A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

oxi megnézem!! Ja és szia!! :-) Képzeld az új gyogyó 1900 Ft volt, és kaptam a Déliben, de ott is egy olyan paraszt nőt fogtam ki!! :-(
Ági28

Drága Réka mama, Sanyi papa, Luca és Panna baba! Ti kis komplett csakád :lol:

Tiszta szívemből kívánok minden szépet és jót nektek egész életetekre, nagy családi kirándulásokat, nyugodt, békés hétköznapokat és ami mostanság a legfontosabb lesz nektek sok-sok tejcsit.
Sanyi, ha nem nagyon fárasztó azért majd szeretnénk részleteket is megtudni a szülésről, meg légyszi addj hirt Rékáról és a lányokról, hogy minden OK. Meddig kell most így bent maradni a koraszülött osztályon? A lányokat bent tartják a "37" hétig?
Szóval Rékám, ki kit előz be. A végén majd mi kitartunk a 42. hétig, amilyen huncut ez a lány :lol:

Ági,
Ez az, nálunk is már Dévai is a lombikra készült aztán jól kicseleztük :lol: Csak mi még az utolsó előtti pillanatban, remélem ti meg az utolsóban :lol:

Timikém,
Pap babáról akkor nagyon várjuk a képeket, szerintem nektek lányotok lesz. Végülis 50%, hogy eltaláltam :lol:

Boszti,
Remélem nálatok is ez a ciklus végre sikeres lesz. Most már igazán ideje, hogy legyen 3 gyönyörűen osztodó, visszaültethető embriód.

Kagyló,
akkor ti is mindjárt kezdtek. Mikorra várod a menstrid?

Szani,
Köszi, megnyugtató volt, amit Andris születéséről írtál, bár nagyon remélem, hogy kitartunk okt. 7. éig legalább. Akkor leszünk 37 hetesek. Meg egyébként is úgy tűnik, hogy ezek a babák tudnak valamit, és igyekszenek anyu szülinapjához időzíteni. Legalábbis Rékánál és a barátnőmnél is ez volt. Én meg okt. 9-én leszek 35 :oops: Azt hiszem idén gyönyörű ajándékom lesz :P

Melba,
Ügyesen kitartotok. Hát keményedéseim nekem is egyre gyakrabban vannak. Nagyon "vicces", mert olyankor a köldökömet, - ami már nekem is kicsit kifelé fordul- mintha vákuum szippantaná be. A végén szegény kicsi lányom mindig teljes erőbedobással rugkapál, mintha tiltakozna, hogy anya ne szoríts össze.
Pelenkázóval elkészült a párod, már nagyon kiváncsi vagyok rá.

Andi,
Nektek mikor kell legközelebb Dévaihoz menni? Voltál már bejelentkezni, meg kiskönyvért a védőnéninél?
Visszanézve a friss táblázatot, most esett le, hogy vagy Melba, vagy én vagyok a következő. Anyám, kezdek izgulni.!

Katám,
köszi mégegyszer a tegnapi telefont. Nagyon édes vagy. Remélem pénteken feloldoz a fekvés alól Dévai és mindent rendben talál.

Judit,
Üdv a fedélzeten, ti most akkor spontán próbálkoztok, vagy jöhetnek az eszkimók? Milyen volt a nyaralás? Kérjük a pálmafás képeket!

Na puszi mindenkinek drágáim, kicsit nehéz a gép előtt ülni, ezért jövök ritkán, de azért majd igyekszem. Pocakfotót csinálunk a hétvégén, csak aztán nehogy nekem is az legyen az égi startjel!

KépKép
inari

Hát én csak örülnék, ha kicseleznénk!! :-)

Bosti még nem jött mail!! :-( Ha gondolod a deli.agnes@mkb.hu címre elküldheted megint, hátha hamarabb megkapom.
Ági28

na hamarabb kellett volna mondanom, most kaptam meg a mailt.
Ági28

Kép
Kép

wish

Sziasztok!

Loihi :)
Azért örülök, hogy néha olvasni van időd. Most pont jókor néztél be :)

Inari:)
Hát igen nemsokára ti jöttök Melbával, aztán Kata. Utánna kis szünet és felkészül Timi, majd én. Nagyon gyorsan telik az idő.

Dévaihoz 25-én megyünk legközelebb, de akkor el is búcsuzunk tőle, mert úgy döntöttünk, hogy nem nála fogok szülni. Azaz Laci azt mondta, hogy rám bízza a döntést, de egyetértett azzal, hogy ne maradjunk Dnél. Fáj érte a szívem, mert nagyon mgeszerettem az elmúlt másfél évben, de végül ezt a döntést hoztam.
Tegnap voltunk is az új dokinál bemutatkozni. Nagyon rendes volt, emondta részletesen hogy megy náluk a terhesgondozás, egy részletes tájékoztatót is kaptunk róla. Szóval szimpatikus volt a doki, csak annyi bibi van, hogy a termiusomra esik nagyjából a a családi síelésük is akkora esik (tavaszi szünet), úgyhogy abban maradtunk, hogy ezt még megbeszéljük és lehet, hogy átad másnak. Kicsit sajnálnám, bár biztos vagyok benne, hogy ha máshoz kerülök helyette az is rendes doki lesz.
És ami plusz jó volt, hogy így volt megint UH. És végre hasi. A bébi aranyosan ficánkolt megint, mérete a korának megfelelő, szóval egyenlőre minden rendben vele.
Nekem viszont bedurrant a derekam, a fekvés meg az állás jó, az ülés fáj, szóval kicsit invalidus vagyok. Remélem ez csak valami átmeneti cucc és a pihenéstől elmúlik, a terhességtől nemigen lehet, mert még tartom a súlyom.
A terhességem sem látszik még a zsírrétegtől, de alatta kézzel már lehet érezni, hogy másképp domborodik a hasam.
A súlyommal meg egyébént is mindenki cseszeget, pedig magamtól is tudom, hogy oda kell figyelni. Nehéz a terhesek élete, tényleg mindenki jobban tudja mikor mit kell csinálni. :lol: A barátnőm szerint ennél jobb már csak a gyereknevelés, abban is mindenki profi és osztogatja a tanácsokat számolatlanul :)

Puszi mindenkinek. Megyek ebédelni, jó étvágyat nektek is, aki meg túl van rajta annak egészségére.

wish

Még annyi, hogy észrevettem, hogy Duddunál októbert írtam szeptember helyett, de már javítottam.

wish

Sajtóhuba javítás :)
Kép

wish

wish ha már itt tartunk az én koromat is megemelheted 1 évvel
Ági28

Drága Dudukám!

Oldalbordámmal egyetemben sok-sok szeretettel gratulálunk Nektek a kis Panna és Luca baba, és Családotok születése alkalmából!
Igazán gyönyörű súllyal születtek a leánykák, és hihetetlen, hogy csak 40 g különbséggel! Remélem hamarosan szépen gyarapodni kezdenek a kicsik, és mielőbb kijöhettek előbb az intenzívről, aztán a lehető legrövidebb időn belül a kórházból is! Neked is gyors erősödést kívánok és bőséges tejcsárdát a csajócáknak.

Sanyival remek szülők lesztek, a két kis táncoslábú tündérke pedig egészen biztosan rengeteg boldogságot fog csempészni a mindennapjaitokba.

Ezt kívánjuk szívből:
Seszi + Seszi bá
seszi

Hogy lehet az újdonsült Dudu család?:) Persze minden rendben, csak egyáltalán a szoptatás, újszülött kézbentartás stb izgalmaira gondoltam. Olyan szép lehet!!!

Ági!

Na ez aztán a hozzáállás!!:) Gondolom, Morgó Medvének is tetszett.:)

Melba!

Bizony akkor Te voltál! Mondjuk már akkor "tudtam", csak balfék voltam, hogy nem szólítottalak meg, az is igaz persze, hogy mi már mentünk be, amikor Neked a vérnyomásmérés volt.
Emlékszel arra a csajszira, aki a bejárat előtt majszolt valami almásrétes félét (nem akartam én ilyet enni, de mivel 1/2 1-kor még sorban álltunk, kénytelen voltam valamiért elküldeni Tiboromat) amikor Ti érkeztetek? Na az volt LKT.
Szép nagy pocakú ( de nem óriási) kismama vagy!

Inari!

Azt elhiszem, hogy nehéz a gép előtt ülni, meg egyáltalán bárhol ülni, gondolom. Mindjárt meglesz a 34 hét, az olyan nagy megnyugvás lehet, hogy most már nyugodtan megszülethet. Persze, várjon még!!:)

Hétfőn a másik doki mellett (aki jól feladta a leckét, mert nagyon megnyerő) megjártuk az Istenhegyi úti Klinikát. Eszerint a vizsgálat szerint Down kor szempontjából minden rendben, az(végre hasi:):)) uh szerint is minden rendben van a Babával, majdnem 1 héttel nagyobb a koránál, de erre azt mondta a doki, hogy teljesen ok. Kaptunk dvd-t is arról a pár percről, amit meglestünk az életéből, anyósom teljesen meg is hatódott, a szüleim majd 3hét múlva látják.

Seszikém!

Olyan jó, hogy Te is jelentkezel!! Esetleg megtudhatunk valamit Rólatok??

Roxál!

Kutyi szépen növöget? Milyen gyakran mentek el megnézni?
Mindjárt kezded a fogigátlót!:):)

Loihi, Enigma!

Azt elhiszem, hogy semmire nincs időtök! De olyan szépen cseperednek a lurkóitok, és ez csak a Ti érdemetek!:)

Boszti!

Minden rendben volt Doktorunknál?

Mindjárt beszkennelem a legújabb sztárfotót, és felrakom:)
lkt

sziasztok, velem minden rendben, vasárnap kezdem a puregont és merionált szúrni, de addig is tart továbbra is a decapepty. kicsit már unom ezt az egészet, remélem tényleg az utolsó pungira készülök. :)

Kép

Kép
boszti

lkt: te egy vékony, szemüveges, rövidhajú lány vagy?
valakit tuti ismerek innen és onnak ezekkel a paraméterekkel, mert már találkoztunk, csak amikor ott voltam, nem ugrott be, hogy honnan ismerem.

Kép

Kép
boszti

lkt: nem te vagy, akire gondolok, mert visszalapoztam, és megnéztem a fényképed.
majd csak meglesz :)
boszti

Boszti!

Nem én vagyok, akire gondolsz. Se a szemüveg, se a rövid haj, se a vékonyság nem stimmel.

Megpróbálom felrakni a képet, de sajnos nem a legjobb. Az utóbbi 3 kép nem igazán szuper.

Kép

Az mindenesetre kivehető, hogy szemben "áll", látható a fejecskéje, pocakja, karocskája.
lkt

lkt hát igen mosolygott a medve, mikor ezt mondtam, sőt meg is dícsért, hogy igen így kell hozzáálni! :-)

Nagyon jó a sztárfotó!! :-)

Boszti ügyek intézése folyamatban!! :-)
Ági28

lkt: tényleg sztárfotó :)

Ági: ha sikerül legalább a felét megspórolnom, jövök neked egy fagyival ;)

Kép

Kép
boszti

oké. behajtom. de szerintem vagy ma este megkapjuk a választ, vagy hétvégén. ugye addíg még jó vagy?
Ági28

addig jó vagyok :)

Kép

Kép
boszti

Timi!
Hetente, másfél hetente megyünk megnézni Zsömit. Szerdán voltunk nála, megint nagyot nőtt, csak még nem mentettük le a legújabb képeket. Most már nagyon élénk, s rögtön rág, ha megsimogatod. Annyira tündéri :)
Szép a babótok, s szerintem jó lett a kép. Tudod már, hol fogtok szülni?
Még egy hónap a fogigátló felírásáig, aztán majd a ciklusom kitalálja, mikor kezdek. Az én kezdésem még jó messze van, de úgy érzem, most szükség van egy kis pihenésre.

Lányok!
Ha van időtők szurkoljatok Madaran Annának. Túl vannak a negyedik lombikon, még uh nincs, de....
roxal

megadrukk madarannk!!! +++++++++++++++++++++

Kép

Kép
boszti

drukk, drukk, drukk..........................csuriban a kezem!!
Ági28

Anna :)
Titokban? :) Drukkolunk!
Azért majd jelentkezz légyszi.

wish

Wish,
végül is neked is a titkos akció jött be :lol: :lol: :lol: :lol:

Roxal,
szerintem is jobb egy kicsit pihenni, meg legalább mire bebabásodtok, addig a kutyit is sikerül legalább alapszinten megnevelni :lol:
Kinti-benti kutya lesz, vagy csak kerti?

Timikém,
Ufócskád nagyon helyes. Szép lett a vonalzód is. A Kata német nyelvűjével most már teljesen internacionálissá váltunk.

Kata,
mit mondott a doki?

KépKép
inari

Madaran-Anna!

Nagyon drukkolok en is titokban neked, miattad neztem be ide!!!!!

Wish!

Latom neked szepen gombolyodik lassan a pocakod, orulok, hogy minden rendben, tudtam, hogy teged is megtalallak itt, azert is jottem :D :D :D

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok Csajszik.

Egy valaki bíztos emlékszik még ránk, és neki köszönöm a képeslapot, elérzékenyültem egy picit.
Hát igen szep. 4-én lett 1 éves az elsö Dévai forum iker párja, azaz Petra és Réka :) :) , és nagyok vagyunk és rosszak vagyunk, már lassan járunk és mondunk is néhány szót.
Az elmult év nem volt esemény mentes de eltelt és itt vagyunk és egészségesek.
Kedves Rékának, gratulálunk az ikrekhez, mi is ott születtünk, Börzsönyi Dr-val, és hasonló idöpontban is, 7,43-7,44, ha jól látom a második lány ikerpár, hát sok sok egészséget nektek és sok tejcsit.
Megprobálok feltenni egy két képet, nem bíztos hogy sikerül de megprobálom.

A Wish miatt még jóbban kirázott a hideg. hihetetlen kitartás és hiszem hogy sikerül majd, ami benned volt, és most sok lánynak adtál reményt, sok boldogságot kivánok neked, ami tudom hogy megvan, hát csodák vagytok, és azt hiszem hogy mind csodák vagyunk, és csodákat szülünk(tünk) ebben a világban.

Sok puszit küldünk mindenkinek aki emlékszik még ránk, aki nem annak is és aki új annak is: Réka, Petra és Lavy :lol: :lol: :P

Bocsánat kép nem lesz most de küldök majd.
Mind hatalmas méretűek, és nem tudom hogy kell....
Esetleg valaki tudja segitsén de ha csak nagyon részletesen írja le mert nem vagyok 1 computer zseni.
lavy

Kép

Hát nem tudom mi lesz ebből, proba

Jó hétvégét nektek
lavy

Sziasztok!

Itten vagyok! Tegnap 3!!! órát vártunk Dévainál, plusz az oda-vissza autózás, szóval hét felé értünk haza, nem volt már erőm jönni.
Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek, aki gondolt ránk.
Szóval a jó hír, hogy sok keményedés ide vagy oda, méhszáj semmit sem változott, továbbra is zárt! Így a szigorú ágynyugalmam úgy módosult, hogy két órát fent lehetek, utána pihenjek egyet és így tovább, ha bírom. Azért ez már jobban hangzik! Kaptam antibiot és kúpot a bacira. És nem fogjátok elhinni, de Dévai ELÉGEDETTEN nyilatkozott a súlyomról!!! :D Persze én nem találtam soknak a hízásom eddig sem, ill. nekem még sosem hozta szóba, mennyit tart kívánatosnak a hízásban, de tőletek gyakran hallom, hogy a súly a vesszőparipája. Úgyhogy ezek fényében az elismerést külön kegynek éreztem... :roll: A diétára mindig rákérdez, tegnap megvallottam, hogy semmi extrát nem csinálok, csak figyelek a fehérjebevitelre... ez ellen sem tiltakozott.
Babát nem nézte meg, mert egy hete a kórházban megultrahangoztak, de jó sokat nőhetett, mert a méhem egész fent jár a gyomromnál a mérés alapján! :roll: Nem véletlenül érzem én hogy néha egész magasan is csapkodnak apró lábacskák. :wink:
Hát asszem ennyi volt. Megkönnyebbültem, hogy nincs baj és hogy végre lehetek kicsit aktívabb. Így lassacskán tényleg nekifogunk az üzleteknek... :wink:

Lányok, úgy le vagyok most maradva a fórumozásban, hogy elég lesz egyenlőre visszaolvasnom, nem futja most energiáimból a személyenkénti reagálásokra.
Mindenesetre ahogy átfutottam, láttam, hogy többen akcióztok, mindenkinek sok sikert kívánok, szerencsét, kitartást! Szabad gólyákat elkapni! :lol:

Nagyon sok szeretettel gondolok mindenkire!
Kata

Kép
szkatácska

Drága Anna,
Persze, hogy szorítunk és gondolunk rád!!! Köszi Roxal!

Juditom,
olvastad a legújabb pletyiket? http://index.hu/politika/belfold/vattila4891/
Kíváncsi vagyok, mi/ki fogad majd minket, hétfőn megyünk "V. Attilához"! :lol:

Timi,
Kész kisember már a ti bébikétek is!

Mindenkit puszilok!
hajnesz

Dodo :)
Szia, örülök, hogy benéztél :)

Hajni :)
Durva ez a cikk, bár ugye hallottuk, hogy a K.Ottós műtétért volt, hogy pénzt kértek, Judit is úgy készült hogy fizetni kell majd.
Hétfőn mentek? Végre valami hír magadról :)

Kata :)
Három óra várakozás nagyon durva. Pláne, hogy elvileg annak utasítására kellene pihenned, aki megvérakoztat. Örülök, hogy minden rendben. Ha nem titok, mennyit híztál eddig? Ha még mndig olyan csini kismama vagy, mint a talin, akkor gondolom nem sokat :)
Enigma mondta, hogy ő is rengeteget keményedett az ikrekkel. Úgyhogy ha te is úgy kitartasz, mint ők, akkor nem lesz baj :)

Lavy :)
Jó nagyok már a lányok.
Én sem feljtettelek el. Ha Bodajkon járunk mindig nagyon nézem, látok-e valakit ikerlányokkal :) Jól emlékszem, hogy a szélén laktok azokban az új építésű szines házak valamelyikében?

Inari :)
Én egyáltalán nem akartam titokban, csak éppen leszoktam a netről. :) De a talin elmondtam az ottlévőknek, hogy stimuzunk. Aztán a kórházban meg a mobilomon olvasgattalak benneteket, de onnan írni nem tudtam. Azaz akinek megvolt a telcsiszáma annak megsms-eztem a jó hírt.
De lehet, hogy ez volt siker titka, nem tudom :)
Anna a múltkor is csak akkor írt egyébként a mikor + lett tesztje. Most gondolom megvárja az UH-ot. Remélem most minden rendben lesz náluk.

wish

Sziasztok!

Jártam már a fedélzeten és néhány kérdést is feltettem anno, amire voltatok olyan kedvesek, és válaszoltatok is.
Most megint a segítségetek kellene.

Még tavasszal voltunk Varga dokinál...akkor kért néhány vizsgálatot, amit a házidokival kellett megcsináltatni. Kicsit zűrös életem miatt csak mostanra sikerült összeszedni ezeket. Akkor azt mondta, ha megvan minden vizsgálat, akkor a menzeszem első napján hívjam fel...

Esetleg nem tudjátok megmondani, mi lesz most...mit akarhat megbeszélni velem?

A lényeg az, hogy csak lombikkal lehet gyerekünk.....az inszemet abszolute nem ajánlották...
modrooka

Sziasztok :)

Lavy :)
Én is sok boldogságot kívánok a lányoknak szülinapjuk alkalmából! Nagyon eltüntél!!!

Hajni :)
V. Attila....... :shock: Ez elég durva!!!
Veled mi újság? HOgy vagy??

TImi :)
Édes a babátok! Olyan hihetetlen, hogy innentől kezdve már csak növekedni fog, mert mindene meg van ami csak kell! HOl fogsz szülni? Szerinted ebben az évben még sikerül egy-két képet kapnom Oliról??? :wink:

Wish :)
Ti hová fogtok menni szülni? És mi alapján választasz? Ezek olyan izgalmas dolgok! Éjszakáid jobbak már?

Eszter :)
Az állatorvostól hoztam nektek egy tájékoztatót! Lehet már olyan "illatosítót" és spray-t kapni ami feromont tartalmaz (ez az illat köti a kiskutyát a mamájához) és ha ezzel befújsz a házban, vagy ráfújsz a takarójára akkor sokkal hamarabb megnyugszik a kutyus. Valamikor bedobom a tállal együtt!!

Anna :)
Nagyon szurkolok neked!!! Már nagyon megérdemled, mint kezdő topikos!!!

Off:
Nem ismertek esetleg egy jó lakberendezőt vagy valami ilyen célű programot??? Át akarjuk rendezni egy kicsit a házat de tanácstalanok vagyunk.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, pár napig vidéken voltunk. :lol:
Boszti
E-mail ment :!:
Inari :D
Hónap végén fog megjönni, akkor hívom majd, gondolom itt lesz majd az a mérés valami. Hétfőn intézem a maradék labort. Szerdán hívom a rákszűrés miatt, és Szombatra esik a 10. nap, ami a clamydia eredménye lesz. Röviden ezek a lényegek. Próbáltam számolgatni, hogy kb. mikorra esik majd az injekciózás, az uH-k stb. De nem igazán értem, mert én a fogamzásgátlóval voltam eddig. Ja, Dévai szokott lenni hétvégén is :?: :!:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mi van Annával(Madaran)?! Titokban lombikozik :?: :wink:
Kép

Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Gigi,
köszi, megvagyok. Még júniusban V. Attila javaslatára megcsináltattuk a genetikai-immunológiai vérvételt, és mostanra bírtam úgy összekaparni magam lelkileg, hogy érdekeljen is az eredmény...főleg, ha már annyi pénzt belefeccöltünk (hmm..vajon nem is kellett volna?? :twisted: ) Szóval most ez van, ezt megyünk hétfőn megbeszélni. Lombik max jövőre, túl sok volt a rossz ebben az évben. Még jó, hogy a csajok legalább tartják bennem a reményt, azért mindig vannak újabb lufis jövevények a topikban, és lassan mindenki sorra kerül, ez nagyon jó!!!
hajnesz

RÉKA, LUCA, PANNI HÍRADÓ

Beszéltem ma reggel Duduval, illetve egy sms-em után ő hívott vissza.

Először is- ezt legalább 3-szor elmondta- MINDENKIT PUSZIL!!! Hamarosan jön személyesen is, de most egy kis időt még kórházban töltenek, mert Luca baba kicsit gyengélkedik, tüdőgyulladása van. Valszeg a korábbi kibújásnak is ez volt az indoka. Semmi nagy bajt ez nem jelent, kap rá antibiotikumot, ami már érezteti is valószínűleg a hatását, mert napokig légzéskönnyítő volt az orrocskájában (amit az édes bogár úgy utált, hogy 3 naposan ! többször kiszedte), és ez mára már nincs. Ami az ebből származó baj, hogy az intenzíven tartják, és oda bizony csak szigorú rend szerint mehet be az anyukája látogatóba, szopira sincs mód, de a lefejt (szépen lassan gyarapodó mennyiségű) tejcsit odaadják neki a nővérkék.
És ez nagyon fontos: a tejcsi lassan beindul, amiben Panna babának is nagy szerepe van, mert őt tudja 3 óránként szopiztatni Réka, sőt már szépen egymásra is kezdenek hangolódni, Pancsi anya kezében már nagyon szépen megnyugszik.
Tehát még egyszer: nincs semmi nagy baj!!!!, Luca baba sok-sok pozitív gondolatot kér mindannyiunktól, hogy gyorsan túl tudjon ezen a tüdőgyuszin lenni, és ő is a lehető leggorsabban anya cicijéből tudja a tejcsit élvezni, az azzal járó finom melegséggel együtt:):):):):)
Nem tud Réka arról még semmit, hogy mennyi ideig kell kórházban maradniuk, de Luca baba biztosan gyorsan reagál az antibiotikumra, és hipp-hopp már otthon is lehetnek.
lkt

Annám!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++:):):):):):):):):)

Hajnesz!

Na ezt már szeretem!!!! Csak előre van!! Főleg miután jó mélyen járt az ember!!! :):):):):):):):)
lkt

Dia és Enigma,

Nagyon boldog névnapot kívánunk mindkettőtöknek!!!!!

Timikém,
köszönjük a Réka-híradót. Remélem Luca baba hamarosan jobban lesz.

Katám,
örülök, hogy nincs semmi gond. Akkor apránként megkezdhetitek ti is a "kelengyézést"

Hajnikám,
a cikk rettenetesen durva :evil: :evil: :evil:
Nem akarsz mégis inkább átjönni Dévaihoz?

Puszi mindenkinek

KépKép
inari

Kagyló,
Hivatalosan nincs nyitva a Dévai Intézet hétvégén, de ha valakinek pont akkor jó a punkció stb., akkor persze bemennek.

KépKép
inari

Sziasztok Lányok! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a "dévais" fórumra, ahol eddig olvasgattam csak én voltam aki a Dévaihoz jár, igaz nem is nézelődtem nagyon tovább a neten. De ma nagyon izgulok, mert épp arra várok, hogy jöjjön már meg és végre hívhassam Dévait, persze eddig sosem késett, most természetesen igen :( . Első lombik lesz, 2 hónapja derült ki, hogy a férjemnek (nagyon) kevés a spermaszáma, így itt vagyok köztetek és remélem, hogy javítom a statisztikákat 1 hónap múlva (mármint ami az "elsőre sikerült lobikterhességet" illeti!
beber

beber: üdv itt, ne maradj soká :) melyik fórumban írtál eddig?

kagyló: köszi :)

vandával mi van? régen írt. :(

Kép

Kép
boszti

Boszti, köszi, remélem, hogy nem maradok sokáig, max. buzdítani. Fórum: családinetes.
beber

Luca babának sok ++++++++++++ !

beber üdv köztünk!! Mindent bele, és még az idén többen lesztek!! :-)

éN MA REGGEL VOLTAM uh-N A balban 4 a jobban 3 tüsszencs, a balban 3 nagyobbacska. Köv Uh szerda!!
Ági28

Amikor 2 naponta UH-ra kell járni akkor is kell várni sokat? Vajon tudom majd munkaidő előtt (8-ig) vagy utána (5 után) intézni? Ja, és kétnaponta ki kell fizetni az UH árát, ezeket meg sem kérdeztem még tőle.
beber

Sziasztok :)

Lucának sok-sok gyógypuszi!!!!

Beber :)
Üdv minálunk! Ha elkezdődött a lombik akkor már nem kell a vizsgálatokért fizetni! Az uh-nál is várni kell. azt tudod tenni, hogy minél korábban oda mész és akkor hamar bejutsz. Sok sikert!

Holnap délután jön valaki a Déviszhez?????? Én 15-45-re megyek!

Puszi

KépKép
gigi28

Köszi Gigi. Várok én türelmesen. Bár eddig akárhányszor (2x) voltam, szerencsém volt, max 1 órát kellett várnom. De nem is érdekel, csak meglegyena gyümölcse. És remélem én megyek holnap! csak jönne már meg. Illetve most jön éppen, de nem akarom felhívni, mert igazán ebből csak holnap lesz menstruáció. vagy már a mai nap is számít? Ilyen hülyeséggel vagyok elfoglalva egész nap, hogy hívjam vagy ne, ez most "megjövés" vagy nem? Már saját magam agyára is megyek!
beber

Inari!
Nagyon köszi,aranyos vagy. :wink: Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Na lányok, felhívtam, hogy megjött (én annak veszem , aztán lehet Dévai kivág :) erre már ma este mennem is kell!
beber

beber azt szokta mondani apánk, hogy akkor kell menni,mikor ömlik!! :-)
Egyébként én reggel negyed 8- fél 8 között szoktam Uh- ra odaérni,és legkésőbb negyed 9-re végezni szoktam!!
Ági28

Na Ági, akkor rám tényleg haragudni fog, mert ömleni holnap fog...Lehet mielőtt megyek hozzá beülök egy kád forró vízbe nehogy kivívjam a haragját :D Ez persze csak vicc volt, de ömlés az holnap-holnapután lesz. Mostmár mindegy, azért csak jutunk valamire így is. Mivel még vár rám egy vérvétel is, gondolom úgyis kell mennem hozzá még egy1x a napokban, nem?
beber

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: