A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ja, és mint látjátok, ma betöltöttem a 30. hetet Kristóffal. Úgy telik az idő! :)

Újra el kellene kezdeni készülni a szülésre. Sacival ilyenkor már bújtam az internetet az infók után, málnalevéltea, homeós bogyók, alternatív módszerek.
Miért nem emlékszem most semmire???

Kép

Kép

Kép
bodza

És a kisördögöknek egy kép :D

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Mese a nyúlról, aki kivégezte a sárgarépákat
...és akkor a nyúl elégedetten nézett végig művén:
- Mi???? Azt kérdezitek ki tette ezt?

Kép

Dehát én nem vettem észre semmit!!!!

Kép

Hihi ezt jól bevették!!!

Kép

Jajj ennyi munka után elálmosodtam!

Kép

Indulok is aludni!

Kép

ayse

Csak gyors írok,mert most aludt el Mazsi és még egy csomó dolgom van,aztán ma szülőire is kell mennem... :?

Bodza,
rucikat nagyon szívesen elviszem a legközelebbi talira,vagy ha előbb szeretnéd,akkor megbeszélhetünk vmit,hogy hol talizunk.
Vagy esetleg,ha jössz Margitszigetre oda is szívese elviszem.
Az a helyzet,hogy már nem túl sok van,mert volt egy lány,aki majdnem az egészet elvitte,amik maradtak,azok a kisebb méretek + két overall.
Nagyon jól néz ki Saci rizstortája,megosztanád velünk a receptet? :D

Ayse,Majola,Duda

TÜCSÖKZENE

még mindig nem hívtam a csajt,de azért a jövő héttől már nagyon jó volna menni,nem?
Mivel Mazsi is ált.9-10 -1/2 11 -ig alszik én is a 11 órás csopira szavazok mint Ayse.Így nem borulna a délelőtti alvásunk,ami nagyon fontos,mert nagyon korán kezdjük a napot és ha már elmegyünk szeretném,ha élvezné és nem kínlódna a fáradtságtól. :wink:
Napok szempontjából pedig a kedd vagy a csüt. lenne jó.

Akkor hogy legyen,nyilatkozzatok???? :roll:

most mennem kell,este még benézek,ja és még annyit,hogy Mazsi is kezdi az akaratoskodást és sikít megint :shock:
Már volt egy ilyen korszakunk,akkor is nagyon nehezen viseltem,szerencsére elmúlt,de most úgy látszik visszatért... :shock: :shock: :shock:
biztos azért is bírom rosszabbul,mert kialvatlan vagyok.... :cry:
nyomorult fogzás :evil: :evil: :evil:

MIKOR LESZ TALI MEÁNÁL???? :oops: :roll:
annamami

Ayse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ez kééééééész!!! :lol: :lol: :lol:
És ilyenkor komplett ruhacsere és fürdés??? :lol: :lol: :lol:

Párolt répácska volt?
puszta kezes akció???? :roll: :lol: :lol: :lol:

NAGYON CSIBÉÉÉSZ! 8) :D
annamami

ISTEN ÉLTESSE LÉNÁCSKÁT ELSŐ SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!

Bodza!
Nagyon édes Saci! Tetszik a tortád és ügyes vagy, hogy olyat sütöttél, amit ő is ehet!

Anikó!
Nem tudok okos dolgot mondani.
Minden gyerek más személyiség. Én elsőre kaptam ki egy tűzről pattant lánykát és másodszorra egy Nyugodt Erőt (nem véletlen ez a nagy korkülönbség köztük). Azért nagyon sokat higgadtam én is, könnyedebben veszem a helyzeteket. Jobban bele tudom magam élni az ő gondolatvilágukba.
Lilivel úgy tudok külön foglalkozni, hogy az Apukája foglalkozik Andrissal, vagy alszik. Erre nagyon tudatosan oda kell figyelni és lehetőleg mindennap egy kis időt elcsippenteni, vagy ha nem megy másképp, akkor hétvégén egy nagyobbat. Szerencsére a párom partner ebben. Igaz néha úgy foglalkozik Andrissal, hogy együtt nézik a meccset. Nem valami babának való foglalatosság, de hát úgyis ezt fogják tenni reményeim szerint még évtizedekig. Persze sokat játszanak is.
Tegnap pl. csak egy játszma Fekete Péterre futotta (negyedóra) Lilivel, mert Andris felébredt és egyedül voltam itthon. De szerintem ez is fontos volt neki.
Ami számomra a kihívást jelenti mostanában, az a kinntlét. Andrist egyfolytában sasolni kell mert MINDENT megeszik, bekap. Lépcsőzik, elbarangol. Ilyenkor egyáltalán nem tudok figyelni Lilire és ezt rosszul viseli szegény :(. Amúgy nálunk is a kicsi féltékeny a nagyra, ettől függetlenül nagyon jókat kacarásznak együtt. Azt is gondolom, hogy nem baj, ha nem tudok mindig mindkettőre odafigyelni, mert meg kell tanulni kivárni a sorukat, meg azt, hogy nem ők a világ közepe (nekem persze, hogy ők, de ha kilépnek a kapun, már nem).
A hisztiről regényeket írhatnék, annyi részem volt benne. De sajnos nem ismerek megfelelő módszert a kezelésére, mert vagy lelkiismeretfurdalása lesz az embernek, vagy nem marad abba a hiszti :(. Csak azt a közhelyet tudom írni ezzel kapcsolatban, hogy az idő mindent megold. Meg azt, hogy végül is minden szülőnek van egy tűréshatára és azon túl nem mehetnek a dolgok, ha ép idegrendszerrel szeretne továbbélni. A Te túréshatárod tegnap ott volt, ahol volt. Előbb-utóbb megtanulja, hogy annál tovább nem mehet. (a baj szerintem abból van, ha a két szülőnek más az ingerküszöbe, a kevesebbet tűrő meg tud zakkanni egy folyton szírénázó minierőműtől, láttam már ilyet). Anyóspajtás is biztos, hogy került ilyen helyzetbe anno, legfeljebb elfelejtette...

ayse

Annamami!
Cukkini-répa-krumpli főzelék egy kis oregánóval megbolondítva. De kell rakni a tálcájára darabokat is, különben nem tudnám etetni (ő akar enni). Ahhoz viszont még kicsi, vacsoráig tartana az ebéd :).

Nekem bármelyik nap jó, és mint írtam inkább a 11, nehogy hiszti legyen a vége.

ayse

bármelyik a csütörtök vagy kedd közül :)
ayse

Ayse,

Hat ez toooooooook jo!!!! Igazi anyuka vagy, en is hagyom neha, hat van mit takaritani utanuk. De igy szoveggel nagyon hatasos!

Benianyu-Megann-And
Aranyosak vagytok, hogy reagaltatok. Legalabb megnyugtat a tudat, hogy csak nekem nehez :P :oops: :cry: , de ilyenkor uj erore kapok. Es tenyleg jo volt kiirni magambol.
And,
Ez a szuloknek valo iskolat tenyleg ki kellenne talalni en mar rengeteg forumot atolvastam ezzel kapcsolatosan, de minden helyzet mas, minden baba mas es en is nagyon vagy kevesbe vagyok faradt.
Igen, valoszinu, hogy megerzi, hogy faradtabb, idegesebb vagyok, de sajnos mar sokszor elmagyaraztam neki :twisted: bar hiaba :P , hogy ez fokepp miatta van, amikor nem alszik este. Pedig minden reggel meg szoktam neki koszonni, ha hagy aludni.
Na de legalabb egy kicsit feloldodtam.

Megann,
Nekem apja sokkal hamarabb feladja mint en, vagy meg jobban felidegesiti csak, vagy velem kiabal, hogy mar megint miert buktattam ki a gyereket :cry: :shock: :evil: no comment :!:

Bodza,
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de edes lanyod van! Foleg az utolso kepen, ahol kostolas van, micsoda igezo szemek es szempillak. Majd megmutatom a fiamnak (ha megerdemli) :P

Benianyu,
Ez tok jo :P , nalunk is bujik a nagy, ha nem mindent felborit a kicsi. O az agyan szokott jatszani ilyeneket. Neha en is odaadok valami kis ragcsalnivalot neki a szekeben, amit altalaban nagyon szeret(gyumi darabokban), hat kb Ayse-hoz hasonlo helyzet van utana de legalabb kartyazunk egyet vay megcsinaljuk a hazi feladatot stb.

Aniko
aniko47

Julcsi ma nem akar aludni, egész nap pörög és dumál, szinte foglalkozni sem kell vele, annyira elszórakoztatja magát. Most ismét megpróbáltam ágyba dugni, hogy ne a parkban legyen nyűgös.
Elképesztő, mi mindent összehord egész nap, egy mukkot sem értek belőle, és megállás nélkül mondja.

Bodza, köszi az infót Gyed-ügyben, logikusnak hangzik.
Én is furcsállom, mennyire nem figyelek szegény kis testvérkére, de hát leköt az elsőszülött. Egrészt jó, mert kevesebb az aggodalom is, másrészt viszont jó lenne, ha ő is több figyelmet kap. De lehet, hogy jókat szórakozik Julcsi hantázásán is :)

Ayse, ez aztán fincsi főzelék volt! Örülhet a szakácsnő :D
Hú, az én tűréshatárom elég alacsony, kiváncsi vagyok, hogy birom majd a nagyobb hisztiket.

Annamami, kedd és csütörtök nekünk is jó, alvás szempontjából nem túl jó a 11, de ha igy alakul a nap, mint ma is, akkor úgyis mindegy (délelőtt egyáltalán nem volt alvás). Mehetnénk már jövő hét kedden is!

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Kicsit rág írtam, de állandóan van valami intéznivaló.

LÉNÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK LÍVIVEL!!!!

Hiszti: hát már van, hogy én is hangosabban szólok rá Lívire, nem sok sikerrel :D Ez van.............majd lesz valahogy.
Próbálom lazán venni, bár néha nem könnyű!
Úgy hogy Megann megértelek!

Party: hát ez ismerős, a nagy család :(
Néha jó, néha púp az ember hátán!!!!!
De azért szerintem ragaszkodj a te verziódhoz és tartsák már tiszteletben, különben fejedre nőnek :? :? :? Nem????
Remélem jól sikerül azért a buli!!!!!! :)

Olyan szép az idő, hihetetlen!!!!
Úgy élvezzük, bár mi még mindig nem vagyunk nagy játszóteresek.
Sajnos Lívi akkor alszik mikor a többiek mennek ki :( :( :(

De nem baj, lesz még alkalma, ha végre beáll valami az alvással végre.

Van nekem is, hogy 1x alszik, van hogy 2x.

Ráadásul ált. délelőtt meg késő délután és utána meg 7-kor megint :(

Nem túl jó a napirendünk, de nem tudom erőszakkal rávenni őt, hogy csak ebéd után aludjon egyet.
(Bár anyám szerint azt kéne...........)

Szerintetek is?????????????????

Tali nem lesz most nálam, de ha szeretnétek akkor tartoke gyet jövő héten pénteken?!?!

Lenne kedvetek hozzá??????????

Mindenkit puszilunk!!!!

Mea
mea

Ayse,

Most olvastam a hozzaszolast, KOSZONOM!

Atolvastam ketszer is, mintha magunkat olvastam volna. Igen, nekem is ez van az udvaron, hol van mar a regi szep ido, amikor tollasoztunk, fociztunk stb-t jatszottunk a naggyal (nyugodtan).
Az enyem is miota megy allandoan a nyomaban vagyok! DE van egy jatek, amit kitalaltam es imadjak meg a het eves fiam is boldog, mi nagyon sokat bujocskazunk. Ez t legalabb lehet a kettovel.
Nalunk is apa vigyaz a, ha itthon van, de az enyem allandoan menne, nem let TV ele ultetni.

De jo volt olvasni, meg a kozhelyet is, azt hiszem most erre volt szuksegem.
Mert nalunk is imadjak egymast es ha nagyon borul a bili a nagynal, mert nem lehet, mert anya faradt stb, akkor mindig elmagyarazom neki ( a nagynak), hogy par ev mulva mar a picivel fog focizni es milyen jok lesznek a kirandulasok kozosen.

Meg ha nagyon kivagyok, csak elnezem oket, ahogy egymasra mosolyognak reggel, ahogy a kicsi odabujik a nagyhoz estenkent, meg csak ugy, ahogy az eletunk alakul es be kell lassam, a hisztik es gondok ellennere boldognak kell lennem, hogy ket ilyen eletvidam, egeszseges gyermekem van. Es mint irtad az ido mindent megold!

Megegyszer koszonom, nagyon rendesek vagytok!

Mas:
Megyunk haza decemberben es szeretnem megkerdezni, hogy milyen tejet vehetnek otthon Balazsnak. 16 honapos lesz. Itt folyekony tejet (3.tipusu tapszer) kap ami fel literes kicsomagolasban van. De o imadja es meg tud inni majd egy litert naponta. Vagyis mivel egy hetre megyunk egy kicsit korulmenyes lenne a heti adagjat :P hazavinni.
Mit vehetek neki otthon????????????????

Aniko
aniko47

Bodza!

Saci szülinapi képei nagyon jók lettek, sten éltesse így utólag is őt!!!!

Ayse!

Répaevés :D Nagyon édes :)

Mea
mea

Megann.

Lénának nagyon sok boldog szülinapot kivánunk!!!

ancsi26

Sziasztok!

Megann!

Lénának boldog születésnapot!

Bodza!
Köszi a barátnőm nevében is! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja és a képek............ Minden baba és a torta nagyon :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Nem bírtam magammal, és előkerestem Zsuzsa születési értesítőjét, Penna adta le a drótot... tényleg, hova tűntek közülünk olyan sokan??? Ha visszamentek a 270. oldal tájára, az tavaly szeptember eleje, hol vannak ezek a tagok? Hiányoztok, gyertek vissza!!!

˝˝˝˝*************

penna
Középhaladó felhasználó

Üzenetek: 533
Elküldve: 2005 Szeptember 07 Szerda - 18:04

--------------------------------------------------------------------------------

Nem bírtam, felhívtam Rókit.
Kb 1 órája lett meg a baba, 3/4 5 felé. 3950 gr (vagy valami ilyesmi, Róki sem emlékezett pontosan) 58 cm, szóval jóóóó nagy!
Szegény, egész nap vajúdott, EDA-val is, mert nagyon fájt neki. A kitolás is nagyon húzós volt, akkor már nem hatott az EDA, és jól megszenvedett.
Szopival is próbálkoztak, megy, de azt mondta "tényleg nem olyan egyszerű"
Most körülötte van az egész családja, gyönyörködnek a babában, Róki nagyon fáradt, hiszen éjjel sem aludt...
Ja, és gátmetszés nem volt, semmi külső sérülés, belül kellett pár öltést csinálni.

NAGY-NAGY GRATULA RÓKICÁNAK!!!

üdv
p 37+1

Anikó!

A Humanának van folyékony tápszere, 3-as, azt is fél literes kiszerelésben lehet kapni, kb 350 forint a DM-ben, de lehet kapni a Tescoban is (már ha éppen van nekik :evil: )

Hisztitéma:

http://smg.photobucket.com/albums/v684/ ... img012.flv

(hang kell rá) Ez mai felvétel. Egész nap ezt csinálta, visított és ledobta magát a földre ha valami nem úgy ment ahogy ő szerette volna.

Nálunk Davidnek nagyobb a toleranciája, ő csak röhög rajta mikor Zsuzsa visít, mint a videón hallani is. Én van hogy ráripakodom, akkor David jön (engem) csitítani.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

LÉNÁCSKÁNAK NAGYOBN BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

SACI nagyon édes a szülinapján!

Andrisnak nagyon izlett a répácska :D

Majd éjszaka jövök vagy reggel. Csak eszembe jutott, hogy Megann Lénájának ma van a szülinapja.

Én is akarok 3.-kat!!!!!

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Rokica,

Koszi az infot tej ugyben. Legalabb fogalmam lesz rola, mit keressek :P

A video magaert beszel, ma dadanal volt dolgozom, de majd estere varom az akciojat!!! :lol:

Bkriszta,

En is szeretnek, csak mar nem merem bevallalni. Valszeg bolondokhazaba kerulnek. Sajnos turelmem nem birna azt hiszem. Bar ha jol latom, hisztis utan jon a nem hisztis gyerek es forditva, vagyis nekem egy nem hisztis es egy hisztis utan csak nem hisztis johet nem igaz :lol: :lol:
Egy kislanyt nagyon szeretnek, szerettem volna :oops:
aniko47

Érdekelne Titeket a tali????:)

Mea
mea

Rokica!
Megszülte otthon a babáját Sz. Kata a 2006-os ősziektől. A szüléstörténetet is megírta.

ayse

jaj,de jó,végre befizettük a tartozást :oops: a UPCnek és feloldotta a korlátozást,olyan idegesítően lassú volt minden! :twisted:
majd jövök is és újra belevetem magam rendesen a topikéletébe,de ma már nem hiszem,csak annyi,hogy
Mea!!!!!ENGEM nAGYON ÉRDEKEL!!!!!! :roll: :P :P :P
na majd egyszercsak érkezem,pá mindenkinek!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ok Nyúlné, akkor már 4-en leszünk eddig :D :D :D
Te, Én, Lívike és Kinyuszika :D :D :D

Többiek???????????????? :D

Mea
mea

de azért minden szülinaposnak kívánok nagyon szép és finom tortát és sok-sok ajándékot!!!!!!Isten Éltesse Őket! :P
és megnéztem Zsuzssa-kisfimet :lol: :lol: :lol:
és képek is nagyon jók,de azt mejd részletesebben szeretném,jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea, :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

juj
Zsuzssa-Kisfimet=Zsuzsa-kisfilmet :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

sziasztok!
Mea! ha meggyógyulunk, és összeszedjük a bátorságot, hogy egy nagyot autózzunk, mi is mennénk!
én még nem merek tervezni tali ügyben, mert pont ma 2 hete beteg az Eszti. inkább megvárom, míg tuti lesz a helyzet.

Ayse!
Andris nagyon aranyos!!!!!!! olyan kár, hogy ilyen ritkán tudsz képet feltenni :(
ma mi is pont ezt ettük, csirkehusival, csak a fűszerezés volt más :) és kapott cukkini és krumplidarabokat. hát az ujjal felcsippentés még nem megy, ellenben a markolászás és a földre hajigálás nagyon :) azért ekkora maszatot nem csinált, mint Andris :)
Eszti viszont a kanalat akarja kivenni a kezemből, úgyhogy most már 2 kanállal eszünk, mindig rakok az övére egy kis kaját és nagyon szépen lenyalja róla :)

Rókica! hát igen :( bár megmondom őszintén, ha az Esztináél ez lenne a sivítós hiszti, örülnék :wink: no nem lekicsinyelni akartam Zsuzsababa produkcióját, mert mindenkinek a saját gyerekétől fogy el a türelme :)

Bodza! Saci gyönyörű! jó sokat nőtt a haja, de a szeme összetéveszthetetlen! fantasztikusak ezek a szempillák!!! a tortarecept engem is érdekelne! én is szeretnék valami olyat sütni az Esztinek, amit ő is ehet.

ma az Eszti 12-15 óráig aludt, ennek köszönhetően fél8-kor már elaludt. apa megérkezett 19.45-kor, előtte felhívott, hogy egy barátja már annyit hívta fürdőzni, hogy elmenne. remek. olyan jó, hogy így ki tud kapcsolódni... és csodálkozik, hogy nem vágok hozzá jó pofát. érezze jól magát, meg minden, de azt azért ne várja el, hogy kiugrok abőrömből örömömben. asszem ránk férne egy nyugodt beszélgetés.
most megyek, és "bosszúból" megnézek egy dvd-t :)

KépKép
KépKép
and

And:

Ne félj, ez csak ízelítő volt. :) Ma ilyen napja volt, hol vigyorgott, hol elvágta magát és sivított. És ezt váltogatta. Elég fárasztó volt. Most már nagyon tud kommunikálni, hozza nekem a könyveit hogy olvassam neki, aztán kiveszi a kezemből, eldobja, és sivít. Aztán visszaadja és reklamál. Jó lenne ha már beszélne!!! :)

Egyébként akartam reagálni arra amit írtál, márminthogy milyen okos hogy így meg lehet neki tanítani a vezényszavakat. A leírtak alapján szerintem Eszti is hamar megtanulná, ha minden alkalommal mielőtt lefekteted, mondod neki, hogy dőlj hátra. Csak elég következetesen kell párosítani a két eseményt, és nagyon gyorsan veszik a lapot, nekem ez a tapasztalatom! :) Persze ez nem azt jelenti, hogy nálunk sosincs hiszti mikor hátradöntöm. De kevesebb mintha nem szólnék előre. Apjának szinte mindig reklamál.

Ayse!

Köszi hogy szóltál! Elolvastam, írtam is neki!

Mea!

Mi mennénk, attól függően, hogy mikor lesz! Szerdán dolgozom, de ezenkívül asszem minden napunk szabad jövő héten.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Halihó!

Mindenkinek köszönjük a felköszöntést, olyan arik vagytok :) :) :) :)

Margitszigetezés jól sikerült, én most láttam először a nagy játszóteret, a felújitott vadasparkot..
Tök rendezett, ápolt, stb..
Lénának is nagyon tetszett..bár a napunk sajnos megint olyan volt mint azelőző 2.
Virágtépés a parkban, ráripakodás, kézrepacsi(LETÉPETT EGY VIRÁGFEJET :evil: :evil: :evil: ) orditás stb...
(Pedig a szülinapján úgy fájt ráütnöm, de ugyanaz volt mint a rózsával..rászóltam, minél jobban szóltam annál jobban ütötte és a végén letépte a virág fejét :( :( :( :( :( :( :( :( )
Ezeket leszámitva tényleg szuper volt, fincsi napsütéssel, kicsit még el is felejtettem a party-kinomat.

Este pedig megkapta Léna a trancsiroznivaló tortáját..
Repült ám a tejszinhab ezer felé...na jó nem annyira..tök fáradt volt..a fürcsit is végig üvöltötte...

Holnap dobok képeket.

And!

Képzeld, odaképzeltelek a szigete, láttam egy Teforma csajszit kezében egy Esztiforma kiscsajszival és még 2 szőke nőcit szintén babákkal.
Már majdnem kiabáltam, de aztán nem mertem, mert a másik 2 nőcit nem tudtam beazonositani.

Ayse!
Ez ám az alapos munka... :lol:
Festeni is kellett utána??? :lol: :lol:

Bodza!
Na Te is felkötheted a gatyót...
Már 30. hét....lassan elkezdhetünk izgulni értetek! :)

Róki!
Sehogy nem tudok hangot adni a videóra :evil:
De igy is érthető, hogy miről van szó... :D és egyben :(

Na most húzok aludni, én is elfáradtam...húztuk egymást férjjel, hogy nem is értjük hogy mi most miért is nem futunk a futópályán mint ott most sok más ember....

Basszus...még belegondolni is szörnyű..fújfúj futás...majd ha fagy...meg ha majd kergetnek... :lol: :lol: :lol:

M.

Ankikó!

Humanabol valóban van dobozos késztápszer, és van flakonos babatej is fél literes verzióban.
Én az Auchanban láttam pont ma reggel.
Van minden, úgyhogy biztos izleni fog valamelyik. :wink:

Mea!
Tali!Természetesen mi is jelen lennénk(persze ha nem jön közbe semmi)
Ez igy már 6! :wink:

Kép

Kép
megann

And!

Nálunk apa most a müncheni sörfesztiválon agyal..hogy a szomszédokkal kimennének!ŐK,FÉRFIAK!!!
Mi, feleségek meg száradjunk meg itthon a gyerekekkel... :evil: :evil: :evil: , gondolom azért, mert ez nekik, dolgozó embereknek jár. :evil: :evil: :evil:

Köszi, én meg megyek megiszom a mardék boromat, amit még a borfesztiválról követeltem ki magamnak

M.

Kép

Kép
megann

Rokica, Bodza
Sajnos nem tudunk menni zenebölcsibe pedig annyira szerettem volna. Lujzi nagyon náthás, tegnap éjszakánk szörnyű volt óránként keltünk, orrszívás satöbbi. Remélem jövőhéten eljutunk, jó lenne veletek is találkozni. Jó szórakozást nektek!

Lénának boldog szülinapot!
zsteri

Zsteri!

Sajnálom, mielőbbi gyógyulást nektek! Majd beszámolunk. Ha jó, akkor rendszeresíteni is lehet, nekünk jól jönne a fix program! :)

Bodza!

Akkor ott találkozunk?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki! :)
Péntekre tervezem(jövő héten).Bízom benne, hogy ti is itt tudtok lenni akkor :)

And! :)
Jobbulást Esztinek, remélem tudtok majd jönni.

Megann! :)
Nektek feltétlenül meg kell jelennetek!!!!! :) Ok?

Nyúlné! :)
:lol: :lol: :lol:

Többiek! :D
Gyertek Ti is ha van kedvetek egy nagyot "bababulizni"!!! :D

Szép jó éjszakát mindenkinek!!!!

Mea
mea

Húúúúú most jut eszembe, de hülye vok!!!!!!
Péntek már nem jó, mert másnap hajnalban megyek hétvégére el.
Régi ismerőssel megyünk Szegedre(ciki, de még nem voltam ott)
Igazi városnéző proginak tervezzük.
Ahhoz kell az energia :D :D

Esetleg kedd vagy csütörtök?????????????????????????????

Melyik jobb nektek Csajok?

Mea
mea

LÉNÁCSKÁNAK BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI IS! :)

Mea,
mi is mennénk hozzátok,ha lehet! :oops:
és akkor már nyolcan lennénk! :lol: :lol: :lol:

na megyek,mert kifacsart ez a szülői.... :?
annamami

Róki! Igen, az jó, találkozzunk ott!

A tortareceptet majd leírom, de már hulla vagyok, megyek aludni!

Ma este kettesben elmentünk moziba végre, megnéztük A szabadság vihara c. dokumentumfilmet. Ajánlom, szerintem érthetővé tesz dolgokat és közelebb hozza '56-ot a mi generációnk számára is.

Na, jó éjt!

Kép

Kép

Kép
bodza

Annamami! :)

Ok, várlak szeretettel Titeket is :)
Gyarapszunk szép lassan.
Múltkor is így volt, a végén egész sokan lettünk....

Melyik nap legyen Csajok: kedd vagy csüti???????

Mea
mea

Mea!

Nekem mindegy! Jó a kedd is, csütörtök is. :) Keddig kevesebbet kell várni. ;)

Lányok!

E hónapban nem érkezett meg a GYEDem... ilyenkor mit kell csinálni?

Körkérdés:

Ki hogy csinálja a mákos gubát?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Újpestiek!

Jövő hét szombaton (23.-án 9-13 h) babaruha börze lesz az újpesti ifjúsági házban!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

MINDEN SZÜLINAPOS BABÁNAK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!

Fiúk jobban vannak, pontosabban meg is gyógyultak, csak Nolcsi mostanában azt mondja, hogy fáj a hasa, azért sír fel többször éjszakánként. Erre tegnap mondja, hogy csak kitalálja az egészet........ :shock: Most legyen okos az ember :?
Tegnap este megbeszéltük, hogy ilyet nem szabad csinálni, stb. és éjszaka csak egyszer sírt fel, hogy bedugult az orra, de azt is még az előtt, hogy én lefeküdtem volna. szóval sikernek értékelem. :D
Kapott egy új alvós macit, hogy ha felriad éjszaka, fogja meg a kezét, hát remélem beválik. Ő tényleg nem egy rossz alvó, amióta beteg lett, azóta van ez a sok felsírás és hasfájásra fogás.

Róki!
Zsuzsa videója tündéri, pontosabban ahogy hisztizik, az valami elképesztő :) Gondolom azért neked persze nem ilyen vicces :( :(
Leon is hajlamos a hisztire, ő is össze-vissza dobálja magát.

Ayse!
Andris nagyon cuki így összekenve is, nem semmi lehet takarítani utána :)

Mea!
Mi mennénk a talidra, de nekünk a csütörtök nem jó :(

Na megyek, mert megy a balhé..........

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mea,

Minket is érdekelne a tali. Szeretnénk már veletek megismerkedni. :)
Egy gondom van, hogy nekem mindenképp magammal kell vinnem a Marcit. Nem gond? Akkor sem, ha nem lesz más hasonló korú gyerek?

Roki,

A video nagyon mókás. Nálunk is van hasravágós hiszti. Azért érdekes, mert a Marci ilyen korában soha nem csinált ilyet.

A többi kép is cuki. Nem is tudom ki írta, hogy kedvet kapott a 2 gyerek együtt fürdetéséhez. Hát itt van még egy kedvcsináló kép :wink:

Kép

Hiszti ide vagy oda, tudnak ők ilyen angyalkák is lenni (csak jó lenne ha ez egy kicsit gyakrabban történne) :D

Brigi
b_brigi

Halihó!

Csak gyors bekukk, főzöm a pörköltöt holnapra :evil: , Léna meg alszik, csak egy két képet dobok föl, aztán majd este olvasok.

Az ajándék szülinapi favonattal(amire azóta rá sem néz :evil:
Kép

A szigeten a kedvencei között:(a kis álszent :twisted: :twisted: )
Kép

Itt döntötte el, hogy mindenképp letép egy egész virágfejet, ha figyelem ha nem, ha kikap, ha nem.. :evil:
Kép

Aztán történt ami történt, de a játszótéren csak vidámak lehetünk:
Kép

És este a tortaevés:
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Megann, Léna nagyon édes a képeken. Nem is kisördög, irgum-burgum mit mondasz a lányodról. Azok a gyönyörű kék szemek :D Na megyek, mert így soha nem lesz rend itthon.
b_brigi

Davallia.

Köszi Meli nevében is a köszöntést!! :)
Kérek biciklizős Pandás képet!! :wink:

Fényképek nagyon jók!! :D

ancsi26

Sziasztok!

Látom senki nem tudja GYED témában mit kell csinálni. :? Hívjam fel őket? Menjek be???

Mákos gubát se szereti senki? :(

Más...

Félelmek:

Zsuzsa retteg a mosógép centrifugájának a hangjától és a hajszárító hangjától. Azonnal elkezd sírni, reszket mint a nyárfalevél és szorosan csüng rajtam. Nem tudom, honnan jött neki ez a félelem, kb 1 hónapja vettem észre. Azelőtt nem érdekelték ezek a zajok.

Viszont anyukámnál van egy játékkacsa, amit ha megnyom az ember, akkor hápog. Hát ettől mindig is úgy félt ha megnyomtuk, hogy majd kiugrott a bőréből mikor meghallotta a hápogást. Még mindig összerezzen, pedig elég sokszor hallotta már, és a kacsa maga egy puha plüss állat, mondjuk elég nagy, de önmagában nem fél tőle, igaz, nem is nagyon érdekli.

Könyvek:

Zsuzsa kedvenc játékai mostanában. Nyújtja oda őket, hogy olvassam neki. Sajna a legtöbb egyszerű állatképes könyv, ezekkel nem lehet túl sok mindent csinálni, csak mutogatni az állatokat. Már felismeri a macskát, kutyát, nyuszit, lovat, csirkét, és rájuk mutat ha kérdem, hol van. Ami érdekes, hogy megvan ilyen kemény kartonkönyv variációban az Anyám tyúkja, és abban is felismeri rajzról a tyúkot is meg a kutyát is!!! :)

Gondoltam már arra is egyébként, hogy én is csinálnék olyan könyvet mint azt hiszem And, mert nagyon nem vagyok megelégedve a választékkal. Miért nem lehet olyan képeskönyvet csinálni pici babáknak, amiben fényképek vannak különböző hétköznapi tárgyakról, nemcsak állatokról? Pl lehetne egy gyümölcsös (alma, körte, barack, szőlő, stb), egy otthoni (ablak, ajtó, ágy, stb), egy utcai (autó, villamos, busz)... ilyet miért nem csinálnak? Már arra is gondoltam, nyelvtankönyvekben nézek körül, mert ott szokott lenni ilyesmi, csak sajna ott is általában rajzos és nem fényképes.

Sajna a mi nyomtatónk nem elég jó ahhoz, hogy ezt saját magam kivitelezzem. Pedig sokszor gondolok rá.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,

Tüncsi és az előszülinapi Fülese, és biciklije...:)
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Rókica

Van ilyen könyv,több is.

A LIBERO kiadványai,egyet gyorsan lefényképeztem neked.

Kép

Ez épp a Színek c. könyv,de van uilyen Otthon,Formák,Évszakok stb címmel.
Mindegyikben jó minőségű fényképek vannak a tárgyakról.
Az én fiam imádta anno,A lánykám is ismerkeik már vele.

A Tescoban meg lehet kapni őket kemény kötésben,de a lapjai nem azok.Ott asszem 1500 Ft.

De vettem már könyvkiárusításon is,igaz,ott puha borításút 500 Ft-ért.

Az elejéről is csinálok képet,ha kíváncsi vagy rá.

GYED-del kapcsolatban a kifizető helyre telefonálj szt...

Mákos guba:
Meleg cukros tejbe beáztatom a kiflidarabokat.Kivajazok egy tűzálló tálat,beleteszem a kiflidarabokat,megszórom őket mákkal....
Előmelegített sütőben addig sütöm,amíg a teteje megpirul :)!

anyapoc

Anyapoc!

Köszi szépen!!! Pont ilyen könyvre gondoltam! Még nem láttam a Tescóban, igaz, én csak a keménylapú hajtogatott babakönyveket nézegettem eddig. Bescannelnéd az borítóját?

Mákos gubát én a nagymamám alapján csinálom, ő karikákra vágta a kiflit, lehetőleg a már nem frisset, azt valahogy vajon megpirította, meglocsolta tejjel és megszórta cukros mákkal... valami ilyesmi rémlik, de szegény már 8 éve nem él, és azelőtt is elég régen csinált, úgyhogy csak dereng... de azt tudom, ez egy olyan recept, hogy mindenki másképp csinálja.

Ma vettem tyúkot a Corában miután a piacon több alkalommal se találtam, és "meglepődve" konstatálom hogy sokkal tovább kell főzni... a csirkéről ennyi főzés után már leesett a hús. Remélem finom leves lesz belőle...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Prüntyi!

Tüncsi nagyon csinos a kis mályva ruhájában! A haja ugye le van vágva? Fodrász csinálta?

Szerintem annyira hasonlítanak egymásra Zsuzsával! :) Csak Tüncsinek van szemöldöke! :lol: David mindig ezzel csúfolja őt, ma pl azon humorizált, hogy jobb lesz ha gondolunk Zsuzsa jövőjére és már most elkezdünk pénzt félrerakni, hogy legyen miből finanszírozni a szemöldökbeültetést neki. 8)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Fiúk a kádban, Lénababa és Tündike is nagyon aranyosak a fotókon! :D

Ma voltunk meglátogatni a barátnőmet, meg a kicsi lányát a kórházban! Viszonylag jól vannak, a baba kicsit napozott a kékben az éjjel, de talán holnap mehetnek haza!
Apa meg elment inni az egészségükre! Én meg most itt csücsülök, mert Peti meg alukál (kíváncsi vagyok meddig, mert most nagyon hamar elaludt)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: