk, tudom nem kéne az irrigálás mellett, de muszájKép

Nati! Nem baj ám, hogy tejcukor van ebben a colpocleranerben.

Aztán az volt még tegnap, hogy a SOTE1-es nyári hormonvizsgálatok eredménye most lett meg. Nagyon megijedtem, mert az adjunktus behívott egy másik dokit is. Gondolhatjátok. Ez jelentheti azt, hogy valami nagy baj van. Szerencsére csak a PC-n kérdezett valamit tõle. Hú, a hideg rázott ki. Majd mondta a doki, hogy csak a progival van gond. A többi jó, a tesztoszteron, aztán a nõi hormonok is. Az értékeket nem tudom, de majd még úgyis megyek be, és lefénymásoltatom. Egyébként tudjátok, hogy minden betegnek joga van ehhez? Nem rég olvastam, csak ott az örömtõl megfeledkeztem róla. Aztán megvizsgált manuálisan, majd kijelentette, hogy elõrehajló a méhem, na ezen nem buktam ki egyáltalán, mert tudtam, hogy nem igaz. Mondtam is neki, hogy én nem tudok róla, eddig ez még nem derült ki. Aztán UH-n is megvizsgált, és látta, kiszámolta, hogy tök normális a méhem. Ilyenkor a nyakcsatorna, meg még valami hosszát hasonlítják össze.
Jaj, aztán majdnem kicsúszott a számom, hogy "Na ugye! Felelõtlenül nem mondjon semmit!" Egyébként nem ide fogok járni, mert hiába adjunktus, nem igazán felel meg. Már van dokim, de legalább más is megnézett, egyébként is elég mafla volt.
Szóval egész jól állunk, a férjecském adatai is jók. Csak a gomba-izé ne kavarjon be!

Pusszantás
Nikie
nikie

NikieKép

Csupa jó hirek, akcióra fel! Szedsz valamit a progid miatt vagy csak akkor kell, ha babás lettél?

Egcsi
egcsi

Szijasztok!

A helyzet a következõ! Éjjel volt egy kis pirosas maszatkám,aszthittem reggelre beindul, még görcsoldot is vettem be! De reggelre is csak egy kis maszatkám volt. Lehet hogy késni fog? Ha babás lennék ilyen valamicskék nem lennének ugye?

Mamacs

UI:itt is hideg vanKép((((( én már sapkéban és sálban nyomulokKépKépKépKépKép
mamacs

MamacsKép

Maszatkától még lehetsz babás, anyukám 3 hónapig menstruált mikor velem volt terhes, még nincs veszve semmi!

Egcsi
egcsi

EGCSI!

Jaj ezt tudom, de én most napok ota mutogatom a cicket a páromnak hogy még mindig nagyok e, nézem hogy még fáj e és egyéb ilyen baromságok! Keresem a jeleket, stb. Inkább jönne már meg vagy valami,de ezeket a bizonytalan kétheteket utálom a legjobban!!!!!

AZÉRT ÉN MÉG MINDIG BIZOK! CSAK TUDNÁM MIBE!Kép

Mamacs
mamacs

Mamacska :
Szerintem is lehetsz babáskás, még szép!

Egcsike Kép Két ciklusban mérem a hõt, aztán a dokim megmondja mi legyen!

Nikie
nikie

Sziasztok!

Mamacs:még bármi lehetKép!!!De a helyedben csinálnék egy tesztet,mert ha tényleg baba van,akkor mielõbb konzultálnod kellene a dokiddal a "maszatolás" miatt...

krisztinke
krisztinke

KRISZTINKE!

Az az igazság, hogy minél messzebb vagyok a gyogyo abbahagyásátol, annál jobban összekavarodik a ciklusomKép Késik, korábbanjön stb. Úgyhogy attol félek csak valami kavarc vanKépKépKépKépKép De a cicm még bemozdul ma is néha! Jaj ugy szeretném, de félek hogy téves riasztásKépKépKépKépKép De ha megkapom a fizut és mindig semmi sem lesz akkor lehet hogy tesztelek egyet!

Ha van baba a meristin nem bántja ugye?

Jaj még az jutott eszembe hogy állitolag a méhszájam nyitva van! Az mikor zárodik be ha baba van?

Mamacs
mamacs

Sziasztok!Kép

Látom kisebb vita alakult ki itt Norcolut-Closti stb. témában. Én minden esetre teljesen bizonytalan vagyok. A dokiváltás valószínûleg elkerülhetetlen lesz.Kép Most nem tudom érdemes-e beszednem a Norcolutot vagy hagyjam a fenébe? Kérdeztem netes dokit azt válaszolta, hogy a progiszintem még mindig alacsony és okozhat vetélést.KépSzerinte vagy peteérést kellene stimulálni vagy progitámogatás a ciklus második felében. A Clostitól egy kicsit félek, mert már hallottam olyat, hogy a túlstimulálás is okozhat gondot. Ezért ha nekem a peteérés rendben van, szerintem elég lenne a progipótlás is.
A Norcolut is sárgatesthormon nem? Végülis mire jó, tudja valaki?

BeaKépJoviKép
Köszi a holdas címeket. Eddig még csak azt próbáltam ki amit Bea rakott fel. Az alapján a ciklusom 14. napján pont ugyanolyan lesz a holdállás, mint amikor születtem. Kár, hogy problémás eset vagyok így úgysem fog összejönni a baba.

GittaKép
Köszi a javítást a táblában.
Te milyen problémára szedted a Norcolutot?

Laura
Laura (laura2)

Mindenesetre kívánom,hogy az a bizonyos kavarc egy bébi legyenKépKépKép
A fogamzásgátlót hagytad abba,azóta lett zavaros a ciklusod?
A meristin talán nem gond.Nekem a jóslófájásokra annoooo nospát adott a dokim.Bár másnap mégis megszületett a fiam...Kép

krisztinke
krisztinke

Laura:Nekem tegnapelõtt járt le a Norcolut-kúrám.Mikrofollinnal "megspékelve" kellett szednem ebben a ciklusban,hogy beállítsa a mensimet.(Szoptatás óta 50-52 naponta jött meg).És gondolom valami köze lehet ahhoz is,hogy legközelebb már megmaradjon a kistesó...Remélem!

krisztinke
krisztinke

Krisztinke!

Köszönöm! Már nagyon szeretnénk!!!!! Most oktober végén lesz két éve hogy abbahgytam a gyogyot! Igen a fogamzásgátlot! És két éve semmi!KépKépKépKép Voltam már két dokinál de csak hormonvizsgálatom voltKép Ha beindul totál pároméknak a bolt, akkor keresünk valami szuperdokit és csináltatunk megint hormont meg átjárhatoságit. Nagyon sokat voltam/vagyok felfázva! Félö hogy össze vagyok tapadva!

Még mielött megkérded, a párom még nemvolt vizsgálaton, de van egy hároméves fia. De majd valszeg elmegy ö is egy vizsg.ra!Kép

Mamacs
mamacs

Mamacs:Sok sikert!!!Lehet,hogy csak mostanáig kellett várnotok...KépKépKép
krisztinke
krisztinke

Sziasztok, jó reggelt, az enyém rettenetes, reggel óta csörög a telefonom hiba hiba hátán!
Másik fájdalmam, tuti nem volt pé, megint nem volt brühühü Kép leesett a hõm és úgy is maradt,
a lassú felkúszás (amit mondott Virág) nem jön, stagnál, ...már-már kihûlök Kép
Nem olvastam vissza a leveleket, ugye lett valaki zebra! Mondjatok ma valami jót is !
Na de lagalább semmi bajom a bromotól 2*1/2-t eszek, és semmi bajom.
Egy hétig tartom ezt, de a doki 2*1-t javasolt rátérjek arra?
Aki már volt ilyen helyzetben, légyszi válaszoljon,
magas prolaktin miatt MR, 2-3 mm az agyban az nagy vagy kicsi?
valóban 2*1-t kellene szedni rá?
Haza akarok menni!! HisztisHurki Kép
hurki

Szia Orsi,Kép

Köszi a címet. Azt hiszem meg fogom találni.
A férjem nemsokára pár napra szabira jön, akkor megpróbálom elintéztetni vele.
Nem lelkesedik a matyivizsgálatért.

Nikie,Kép

Örülök, hogy neked bejön a Colpo, nekem sajna csak rátett egy lapáttal.
Viszont anno kaptam a Lázár dokinõtõl (Gynevac harcos terjesztõje) egy doboz hüvelykúpot (inkább golyó alakja van), amit gyógyszertárban gyúrtak össze. Mindössze 90 Ft volt és nagyon jót tett. A nevét sajna nem tudom.

Lányok,Kép

Lehet, hogy buta kérdés, de azért fölteszem: így a próbálkozós idõben, mikor még igazából nem lehet tudni semmit sem biztosra, lehet-e sportolni??
Mielõtt teherbe estem volna áprilisban, rendszeresen tornáztam, szobabicikliztem, futottam, hasizmoztam, mert sajna hajlamos vagyok a hízásra.
Az elhalt terhességem után nem bírom leadni azt a három kilót, amit fölszedtem.
De nem is csoda, mert alig mozgok és egyfolytában zabálok bánatomban.
És nem tudom szabad-e ismét sportolnom, félek, hogy ha esetleg teherbe esek, vetélést okozhat.
Ti mit gondoltok?

Puszi
Nati
nati

Hurki: ne hisztizz, me' megverlekKépKépKép
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Nati:Nekem azt mondta a dokim,hogy amelyik baba meg AKAR maradni,az meg is marad:Tehát,ha eddig mozogtál,felesleges abbahagyni.Viszont elkezdeni a kemény sportolást nem ilyenkor kell...

krisztinke
krisztinke

Nati: csatlakozom krisztinkéhez...nyugodtan sportolj, ha van egy + teszted, akkor óvatosabban, nem hasazni, stb.

jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Gitta
Holnap (09.27-én) lesz a 4. inszem. Majd beírod a táblázatba?
Marcsi
A Kaáliban melyik dokihoz jársz? Ha esetleg nem sikerülnének az inszemek (de miért ne sikerülne KépKép )én is hozzá mennék.
Lujza
lujza

Nati!
Én is csatlakoznék az elõttem szólóhoz. Ha a baba erõs, és meg akar maradni, megmarad. Nem nagyon megerõltetõ tornát szerintem lehet csinálni. Mikor én teherbe estem picurral (véletlen), folyamatosan tornáztam. Mikor elõször látta a doki, azt mondta, hogy még el is mehet. De megmaradt. Élni szeretett volna.
Te korábban is tornáztál, így a szervezeted valamennyire hozzá van szokva. Óvatosan, fokozatosan szokj vissza rá. Nem rögtön sokat, és erõsen.
Szerintem a mérsékletesség mindenben jó.

Nelli
nelli2

Jó reggelt LányokKép

Ma sem tudok sûrûn jönni, de azért benézek. A minitalira azért remélem jelentkeztek sokan. Tehát hétfõn 17-tõl a Vista kávézóban találka.

ZsuzsuKép
A Vista a Deák térrõl, vagy az Andrássy útról könnyen megközelíthetõ, a Paulay Ede utcában van. A sarkon a Vista utazási központ van, és kb. 200 m-t kell befele gyalogolni, és a jobb oldalon lesz a kávézó.

MamacsKép
Most csak babonából nem adom meg az orvosom nevét, mert úgy látom, hogy Nálad lehet, hogy lakik valakiKépKépKép Ha mégsem, akkor megírom majd magánba, csak szólj. De remélem nem kerül rá sorKép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nagyon hosszu a topic, nem olvastam vegig, lehet hogy olyat kerdek, ami mar volt egyszer.

Hetfon (szept 23.) voltam hysteroscopian. Aznap meg masnap is volt nemi pecsetelo verzesem. Mivel elore nem mondta dokineni, hogy ez normalis, szivrohamot kaptam kis hijan, hogy mi van, de megnyugtatott.
Csakhogy azt nem mondta, hogy hany napig szamitsak verezgetesre, es az a problemam, hogy egyre erosodik, de mensesre meg nem szamitok mostansag.
SZoval a kerdesem az lenne, hogy akinek volt ilyen vizsgalata, mi a tapasztalat, normalis-e, hogy a mutet utan 3 nappal meg mindig problemam van.
Elore is koszi a valaszokat.

Mokus
Mokus

Lányok, Vandával mi van? Épp csak bekukkantottam és nem látom a táblázatban.
Velünk minden rendben.
Zsuzsó
zsuzsó

Nati,

a tornászással kapcsolatban nekem azt mondták a közpotban (világ életemben folyamatosan sportoltam), hogy kerüljem az olyan sportokat, emlyek az alhasat terhelik (pl. aerobic), mert az nem tesz jót a babucinak, de ezen kívül csináljak mindent úgy, ahogy eddig, mert csak jót tesz a szervezetemnek.... HA sikerül a baba, akkor ugyanúgy fogok sportolni, mint eddig, csak óvatosabban. Három kiló meg nem a világ. Ettõl ne érezd rosszul magad, annyi rajtam is van Kép

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csajok!

Hetfon a minitalink utan 19.30-ra megyek 3d uh-ra a MammutbaKép mar ugy izgulok, remelem szerencset hoztok es minden ok leszKép

orsoly
orsoly

MOKUSKép

nekem augusztusban volt HSG-m, és utána én is nagyon véreztem. Kiderült, hogy a mûszer az elsõ kisérletkor úgymond kiszakadt a külsõ méhszájból (oda csiptetik fel), és ez a seb vérzett, de nagyon. Nekem a dokim azt mondta, hogy 1-2 órán el kell állnia, ha mégsem, akkor menjek vissza. Igy az estét ismét a kórházban töltöttem, ahol a doki egy 10 perces altatás alatt összeöltötte a sebet. Szerintem ne várj semmire, mert nagyon gyorsan kivérzik az ember, nekem utána elég vacak lett a vérképem. Szóval futás a dokihoz a kórházba, mert itt bizti baj van. Ne haragudj, ha megijesztettelek, de velem ez már megtörtént, igy tudom, mit jelent a kétségbeesés, ahogy csak nézed, hogy dõl belõled a vér (belõlem dõltKép). De másnap már OK volt minden, de szerintem a HSG megpróbáltatásai után (bár nem tudom, Te hogyan élted meg, nekem nagyon fájdalmas volt), érdemes altatást kérned, csak egy kis szúrás, és már alszol is.
Tehát: indulás a dokihoz! Aztán ird meg, hogy mi lett, hogyan alakultak a dolgok!

KnéRita
knérita

Rita! Azert ne remiszd meg ennyire MOkust, egy hsg meg egy hiszteroszkopia kozott van kulonbseg...Kép Remeljuk telleg nincs baj!

orsoly
orsoly

ORSOLYKép
bocsi, nem akartam szegényt megijeszteni, de irásodat olvasva rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok tisztában azzal, hogy mi az a hiszteroszkópia Kép Felvilágositanál? Mert én egyenlõségjelet tettem magamban a kettõ közé, de ezek szerint ez nem igy van...

MOKUSKép
merre vagy? Helyzet?

KnéRita
knérita

Rita: a hiszteroszkópia egy olyan "kukkolós" vizsgálat, mint a lapar, csak itt hüvelyen (és méhszájon) keresztül a méh BELSEJÉT nézik meg. Ezért, inkább a HSG-hez hasonló vizsgálat (már, ami a beteget érinti).

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Nelli!

Nyugi, nekem is 36,8 a hõm! Próbálj meg kicsit kevesebbet idegeskedni, a sok rohanás sem tesz jót!

Nikie!
A colpocleraner mellett lehet akciózni, az nem tartalmaz olyan anyagokat, ami ártalmas lenne az akciókra! A gomba az más...

Mamacs!
Van, aki menstruál az elsõ hónapokban, mégis babás! Ne add fel, de ne is éld bele magad! Majd kiderül mi lesz!
Nekem anno a dokim a meristin helyett a nospát javasolta, azt mondta az jobb, de ki tudhatja...

Laura!
Nekem össze vissza jött meg, volt olyan évem, hogy csak 5x jött meg, arra szedtem a norculutot!!!

Hurki!
A bromo szedésére azt javasolták, hogy heti negyed szemekkel kell emelni az adagot, amíg el nem éred, amit felírtak, különben iszonyú rosszul lehet lenni tõle! Szerencsére engem a rosszúllétek elkerültek.

Lujza!
Beírom! Drukk ezerrel!!! Kép

Zsuzsó!
Vanda szünetel, kérte, hogy vegyem ki a táblázatból! Kép

Ígértem, hogy ma mesélek a nyaralásról, de ez bocsi, de kicsit csúszik. Belefulladok a melóba! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

MókusKép

Szerintem ha hétfõn volt a hiszteroszkópiád, akkor rá pár napra még vérezhetsz egy kicsit. Fõleg ha nem bõ vérzésed van, és az orvosod is megerõsítette a telefonba, hogy ez vele jár. Azért ha több lesz a vér mennyisége, vagy nem múlik el még napokig akkor irány a dokiKép

JoviKép
Te jösz a minitalira ? Dorist ki tudja elésrni, hogy jöjjön ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: